Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Κοριτσια καλημέρα!

Σε μια ωρα φτάνω στο λιμανι του πειραιά και εχω μια cetrotide μαζι μου κλειστη και 2 σκονες arvecap.. τις χρειαζεται καποια που ειναι κοντα; Θα τις δωσω σε φαρμακειο διαφορετικα! Τις τελευταίες μου τις εκανα εν πλω εγω...

Cafe ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2013

mpiskotaki

Recommended Posts

καλησπερα κοριτσια μου..μπηκα για ενα γεια κ να σας πω να μην ανησυχειτε γιατι το σκ θα λειπω Σαλαμινα...φευγω σε καμια ωρα με τον αμορε....!!να παμε να χαλαρωσουμε!!

διδυμακι μου πραγματικα στεναχωρηθηκα παρα πολυ....εχεις καταλαβει πως τρελαινομαι για τα ζωακια...τις προαλλες ειχαμε βρει με τον αμορε που ειχαμε παει μια βολτα με παρεα ενα ροντβαιλερ...παρατημενο..αλλα τοσο εκπαιδευμενο κ τοσο καλο που με το αμορε την ερωτευτηκαμε..επειδη ηταν πολυ δυσκολο να την κρατησουμε εμεις αν κ το θελαμε παρα πολυ την πηραμε..την κοιμησαμε ενα βραδυ σπιτι....την ερωτευτηκαμε ακομα πιο πολυ κ την επομενη την πηγαμε σε φιλοζωικη κ την κρατησαν....οπως το ιδιο ειχαμε παθει κ περυσι το καλοκαιρι με ενα κουταβακι που ειχε χτυπησει το ποδαρακι του...!!λυπαμαι παρα πολυ....πραγματικα..ομως μην αφηνεις οσο μπορεις να σε επηρεαζει ....χθες που στεναχρηθηκα εγω καταλαβαινα τον μπεμπη να τρελαινεται στην κοιλια μου.....κ το ειπα στον γιατρο κ μου λεει περνανε ολα τα συναισθηματα σου στο μωρακι σου...!!

τα υπολοιπα κοριτσια βλεπω μια χαρα ε???χαιρομαι..οσο για επισκληριδιο κ ολικη εγω φοβαμαι πολυ κ τις 2 καθως δεν εχω νοσηλευτει σε νοσοκομειο για τιποτα αλλα απο αυτες τις 2 θα επιλεξω επισκληριδιο...θελω να ειμαι ξυπνια οταν θα βγει το μπεμπακι μου...κ ας τα ακουω ολα αν χρειαστει καισαρικη...αν ειναι φ.τ κ προλαβουμε θα κανω σιγοουρα επισκληριδιο..

λοιπον σας φιλω γλυκα οοολες....!!!φιλακια πολλα κ ευχομαι ενα ησυχοοοοο σκ..!!!

Καλα να περασετε! Να γεμισετε τις μπαταριες σας και καλη επιτυχια με τη γυμναστικη που σχεδιαζεις!!

as1cOB50g410002MDAwMDYxMmR8MDAwMTUxMmJ8SWhyIFRleHQ.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• didi&k

1558

• κατια_82

1457

• ritsa3

1342

• markela35

801

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

impatient εγω γενικα φοβαμαι πολυ την επισκληριδιο με ολα αυτα που ακουμε και δε φοβαμαι καθολου την ολικη.αντιθετως μια φορα εκανα και το βρηκα πολυ cool!!θα το ξανακανα.αλλα ειλικρινα για τη γεννα θα προτιμουσα επισκληριδιο.να ακουσω το κλαμα του,να ειμαι η πρωτη που θα το δω,να το βαλουν πανω μου και να ειμαι η πρωτη που θα το νιωσει πανω του.δεν ξερω.το βλεπω ψιλορομαντικα αλλα δε θα ηθελα να κοιμαμαι την ωρα που θα μου βγαζουν το παιδακι μου απο μεσα μου.και τελικα να σου πω ολες μου λενε οτι δεν ειναι τιποτα η επισκληριδιος.και μου το λενε γυναικε ςμε δυο και τρια παιδια.ναναι λενε το πρωτο πραγμα που θα ζητησεις.και επαναλαμβανω,τη φοβαμαι εγω απο μονη μου.

6KuQp2.png

Βρε κοριτσια τι ειναι αυτα που λετε για την επισκληριδιο?!! Σιγα μη μεινουμε και αναπηρες τωρα...μη τα δραματοποιειτε ετσι!! Εκτος κι αν κανετε γεννα με χασαπη τι να πω...

Στα νοσοκομεια παντα ειναι μεσα ο καθηγητης με καποιο ειδικευομενο...δε προκειται ποτε να ειναι καποιος ασχετος. Και σε μια αναισθησια που την κανουν οχι μονο για να γεννησεις αλλά και σε άλλες εγχειρισεις. Μη φοβαστε!! Εγω εκανα στο γιο μου και τα ειδα ολα (σχεδον) κι επιασα και ψιλη κουβεντα με τους γιατρους.

Αλλο αμα δεν αντεχετε,,,καντε ολικη να τελειωνετε αλλα ειναι χειροτερα με ζαλαδες και υπνηλια. Ενω με την επισκληριδιο, το βλεπεις το παιρνεις αγκαλια και τοχεις μαζι και στην ανανηψη που περιμενεις καμια ωρα να νιωσεις τα ποδια σου.

Μην ακουτε φημες και λοιπά παραμυθια. Βρειτε και το γιατρο σας να ειστε σιγουρες εξηγειστε του οτι εχετε καποιους ενδοιασμους και μπορει να σας εξηγησει!

Και ελεος με τους γυναικολογους του γραφειου και του υπερηχου που εχουν να μπουν σε χειρουργειο 10 χρονια!

xHByp3.png

Ns8Jp2.png

Σάββατο 17 Νοεμβρίου 2012

Αγαπητό μου ημερολόγιο,

Σήμερα δεν ηταν μια συνηθισμένη μέρα... Σήμερα ήταν η τελευταία μέρα της εγκυμοσύνης μου και η πρώτη της ζωής του μπεμπούλη μου! Μια μέρα «εορτης» για ολους, μαθητές, καθηγητές, επαναστάτες, δημοκράτες... που ομως για μας θα ειναι πάντα και η μέρα της δικής μας «γιορτής»!!!

Ήδη απο χθες, ηξερα οτι 7 π.μ. θα πρεπε να μαι στην «υποδοχη επιτοκων» του ΛΗΤΩ... νηστικη, χωρις νερο, τσαι, καφε, κλπ, με τη βαλιτσουλα μας ετοιμη, τα χαρτια μας μαζεμμενα και το πιο σημαντικο, οπως ειπε ο καλος μου ο γιατρος, το χαμογελο και το ηθικο πραγματικα κολλημενο στο ταβανι! ....μμμμ.... πως κοιμαται ομως κανεις... μια τετοια νυχτα???

Ξαπλωσα νωρις, στριφογυρισα καλα καλα μεχρι τις 4 π.μ., ψιθυρισα στον μπεμπη μου ξανα για τελευταια φορα ευχες, τραγουδακια, ιστοριες και παραμυθακια και στις 5:30 σηκωθηκα να ετοιμαστω! Τσεκαρα τα παντα, χτενιστηκα, πλυθηκα, ντυθηκα, εφτιαξα πρωινο στον αντρουλη μου και 6:15 τον ξυπνησα γλυκα! Ενστικτωδως μαλλον, ο μπεμπουλης μου τον κλωτσαγε συνεχως για να βιαστει να ετοιμαστει... και 7 παρα 20 φυγαμε απτο σπιτι μας... με την ευχη σε 3-4 μερες να μαστε πισω οι τρεις μας πλεον!!!

7:00 ακριβως δινω τα χαρτιά μου στην υποδοχή και παω να με ετοιμασουν... ξυρισμα (ευτυχως η δικη μου χθεσινη αποπειρα ηταν καλη και δεν χρειαστηκε κατι παραπανω...), κλισμα, καρδιολογος... ανεβαινουμε στην αιθουσα τοκετων, καρδιοτοκογραφος, ενυδατωση με ορους... το σοναρ δειχνει οτι ο μπεμπης μου ειναι ηρεμος... 142 σφιγμους!

Η ωρα εχει παει 8:15 και ειμαστε ετοιμοι να βγει το ραμμα και να αρχισουμε τις ωδινες... οοουυυφφφφ... τι πονος! Χωρις αναισθησια... στο χειρουργειο για αλλη μια φορα, αλλα χωρις φοβο! Ο πονος ειναι δυνατος... τρεμουν τα ποδια, αλλα ειναι ενα βημα πιο κοντα σʼ αυτον! Δεν το σκεφτομαι... κανω την προσευχη μου και σφιγγω τα δοντια... Η Παναγια με προστατευει για αλλη μια φορα... ολα παν καλα... ο μπεμπης 145 σφιγμους, εγω δυνατη και χαμογελαστη ξανα στην αιθουσα ωδινων... ο ορος μπαινει πλεον και η αντιστροφη μετρηση αρχιζει!!! Η ωρα 9 παρα και αρχιζουμε με διαστολη ηδη σχεδον 4 να φτιαξουμε συσπασεις...

Η ωρα περναει... ο ορος κυλαει... ο μπεμπης σταθερος και ακομα ψηλα στη μητρα... κι εγω... τιποτα! Συσπασεις ελαχιστες... φερνουν μια κοπελα διπλα μου και φωναζει πως ποναει πολυ!!! Κι εγω τιποτα... η ωρα εχει παει 12! ...ακομα τιποτα σημαντικο... η διαστολη εχει παει στο 5,5 αλλα οι συσπασεις ατακτες και μετριες εως μικρες... η κοπελα διπλα γενναει... εγω??? Η ωρα παει 2 μ.μ.! ο Μανωλης μου, ο αντρας μου, μου κραταει το χερι, μου κανει πλακα να ξεχαστω... και αγωνιά κρυφα! Τον ακουω να ρωταει το γιατρο, μια για μενα, μια για το μωρο... η απαντηση ιδια : «αργουμε ακομα!» η αγωνια ιδια κι εξω, που ειναι απτο πρωι η μαμα, ο μπαμπας, τα αδερφια μου και ο κουμπαρος (μελλοντικος νονος) μας...

Ο γιατρος μου, παρα το οτι αντεχω, ζηταει επισκληριδιο! Ο λογος? Ο φοβος μην τυχων παμε σε καισαρικη! Η επισκληριδιος μαγικη!!! Δεν εχω παρει ποτε τιποτα παραπανω απο depon... αλλα μαλλον ετσι ειναι το να μαστουρωνεις! Τα ποδια μουδιαζουν, αλλα τα νιωθω... δεν ποναω καθολου και ο ουροκαθετηρας μεχρι που με ανακουφιζει κιολας! Ο ορος αλλαζει... πιο πολυ και πιο γρηγορα!!! Για να δουμε... η ωρα ειναι 3 μ.μ. ...η διαστολη εχει κολλησει στο 5.5, οι συσπασεις ειναι πλεον τακτικες και λιγο πιο δυνατες! Αλλα «αργουμε ακομα!» ...

η ωρα 4 μ.μ. διαστολη παλι 5.5, συσπασεις σταθερες κι ο μπεμπης πολυ λιγο πιο χαμηλα... ο ορος κλεινει... υποχρεωτικα για να δουμε πως αντιδρα η μητρα και να μην αδρανησει! 5 παρα και ολα δειχνουν οτι δεν το χουμε μαλλον... «μαλλον θα μπουμε για καισαρικη» μου λεει ο γιατρος μου... «εκτος! Εκτος... αν αντεχεις να σπασουμε τα νερα, χωρις 2η δοση, και να δουμε πως θα παει?» εννοειται, ρωταω για το αγορι μου? Αν ειναι καλα? Αν θα τον ταλαιπωρησουμε? Αν θα κινδυνεψει? ...ολα γινονται γι αυτον... κι εγω αντεχω! Δεν με νοιαζει καθολου...

...ετσι, σπαμε τα νερα... νερα! Νερα! Νερα! Καθε συσπαση και νερα! ...αααα....τωρα!!! ...μαλιστα!!! «τι?» με ρωταει ο γιατρος μου... «τα νερα σπασαμε? Γιατι εγω θελω κακα...» οσες εχουν γεννησει... καταλαβαινουν! Ο γιατρος χαρα! Τσεκαρει διαστολη... 9.5!!!

ααα... αρχιζουμε εξωθησεις! «Το μωρο ειναι σχετικα ψηλα... αλλα με πολυ δυναμη θα τα καταφερουμε!» μονο αυτο ακουω... Με το δικο μου ερχεται... ο γιατρος και οι μαιες μου σπρωχνουν τα ποδια στους ωμους, το κεφαλι στην κοιλια κι εγω σφιγγομαι και σπρωχνω... σπρωχνω... σπρωχνω... 1,2,4,7,9... ωωωχχχχ... «δεν θα τα καταφερω» σκεφτομαι! «λιγο ακομα» ακουω και πεισμωνω!!! Ξανα... ξανα... ξανα... «μπαινουμε χειρουργειο!» ακουω... «ΤΤΤΤΤΙΙΙΙΙΙ?» φωναζω... νομισα πως κατι επαθε το αγορι μου και γινομαι ρακος!!! «οχι, κατερινα μου! Απλα στην επομενη θελω να σε βοηθησω λιγο για να τον παρουμε! Ηρθε η ωρα!!!»

«ερχεται!» φωναζω, ξανα σπρωξιμο, ξανα δυναμη πολυ.... κι ααααχχχχχ... μια σειρα απο ψαλιδιες .... και νννναααααιιιι!!!!!!! Τον βλεπω στα χερια του γιατρου! Ειναι ασπρος, καθαρος, ομορφος.... κλαιει αμεσως... ανοιγει το ματι και με κοιταει!!! «Ευχαριστω!!! Ευχαριστω!!!» φωναζω... για την Παναγια, το γιατρο μου, τις μαιες, τον Μανωλη μου... Τον παιρνει η νεογνολογος... ωρα γεννησης 18:00 ακριβως! Μου τον δινει αγκαλια!!! «Ειναι ιδιος ο Μανωλης» λεω... «πειτε του οτι ειμαστε καλα!» με κοιταει μες τα ματια και χαμογελαει... μου τον παιρνουν! να τον ζυγισουν να τον μετρησουν... να τον δειξουν εξω...

Εγω... ααααχχχχχ ξαφνικα ποναω.... ποναω πολυ!!! Νιωθω να με ραβουν... το λεω... αααχχχχ .....κανω υπομονη οπως μου λενε, να πιασει τοπικα ξυλοκαινη... αφου στις εξωθησεις παει η επισκληριδιος... τραβηξα το σωληνακι και τελος... αλλα δεν με νοιαζει... απλα αργουμε! «αργουμε πολυ?» λεω... ολοι γελανε! «βιαζεσαι?» μου λεει η μαια... κανω υπομονη!!!

Η ωρα 7:30 μ.μ. ειμαι ετοιμη!!! Βλεπω τους δικους μου... ολοι τρελαμενοι απτη χαρα!!! Αλλα προσωπα απ αυτα που εβλεπα τοσο καιρο... ακουω σαν μεθυσμενη «3.270!», «κουκλος», «ιδιος ο μπαμπας του!», «53 ποντους!».... γελαω... με πανε να ξεκουραστω για να ανεβουμε στο δωματιο και εκει ο αντρας μου με αποτελειωνει λεγοντας μου «Εχεις γινει χαλια στο προσωπο! Ολοκοκκινη, με αγγειακια! Και το ενα ματι κατακοκκινο!!! Αλλα σʼαγαπω! Μου χαρισες εναν γιο και τωρα ειμαστε οικογενεια πραγματικα!» με φιλαει...

Αυτη η μερα ... η μαλλον η νυχτα με βρισκει αγκαλια με ενα αστερι!!! Το αστερι μου! Τον θηλαζω και φωτιζεται ο ουρανος μου! Ακουμπαει πανω μου, μυριζει τη μυρωδια μου, ακουει την καρδια μου... ειναι δικος μου! ...κι εγω δικια του!!! Για παντα!!!

Ευχομαι καθε χρονο τετοια μερα να με κοιταει, να μου γελαει και να με φιλαει με αγαπη! Να ζησει το παιδακι μου, Παναγια μου, και να ναι καλα!!!

Καλησπερα σε ολες κοριτσια!!!

ειμαστε πολυ καλα το μωρο μας μεγαλωνει κ ειναι γερος!πηγαμε προχτες στη γιατρο να τον δουμε!

ποσο ομορφα φαινετε πλεον το προσωπακι του που μεγαλωσε?πιπιλουσε το χερακι του!!!τον αγαπω.........τι σχεση ειναι αυτη αραγε?πως να ειναι μετα?

περνανε οι μερες κ στεναχωριεμαι!λεω θα ξανανιωσω ετσι τοσο κοντα με το παιδι μου τοσο.....τοσο...απεριγραπτα?

αν περασουν οι μερες θα τον εχω διπλα μου να τον κοιταζω δεν ξερω τοσο διαφορετικα συναισθηματα για τον χρονο που κοιλαει γρηγορα.για την ζωη,για το θαυμα!!!

χτες γιορταζε ο μπαμπας μου κ ολοι στη γιορτη την ιδια ευχη ''του χρονου να μπουσουλαει ανμεσα μας ο μπεμπης''τι ευτυχια θεε μου?!!!

ηθελα να διαβασω τι κανετε να σας ρωτησω,δεν προλαβα να σας διαβασω αλλα με προλαβε το ημερολογιο της κατιας!

τα ματια κοκκινησαν κ στην στιγμη δακρυα δακρυα πολλα τρεχουν,ρουφαω την μυτη μου,ο μπεμπης μου κουνιεται κ ξανα δακρυα να τα μαζευω κ κ το προσωπο μου να ειναι μουσκεμα!!!περιμενω τον αντρα μου να του το δειξω!!!

δεν μπορω να διαβασω τιποτα αλλο!!!

ελπιζω να ειστε ολες καλα!!!

η παναγια κοντα μας σε εμας κ στα παιδια μας!!!

rnDZp2.png

Rh0Qp2.png

καλησπερα

δεν σας εχω διαβασει καθολου , ωστοσο ευχομαι να εισαστε πολυ καλα , εσεις και τα μπεμπακια σας

εγω την τριτη το πρωι εκανα τις κορτιζονες και μεσα σε 3 ωρες πεταγα , δεν ποναγε ουτε ενα κοκκαλο, εφτιαξαι μελομακαρωνα 3 κιλα, και ολα καλα

απο το βραδυ ομως, με επιασε παρενεργια και εαρχισαν οι ρουκετες, και ο εφιαλτης

η μανα μου απων γιατι εχει κανει επεμβαση στα ματια και την πεθερα μου δεν την ενημερωσαν και ελειπε και εκεινη , ευτυχως ηρθε χθες και ανελαβε την μικρη ,η οποια και εκεινη κατι ετοιμαζει, εχουμε ενα βηχαλακι

κοριτσια τα ειδα ολα, , ο γιατρος μου εδωσε μια σχετικη διαιτα, κια να προσπαθω να πινω υγρα για να μην παθω αφυδατωση!

εχω ταραξει την κοκα κολα!μολις νιωσω παλι λιγο καλυτερα θα ξανα μπω , να σας διαβασω!

υ.σ. κατι που πηρε το ματι μου για ντροπες, στον θηλασμο

κια εγω ντρπομουν στην αρχη αλλα μετα ειχα ενα μαντιλι σαν πασμινα, και ολα καλα

τωρα μου εραψε η κουνιαδα μου εναν μαρσιπο που ειδε στο ιντερνετ,και νομιζω οτι θα βολευτουμε!

το κοριτσάκι μας

029ed13ffd.png

το αγορακι μας

event.png

Θεε μου σε ευχαριστω...................

Διαφημίσεις

real thing γελασα πολυ με το ονειρο σου! (παρολο που ημουν τοσ στεναχωρημενη σημερα !)

και εγω προχθες ειχα δει στον υπνο μου οτι καπνιζα και ξερω οτι ειναι στεναχωρια και παρολο που ποτε δεν δινω σημασια στα ονειρα αυτη τη φορα βγηκε αληθινο

και εκτος αυτου με ειδες κι εσυ και ενιωσες την στεναχωρια που θα παθω

αυτο για εμενα ειναι πολυ γλυκο! γιατι νιωθω οτι με νοιαζεσαι πραγματικα:D

σε ευχαριστω!! εισαι πολυ γλυκο κοριτσι !!!

διδυμακι μου καλα να περασεις!!!! σημερα ειδαμε τον ανηψιο σου! 1989 κιλα! κοντα 2 κιλα το παιδι μου... λετε να μου βγει μεγαλουτσικος και να δυσκολευτω να τον βγαλω?? εχω και στενη λεκανη...

λεω στο γιατρο γιατρε φοβαμαι... μου λεει λογικο ειναι ολες φοβουνται και εγω σαν μαιευτηρας σου φοβαμαι σε καθε κοπελα που θα την ξεγεννησω αλλα δεν θα νιωσεις τπτ με την επισκληριδιο αχαχαχαχα γιατρε ξεχνατε! δεν θα κανω επισκληριδιο!!!! και εγω το βλεπω πολυ ρομαντικα αλλα κοριτσια αν δω οτι δεν αντεχω θα κανω...στην αρχη την φοβομουν κι εγω για τους λογους που την φοβασαι κι εσυ impatient αλλα εχει δικιο το μπισκοτακι τοσες κοπελες την κανουν! δεν ειναι και ασχετοι ...

εμενα με ζυγισε 55 κιλα και ο μπεμπακος μας για αλλη μια φορα δεν μας εδειξε το προσωπακι του

ειχε τα χερακια και την πατουσα μεσα στα μουτρακια του

μας το φυλαει για εκπληξη!

παντως αν δεν εκανε παραμορφωσεις ο υπερηχος νομιζω ειχε μαγουλακια και στρογγυλη μυτουλα

ριτσα και στα 2 ντοπλερ που πηγα μου πηρε λεφτα...υπολογιζα σημερα να μην μας παρει...

επομενο ραντεβου οταν θα μπω στο μηνα μου 28 δεκεμβρη! 1745841lkstk92xl9.gif

UzVGp2.png

real thing γελασα πολυ με το ονειρο σου! (παρολο που ημουν τοσ στεναχωρημενη σημερα !)

και εγω προχθες ειχα δει στον υπνο μου οτι καπνιζα και ξερω οτι ειναι στεναχωρια και παρολο που ποτε δεν δινω σημασια στα ονειρα αυτη τη φορα βγηκε αληθινο

και εκτος αυτου με ειδες κι εσυ και ενιωσες την στεναχωρια που θα παθω

αυτο για εμενα ειναι πολυ γλυκο! γιατι νιωθω οτι με νοιαζεσαι πραγματικα:D

σε ευχαριστω!! εισαι πολυ γλυκο κοριτσι !!!

διδυμακι μου καλα να περασεις!!!! σημερα ειδαμε τον ανηψιο σου! 1989 κιλα! κοντα 2 κιλα το παιδι μου... λετε να μου βγει μεγαλουτσικος και να δυσκολευτω να τον βγαλω?? εχω και στενη λεκανη...

λεω στο γιατρο γιατρε φοβαμαι... μου λεει λογικο ειναι ολες φοβουνται και εγω σαν μαιευτηρας σου φοβαμαι σε καθε κοπελα που θα την ξεγεννησω αλλα δεν θα νιωσεις τπτ με την επισκληριδιο αχαχαχαχα γιατρε ξεχνατε! δεν θα κανω επισκληριδιο!!!! και εγω το βλεπω πολυ ρομαντικα αλλα κοριτσια αν δω οτι δεν αντεχω θα κανω...στην αρχη την φοβομουν κι εγω για τους λογους που την φοβασαι κι εσυ impatient αλλα εχει δικιο το μπισκοτακι τοσες κοπελες την κανουν! δεν ειναι και ασχετοι ...

εμενα με ζυγισε 55 κιλα και ο μπεμπακος μας για αλλη μια φορα δεν μας εδειξε το προσωπακι του

ειχε τα χερακια και την πατουσα μεσα στα μουτρακια του

μας το φυλαει για εκπληξη!

παντως αν δεν εκανε παραμορφωσεις ο υπερηχος νομιζω ειχε μαγουλακια και στρογγυλη μυτουλα

ριτσα και στα 2 ντοπλερ που πηγα μου πηρε λεφτα...υπολογιζα σημερα να μην μας παρει...

επομενο ραντεβου οταν θα μπω στο μηνα μου 28 δεκεμβρη! 1745841lkstk92xl9.gif

καλημερα κοριτσια!!!!!!!!!!!

ολα καλα κ με την μεγαλη κορη την πηγα στον παιδιατρο μου λεει δεν εχει τιποτα το παιδι αλλα για να ηρεμησεις εσυ κανε της ενα υπεριχο της εκανα κ εχει πολλα κοπρανα στο εντερακι της αλλα ειναι πολυ καλυτερα η μικρη δεν ποναει πιο μετα θα τις βαλω υποθετο γλυκερινης για να τα βγαλει..

εγω πηγα γυναικολογο ΟΛΑ καλα το μωρο καθαρισε κ αλλο εχει ελαχιστα ουρα ειναι 2710 εγω ειμαι +3 στο συνολο στα κιλα εχασα κ αλλο. λεω στο γιατρο καλα αντι να βαζω χανω?? μου λεει δεν πειραζει.. ευτηχως το μωρο βαζει.. ντιντι κ εμενα αυτη τη φορα μου πηρε μου φανηκε καπως δεν ξερω γιατι 40ε λεω μηπως για καποιο λογο μαζευει? βεβαια ντρεποτανε να ζητησει κ τον πειεζαμε να μας πει γιατι καταλαβαμε οτι τα θελει αλλα αφου ειναι ΟΛΑ καλα λεμε δεν πειραζει.. τις 3-4 προηγουμενες δεν πηρε τιποτα κ επειδη ενδιαφερθηκε τοτε για να μπω στην κλινικη κ πηρε τηλ κ ειπε προσεξε την στην παθολογο κ ηρθε κ στην κλινικη κ με βρηκε λεμε χαλαλι του..

ΑΑΑΑ Κ ΡΟΔΟ ΠΑΩ ΣΤΙΣ 14-15 ΤΟΥ ΜΗΝΑ Κ ΚΑΘΟΜΑΙ ΕΚΕΙ Κ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΜΟΥ ΛΕΕΙ ΠΡΙΝ ΤΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΤΑ ΤΙΣ 20!!!!!ΤΟ ΠΟΛΥ ΔΗΛΑΔΗ ΣΕ 2 ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ!!!!!!!!!!!!!

yEZHp2.png

Q4UYp3.png

XJkwp3.png

Καλημερούδια στα μωράκια και στις μέλλουσες και ήδη μανούλες!

Ήρθε πάλι το Σαββατοκύριακο, τι καλά! Λέμε σήμερα να πάμε τζάμπο να πάρουμε κανένα αυτοκολλητάκι για το παιδικό δωμάτιο!

Ντίντι μου, λυπάμαι πολύ για το γατάκι σας, ξέρω ότι θα στενοχωρήθηκες πολύ αλλά προσπάθησε να μην το σκέφτεσαι γιατί επηρεάζεται και ο Άλκης... Εγώ όποτε στενοχωριέμαι ή εκνευρίζομαι προσπαθώ να το ξεπεράσω γρήγορα γιατί σκέφτομαι ότι ενοχλεί τη μικρή μου και επίσης επειδή οι μέρες της εγκυμοσύνης μας είναι πια μετρημένες, πρέπει να είναι χαρούμενες και ξέγνοιαστες!

Βλέπω πως όλα τα μωράκια είναι καλά και έχουμε και μεγάλα μωράκια! Εγώ θα σας πω πόσα κιλά φτάσαμε την Τετάρτη που έχω το ντόπλερ.

Ρίτσα, έχεις φτάσει πολύ κοντά στην γραμμή του τερματισμού. Μετά τις επόμενες 10 μέρες θα αρχίσουμε να σε περιμένουμε, έτσι δεν είναι; Περιμένουμε και τα νέα σου από χτες!

Για την επισκληρίδιο που λέτε, κι εγώ φοβάμαι τυχόν παρενέργειες αλλά νομίζω πως υπάρχουν απλά αυτές οι σπάνιες περιπτώσεις, για τις οποίες όμως ο γιατρός πρέπει να σε έχει ενημερώσει για να είναι καλυμμένος.. Τόσες κοπέλες γεννάνε κάθε μέρα χωρίς πρόβλημα! Και σίγουρα το προτιμώ από ολική αναισθησία!

Real thing, κι εγώ πια τη μπέμπα τη νιώθω διαφορετικά. Όχι τόσο σαν κλωτσιές αλλά σαν να σέρνεται κάτι μέσα στην κοιλιά μου! Μάλλον δεν έχει τόσο χώρο πια, γι'αυτό!

as1cOB80g410000MDAwOGQ0fDAwNzk1N2R8aSBtcGVtcGEgbWFzIGVpbmFp.gif

ΚΟΡΙΤΣΙΑ Κ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΓΙΑ ΟΣΕΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΝΑ ΤΟ ΡΟΥΦΗΞΕΤΕ ΣΤΑ ΦΙΛΙΑ ΣΤΑ ΧΑΔΙΑ Κ ΣΤΙΣ ΑΓΚΑΛΙΕΣ ΓΙΑΤΙ ΟΣΕΣ ΕΧΟΥΝ ΔΕΥΤΕΡΟ Η Κ ΤΡΙΤΟ ΠΑΙΔΙ ΔΕΝ ΤΑ ΚΑΝΟΥΝ ΑΥΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΖΗΛΕΨΟΥΝ ΤΑ ΑΛΛΑ ΜΟΝΟ ΚΡΥΦΑ!!! ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ

yEZHp2.png

Q4UYp3.png

XJkwp3.png

Διαφημίσεις

οσο για την επισκληριδιο δεν θα την κανω μια κοπελα δεν περπαταει μετα την επισκληριδιο δεν ειναι απο εδω ουτε μενει τωρα εδω ηταν πριν χρονια εδω. εμαθα βεβαια οτι ειχε προβλημα με την μεση τις την πονουσε πολυ κ ο γιατρος στο κοσμο του.. αλλα ΦΟΒΑΜΑΙ!!!! τοσους μηνες υποφερω για μια ημερα ωρες ουσιαστικα θα κανω υπομονη για να την γεννησω!! χθες μου ειπε κ καποιος οτι την γυναικα του δεν την επιασε η μια επισκληριδιος κ εκανε κ δευτερη κ πληρωσε κ πιο πολλα κ οταν τσιμπαει σε ενα σημειο στην κοιλια προς το πλαι δεν νιωθει τιποτα.. βεβαια πολλες το κανανε κ ολα καλα αλλα την δικη μου τυχη δεν την ξερω..

yEZHp2.png

Q4UYp3.png

XJkwp3.png

παω να απλωσω κ να βαλω κ αλλο πλυντηριο.. κ απο δευτερα βαζω χαλια κ κανω κ τελευταιο καθαρισμα.. θα παω με την μικρη μου ροδο κ την παραπανω εβδομαδα θα ερθει ο αντρας μου με τον γιο μου κ μπορει κ η μανα μου δεν ξερω!! εχει αλλους 2 γιους εδω κ δεν θελω να της πω ελα εκεινη μου λεει να ερθω αλλα οτι θελει..

yEZHp2.png

Q4UYp3.png

XJkwp3.png

728621isjk08so5r.gif

καλημερα κοριτσια! να εχετε ενα τελειο σαββατοκυριακο!

910616ag3ny4t7am.gif

καλημερα κοριτσια!!!!!!!!!!!

ολα καλα κ με την μεγαλη κορη την πηγα στον παιδιατρο μου λεει δεν εχει τιποτα το παιδι αλλα για να ηρεμησεις εσυ κανε της ενα υπεριχο της εκανα κ εχει πολλα κοπρανα στο εντερακι της αλλα ειναι πολυ καλυτερα η μικρη δεν ποναει πιο μετα θα τις βαλω υποθετο γλυκερινης για να τα βγαλει..

εγω πηγα γυναικολογο ΟΛΑ καλα το μωρο καθαρισε κ αλλο εχει ελαχιστα ουρα ειναι 2710 εγω ειμαι +3 στο συνολο στα κιλα εχασα κ αλλο. λεω στο γιατρο καλα αντι να βαζω χανω?? μου λεει δεν πειραζει.. ευτηχως το μωρο βαζει.. ντιντι κ εμενα αυτη τη φορα μου πηρε μου φανηκε καπως δεν ξερω γιατι 40ε λεω μηπως για καποιο λογο μαζευει? βεβαια ντρεποτανε να ζητησει κ τον πειεζαμε να μας πει γιατι καταλαβαμε οτι τα θελει αλλα αφου ειναι ΟΛΑ καλα λεμε δεν πειραζει.. τις 3-4 προηγουμενες δεν πηρε τιποτα κ επειδη ενδιαφερθηκε τοτε για να μπω στην κλινικη κ πηρε τηλ κ ειπε προσεξε την στην παθολογο κ ηρθε κ στην κλινικη κ με βρηκε λεμε χαλαλι του..

ΑΑΑΑ Κ ΡΟΔΟ ΠΑΩ ΣΤΙΣ 14-15 ΤΟΥ ΜΗΝΑ Κ ΚΑΘΟΜΑΙ ΕΚΕΙ Κ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΜΟΥ ΛΕΕΙ ΠΡΙΝ ΤΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΤΑ ΤΙΣ 20!!!!!ΤΟ ΠΟΛΥ ΔΗΛΑΔΗ ΣΕ 2 ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ!!!!!!!!!!!!!

περαστικα στην κορουλα σου ριτσα μου! τι ταλαιπωρια τραβαμε εμεις οι γυναικες με την τουαλετα πια!

οσο για την μικρουλα στην κοιλιτσα σου συχαρητηρια!!! μια χαρα το κοριτσακι μας!!!

κατια η νυφη σου ρχετε!!!!

και εσυ θα γεννησεις και θα εισαι μοντελο!!!

μα καλα 3 μονο κιλα εβαλες 9 μηνων?? μην το λες παραεξω και σε ζηλευουν!!! να φορας και ματι!

οσο για τα λεφτα ... κριση ριτσα μου κριση! μας εφαγε η κριση!!!!μαλλον τον επιασε και τον γιατρο μας!:rolleyes::D

με το καλο να μας ερθεις την αλλη εβδομαδα!

και περιμενουμε νεα σου!! (θα εχεις ιντερνετ εκει που θα μενεις στη ροδο?)

UzVGp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...