Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

Cafe ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2013

mpiskotaki

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• didi&k

1558

• κατια_82

1457

• ritsa3

1342

• markela35

801

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

εμεις εχουμε μελλλοοοοον ακομη....πρωτα ο Θεος...!θα εχεις την θετικη σκεψη ολων μας κ οποτε μπορεις να μας ενημερωσεις....!!!

μη το λες κ εγω καπως ετσι ημουν με την κατια κ κοιτα ποσο γρηγορα περασε ο καιρος!!

yEZHp2.png

Q4UYp3.png

XJkwp3.png

Γειά σας!

Ρίτσα μου, τα κατάφερες! Καλό ταξίδι αύριο και ελπίζω να μας ενημερώσεις σύντομα για τα νέα σου. Πότε θα πας στο γιατρό; Από ότι θυμάμαι, είπες πως θα έχεις ίντερνετ μέχρι να μπεις στο μαιευτήριο, έτσι δεν είναι;

Σαπι, ελπίζω να είναι όλα περαστικά αλλά όπως κι αν έχει, θα συμφωνήσω με τα άλλα κορίτσια, πρέπει να παίρνεις δύναμη από το μωράκι σου που έρχεται και να προσπαθείς να είσαι αισιόδοξη για το καλό και των 2 σας! Δεν υπάρχει καλύτερο αντικαταθλιπτικό από τις κλωτσιές του μωρού σου! :P

Εμένα για φυσιολογικό μου το είπε το βάρος της μπέμπας και από ότι είδα στα χαρτιά που μου έδωσε, εμφανίζεται να είναι ελάχιστα πάνω από το μέσο όρο... Να δούμε τι θα μου πει κι ο γιατρός μου γιατί προς το παρόν μόνο με τον υπερηχογραφιστή τα είδαμε τα αποτελέσματα του ντόπλερ... Ξέρω ότι υπάρχει απόκλιση στο βάρος που σου λένε, ελπίζω μόνο να μη μου βγει η μπέμπα κανένα 4κιλο!!!!!!!!!! :shock: :shock:

Μαρκέλλα, πήγες για shopping therapy στο στολισμένο και χριστουγεννιάτικο Λονδίνο; Πρέπει να ήταν υπέροχα! Και με τις εξετάσεις όλα καλά ε;

as1cOB80g410000MDAwOGQ0fDAwNzk1N2R8aSBtcGVtcGEgbWFzIGVpbmFp.gif

Διαφημίσεις

Κάτια, υπομονή με τον ύπνο και τις πάνες!!!!!!!!!! :tongue:

Να σε ρωτήσω, που το έχεις το μωρό όταν είναι ξύπνιο; Σε ριλάξ; Εγώ έχω πάρει πάρκο για αυτό το λόγο αλλά δεν ξέρω αν πρέπει να έχω κάτι πιο μικρό για να είναι πιο χουχουλιάρικα!

Μπαρμπούλα, όντως περνάει πολύ γρήγορα ο καιρός! Μου φαίνεται σαν χτες που λέγαμε για τις καλοκαιρινές μας διακοπές και τα μπάνια μας και γκρινιάζαμε για τις ζέστες και τώρα ήρθαν τα Χριστούγεννα και σιγά σιγά γεννάμε όλες... Μετά τη Ρϊτσα έχουμε την Ελένη, την impatient και μετά χαμός! Κάθε μέρα και άλλη! :tongue::tongue:

καλησπερα κοριτσια!συνεχιζω να διαβαζω για υπερηχους και κιλακια.ολα καλα.και εγω χθες πηγα.ολα καλα.αλλα δεν την πολυειδα τη μπεμπα γιατι μου εκανε ντοπλερ και μετρησεις,με επρηζε για τα κιλα και δεν ειδα τιποτα!!με εστειλε και για καμπυλη σημερα και πηγα παλι μηπως παιρνω κιλα απαυτο κι εγω και το μωρο αλλα ολα οκ!!η γιατρος μου ειναι πολυ ΣΧΟΛΑΣΤΙΚΗ ΚΑΙ ΤΡΙΧΑΣ ρε κοριτσια!!αλλα τουλαχιστον αυτο δειχνει οτι με προσεχειι!!το μωρο 1550-1600 γρ.ειναι.αλλα ειναι μεγαλυτερο απο την ηλικια του10 μερες και η κοιλιτσα του ειναι για μωρακι 33 εβδομαδων!!!εχει λιπος στην κοιλια λεει.αυτα εν ολιγοις.

σαπι μου τι επαθες?να μας γραψεις οταν νιωσεις καλυτερα.ελπιζω να μην ειναι κατι σοβαρο και να το ξεπερασετε γρηγορα!!

μαρκελα δεν πειραζει για το 2012.ασε να ξορκισεις την χρονια!!

ριτσα καλως να πας και να γυρισεις πλεον με αλλο ενα πανεμοφο πλασματακι σαν τα αλλα δυο!

οι υπολοιπες ελπιζω ναστε καλα!!

6KuQp2.png

Γεια σας κοριτσαρες!!! Ολες με το 2κιλο βλπεω ε??Αχαχχαχα...ευχομαι να βγαλετε μεχρι 3.400 γιατι το δικο μου ηταν υπερπαραγωγη παιδι 4.080!!

Κι εγω εχω κατι ψιλομαυρες αλλα με απασχολει το παιδι...Σαπι μη κολλας σκεψου θετικα!!

Θυμαμαι οταν ημουν εγκυος στο πρωτο με ειχε πιασει ψιλοκαταθλιψη κι εμενα, ελειπε κι ο αντρας εφημεριες, κοιμομουν μονη...ε καπως ητανε...τωα δε προλαβαινω να καθησω με τον μικρο!! Μια αγκαλια και περνανε ολα!!

Μου λειπει η γυμναστικη κοριτσια..............δε ξερω εσας αλλα εγω εχω λυσσαξει και τον κυνηγαω αλλα δε μου καθεται φοβαται λεει!!!Φτουυυυυ!!!!Αχαχχαχαχαχχαχα!! Δε ντρεπομαι λιγο (εως καθολου!!). Με κοροϊδευει κιολας αχαχχαχαχ,,,,πού να πας να κουνηθεις με αυτη τη κοιλια μου λεει!!!Αχχαχαχχαχχαχ!! Δε περναει κι ο καιρος!!Ουφφφ!!

Ριτσα εγινες μια κουκλα??!! Πιστευω να μη το εβαψες κοκκινο το νυχι??!!Αχαχχαχα!! Εγω ειχα κανει γαλλικο και γελουσε ο γιατρος γιατι μου λεει αμα μαυρισουν τα χερια σου θα φανει στα νυχια (απ'την υποθερμια και καλα) γι 'αυτο δε τα πολυθελουν βαμμενα. Καλα εγω ειχα παει για ριζα, ισιωμα και ολα τα μποτεε!!Ε ναι...περιποιημενη πώς να το κανουμε!!Αχαχχαχαχ?!!!

<περιμενω πώς και πώς να γεννησω να αρχισω παλι διατροφη, γηπεδο, γυμναστικη και ολα αυτα που εκανα πριν...βαρεθηκα να καθομαι!!!!

xHByp3.png

Ns8Jp2.png

Εμένα πάντως από ότι είδα στην καμπύλη, υπολογίζει πως θα φτάσει 3.500 αν τώρα είναι 2.050... Κι εγώ πάντως ελπίζω να μην πάει παραπάνω! Πωπω, πως γέννησες 4 κιλά μωρό;! Φυσιολογικά είχες γεννήσει; :shock:

Εγώ δεν έχω κατάθλιψη, έχω ένα μείγμα ανυπομονησίας, φόβου, λαχτάρας για τη νέα μας ζωή αλλά και ίσως μια μικρή νοσταλγία για την παλιά μου ζωή... Μου έχει λείψει δηλαδή να πάω ένα ταξιδάκι, επειδή εμείς είμαστε πολύ του γύρω γύρω με τον άντρα μου και τώρα ξέρω πως δε θα είναι πια τόσο εύκολο... Αλλά μόλις μεγαλώσει λίγο η μπέμπα, θα την πάμε παντού! :P :p

Με τη γυμναστική που λες, ο άντρας μου μια χαρά, δεν αγχώνεται καθόλου! Απλά προσέχουμε λίγο... Αλλά κάπου διάβαζα πως γύρω στην 32η εβδομάδα πρέπει να σταματάς, εσάς σας έχει πει τίποτα τέτοιο ο γιατρός; :oops:

Άσχετο, μου ήρθαν οι πάνες από το άμαζον. Κορίτσια, ψάξτε το, συμφέρει πάρα πολύ! Πήρα 234 πάνες με 49 ευρώ!

καλησπερα

μπηκα στα πεταχτα να πω:

ριστα μου καλο ταξιδι

ενα ταξιδι που θα σε κανει για 3η φορα μανουλα!

με το καλο να πανε ολα και με ενα πονο

οι προσευχη μου μαζι σου

και περιμενουμε νεα σου

το κοριτσάκι μας

029ed13ffd.png

το αγορακι μας

event.png

Θεε μου σε ευχαριστω...................

Διαφημίσεις

Καλησπερα κοριτσια μου..!ηρθε ο αμορες απο το μιτινγκ ξαφνικα κατα τις 6.30 κ εφυγε παλι τωρα γιατι τους εχουν καλεσει για φαγητο κ θα ερθει κατα τις 12.....!μαυριλα σημερα κοριτσια ουτε πυτζαμες δεν εβγαλα..ουτε κρεβατι εστρωσα...ολη την ωρα στο κρεβατι...!!

οσο για την γυμναστικη αφηστε τα ....σας τα ειπα εγω τα σχεδια μου κ που καταληξαν...δεν μπορει φοβαται....κ του λεω κανια φορα που προσπαθω να τον πεισω οτι νιωθω σαν αντρας που προσπαθει να ριξει καμια πιτσιρικα στο κρεβατι...αχαχαχα!!αλλα επαψα πια να το ζηταω....ετσι κ αλλιως κ τωρα εδω που ειμαστε ειναι πολυ δυσκολο 10 νοματεοι κ εμεις δωστου γυμναστικη..κ εγω εχω πει οτι μπαινοντας στον μηνα μου θελω να ειμαι θεα...να μπωω στο μαιευτηριο κ να βγει ο γιοκας μας γερος κ δυνατος κ να τον σφιξω στην αγκαλιτσα μουυυυυυυυυυυ!!αχχ κ εμενα αυτη η ανυπομονησια...λαχταρα....καρτερω να τον κρατησω αγκαλιτσα κ να με παιδεψει αλλα ειπαμε ολα στην ωρα τους...

ριτσα μουυυυ περιμενω αυριο νεα εεε??φιλακιαααα!καλο ταξιδι να εχεις..!!

ειναι καμια εδω..??για παρεααα!

Jr39p2.png

Είμαι εγώ εδώ!

Αυτό που λες ότι δεν έβγαλες καν πυτζάμες φοβόμουν και δεν θέλω να σταματήσω από τώρα τη δουλειά! Μήπως βαρεθώ και κάθομαι απλά και ανυπομονώ να έρθει η μέρα να γεννήσω... Ενώ τώρα περνάει πιο γρήγορα ο καιρός, αν και πρέπει να ομολογήσω πως τις 2 τελευταίες μέρες ζορίζομαι λίγο στο περπάτημα όταν φεύγω από τη δουλειά... Λες και έχει πάθει κράμπα η κοιλιά μου και πάω σαν χελώνα... :cry:

Η Ρίτσα φαντάζομαι θα δώσει σημεία ζωής από τη Ρόδο, θα έχει κάποιες μέρες εκεί πριν μπει να γεννήσει την κοράκλα της!

τελικα ειδες μια εβδομαδα αφου σταματησα σε επιασαν κ εσενα οι δυσκολιες...εγω οσο περνανε οι μερες νιωθω κ πιο βαρια ....προχθες το βραδυ σηκωθηκα να παω για πιπι κ για να σηκωθω απο το κρεβατι εκανα σαν γρια...γελουσα μονη μου πραγματικα..!οχι δεν βαρεθηκα καθολου με την ξαπλα..απλως σημερα ηταν η μερα που ειπα θα λιωσωωωω...!!δεν θα κουνηθω...γιατι ηταν κ αδειο το σπιτι..ειχε απολυτη ησυχια κ το ευχαριστηθηκα....ακομα κ φαγητο στο κρεβατι εφαγα...!!:D:D:D

Jr39p2.png

αυτο με την κραμπα στην κοιλια το παθαινα τις τελευταιες 2 εβδομαδες με που σχολουσα κ ξεκινουσα το περπατημα για το σπιτι(10 λεπτα αποσταση την εκανα 20)πετρωνε η κοιλιτσα μου κ δεν την παλευα πολυ....κουραζομουν.!!

Jr39p2.png

Ναι, μάλλον τώρα είναι που αρχίζουμε και βαραίνουμε! Απλά σκέφτομαι τις μέρες που θα κερδίσω μετά με τη μπέμπα μου και παίρνω κουράγιο... Άσε που στη δουλειά τους έχω πει πως μάλλον θα φύγω 4/1 και δε θέλω να τους κρεμάσω γιατί μου έχουν μείνει αρκετές εκκρεμότητες...

Κάτι άσχετο, εσύ ακόμη πηγαίνεις κάθε μήνα στο γιατρό; κάπου τώρα νομίζω πως θα αρχίσουμε να πηγαίνουμε κάθε 15 μέρες...

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...