Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

Cafe ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2013

mpiskotaki

Recommended Posts

θα σας ομολογησω κατι...

σημερα φοβηθηκα μην γεννησω...:oops::oops:

εκανα κατι δουλιτσες (δεν ζητησα βοηθεια απο το ντιντο γιατι δεν θα με ικανοποιουσε το αποτελεσμα...ηθελα να φυλαξω 2 κουβερτες στο παταρακι πανω απο την ντουλαπα και επειδη ξερω οτι θα τις πετουσε ετσι ,θα τις εκανε κουβαρι και δεν θα τις εστρωνε σωστα ανεβηκα σε μια καρεκλα και τις φυλαξα ομορφα και ωραια!) μετα εκανα μπανιο και ο μπεμπης κουνιοταν πολυ εντονα -να ηταν πολυ ζεστο το νερο?

μετα καναμε και τα σκυλακια μπανιο και τα στεγνωσα με το σεσουαρ

ε μετα ο μπεμπης κλωτσουσε κουνιοταν ενιωθα κατι σαν ηλεκτρισμο στον κολπο νομιζω πετρωσε και 2-3-4-5 φορες η κοιλια μου εκτος αν ηταν ο μπεμπης που μου τρουλωσε το κωλαρακι του

μετα ξαπλωσα και με πηρε ο υπνος για καμια ωρα

εχουν περασει 2 ωρες απο τοτε αν ηταν κατι ανησυχιτικο , θα ειχα παει ηδη στην κλινικη ε? εσεις που εχετε ξανανιωσει πως ειναι να γεννας πειτε μου!!!

στον ντιντο ειπα μονο οτι νιωθω λιγο περιεργα απο κατω

θα με σκοτωνε αν του ελεγα οτι ανεβηκα στην καρεκλα να φυλαξω τις κουβερτες!!:oops::oops::oops:[/QUO

μη φοβασαι ντιντι η γεννα δεν εχει μονο συσπασεις αλλα κ εντονους πονους περιοδου. εγω τωρα απο τοτε που μπηκα στο μηνα μου εχω συσπασεις με πονους σαν περιοδου κ στην μεση κ απο κατω βαρος αλλα τους αντεχω αν ειναι εντονοι κ συνεχεια τοτε πρεπει να φοβομαστε.. δεν θυμασαι ποσες φορες ειπα οτι ποναω κ απο κατω κατι σαν τραβηγμα κατι παραξενο τωρα το νιωθω πολυ εντονα απο κατω..

yEZHp2.png

Q4UYp3.png

XJkwp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• didi&k

1558

• κατια_82

1457

• ritsa3

1342

• markela35

801

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

εγω σε αυτη την εγκυμοσυνη δεν ειπια μαγνησιο δεν μου εδωσε. μονο σιδηρο κ σαλοσπιρ παιρνω.. ουτε ασβεστιο πηνω μου εδωσε αλλα δεν το πηνω κ του το ειπα κ μου ειπε δεν πειραζει..

yEZHp2.png

Q4UYp3.png

XJkwp3.png

ναι καπως ετσι! να μην ανησυχω?

πηγα και για ελεγχο στην τουαλετα ! δεν ειδα τπτ κοκκινοπο οποτε απλα θα φαω θα πιω το μαγνησιο μου και θα κατσω καλο κοριτσι:cool:

οχι, να μην ανησυχεις! εμενα ο γυναικολογος μου ειχε πει να παρω utrogestan που τα επαιρνα ετσι κι αλλιως το πρωτο τριμηνο και ειχα αποθεμα. Αλλα μονο ενα πηρα, δεν ξαναειχα τετοιο συμπτωμα

as1cOB50g410002MDAwMDYxMmR8MDAwMTUxMmJ8SWhyIFRleHQ.gif

ευχαριστω κοριτσια!!!!

ριτσα στην κλινικη δεν εχει ιντερνετ? να μην παρω δηλαδη το νοτ μπουκ μαζι?

χαχαχαχα....βρε τρελη, σκεφτεσαι να παρεις μαζι σου υπολογιστη; εγω ισως μπω να σας πω τα νεα μου απο το κινητο του αδερφου μου.

as1cOB38pj-0000MDAwNzM4OGR8MDAwMDQ1ZGJ8byBtcGVtcGlzIG1hcyEhISEh.gif

Διαφημίσεις

χαχαχαχα....βρε τρελη, σκεφτεσαι να παρεις μαζι σου υπολογιστη; εγω ισως μπω να σας πω τα νεα μου απο το κινητο του αδερφου μου.

ελενακι σε 2 εβδομαδες μπαινεις κ εσυ στο μηνα σου ε??? σε λιγο θα εχουμε ολο γεννες!!!:D:D:D

yEZHp2.png

Q4UYp3.png

XJkwp3.png

θα εχεις τον αλκη σου κ σκεφτεσαι τον υπολογιστη?? εγω θα σας γραψω μολις βγω! θα τον εχω μαζι μου αλλα στο ξενοδοχειο..

το σκεφτηκα γιατι ειμαι σιγουρη οτι θα θελω να μοιραστω τη χαρα μου μαζι σας!

με στιριζατε και μου κανατε παρεα σε ολη την διαρκεια της εγκυμοσυνης!

οποτε ειμαι σιγουρη οτι θα ανηπομονω να σας πω τα νεα του Αλκη , τι ωρα γεννηθηκε ποσο βαρος ποσο υψος , τα μαλλακια μας που θα ειναι μαλλον πολλα κτλ κτλ

ελενη τα καταφερες να περασεις το δωματιο του μπεμπη να το δουμε?

UzVGp2.png

Ντιντι δεν εχεις ιντερνετ στο κινητο να μας ενημερωσεις απο κει? Και οσο για τα μωρα, ναι θα τα εχουμε μαζι μας και θα μας εχουν συνεπαρει αλλα οσο κοιμουνται (που θα κοιμουνται πολυ), μια χαρα θα μπορουμε να σερφαρουμε, να ενημερωνουμε και να ενημερωνομαστε!

as1cOB50g410002MDAwMDYxMmR8MDAwMTUxMmJ8SWhyIFRleHQ.gif

Διαφημίσεις

ελενακι σε 2 εβδομαδες μπαινεις κ εσυ στο μηνα σου ε??? σε λιγο θα εχουμε ολο γεννες!!!:D:D:D

ναι μπαινω κ εγω σιγα σιγα. αυτο συζητουσαμε πριν με τον αντρα μου. δεν εχουμε συνειδητοποιησει ακομα, οτι θα ναι κατι δικό μας!!!!! πω πω θα τρελαθουμε τελειως!!!!

ελενη τα καταφερες να περασεις το δωματιο του μπεμπη να το δουμε?

οχι δεν εχω καταφερει, γιατι εχω αποθηκευμενες τις φωτο στην επιφανεια εγρασιας κ δεν ξερω πως να τις ανεβασω εδω.....μιλαμε για πολύ τουβλο, αλλά τι να κάνω, αγνοια!!!!!:oops::oops::oops::oops:

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...