Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

Cafe ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2013

mpiskotaki

Recommended Posts

2729970ss7runfs9l.gif

καλημερα!!!

εμενα η ψυχολογια μου χθες δεν ηταν και στα καλυτερα της και δεν μπηκα

ελπιζω σημερα που εβγαλε λιγο ηλιο να φορτισουν οι μπαταριες μου!!!

σαπι μου αγκιναρες θα φτιαξω με καλαμποκι και καροτακι!!

γιατι ειναι ενα φαι που δεν αρεσει στον ντιντο και μιας και λειπει για δουλεια σημερα στην τηλο ηταν ευκαιρια να το φτιαξω

μια αλλη ωραια ιδεα ειναι να φτιαξεις μακαρονια με κοκκινη σαλτσα (κρεμμυδι, μανιταρια , πιπερια, μπεικον, βασιλικο, ριγανη)

1818952iz6gzzcy27.gif

UzVGp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• didi&k

1558

• κατια_82

1457

• ritsa3

1342

• markela35

801

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

καλημεραααααα...τι κανουμε???εγω ξυπνησα με χαμογελο.εβλεπα υπεροχα ονειρα με τον μπεμπουλη κ ξυπνησα κ μονο που δεν τον εψαχνα στο σπιτι...!!αχαχαχχαχα!κ εκεινος ξεκινησε τις κλωτσιτσες τουυυυ!!!

εμεις σημερα κοριτσια θα φαμε γιγαντες...τους εχω ετοιμασει απο χθες....!!ο καιρος εδω ειναι συννεφιασμενος οπως ακριβως μ αρεσει οταν δεν χρειαζεται να κουνηθω απο το κρεβατι/..!!χεχεχε!!

κοριτσια εμενα κατι με εχει πιασει τις τελευταιες μερες κ εχω νευρα με το παραμικρο κ το προσωπο μου φωτιζει(οπως λεει κ η μαμα)μονο οταν βλεπω τον αμορε....!!την Πεμπτη δλδ που θα λειπει ολη μερα για μιτινγκ κ μετα για φαγητο με την εταιρια δεν θα μιλιεμαι...θα τον τρελανω..!!αχαχαχαχαχα!!την Πεμπτη μπειτε οοολες να μου κανετε παρεα.....!!!

Jr39p2.png

Μια καταλευκη καλημερα και απο μενα....χιονιζει παρα πολυ!!!!!

Τι κανετε κοριτσακια?

Εγω εχω απιστευτο αγχος....ξεκινησαμε τις ετοιμασιες για τον γαμο και εχω τρελαθει.....πταν θα πλησιαζει ο καιρος αναρωτιεμαι τι θα κανω χαχαχαχα

cy09p3.png

Elehp2.pngdYzip2.png

Didi μου τελειες οι αγκιναρες!!!! Αλλά δεν μπορω να πάω στο σούπερ γιατι το έστρωσε για τα καλα... Μακαρόνια φάγαμε εχθές... Σκέφτομαι ή τραχανα ή αρακα ή θα πω τον άντρα μου να φέρει κιμά να κάνω μπιφτεκια που τα ορεχτηκα!!!

Με τα νεύρα κι εγω ειμαι κάπως περίεργα... Υπομονή και τελειώνουμε!!!

Εχθές παρηγγειλα και το καροτσάκι!!!!! Θα έρθει τον Ιανουάριο!!! Τώρα ψάχνω κρεβατακι! Λέω να πάρω και pampers που ειναι σε προσφορά να ετοιμαζόμαστε σιγα-σιγά! Εχει και το κουπόνι απο τις επιθυμίες -4?!!! Ο μασουτης τα έχει και προσφορά! Οπότε συμφέρει! Δείτε και τα αλλά κουπόνια απο τις επιθυμίες σε συνδυασμό με το φυλλάδιο του Μασουτη κερδίζουμε πολλα χρήματα! Εγω έτσι ψωνίζω απορρυπαντικά! Επίσης υπάρχει και το smartkoupon.gr ή κάπως έτσι. Εκει έχει αλλά κουπόνια!! Κορίτσια οικονομία!!!

ODhsp2.png

as1cOCA0g410000NDczOTBifDU3YmR8U2UgcGVyaW1lbm91bWUgc2UuLi4.gif

Καλημερα φιλεναδιτσες μου!!!

κρυο κρυο κρυο πολυ..................!!!:?

χθες στο doppler ολα πηγαν πολυ καλα το αγορι μας μεγαλωνει κανονικοτατα κ οπως ειπε κ η barboula καθε μερα να τον ερωτευομαι?ειχε το προσωπακι του γυρισμενο κ τον ειδαμε ολοκαθαρα!!!

ειναι πανεμορφος ο γιος μας:D:D:D!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

μονο κατι με αγχωσαι.

το αμνιακο υγρο ειναι στα ανωτερα φυσιολογικα ορια.δεν τρεχει ολογος ανησυχιας αλλα μου ειπε να παρακολουθω το ζαχαρο μου γιατι παιζει ρολο.:(

ενω απτο μικροβιολογικο μου ειπαν μια χαρα αυτος το βρηκε ελαχιστα αυξημενο.

θα τηλ την γιατρο μου!!!

αλλα κατα τα αλλα δοξα το θεο φυγαμε υπερχαρουμενοι!!!:D:D:D

cristy η παναγια μαζι σας ολα να πανε μια χαρα! κ μην στεναχωριεσαι εσυ κ τα κοριτσακια σου ειστε πολυ δυνατες που κρατησατε κ μεχρι τωρα κ μεγαλωσανε οι κοριτσαροι σου!!!οσο για την μεγαλη σου σε αναγκη καμια ξαδελφη καπου θα την αφησετε μεχρι να γυρισουν οι δικοι σου!!!

rnDZp2.png

Rh0Qp2.png

Διαφημίσεις

ελενακι μην αγχωνεσαι ο γαμος ειναι χαρα κοιτα να τον απολευσεις

α! και μην περιμενεις απο τους αντρες πολλα πολλα!!! βρες εσυ αυτα που θες και παρτα!! αχαχαχαχαχαχαχαχα νομιζω τα στεφανα μονη μου τα διαλεξα :D αντε να τον πηρα μαζι μου 1 φορα οταν πηγαμε για τ προσκλητηρια και του τα εδειξα: αυτα θα παρουμε του λεω! ουτε τον ρωτησα ουτε τπτ

και το στολισμο ης εκλησιας, λαμπαδες , ανθοδεσμη , αυτοκινητου κτλ με τη μαμα μου πηγα!

ο ντιντος διαλεξε το κουστουμι του και τα αυτοκινητα που θα μας πανε στην εκκλησια

το προσκλητηριο το βρηκαμε μαζι, τα λογια τα γραψαμε μαζι και τα τραγουδια τα βρηκαμε μαζι

τα υπολοιπα μονη μου τα εψαξα και δεν ειχα και προβλημα...οι αντρες δεν ειναι για τετοια! εμεις οι γυναικες ενθουσιαζομαστε με ολα αυτα! και πρεπει να το καταευχαριστηθουμε!

αντε με το καλο και καλους απογονους:D:D

UzVGp2.png

Καλημερα φιλεναδιτσες μου!!!

κρυο κρυο κρυο πολυ..................!!!:?

χθες στο doppler ολα πηγαν πολυ καλα το αγορι μας μεγαλωνει κανονικοτατα κ οπως ειπε κ η barboula καθε μερα να τον ερωτευομαι?ειχε το προσωπακι του γυρισμενο κ τον ειδαμε ολοκαθαρα!!!

ειναι πανεμορφος ο γιος μας:D:D:D!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

μονο κατι με αγχωσαι.

το αμνιακο υγρο ειναι στα ανωτερα φυσιολογικα ορια.δεν τρεχει ολογος ανησυχιας αλλα μου ειπε να παρακολουθω το ζαχαρο μου γιατι παιζει ρολο.:(

ενω απτο μικροβιολογικο μου ειπαν μια χαρα αυτος το βρηκε ελαχιστα αυξημενο.

θα τηλ την γιατρο μου!!!

αλλα κατα τα αλλα δοξα το θεο φυγαμε υπερχαρουμενοι!!!:D:D:D

cristy η παναγια μαζι σας ολα να πανε μια χαρα! κ μην στεναχωριεσαι εσυ κ τα κοριτσακια σου ειστε πολυ δυνατες που κρατησατε κ μεχρι τωρα κ μεγαλωσανε οι κοριτσαροι σου!!!οσο για την μεγαλη σου σε αναγκη καμια ξαδελφη καπου θα την αφησετε μεχρι να γυρισουν οι δικοι σου!!!

Φουσκιτσα κι εμενα μου το βρηκε το αμνιακο στα ανωτερα φυσιολογικα, και μου ειπε να προσεχω τα γλυκα. Εδω και 3 μερες λοιπον (απο τη μερα του ντοπλερ) εχω ελαττωσει κατα πολυ τη ζαχαρη και σε 2 βδομαδες που θα παω ξανα για εξεταση θα δουμε αν εχει βελτιωθει η κατασταση. Κανε κι εσυ ο,τι μπορεις απο αποψη διατροφης, κριμα ειναι τωρα τον τελευταιο μηνα να στεναχωριομαστε για τετοια θεματακια

as1cOB50g410002MDAwMDYxMmR8MDAwMTUxMmJ8SWhyIFRleHQ.gif

Ελενακι η ωρα η καλη!!!

Κριστυ...ας ελπισουμε να μη σε κρατησουν ...δε χρειαζεσαι θερμοκοιτιδα τωρα!!!

Οι υπολιιπες ερωτευμενες με τους γιους!!?? Αχ κι εγω...τι το πηραμε το ημιδιπλο του μικρου...ολη τη νυχτα αγκαλια τη βγαζουμε...ερωτας!

Μου ηρθαν σημερα και κατι καλυμματα πανας με φρουφρου που ειχα παραγγειλει.....πολυ ομορφα ρε κοριτσια!!!Χαζομαμα!!

Να σας πω...βαρεθηκα να περιμενω...εχω βαρεθει αυτες τις μερες...ολη μερα σειρες βλεπω στον καναπε...μακαρι να ηταν η ΠΗΤ μου αυριο λογω τιμης!!!

xHByp3.png

Ns8Jp2.png

Didi μου τελειες οι αγκιναρες!!!! Αλλά δεν μπορω να πάω στο σούπερ γιατι το έστρωσε για τα καλα... Μακαρόνια φάγαμε εχθές... Σκέφτομαι ή τραχανα ή αρακα ή θα πω τον άντρα μου να φέρει κιμά να κάνω μπιφτεκια που τα ορεχτηκα!!!

Με τα νεύρα κι εγω ειμαι κάπως περίεργα... Υπομονή και τελειώνουμε!!!

Εχθές παρηγγειλα και το καροτσάκι!!!!! Θα έρθει τον Ιανουάριο!!! Τώρα ψάχνω κρεβατακι! Λέω να πάρω και pampers που ειναι σε προσφορά να ετοιμαζόμαστε σιγα-σιγά! Εχει και το κουπόνι απο τις επιθυμίες -4?!!! Ο μασουτης τα έχει και προσφορά! Οπότε συμφέρει! Δείτε και τα αλλά κουπόνια απο τις επιθυμίες σε συνδυασμό με το φυλλάδιο του Μασουτη κερδίζουμε πολλα χρήματα! Εγω έτσι ψωνίζω απορρυπαντικά! Επίσης υπάρχει και το smartkoupon.gr ή κάπως έτσι. Εκει έχει αλλά κουπόνια!! Κορίτσια οικονομία!!!

Sapi αυτα τα κουπονια μπορει κανεις να τα εξαργυρωσει σε οποιοδηποτε σουπερ μαρκετ? Ευχαριστουμε για τις πληροφοριες!

Sapi αυτα τα κουπονια μπορει κανεις να τα εξαργυρωσει σε οποιοδηποτε σουπερ μαρκετ? Ευχαριστουμε για τις πληροφοριες!

Ναι! Είναι για όλα τα σούπερ μάρκετ! Εκτός απο αυτα με χονδρική όπως τα macro, κλπ. Εγω χρόνια τα χρησιμοποιώ! Τα τυπωνεις σε χαρτί εγχρωμα! Ειναι καλη περίπτωση ειδικά αν παρακολουθείς τις προσφορές των σούπερ μάρκετ, συνδυάζονται! Πχ τα pampers οικονομική συσκευασία έχουν 16,50?, ο Μασουτης τα έχει προσφορά σ΄αυτο το φυλλάδιο 12,50. Μαζι με το κουπόνι -4? τα παίρνουμε 8,50?!!! Το ίδιο και για τα απορρυπαντικά! Ψάξτε το! Αξίζει!

ODhsp2.png

as1cOCA0g410000NDczOTBifDU3YmR8U2UgcGVyaW1lbm91bWUgc2UuLi4.gif

Διαφημίσεις

Ναι! Είναι για όλα τα σούπερ μάρκετ! Εκτός απο αυτα με χονδρική όπως τα macro, κλπ. Εγω χρόνια τα χρησιμοποιώ! Τα τυπωνεις σε χαρτί εγχρωμα! Ειναι καλη περίπτωση ειδικά αν παρακολουθείς τις προσφορές των σούπερ μάρκετ, συνδυάζονται! Πχ τα pampers οικονομική συσκευασία έχουν 16,50?, ο Μασουτης τα έχει προσφορά σ΄αυτο το φυλλάδιο 12,50. Μαζι με το κουπόνι -4? τα παίρνουμε 8,50?!!! Το ίδιο και για τα απορρυπαντικά! Ψάξτε το! Αξίζει!

Ωραια, θα τα εκμεταλλευτω λοιπον κι εγω! Εχει οντως πολυ καλες προσφορες και οπως ειπες, δεν οικονομια! Ο,τι μπορουμε και γλυτωσουμε αυτες τις δυσκολες στιγμες

καλησπερα κοριτσια!!!!!

καποια ειπε για το αμνοιακο υγρο δεν θυμαμαι ποια, εγω στα αλλα μου δυο ειχα πολυ νερο στη κοιλια επεζαν πολυ μεσα στην κοιλια μου,αλλα δεν ειχα προβλημα με το ζαχαρο κ ουτε ο γιατρος μου ειπε κατι ισως γιατι εβλεπε τις εξετασεις αιματος καλες, τωρα σε αυτο ειναι φυσιολογικα καθολου αυξημενο κ τις κλωτσιες τις νιωθω πολυ διαφορετικα τωρα στα αλλα ναι μεν ενιωθα τις κλωτσιες αλλα τωρα ειναι πολυ διαφορετικες πονανε καμια φορα βλεπω κανενα ποδαρακι η χερακι κ η κοιλια μου ειναι πιο μικρη απο τις αλλες φορες.. αν δεν εχεις προβλημα με ζαχαρο μην ανυσηχεις ολα καλα ειναι!!!!

ελενακι η ωρα η καλη σιγα σιγα ολα θα γινουν μην αγχωνεσαι!

πηρα τηλ τον γιατρο γιατι ξεχασα να κλησω ραντεβου κ μου ειχε πει δευτερα αλλα εκει που θα μενω ειναι καπως μακρια βεβαια δεν ειναι αυτος ο λογος αλλα οτι δεν θελω να υποχρεωσω τον θειο μου να με κατεβασει κ μιας κ θα παω παρασκευη κ θα ειμαι με τον αντρα μου να με δει κ θα με δει στις 2 κ 30 το μεσημερι για να δουμε τι θα μου πει!! αν ολα πανε καλα κ μεχρι την τεταρτη η την παρασκευη που εχει καραβι απο συμη δεν γεννησω θα του πω να με βοηθησει γιατι ετσι που δεν εχουμε καραβι θα γεννησω χωρις τον αντρα μου κ ποιος ξερει ποτε θα ερθει. εε κ δεν θελω να ειμαι γιορτες στη ροδο στο ξενοδοχειο οχι οτι θα εχω προβλημα αλλα αλλο να πας για διακοπες κ αλλο ετοιμογεννη η με ενα νεογεννητο δεν θα εχω τις ευκολιες μου.. ΑΑΑΑΑΧΧΧ κοριτσια πολυ δυσκολο αυτο μες στο χειμωνα να μην εχει καραβια να φοβασαι για απαγορευτικο κ να μην αρρωστησεις τι ωραια που ειναι το καλοκαιρι..

yEZHp2.png

Q4UYp3.png

XJkwp3.png

καλησπερα κοριτσια!!!!!

καποια ειπε για το αμνοιακο υγρο δεν θυμαμαι ποια, εγω στα αλλα μου δυο ειχα πολυ νερο στη κοιλια επεζαν πολυ μεσα στην κοιλια μου,αλλα δεν ειχα προβλημα με το ζαχαρο κ ουτε ο γιατρος μου ειπε κατι ισως γιατι εβλεπε τις εξετασεις αιματος καλες, τωρα σε αυτο ειναι φυσιολογικα καθολου αυξημενο κ τις κλωτσιες τις νιωθω πολυ διαφορετικα τωρα στα αλλα ναι μεν ενιωθα τις κλωτσιες αλλα τωρα ειναι πολυ διαφορετικες πονανε καμια φορα βλεπω κανενα ποδαρακι η χερακι κ η κοιλια μου ειναι πιο μικρη απο τις αλλες φορες.. αν δεν εχεις προβλημα με ζαχαρο μην ανυσηχεις ολα καλα ειναι!!!!

ελενακι η ωρα η καλη σιγα σιγα ολα θα γινουν μην αγχωνεσαι!

πηρα τηλ τον γιατρο γιατι ξεχασα να κλησω ραντεβου κ μου ειχε πει δευτερα αλλα εκει που θα μενω ειναι καπως μακρια βεβαια δεν ειναι αυτος ο λογος αλλα οτι δεν θελω να υποχρεωσω τον θειο μου να με κατεβασει κ μιας κ θα παω παρασκευη κ θα ειμαι με τον αντρα μου να με δει κ θα με δει στις 2 κ 30 το μεσημερι για να δουμε τι θα μου πει!! αν ολα πανε καλα κ μεχρι την τεταρτη η την παρασκευη που εχει καραβι απο συμη δεν γεννησω θα του πω να με βοηθησει γιατι ετσι που δεν εχουμε καραβι θα γεννησω χωρις τον αντρα μου κ ποιος ξερει ποτε θα ερθει. εε κ δεν θελω να ειμαι γιορτες στη ροδο στο ξενοδοχειο οχι οτι θα εχω προβλημα αλλα αλλο να πας για διακοπες κ αλλο ετοιμογεννη η με ενα νεογεννητο δεν θα εχω τις ευκολιες μου.. ΑΑΑΑΑΧΧΧ κοριτσια πολυ δυσκολο αυτο μες στο χειμωνα να μην εχει καραβια να φοβασαι για απαγορευτικο κ να μην αρρωστησεις τι ωραια που ειναι το καλοκαιρι..

Το καλοκαιρι ομως ριτσακι υπαρχουν αλλα θεματα, οπως η ζεστη! Καταλαβαινω ομως το αγχος σου! Αληθεια, εσεις εκει τοσο νοτια, εχετε προβλημα με χαμηλες θερμοκρασιες η απλα με μποφορ?

Το καλοκαιρι ομως ριτσακι υπαρχουν αλλα θεματα, οπως η ζεστη! Καταλαβαινω ομως το αγχος σου! Αληθεια, εσεις εκει τοσο νοτια, εχετε προβλημα με χαμηλες θερμοκρασιες η απλα με μποφορ?

ναι αλλα η ζεστη με κλιματιστικο κ μπανιο μια χαρα.. εμεις θερμοκρασια εχουμε χαμηλη οχι στους βαθμους τους δικους σας αλλα απο οτι λενε το δικο μας το κρυο ειναι πιο τρυπητο ας το πουμε στο κοκαλο δεν ξερω ετσι λενε αλλα εχουμε μποφωρ με απαγορευτικα..

yEZHp2.png

Q4UYp3.png

XJkwp3.png

ναι αλλα η ζεστη με κλιματιστικο κ μπανιο μια χαρα.. εμεις θερμοκρασια εχουμε χαμηλη οχι στους βαθμους τους δικους σας αλλα απο οτι λενε το δικο μας το κρυο ειναι πιο τρυπητο ας το πουμε στο κοκαλο δεν ξερω ετσι λενε αλλα εχουμε μποφωρ με απαγορευτικα..

Εγω εβγαλα τα 2/3 του καλοκαιριου χωρις κλιματιστικο, μεσα στο τσιμεντο της Αθηνας, υποφεροντας παραλληλα απο αναγουλες κτλ, χωρις να μπορω να παω πουθενα, και σκεφτομαι οτι δεν θα ηθελα σε καμια περιπτωση να εχω και την κοιλια τουρλα.. Χαιρομαι που γενναω χειμωνα (ευτυχως εδω η προσβαση στο μαιευτηριο ειναι θεμα 10λεπτου)

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...