Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

Cafe ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2013

mpiskotaki

Recommended Posts

Γι'αυτό άσε τις γενικές καθαριότητες και τα χαλιά και κάτσε να ξεκουραστείς για να πας με την ησυχία σου την Παρασκευή! Και μετά γεννάς όποτε θες, και την Παρασκευή το απόγευμα που λέει ο λόγος! :tongue:

δεν θα τα κανω εγω τα χαλια η μανα μου με τον αντρα μου αλλα κανω κ εγω οτι μπορω. :rolleyes::rolleyes:

yEZHp2.png

Q4UYp3.png

XJkwp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• didi&k

1558

• κατια_82

1457

• ritsa3

1342

• markela35

801

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

κ εδω ντιντι εχει αερα κ λεει κ βροχες αλλα δεν βρεχει τωρα το βραδυ εβρεχε κ εγω μαζεψα τα ρουχα το βραδυ κ βρεγμενα γιατι ειχα δει τον καιρο οτι θα βρεξει κ τα εχω στην απλωστρα.. εχω κ ρουχα για σιδερωμα αλλα λεω κυριακη κ μεγαλη ημερα της ΑΓΙΑΣ ΑΝΝΑΣ ας μην κανω τιποτα απο αυριο πια..

χρονια πολλα σε ολες τις αννουλες!!!!!!!!

yEZHp2.png

Q4UYp3.png

XJkwp3.png

καλημερα, τι κανετε;;;

θελω να βαλω φωτο απο το δωματιο του μπεμπη, προσπαθω με αντιγραφη επικολληση, αλλα δεν βγαινει. πως να το κανω;;;;

ειμαστε ενθουσιασμενοι με το αποτελεσμα, αλλα κ ανυπόμονοι τωρα πλεον να ρθει ο μπεμπακος.

as1cOB38pj-0000MDAwNzM4OGR8MDAwMDQ1ZGJ8byBtcGVtcGlzIG1hcyEhISEh.gif

Καλημέρα!!!

Έκανα κ τη 2η δόση από τις ενέσεις - τίποτα δεν κατάλαβα.

Όμως αναρρωτιέμαι: μήπως η κάθε δόση έπρεπε να είναι 2πλή???

Γιατί εγώ έκανα από μία αμπούλα.

Το χαρτί του γιατρού μου δεν είναι ξεκάθαρο. Η κοπέλα του νοσοκομείου μου έκανε την ηλεκτρονική συνταγή με αυτό το χαρτί και μου έγραψε 2 αμπούλες συνολικά.

Από άλλες κοπέλες όμως διαβάζω για διπλή δόση.

Παίρνω τηλ το γιατρό μου κ δεν το σηκώνει... ΓΚΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡ...........

Να σε ρωτησω κατι για τον μαρσιπο, μου εχουν δωσει εναν αλλα φοβαμαι να τον χρησιμοποιησω, εχω μια ανασφαλεια, τι θα συμβει αν ας πουμε σκονταψω... Εσυ προφανως εχεις χρησιμοποιησει ε? Ειχες αναλογη φοβια?

Λοιπόοον:

Στην Κρήτη που γέννησα το 2008, στάθηκε αδύνατο να βρω μάρσιπο αγκαλιάς (σλινγκ). Έτσι μια φίλη (που δεν είχε γεννήσει για νάχει πείρα) μου πήρε έναν για δώρο.

Όταν γεννήθηκε το μωρό δεν αισθανόμουν καθόλου άνετα με αυτόν.

Τελικά πήρα τον baby bjiorn. Πανάκριβος μεν, αλλά καμία σχέση. Είχα πάει στο μαγαζί κ δοκίμαζα μάρσιπους μαζί με το μωρό. Τον χρησιμοποίησα μέχρι αηδίας. Ταξιδεύαμε κ πολύ συχνά τότε, οπότε σε αεροπλάνα , ταξί κλπ ήταν ότι πιο σίγουρο να είναι το μωρό δεμένο πάνω μου κι εγώ με τη ζώνη - το καθισματάκι του δεν μπορούσαμε να το έχουμε συνέχεια μαζί.

Α κ μια που το θυμήθηκα: Τα μεγάλα α/φη έχουν σε συγκεκριμένες θέσεις υποδοχή για "basinnete" κρεμαστό κρεβατάκι δηλ που βάζεις το μωρό και στηρίζεται ανετότατα με ειδική ζώνη. Είναι μέχρι 9 κιλά μωρό νομίζω και το ζητάς από πριν - στο check-in ώστε να σου δώσουν την κατάλληλη θέση κ να ενημερωθεί το πλήρωμα να έχει έτοιμο το κρεβάτι.

2 φορές ταξίδι Αθήνα - Λονδίνο τη βγάλαμε ζάχαρη μ΄ αυτό.

Να σας ρωτήσω και κάτι: Εσείς το νιώθετε το μωρό ψηλά να σας εμποδίζει στην αναπνοή; Γιατί εμένα εκτός από το να λαχανιάζω εύκολα δε με ενοχλεί καθόλου. Μάλλον εξακολουθεί να είναι με το κεφάλι κάτω αλλά και τις κλωτσιές από τα πόδια τις νιώθω λίγο πάνω από τον αφαλό, όχι ψηλά στο στήθος όπως πριν 1-2 εβδομάδες...

Και την αναπνοή και το στομάχι κ ότι θες εμποδίζουν οι δικές μου.

δεν ξερω με το πλωτο πρεπει να ειναι 1 ωρα με 1 1/30 με ελικοπτερο πιο γρηγορα λογικα αλλα μεχρι να ετοιμαστει να ερθει απο ροδο δεν εχω ιδεα. ειναι το τριτο κ δεν ξερουμε ποτε θα ερθει κ ποσο γρηγορα.. κ οσο κ για το γιατρο που ειδε κ με αφησε ενα περιθωριο για να παω σιγουρα ειδε οτι ακομη δεν ερχεται αλλα εγω πιστευω οτι αναπασα στιγμη μπορει να γεννηθει, βεβαια εμενα ποτε δεν εσπασαν τα νερα απο μονα τους η να με πιασουν πονοι παντα ο γιατρος μου εβαζε αλλα τωρα εχω πονους στη κοιλια κ στη μεση κατι που δεν ειχα στους αλλους..

Μην ανησυχείς. Το πολύ να φτάσεις στο μαιευτήριο με το μωρό στο χέρι...

Αν ένα μωρό "φεύγει γρήγορα" πάει να πει πως δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας. Τα μωρά που γεννιούνται "μόνα τους" είναι κ τα λιγότερο ταλαιπωρημένα και πιο ευτυχισμένα. Τα τυλιγμένα κι αυτά που ζορίζονται καθυστερούν από μόνα τους τον τοκετό.

κριστυ μου υτο το λαδακι για το περινεο απο το φαρμακειο το παιρνω? και πως κανω μασαζ? μονο στα εξωτερικα χειλη?

ριτσα τα ραμματα μετα πονανε??? τουαλετα πας? ή φοβασαι μην φυγουν τα ραμματα? ειμαι και δυσκολη με την τουαλετα ....

Ποια χείλη βρε???

Δεν τρως στα χείλη την "ψαλιδιά"!!!

Στο περίνεο την τρως!!! Περινεοτομή τη λένε. Περίνεο = η περιοχή από εκεί που τελειώνει η "σεξουαλική" τρυπούλα μέχρι την πίσω...

Εμένα το λαδάκι μου το προμήθευσε μια μαία της Ευτοκίας που ασχολείται με αυτά.

Η μαία του ανώδυνου πάντως μας είπε ότι και το κανονικό ελαιόλαδο κάνει. Κι επίσης και η μαία της γιόγκας. Οπότε αγνό παρθένο ελαιόλαδο, βγάζεις βρακί, το ένα πόδι σε καρέκλα ή σκαμνί και αλείφεσαι. Κινήσεις σαν το εκκρεμές σε όλη την περιοχή αυτή και συνεχίζεια και γύρω γύρω από χειλάκια κ "Πίσω Πόρτα".

Για ράμματα σε μένα κορίτσια: 8 είχα κάνει. Με ψαλιδίσανε μέχρι εκεί που δεν έπαιρνε άλλο γιατί η μικρή έβγαινε κεφάλι κ χέρι μαζί...

Αν κάθεσαι όπου και ο νορμάλ κόσμος πονάς.

Αν βάζεις μαξιλάρι είναι καλύτερα.

Αν βρεις παιδικό σωσίβιο με τρύπα στη μέση είναι Θεϊκά!

Τουαλέτα άνετα. Δε θυμάμαι τσούξιμο. Απλά σκούπισμα δεν μπορείς. Κάνεις λίγο ταμποναριστά και μετά πλύσιμο με όσο πιο κρύο νερό αντέχεις. Αυτό ισχύει και για το "ψιλό" κ για το "χοντρό".

εγω ειμαι πολυ φοβιτσιαρα αφου εγω τα καταφερα μη φοβασαι.. εμενα κ στις 2 γεννες μου εφερναν υποθετο να βαλω για τον πονο βρε κοπελα μου δεν ποναω γιατι να βαλω? μα πρεπει μα δεν ποναω δεν θελω ετσι ελεγα κ δεν μου βαζανε κ στην κορη τοτε θυμαμαι λεω στο γιατρο γιατρε ηρθαν να μου βαλουν υποθετο αλλα δεν ποναω κ δεν το εβαλα κ μου ειπε αφου δεν πονας δεν θα βαλεις στο λεω μη στο βαλουν κ εσενα με το ζορι..

Τα υπόθετα που λέει η Ρίτσα είναι τα παυσίπονα. Συνήθως voltaren. Τα βάζεις άμα πονάς. Εγώ μια φορά έβαλα, μετά η κατάσταση ήταν καλή. Εκεί δεν πρέπει να το "παίζεις" παλικάρι γιατί αν πονάς ο οργανισμός παράγει τοξίνες που περνάνε στο μητρικό γάλα κ εν συνεχεία στο μωρό κ είναι χειρότερα από το να πάρει λίγο την φαρμακευτική ουσία.

Τα "άλλα" υπόθετα είναι της γλυκερίνης για να αδειάσει το εντεράκι... άλλη δουλειά.

Την πρώτη μέρα μετά τη γέννα δεν περιμένουν να ενεργηθείς λόγω και τους κλίσματος που τα έχει καθαρίσει όλα.

Η δεύτερη θεωρείται ...έτσι κι έτσι...

Την τρίτη αρχίζεις κι αναρρωτιέσαι. Να φροντίσεις να περπατάς και να τρως φρούτα κ λαχανικά. Και νερό, πολύ νερό. Βοηθάει και να κατεβεί το γάλα...

fgFzp3.png

pAfOp2.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα τι κάνετε; Δεν ξέρω αν με θυμάστε.... σας είχα ξαναγράψει μετά χάθηκα και η αλήθεια είναι δεν ήξερα που να .... ξαναδιακόψω! Το καφέ αυτό είναι μια τεράστια συζήτηση! Ε σας διάβαζα μόνο λοιπόν αλλά πήρα θάρρος τώρα και λέω θα μπω σφήνα, θέλω κι εγώ να λέω τα νέα του μπεμπάκου! Τον αισθάνομαι λίγο παραμελημένο τον καημενούλι. Τελικά η πρώτη εγκυμοσύνη είναι διαφορετική από τις άλλες, τι λέτε οι δευτερομανούλες;

McQxp3.png

I8aip2.png

4YQkp2.png

Christy για μάρσιπο που λές κι εγώ αυτόν πήρα αλλά δεν με βόλεψε πολύ... δεν ξέρω ήταν το μωρό βαρύ, δεν τον έβαζα σωστά... πάντως λέω να το προσπαθήσω παραπάνω με τον μικρό γιατί τόσα λεφτά κρίμα πάνε χαμένα... τον τρώει η ντουλάπα.

McQxp3.png

I8aip2.png

4YQkp2.png

Καλημέρα!

Impatient, εγώ έχω μάρσιππο κανονικό που μπαίνει στην πλάτη και με αγχώνει και μένα λίγο το να μην σκοντάψω αλλά βέβαια και τώρα με αγχώνει να μην χτυπήσω την κοιλιά μου κάπου! Ουσιαστικά θα είναι σαν να είσαι πάλι έγκυος, εγώ έτσι το σκέφτομαι! :rolleyes: Παρεπιπτόντως, πραγματικά δε θυμάμαι πια πως είναι να μην είσαι έγκυος! Ιδίως τώρα που το βλέπουν όλοι και σου φέρονται και αλλιώς, σε προσέχουν, σου χαϊδεύουν την κοιλιά, κλπ...

Εγω δεν φοβαμαι για την κοιλια γιατι δεν κανω και τπτ επικινδυνο, και οσο για το αν εχω ξεχασει πως ειναι να μην εισαι εγκυος, οχι, δεν το εχω ξεχασει και ανυπομονω κι ολας να το ξαναζησω! χαχα! Να γεννηθει η Ιρις, να τελειωσουμε με το θηλασμο και ξαναγυρισω στους ρυθμους μου βρε παιδι μου, αν ποναω να μπορω να παρω κανενα παυσιπονο, να μπορω να φαω ο,τι θελω (αχ, μια σκεπαστη), να μπορω να πιω και κανενα κρασακι (1,5 ποτηρι σε ολη την εγκυμοσυνη), να μπορω να ανεβαινω ανηφορες χωρις να ξεφυσαω σα γιαγια, να μπορω να φοραω ο,τι θελω, να μπορω να σηκωνομαι ανετα απο το κρεββατι και να μη χρειαζομαι ρυμουλκηση, να σταματησουν πονακια, καουρες και ολα τα παρελκομενα και να μπορω να απολαμβανω το μωρο με πιο αμεσο τροπο απο οτι τωρα... Αυταααα!!!!!

as1cOB50g410002MDAwMDYxMmR8MDAwMTUxMmJ8SWhyIFRleHQ.gif

Christy για μάρσιπο που λές κι εγώ αυτόν πήρα αλλά δεν με βόλεψε πολύ... δεν ξέρω ήταν το μωρό βαρύ, δεν τον έβαζα σωστά... πάντως λέω να το προσπαθήσω παραπάνω με τον μικρό γιατί τόσα λεφτά κρίμα πάνε χαμένα... τον τρώει η ντουλάπα.

Φιλιω καλως ηρθες! Να μας λες κι εσυ τα νεα σου!

Εγω δεν φοβαμαι για την κοιλια γιατι δεν κανω και τπτ επικινδυνο, και οσο για το αν εχω ξεχασει πως ειναι να μην εισαι εγκυος, οχι, δεν το εχω ξεχασει και ανυπομονω κι ολας να το ξαναζησω! χαχα! Να γεννηθει η Ιρις, να τελειωσουμε με το θηλασμο και ξαναγυρισω στους ρυθμους μου βρε παιδι μου, αν ποναω να μπορω να παρω κανενα παυσιπονο, να μπορω να φαω ο,τι θελω (αχ, μια σκεπαστη), να μπορω να πιω και κανενα κρασακι (1,5 ποτηρι σε ολη την εγκυμοσυνη), να μπορω να ανεβαινω ανηφορες χωρις να ξεφυσαω σα γιαγια, να μπορω να φοραω ο,τι θελω, να μπορω να σηκωνομαι ανετα απο το κρεββατι και να μη χρειαζομαι ρυμουλκηση, να σταματησουν πονακια, καουρες και ολα τα παρελκομενα και να μπορω να απολαμβανω το μωρο με πιο αμεσο τροπο απο οτι τωρα... Αυταααα!!!!!

αααααααααααααααχχχχχχχχχχχχχχχ αμην κ ποτεεεεεεεε!!!!!!!!!!!!!!!

yEZHp2.png

Q4UYp3.png

XJkwp3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα!!!

Έκανα κ τη 2η δόση από τις ενέσεις - τίποτα δεν κατάλαβα.

Όμως αναρρωτιέμαι: μήπως η κάθε δόση έπρεπε να είναι 2πλή???

Γιατί εγώ έκανα από μία αμπούλα.

Το χαρτί του γιατρού μου δεν είναι ξεκάθαρο. Η κοπέλα του νοσοκομείου μου έκανε την ηλεκτρονική συνταγή με αυτό το χαρτί και μου έγραψε 2 αμπούλες συνολικά.

Από άλλες κοπέλες όμως διαβάζω για διπλή δόση.

Παίρνω τηλ το γιατρό μου κ δεν το σηκώνει... ΓΚΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡ...........

Λοιπόοον:

Στην Κρήτη που γέννησα το 2008, στάθηκε αδύνατο να βρω μάρσιπο αγκαλιάς (σλινγκ). Έτσι μια φίλη (που δεν είχε γεννήσει για νάχει πείρα) μου πήρε έναν για δώρο.

Όταν γεννήθηκε το μωρό δεν αισθανόμουν καθόλου άνετα με αυτόν.

Τελικά πήρα τον baby bjiorn. Πανάκριβος μεν, αλλά καμία σχέση. Είχα πάει στο μαγαζί κ δοκίμαζα μάρσιπους μαζί με το μωρό. Τον χρησιμοποίησα μέχρι αηδίας. Ταξιδεύαμε κ πολύ συχνά τότε, οπότε σε αεροπλάνα , ταξί κλπ ήταν ότι πιο σίγουρο να είναι το μωρό δεμένο πάνω μου κι εγώ με τη ζώνη - το καθισματάκι του δεν μπορούσαμε να το έχουμε συνέχεια μαζί.

Α κ μια που το θυμήθηκα: Τα μεγάλα α/φη έχουν σε συγκεκριμένες θέσεις υποδοχή για "basinnete" κρεμαστό κρεβατάκι δηλ που βάζεις το μωρό και στηρίζεται ανετότατα με ειδική ζώνη. Είναι μέχρι 9 κιλά μωρό νομίζω και το ζητάς από πριν - στο check-in ώστε να σου δώσουν την κατάλληλη θέση κ να ενημερωθεί το πλήρωμα να έχει έτοιμο το κρεβάτι.

2 φορές ταξίδι Αθήνα - Λονδίνο τη βγάλαμε ζάχαρη μ΄ αυτό.

Και την αναπνοή και το στομάχι κ ότι θες εμποδίζουν οι δικές μου.

Μην ανησυχείς. Το πολύ να φτάσεις στο μαιευτήριο με το μωρό στο χέρι...

Αν ένα μωρό "φεύγει γρήγορα" πάει να πει πως δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας. Τα μωρά που γεννιούνται "μόνα τους" είναι κ τα λιγότερο ταλαιπωρημένα και πιο ευτυχισμένα. Τα τυλιγμένα κι αυτά που ζορίζονται καθυστερούν από μόνα τους τον τοκετό.

Ποια χείλη βρε???

Δεν τρως στα χείλη την "ψαλιδιά"!!!

Στο περίνεο την τρως!!! Περινεοτομή τη λένε. Περίνεο = η περιοχή από εκεί που τελειώνει η "σεξουαλική" τρυπούλα μέχρι την πίσω...

Εμένα το λαδάκι μου το προμήθευσε μια μαία της Ευτοκίας που ασχολείται με αυτά.

Η μαία του ανώδυνου πάντως μας είπε ότι και το κανονικό ελαιόλαδο κάνει. Κι επίσης και η μαία της γιόγκας. Οπότε αγνό παρθένο ελαιόλαδο, βγάζεις βρακί, το ένα πόδι σε καρέκλα ή σκαμνί και αλείφεσαι. Κινήσεις σαν το εκκρεμές σε όλη την περιοχή αυτή και συνεχίζεια και γύρω γύρω από χειλάκια κ "Πίσω Πόρτα".

Για ράμματα σε μένα κορίτσια: 8 είχα κάνει. Με ψαλιδίσανε μέχρι εκεί που δεν έπαιρνε άλλο γιατί η μικρή έβγαινε κεφάλι κ χέρι μαζί...

Αν κάθεσαι όπου και ο νορμάλ κόσμος πονάς.

Αν βάζεις μαξιλάρι είναι καλύτερα.

Αν βρεις παιδικό σωσίβιο με τρύπα στη μέση είναι Θεϊκά!

Τουαλέτα άνετα. Δε θυμάμαι τσούξιμο. Απλά σκούπισμα δεν μπορείς. Κάνεις λίγο ταμποναριστά και μετά πλύσιμο με όσο πιο κρύο νερό αντέχεις. Αυτό ισχύει και για το "ψιλό" κ για το "χοντρό".

Τα υπόθετα που λέει η Ρίτσα είναι τα παυσίπονα. Συνήθως voltaren. Τα βάζεις άμα πονάς. Εγώ μια φορά έβαλα, μετά η κατάσταση ήταν καλή. Εκεί δεν πρέπει να το "παίζεις" παλικάρι γιατί αν πονάς ο οργανισμός παράγει τοξίνες που περνάνε στο μητρικό γάλα κ εν συνεχεία στο μωρό κ είναι χειρότερα από το να πάρει λίγο την φαρμακευτική ουσία.

Τα "άλλα" υπόθετα είναι της γλυκερίνης για να αδειάσει το εντεράκι... άλλη δουλειά.

Την πρώτη μέρα μετά τη γέννα δεν περιμένουν να ενεργηθείς λόγω και τους κλίσματος που τα έχει καθαρίσει όλα.

Η δεύτερη θεωρείται ...έτσι κι έτσι...

Την τρίτη αρχίζεις κι αναρρωτιέσαι. Να φροντίσεις να περπατάς και να τρως φρούτα κ λαχανικά. Και νερό, πολύ νερό. Βοηθάει και να κατεβεί το γάλα...

εγω πραγματικα δεν πονουσα αν πονουσα θα το εβαζα κ μονη μου γιατι μου το ειχανε αφησει.. αυτο που με πονουσε ηταν το στομαχι κ η κοιλια γιατι με πιεζανε με χερια κ με ποδια για να βγει το μωρο αλλα ηταν για 2-3 ημερες αλλα κατι διαφορετικο απο πονος σαν βαρος η οπως οταν βηχεις κ πονας μετα κατι τετοιο..

yEZHp2.png

Q4UYp3.png

XJkwp3.png

θα σας ομολογησω κατι...

σημερα φοβηθηκα μην γεννησω...:oops::oops:

εκανα κατι δουλιτσες (δεν ζητησα βοηθεια απο το ντιντο γιατι δεν θα με ικανοποιουσε το αποτελεσμα...ηθελα να φυλαξω 2 κουβερτες στο παταρακι πανω απο την ντουλαπα και επειδη ξερω οτι θα τις πετουσε ετσι ,θα τις εκανε κουβαρι και δεν θα τις εστρωνε σωστα ανεβηκα σε μια καρεκλα και τις φυλαξα ομορφα και ωραια!) μετα εκανα μπανιο και ο μπεμπης κουνιοταν πολυ εντονα -να ηταν πολυ ζεστο το νερο?

μετα καναμε και τα σκυλακια μπανιο και τα στεγνωσα με το σεσουαρ

ε μετα ο μπεμπης κλωτσουσε κουνιοταν ενιωθα κατι σαν ηλεκτρισμο στον κολπο νομιζω πετρωσε και 2-3-4-5 φορες η κοιλια μου εκτος αν ηταν ο μπεμπης που μου τρουλωσε το κωλαρακι του

μετα ξαπλωσα και με πηρε ο υπνος για καμια ωρα

εχουν περασει 2 ωρες απο τοτε αν ηταν κατι ανησυχιτικο , θα ειχα παει ηδη στην κλινικη ε? εσεις που εχετε ξανανιωσει πως ειναι να γεννας πειτε μου!!!

στον ντιντο ειπα μονο οτι νιωθω λιγο περιεργα απο κατω

θα με σκοτωνε αν του ελεγα οτι ανεβηκα στην καρεκλα να φυλαξω τις κουβερτες!!:oops::oops::oops:

UzVGp2.png

εγω πραγματικα δεν πονουσα αν πονουσα θα το εβαζα κ μονη μου γιατι μου το ειχανε αφησει.. αυτο που με πονουσε ηταν το στομαχι κ η κοιλια γιατι με πιεζανε με χερια κ με ποδια για να βγει το μωρο αλλα ηταν για 2-3 ημερες αλλα κατι διαφορετικο απο πονος σαν βαρος η οπως οταν βηχεις κ πονας μετα κατι τετοιο..

Προσκυνω υποθετο Voltaren!! Στα μεγαλα ζορια με το νεφρο, μετα απο 20 ωρες συνεχους πονου, 10 εμετους απο τον πονο και 3-4 ντεπον μαξιμουν, ηταν το μονο που με ανακουφισε για 12 ολοκληρες ωρες και μπορεσα και κοιμηθηκα! Βεβαια δεν επιτρεπεται στην εγκυμοσυνη, αλλα η θα επαιρνα η θα "πεθαινα" απο πονο, εξαντληση και αφυδατωση.

θα σας ομολογησω κατι...

σημερα φοβηθηκα μην γεννησω...:oops::oops:

εκανα κατι δουλιτσες (δεν ζητησα βοηθεια απο το ντιντο γιατι δεν θα με ικανοποιουσε το αποτελεσμα...ηθελα να φυλαξω 2 κουβερτες στο παταρακι πανω απο την ντουλαπα και επειδη ξερω οτι θα τις πετουσε ετσι ,θα τις εκανε κουβαρι και δεν θα τις εστρωνε σωστα ανεβηκα σε μια καρεκλα και τις φυλαξα ομορφα και ωραια!) μετα εκανα μπανιο και ο μπεμπης κουνιοταν πολυ εντονα -να ηταν πολυ ζεστο το νερο?

μετα καναμε και τα σκυλακια μπανιο και τα στεγνωσα με το σεσουαρ

ε μετα ο μπεμπης κλωτσουσε κουνιοταν ενιωθα κατι σαν ηλεκτρισμο στον κολπο νομιζω πετρωσε και 2-3-4-5 φορες η κοιλια μου εκτος αν ηταν ο μπεμπης που μου τρουλωσε το κωλαρακι του

μετα ξαπλωσα και με πηρε ο υπνος για καμια ωρα

εχουν περασει 2 ωρες απο τοτε αν ηταν κατι ανησυχιτικο , θα ειχα παει ηδη στην κλινικη ε? εσεις που εχετε ξανανιωσει πως ειναι να γεννας πειτε μου!!!

στον ντιντο ειπα μονο οτι νιωθω λιγο περιεργα απο κατω

θα με σκοτωνε αν του ελεγα οτι ανεβηκα στην καρεκλα να φυλαξω τις κουβερτες!!:oops::oops::oops:

Ντιντι δεν ξερω τι ακριβως εννοεις με τον ηλεκτρισμο, αλλα πρν ενα μηνα, ειχα νιωσει συσπασεις στον κολπο, να ανοιγοκλεινει δηλαδη για κανενα λεπτο, και το ενιωσα αυτο για 2 συνεχομενες μερες. Μηπως ετσι ενιωσες κι εσυ?

Ντιντι δεν ξερω τι ακριβως εννοεις με τον ηλεκτρισμο, αλλα πρν ενα μηνα, ειχα νιωσει συσπασεις στον κολπο, να ανοιγοκλεινει δηλαδη για κανενα λεπτο, και το ενιωσα αυτο για 2 συνεχομενες μερες. Μηπως ετσι ενιωσες κι εσυ?

ναι καπως ετσι! να μην ανησυχω?

πηγα και για ελεγχο στην τουαλετα ! δεν ειδα τπτ κοκκινοπο οποτε απλα θα φαω θα πιω το μαγνησιο μου και θα κατσω καλο κοριτσι:cool:

UzVGp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...