Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

Cafe ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2013

mpiskotaki

Recommended Posts

εχω πονους στη μεση κ χαμηλα στη κοιλια ελπιζω να προλαβω να παω την παρασκευη κ να μην γεννησω νωριτερα χαχαχαχαχαχαχαχαχα

Ριτσακι απο τη στιγμη που μπηκες στο μηνα σου, περιμενεις οποια μερα αποφασισει το μωρακι να ερθει! Κι εγω σου ευχομαι βεβαια να κανει υπομονη το γλυκο σου μεχρι να πας Ροδο και να μην εχετε επεισοδια!

as1cOB50g410002MDAwMDYxMmR8MDAwMTUxMmJ8SWhyIFRleHQ.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• didi&k

1558

• κατια_82

1457

• ritsa3

1342

• markela35

801

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Ριτσακι απο τη στιγμη που μπηκες στο μηνα σου, περιμενεις οποια μερα αποφασισει το μωρακι να ερθει! Κι εγω σου ευχομαι βεβαια να κανει υπομονη το γλυκο σου μεχρι να πας Ροδο και να μην εχετε επεισοδια!

καλημερα κοριτσια!!!

καλημερα ιμπαντιεντ εχεις δικιο τωρα αναπασα στιγμη ερχεται αλλα ας περιμενει κ αυτο μεχρι την παρασκευη!! χαχαχαχαχα καραβι δεν εχει ο καιρος χαλια κ ΑΝ συμβει κατι η με το πλωτο του λημεναρχειου θα με πανε η με ελικοπτερο:(

yEZHp2.png

Q4UYp3.png

XJkwp3.png

Καλημέρα!

Ρίτσα μου, αν ήσουν κοντά στο να γεννήσεις δε θα το έβλεπε ο γιατρός να σε κρατήσει εκεί; Μην ανησυχείς, νομίζω πως έχεις αυτό το περιθώριο ασφαλείας μέχρι την Παρασκευή! :P Αλλά δεν έχουν μείνει πολλές μέρες, η κοράκλα σου έρχεται να κάνει Χριστούγεννα μαζί σας! :tongue: :tongue:

Impatient, εγώ έχω μάρσιππο κανονικό που μπαίνει στην πλάτη και με αγχώνει και μένα λίγο το να μην σκοντάψω αλλά βέβαια και τώρα με αγχώνει να μην χτυπήσω την κοιλιά μου κάπου! Ουσιαστικά θα είναι σαν να είσαι πάλι έγκυος, εγώ έτσι το σκέφτομαι! :rolleyes: Παρεπιπτόντως, πραγματικά δε θυμάμαι πια πως είναι να μην είσαι έγκυος! Ιδίως τώρα που το βλέπουν όλοι και σου φέρονται και αλλιώς, σε προσέχουν, σου χαϊδεύουν την κοιλιά, κλπ...

as1cOB80g410000MDAwOGQ0fDAwNzk1N2R8aSBtcGVtcGEgbWFzIGVpbmFp.gif

Ως προς τις αγκαλιές που λέγατε χτες εγώ έχω διαβάσει πως τον πρώτο καιρό δεν υπάρχει περίπτωση να κακομάθεις το μωρό, έχει δηλαδή ανάγκη την αγκαλιά και δεν πρέπει να το αφήνεις να κλαίει. Είναι πολύ μικρό για να καταλάβει ότι μπορεί να σε κοροϊδέψει και να σε κάνει να τρέχεις! Κάτι θέλει και κλαίει και εσύ πρέπει να το βοηθήσεις να ηρεμήσει. Από τους 6 μήνες ή τον 1 χρόνο και μετά πρέπει να προσέξουμε λίγο να μην το κάνουμε μαμόθρεφτο!

Ρίτσα μου, πόση ώρα θες να πας Ρόδο με πλωτό ή με ελικόπτερο; Υπάρχει περίπτωση να έχουμε και γέννα εκτός μαιευτηρίου;;;; Είναι και το 3ο σου και θα βγει πιο εύκολα φαντάζομαι από ότι σε μας που είναι το 1ο... Εγώ γι'αυτό λέω ότι δε χρειάζεται να βιαστώ να πάω, γιατί σίγουρα θα πάρει κάποιες ώρες μέχρι να γεννήσω αφού είναι το πρώτο μου.

Πάντως σε Ρίτσα και Κρίστυ και Ροδούλα προτείνω να καθήσετε λίγο στα αυγά σας και να αφήσετε τις πολλές δουλειές γιατί θέλουμε να περάσουν οι μέρες χωρίς απρόοπτα! Ξέρω ότι είναι δύσκολο και ούτε κι εγώ το κάνω, αλλά εσείς έχετε ένα λόγο παραπάνω!

Να σας ρωτήσω και κάτι: Εσείς το νιώθετε το μωρό ψηλά να σας εμποδίζει στην αναπνοή; Γιατί εμένα εκτός από το να λαχανιάζω εύκολα δε με ενοχλεί καθόλου. Μάλλον εξακολουθεί να είναι με το κεφάλι κάτω αλλά και τις κλωτσιές από τα πόδια τις νιώθω λίγο πάνω από τον αφαλό, όχι ψηλά στο στήθος όπως πριν 1-2 εβδομάδες...

Διαφημίσεις

δεν ξερω με το πλωτο πρεπει να ειναι 1 ωρα με 1 1/30 με ελικοπτερο πιο γρηγορα λογικα αλλα μεχρι να ετοιμαστει να ερθει απο ροδο δεν εχω ιδεα. ειναι το τριτο κ δεν ξερουμε ποτε θα ερθει κ ποσο γρηγορα.. κ οσο κ για το γιατρο που ειδε κ με αφησε ενα περιθωριο για να παω σιγουρα ειδε οτι ακομη δεν ερχεται αλλα εγω πιστευω οτι αναπασα στιγμη μπορει να γεννηθει, βεβαια εμενα ποτε δεν εσπασαν τα νερα απο μονα τους η να με πιασουν πονοι παντα ο γιατρος μου εβαζε αλλα τωρα εχω πονους στη κοιλια κ στη μεση κατι που δεν ειχα στους αλλους..

yEZHp2.png

Q4UYp3.png

XJkwp3.png

δεν ξερω με το πλωτο πρεπει να ειναι 1 ωρα με 1 1/30 με ελικοπτερο πιο γρηγορα λογικα αλλα μεχρι να ετοιμαστει να ερθει απο ροδο δεν εχω ιδεα. ειναι το τριτο κ δεν ξερουμε ποτε θα ερθει κ ποσο γρηγορα.. κ οσο κ για το γιατρο που ειδε κ με αφησε ενα περιθωριο για να παω σιγουρα ειδε οτι ακομη δεν ερχεται αλλα εγω πιστευω οτι αναπασα στιγμη μπορει να γεννηθει, βεβαια εμενα ποτε δεν εσπασαν τα νερα απο μονα τους η να με πιασουν πονοι παντα ο γιατρος μου εβαζε αλλα τωρα εχω πονους στη κοιλια κ στη μεση κατι που δεν ειχα στους αλλους..

Γι'αυτό άσε τις γενικές καθαριότητες και τα χαλιά και κάτσε να ξεκουραστείς για να πας με την ησυχία σου την Παρασκευή! Και μετά γεννάς όποτε θες, και την Παρασκευή το απόγευμα που λέει ο λόγος! :tongue:

2644624wq6ks7f0k0.gif

καλημερα κοριτσια!!

τι κανετε? εδω εχει κρυοοοοοοοοο

και βρεχει

τοσο ηλιολουστη μερα χθες και ειχα βαλει 2 πλυντηρια και δεν τα μαζεψα το βραδυ γιατι ειχαν υγρασια και λεω ασε το πρωι και ξυπναω το πρωι και βλεπω μουσκεμα τα ρουχα:evil:

χθες στολισαμε και το δεντρακι μας:D

κριστυ μου υτο το λαδακι για το περινεο απο το φαρμακειο το παιρνω? και πως κανω μασαζ? μονο στα εξωτερικα χειλη?

εχω και προβλημα φαγουρας απο το καλοκαιρι που ειχα παρει την αντιβιωση , την περιοριζω με ενα σαπουνι που μου εδωσε ο γιατρος και πλενομαι καθε μερα και αν ειναι και παρα πολυ εντονη σπανια βαζω και την τροφοκαρτ (καπως ετσι λεγεται) απλα φοβαμαι μην με πιασει περισσοτερη φαγουμε με το λαδακι

ειναι πολυ ευαισθητο το παπι μου... με το παραμικρο !

επισης θελω να παρω και την κρεμα για το στηθος

οταν θα παω στο φαρμακειο θα φαω το μισο μισθο μου!!!(βαφη για μαλλια-λαδι για το παπι- κρεμα για τις θηλες!)

ριτσα τα ραμματα μετα πονανε??? τουαλετα πας? ή φοβασαι μην φυγουν τα ραμματα? ειμαι και δυσκολη με την τουαλετα ....

ρωτησα το γιατρο ποσες μερες θα ειμαι μεσα στην κλινικη μου ειπε 3 μερες φυσιολογικος 4 καισαρικη

στις χειρουργικες επεμβαεις ξερω δεν σε αφηνουν να φυγεις(στα νοσοκομεια) αν δεν δουν οτι δουλευει το εντερο το ιδιο ισχυει και μετα τη γεννα? εμενα το εντερο μπορει να δουμεψει και μονο 1 φορα την εβδομαδα! 1762177l7n23cdjug.gif

UzVGp2.png

2644624wq6ks7f0k0.gif

καλημερα κοριτσια!!

και βρεχει

τοσο ηλιολουστη μερα χθες και ειχα βαλει 2 πλυντηρια και δεν τα μαζεψα το βραδυ γιατι ειχαν υγρασια και λεω ασε το πρωι και ξυπναω το πρωι και βλεπω μουσκεμα τα ρουχα:evil:

κριστυ μου υτο το λαδακι για το περινεο απο το φαρμακειο το παιρνω? και πως κανω μασαζ? μονο στα εξωτερικα χειλη?

εχω και προβλημα φαγουρας απο το καλοκαιρι που ειχα παρει την αντιβιωση , την περιοριζω με ενα σαπουνι που μου εδωσε ο γιατρος και πλενομαι καθε μερα και αν ειναι και παρα πολυ εντονη σπανια βαζω και την τροφοκαρτ (καπως ετσι λεγεται) απλα φοβαμαι μην με πιασει περισσοτερη φαγουμε με το λαδακι

οταν θα παω στο φαρμακειο θα φαω το μισο μισθο μου!!!(βαφη για μαλλια-λαδι για το παπι- κρεμα για τις θηλες!)

ριτσα τα ραμματα μετα πονανε??? τουαλετα πας? ή φοβασαι μην φυγουν τα ραμματα? ειμαι και δυσκολη με την τουαλετα ....

ρωτησα το γιατρο ποσες μερες θα ειμαι μεσα στην κλινικη μου ειπε 3 μερες φυσιολογικος 4 καισαρικη

στις χειρουργικες επεμβαεις ξερω δεν σε αφηνουν να φυγεις(στα νοσοκομεια) αν δεν δουν οτι δουλευει το εντερο το ιδιο ισχυει και μετα τη γεννα? εμενα το εντερο μπορει να δουμεψει και μονο 1 φορα την εβδομαδα! 1762177l7n23cdjug.gif

κοιτα δεν ειναι οτι δεν πονανε αναλογα τα ραμματα κ να κατσεις μπορεις κ μπανιο να κανεις κ τουαλετα να πας.. στο φ.τ αν δεν σηκωσει ικτερο το μωρο απο βγαινεις την τριτη ημερα..

εγω ειμαι πολυ φοβιτσιαρα αφου εγω τα καταφερα μη φοβασαι.. εμενα κ στις 2 γεννες μου εφερναν υποθετο να βαλω για τον πονο βρε κοπελα μου δεν ποναω γιατι να βαλω? μα πρεπει μα δεν ποναω δεν θελω ετσι ελεγα κ δεν μου βαζανε κ στην κορη τοτε θυμαμαι λεω στο γιατρο γιατρε ηρθαν να μου βαλουν υποθετο αλλα δεν ποναω κ δεν το εβαλα κ μου ειπε αφου δεν πονας δεν θα βαλεις στο λεω μη στο βαλουν κ εσενα με το ζορι..

yEZHp2.png

Q4UYp3.png

XJkwp3.png

2644624wq6ks7f0k0.gif

καλημερα κοριτσια!!

και βρεχει

τα εντερα μετα πανε στη θεση τους κ εχεις κ πολλα αερια :oops::oops:

yEZHp2.png

Q4UYp3.png

XJkwp3.png

Διαφημίσεις

κοιτα δεν ειναι οτι δεν πονανε αναλογα τα ραμματα κ να κατσεις μπορεις κ μπανιο να κανεις κ τουαλετα να πας.. στο φ.τ αν δεν σηκωσει ικτερο το μωρο απο βγαινεις την τριτη ημερα..

εγω ειμαι πολυ φοβιτσιαρα αφου εγω τα καταφερα μη φοβασαι.. εμενα κ στις 2 γεννες μου εφερναν υποθετο να βαλω για τον πονο βρε κοπελα μου δεν ποναω γιατι να βαλω? μα πρεπει μα δεν ποναω δεν θελω ετσι ελεγα κ δεν μου βαζανε κ στην κορη τοτε θυμαμαι λεω στο γιατρο γιατρε ηρθαν να μου βαλουν υποθετο αλλα δεν ποναω κ δεν το εβαλα κ μου ειπε αφου δεν πονας δεν θα βαλεις στο λεω μη στο βαλουν κ εσενα με το ζορι..

τι υποθετο? κολπικο? για τους πονους της γεννας ειναι αυτο?

UzVGp2.png

τα εντερα μετα πανε στη θεση τους κ εχεις κ πολλα αερια :oops::oops:

χαχαχαχαχαχαχαχαχαχ λες να την βομβαρδισω την αλλη κοπελα που θα ειναι στο ιδιο δωματιο???

θα ζηταει να φυγει απο την κλανιαρα διπλα της

UzVGp2.png

χαχαχαχαχαχαχαχαχαχ λες να την βομβαρδισω την αλλη κοπελα που θα ειναι στο ιδιο δωματιο???

θα ζηταει να φυγει απο την κλανιαρα διπλα της

κοιτα κ εκεινη λογικα θα εχει. εγω ντρεπομουνα ουτε στην μανα μου ουτε στον αντρα μου κ προσπαθουσα να τα κραταω αλλα δεν ειναι καλο κ αυτο.:oops::oops::oops::oops:

yEZHp2.png

Q4UYp3.png

XJkwp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...