Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

Cafe ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2013

mpiskotaki

Recommended Posts

Κορίτσια μου καλημέρα. Μπήκα για να μην ανησυχησετε.. Θα απεχώρησε λίγες μερες για να μη σας μεταδοσω τη μαυρίλα μου... Περνάω μια απο τις χειρότερες φάσεις της ζωής μου. Μην ανησυχησετε, η εγκυμοσύνη καλα παει. Τα προσωπικά ειναι χάλια.. Να περνάτε καλα αυτές τις άγιες μερες και να προσέχετε τα μωρακια σας! Θα μπαίνω να διαβάζω νεα σας! Οταν ειμαι καλύτερα θα σας γράψω..

Κουραγιο κοριτσι μου. Επικεντρωσου στα θετικα που βιωνεις αυτο το διαστημα, εστω κι αν περιοριζονται μονο στο οτι προκειται να φερεις μια ψυχουλα στη ζωη! Και σκεψου οτι αυτη η ψυχουλα θα σε θελει διπλα της δυνατη και αποφασισμενη για το καλο ολων σας. Θα ειναι ενα καινουριο κεφαλαιο στη ζωη σου που θα σου δωσει πολλη πολλη χαρα, αυτο να σκεφτεσαι.

as1cOB50g410002MDAwMDYxMmR8MDAwMTUxMmJ8SWhyIFRleHQ.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• didi&k

1558

• κατια_82

1457

• ritsa3

1342

• markela35

801

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Εβδομάδα 30

1420 gm

Εβδομάδα 31

1585 gm

Εβδομάδα 32

1750 gm

Εβδομάδα 33

1915 gm

Εβδομάδα 34

2080 gm

Εβδομάδα 35

2250 gm

Εβδομάδα 36

2420 gm

Εβδομάδα 37

2660 gm

Εβδομάδα 38

2900 gm

Εβδομάδα 39

3075 gm

Εβδομάδα 40

3250 gm

UzVGp2.png

καλημερα κι απο μας!!!

ριτσσσααααα..... παλευω με το σκατοοοο!!! ολο το βραδυ σφιγγομαστε και θελουμε βυζι (μαλλον εχει μικρα πονακια) και το πρωι!!! ΥΠΕΡΠΑΡΑΓΩΓΗ... δεν εχουμε καλο προγραμμα ακομα και... ξυπναμε 6 το πρωι! μεχρι τις 10 γαριδα το ματι του... τι κανω? ξερω... υπομονη! τα ραμματα ακομα με ενοχλουν... αυτα!

κατα τα αλλα ειμαι ακομα στο προ χριστουγενων συννεφακι μου!!!

φιλια σε ολες....;)

1lqJp2.png

EO6lp3.png

Εβδομάδα 30

1420 gm

Εβδομάδα 31

1585 gm

Εβδομάδα 32

1750 gm

Εβδομάδα 33

1915 gm

Εβδομάδα 34

2080 gm

Εβδομάδα 35

2250 gm

Εβδομάδα 36

2420 gm

Εβδομάδα 37

2660 gm

Εβδομάδα 38

2900 gm

Εβδομάδα 39

3075 gm

Εβδομάδα 40

3250 gm

εμενα ηταν 2 κιλα στην 32η! Ποσο θα γεννηθει αυτο το παιδι? Δεν θα της κανουν τα φορμακια που της πηρα... Βεβαια γενναω στην 38η αλλα και παλι...

δεν ξερουμε τι κανει η κατια κ το μιχαλακι!!!!!

κ η μαρκελλα χαθηκε εεεε κοπελα που εισαι???????????????

kalhmeraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa se olesssssssssssssss!!!E eixa paei merikes meres gia eksetaseis sta ekswterika!!!Gyrisa ola kala tha sas grapsw leptomeries ayrio...

Opws blepete s inexizw na metraw meres!!mallon den me thelei to 2012 ti na pw.

Ritsa konteveis koritsi moy mprabo ante me to kalo.Filakia se oles xxx

WvYwp2.png I9Cbp2.png

Διαφημίσεις

καλημερεςςςςςς..τι κανουμε???

εγω ελιωσα σημερα στον υπνο κ θελω κ αλλοοοοο..!!!χθες το βραδυ ειχα παει κ ειδα επιτελους το βαφτηστηρι μου επιτελους μετα απο 20 μερες αφου ειχαν αρρωστησει κ οι 3 κ αφησαμε κ μια εβδομαδα περιθωριο....ενταξει τρελαθηκα...μου εκανε κολπακια...ναζακια...μου γελουσε....ψιλοεστελνε φιλακια....στηνοταν για φωτο..!!

Σαπι μου δεν ξερω τι σου συνεβη αλλα να κοιτας να χαμογελας οσο μπορεις γιατι μεταφερονται ολα στο μπεμπουλη σου....!!αν κ απο οσο βλεπω ολες μας εχει πιασει μια μαυριλα αυτες τις μερες ομως εγω οταν το παθαινω ξαπλωνω..παιρνω βαθιες ανασες..σκεφτομαι το μπεμπακι...χαιδευω κοιλιτσα κ ολα γινονται πιο ομορφα οταν ξεκιναει τις κωλοτουμπες σαν να μου λεει''εεεε μανα μην με ξεχνας....εγω μολις βγω θα σε κανω να τα ξεχασεις ολα κ θα τα κανεις πανω σου απο την χαρα σου...''

κ εμενα 2 κιλα ηταν ο μπεμπουλης την Δευτερα που πηγα που ημουν 32+4....Μαρκελαααααααα επιτελους ηρθεςςςςς...!περιμενουμε τα νεα σου....

ριτσα οσο για τον συζυγο υπομονη./...νομιζω ολες το εχουμε αυτο το θεμα.....κουραγιο...!!σημερα αφιερωσε χρονο στον εαυτο σου οπως ειπεςςςς κ αυριο πας να ακουσεις ΕΥΧΑΡΙΣΤΑ για την μπουμπουκα σου..!!

Κατιαααααααα σε τυρανναει ομορφα ο γιος εεε???υπομονη το λες κ μονη σου...!

διδυμακι απο εβδομαδα μαλλον θα φτιαξω την πολυκατοικια.....!!:D:Dτα υπολοιπα κοριτσια καλα??εγω σπιτι σημερα ...κ ισως καμια βολτα στα μαγαζια με τον κουμπαρο κ τον βαφτησημιο αφου ο αμορες εχει παλι το ολοημερο μιτινγκ κ η κουμπαρα δουλευει μεχρι τις 7...αναλογα την βαρεμαρα μου θα αποφασισω...!!!φιλακιαααααααα σε οοοολες....!!

Jr39p2.png

καλημερα κι απο μας!!!

ριτσσσααααα..... παλευω με το σκατοοοο!!! ολο το βραδυ σφιγγομαστε και θελουμε βυζι (μαλλον εχει μικρα πονακια) και το πρωι!!! ΥΠΕΡΠΑΡΑΓΩΓΗ... δεν εχουμε καλο προγραμμα ακομα και... ξυπναμε 6 το πρωι! μεχρι τις 10 γαριδα το ματι του... τι κανω? ξερω... υπομονη! τα ραμματα ακομα με ενοχλουν... αυτα!

φιλια σε ολες....;)

υπομονη μεχρι να σαραντησεις κατια!!!!! οσο για τα πονακια προσεχε την διατροφη σου η τον τροπο που πιανει το στηθος μη ρουφαει αερα το μωρο!!!! ξερω οτι δεν πρεπει η μαμα να τρωει σοκολατα οσπρια κρεμυδια κτλ ετσι μου ειχαν πει κ εμενα τοτε!:P

yEZHp2.png

Q4UYp3.png

XJkwp3.png

kalhmeraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa se olesssssssssssssss!!!E eixa paei merikes meres gia eksetaseis sta ekswterika!!!Gyrisa ola kala tha sas grapsw leptomeries ayrio...

Opws blepete s inexizw na metraw meres!!mallon den me thelei to 2012 ti na pw.

Ritsa konteveis koritsi moy mprabo ante me to kalo.Filakia se oles xxx

ωραια μαρκελλα περιμενουμε αυριο!!

yEZHp2.png

Q4UYp3.png

XJkwp3.png

Hello!!!

Από το Έλενας ερχόμαστε. Τέρμα, αυτός είναι ο γιατρός μας. Το αποφασίσαμε με το σύζυγο. 21/12 πάω τελευταία φορά στον "πρώην" κ του το ανακοινώνω. Αισθάνομαι κάθε που φεύγω ευτυχισμένη και σίγουρη.

Στον υπέρηχο οι μικρές πλακώνονται κανονικά: Η "μικρή" την έχει στριμώξει κανονικότατα τη μεγάλη και της τα χώνει όπως μπορεί...

Κι αυτό γίνεται από την αρχή της εγκυμοσύνης... Άει να δούμε τι θα μου βγούνε αυτές οι δυο.

καλημερα κι απο μας!!!

φιλια σε ολες....;)

Κάτια κουράγιο!!!

Να ξέρεις πάντως πως όσο περνάει ο καιρός... μειώνονται κ οι λερωμένες πάνες... Και σταδιακά κ τα γεύματα γίνονται λιγότερα κ μεγαλύτερα σε ποσότητα. Δηλ τα καλύτερα έρχονται!!!

εμενα ηταν 2 κιλα στην 32η! Ποσο θα γεννηθει αυτο το παιδι? Δεν θα της κανουν τα φορμακια που της πηρα... Βεβαια γενναω στην 38η αλλα και παλι...

Όσο περνάει ο καιρός αυξάνεται η απόκλιση που δίνει ο υπέρηχος και το βάρος που θα σας λένε οι γιατροί μπορεί να είναι τελείως άλλα αντ΄ άλλων...

Τόχω δει το έργο... Η κόρη μου φαινόταν από 36η εβδομάδα κοντά στο 3300 κ τελικά γεννήθηκε στην 39η εβδομάδα 2960...

fgFzp3.png

pAfOp2.png

Hello!!!

Όσο περνάει ο καιρός αυξάνεται η απόκλιση που δίνει ο υπέρηχος και το βάρος που θα σας λένε οι γιατροί μπορεί να είναι τελείως άλλα αντ΄ άλλων...

Τόχω δει το έργο... Η κόρη μου φαινόταν από 36η εβδομάδα κοντά στο 3300 κ τελικά γεννήθηκε στην 39η εβδομάδα 2960...

Κριστυ μου ομως υπαρχει περιπτωση η αποκλιση να ειναι προς τα κατω στον υπερηχο? Ας πουμε να μου τη βγαζει στο τελος 3500 και να γεννηθει 4 ας πουμε?

Διαφημίσεις

Κριστυ μου ομως υπαρχει περιπτωση η αποκλιση να ειναι προς τα κατω στον υπερηχο? Ας πουμε να μου τη βγαζει στο τελος 3500 και να γεννηθει 4 ας πουμε?

παίζει κι αυτό.

Βασικά σημασία στους τελευταίους υπέρηχους δίνουν στη γενικότερη ανάπτυξη του μωρού κ όχι στο βάρος που λόγω "στριμώγματος" γίνεται ολοένα κ πιο δύσκολο να εκτιμηθεί.

Μη σκας.

fgFzp3.png

pAfOp2.png

cristy μια χαρα που καταληξατε σε νεο γιατρο....υπεροχα...!!

οσο για την αποκλιση του βαρους κ εμενα ο γιατρος μου την προηγουμενη εβδομαδα που τον μετρησε μου ειπε 1700 αρα μου λεει απο 1500 μεχρι 1700...κ την επομενη εβδομαδα ηταν 2 κιλακια ακριβως....

στην κουμπαρα μου της ελεγαν στον τελευταιο υπερηχο οτι ειναι 3200 κ τελικα βγηκε 3950.....!!!ριτσα μου τι εγινε??αφιερωσες χρονο στον εαυτο σου????ηρεμησες...!???

Jr39p2.png

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑΑΑΑΑΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ναιιιιιιι εκανα μανικιουρ πεντικιουρ κ μαλλι!!

τελειωσα κ με τις δουλειες το βραδυ μπανακι κ τελος!! βεβαια οταν γυρισω θα εχω παρα πολλες δουλειες γιατι θα αφησω αντρες κ θα γινει χαμος κ πολλα απλυτα ρουχα αλλα θα ειμαι πιο ηρεμη να τα κανω!!! τα κυρια τα εχω κανει ε θα κανει κ κατι τις κ η μανα μου οσο λειπω!

πηγα να βαλω πλυντηριο κ δεν δουλευει μαλλον θα αγορασω κ πλυντηριο αυτο μου ελειψε θα βρω ενα με 200-250ε για παραπανω δεν ειμαι!! εστρωσα κ το κρεβατακι του μωρου!!

yEZHp2.png

Q4UYp3.png

XJkwp3.png

οσο για τα κιλακια του μωρου οντως υπαρχει ενα + - για να δουμε αυτο θα ειναι καλα η μικροκαμωμενο μεχρι 3 κιλα ειναι καλα μπορεις κ το πιανεις δεν φοβασαι μη σου σπασει χαχαχαχαχα η κορη μου γεννηθηκε 2800 κ φοβομουν να την πιασω! μακαρι να εχω γαλα κ να μπορω να την θηλασω!!!!

yEZHp2.png

Q4UYp3.png

XJkwp3.png

axxxx μπραβο ριτσα μου μπραβο...!αντε με το καλο να επιστρεψετε κ να γεμισει η κουνιτσα με το μπουμπουκακι σου....!!οσο για τις δουλειτσες...γεροι να ειμαστεεεε κ ολα τα αλλα μια χαρα!!!!:D:D:D

μεγεια κ το μαλλακι κ τα νυχακια...νομιζα οτι απαγορευεται να εχει βαμμενα νυχια σε γεννα κανω λαθος...????

Jr39p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...