Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

Cafe ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2013

mpiskotaki

Recommended Posts

Κορίτσια θα στείλω σε κάνα δυο από σας με πμ το κινητό μου σε περίπτωση που εξαφανιστώ...

Φοβάμαι για αύριο που θα πάω πάλι για ντόπλερ στο νοσοκομείο μη με κρατήσουν μέσα να γεννήσω...

Ετοιμάζω και μια τσαντούλα με προσωπικά μου είδη, αχρείαστη νάναι...

Επειδή μάλλον δεν θα ξαναμπώ για σήμερα, σας χαιρετώ.

Φιλιά πολλά πολλά σε όλες σας.

fgFzp3.png

pAfOp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• didi&k

1558

• κατια_82

1457

• ritsa3

1342

• markela35

801

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Κορίτσια θα στείλω σε κάνα δυο από σας με πμ το κινητό μου σε περίπτωση που εξαφανιστώ...

Φοβάμαι για αύριο που θα πάω πάλι για ντόπλερ στο νοσοκομείο μη με κρατήσουν μέσα να γεννήσω...

Ελπιζω να πανε ολα καλα και να μη γεννησεις ακομα.. να κρατηθουν τα μωρα σου εκει που ειναι μεχρι να εισαι πιο ετοιμη απο ολες τις αποψεις... Με το καλο το ντοπλερ!

as1cOB50g410002MDAwMDYxMmR8MDAwMTUxMmJ8SWhyIFRleHQ.gif

ευχομαι να πανε ολα καλα!!!! κ να μην γεννησεις τωρα να περασουν οι γιορτες κ μετα!!!!!

yEZHp2.png

Q4UYp3.png

XJkwp3.png

Καλησπερα κουκλιτσες μου!!!

Μετρατε μερες σιγα σιγα... να μην βιαστει καμια! ολες στην ωρα τους και με την ευχη της Παναγιας!

Δεν σας διαβαζω συστηματικα... που χρονος?... αλλα ειδα

1. μια αγχωμενη κριστυ! (ολα θα πανε καλα με τα λουλουδακια σου! θα κανουν λιγη υπομονη ακομα και θα περασουν ακομα λιγες βδομαδουλες!)

2. μια στεναχωρημενη ντιντι! (κοπελια, ο κοσμος ειναι πολυ σκληρος... μακαρι να ταν αλλιως για τον γατουλη σου! και ναι ειναι απαισιοι οσοι βαζουν φολες...)

3. μια ετοιμη?!? ριτσα! (περιμενουμε τη νυφη, συμπεθερα!!! ερχεται το κοριτσακι μας!!! )

4. μια impatient που μπαινει πλεον καθημερινα! (ανυπομονεις κι εσυ τωρα, ε? αντε με το καλο! φτανει ο καιρος! οσο για το θηλασμο, μην το σκεφτεσαι! μερα με τη μερα, βλεπω, οτι ειναι και πιο ευκολο...)

5. και γενικα τα κοριτσακια τα υπολοιπα ολα καλα, αν και φουσκωμενα, πρησμενα, κουρασμενα, ταλαιπωρημενα...

ΥΠΟΜΟΝΗ σε ολες! τα δωρακια σας εχουν ηδη μπει στο σακο του αγιου βασιλη και ερχονται!!! υπομονη και θα σας αποζημιωσουν με φιλακια, χαδακια, αγκαλιτσες!!!

εμεις μεγαλωνουμε γρηγορα! περασαμε τα 4 κιλα, μονο με μαμαδισιω γαλα, και εχουμε ψηλωσει! τα μισα φορμακια (τα μικρα) δεν μας κανουν πια!!! πηραμε και τη μιση ευχη και τωρα περιμενουμε τα χριστουγεννα να σαραντισουμε και να παμε βολτιτσα!!!

σας φιλω ολες γλυκα και να εχετε στο μυαλο σας... αφου τα καταφεραμε εμεις καλα... θα τα καταφερετε κι εσεις ακομα καλυτερα! :tongue::tongue::tongue:

1lqJp2.png

EO6lp3.png

καλησπεραααααααα κοριτσια μου!!!

αχχχχχχχχχχχχ..ΚΑΤΙΑ μου τωρα σε καταλαβαινω...!πηγα στο doppler κ εφυγα ερωτευμενη με τον γιο....!!πραγματικα βουρκωσα κ ειχα το χερι του αμορε να μου το κραταει κ να μου το φιλαει ...κ η μαμα μου απεναντι να βουρκωνει...!!

κ φευγοντας με φιλουσε ο αμορες κ μου ελεγε οτι ο γιος μας θα εχει τα ιδια χειλακια με την μαμακα του κ οτι με ευχαριστει για το υπεροχο δωρο που θα του κανω..ολα καλα λοιπον με τον μπεμπη μας...ειναι 2 κιλα κ αν φτασω μεχρι τελος ο γιατρος υπολογιζει στα 3500 να βγει πρωτα ο Θεος..το grade μας που με φρικαρε λιγο ειναι 1 προς 2 αλλα ο γιατρος λεει οοτι ειναι φυσιολογικο κ οτι εχουμε ενα υγιεστατο μπεμπη που μεγαλωνει μια χαρα!!απο εκεινη την στιγμη ειμαι με ενα χαμογελο στα χειλη κ βλεπω συνεχεια την 3d φωτο....!

Κατια μου μια χαρα ο Μιχαλιος σου λοιπον..ολα υπεροχα...!!

κ τα υπολοιπα κοριτσια ολα καλα τα διαβαζω...!!!:D:D:D δεν εχω μυαλο τωρα...συγγνωμη..!παω να μαγειρεψωωωω...φιλακιααααααααααααααα!!!

Jr39p2.png

Διαφημίσεις

κοριτσια τι κανετε?εχω μερες να γραψω αλλα εχω εδω τον καλο μου και τον απολαμβανω.υπομονη στις κοπελες που ταλαιπωρουνται.γρηγορα θα τελειωσουν ολα.ολα καλα με τους υπερηχους.μπραβοοοοοοο!!!εγω εχω τεταρτη!θα φυγω για αθηνα στο τελος της εβδομαδας οποτε θα σας γραφω αραια αλλα σας διαβαζω απο το κινητο καθε βραδυ.ριτσα μου ολα να πανε καλα!κανενα νεο απο μαρκελα ειχαμε??

6KuQp2.png

Cristy μου μην αγχώνεσαι!!! Ολα θα πάνε καλά!!! Θα δεις που θα κρατηθούν τα διδυμάκια σου κι άλλο μέσα στην κοιλίτσα!!! Περιμένουμε νέαααα!!!

ODhsp2.png

as1cOCA0g410000NDczOTBifDU3YmR8U2UgcGVyaW1lbm91bWUgc2UuLi4.gif

Κορίτσια μου γεια σας κι από εμένα!!! Αισίος μεθαύριο μπαίνουμε στον 8ο! Η μπέμπα μας μεγαλώνει μια χαρά!!! Οι εξετάσεις κολπικών υγρών έδειξαν μύκητες και μάλλον θα χρειαστώ αντιβίωση.. Δεν πειράζει! Εκεί να μένει το κακό!

Σήμερα αποφάσισα ποιο καρότσι θα πάρω και θα το παραγγείλουμε κιόλας γιατί θέλει ένα μήνα να ρθει! Αυτά προς το παρόν! Φιλάκια!!

ODhsp2.png

καλησπεραααααααα κοριτσια μου!!!

αχχχχχχχχχχχχ..ΚΑΤΙΑ μου τωρα σε καταλαβαινω...!πηγα στο doppler κ εφυγα ερωτευμενη με τον γιο....!!πραγματικα βουρκωσα κ ειχα το χερι του αμορε να μου το κραταει κ να μου το φιλαει ...κ η μαμα μου απεναντι να βουρκωνει...!!

κ φευγοντας με φιλουσε ο αμορες κ μου ελεγε οτι ο γιος μας θα εχει τα ιδια χειλακια με την μαμακα του κ οτι με ευχαριστει για το υπεροχο δωρο που θα του κανω..ολα καλα λοιπον με τον μπεμπη μας...ειναι 2 κιλα κ αν φτασω μεχρι τελος ο γιατρος υπολογιζει στα 3500 να βγει πρωτα ο Θεος..το grade μας που με φρικαρε λιγο ειναι 1 προς 2 αλλα ο γιατρος λεει οοτι ειναι φυσιολογικο κ οτι εχουμε ενα υγιεστατο μπεμπη που μεγαλωνει μια χαρα!!απο εκεινη την στιγμη ειμαι με ενα χαμογελο στα χειλη κ βλεπω συνεχεια την 3d φωτο....!

Κατια μου μια χαρα ο Μιχαλιος σου λοιπον..ολα υπεροχα...!!

κ τα υπολοιπα κοριτσια ολα καλα τα διαβαζω...!!!:D:D:D δεν εχω μυαλο τωρα...συγγνωμη..!παω να μαγειρεψωωωω...φιλακιααααααααααααααα!!!

μπραβο κοπελα μου!!! ειναι ερωτας μεγαλος!!! αααχχχχ... θα δεις, οταν τον παρεις κι αγκαλια!!! λιωμα....

ο πλακουντας ειναι οκ! αρχιζει να γερναει σιγα σιγα... αλλα το θεμα ειναι να μην ειναι ηδη πολυ γερασμενος (grade III)... ΟΠΟΤΕ ΜΗ ΦΡΙΚΑΡΕΙΣ! οοοοολλλλλαααα κκκκκαααααλλλλαααααα!!!!

1lqJp2.png

EO6lp3.png

Κορίτσια μου γεια σας κι από εμένα!!! Αισίος μεθαύριο μπαίνουμε στον 8ο! Η μπέμπα μας μεγαλώνει μια χαρά!!! Οι εξετάσεις κολπικών υγρών έδειξαν μύκητες και μάλλον θα χρειαστώ αντιβίωση.. Δεν πειράζει! Εκεί να μένει το κακό!

Σήμερα αποφάσισα ποιο καρότσι θα πάρω και θα το παραγγείλουμε κιόλας γιατί θέλει ένα μήνα να ρθει! Αυτά προς το παρόν! Φιλάκια!!

για μυκητες οχι αντιβιωση, κοριτσακι μου! αντιμυκητιακα (συνηθως υποθετα η κρεμουλα)... δεν ειναι τιποτα! μια αγωγη 3 ημερων εκανα εγω προληπτικα (επαιρνα αντιβιωσεις πολυ καιρο και η χλωριδα χαλια...) με υποθετα και ετοιμη!!!

1lqJp2.png

EO6lp3.png

Διαφημίσεις

χι χι χι..!!εβαλα την φωτο φοντο κ καθομαι κ χαζευω κ πραγματικα εχω χαζεψειιιιιιιι!!ειναι μεγαλος ερωτας.....κ ο χαζομπαμπας ολη την ωρα χαδακια στην κοιλιτσα...αφου εφευγε για μπαλα κ του λεω αντε φυγε θελω να μιλησω με τις φιλες μου....κ του μιλουσε κ του ελεγε να προσεχεις την μαμα...κ αλλα τετοια...χαζεψαμε απο τωρα...αιντε αιντεεεεεε!!!!

:D:D:D

Jr39p2.png

Καλησπερα κουκλιτσες μου!!!

Μετρατε μερες σιγα σιγα... να μην βιαστει καμια! ολες στην ωρα τους και με την ευχη της Παναγιας!

Δεν σας διαβαζω συστηματικα... που χρονος?... αλλα ειδα

1. μια αγχωμενη κριστυ! (ολα θα πανε καλα με τα λουλουδακια σου! θα κανουν λιγη υπομονη ακομα και θα περασουν ακομα λιγες βδομαδουλες!)

2. μια στεναχωρημενη ντιντι! (κοπελια, ο κοσμος ειναι πολυ σκληρος... μακαρι να ταν αλλιως για τον γατουλη σου! και ναι ειναι απαισιοι οσοι βαζουν φολες...)

3. μια ετοιμη?!? ριτσα! (περιμενουμε τη νυφη, συμπεθερα!!! ερχεται το κοριτσακι μας!!! )

4. μια impatient που μπαινει πλεον καθημερινα! (ανυπομονεις κι εσυ τωρα, ε? αντε με το καλο! φτανει ο καιρος! οσο για το θηλασμο, μην το σκεφτεσαι! μερα με τη μερα, βλεπω, οτι ειναι και πιο ευκολο...)

5. και γενικα τα κοριτσακια τα υπολοιπα ολα καλα, αν και φουσκωμενα, πρησμενα, κουρασμενα, ταλαιπωρημενα...

ΥΠΟΜΟΝΗ σε ολες! τα δωρακια σας εχουν ηδη μπει στο σακο του αγιου βασιλη και ερχονται!!! υπομονη και θα σας αποζημιωσουν με φιλακια, χαδακια, αγκαλιτσες!!!

εμεις μεγαλωνουμε γρηγορα! περασαμε τα 4 κιλα, μονο με μαμαδισιω γαλα, και εχουμε ψηλωσει! τα μισα φορμακια (τα μικρα) δεν μας κανουν πια!!! πηραμε και τη μιση ευχη και τωρα περιμενουμε τα χριστουγεννα να σαραντισουμε και να παμε βολτιτσα!!!

σας φιλω ολες γλυκα και να εχετε στο μυαλο σας... αφου τα καταφεραμε εμεις καλα... θα τα καταφερετε κι εσεις ακομα καλυτερα! :tongue::tongue::tongue:

κατια μου τι ωραιο να ακουμε νεα σας! Ναι, με επιασε ανυπομονησια γιατι βαρεθηκα ρε παιδι μου, θελω να τελειωνει ολο αυτο και να εχω την Ιριδα διπλα μου, να τη βλεπω, να τη φροντιζω και να την απολαμβανω. Σας ηταν ευκολος εσας ο θηλασμος ε? Μακαρι να μπορεσω κι εγω, το θελω πολυ. Να περνατε πολυ πολυ ομορφα με το μωρο σου και με το καλο οι πρωτες γιορτινες βολτουλες!

as1cOB50g410002MDAwMDYxMmR8MDAwMTUxMmJ8SWhyIFRleHQ.gif

εγω παλι δεν ανυπομονω...!θελω να ερθοουν οοοολα στην ωρα τους...!θελω να γινουν ολα ηρεμα κ ομορφα κ χαλαρα...κ να απολαυσω οσο γινεται την εγκυμοσυνη κ να απολαυσω μετα τον μπεμπουλη του στιγμη προς στιγμη!!!:D:D:D:D

Jr39p2.png

κατια μου τι ωραιο να ακουμε νεα σας! Ναι, με επιασε ανυπομονησια γιατι βαρεθηκα ρε παιδι μου, θελω να τελειωνει ολο αυτο και να εχω την Ιριδα διπλα μου, να τη βλεπω, να τη φροντιζω και να την απολαμβανω. Σας ηταν ευκολος εσας ο θηλασμος ε? Μακαρι να μπορεσω κι εγω, το θελω πολυ. Να περνατε πολυ πολυ ομορφα με το μωρο σου και με το καλο οι πρωτες γιορτινες βολτουλες!

εγω στην αρχη αγχωθηκα! μηπως δεν εχω γαλα? μηπως δεν κατεβει? μηπως? μηπως? αλλα την πρωτη μερα (νυχτα δηλαδη!) μονο!!! μετα... μας μιλησε μια μαια... την ρωτησα διαφορα... και ολα καλα! δεν θα φοβηθεις!!! το αφχος ειναι αναμενωμενο! αλλα ο φοβος ειναι που κανει τη ζημια! το μωρο εχει ενστικτο... αλλα κι αυτο δεν ξερει! μαζι μαθαινουμε! ειμαι σιγουρη οτι το ιριδακι σου κι εσυ θα το βρειτε!!! κι οτι θελετε, αν ξερω, θα χαρω να απαντησω... φιλια!

1lqJp2.png

EO6lp3.png

Καλημέρα!!!! Κορίτσια εδω στη Βέροια το έστρωσε......! Αχ! Μες τα χιονια θα γεννησουμε..!!! Εσείς τι κάνετε; Δεν ξυπνησατε ακόμη; Εμένα ο άντρας μου πλέον δεν με παίρνει μαζι του στο Μαγαζι γιατι έχει πολυ κρύο και ειμαι Σπιτι και βαριεμαι... Και δεν ξέρω και τι φαΐ να φτιάξω.. Για πείτε καμία ιδέα!

ODhsp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...