Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Κοριτσια καλημέρα!

Σε μια ωρα φτάνω στο λιμανι του πειραιά και εχω μια cetrotide μαζι μου κλειστη και 2 σκονες arvecap.. τις χρειαζεται καποια που ειναι κοντα; Θα τις δωσω σε φαρμακειο διαφορετικα! Τις τελευταίες μου τις εκανα εν πλω εγω...

Cafe ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2013

mpiskotaki

Recommended Posts

Καλημέρα.

Είμαι λίγο... αγχωμένη... τώρα που ξανασκέφτομαι την προχτεσινή επίσκεψη στον γιατρό...

Βασικά ξεκίνησα τις ενέσεις κορτιζόνης για να ωριμάσουν τα πνευμονάκια των μωρών κ να είναι καλύτερα προετοιμασμένα για κάθε ενδεχόμενο. (νόμιζα ότι έτσι κι αλλιώς ρουτίνα είναι, αλλά φευ...)

Το γεγονός ότι η μία είναι 1460 γρ (βγάζει ΠΗΤ 15-02-2013 λόγω ανάπτυξης) ενώ η άλλη 1860 γρ (βγάζει ΠΗΤ 31-01-2013) δεν είναι κ τόσο καλό (ούτε όμως κ τόσο κακό, δεδομένου ότι η "μικρή" δεν είναι ιδιαίτερα "μικρή" αν τη δεις μόνη της... υπενθυμίζω ότι η ημερολογιακή μου ΠΗΤ είναι 13-2-2013)

ΟΜΩΣ:

Στον doppler που μου κάνει ο ντοκ κάθε φορά φαίνεται ξεκάθαρα ότι στης "μικρής" την ομφαλοπλακουντιακή αρτηρία η ροή του αίματος συναντάει αρκετά αυξημένη αντίσταση.

Πράγμα που σημαίνει ότι ανά πάσα στιγμή η "μικρή" μπορεί να αρχίσει να "δυσφορεί" κ τότε μπήκαμε για επείγουσα καισαρική...

Τεσπά, την Τρίτη ξανά doppler...

"Στενό μαρκάρισμα" κ κομμένη ανάσα...

Καταφέρνω γενικά να παραμένω ψύχραιμη, αλλά στο ενδεχόμενο να κάνω Χριστούγεννα σπίτι μου κ τα μωρά μου στην εντατική... "λυγίζω"...

Κατά τα άλλα:

Είμαι +6 κιλά (δηλ αν αφαιρέσεις συνολικό βάρος μωρών 3,3, βάρος υγρών, πλακούντα, λώρου 2*1,5=3 κιλά, βάρος ιστών στήθους που προετοιμαζει το "εργοστάσιο"=1,5, βγαίνει ότι έχω αδυνατίσει κιόλας 2 κιλά!!!)

Τα "τεντώματα" της κοιλιάς, θέλουν λίγο προσοχή.

Δεν είναι συσπάσεις ακριβώς, αλλά είναι δραστηριότητα της μήτρας που καλό είναι να μην είναι συχνή σ΄ αυτή τη φάση.

Αυτό που μου είπαν εμένα (ίσως να είναι πιο "κάπως" επειδή είναι δίδυμα) είναι ότι καθόμαστε, χαλαρώνουμε κ παίρνουμε βαθειές ανάσες....

Φέρνει παρενέργειες η κορτιζόνη??? Εγώ τίποτα δεν καταλαβα...

Αυτός ο μάρσιπος είναι ο μάρσιπος αγκαλιάς που σας έλεγα!!!

Θηλάζεις πχ και όρθια όταν περπατάς κ ψωνίζεις στο σούπερμάρκετ κ κανείς δεν σε καταλαβαίνει. Έχεις κ χέρια ελεύθερα για ψώνια κ όλα οκ...

Με το θηλασμό κι εγώ ντρεπόμουν στην αρχή... δε σας λέω πόσο... και μετά αποθρασύνθηκα... επίσης δε σας λέω πόσο...

Να κάνεις κλίσμα κ να αφήσεις τα "ξύπνια". Δεν είναι το ίδιο σε αποτελεσματικότητα, αλλά είναι πιο εύκολο σε εφαρμογή. Μικροκλύσμα της ίδιας μάρκας που είναι κ τα υπόθετα θα πάρεις, τέτοιο σου βάζουν κ στο μαιευτήρι. Πιο λεπτό στην είσοδο του ποπού, απ΄ευθείας έγχυση υγρής γλυκερίνης και βουρ... έξω όλα σε χρόνο dt.

Αχχχ.... πρέπει λέει να γίνω ακόμη πιο τεμπέλα...

Κι αυτά τα "καρφάκια" που έχει ο ποπός μου κ δεν μπορώ να κάτσω ήσυχη σε μια γωνιά να "κλωσσάω" τ΄ αυγά μου τι να τα κάνω???

Σας φιλώ για την ώρα... πάω για λίγα ψώνια... (τα "καρφιά" που λέγαμε)

ολα καλα θα πανε με τα μωρακια σου!!!! εχεις δικιο να αγχωνεσαι να μην κουραζεσαι να περασει τουλαχιστον λιγος καιρος κ ολα καλα βεβαια πια μιλαει μου λεει ο γιατρος να ειμαι ηρεμη κ να μην κανω τιποτα μεχρι να παω κ να μηνω ροδο γιατι με φοβαται μην εχω κανενα απροοπτο αλλα δεν μπορω να μηνω ακινητη αλλα πρεπει να μην κουραζεσαι!!

yEZHp2.png

Q4UYp3.png

XJkwp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• didi&k

1558

• κατια_82

1457

• ritsa3

1342

• markela35

801

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Να σου πω ότι τις παρενέργειες της ολικής νάρκωσης δεν τις αναφέρουν για τις καισαρικές γιατί αυτές είναι χειρουργικές επεμβάσεις, οπότε περιλαμβάνονται στις παρενέργειες από νάρκωση σε χειρουργικές επεμβάσεις.

Γενικά όσο πιο "ισχυρή" η νάρκωση, τόσο αυξάνουν οι πιθανότητες επιπλοκών.

Οπότε - γνώμη μου - αν μπορείς επισκληρίδιο αντί ολικής, προτίμησε επισκληρίδιο.

Αν μπορείς τίποτα αντί επισκληριδίου (για ΦΤ μιλάμε), προτίμησε τίποτα...

(οκ, πρέπει να είσαι και λίγο "παλικάρι" σαν τη Ρίτσα...)

με καισαρικη θα παω κριστυ, λογω προηγηθεισας ινομυωματεκτομης. Απλα ακουω πολλα για την επισκληριδιο και δεν θελω να το διακινδυνευσω. Ο γιατρος μου ειπε οτι καθε μορφη αναισθησιας εχει και τα ρισκα της...

as1cOB50g410002MDAwMDYxMmR8MDAwMTUxMmJ8SWhyIFRleHQ.gif

Να σου πω ότι τις παρενέργειες της ολικής νάρκωσης δεν τις αναφέρουν για τις καισαρικές γιατί αυτές είναι χειρουργικές επεμβάσεις, οπότε περιλαμβάνονται στις παρενέργειες από νάρκωση σε χειρουργικές επεμβάσεις.

Γενικά όσο πιο "ισχυρή" η νάρκωση, τόσο αυξάνουν οι πιθανότητες επιπλοκών.

Οπότε - γνώμη μου - αν μπορείς επισκληρίδιο αντί ολικής, προτίμησε επισκληρίδιο.

Αν μπορείς τίποτα αντί επισκληριδίου (για ΦΤ μιλάμε), προτίμησε τίποτα...

(οκ, πρέπει να είσαι και λίγο "παλικάρι" σαν τη Ρίτσα...)

δεν ξερει περι ναρκωσης. αλλα μια που κανουμε φ.τ ας γηνουν ολα φυσιολογικα κ χωρις επισκληριδιο κ δεν ειμαι παληκαρι αλλα φοβητσιαρα απο φοβο δεν κανω επησκληριδιο που θα μπορουσα να βλεπω τηλ κ να γενναω κ οχι να σπρωχνω κ να φωναζω! :P:p:p

yEZHp2.png

Q4UYp3.png

XJkwp3.png

με καισαρικη θα παω κριστυ, λογω προηγηθεισας ινομυωματεκτομης. Απλα ακουω πολλα για την επισκληριδιο και δεν θελω να το διακινδυνευσω. Ο γιατρος μου ειπε οτι καθε μορφη αναισθησιας εχει και τα ρισκα της...

οπως μπορεις ιμπαντιεντ δεν μπορει κανενας να μπει στην ψυχολογια κ στους φοβους σου ουτε ο αντρας σου που λεει ο λογος!!

yEZHp2.png

Q4UYp3.png

XJkwp3.png

Διαφημίσεις

η αληθεια ειναι πως ο δικος μου δεν θελει να κανω επισκληριδιο αλλα του λεω δεν θα πονας εσυ αλλα εγω για πλακα το λεω γιατι φοβαμαι.. αλλα μιλαμε μιλαμε κ στο τελος δεν ξερουμε τι θα γινει..

yEZHp2.png

Q4UYp3.png

XJkwp3.png

καλημερα

κριστυ μου , ειναι σπανια παρενεργια

ετυχε σε μενα , εγω ποτε δεν το ειχα ξανα ακουσει

στα κιλα ημουν +3,5 εχασα τα 2 για βγαλε ποσο ειμαι να χαρω;;;

για τα μωρακια σου μην φοβασαι ολα θα πανε πολυ καλα!ειναι μεγαλα μωρα και θα ανταπεξελθουν!φροντισε οσο γινετε να μην κουραζεσαι αν και απο την δικη μου πειρα σου λεω αυτο αυτο ειναι αδυνατον!

ριτσα μου πρωτοχρωνια θα αλλαζετε χρονο με την μπεμπα! τελεια! δωσε σε καμια το τηλ, να μας στελενεις κανενα νεο , θα φαμε τα νυχια μας

ιμπατιεν οταν πηγα στον γιατρο , μου ειπε να μιλησω με τον αιματολογο να δουμε ποτε θα κοψω τις αντιπηκτικες ενεσουλες γιατι αμα σπασουν τα νερα πιο νωρις θα μου κανει ολικη ναρκωση δεν μπορει να μου κανει επισκληρηδιο

ε δε σου λεω , επεσα στα πατωματα, ,να λεω δεν θελω ολικη και τετοια

Παω στον αιματολογο κια γεματη αγωνια του λεω ! τι θα γινει αν ερθει πιω νωρις το μωρο;;; πως ;;; γιατι;;; τον τρελλανα μιλαμε

ξερεις τι απαντησε:

το μονο σιγουρο ειναι οτι θα γεννησεις! το πως και το γιατι θα το αναλαβουν ικανοι γιατροι, εσυ θα σκεφτεσαι θετικα , και θα εισαι ηρεμη να ανταπεξελθεις στην φροντιδα του μωρου!

ετσι τωρα πια δεν σκαω

και ετσι για την ιστορια να σου πω οτι η σπονδυλικη μου στηλη ειναι στα χαλια της αλλα αυτο δεν με εμποδισε να κανουμε επισκληριδιο, στην αννα μου!

ειναι να πεσεις σε καλο αναισθησιολογο

η καθε μια θελει διαφορετικα πραγματα , δεν μπορει κανεις να κρινει κανεναν για τις επιλογες του , και ειναι και οτι φοβαται ο καθενας

εγω την ολικη ( και ελπιζω να την αποφυγω) και εσυ την επισκληρηδιο

δεν ειναι λιγο αστειο;;;

το κοριτσάκι μας

029ed13ffd.png

το αγορακι μας

event.png

Θεε μου σε ευχαριστω...................

σε λιγο καιρο καθε εβδομαδα θα εχουμε κ μια γεννα ωραια!!!!!!!

οχι , καθε μερα θα εχουμε και μια γεννα :P

κατσε να βρω το πινακακι

το κοριτσάκι μας

029ed13ffd.png

το αγορακι μας

event.png

κατια_82 : ΑΓΟΡΙ (ΠΗΤ 19-11-12) ΛΗΤΩ να μας ζησει! (17-11-12, 18:00, 3.270)

ritsa3 :ΚΟΡΙΤΣΙ (ΠΗΤ 06-01-2013) euromedica rhodes

eleni_dimitris : ΑΓΟΡΙ (ΠΗΤ 23/1/2013)

didi&k: ΑΓΟΡΙ (ΠΗΤ28-1-13) euromedica rhodes

impatient (lena): ΚΟΡΙΤΣΙ (ΠΗΤ 30-1-13) ΕΛΕΝΑ

barboula: ΑΓΟΡΙ (ΠΗΤ 31-1-13) ΑΤΤΙΚΟ

FilioPi : ΑΓΟΡΙ (ΠΗΤ 2-2-13) ΡΕΑ

kat32: ΚΟΡΙΤΣΙ (ΠΗΤ 6-2-2013) ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ

Vassouli:ΑΓΟΡΙ (ΠΗΤ 8-2-13) ΡΕΑ

MARITA 1982 : ΚΟΡΙΤΣΙ (ΠΗΤ:11/2/2013) ΡΕΑ

Φουσκιτσα : ΑΓΟΡΙ (ΠΗΤ12-2-13)

Sapi(Σοφία): ΚΟΡΙΤΣΙ (ΠΗΤ 12-2-13) ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΜΟΣ ΒΕΡΟΙΑΣ

mpiskotaki: ΚΟΡΙΤΣΙ (ΠΗΤ 13-2-13) ΕΠΑΡΧΙΑ

cristy : ΚΟΡΙΤΣΙΑ (ΠΗΤ 13-02-2013)

Katerinoula-Spiros : ΚΟΡΙΤΣΙ (ΠΗΤ 14/02/2013)

Sophia! : ΚΟΡΙΤΣΙ (ΠΗΤ 16/02/2013) ΜΗΤΕΡΑ

Ροδουλα77: ΑΓΟΡΙ (ΠΗΤ18-2-2013) ΜΗΤΕΡΑ

nantia: ΚΟΡΙΤΣΙ (ΠΗΤ 19/2/13) Διαβαλκανικό θεσσαλονίκη

realthing: ΚΟΡΙΤΣΙ (ΠΗΤ 21-2-13) ΙΑΣΩ

ioanna2013:........(ΠΗΤ 23-2-13)Erbach ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ

behappy: ΑΓΟΡΙ (ΠΗΤ 7-3-13) ΜΗΤΕΡΑ

το κοριτσάκι μας

029ed13ffd.png

το αγορακι μας

event.png

Διαφημίσεις

καλημερα

κριστυ μου , ειναι σπανια παρενεργια

ετυχε σε μενα , εγω ποτε δεν το ειχα ξανα ακουσει

στα κιλα ημουν +3,5 εχασα τα 2 για βγαλε ποσο ειμαι να χαρω;;;

για τα μωρακια σου μην φοβασαι ολα θα πανε πολυ καλα!ειναι μεγαλα μωρα και θα ανταπεξελθουν!φροντισε οσο γινετε να μην κουραζεσαι αν και απο την δικη μου πειρα σου λεω αυτο αυτο ειναι αδυνατον!

ριτσα μου πρωτοχρωνια θα αλλαζετε χρονο με την μπεμπα! τελεια! δωσε σε καμια το τηλ, να μας στελενεις κανενα νεο , θα φαμε τα νυχια μας

ιμπατιεν οταν πηγα στον γιατρο , μου ειπε να μιλησω με τον αιματολογο να δουμε ποτε θα κοψω τις αντιπηκτικες ενεσουλες γιατι αμα σπασουν τα νερα πιο νωρις θα μου κανει ολικη ναρκωση δεν μπορει να μου κανει επισκληρηδιο

ε δε σου λεω , επεσα στα πατωματα, ,να λεω δεν θελω ολικη και τετοια

Παω στον αιματολογο κια γεματη αγωνια του λεω ! τι θα γινει αν ερθει πιω νωρις το μωρο;;; πως ;;; γιατι;;; τον τρελλανα μιλαμε

ξερεις τι απαντησε:

το μονο σιγουρο ειναι οτι θα γεννησεις! το πως και το γιατι θα το αναλαβουν ικανοι γιατροι, εσυ θα σκεφτεσαι θετικα , και θα εισαι ηρεμη να ανταπεξελθεις στην φροντιδα του μωρου!

ετσι τωρα πια δεν σκαω

και ετσι για την ιστορια να σου πω οτι η σπονδυλικη μου στηλη ειναι στα χαλια της αλλα αυτο δεν με εμποδισε να κανουμε επισκληριδιο, στην αννα μου!

ειναι να πεσεις σε καλο αναισθησιολογο

η καθε μια θελει διαφορετικα πραγματα , δεν μπορει κανεις να κρινει κανεναν για τις επιλογες του , και ειναι και οτι φοβαται ο καθενας

εγω την ολικη ( και ελπιζω να την αποφυγω) και εσυ την επισκληρηδιο

δεν ειναι λιγο αστειο;;;

ροδουλα θα μενω στη θεια μου εγω για λιγες ημερες με την μικρη μου κ οταν ειναι να γεννησω θα ερθει ο αντρας μου κ ο γιος μου θα εχω το κομπιουτερ μαζι μου κ θα σας γραφω νεα κ μολις γεννησω κ βγω εσας θα σκεφτω κ θα σας γραψω εστω κ κατι λιγο!!! στην κλινικη δεν θα σας γραψω γιατι δεν θα εχω ιντερνετ..

yEZHp2.png

Q4UYp3.png

XJkwp3.png

μπορει κ χριστουγεννα να ειμαστε σπιτι μας ηρεμα κ ωραια!! απο χθες ειμαι καλυτερα γιατι το μωρο καθε φορα το νεφρο του ειναι καλυτερα ουτε σταθερο ουτε χειροτερο κ μεχρι να γεννησω μπορει να ειναι καλυτερα κ αντι για 7 ημερες να κατσω 3 στη ροδο, κ οχι μονο αυτο αλλα ουτε αντιβιωση ουτε αγχος! η παναγια να βαλει το χερι της να πανε ολα καλα!

yEZHp2.png

Q4UYp3.png

XJkwp3.png

ριτσα μου ολα καλα θα πανε

και ευχομαι να μεινεις ροδο ισο το δυνατων λιγοτερο!

θα περιμενουμε νεα σου!

ποτε ειπες οτι φευγεις 15/12;;;;

το κοριτσάκι μας

029ed13ffd.png

το αγορακι μας

event.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...