Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Alex@ είπε:

Γύρισα σήμερα από το ραντεβού με τον γιατρό, προχωράμε καλα, οι παλμοί μας.οπως πρέπει κ η ανάπτυξη τους όπως πρέπει κ αυτή με την εβδομάδα που είμαι. Επίσης κ τα δύο μεγαλώνουν μέχρι στιγμής το ίδιο. Τη μεθεπόμενη Παρασκευή πάω για την αυχενική!!! Τα συμπτώματα έχουν υποχωρήσει τελείως θα έλεγα, μόνο κάποιες στιγμές να με πιάσει κάποια αδιαθεσία!!

Τι ωραία νέα! Με το καλό να κάνεις και την αυχενική σου! Τώρα αν θυμάμαι καλά έχουμε μια βδομάδα διαφορά εσύ πιο μπροστά. Οπότε τώρα είσαι 10βδ και 5μερων σωστά; Και εγώ έχω ραντεβού με τον γιατρό την τρίτη και έχω φουλ άγχος. Πόσους παλμούς είχατε; 

Cafe ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2013

mpiskotaki

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• didi&k

1558

• κατια_82

1457

• ritsa3

1342

• markela35

801

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

καλε εδω 1 ωρα ελειψα και απαντουσα σε μηνυματα με χρονοκαθυστερηση!!!

το σαλονι και το μαγειρεμα το εκανα μαζι με το φορουμ! ευτυχως δεν εκαψα το φαι:o:o:o:o:o:o:o

χαχαχαχαχαχαχααχαχα:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

yEZHp2.png

Q4UYp3.png

XJkwp3.png

να πω πρωτα αυτο που μου εκανε εντυπωση.τελικα ο αντρας μου ειναι πολυ γαιδουρογαιδαρος.δεν κανει τιποτα απολυτως!!!και οταν γκρινιαζω που τα κανει ολα χαλια μαλωνουμε γιατι λεει οτι ειμαι περιεργη.σιδερο,σκουπισμα σφουγγαρισμα απλωμα πιατα τα παντα!!!και τον υπηρετω κι ολη τη μερα.νευριασα τωρα.και σκεφτομουν μηπως θα πρεπει να με βοηθησει?αλλα μετα λεω θα πει οτι εμεινα εγκυος και παραξενεψα γιατι φωναζω ουτως η αλλως με το τσιγαρο που με ντουμανιαζει!!δεν αντεχω τη μυρωδια!οποτε ολη μερα εχουμε μια ενταση.ουτε τα σκουπιδια δεν παει!!!

6KuQp2.png

πως και το λες αυτο?

απο την εμπειρια απο το πρωτο παιδι ε?

ναι, την κόρη μου τη γέννησα στις 38 εβδομάδες.

και τότε στην αυχενική ο υπέρηχος έδειχνε ότι θα γεννήσω 16/07 (είχα ΠΗΤ 21/07) και τελικά γέννησα 08/07. Και τώρα στην αυχενική έδειξε 16/02...

Γενικά έχω και μικρό κύκλο οπότε συνήθως πάει λίγο νωρίτερα από την ΠΗΤ.

487Yp3.png

cYn6p3.png

εγω σας αφηνω... γυρισε ο αντρουλης μου! επιτελους να μιλησω και με καποιιον που βλεπω... γιατι τα λεω μονο στο γιο μου (κοιλιτσα) απτο πρωι! φιλια σε ολες!!!

1lqJp2.png

EO6lp3.png

Διαφημίσεις

να πω πρωτα αυτο που μου εκανε εντυπωση.τελικα ο αντρας μου ειναι πολυ γαιδουρογαιδαρος.δεν κανει τιποτα απολυτως!!!και οταν γκρινιαζω που τα κανει ολα χαλια μαλωνουμε γιατι λεει οτι ειμαι περιεργη.σιδερο,σκουπισμα σφουγγαρισμα απλωμα πιατα τα παντα!!!και τον υπηρετω κι ολη τη μερα.νευριασα τωρα.και σκεφτομουν μηπως θα πρεπει να με βοηθησει?αλλα μετα λεω θα πει οτι εμεινα εγκυος και παραξενεψα γιατι φωναζω ουτως η αλλως με το τσιγαρο που με ντουμανιαζει!!δεν αντεχω τη μυρωδια!οποτε ολη μερα εχουμε μια ενταση.ουτε τα σκουπιδια δεν παει!!!

χαχααχχαχααχ με το δικιο σου! σημερα πες του εχει κρεβατομουρμουρα!!!!:):):):):):):)

UzVGp2.png

ναι, την κόρη μου τη γέννησα στις 38 εβδομάδες.

και τότε στην αυχενική ο υπέρηχος έδειχνε ότι θα γεννήσω 16/07 (είχα ΠΗΤ 21/07) και τελικά γέννησα 08/07. Και τώρα στην αυχενική έδειξε 16/02...

Γενικά έχω και μικρό κύκλο οπότε συνήθως πάει λίγο νωρίτερα από την ΠΗΤ.

εμενα ο κυκλος μου παλι ειναι γυρω στις 40 μερες εχω ΠΗΤ 28-1 αλλα ο υπερηχος δειχνει με βαση το μεγεθος του μωρου 25-1 αλλα πιο πανω εχει αλλη μια ΠΗΤ 15-1 (αυτη θα ειναι λογω τελευταιας 1ης μερας περιοδου να φανταστω?)

UzVGp2.png

εγω σας αφηνω... γυρισε ο αντρουλης μου! επιτελους να μιλησω και με καποιιον που βλεπω... γιατι τα λεω μονο στο γιο μου (κοιλιτσα) απτο πρωι! φιλια σε ολες!!!

φιλακια! εμενα με πηρε τηλ μου ειπε θα αργησει κι αλλο, οποτε θα μεινω εδω με τα κοριτσια:cool:

UzVGp2.png

Διαφημίσεις

καλως ηρθες τιτουλα..μαζι θα γεννησουμε!!

καλώς σας βρήκα! ναι μαζί γεννάμε :D

όσο για τον άντρα σου πρέπει να σε βοηθάει κι αυτός τώρα! Δε γίνεται να τα κάνεις όλα εσύ.

487Yp3.png

cYn6p3.png

πολυ κ@λοπαιδο ο κυριακος κουλα!!!!!χαχαχαχα

για να σε παρηγορησω θα σου πω οτι επειδη αυτος σκουπιζει, σφουγγαριζει, αλλαζει το χωμα της γατας και πηγαινει βολτα τους σκυλους λεει οτι τα κανει ολα αυτος και εγω δεν κανω τπτ:evil::evil::evil:!!!! εκει τα παιρνω!!! και ποιος ξεσκονιζει? ποιος καθαριζει την κουζινα?ποιος βαζει πλυντηρια?ποιος απλωνει τα ρουχα? ποιος τα μαζευει ? και ποιος πλενει τα πιατα ποιος μαγειρευει???το φαντασματακι του σπιτιου?????

UzVGp2.png

εμενα ο κυκλος μου παλι ειναι γυρω στις 40 μερες εχω ΠΗΤ 28-1 αλλα ο υπερηχος δειχνει με βαση το μεγεθος του μωρου 25-1 αλλα πιο πανω εχει αλλη μια ΠΗΤ 15-1 (αυτη θα ειναι λογω τελευταιας 1ης μερας περιοδου να φανταστω?)

Νομίζω πως γράφει ποια είναι με βάση το μέγεθος και ποια με την ημερομηνία.

Για να έχεις ΠΗΤ 28/1 μάλλον ανάποδα πρέπει να είναι, δεν ξέρω ξανακοίτα το...

487Yp3.png

cYn6p3.png

εγω που δεν θυμονουνα ποτε ειχα περιοδο? ευτυχως κ ο υπεριχος εγω εχω ΠΗΤ6-1-13μου ειπε ο γιατρος οτι δεν θα πιασουμε 13 αλλα γιορτες θα γεννησω. κ στις αλλες 10 ημερες περιπου κατω γεννησα.

yEZHp2.png

Q4UYp3.png

XJkwp3.png

ρε κοριτσια πως και δεν βαλατε κιλα?εγω μεχρι και το προτελευταιο ραντεβου ειχα παρει τρια και τωρα σιγουρα με κοβω για αλλα τοσα!!!.αλλα δεν τρωω.οπως ετρωγα.ιδιες συνηθειες με τη διαφορα οτι τωρα δε μπορω να φαω γλυκα καθολου.τρωω βεβαια πρωινο που δεν ετρωγα ποτε.μονο καφε.τωρα μου τον εχει κοψει ο γιατρος!!

6KuQp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...