Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

Cafe ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2013

mpiskotaki

Recommended Posts

ριτσα μου ολα καλα θα πανε

και ευχομαι να μεινεις ροδο ισο το δυνατων λιγοτερο!

θα περιμενουμε νεα σου!

ποτε ειπες οτι φευγεις 15/12;;;;

την παρασκευη φευγω κ καμια εβδομαδα + ακομη ροδο μεχρι τις 20 περιπου μου ειπε ο γιατρος!

yEZHp2.png

Q4UYp3.png

XJkwp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• didi&k

1558

• κατια_82

1457

• ritsa3

1342

• markela35

801

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

κατια_82 : ΑΓΟΡΙ (ΠΗΤ 19-11-12) ΛΗΤΩ να μας ζησει! (17-11-12, 18:00, 3.270)

ritsa3 :ΚΟΡΙΤΣΙ (ΠΗΤ 06-01-2013) euromedica rhodes

eleni_dimitris : ΑΓΟΡΙ (ΠΗΤ 23/1/2013)

didi&k: ΑΓΟΡΙ (ΠΗΤ28-1-13) euromedica rhodes

impatient (lena): ΚΟΡΙΤΣΙ (ΠΗΤ 17-1-13) ΕΛΕΝΑ

barboula: ΑΓΟΡΙ (ΠΗΤ 31-1-13) ΑΤΤΙΚΟ

FilioPi : ΑΓΟΡΙ (ΠΗΤ 2-2-13) ΡΕΑ

kat32: ΚΟΡΙΤΣΙ (ΠΗΤ 6-2-2013) ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ

Vassouli:ΑΓΟΡΙ (ΠΗΤ 8-2-13) ΡΕΑ

MARITA 1982 : ΚΟΡΙΤΣΙ (ΠΗΤ:11/2/2013) ΡΕΑ

Φουσκιτσα : ΑΓΟΡΙ (ΠΗΤ12-2-13)

Sapi(Σοφία): ΚΟΡΙΤΣΙ (ΠΗΤ 12-2-13) ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΜΟΣ ΒΕΡΟΙΑΣ

mpiskotaki: ΚΟΡΙΤΣΙ (ΠΗΤ 13-2-13) ΕΠΑΡΧΙΑ

cristy : ΚΟΡΙΤΣΙΑ (ΠΗΤ 13-02-2013)

Katerinoula-Spiros : ΚΟΡΙΤΣΙ (ΠΗΤ 14/02/2013)

Sophia! : ΚΟΡΙΤΣΙ (ΠΗΤ 16/02/2013) ΜΗΤΕΡΑ

Ροδουλα77: ΑΓΟΡΙ (ΠΗΤ18-2-2013) ΜΗΤΕΡΑ

nantia: ΚΟΡΙΤΣΙ (ΠΗΤ 19/2/13) Διαβαλκανικό θεσσαλονίκη

realthing: ΚΟΡΙΤΣΙ (ΠΗΤ 21-2-13) ΙΑΣΩ

ioanna2013:........(ΠΗΤ 23-2-13)Erbach ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ

behappy: ΑΓΟΡΙ (ΠΗΤ 7-3-13) ΜΗΤΕΡΑ

το πινακακι θελει αλλαγη, εχω κανονισει καισαρικη για τις 17-1!

as1cOB50g410002MDAwMDYxMmR8MDAwMTUxMmJ8SWhyIFRleHQ.gif

ιμπατιεν οταν πηγα στον γιατρο , μου ειπε να μιλησω με τον αιματολογο να δουμε ποτε θα κοψω τις αντιπηκτικες ενεσουλες γιατι αμα σπασουν τα νερα πιο νωρις θα μου κανει ολικη ναρκωση δεν μπορει να μου κανει επισκληρηδιο

ε δε σου λεω , επεσα στα πατωματα, ,να λεω δεν θελω ολικη και τετοια

Παω στον αιματολογο κια γεματη αγωνια του λεω ! τι θα γινει αν ερθει πιω νωρις το μωρο;;; πως ;;; γιατι;;; τον τρελλανα μιλαμε

ξερεις τι απαντησε:

το μονο σιγουρο ειναι οτι θα γεννησεις! το πως και το γιατι θα το αναλαβουν ικανοι γιατροι, εσυ θα σκεφτεσαι θετικα , και θα εισαι ηρεμη να ανταπεξελθεις στην φροντιδα του μωρου!

ετσι τωρα πια δεν σκαω

και ετσι για την ιστορια να σου πω οτι η σπονδυλικη μου στηλη ειναι στα χαλια της αλλα αυτο δεν με εμποδισε να κανουμε επισκληριδιο, στην αννα μου!

ειναι να πεσεις σε καλο αναισθησιολογο

η καθε μια θελει διαφορετικα πραγματα , δεν μπορει κανεις να κρινει κανεναν για τις επιλογες του , και ειναι και οτι φοβαται ο καθενας

εγω την ολικη ( και ελπιζω να την αποφυγω) και εσυ την επισκληρηδιο

δεν ειναι λιγο αστειο;;;

Ροδουλα μου εσυ εχεις προσωπικη εμπειρια απο επισκληριδιο, προφανως εμεινες ευχαριστημενη και γι αυτο την προτιμας :) Εγω παλι σου λεω, επειδη εχω ακουσει πολλα, θα προτιμησω την ολικη, κι ας αργησω ενα μισαωρο να δω την μικρη... Απο το να παει κατι στραβα και να τρεχω ολη μου τη ζωη, προτιμω την καθυστερημενη γνωριμια με το μωρο μου. Κι εσυ απο κιλα τπτ ε? Μπραβο βρε κοριτσια για την αυτοσυγκρατηση, σας θαυμαζω! Η πλειοψηφια παντως εδω μεσα θα γεννησετε εχοντας παρει κατα μεσο ορο 5 κιλακια. Ωραια πραγματα! Θα βγειτε απο το μαιευτηριο με τα ρουχα που φορουσατε προ εγκυμοσυνης! Για μενα βλεπω να συνεχιζω με τα παντελονια εγκυμοσυνης μεχρι την ανοιξη... Αναρωτιεμαι ποσο καιρο θα μου χρειαστει να τα χασω

Γεια σας κ πάλι!

Το να μην κουράζομαι είναι μια κουβέντα...

Τι να πω, όλα τάχω κ οι γονείς μου φεύγουν αύριο για Κρήτη να μαζέψουν ελιές!!!

(Μη φανταστείτε ότι έχουμε πολλές - Όχι, όχι - καμιά 30αριά ρίζες... αλλά "να μην πάνε χαμένες")

Τώρα για την κόρη τους που κυοφορεί δίδυμα... αν τους πετάξεις κ καμιά σπόντα θα ακούσεις κ την κλασσική πλέον ατάκα: "εδώ παλιά γεννούσανε στα χωράφια κ δεν παθαίνανε τίποτα" (έχουμε βέβαια αρκετά παραδείγματα γυναικών-συγγενών που πέθαναν στη γέννα αυτές ή τα παιδιά τους, αλλά εδώ ισχύει το "αυτός που φεύγει τον τρώει το χώμα").

με καισαρικη θα παω κριστυ, λογω προηγηθεισας ινομυωματεκτομης. Απλα ακουω πολλα για την επισκληριδιο και δεν θελω να το διακινδυνευσω. Ο γιατρος μου ειπε οτι καθε μορφη αναισθησιας εχει και τα ρισκα της...

Δεν είπα το αντίθετο. Απλά σου λέω ότι πιο βαριά νάρκωση=πιο συχνά παρατράγουδα.

Η γενική νάρκωση ΔΕΝ είναι πιο ασφαλής από την επισκληρίδιο. Ούτε για σένα, ούτε για το μωρό. Από τη στιγμή που θα χρειαστείς αναισθησία, ενημερώσου σωστά για τους κινδύνους από το γιατρό σου. Αυτός είναι ο μόνος αρμόδιος.

Στο Έλενα ε?

Μου φαίνεται κι εγώ εκεί θα καταλήξω.

Χτες ήμουν σ΄ έναν γιατρό εκεί, από αυτούς που "δεν ζητάνε" και μου φάνηκε καταπληκτικός. Θα πάω κάνα-δυο φορές ακόμη κι αν εξακολουθήσω να έχω αυτό το "feeling", αυτό ήτανε.

Τα δε δωμάτια τα καταερωτεύτηκα!

Αυτή η φοβερή ηρεμία δε στον 5ο κ στον 6ο που είναι τα μονόκλινα δεν υπάρχει πουθενά, σε καθένα ιδιωτικό.

Για να μην πω για το πόσο χαμηλοτάβανα (κ πολλές φορές "κλειστοφοβικά") είναι όλα τα ιδιωτικά μαιευτήρια μπροστά στο Έλενα...

Σα δε ντρέπονται οι "...*&%$@..."

μα την αληθεια κ εγω ειμαι +3 ποσα κιλα θα ειμαι μειον να χαρω κ εγω!!:P:p:p

Προσθέτεις βάρος μωρού και 1,5 κιλό ακόμη που ζυγίζει κατά μέσο όρο ο πλακούντας με τον ομφάλιο λώρο και τα "νερά". Πες κ τίποτα "έξτρα" γιατί πάντα το σώμα κρατάει κ κάποιες "εφεδρείες" για παν ενδεχόμενο...

Πρακτικά σε τελειόμηνη, μονή εγκυμοσύνη, με το που γεννάς είσαι μείον 5-6 κιλά από το τελικό βάρος.

Άρα εσύ θα είσαι περίπου 3 κιλά πιο ελαφριά όταν γεννήσεις...

Το πιο "αδύνατη" θα αρχίσει να φαίνεται σταδιακά μετά τις 40 μέρες που θα πρέπει να επανέλθει η μήτρα στο αρχικό της μέγεθος και η κοιλίτσα σου επίσης...

Αλλά έλα βρε Ρίτσα... αφού τα ξέρεις εσύ... 2 έχεις γεννήσει... εγώ με το ένα θα σου τα θυμίζω???

ΑΣΧΕΤΟ:

Η κορτιζόνη θέλει ψυγείο???

Γιατί δεν το σκέφτηκα και τώρα μόλις την έφαγα τη "φλασιά"...

fgFzp3.png

pAfOp2.png

Καλλησπερα κοριτσια..τι κανετε?

Ριτσα με το καλο..να πανε ολα τελεια....οπως και σε ολες τις κοπελες!!

Κριστυ μην αγχωνεσαι ολα καλα θα πανε..εγω γεννηθηκα 1480 και σε εποχες που δεν υπηρχαν ενεσεις κορτιζονης και τετοια και οπως βλεπεις ειμαι μια χαρα!!! :-D

Εχω μια ερωτηση..στα δημοσια νοσοκομεια κανουν επισκληρηδιο η πρεπει να ζητησεις?Γιατι εμενα δεν μου εκαναν και μου ειπαν πως λανουν μονο σε καισαρικη...γιατι και γω τους πονους της γεννας τους περασα κανονικα ασχετα με το αν θεωρητε αποβολη και οχι γεννα

cy09p3.png

Elehp2.pngdYzip2.png

Διαφημίσεις

Η πλειοψηφια παντως εδω μεσα θα γεννησετε εχοντας παρει κατα μεσο ορο 5 κιλακια. Ωραια πραγματα! Θα βγειτε απο το μαιευτηριο με τα ρουχα που φορουσατε προ εγκυμοσυνης! Για μενα βλεπω να συνεχιζω με τα παντελονια εγκυμοσυνης μεχρι την ανοιξη... Αναρωτιεμαι ποσο καιρο θα μου χρειαστει να τα χασω

Καμιά δεν βγαίνει από το μαιευτήριο με ρούχα μή εγκυμοσύνης.

Κιλά να μην έχεις, 40 μέρες τις θες για "συμμάζεμα"

Αν είσαι ΠΟΛΥ τυχερή, μπορεί να καταφέρεις να "στριμωχτείς" σε τίποτα "σέξυ" στο μήνα πάνω...

Στενά πουκάμισα- μπλουζάκια- σακάκια κλπ θέλουν λίγο παραπάνω κι αν θηλάζεις ΠΟΛΥ παραπάνω γιατί θα έχεις γίνει "βυζαρού" (πιο πολύ απ΄ ότι στην εγκυμοσύνη).

fgFzp3.png

pAfOp2.png

Καλλησπερα κοριτσια..τι κανετε?

Ριτσα με το καλο..να πανε ολα τελεια....οπως και σε ολες τις κοπελες!!

Κριστυ μην αγχωνεσαι ολα καλα θα πανε..εγω γεννηθηκα 1480 και σε εποχες που δεν υπηρχαν ενεσεις κορτιζονης και τετοια και οπως βλεπεις ειμαι μια χαρα!!! :-D

Εχω μια ερωτηση..στα δημοσια νοσοκομεια κανουν επισκληρηδιο η πρεπει να ζητησεις?Γιατι εμενα δεν μου εκαναν και μου ειπαν πως λανουν μονο σε καισαρικη...γιατι και γω τους πονους της γεννας τους περασα κανονικα ασχετα με το αν θεωρητε αποβολη και οχι γεννα

Λοιπόν...

Αυτό που ξέρω είναι ότι στα Δημόσια νοσοκομεία ΕΠΙΣΗΜΑ ο αναισθησιολόγος δικαιολογείται μόνο στις χειρουργικές αίθουσες κ επομένως μόνο εκεί μπορεί να γίνει επισκληρίδιος αναισθησία.

Η Καισαρική Τομή είναι κανονικότατο χειρουργείο.

Ο ΦΤ δεν είναι. Γίνεται σε απλές αίθουσες τοκετών.

Αν κάποια κοπέλα επιθυμεί κάτι διαφορετικό, αυτό γίνεται κατόπιν "ειδικής" (βυσματικής) συννενόησης...

Έτσι τα έχω καταλάβει, εγώ τουλάχιστον...

Προωράκι ήσουνα γλυκιά μου???

Απλό ή είσαι διδυμάκι?

fgFzp3.png

pAfOp2.png

Εγω σε χειρουργειο ημουν οχι σε αιθουσα τοκετου..γιατι μετα με ναρκωσαν για να γινει η αποξεση

Διδυμακι ειμαι..αλλα εχω αγορι διδυμακι :-D

Ε τότε... δεν κατέχω...

Το κλείνω, πάω για την επαναληπτική ένεση (κι ο Θεός βοηθός).

fgFzp3.png

pAfOp2.png

2872702nnceszh4i5.gif

καλησπερα κοριτσια!!!

λοιπον για τα χερια ελενη...

κι εγω ελεγα δεν θελω να μαθει στα χερια και θα τον εχω στο κρεβατακι του ολη μερα και μονο αν ξυπνησει και κλαιει θα τον σηκωνω και θα τον ταιζω και θα τον αλλαζω και μετα παλι στο κρεβατακι για νανι (να κανω και καμια δουλεια) αλλα μετα απο αυτο που διαβασα για το δεσιμο που νιωθουν και να μην ειναι μονος του απομονωμενος πονεσε η καρδουλα μου.. να τον παραμελω? αλλα δεν εχω και μια δουλαρα στο σπιτι να μου κανει δουλειες και να ασχολουμε ολη μερα με τον Αλκη μου... οποτε...:|

ξερω ξερω η κριστυ και η ριτσα και η ροδουλα θα μου πειτε: δουλειες???

οτι οταν κοιμαται ο μπεμπης θα κοιμαμαι κι εγω μονο ορεξη για δουλειες δεν θα εχω!!

για να μπει και η κατια να μας πει πως περναει τη μερα της?κατια περιμενω και κουτσομπολιο να μας πεις!! τι κανει η πεθερα σου??? θυμαμαι τα ειχατε τσουγκρισει λιγο:rolleyes:

κατ εχεις δικιο αν σπασουν τα νερα και τρεξουμε αμεσως στο μαιευτηριο θα βαρεθουμε εκει

οποτε προλαβαινουμε να κανουμε μπανιο ξυρισμα και χαλαρα να παμε στην κλινικη

δεν το ηξερα οτι εχουμε τοσο χρονο μπροστα μας! νομιζα επρεπε να τρεξω αμεσως στην κλινικη

παλι καλα που ρωτησα!! κι αν μου σπαγαν τα νερα στο μαθημα ? θα πηγαινα αμεσως πανικοβλητη χωρις βαλιτσα!!!!χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα

ριτσα μου εννοειται εσυ που εχεις κανει 2 φ.τ χωρις επισκληριδιο και εχεις παρει το κολαϊ γιατι να κανεις τωρα?

και εγω φοβαμαι να την κανω οπως κι εσυ

αλλωστε τοσες γυναικες γεννησαν χωρις επισκληριδιο δεν ειναι και τοσο τραγικο μαλλον και χωρις!

απλα οσες εχουν κανει επισκληριδιο την υποστρηριζουν ως κατι μαγικο! γιατι γεννας φυσιολογικα και δεν πονας σχεδον καθολου!!!

κοριτσια απο ολα της γεννας ενα πραγμα με τρομαζει-τρομοκρατει!!!ΟΙ ΨΑΛΙΔΙΕς ΑΠΟ ΚΑΤΩ μπρρρρρρρρρρρρρ μονο που τις σκεφτομαι ανατριχιαζω ολοκληρη!!!!!!!!!!!ενα ευχομαι να εχω διαστολη την μεγαλυτερη που υπαρχει(10?) ο μπεμπης να ειναι μικροκαμωμενος και να βγει ευκολα ουτε ψαλιδια οθυτε μαχαιρια ουτε ραμματα!!!!!!!!!!!!!!!!

UzVGp2.png

Διαφημίσεις

Γύρισα...

κι εγω ελεγα δεν θελω να μαθει στα χερια και θα τον εχω στο κρεβατακι του ολη μερα και μονο αν ξυπνησει και κλαιει θα τον σηκωνω και θα τον ταιζω και θα τον αλλαζω και μετα παλι στο κρεβατακι για νανι (να κανω και καμια δουλεια) αλλα μετα απο αυτο που διαβασα για το δεσιμο που νιωθουν και να μην ειναι μονος του απομονωμενος πονεσε η καρδουλα μου.. να τον παραμελω? αλλα δεν εχω και μια δουλαρα στο σπιτι να μου κανει δουλειες και να ασχολουμε ολη μερα με τον Αλκη μου... οποτε...:|

κοριτσια απο ολα της γεννας ενα πραγμα με τρομαζει-τρομοκρατει!!!ΟΙ ΨΑΛΙΔΙΕς ΑΠΟ ΚΑΤΩ μπρρρρρρρρρρρρρ μονο που τις σκεφτομαι ανατριχιαζω ολοκληρη!!!!!!!!!!!ενα ευχομαι να εχω διαστολη την μεγαλυτερη που υπαρχει(10?) ο μπεμπης να ειναι μικροκαμωμενος και να βγει ευκολα ουτε ψαλιδια οθυτε μαχαιρια ουτε ραμματα!!!!!!!!!!!!!!!!

1) Τα μωρά μέχρι 1 έτους έχουν ανάγκη την αγκαλιά. Να την προσφέρετε απλόχερα κ χωρίς τύψεις. Τα βοηθάει στην αυτοπεποίθηση και τα κάνει πιο έτοιμα να αντιμετωπίσουν το "σκληρό" μέλλον. Μάρσιπος αγκαλιάς κ πάλι. Το μωρό αγκαλιά κ τα χέρια ελεύθερα για κάθε χρήση. Αλλά και το καρότσι καλό είναι. Μαγειρεύετε κ το μωρό δίπλα.

έχω κάνει εγώ δουλειές κουνώντας καρότσι πέρα δώθε με τόνα πόδι μπρος - πίσω κ τραγουδώντας...

2) Και μασαζάκι στο περίνεο να μαλακώσει να γίνει ελαστικό ώστε να μη χρειάζεται "κόψιμο". Εγώ βρήκα από μια μαία ειδικό λαδάκι με τζοτζόμπα κ παρμαρόζα κ κάνω 2 φορές τη μέρα (αν δε βαριέμαι, αλλιώς μία).

Πάντως απ΄ ότι έμαθα και το απλό ελαιόλαδο μια χαρά την κάνει τη δουλειά...

fgFzp3.png

pAfOp2.png

2872702nnceszh4i5.gif

καλησπερα κοριτσια!!!

ξερω ξερω η κριστυ και η ριτσα και η ροδουλα θα μου πειτε: δουλειες???

οτι οταν κοιμαται ο μπεμπης θα κοιμαμαι κι εγω μονο ορεξη για δουλειες δεν θα εχω!!

για να μπει και η κατια να μας πει πως περναει τη μερα της?κατια περιμενω και κουτσομπολιο να μας πεις!! τι κανει η πεθερα σου??? θυμαμαι τα ειχατε τσουγκρισει λιγο:rolleyes:

κατ εχεις δικιο αν σπασουν τα νερα και τρεξουμε αμεσως στο μαιευτηριο θα βαρεθουμε εκει

οποτε προλαβαινουμε να κανουμε μπανιο ξυρισμα και χαλαρα να παμε στην κλινικη

δεν το ηξερα οτι εχουμε τοσο χρονο μπροστα μας! νομιζα επρεπε να τρεξω αμεσως στην κλινικη

παλι καλα που ρωτησα!! κι αν μου σπαγαν τα νερα στο μαθημα ? θα πηγαινα αμεσως πανικοβλητη χωρις βαλιτσα!!!!χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα

ριτσα μου εννοειται εσυ που εχεις κανει 2 φ.τ χωρις επισκληριδιο και εχεις παρει το κολαϊ γιατι να κανεις τωρα?

και εγω φοβαμαι να την κανω οπως κι εσυ

αλλωστε τοσες γυναικες γεννησαν χωρις επισκληριδιο δεν ειναι και τοσο τραγικο μαλλον και χωρις!

απλα οσες εχουν κανει επισκληριδιο την υποστρηριζουν ως κατι μαγικο! γιατι γεννας φυσιολογικα και δεν πονας σχεδον καθολου!!!

ντιντι την ψαλιδια δεν θα την νιωσεις κ μπορει να μην εχεις εγω στο γιο μου εφαγα 1 ραμμα δεν ξερω αν σκιστηκε μονο του η αν με εκοψε ο γιατρος δεν ρωτησα κ ηταν 3150 κ η κορη 2860 εφαγα αρκετα ραμματα γιατι ειχε κολλησει δεν εχει να κανει με το μεγεθος του μωρου κ εισαι τοσο μουδιασμενη που δεν νιωθεις την μαχαιρια..

yEZHp2.png

Q4UYp3.png

XJkwp3.png

αγκαλιες δεν μπορεις να μην κανεις παιδι σου ειναι κ μωρακι αλλα τα πολλα πολλα μπροστα στα αλλα τα παιδια δεν θα τα εχω γιατι οπως κ να εχει θα ζηλευουν κ θα ειναι χειροτερα γιατι θα αντιδρουν ασχημα κ μαλιστα στο μωρο!

yEZHp2.png

Q4UYp3.png

XJkwp3.png

Γύρισα...

1) Τα μωρά μέχρι 1 έτους έχουν ανάγκη την αγκαλιά. Να την προσφέρετε απλόχερα κ χωρίς τύψεις. Τα βοηθάει στην αυτοπεποίθηση και τα κάνει πιο έτοιμα να αντιμετωπίσουν το "σκληρό" μέλλον. Μάρσιπος αγκαλιάς κ πάλι. Το μωρό αγκαλιά κ τα χέρια ελεύθερα για κάθε χρήση. Αλλά και το καρότσι καλό είναι. Μαγειρεύετε κ το μωρό δίπλα.

έχω κάνει εγώ δουλειές κουνώντας καρότσι πέρα δώθε με τόνα πόδι μπρος - πίσω κ τραγουδώντας...

Cristy ολα καλα με τις ενεσεις? δεν σου φερνουν παρενεργειες ε? Να σε ρωτησω κατι για τον μαρσιπο, μου εχουν δωσει εναν αλλα φοβαμαι να τον χρησιμοποιησω, εχω μια ανασφαλεια, τι θα συμβει αν ας πουμε σκονταψω... Εσυ προφανως εχεις χρησιμοποιησει ε? Ειχες αναλογη φοβια?

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...