Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Alex@ είπε:

Γύρισα σήμερα από το ραντεβού με τον γιατρό, προχωράμε καλα, οι παλμοί μας.οπως πρέπει κ η ανάπτυξη τους όπως πρέπει κ αυτή με την εβδομάδα που είμαι. Επίσης κ τα δύο μεγαλώνουν μέχρι στιγμής το ίδιο. Τη μεθεπόμενη Παρασκευή πάω για την αυχενική!!! Τα συμπτώματα έχουν υποχωρήσει τελείως θα έλεγα, μόνο κάποιες στιγμές να με πιάσει κάποια αδιαθεσία!!

Τι ωραία νέα! Με το καλό να κάνεις και την αυχενική σου! Τώρα αν θυμάμαι καλά έχουμε μια βδομάδα διαφορά εσύ πιο μπροστά. Οπότε τώρα είσαι 10βδ και 5μερων σωστά; Και εγώ έχω ραντεβού με τον γιατρό την τρίτη και έχω φουλ άγχος. Πόσους παλμούς είχατε; 

Cafe ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2013

mpiskotaki

Recommended Posts

εγω σας αφηνω... γυρισε ο αντρουλης μου! επιτελους να μιλησω και με καποιιον που βλεπω... γιατι τα λεω μονο στο γιο μου (κοιλιτσα) απτο πρωι! φιλια σε ολες!!!

Φιλάκια κοριτσάκι!

τα λέμε...

487Yp3.png

cYn6p3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• didi&k

1558

• κατια_82

1457

• ritsa3

1342

• markela35

801

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

για να σε παρηγορησω θα σου πω οτι επειδη αυτος σκουπιζει, σφουγγαριζει, αλλαζει το χωμα της γατας και πηγαινει βολτα τους σκυλους λεει οτι τα κανει ολα αυτος και εγω δεν κανω τπτ:evil::evil::evil:!!!! εκει τα παιρνω!!! και ποιος ξεσκονιζει? ποιος καθαριζει την κουζινα?ποιος βαζει πλυντηρια?ποιος απλωνει τα ρουχα? ποιος τα μαζευει ? και ποιος πλενει τα πιατα ποιος μαγειρευει???το φαντασματακι του σπιτιου?????

εγω ευτυχως μενω πλεον σε μονοκατοικια και οι γατες μου φαγαν εξωση.τερμα η αμμος!φυσικα πραγματα!;););););)

6KuQp2.png

η αγαπη δεν μοιραζεται... ειναι η ιδια για ολα τα παιδια της μαμας! απλα καθε φορα που καποιο θα χρειαστει λιγο παραπανω προσοχη, στοργη, φροντιδα, αυτη το κανει γιατι ειναι το ενστικτο που την καθοδηγει... ειμαι απο πολυτεκνη οικογενεια και αυτο μπορεις να το δεις πιο καθαρα σε μεγαλες οικογενειες! ευχομαι, αν και ξερω οτι ειναι δυσκολο λογω τραχηλου, να με αξιωσει ο Θεος να κανω κι αλλα παιδακια και μονο η οικονομικη και κοινωνικη κριση που ζουμε με φοβιζει!!!

κατια μου να προσευχεσαι κ να μην το αποκλείεις. μια γνωστή μου είναι 52 χρονων βεβαια τωρα, εμεινε εγκυος στο πρωτο παιδι της πριν 29 χρόνια, το γεννησε κανονικά κ μετα απο λιγους μηνες ανακαλυψε οτι ειχε καρκίνο του τραχήλου. της καθαρισαν τον ογκο κ ο γιατρός ειπε στον αντρα της οτι θα καθαρισει περισσότερο τραχηλο για να ειναι σιγουροι οτι εφυγαν τα αρρωστα κυτταρα. τους ειχαν πει οτι δεν θα εκαναν 2ο παιδι. μετα απο 11 χρόνια είχε καθυστέρηση, παει να κανει ενα τεστ ετσι κ καλα κ της βγαίνει θετικό. ο γιατρός της ειχε πει να μεινει ξαπλα αλλα αυτή δεν τον ακουσε. τελικά γεννησε το κοριτσάκι της που τώρα είναι ενας κορίτσαρος 2 μετρα. να εχεις πίστη κ να μην αποκλείεις τίποτα. όλα είναι στο χερι του Θεού κ της μητέρας όλων μας, της Παναγίας

as1cOB38pj-0000MDAwNzM4OGR8MDAwMDQ1ZGJ8byBtcGVtcGlzIG1hcyEhISEh.gif

ρε κοριτσια πως και δεν βαλατε κιλα?εγω μεχρι και το προτελευταιο ραντεβου ειχα παρει τρια και τωρα σιγουρα με κοβω για αλλα τοσα!!!.αλλα δεν τρωω.οπως ετρωγα.ιδιες συνηθειες με τη διαφορα οτι τωρα δε μπορω να φαω γλυκα καθολου.τρωω βεβαια πρωινο που δεν ετρωγα ποτε.μονο καφε.τωρα μου τον εχει κοψει ο γιατρος!!

κι εγώ πρέπει να έχω πάρει 2-3 κιλάκια.

πάντως έχω φουσκώσει πολύυυυυυυυυυυυυ!!!!!

κάμια σχέση με την πρώτη φορά!

487Yp3.png

cYn6p3.png

Διαφημίσεις

Νομίζω πως γράφει ποια είναι με βάση το μέγεθος και ποια με την ημερομηνία.

Για να έχεις ΠΗΤ 28/1 μάλλον ανάποδα πρέπει να είναι, δεν ξέρω ξανακοίτα το...

οχι σιγουρα ειναι η ΠΗΤ 28-1 ισως λογω εξωσωματικης να ειναι λιγο μπερδεμενα... παντως το μωρακι μου ειναι 3 μερες πιο μεγαλο απο την ΠΗΤ μου και εκει που δειχνει ΠΗΤ 25-1 μου λεει ο γιατρος ακομη 28 εμεις θα υπολογιζουμε!(αυτο το 15-1 δεν καταλαβα τι ειναι αλλα θα τον ρωτησω!)

αυτη τη φορα θα παω παλι με σημειωματαριο, γιατι την προηγουμενη ξεχασα να τον ρωτησεω τα μισα απο αυτα που ηθελα

UzVGp2.png

ρε κοριτσια πως και δεν βαλατε κιλα?εγω μεχρι και το προτελευταιο ραντεβου ειχα παρει τρια και τωρα σιγουρα με κοβω για αλλα τοσα!!!.αλλα δεν τρωω.οπως ετρωγα.ιδιες συνηθειες με τη διαφορα οτι τωρα δε μπορω να φαω γλυκα καθολου.τρωω βεβαια πρωινο που δεν ετρωγα ποτε.μονο καφε.τωρα μου τον εχει κοψει ο γιατρος!!

εβαλα!!!!

εβαλα αυτο που εχασα + λιγο ακομη

μεχρι πριν 1 εβδομαδα ημουν 1 κιλο μειον(48,6)

προχθες ημουν 50,2!!!!! και σημερα 49,9

UzVGp2.png

Διαφημίσεις

εβαλα!!!!

εβαλα αυτο που εχασα + λιγο ακομη

μεχρι πριν 1 εβδομαδα ημουν 1 κιλο μειον(48,6)

προχθες ημουν 50,2!!!!! και σημερα 49,9

ακου κιλα!!didi εξαφανισου απο το forum τωρα.συγχυζεις μερικες απο τις υπολοιπες!!χαχαχαχαχαχχα

6KuQp2.png

φαινεται η κοιλιτσα?εμενα ναι!ολοι με καταλαβαινουν..

εγώ γιατί δεν εχω κοιλιά;;;;; δεν καταλαβαίνουν οτι είμαι εγκυος. ενας φιλος μας με κορόιδευε, έλεγε οτι ειναι σαν να εφαγα 2 μπιφτέκια κ να εχω πιεί κ 1 μπύρα :confused:

as1cOB38pj-0000MDAwNzM4OGR8MDAwMDQ1ZGJ8byBtcGVtcGlzIG1hcyEhISEh.gif

οχι σιγουρα ειναι η ΠΗΤ 28-1 ισως λογω εξωσωματικης να ειναι λιγο μπερδεμενα... παντως το μωρακι μου ειναι 3 μερες πιο μεγαλο απο την ΠΗΤ μου και εκει που δειχνει ΠΗΤ 25-1 μου λεει ο γιατρος ακομη 28 εμεις θα υπολογιζουμε!(αυτο το 15-1 δεν καταλαβα τι ειναι αλλα θα τον ρωτησω!)

αυτη τη φορα θα παω παλι με σημειωματαριο, γιατι την προηγουμενη ξεχασα να τον ρωτησεω τα μισα απο αυτα που ηθελα

Λογικά το 15/1 πρέπει να είναι με βάση την ημερομηνία όπως είπες πριν αλλά και η ΠΗΤ με την ημερομηνία υπολογίζεται αυτό μας μπερδεύει μάλλον...

Τέλοσπάντων, θα ρωτήσεις και θα σου λυθούν οι απορρίες.

487Yp3.png

cYn6p3.png

didi μου,

και εγω εχω 2 εμβρυακια στην κρυοσηντηριση, επλιζω να καταφαερω νατα βαλω καποια στιγμη γιατι και τα περηθωρια ηλικιας στενευουν

η διαδηκασια ( δεν ξερω να την ξερεις ) ειναι πιο ευκολη και εχει δωσει σε πολλες κοπελες εγκυμοσυνη!

βεβαια δεν θελω να ειμαι αχαρηστη και πλεονεχτρα, θα εχω ηδη και το 2ο παιδακι μου και θα παρακαλαω τον Θεο να τα εχει και τα δυο καλα!

( ο γιατρος μας ειχε δωσει και 10% πιθανοτητες να μεινω φυσιολογικα αλλα οσο περνανε τα χρονια το ποσοστο μειωνετε)

το ονειρο μου ηταν να κανω πολλα παιδια αλλα τωρα θελω με το καλο να γεννησω αυτο και μετα οπως ξανα ειπα να ειναι γερα τα παιδακια μου!

το κοριτσάκι μας

029ed13ffd.png

το αγορακι μας

event.png

Θεε μου σε ευχαριστω...................

εγώ γιατί δεν εχω κοιλιά;;;;; δεν καταλαβαίνουν οτι είμαι εγκυος. ενας φιλος μας με κορόιδευε, έλεγε οτι ειναι σαν να εφαγα 2 μπιφτέκια κ να εχω πιεί κ 1 μπύρα :confused:

χαχαχαχαχα :D:D:D

487Yp3.png

cYn6p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...