Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

Cafe ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2013

mpiskotaki

Recommended Posts

ναι μπαινω κ εγω σιγα σιγα. αυτο συζητουσαμε πριν με τον αντρα μου. δεν εχουμε συνειδητοποιησει ακομα, οτι θα ναι κατι δικό μας!!!!! πω πω θα τρελαθουμε τελειως!!!!

ωραια που βλεπω οτι κι αλλος νιωθει ετσι γιατι νομιζα οτι ειμαι η μονη που δεν εχει συνειδητοποιησει ακομα οτι περιμενει μωρο και με εχουν παρει ολοι στο ψιλο! Το οτι θα τρελαθουμε ειναι σιγουρο, για μας που δεν εχουμε καταλαβει τι παιζει θα ειναι σοκ!

as1cOB50g410002MDAwMDYxMmR8MDAwMTUxMmJ8SWhyIFRleHQ.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• didi&k

1558

• κατια_82

1457

• ritsa3

1342

• markela35

801

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

καλημερα κοριτσια!!!!!!! παω να σιδερωσω ρουχα κ να ετοιμασω καμια βαλιτσα! τις κλινικης ειναι ετοιμη αλλα πρεπει να ετοιμασω κ αλλα εξτρα..

Καλημερα και σε σενα! Και η δικη μου βαλιτσα ειναι μισοετοιμη, περιμενω να αγορασω τα βρακια γιαγιας αυριο απο τη λαικη για να την συμπληρωσω! Κοριτσια, αυτα τα βρακια ειναι ο,τι πρεπει για οσες κανουμε καισαρικη, ειναι ψηλα και δεν πατανε πανω στην τομη!

Καλημέρα.

Ξενύχτισσα σήμερα.

Ξέχασα για 2-3 μέρες τα χάπια του στομάχου κ με "έπιασε" το γνωστό...

Επίσης η κοιλιά μου πετρώνει συνέχεια κ μάλλον πρέπει να αυξήσω τα yotopar.

Μπαίνω στην τελική ευθεία που μπορεί να περιλαμβάνει απόλυτη οριζοντίωση στο κρεβάτι, εισαγωγή σε νοσοκομείο, επείγουσα καισαρική κλπ...

Έχω επίσης ένα άλλο παιδί να φροντίσω και γονείς - πεθερικά που είναι στην Κρήτη.

(Οι δικοί μου έφυγαν χτες να μαζέψουν ελιές!!!)

Με πιάνουν αλεπάλληλες κρίσεις πανικού κορίτσια...

fgFzp3.png

pAfOp2.png

Καλημέρα.

Ξενύχτισσα σήμερα.

Μπαίνω στην τελική ευθεία που μπορεί να περιλαμβάνει απόλυτη οριζοντίωση στο κρεβάτι, εισαγωγή σε νοσοκομείο, επείγουσα καισαρική κλπ...

Έχω επίσης ένα άλλο παιδί να φροντίσω και γονείς - πεθερικά που είναι στην Κρήτη.

Καλημερα! Καταρχην ψυχραιμια! Απο οτι εχω καταλαβει, ο αντρας σου περιμενει προσληψη σε μια εταιρια, αρα αυτο το διαστημα ειναι σπιτι, ετσι? δεν μπορει να σε βοηθησει αυτος? Επισης τα πεθερικα σου δεν μπορουν να πεταχτουν αθηνα μιας και οι γονεις σου ειναι κρητη για δουλειες?

καλημερα σε ολες

ωραια που βλεπω οτι κι αλλος νιωθει ετσι γιατι νομιζα οτι ειμαι η μονη που δεν εχει συνειδητοποιησει ακομα οτι περιμενει μωρο και με εχουν παρει ολοι στο ψιλο! Το οτι θα τρελαθουμε ειναι σιγουρο, για μας που δεν εχουμε καταλαβει τι παιζει θα ειναι σοκ!

εδω δεν το εχω συνεοιδητοποιησει εγω , που ειναι 2ο και ξερω τι με περιμενει,

βλεπω τα πραγματακια του και λεω, "θα εχουμε μωρο;;;"

πλακα πλακα με την αννουλα , μετα απο τοσο χρονια ξεμαθαμε , ειμαστε ποιο ανετα, οτι θελαμε καναμε, την φορτονουμε στο αυτοκινητο και οπου μας βγαλει!τωρα............

Καλημέρα.

Ξενύχτισσα σήμερα.

ολα καλα θα πανε, προσπαθησε να μην αγχονεσαι, ο αντρα σου μπορει να βοηθαει;;; λειπει πολλες ωρες;;;

αν και ειμαι κατα της τηλεορασης , εχουν υπαρξει μερες που με εχει σωσει!

ξαπλωνουμε στους καναπεδες και βλεπουμε μαζι τομ και τζερυ!;)

εμενα το απογευμα καταφτανει η μαμα μου και μονο στην σκεψη οτι θα κραταει την αννα για να κοιμαμαι λιγο το μεσημερι ειμαι ενθουσμενη!

δεν ξερω για την μικρη σου αλλα η δικια μου εχει μαθει να ασχολουμε ολη την ωρα μαζι της! χειροτεχνιες , πιανο , μαγειρικη, κουκλες , ολα μαζι και προσπαθω να τα μειωσω απο τωρα λιγο λιγο για να μην εχω προβλημα μετα με τον μπεμπη!

το κοριτσάκι μας

029ed13ffd.png

το αγορακι μας

event.png

Θεε μου σε ευχαριστω...................

Διαφημίσεις

Καλησπερα κοριτσια μουυυ!!μου πηρε ωραααα να σας διαβασω αλλα τα καταφερα...

καταρχην ριτσα μου με το καλο να πας την Παρασκευη κ μεχρι τα Χριστουγεννα να εχετε επιστρεψει αγκαλια με την μπεμπουλα σας..!!

τα υπολοιπα κοριτσια ειδα μεσα σε ακρες οτι ειναι μια χαρα!!!!

εγω πηγα σημερα κατεθεσα τα δικαιολογητικα για το επιδομα κυοφοριας...κ θα μπουν 31 του μηνα 750 ευρο.....!αυτη την φορα μπηκα πηρα νουμερο κ ηταν το 40 κ ειχα το 110..λεω καλα ενταξει...υψωσα το αναστημα μου κ πηγα κατευθειαν μπροστα...κ τι μου λεει ο υπαλληλος οταν του ειπα οτι θελω να καταθεσω χαρτια για επιδομα κυοφοριας???

-εισαστε εγκυος??γιατι αν δεν ειστε πρεπει να περιμενετε στην ουρα...!

του λεω..-χριστιανε λες να θελω να παρω επιδομα χωρις να ειμαι εγκυος...??

ευτυχως τελειωσα πολυ γρηγορα...!

σε 2 ωρες εχουμε ραντεβου να δουμε το μπεμπακι μας στο doppler....χεχεχε..!!ανυπομονωωωωωωωωω!!

το πσκ μας ηταν υπεροχο...τζακι...πυτζαμες/..βολτα στην θαλασσα....μαγειρικη μονο απο τον αμορε....(δεν με αφησε να κουνησω ουτε το δαχτυλακι μου)

γυμναστικη δεν καναμε αλλα παρολαυτα ολα ηταν πολυ ρομαντικα...!

μου εφερε κ λουλουδακια οταν ηρθε για να φυγουμε γιατι στην γιορτη μου δεν προλαβαινε.....

οσο για την γυμναστικη ενω το θελαμε πολυ κ οι 2 ....δεν μπορουσε...δεν του εβγαινε ...φοβαται..κ δεν σκοπευω να τον πιεσω αλλο....γιατι θα του μεινει ψυχολογικο στο τελος...!

ηταν πραγματικα ενα αξεχαστο ΠΣΚ....!:D:D:D

παω να κανω το μπανακι μου κ να ετοιμαστω να δουμε τον μπεμπουλη μας...!το απογευμα θα σας γραψωωωω παλιιιι πρωτα ο θεος!!!

Jr39p2.png

Καλημέρα.

Ξενύχτισσα σήμερα.

μην αγχωνεσαι κριστη ολα καλα θα πανε, δεν θυμασαι κ εμενα ολο αγχος ημουν κ δοξα το θεο ολα μια χαρα!! εχεις δικιο που δεν εχεις βοηθεια κ αλλο ενα παιδι! εγω που ειχα δυο κ καμια βοηθεια μετα το τσακωμο με την μανα μου αλλαξε κ τωρα με βοηθαει.. ολα καλα θα πανε!!!!!!!!σε καταλαβαινω παρα πολυ!!!!!!!!!!!!

yEZHp2.png

Q4UYp3.png

XJkwp3.png

ιμπαντιεν εμενα ειναι το τριτο κ λεω δηλαδη θα εχουμε κ αλλο παιδι?? σε λιγες ημερες θα εχουμε μωρακι?? ουτε εγω το εχω συνειδητοποιησει ακομη!!

yEZHp2.png

Q4UYp3.png

XJkwp3.png

AXXX βρε κοριτσια κ εγω ολο το σκ σταυροκοπιομουν οσο ονειρευομασταν με τον αμορε πως θα ειναι η ζωη μας οταν θα ερθει το μωρακι μας...κ πραγματικα υπαρχουν στιγμες που λεω...

δηλαδη αυτο το μωρακι θα ειναι οοοοολο δικο μας...??αναρωτιεμαι αν θα ειναι δανεικο??αχαχαχααχ!!εφυγααααα!!παω για doppler...!!

Jr39p2.png

Γεια σας κοριτσια....σας διαβασα και το πρωι αλλα δεν εγραψα...τσατιστηκα με μια υπαλληλο της ACS μονο που δε την εβρισα την ηλιθια!!! Ενω ειχα πληρωσει δεμα για να ερθει στο σπιτι το πηγαν στον αντρα μου που ειναι πιο κοντα στο μαγαζι τους και της την ειπα και αρχισε να μου φωναζει οτι δε θα το εκανε χωρις την αδεια μου κτλ κτλ...ο,τι ναναι μου φωναζε και της λεω καλα γιατι μου φωναζεις τωρα? Ειναι βλαμενος ο κοσμος τελικα, εκει που μιλας ευγενικα στη λενε κι απο πανω!!!

Νευρααααα!!!!

Ντιντι μου κατσε τον πο πο σου κατω κι εσυ και μη κουραζεσαι!! Εγω απτα νευρα μου δεν εκανα τα μπισκοτοσπιτα σημερα βαρεθηκα και κρυωνα και καθομουν σχεδον μπροστα στο τζακι κατακαηκα!!!

Κριστυ μου δεν εχεις αλλο να σε βοηθησει καμμια αδερση ξαδερρφη να φιλοτιμηθει!??

ΟΙ υπολοιπες βλέπω ειστε καλα...

Με εχει πιασει κι ενας βηχας και τρανταζεται η κοιλια μου!

xHByp3.png

Ns8Jp2.png

Διαφημίσεις

Καλημερα! Καταρχην ψυχραιμια! Απο οτι εχω καταλαβει, ο αντρας σου περιμενει προσληψη σε μια εταιρια, αρα αυτο το διαστημα ειναι σπιτι, ετσι? δεν μπορει να σε βοηθησει αυτος? Επισης τα πεθερικα σου δεν μπορουν να πεταχτουν αθηνα μιας και οι γονεις σου ειναι κρητη για δουλειες?

Όχι, δεν έχει απολυθεί ακόμη. Απλά πετάει πολύ λίγες ώρες. Έχει και μια επανεκπαίδευση την Τετάρτη Κύπρο κ θα λείπει όλη μέρα. Κι εννοείται έχει αναλάβει σχεδόν τα πάντα όταν είναι στο σπίτι.

Τα πεθερικά θα μου τα κάνουν χειρότερα... είναι σε άλλο κόσμο... τελείως όμως... μας είπαν πχ ότι μας βρήκαν ωραίο αμάξι οικογενειακό (να αγοράσουμε, όχι να μας πάρουν έτσι???) με 10000 ευρώ και να μην ανησυχούμε, δόσεις όσες θέλουμε...

Το ότι κουβεντιάζουμε να γεννήσω στο νοσοκομείο με το γιατρό εφημερίας, μάλλον δεν τους απασχολεί, ή μάλλον θεωρούν ότι είναι υποχρέωση των δικών μου αυτό το θέμα... Συχνά πυκνά ακούω "μπηχτές" του τύπου "οι γονείς σου θα έπρεπε αυτό, οι γονείς σου θα έπρεπε εκείνο" κ εν ολίγοις Ο ΚΟΣΜΟΣ ΝΑ ΚΑΙΓΕΤΑΙ θα κοιτάξουν να σε ανακατέψουν.

αν και ειμαι κατα της τηλεορασης , εχουν υπαρξει μερες που με εχει σωσει!

ξαπλωνουμε στους καναπεδες και βλεπουμε μαζι τομ και τζερυ!;)

Κι εμείς παρομοίως τη βγάζουμε.

Πολύ τηλεόραση βλέπει τώρα η μικρή μου δυστυχώς... αλλά δεν γίνεται κι αλλιώς...

Ευυτυχώς εκεί που κάθομαι πολλές φορές φέρνει κ ζωγραφίζουμε παρέα ή φτιάχνουμε παζλ ή κουζινικά και ξεφεύγουμε και λίγο από το "χαζοκούτι".

Κι εννοείται ο άντρας μου ότι προλάβει..

Πχ κολυμβητήριο την περασμένη εβδομάδα την πήγε 2 προπονήσεις αντί για 3, αλλά δε βαριέσαι κι αυτό καλό είναι.

Τώρα έχει πάει Leroy & ΙΚΕΑ για τελευταία ψώνια: ραφάκια κυρίως για το δωμάτιό μας για να έχω τα μπεμπεδοσυμπράγαλα και να διαμορφώσουμε επιτέλους το χώρο που θα τα έχω τον πρώτο καιρό.

Barboula

Καλό υπέρηχο κοπέλα μου. Με το καλό να δείτε κ να καμαρώσετε το μπεμπάκι σας.

Ρίτσα το πιστεύεις, σε σκέφτομαι ώρες ώρες κ παίρνω κουράγιο. Τι τραβάς κι εσύ...

fgFzp3.png

pAfOp2.png

Καλησπερα κοριτσια μουυυ!!μου πηρε ωραααα να σας διαβασω αλλα τα καταφερα...

καταρχην ριτσα μου με το καλο να πας την Παρασκευη κ μεχρι τα Χριστουγεννα να εχετε επιστρεψει αγκαλια με την μπεμπουλα σας..!!

τα υπολοιπα κοριτσια ειδα μεσα σε ακρες οτι ειναι μια χαρα!!!!

εγω πηγα σημερα κατεθεσα τα δικαιολογητικα για το επιδομα κυοφοριας...κ θα μπουν 31 του μηνα 750 ευρο.....!αυτη την φορα μπηκα πηρα νουμερο κ ηταν το 40 κ ειχα το 110..λεω καλα ενταξει...υψωσα το αναστημα μου κ πηγα κατευθειαν μπροστα...κ τι μου λεει ο υπαλληλος οταν του ειπα οτι θελω να καταθεσω χαρτια για επιδομα κυοφοριας???

-εισαστε εγκυος??γιατι αν δεν ειστε πρεπει να περιμενετε στην ουρα...!

του λεω..-χριστιανε λες να θελω να παρω επιδομα χωρις να ειμαι εγκυος...??

ευτυχως τελειωσα πολυ γρηγορα...!

σε 2 ωρες εχουμε ραντεβου να δουμε το μπεμπακι μας στο doppler....χεχεχε..!!ανυπομονωωωωωωωωω!!

το πσκ μας ηταν υπεροχο...τζακι...πυτζαμες/..βολτα στην θαλασσα....μαγειρικη μονο απο τον αμορε....(δεν με αφησε να κουνησω ουτε το δαχτυλακι μου)

γυμναστικη δεν καναμε αλλα παρολαυτα ολα ηταν πολυ ρομαντικα...!

μου εφερε κ λουλουδακια οταν ηρθε για να φυγουμε γιατι στην γιορτη μου δεν προλαβαινε.....

οσο για την γυμναστικη ενω το θελαμε πολυ κ οι 2 ....δεν μπορουσε...δεν του εβγαινε ...φοβαται..κ δεν σκοπευω να τον πιεσω αλλο....γιατι θα του μεινει ψυχολογικο στο τελος...!

ηταν πραγματικα ενα αξεχαστο ΠΣΚ....!:D:D:D

παω να κανω το μπανακι μου κ να ετοιμαστω να δουμε τον μπεμπουλη μας...!το απογευμα θα σας γραψωωωω παλιιιι πρωτα ο θεος!!!

μπαρμπουλα χαιρομαι που περασατε ομορφα! κι εγω στο ικα σημερα για 3η φορα και τελευταια, εμενα θα μπουν 1400 περιπου, παει αναλογα με το εισοδημα που ειχαμε πριν μαλλον. Κι εμενα μια κυρια στην ουρα, επειδη κατ εντολη της υπαλληλου την παρεκαμψα, με ρωταει "συγνωμη, τι νουμερο εχετε?" της δειχνω την κοιλια μου και της λεω "¨το καλυτερο" :D

Καλημερα στις ομορφες μανουλες κ στις ζουμερες κοιλιτσες μας!!!

Καλη εβδομαδα σε ολους μας!!!

πλησιαζουν τα χριστουγεννα κ η πρωτοχρονια ,αυτο σημαινει πως καποιες θα μας βρουν με τα παιδακια μας φετος κ καποιες με εξτρα αγχος που θα πλησιαζει ο καιρος!!!οοοουυυυφφφφφφφ!!!!!!!

barboula παμε μαζι για doppler σημερα ωραια!!!

ετσι συχνα που δεν μπενω θα γεννησω κ δεν θα το καταλαβαιτε απτην απουσια μου αλλα τι να κανω πρηζονται τα ποδια μου στην καρεκλα τρομερα στον υπολογιστη κ το λαπτοπ ειναι χαλασμενο!!!:D:D:D

rnDZp2.png

Rh0Qp2.png

μπαρμπουλα χαιρομαι που περασατε ομορφα! κι εγω στο ικα σημερα για 3η φορα και τελευταια, εμενα θα μπουν 1400 περιπου, παει αναλογα με το εισοδημα που ειχαμε πριν μαλλον. Κι εμενα μια κυρια στην ουρα, επειδη κατ εντολη της υπαλληλου την παρεκαμψα, με ρωταει "συγνωμη, τι νουμερο εχετε?" της δειχνω την κοιλια μου και της λεω "¨το καλυτερο" :D

τελεια σουπερντουπερ απαντηση!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

rnDZp2.png

Rh0Qp2.png

Καλημερα στις ομορφες μανουλες κ στις ζουμερες κοιλιτσες μας!!!

Καλη εβδομαδα σε ολους μας!!!

πλησιαζουν τα χριστουγεννα κ η πρωτοχρονια ,αυτο σημαινει πως καποιες θα μας βρουν με τα παιδακια μας φετος κ καποιες με εξτρα αγχος που θα πλησιαζει ο καιρος!!!οοοουυυυφφφφφφφ!!!!!!!

barboula παμε μαζι για doppler σημερα ωραια!!!

ετσι συχνα που δεν μπενω θα γεννησω κ δεν θα το καταλαβαιτε απτην απουσια μου αλλα τι να κανω πρηζονται τα ποδια μου στην καρεκλα τρομερα στον υπολογιστη κ το λαπτοπ ειναι χαλασμενο!!!:D:D:D

δεν θα σε ξεχασουμε, εισαι στη "λιστα"!!! θα σβηνουμε μια μια μολις γενναει! Και γιατι κυρια μου να εχεις αγχος οσο πλησιαζει ο καιρος?? Αντι να χαιρεσαι που θα εχεις το μωρο σου διπλα σου??? Να μετατρεψεις το αγχος σε ευχαριστη προσμονη!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...