Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

Cafe ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2013

mpiskotaki

Recommended Posts

αυτο με την κραμπα στην κοιλια το παθαινα τις τελευταιες 2 εβδομαδες με που σχολουσα κ ξεκινουσα το περπατημα για το σπιτι(10 λεπτα αποσταση την εκανα 20)πετρωνε η κοιλιτσα μου κ δεν την παλευα πολυ....κουραζομουν.!!

Είναι μάλλον επειδή καθόμαστε τόσες ώρες και μετά ξαφνικά αρχίζουμε να περπατάμε... Ελπίζω να φταίει ο συνδυασμός γραφείου και περπατήματος γιατί θέλω να πάω καμιά βόλτα στην Ερμού στις γιορτές και με το ρυθμό που περπατάω όταν φεύγω από τη δουλειά, θα θέλω 1 ώρα να την κατέβω και άλλη 1 να την ανέβω! :tongue:

as1cOB80g410000MDAwOGQ0fDAwNzk1N2R8aSBtcGVtcGEgbWFzIGVpbmFp.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• didi&k

1558

• κατια_82

1457

• ritsa3

1342

• markela35

801

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

κοιτα τωρα πηγα στις 4 κ θα ξαναπαω στις 27 ομως υποθετω πως απο τον επομενο μηνα θα πηγαινω καθε εβδομαδα μιας κ θα εχω μπει στον μηνα μου κιολας.....!!ενταξει δεν εμεινε πολυ μεχρι τις 4....θα περασει κ μετα πιο γρηγορα ο καιρος σου...εγω ειχα πολλες εκκρεμοτητες για οταν σταματουσα την δουλεια....κ ακομα εχω δλδ....!

ναι κ εγω ετσι πιστευω οτι εφταιγε που καθομασταν τοσες ωρες κ ξαφνικα περπατουσα...!αλλα τωρα που το σκεφτομαι αυτη την εβδομαδα που νιωθω οτι κουραζομαι ακομα πιο ευκολα...σε σημειο να λαχανιαζω δεν θα την παλευα με την δουλεια....φαντασου τις τελευταιες μερες στην δουλεια επειδη ειχε πολυ κ επρεπε να μιλαω ακαταπαυστα...λαχανιαζα,με επιανε δυσπνοια κ νευροπονοι...!!

Jr39p2.png

μπαινω καπου καπου στην διαδικασια να δω ολοκληρη γεννα σε βιντεο πως ειναι γιατι θεωρω οτι ισως προετοιμαστω καλυτερα αλλα μετα σκεφτομαι οτι φοβαμαι τι θα δω κ μην με πιασει πανικος...εσεις τι λετε???:confused:

Jr39p2.png

Ναι, 3 εβδομάδες είναι ακόμη και αυτές λειψές γιατί είναι και οι αργίες των γιορτών στη μέση! Θα περάσουν, που θα πάει!! Εγώ εκτός από πλυσίματα των μωρουδιακών δεν έχω πολλές εκκρεμότητες νομίζω.... Παρήγγειλα και καλλυντικούλια (αφρόλουτρα, κρέμα για συγκάματα,κλπ) και τη Δευτέρα έρχεται και η κούνια!

Αυτό με τη γέννα το έχω σκεφτεί κι εγώ έτσι ακριβώς όπως το λες και προς το παρόν δεν το παίρνω απόφαση... Νομίζω πως είναι καλό να ξέρεις πάνω κάτω τι σε περιμένει αλλά όχι με τόση λεπτομέρεια, γιατί θα αγχωθούμε! Και η άγνοια μερικές φορές είναι καλή...

εχω πατησει κ το εχω ετοιμο το βιντεο κ διαβαζω τα σχολια απο κατω...κ ειμαι ετοιμη να πατησω η το Play η το Χ....XAXAXA...δεν ξερω τι να κανω...!:confused::confused::confused:

ναι σωστα λειψες ειναι..με τις γιορτες θα περασουν νερακι..δεν εχεις κ αδεια να παρεις υπολοιπο????μετα δεν θα παρεις το 6μηνο του οαεδ εσυ????δν το δικαιουσαι δεν θυμαμαι!!

Jr39p2.png

Διαφημίσεις

Ρίτσα καλό ταξίδι και καλή επιστροφή!!!

Άσχετο, μου ήρθαν οι πάνες από το άμαζον. Κορίτσια, ψάξτε το, συμφέρει πάρα πολύ! Πήρα 234 πάνες με 49 ευρώ!

Εμείς λέμε να πάρουμε διπλάσια ποσότητα (δηλ κοντά 500 πάνες για 100 ευρώ). Από το άμαζον εννοείται. Ερώτηση: Σε πόσο καιρό σου ήρθανε???

μπαινω καπου καπου στην διαδικασια να δω ολοκληρη γεννα σε βιντεο πως ειναι γιατι θεωρω οτι ισως προετοιμαστω καλυτερα αλλα μετα σκεφτομαι οτι φοβαμαι τι θα δω κ μην με πιασει πανικος...εσεις τι λετε???:confused:

Αν το δεις μέχρι τέλους, που η μαμά αγκαλιάζει το μωρό και το βάζει στο στήθος και κλαίει από συγκίνηση, μόνο ανυπομονησία θα σε πιάσει...

Έχω δει άπειρες γέννες στο youtube, πάντα το ίδιο συναίσθημα...

fgFzp3.png

pAfOp2.png

Εγώ λέω να μην το δεις! :?

Έχω κάποιες μέρες ακόμη από το 2012, θα πάρω και μία τη Δευτέρα για να είμαι σπίτι όταν έρθει η κούνια! Δε θα πάρω το εξάμηνο του ΟΑΕΔ αλλά έχω πολύ καλό μειωμένο ωράριο το οποίο μπορώ να το πάρω μαζεμένο και να λείψω συνολικά μαζί με το 4μηνο, ένα χρόνο περίπου! Εσύ πότε θα γυρίσεις, θα πάρεις το 6μηνο;

ειχα βρει ενα βιντεο απο τους πρωταγωνιστες την εκπομπη που ηταν μονο 2 λεπτα κ ηταν απο την στιγμη που φαινεται κ βγαινει το κεφαλακι του μωρου...κ το ειδα....ο μπεμπης μου εκεινη την ωρα εκανε σαν παλαβος....κ εγω κρατουσα την κοιλια μου κ βουρκωνα κ οντως τωρα εχω μεγαλυτερη αγωνια κ ανυπομονησια να το ζησω....αυτο το θαυμα ειμαστε τελικα πολυ τυχερες που το ζουμε....!

ΑΣΧΕΤΟ..θυμαστε που σας ελεγα τις προαλλες οτι δεν παιζουν προσφορες στα pampers για νεογεννητα.....εκτος οτι πεφτουν οι τιμες στις πανες(επιτελους)θα παιζουν κ στα νεογεννητα κ οι προσφορες κ τα κουπονια..σημερα στο μιτινγκ το ανακοινωσαν στον αμορε...!!οι New baby για παραδειγμα μου ειπε οτι απο 18 ευρω θα πανε στα 12 περιπου νομιζω...!!

Jr39p2.png

Κρίστυ, μία εβδομάδα έκαναν να έρθουν γιατί επέλεξα το super saver delivery που αντιστοιχεί σε μηδέν μεταφορικά! Αλλιώς μπορεί να σου έρθουν και σε 2-3 μέρες. Επίσης, μπορείς να κανονίσεις κάτι σαν συνδρομή ώστε να σου έρχονται σε τακτά διαστήματα κάποια κουτιά και να τα πληρώνεις ακόμη πιο φτηνά!

Και πήρα και μωρομάντηλα πάμπερς τα sensitive, μίοα δωδεκάδα με 14,50 ευρώ!

ειχα βρει ενα βιντεο απο τους πρωταγωνιστες την εκπομπη που ηταν μονο 2 λεπτα κ ηταν απο την στιγμη που φαινεται κ βγαινει το κεφαλακι του μωρου...κ το ειδα....ο μπεμπης μου εκεινη την ωρα εκανε σαν παλαβος....κ εγω κρατουσα την κοιλια μου κ βουρκωνα κ οντως τωρα εχω μεγαλυτερη αγωνια κ ανυπομονησια να το ζησω....αυτο το θαυμα ειμαστε τελικα πολυ τυχερες που το ζουμε....!

ΑΣΧΕΤΟ..θυμαστε που σας ελεγα τις προαλλες οτι δεν παιζουν προσφορες στα pampers για νεογεννητα.....εκτος οτι πεφτουν οι τιμες στις πανες(επιτελους)θα παιζουν κ στα νεογεννητα κ οι προσφορες κ τα κουπονια..σημερα στο μιτινγκ το ανακοινωσαν στον αμορε...!!οι New baby για παραδειγμα μου ειπε οτι απο 18 ευρω θα πανε στα 12 περιπου νομιζω...!!

Εγώ είδα σήμερα στο σούπερ μάρκετ τα new baby τα 54 τεμάχια με 12 ευρώ. Και εγώ πήρα τα 74 τεμάχια με 13 ευρώ. Ότι και να μου λέτε, πάλι συμφέρει το άμαζον!

Διαφημίσεις

ναι ναι εγω θα το παρω γιατι βγαινει μια η αλλη στα οικονομικα ....ετσι κ αλλιως ειμαι ημιαπασχοληση κ ειναι ακριβως ιδιο το ποσο του μισθου μου με αυτο που δινει ο οαεδ...κ υστερα απο κουβεντα με τν αμορε γιατι δεν ηξερα αν απο τον οαεδ πληρωνομαι καθε μηνα η μαζεμενα μου ειπε οτι θελει να κατσω οσο πιο πολυ γινεται με τον μπεμπουλη μας μεχρι να εξαντλησω ολες τις αδειες...βεβαια εμας το μειωμενο δεν δεχονται να το κανουν οπως αλλοι συνεχομενοι 3.5 μηνες αδεια αλλα δεν με νοιαζει...!!πρωτα ο θεος δλδ επιστρεφω Νοεμβρη τωρα πια....!!

το ειδαααα..τωρα αργησες...αχαχαχα!!!δεν το ειδα ολοκληρο...αλλα οπως ειπα μονο απο την στιγμη που βγαινει το μπεμπακι....βρε κοριτσια εγω παρηγγειλα της pampers απο το ιντερνετ 20 ευρο τις 80 αν θυμαμαι...!!για καθιστε να δω..!!

Jr39p2.png

ναι ναι εγω θα το παρω γιατι βγαινει μια η αλλη στα οικονομικα ....ετσι κ αλλιως ειμαι ημιαπασχοληση κ ειναι ακριβως ιδιο το ποσο του μισθου μου με αυτο που δινει ο οαεδ...κ υστερα απο κουβεντα με τν αμορε γιατι δεν ηξερα αν απο τον οαεδ πληρωνομαι καθε μηνα η μαζεμενα μου ειπε οτι θελει να κατσω οσο πιο πολυ γινεται με τον μπεμπουλη μας μεχρι να εξαντλησω ολες τις αδειες...βεβαια εμας το μειωμενο δεν δεχονται να το κανουν οπως αλλοι συνεχομενοι 3.5 μηνες αδεια αλλα δεν με νοιαζει...!!πρωτα ο θεος δλδ επιστρεφω Νοεμβρη τωρα πια....!!

το ειδαααα..τωρα αργησες...αχαχαχα!!!δεν το ειδα ολοκληρο...αλλα οπως ειπα μονο απο την στιγμη που βγαινει το μπεμπακι....βρε κοριτσια εγω παρηγγειλα της pampers απο το ιντερνετ 20 ευρο τις 80 αν θυμαμαι...!!για καθιστε να δω..!!

Τότε εννοείται πως συμφέρει να πάρεις το εξάμηνο, αν δεν έχεις και μείωση στο μισθό! Εγώ θα λείψω ένα χρόνο και όταν γυρίσω θα δουλεύω μία ώρα λιγότερο τη μέρα για 2 χρόνια. Ή αλλιώς μπορώ να πάρω και αυτό το μειωμένο μαζεμένο και να λείψω άλλους 3 μήνες, αλλά λέω να μην το παρακάνω σε τέτοιες εποχές που ζούμε...

Από ελληνικό site τις πήρες; Είναι λογική τιμή, σκέψου εγώ έδωσα 13 για 74!

Ναι, τα είχα δει τις προάλλες αυτά και δεν είχαν νούμερο 1 και 2 που ήθελα! Τώρα έχουν! Αλλά εγώ πήρα 2 νούμερο 2 και 1 νούμερο 1 αλλά με 80 και 74 τεμάχια αντίστοιχα και έδωσα 49 ευρώ συνολικά. Πάλι πιο φτηνά, αλλά σίγουρα σε σχέση με σούπερ μάρκετ είναι πολύ καλή τιμή!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...