Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

Cafe ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2013

mpiskotaki

Recommended Posts

χθες το βραδυ ο γιος μου μου λεει μαμα να ερθω μαζι σου μεσα οταν γεννας? θελω να δω την κοιλια σου μεσα να δω πως βγαινει το μωρο το κορδονι σχοινι κατι τετοιο ειπε που τρωει εννοουσε τον λωρο.. του λεω δεν πρεπει να εισαι μεσα απαγορευεται μου λεει κ πιος θα ειναι μαζι σου του λεω ο γιατρος κ νοσοκομες γιατι δεν θα καταλαβαινε για μαιες κ ισως κ ο μπαμπας σου κ εμεις που θα ειμαστε?? μονοι μας? του λεω με την θεια κ την γιαγια μου λεει θελω να το δω το μωρο.. για να δουμε πως θα αντιδρασει!

yEZHp2.png

Q4UYp3.png

XJkwp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• didi&k

1558

• κατια_82

1457

• ritsa3

1342

• markela35

801

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημερα! Ριτσακι αν τυχον γεννας σημερα, εχει πλοιο τουλαχιστον? Μηπως να ενημερωνες τον γιατρο σου και να εφευγες τελικα 1-2 μερες νωριτερα απο οτι υπολογιζες? Για να εισαι κι εσυ πιο ηρεμη

as1cOB50g410002MDAwMDYxMmR8MDAwMTUxMmJ8SWhyIFRleHQ.gif

Ω ρε Ριτσα λες???? Να μας πεις!!!

Κριστυ ευτυχως...τη γλυτωσες τη θερμοκοιτιδα!! Μια χαρα να γεννησεις φυσιολογικα!

Πλακα πλακα η Μαρκελα που ειναι?!!

Παρελαβα σημερα κατι χειροποιητες κορδελες για τη μικρη και καθομασταν με το γιο μου και λεγαμε τα χρωματα κι ηταν πολυ χαρουμενο το πουλακι μου!!! Κατσαμε σπιτι σημερα γιατι τον εχω με βηχα (οπως κι εγω) και δε τον πηγα παιδικο...

Κουραστηκα κοριτσια εχτες παρα πολυ...με τα σπιτακια και τις δουλειες δεν εκατσα καθολου και καποια στιγμη μου πετρωσε η κοιλια κι εκατσα κατω δε τη παλευα!! Αφηστε που δοκιμασα γλασο (ασπραδια αυγου και αχνη και λεμονι) και με πήγε ...νόμιζα θα γεννησω!!! Αλλά εντάξει επέζησα...χαχαχχαχαχχα!!!

Πάντως μικρα σπιτακια δε κανω...ταλαιπωρια ρε κοριτσια και καηκα και με τη καραμελα αουτςςς!! θα κανω ή μπισκοτα ή μαφινς χιονανθρωπους για το σχολειο...θα δω...πολυ κουραστηκα! Και καθισμενη που ειμαι κουραζομαι!!

Πάω να τον προετοιμασω για το φαγητο...μαχη παλι!!

xHByp3.png

Ns8Jp2.png

καλημερα...

ριτσακι μου μαλλον η μπουμπου προετοιμαζεται σιγα σιγα...υπομονη πες της να κανει κ την Παρασκευη θα εισαι στον γιατρο σου ....!!σε βλεπω απο εβδομαδα να επιστρεψεις με τν μπουμπουκα αγκαλια...!!

μπισκοτακι επαθα πλακα με το σπιτακι σου...ασε που το ειδε κ ο αμορε κ μου λεει....''οταν εγω σου ελεγα να κανουμε ενα πολυ μεγαλο δεν ηθελες..τωρα πολυκατοικια θα φτιαξουμε...''αχαχαχαχαχα!!!

εγω μια χαρα....τωρα γυρισα σπιτι ημουν στο αλλο σπιτι κ εκανα δουλειες αλλα παγωσα επειδη ειναι ακομα ανοιχτο χωρις τα κουφωματα..ο μπεμπουλης μια χαρα κ εγω παω για ξαπλεςςςς!!!φιλακιαααααααααααααα!!

Jr39p2.png

καλησπερα κοριτσια!!!

μαλλον κουραστηκα χθες, κ σημερα κουραστηκα αλλα τι να κανω ετοιμασα 3 βαλιτσες μαζι με του μωρου.. ας ελπισω να ειμαι καλα μεχρι να παω στη ροδο..

yEZHp2.png

Q4UYp3.png

XJkwp3.png

Διαφημίσεις

ΤΑ ΝΕΥΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΜΟΥΥΥΥΥΥ!!!!!!! ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ..α. τελικα οι αντρες ειναι αντε μη πωωωωωωωωωω... βρε κοριτσια καθαρισα το σπιτι εξω απο την εξωπορτα εχω μια ξυλινη πορτα με σιτα, κ ηθελε βαψιμο χθες χλωρινιασα την πορτα οχι αυτη με την σιτα χλωρινιασα το πατωμα ολα καλα κοντεψα να γεννησω κ ερχεται ο κυριος σημερα με το βροχερο το καιρο κ εξησε την πορτα εκει που ητανε δεν την εβγαλε ολη η σκονη πηγε στην πορτα την χλωρινιασμενη κ στο πατωμα ειναι να μην φωναζειςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςς να κλαιω μου ερχεται εγω υποφερω για να τα κανω κ αυτος στο κοσμο του?? τοσες ημερες περασανε παραμονη που θα φυγω του ηρθε???????αν του ελεγε κανενας αλλος θα ετρεχε μερες τωρα του λεω να την βαψει. κ η απαντηση κ τι εγηνε?? θα σκουπισουμε κ ολα καλα. τι να σκουπισουμε μωρεεεε που θελουν παλι καθαρισμα??? κουραζομαι αδικα κ θα βρω ενα σπιτι χειροτερο...δεν μπορωωωωωωωωωωωωω τα νευρααααα μουυυυυυυυυυυ

yEZHp2.png

Q4UYp3.png

XJkwp3.png

ΤΑ ΝΕΥΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΜΟΥΥΥΥΥΥ!!!!!!! ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ..α. τελικα οι αντρες ειναι αντε μη πωωωωωωωωωω... βρε κοριτσια καθαρισα το σπιτι εξω απο την εξωπορτα εχω μια ξυλινη πορτα με σιτα, κ ηθελε βαψιμο χθες χλωρινιασα την πορτα οχι αυτη με την σιτα χλωρινιασα το πατωμα ολα καλα κοντεψα να γεννησω κ ερχεται ο κυριος σημερα με το βροχερο το καιρο κ εξησε την πορτα εκει που ητανε δεν την εβγαλε ολη η σκονη πηγε στην πορτα την χλωρινιασμενη κ στο πατωμα ειναι να μην φωναζειςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςς να κλαιω μου ερχεται εγω υποφερω για να τα κανω κ αυτος στο κοσμο του?? τοσες ημερες περασανε παραμονη που θα φυγω του ηρθε???????αν του ελεγε κανενας αλλος θα ετρεχε μερες τωρα του λεω να την βαψει. κ η απαντηση κ τι εγηνε?? θα σκουπισουμε κ ολα καλα. τι να σκουπισουμε μωρεεεε που θελουν παλι καθαρισμα??? κουραζομαι αδικα κ θα βρω ενα σπιτι χειροτερο...δεν μπορωωωωωωωωωωωωω τα νευρααααα μουυυυυυυυυυυ

Μπορεις να του πεις να τα καθαρισει μονος του τωρα.. Ο δικος μου εμπαινε σπιτι με τα παπουτσια και τριγυρνουσε σε ολα τα δωματια μεχρι που του ειπα οτι αναλαμβανει αυτος το σκουπισμα και το σφουγγαρισμα πλεον. Απο τοτε εχει γινει πιο προσεχτικος, λυπαται τον κοπο του μαλλον.

as1cOB50g410002MDAwMDYxMmR8MDAwMTUxMmJ8SWhyIFRleHQ.gif

γεια σας κοριτσια!! σημερα ολη μερα ημουν εξω, πηγα να γραψω εξετασεις για το θυροειδη πηγα σε ενα μαγαζακι που πουλει χαντρες για να φτιαξω κατι βραχιολακια πηγαμε στη πεθερα μου φαγαμε, πηγα μαθημα, πηγαμε σουπερ μαρκετ και τωρα θα παμε στη μαμα μου βολτα!

α ρε ριτσα τι επαθες! αχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχ γελαω γιατι ρε γαμ...το ολοι οι αντρες τα ιδια σκα...α ειναι!

και εμενα τα ιδια οταν καθαριζω κατι μετα πως τα καταφερνει και το βρωμιζει στο λεπτο????

UzVGp2.png

Γειά σας κοριτσάκια! Τι κάνετε;

Ρίτσα μου κουράγιο, μεθαύριο πας Ρόδο! Θα κρατηθεί η μπουμπού για το καλό της μαμάς της! :tongue:

Εμείς σήμερα είχαμε ντόπλερ, 2.054γρ! Σας φαίνονται πολλά??? Ο γιατρός μου είπε πως είναι άψογα όλα, το αμνιακό υγρό, ο πλακούντας που έχει πάει grade 1, το μωρό κινητικότατο, ακόμη με το κεφάλι κάτω αλλά δεν μπορέσαμε να τραβήξουμε φωτογραφία 3d γιατί είχε κολλήσει τη μουρίτσα της στον πλακούντα και έβγαινε περίεργη η φωτογραφία... Ο άντρας μου όμως λέει πως είδε ότι έχει τα χειλάκια μου! :rolleyes::P

as1cOB80g410000MDAwOGQ0fDAwNzk1N2R8aSBtcGVtcGEgbWFzIGVpbmFp.gif

καλημερα κοριτσια!!!!

εγω σημερα εχω τα τελευταια να κανω, μπανιο να στρωσω το κρεβατακι του μωρου, σηδερωμα πλησημο ρουχων κ αλλα θα ειχα αν δεν αφηνα πισω αντρα κ γιο.. αλλα εχω κατι κ για μενα να κανω θα παω για μανικιουρ πεντικιουρ κ αν προλαβαινει κανενα ισιωμα στο μαλλι μου τα κανει η νυφη μου κ δεν πληρωνω!!! απο αυριο θα ειμαι πιο ηρεμη!! ελπιζω να μου πει κ καλα νεα για το μωρο να εχει καθαρισει εντελως κ να μην ταλαιπωρηθει με αντιβιωσεις!!

yEZHp2.png

Q4UYp3.png

XJkwp3.png

Διαφημίσεις

παω να κανω χορτοπιτα τωρα εφερε ο αντρας μου φρεσκα αγρια χορτα απο το βουνο μονο που αυτη τη φορα δεν θα ανοιξω φυλο αλλα ετοιμη σφολιατα.. θα τα ξανα πουμε το απογευμα φιλακια πολλα!!!!!

yEZHp2.png

Q4UYp3.png

XJkwp3.png

Κορίτσια μου καλημέρα. Μπήκα για να μην ανησυχησετε.. Θα απεχώρησε λίγες μερες για να μη σας μεταδοσω τη μαυρίλα μου... Περνάω μια απο τις χειρότερες φάσεις της ζωής μου. Μην ανησυχησετε, η εγκυμοσύνη καλα παει. Τα προσωπικά ειναι χάλια.. Να περνάτε καλα αυτές τις άγιες μερες και να προσέχετε τα μωρακια σας! Θα μπαίνω να διαβάζω νεα σας! Οταν ειμαι καλύτερα θα σας γράψω..

ODhsp2.png

as1cOCA0g410000NDczOTBifDU3YmR8U2UgcGVyaW1lbm91bWUgc2UuLi4.gif

2240103j0af6bw5lh.gif

καλημερα κοριτσια!

επιτελους ηλιος παλι!!να βαλουμε και κανενα πλυντηριο γιατ παλι χωρις βρακι θα μεινουμε:D

κατ μια χαρα η κορουλα σου!!! και εμενα 1989 κιλακια ο μπεμπακος μου την περασμενη εβδομαδα που πηγαμε!! κι εμενα μου φανηκαν πολλα αλλα απο οι καταλαβα ολες πανω κατω κοντα στα 2 κιλα ειμαστε στις 32-33 εβδομαδες οποτε μην ανησυχεις!!

εμενα γιατι δεν μου ειπε τι βαθμο εχει ο πλακουντας??

οσο για 3d φωτοφραφια και τις 2 τελευταιες φορες που πηγαμε δεν πηραμε! ολο βαζει τις πατουσες και τα χερακια μες τη μουριτσα του!!!!

δεν εχουμε δει προσωπακι απο τον οκτωβριο!!!! το μονο που ειδαμε ειναι οτι εχει μαλλακια και μαγουλακια! Α λαο την μυτουλα και μου ειπε ο αντρας μου οτι εχει του σογιου μου τη μυτη! χαααχααααααχαχα 731190u4sl2bplxu.gif

UzVGp2.png

Κορίτσια μου καλημέρα. Μπήκα για να μην ανησυχησετε.. Θα απεχώρησε λίγες μερες για να μη σας μεταδοσω τη μαυρίλα μου... Περνάω μια απο τις χειρότερες φάσεις της ζωής μου. Μην ανησυχησετε, η εγκυμοσύνη καλα παει. Τα προσωπικά ειναι χάλια.. Να περνάτε καλα αυτές τις άγιες μερες και να προσέχετε τα μωρακια σας! Θα μπαίνω να διαβάζω νεα σας! Οταν ειμαι καλύτερα θα σας γράψω..

κοριτσακι μου ευχομαι να γινεις συντομα καλα

σε καταλαβαινω

και εγω τον τελευταιο καιρο νιωθω λιγο νταουν...μπορει να φταινε οι ορμονες της εγκυμοσυνης... συντομα ο αγιος βασιλης θα μας φερει το καλυτερο δωρο και ολα τα αλλα θα ειναι περιττα! 796680fja5if2g62.gif

UzVGp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...