Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

Cafe ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2013

mpiskotaki

Recommended Posts

Εγω εβγαλα τα 2/3 του καλοκαιριου χωρις κλιματιστικο, μεσα στο τσιμεντο της Αθηνας, υποφεροντας παραλληλα απο αναγουλες κτλ, χωρις να μπορω να παω πουθενα, και σκεφτομαι οτι δεν θα ηθελα σε καμια περιπτωση να εχω και την κοιλια τουρλα.. Χαιρομαι που γενναω χειμωνα (ευτυχως εδω η προσβαση στο μαιευτηριο ειναι θεμα 10λεπτου)

εγω γεννησα το γιο μου αυγουστο δεν μπορω να πω οτι ηταν κ οτι καλυτερο αλλα για αυτους τους λογους που ειπα θα προτημουσα τουλαχιστον ανοιξη προς καλοκαιρι. εμας απο εδω αν σπασουν τα νερα μου πρεπει να παω στο ιατρειο του νησιου να ειδοποιησουν οι γιατροι αν καθονται ελικοπτερο η του λημεναρχειου το σκαφος. του λημεναρχειου κανει 1,30 ωρα περιπου να φτασει μεχρι να ξεκινησεις μεχρι να πας κλινικη καπου 2.30 με 3 ωρες συνολο το ελικοπτερο μεχρι να ερθει απο ροδο να ξαναφυγει ε αυτο δεν ξερω λογικα ειναι πιο γρηγορο αλλα κ ολη αυτη η ταλαιπωρια απο το φοβο μου θα γεννησω στο δρομο.. παραδειγμα σημερα δεν εχει καραβι αν συμβει κατι κ αυριο εχει μονο το πρωι πεμπτη τιποτα παρασκευη μονο πρωι σαββατο απογευμα κ κυριακη απογευμα κ φυσικα αν δεν εχει απαγορευτικο τη υπεροχα εεε????:evil::evil::evil:

yEZHp2.png

Q4UYp3.png

XJkwp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• didi&k

1558

• κατια_82

1457

• ritsa3

1342

• markela35

801

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

εγω γεννησα το γιο μου αυγουστο δεν μπορω να πω οτι ηταν κ οτι καλυτερο αλλα για αυτους τους λογους που ειπα θα προτημουσα τουλαχιστον ανοιξη προς καλοκαιρι. εμας απο εδω αν σπασουν τα νερα μου πρεπει να παω στο ιατρειο του νησιου να ειδοποιησουν οι γιατροι αν καθονται ελικοπτερο η του λημεναρχειου το σκαφος. του λημεναρχειου κανει 1,30 ωρα περιπου να φτασει μεχρι να ξεκινησεις μεχρι να πας κλινικη καπου 2.30 με 3 ωρες συνολο το ελικοπτερο μεχρι να ερθει απο ροδο να ξαναφυγει ε αυτο δεν ξερω λογικα ειναι πιο γρηγορο αλλα κ ολη αυτη η ταλαιπωρια απο το φοβο μου θα γεννησω στο δρομο.. παραδειγμα σημερα δεν εχει καραβι αν συμβει κατι κ αυριο εχει μονο το πρωι πεμπτη τιποτα παρασκευη μονο πρωι σαββατο απογευμα κ κυριακη απογευμα κ φυσικα αν δεν εχει απαγορευτικο τη υπεροχα εεε????:evil::evil::evil:

Ναι, εχετε θεμα εσεις .. και σοβαρο μαλιστα.. το μονο που μπορεις να κανεις ειναι να ελπιζεις οτι ολα θα πανε καλα και δεν θα γεννησεις μεχρι την Παρασκευη που θα πας Ροδο!

as1cOB50g410002MDAwMDYxMmR8MDAwMTUxMmJ8SWhyIFRleHQ.gif

μακαρι να πανε ολα καλα κ να φυγω παρασκευη να ειμαι σιγουρη τουλαχιστον.. κ αν γεννησω να δουμε πως θα ερθει ο αντρας μου εγω με την μικρη μου θα ειμαι κ η θεια μου χαχαχαχααχχα:confused::confused::confused:

yEZHp2.png

Q4UYp3.png

XJkwp3.png

Ναι, εχετε θεμα εσεις .. και σοβαρο μαλιστα.. το μονο που μπορεις να κανεις ειναι να ελπιζεις οτι ολα θα πανε καλα και δεν θα γεννησεις μεχρι την Παρασκευη που θα πας Ροδο!

απο το στομα σου κ στου θεου τ'αυτι!! τα λεμε μετα θελει να δει ο γιος μου παιδικα στο κομπιουτερ.

yEZHp2.png

Q4UYp3.png

XJkwp3.png

ΓΕΙΑ ΣΑΣ!!!

ΛΗΞΗ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΥ!!!

Δεν γεννάω ακόμη!!!

Ο σημερινός ντόπλερ ήταν πάρα μα πάρα πολύ καλός κ συμβάδιζε στις μετρήσεις (απ΄ ότι μου είπαν στο νοσοκομείο) με εκείνον που είχα κάνει στις 28 εβδομάδες σε εξειδικευμένο κέντρο.

Οι κούκλες -όρθιες και οι δυο- 1720 γρ η μια και 1820 η άλλη.

Ελάχιστα πιο προχώ από την ηλικία κύησης κ οι δυο.

Τρέφονται τέλεια από τους λώρους τους.

Πλακούντες καλοί.

Τράχηλος 3 εκατοστά.

Με βλέπω να γεννάω τελευταία!!!

(Ή τουλάχιστον μετά τις 20 Γενάρη, οκ να μην είμαι κ αχάριστη).

Από κορτιζόνες είμαι οκ, οπότε έχουμε εξασφαλίσει (όσο μπορούμε) κ το αναπνευστικό τους σε περίπτωση προωρότητας.

Υπέροχα τα νέα σας σε όσες κάνατε τα υπέρηχά σας!!!

Ελένη εγώ μέχρι κι από που θα πάρει κοστούμι του είχα βρει του γαμπρού!

Πήγα σε ένα από τα μεγάλα της Πανεπιστημίου με γαμπριάτικα.

Είχα πάει με δείγμα από το ύφασμα του νυφικού μου, συνενοήθηκα για τις αποδεκτές αποχρώσεις στα ρούχα του και τους έστειλα σε 2-3 μέρες.

Μια χαρά κούκλο μου τον φτιάξανε! (και είχε και τη "χαρά" ότι και καλά διάλεξε μόνος του).

Σε οτιδήποτε άλλο τον έβαζα να ασχοληθεί, ή μούλεγε "πάρε τη μάνα μου" και μου σπάγανε τα νεύρα, ή ερχότανε κι επίσης μου σπάγανε τα νεύρα μέχρι να αποφασίσει.

Το πιο νορμάλ θα είναι πχ να διαλέξεις 2 σχέδια μπουμπουνιέρας κ να του πεις: "αυτό ή το άλλο", όμοια για τα προσκλητήρια κοκ. Κι αν για κάτι είσαι 100% σίγουρη, προχώρα και πες του το στο τέλος...

(Και θέλει και βαθειές ανάσες ο σχεδιασμός του γάμου γιατί μπορεί να ακούσεις "διάφορα" από εκεί που δεν το περιμένεις - πχ πεθερά, κουνιάδα, αδερφή σου, μάνα σου- όταν επίσης δεν το περιμένεις. Εξασκήσου στην τεχνική του Βούδα: Σκέφτεσαι ότι είσαι ο Βούδας κι αυτά όλα δεν σε αγγίζουν. Λες ναι, ναι , ναι, καλή ιδέα κ μετά κάνεις τα δικά σου... ΔΙΚΟΣ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΓΑΜΟΣ...)

Ρίτσα Βάστα Γερά!!!

Όλα να σου πάνε καλά!!!

fgFzp3.png

pAfOp2.png

Διαφημίσεις

ΓΕΙΑ ΣΑΣ!!!

ΛΗΞΗ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΥ!!!

Δεν γεννάω ακόμη!!!

Ο σημερινός ντόπλερ ήταν πάρα μα πάρα πολύ καλός κ συμβάδιζε στις μετρήσεις (απ΄ ότι μου είπαν στο νοσοκομείο) με εκείνον που είχα κάνει στις 28 εβδομάδες σε εξειδικευμένο κέντρο.

Πλακούντες καλοί.

Τράχηλος 3 εκατοστά.

Από κορτιζόνες είμαι οκ, οπότε έχουμε εξασφαλίσει (όσο μπορούμε) κ το αναπνευστικό τους σε περίπτωση προωρότητας.

Είχα πάει με δείγμα από το ύφασμα του νυφικού μου, συνενοήθηκα για τις αποδεκτές αποχρώσεις στα ρούχα του και τους έστειλα σε 2-3 μέρες.

Μια χαρά κούκλο μου τον φτιάξανε! (και είχε και τη "χαρά" ότι και καλά διάλεξε μόνος του).

Σε οτιδήποτε άλλο τον έβαζα να ασχοληθεί, ή μούλεγε "πάρε τη μάνα μου" και μου σπάγανε τα νεύρα, ή ερχότανε κι επίσης μου σπάγανε τα νεύρα μέχρι να αποφασίσει.

Το πιο νορμάλ θα είναι πχ να διαλέξεις 2 σχέδια μπουμπουνιέρας κ να του πεις: "αυτό ή το άλλο", όμοια για τα προσκλητήρια κοκ. Κι αν για κάτι είσαι 100% σίγουρη, προχώρα και πες του το στο τέλος...

(Και θέλει και βαθειές ανάσες ο σχεδιασμός του γάμου γιατί μπορεί να ακούσεις "διάφορα" από εκεί που δεν το περιμένεις - πχ πεθερά, κουνιάδα, αδερφή σου, μάνα σου- όταν επίσης δεν το περιμένεις. Εξασκήσου στην τεχνική του Βούδα: Σκέφτεσαι ότι είσαι ο Βούδας κι αυτά όλα δεν σε αγγίζουν. Λες ναι, ναι , ναι, καλή ιδέα κ μετά κάνεις τα δικά σου... ΔΙΚΟΣ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΓΑΜΟΣ...)

Ρίτσα Βάστα Γερά!!!

Όλα να σου πάνε καλά!!!

κριστη πανω που ηθελα να γραψω κ να πω δεν ξερουμε τι εγηνε η κριστη:P:p υπεροχα νεα ολα μια χαρα ηρεμια τωρα οχι επειδη ειναι καλα θα κανεις συγνωμη κιολας βλακειες εχεις δυο οχι ενα στην κοιλια!!

yEZHp2.png

Q4UYp3.png

XJkwp3.png

ΓΕΙΑ ΣΑΣ!!!

ΛΗΞΗ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΥ!!!

Δεν γεννάω ακόμη!!!

Πλακούντες καλοί.

Τράχηλος 3 εκατοστά.

Ρίτσα Βάστα Γερά!!!

Όλα να σου πάνε καλά!!!

Μια χαρα!! Τωρα μπορεις να παρεις μερικες βαθειες ανασες και να ηρεμησεις! Και να σκεφτεσαι οτι οταν με το καλο ειναι να γεννησεις, οι γονεις σου τουλαχιστον θα ειναι εκει! Οι μπεμπεκες επισης μια χαρα στα κιλακια τους ε? Μειωθηκε καπως και η διαφορα που ειχαν

as1cOB50g410002MDAwMDYxMmR8MDAwMTUxMmJ8SWhyIFRleHQ.gif

γεια σαςςςς..!

κριστυ υπεροχα οι μπεμπουλες σου λοιπον εεε???ΤΕΛΕΙΑ...μπραβο μπραβο....!!αντε με το νεο ετος λοιπον κ εσυ πρωτα ο θεος...

ριτσα μου ελπιζω κ ευχομαι ο καιρος να μην σας τα χαλασει κ να εχεις διπλα σου τον αντρα σου κ να επιστρεψετε πριν τα Χριστουγεννα...!!

εγω ξαναμετρησα το ζαχαρο μου σημερα κ ηταν 88...η Μαρκελλα μηπως εφυγε για Αγγλια που ελεγε...???ισως!!!!

εγω ολα μια χαρα....τελεια..ημουν στο σπιτι το καινουριο κ παμε καλα....!προχωραμε...!!:tongue::tongue::tongue::tongue:

παω να φαωωωωωωω!!φιλακιαααααααααααα!!

Jr39p2.png

κοριτσια μου θελω να σας πω κατι για τα pampers συγκεκριμενα επειδη δουλευει γι αυτη την δουλεια ο αμορες....(δυστυχως δεν του δινουν τιποτα...)

οι προσφορες που μπαινουν στα pampers δεν ειναι για νεογεννητα...ειναι για μεγαλυτερα μεγεθη....κ το ιδιο ισχυει για τα κουπονια...για την συγκεκριμενη μαρκα....ειναι πολιτικη τους(ηλιθιοτητα οπως το λεει κ ο αμορες...γιατι σου λεει ειτε βαλω προσφορα ειτε οχι θα τα παρεις..)

προσφορες βγαζουν τα Libero..Κ πολυ πιθανον να βγαλουν τα Χριστουγεννα....αν μαθω κατι θα σας πω...!!αυτα!

Jr39p2.png

Διαφημίσεις

νιωθω κατι σπροξηματα απο κατω κατι παραξενα δεν τα βλεπω καλα τα πραματα..

Μην αγχωνεσαι! Εύχομαι ότι ειναι να γίνει για καλο!!! Ριτσα μου αν ειναι να έρθει τώρα καλοδεχουμενο!!! Περιμένουμε νεα!

ODhsp2.png

as1cOCA0g410000NDczOTBifDU3YmR8U2UgcGVyaW1lbm91bWUgc2UuLi4.gif

Έλα, κουράγιο.

Καμιά πρακτική μαία δεν διαθέτει το νησί?

Αλλιώς αγροτικός γιατρός, οτιδήποτε τελοσπάντων... πρήξτους όλους. Σκασίλα σου.

Να δεις όλα καλά θα πάνε.

fgFzp3.png

pAfOp2.png

ritsaki μην στεναχωριεσαι αφου μπηκες στον μηνα σου ειναι φυσιολογικα αυτα.θα το ξερεις καλυτερα απο μενα φανταζομαι μετα απο δυο παιδια!!!

ολα με το καλο να ειναι κ η Παναγια μαζι σας!!!

το οτι εχεις πονακια ή σπρωξιματα δεν σημαινει οτι γεννας αυριο αλλα ισως να προετοιμαζεται η μπουμπου να ερθει στην αγκαλια σας.........:D:D:D

rnDZp2.png

Rh0Qp2.png

καλημερα κοριτσια!!!

εχουμε αγροτικους γιατρους κ τετοια αλλα οσο να ναι φοβασαι, θα σας πω κατι αυτους τους πονους που νιωθω σε αυτη την εγκυμοσυνη δεν τα ειχα στης αλλες, με το που μπηκα στο μηνα μου αρχησαν να εχω κ πονους περιοδου κατι που δεν ειχα στα αλλα αυτους τους πονους τους ενιωσα την ωρα τις γεννας, γιαυτο φοβαμαι λες κ ειμαι πρωταρα μπορει να σας φενεται αστειο αλλα ετσι ειναι..

στο γιο μου τοτε δεν ειχα πονο ουτε κ ο γιατρος στον υπεριχο εβλεπε κατι με βλεπει απο κατω κ ειχα η 2 η 3 διαστολη..

yEZHp2.png

Q4UYp3.png

XJkwp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...