Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Κοριτσια καλημέρα!

Σε μια ωρα φτάνω στο λιμανι του πειραιά και εχω μια cetrotide μαζι μου κλειστη και 2 σκονες arvecap.. τις χρειαζεται καποια που ειναι κοντα; Θα τις δωσω σε φαρμακειο διαφορετικα! Τις τελευταίες μου τις εκανα εν πλω εγω...

Cafe ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2013

mpiskotaki

Recommended Posts

Καλήσπέρα

Σήμερα δεν μπήκα στο φόρουμ λόγω... τεμπελιού.

σας διάβασα όμως μόλις...

Θα πω μόνο αυτό κ καληνυχτίζω:

κοριτσια τι κανετε?δεν κινειται σημερα το καφε?οσο για τον θηλασμο δεν ξερω.εγω βεβαια θα επιδιωξω να θηλασω αποκλειστικα και αυτος ειναι ο στοχος αλλα εξω δε νομιζω να ειμαι τοσο χαλαρη.σκεφτομαι οταν πρεπει και δεν εχω αλλη λυση να πηγαινω στο αυτοκινητο ας πουμε.πες με περιεργη αλλα μια φορα μια κοπελα σε ενα τραπεζι εβγαλε το στηθος και θηλαζε χωρις να καλυφθει και καπως μου φανηκε.εγω δηλαδη θα ντρεπομουν.το ξερω.

η ντιντι που ειναι ρε κοριτσια???

Μην το κάνετε - να αποκόβεστε δηλ από τον κόσμο για να θηλάσετε. Είναι κακό για την ψυχολογία σας.

Δεν είναι τραγικό το θέμα.

Εντωμεταξύ με τους μάρσιπους αγκαλιάς (slings) έχετε το μωρό πάνω σας κ κανείς δεν καταλαβαίνει ότι θηλάζετε... Και χέρια ελεύθερα!

(Δείτε: www.asterakislings.gr)

fgFzp3.png

pAfOp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• didi&k

1558

• κατια_82

1457

• ritsa3

1342

• markela35

801

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

2775897pytfl3qpsk.gif

kaλημερα

συγνωμη κοροτσια για την απουσια μου

καθε βραδυ εμπαινα και σας διαβαζα και μετα με νανουριζατε

αλλα δεν απαντουσα γιατι κουραστικα αυτες τις μερες και σωματικα και ψυχολογικα και δεν ειχα ορεξη ουτε να μιλησω αλλα ουτε και ενεργεια...

με λιγα λογια ο μπεμπης μου ειναι καλα! σημερα εχουμε και υπερηχο!! ανυπομωνω να τον δω για να ανεβει και σε εμενα και στον ντιντο η ψυχολογια (θα σας πω μετα αφου σας πω τα νεα του μπεμπη)

λοιπον σας ειπα οτι την δευτερα μπηκε το κλιματιστικο στο υπνοδωματιο

την τεταρτη θα ερχοταν η γυναικα να καθαρισει αλλα μεχρι τις 8:30 δεν ειχε ερθει την παιρνω τηλ και μου ειπε οτι ειναι αρρωστη και οτι με επαιρνε τηλ αλλα της εβγαζε ενα μηνυμα (με επαιρνε τηλ στο παλιο μου τηλεφωνο το οποιο διεκοψα την συνδεση το καλοκαιρι )

μετα μιλησα με την πεθερα μου και της ειπα να πει στην γυναικα που καθαριζει το σπιτι της κουνιαδας μου

ηρθε χθες μαζι με την πεθερα και καθαριζαν και οι 2 εκανα και εγω λιγα πραγματα και ειχα τον ντιντο ξεκουρασου ο μπεμπης

οποτε ολα βρισκουν το δρομο τους, το κλιματιστικο μπηκε το σπιτι καθαρισε σημερα εχουμε υπερηχο, θα παω και στο μαγαζι που παρηγγειλα το λικνο να δωσω κι αλλα λεφτα προκαταβολη και να παρω τα λευκα ειδη του λικνου να τα πλυνουμε να παραγγειλω το ριλαξ και το καθισμα αυτοκινητου

τωρα γιατι ειμαι χαλια...

ειχαμε ενα γατουλη βρει το καλοκαιρι του 2010 να κλαιει σε κατι θαμνους κατω απο την πολυκατοικια (περιπου 3 μηνων), τον επιασε ο ντιντος τον αφησαμε στο πισω μερος της πολυκατοικιας τον ταιζαμε ,μας εμαθε, μας αγαπησε, εμπαονε απο το παραθυρακι στα σκαλια της πολυκατοικιας και εκαλιγε εξω απο την πορτα μας για να φαει , μετα που μεγαλωσε δεν χωρουσε απο το παραθυρακι και εμαθε να πηδαει και να ερχεται στο μπαλκονι μας για να φαει

απο τον μαιο φετος ο γατουλης κατι επαθε και σταματησε να πηδαει το περπατημα του ηταν σαν μεθυσμενος, του ειχε κοπει και η ορεξη , τον πηγαμε σε 2 κτηνιατρους και με κατι βιταμινες που πηρε ανοιξε η ορεξη και συνηλθε

αλλα πριν 10 μερες δεν ηταν παλι καλα, ενα πρωι που ξυπνησα και εκλαιγα για τον γατουλι μου λεει ο ντιντος θα τον παω σε κτηνιατρο σημερα ενταξει?

τον παει του βγαζει ακτινα και ειδαν οτι εχει πολλαπλα καταγματα στον αυχενα γι'αυτο και το περπατημα του ηταν ετσι μας δινει για αρχη κατι εντιφλεγμονωδη και μας ειπε να τον περιορισουμε μεσα στο σπιτι για να μην χτυπησει

και να που τα καταφερε μονος του και χτυπησε μες το σπιτι!!

και η κατασταση του χειροτερεψε οσο περνουσαν οι μερες σταματησε να περπαταει με το ζορι εσερνε το σωμα του ουτε ορθιος μπορουσε να σταθει

λιγο καλυτερα ισως να ενιωθε με τα αντιφλεγμονωδη αλλα μολις περνουσε η δραση του ο γατουλης ηταν κατακοιτος-σχεδον παραλυτος

τελικα σημερα τα ξημερωματα γυρω στις 5 πεθανε...τον τυλιξαμε σε μια κουβερτουλα των σκυλιων που ειχαμε:cry::cry::cry::cry: καταφερα να κοιμηθω λιγο κατα τις 6:30 και μετα ο ντιντος κατα τις 7-7:30 ξυπνησε ηθελε να παει να τον θαψει

ξυπνησα κι εγω τον βαλαμε σε ενα μεγαλο κουτι και πηγαμε στη μαμα μου που απενατι απο το σπιτι της εχει ενα χωραφι του θειου μου και τον θαψαμε εκει

δεν μπορουμε να το πιστεψουμε πως πηγε ετσι ο γατουλης ειμαστε και οι 2 χαλια... 642033w7b6w15h6p.gif

UzVGp2.png

Ωχ μωρε Ντιντι μου κριμα...σε καταλαβαινω, ειναι πολυ κριμα να σου πεθαινει ζωακι!! Εμας μας δηλητηριασαν τις γατες που επαιζε το παιδι πριν κανα μηνα και τη μια τη βρηκαμε μεσα στα ξυλα και παραλιγο να τη δει το παιδι! Αχρηστοι ανθρωποι...

Ελα...θα το ξεπερασεις μη στεναχωριεσαι, νασαι καλα να μη νιωθει και το μωρο ετσι!

Κριστυ μου κι εγω συμφωω με το θηλασμο...όπου και να γινεται, εκτος απο τα σλινγκς υπαρχουν και ωραιοτατες πασμινες να καλυπτεσαι αν δε θες να σε κοιτανε περιεργα...αλλά όπως και να το κανεις ΠΑΝΤΑ κοιτανε μαι γυναικα που θηλαζει...οποτε αδιαφορούμε!!

Εγω προτιμω να πηγαινω σπιτι στα ησυχα και να το απολαμβανω..λίγο αγχωνομαι εξω μη λερωθούμε γενικα και τρεχω με τα μωρομαντηλα...άσε που μας πιάνει και χειμώνας,,,αρα κρυο!

Θηλασμός δαγκωτό παντως...μεχρι 6 μηνων το λιγοτερο!

xHByp3.png

Ns8Jp2.png

Καλημερα κοριτσια!!!!

Πως ειστε?

Ντιντι λυπαμαι για τον γατουλη σας....ξερω ποσο δυσκολο ειναι....ομως προσπαθησε να χαλαρωσεις για τον μπεμπουλη!!Σε εβλεπα στον υπνο μου χθες το βραδυ..ισως επειδη διαβαζα εχθες που αναρωτιοντουσαν τα κοριτσια που εισαι!!

Μπισκοτακι τι τελεια πραγματα ειναι αυτα που φτιαχνεις..και η τουρτα η χθεσινη πολυ ομορφη..μπραβο!!

Μπαρμπουλα τι βλαμμενη αυτη η γιατρος που πηγες :evil:

Τα υπολοιπα κοριτσια..τι κανετε?

cy09p3.png

Elehp2.pngdYzip2.png

2775897pytfl3qpsk.gif

kaλημερα

συγνωμη κοροτσια για την απουσια μου

καθε βραδυ εμπαινα και σας διαβαζα και μετα με νανουριζατε

αλλα δεν απαντουσα γιατι κουραστικα αυτες τις μερες και σωματικα και ψυχολογικα και δεν ειχα ορεξη ουτε να μιλησω αλλα ουτε και ενεργεια...

με λιγα λογια ο μπεμπης μου ειναι καλα! σημερα εχουμε και υπερηχο!! ανυπομωνω να τον δω για να ανεβει και σε εμενα και στον ντιντο η ψυχολογια (θα σας πω μετα αφου σας πω τα νεα του μπεμπη)

λοιπον σας ειπα οτι την δευτερα μπηκε το κλιματιστικο στο υπνοδωματιο

την τεταρτη θα ερχοταν η γυναικα να καθαρισει αλλα μεχρι τις 8:30 δεν ειχε ερθει την παιρνω τηλ και μου ειπε οτι ειναι αρρωστη και οτι με επαιρνε τηλ αλλα της εβγαζε ενα μηνυμα (με επαιρνε τηλ στο παλιο μου τηλεφωνο το οποιο διεκοψα την συνδεση το καλοκαιρι )

μετα μιλησα με την πεθερα μου και της ειπα να πει στην γυναικα που καθαριζει το σπιτι της κουνιαδας μου

ηρθε χθες μαζι με την πεθερα και καθαριζαν και οι 2 εκανα και εγω λιγα πραγματα και ειχα τον ντιντο ξεκουρασου ο μπεμπης

οποτε ολα βρισκουν το δρομο τους, το κλιματιστικο μπηκε το σπιτι καθαρισε σημερα εχουμε υπερηχο, θα παω και στο μαγαζι που παρηγγειλα το λικνο να δωσω κι αλλα λεφτα προκαταβολη και να παρω τα λευκα ειδη του λικνου να τα πλυνουμε να παραγγειλω το ριλαξ και το καθισμα αυτοκινητου

τωρα γιατι ειμαι χαλια...

ειχαμε ενα γατουλη βρει το καλοκαιρι του 2010 να κλαιει σε κατι θαμνους κατω απο την πολυκατοικια (περιπου 3 μηνων), τον επιασε ο ντιντος τον αφησαμε στο πισω μερος της πολυκατοικιας τον ταιζαμε ,μας εμαθε, μας αγαπησε, εμπαονε απο το παραθυρακι στα σκαλια της πολυκατοικιας και εκαλιγε εξω απο την πορτα μας για να φαει , μετα που μεγαλωσε δεν χωρουσε απο το παραθυρακι και εμαθε να πηδαει και να ερχεται στο μπαλκονι μας για να φαει

απο τον μαιο φετος ο γατουλης κατι επαθε και σταματησε να πηδαει το περπατημα του ηταν σαν μεθυσμενος, του ειχε κοπει και η ορεξη , τον πηγαμε σε 2 κτηνιατρους και με κατι βιταμινες που πηρε ανοιξε η ορεξη και συνηλθε

αλλα πριν 10 μερες δεν ηταν παλι καλα, ενα πρωι που ξυπνησα και εκλαιγα για τον γατουλι μου λεει ο ντιντος θα τον παω σε κτηνιατρο σημερα ενταξει?

τον παει του βγαζει ακτινα και ειδαν οτι εχει πολλαπλα καταγματα στον αυχενα γι'αυτο και το περπατημα του ηταν ετσι μας δινει για αρχη κατι εντιφλεγμονωδη και μας ειπε να τον περιορισουμε μεσα στο σπιτι για να μην χτυπησει

και να που τα καταφερε μονος του και χτυπησε μες το σπιτι!!

και η κατασταση του χειροτερεψε οσο περνουσαν οι μερες σταματησε να περπαταει με το ζορι εσερνε το σωμα του ουτε ορθιος μπορουσε να σταθει

λιγο καλυτερα ισως να ενιωθε με τα αντιφλεγμονωδη αλλα μολις περνουσε η δραση του ο γατουλης ηταν κατακοιτος-σχεδον παραλυτος

τελικα σημερα τα ξημερωματα γυρω στις 5 πεθανε...τον τυλιξαμε σε μια κουβερτουλα των σκυλιων που ειχαμε:cry::cry::cry::cry: καταφερα να κοιμηθω λιγο κατα τις 6:30 και μετα ο ντιντος κατα τις 7-7:30 ξυπνησε ηθελε να παει να τον θαψει

ξυπνησα κι εγω τον βαλαμε σε ενα μεγαλο κουτι και πηγαμε στη μαμα μου που απενατι απο το σπιτι της εχει ενα χωραφι του θειου μου και τον θαψαμε εκει

δεν μπορουμε να το πιστεψουμε πως πηγε ετσι ο γατουλης ειμαστε και οι 2 χαλια... 642033w7b6w15h6p.gif

Καλημερα didi!!!! πολυ λυπαμε για τον γατουλι σου, τα καταγματα τα ειχε παθει απο μονος του ή τον χτυπησε καποιος;;;

αντε σιγα σιγα να ετοιμαζει κ εσυ τα πραγματα. εγω θα ξεκινησω την βαλιτσα να φτιαχνω κ τ απογευμα, επειδη ολο λεγαμε τις προηγουμνες ημερες να κολλησουμε τ αυτοκολλητα, αλλά με τα θεματα μας με τον γιατρο δεν υπηρχε ορεξη. σημερα που ειναι κ η αδερφη μου θα βαλουν κατι ραφακια κ τ αυτοκολλητα.

ο μπεμπης με ποναει αρκετα, κ χαμηλα αλλά τα ποδαρακια του τεντωνεται κ πιεζουν κατω απο το στηθος μου. δεν εχω πολυ μεγαλη κοιλια, κ μαλλον ο καημενος μιας κ ειναι μεγαλουτσικος, πιεζεται. για τα πονακια χαμηλα, ρωτησα τον γιατρό κ μου ειπε να μην φοβαμαι, μονο ανα νιωσω σπασμους της μητρας, τιοτε να του το πω αμεσως.

εσας σας ενοχλει οταν τεντωνονται τα μωρακια σας;;;;

as1cOB38pj-0000MDAwNzM4OGR8MDAwMDQ1ZGJ8byBtcGVtcGlzIG1hcyEhISEh.gif

Διαφημίσεις

Καλημερα σε ολες!

Ντιντι μου λυπαμαι για το γατακι σου, ξερω ποσο δυσκολα ειναι να χανεις ενα κατοικιδιο..

Κατα τα αλλα εμεις σημερα πηγαμε για ντοπλερ, ολα οκ, ξανα σε 2 βδομαδες θα με δει ο γιατρος. Εκανα ξανα σημερα εξετασεις αιματος και ουρων και απο οτι μου ειπε ο γιατρος, οι επομενες εξετασεις θα ειναι η προετοιμασια για την καισαρικη. Το καλο ειναι οτι δεν θα χρειαστει να μπω μια μερα νωριτερα, απλα την Πεμπτη που θα γενναω, θα παω νωρις-νωρις, 7 το πρωι. 5 βδομαδες ακομα...

as1cOB50g410002MDAwMDYxMmR8MDAwMTUxMmJ8SWhyIFRleHQ.gif

Καλημερα σε ολες!

Ντιντι μου λυπαμαι για το γατακι σου, ξερω ποσο δυσκολα ειναι να χανεις ενα κατοικιδιο..

Κατα τα αλλα εμεις σημερα πηγαμε για ντοπλερ, ολα οκ, ξανα σε 2 βδομαδες θα με δει ο γιατρος. Εκανα ξανα σημερα εξετασεις αιματος και ουρων και απο οτι μου ειπε ο γιατρος, οι επομενες εξετασεις θα ειναι η προετοιμασια για την καισαρικη. Το καλο ειναι οτι δεν θα χρειαστει να μπω μια μερα νωριτερα, απλα την Πεμπτη που θα γενναω, θα παω νωρις-νωρις, 7 το πρωι. 5 βδομαδες ακομα...

ΜΠΡΑΒΟ!!!!!! θα κονταροχτυπηθειτε με την Ριτσα....χαχαχαχα!!!

εγω ολες αυτες της μερες με το θεμα του γιατρου, έλεγα " θα παρακαλαω να γεννησω με το που θα μπω στον μηνα μου"", αλλά θα ειμαι πολύ ικανοποιημένη αν γεννήσω 10-15 ιανουαριου.

βρε κοριτσια, ο γιατρός μου εχει πει ΠΗΤ 23-1-13, κ στον υπερηχο του ντοπλερ γραφει ΠΗΤ 18-1-13. εσεις εχετε προσεξει κατι τετοιο;;;;

καλημερα.ελενη μου εγω γενικα τα βραδια που ειναι και πιο κινητικη η μπεμπα,δεν ξερω τι ακριβως κανει αλλα με πιανουν κατι πονοι στην πλατη,χαμηλα στην κοιλια,ψηλα στο στομαχι.ενοχλησεις βασικα αλλα καταλαβαινω οτι ειναι διαφορετικοι απο παλιοτερα.

cristy συμφωνω οτι ειναι το πιο φυσιολογικο πραγμα και εχεις δικαιο αλλα δεν ξερω πως θα το αντιληφθω.αλλα η αληθεια ειναι οτι αν δεν ερθει εκεινη η ωρα να δω πραγματικα πως θα το βλεπω και πως θα φαινεται,δεν εχω αποψη,οποτε θα σε ακουσω.και μια φιλη μου που θηλαζε ενα χρονο μου ειπε οτι υπαρχει τροπος να θηλαζεις και να μη φαινεται.

ντιντι μου λυπαμαι παρα πολυ για το γατουλι σου.εγω στη σκεψη οτι μπορει να παθουν κατι τα δικα μου φρικαρω,φανταζομαι εσυ τι θα παθες εχθες.εχεις κι αλλα γατακια ομως ε?στο σπιτι εννοω?να αναπληρωσεις λιγο το κενο.μη στεναχωριεσαι τωρα,εχεις και ποσα πραγματα να κανεις.παρε αγκαλια τα αλλα σου κατοικιδια να παρεις αγαπη και δυναμη απο αυτα και σκεψου οτι για τετοιες περιπτωσεις πρεπει να μαστε προετοιμασμενοι.δυστυχως ζουνε λιγο και οι κινδυνοι ειναι παρα πολλοι.το καλοκαιρι ειχαμε βρει με την αδερφη μου ενα γατακι σε μια πολυκατοικια τραυματισμενο.ηταν δεν ηταν 3 μηνων.δεν μπορουσε να κουνηθει το καημενακι.το παιρνουμε το παμε στον κτνιατρο και τι μασ λεει?κηλη το γατι.απο τι?απο ΚΛΩΤΣΙΑ!!!!καποιος δηλαδη περασε και αμεριμνος ειπε να δωσει μια κλωτσια στο αδεσποτο το νηστικο.του εκανε εγχειρηση,το πηραμε και επειδη δεςν εβρισκα σπιτι να το δωσω,το πηρα εδω αλλα ηταν πολυ δυσκολα γιατι εχω αλλεργιες με τα γατακια γενικα και βγαζω εξανθηματα.ειχα και τις αναγουλες του πρωτου τριμηνου και δεν το πολυπροσεξα.εφυγε, μαλλον πρεπει να το διωξανε οι αλλες μου οι γατες.επειδη ηταν πολυ κοινωνικο σιγουρα βρηκε καποιο σπιτι να το προσεχει αλλα ολοι εδωφευγουν τον χειμωνα.ακομα οποτε βγαινω να ταισω τις δικες μου κοιταω μηπως γυρισε πισω.αλλα ειπαμε ετσι ειναι τα ζωακια.ειδικα οι γατες.και να γραφεις ε?μας ελειψες!!

6KuQp2.png

ΜΠΡΑΒΟ!!!!!! θα κονταροχτυπηθειτε με την Ριτσα....χαχαχαχα!!!

εγω ολες αυτες της μερες με το θεμα του γιατρου, έλεγα " θα παρακαλαω να γεννησω με το που θα μπω στον μηνα μου"", αλλά θα ειμαι πολύ ικανοποιημένη αν γεννήσω 10-15 ιανουαριου.

βρε κοριτσια, ο γιατρός μου εχει πει ΠΗΤ 23-1-13, κ στον υπερηχο του ντοπλερ γραφει ΠΗΤ 18-1-13. εσεις εχετε προσεξει κατι τετοιο;;;;

Η ριτσα θα γεννησει νωριτερα, με σενα θα κονταροχτυπηθουμε γιατι οπως ειπες, μπορει να γεννησεις και νωριτερα, δεν ξερεις ποτε θα αποφασισει να ερθει το μωρο σου! Εμενα στο ντοπλερ ιδια ΠΗΤ γραφει με ολους τους υπερηχους, αν και η μπεμπα βγαινει 32+6 αντι για 32+2 λογω κιλων. Φτασαμε αισιως τα 2 κιλα και ο γιατρος ειπε να κοψω λιγο τα γλυκα γιατι υπαρχει κινδυνος να γεννηθει 4 κιλα αν συνεχισω με τα γαλακτομπουρεκα :P Επομενως απο σημερα κομμενη η εξτρα ζαχαρη, οτι παιρνω απο τα φρουτα μονο λεει.

1725499gt2xyioaf0.gif

σας ευχαριστω κοριτσια!

αυτο που προσπαθω ειναι να μην κλαιω

το νιωθω οτι αναστατωνω τον μπεμπη

καθε φορα που με πιανουν τα κλαματα ο μικρος χοροπηδαει στην κοιλια μου και κλωτσαει δεν ξερω αν το κανει για να μου πει μαμουλα μην στεναχωριεσαι εγω ειμαι εδω

ή αν τον αγχωνω και ετσι προσπαθω να συνελθω γρηγορα απο το κλαμα ...

μπισκοτακι πριν κανενα μηνα δηλιτηριασαν και κατι γατακια στη γειτονια της πεθερας μου

τα λυπαμαι πολυ κι αυτα... ποιος ξερει τι πονο νιωθουν μεχρι να πεθανουν...:cry:

ελενακι μου με συγκινησες που με εβλεπες στον υπνο σου σε ευχαριστω που με εχεις εννοια!

ελενη νο2 τα καταγματα δεν ξερω μονο υποθεσεις εχουμε κανει

ο κτηνιατρος ειπε ή αυτοκινητο ή κλωτσια ή με κανενα ξυλο

ο ντιντος σκεφτηκε μηπως επεσε και απο το μπαλκονι γιατι του αρεσε να περπαταει στα καγκελα και πηδουσε απο το ενα μπαλκονι του σαλονιου στα μπαλκονια των υπνοδωματιων

αυτο με τις κλωτσιες να με πονανε μου το εχει κανει κι εμενα ο Αλκης! μαλλον δεν χωρανε και τεντονονται γιατι κι εμενα η κοιλια μου ειναι μικρη δεν με κανεις για 8 μηνων

και επισης και εμενα στις φωτογραφιες του υπερηχου γραφει 2 πητ πανω! η μια ειναι 10 μερες νωριτερα απο την πητ την αλλη δεν ξερω τι παιζει ρολο σε αυτο...

impatient δεν ηταν κατοικιδιος ηταν αλανιαρης απλα ηταν ο γατος μας ο εξωτερικος

μεσα στο σπιτι εχουμε αλλον γατο

real thing μου εισαι το πιο γλυκο κοριτσι! και με σκεφτεσαι και εισαι κι εσυ ανθρωπος !!!οσοι ειναι τοσο φιλοζωοι οσο εσυ τους θεωρω ανθρωπους !

ενω οσοι τα κλωτσανε τα χτυπανε τους βαζουν φολα , τα βλεπουν στο δρομο χτυπημενα και τα προσπερνανε ή τα πατανε τους θεωρω κτηνη!απανθρωπους

σα

UzVGp2.png

Διαφημίσεις

εγω απο θεμα κοιλιας ειμαι μια χαρα, μεγαλη μεγαλη, αλλα ευτυχως δεν εχω κανει ουτε μιση ραγαδα.. Και να φανταστειτε οτι ουτε κρεμα εβαζα, ουτε λαδακι, με το ζορι αν θυμηθω μια φορα την εβδομαδα. Παντως Κι εμενα με ποναει η μικρη μερικες φορες, αν και τις περισσοτερες απλα ειναι ανατριχιαστικο ετσι οπως σερνεται υπουλα.. Μιλησα για αναισθησια σημερα με το γιατρο, μου ειπε οτι υπαρχει η δυνατοτητα να κανω και επισκληριδιο αλλα εχω ακουσει πολλα αρνητικα γι αυτη την αναισθησια και την φοβαμαι. Μαλλον για ολικη με βλεπω..

2 κιλα η μπεμπουλα ε???ολοκληρο μωρακι!!!!τι ωραια!!!και μενα με βαση τον υπερηχο ειναι 9 μερες μεγαλυτερη η μπεμπα και μου ειπε θα βγει μεγαλουτσικη αλλα δεν το βλεπει να φτανω ως το τελος επειδη λεει ειναι μαλακοι οι ιστοι σε αυτες τις ηλικιες και τα μωρακια γεννουνται πιο πριν.ποιος ξερει????αχ ανυπομονω να παω κι εγω στη γιατρο την τεταρτη!

didi εγω νομιζω οτι εσυ εισαι το πιο γλυκο κοριτσι.και να σου πω και κατι?την τελευταια φορα που πηγα στη γιατρο,η μπεμπα εκανε κωλοτουμπες στην κοιλια.πρωτη φορα τοσο δυνατα.και τη ρωτησα γιατι και μου ειπε εεπιδη καταλαβαινει το αγχος σου και αντιδραει σε αυτο.γιαυτο κοιτα να εισαι ηρεμη γιατι ο αλκης ετσι θελει τη μανουλα του.αυτο το γατακι δυστυχως τοσο ητανε να ζησει και να σου πω,σταθηκε πολυ τυχερο που ειχε εσας στη ζωη του και το φροντιζατε και ηταν ασφαλες.δυστυχως αλλα γατακια δεν τα καταφερνουν τοσο καλα και συνηθως εχουν και πολυ ασχημο τελος!η ελλαδα ειναι παρα πολυ πισω σε αυτο οπως και σε πολλα αλλα.

α και κατι αστειο.σε ειχα δει και γω μια φορα στον υπνο μου.λεει καθομασταν μαζι με τις κοιλιες περα και καπνιζαμε!!!χαχαχαχαχχαχα

6KuQp2.png

εγω απο θεμα κοιλιας ειμαι μια χαρα, μεγαλη μεγαλη, αλλα ευτυχως δεν εχω κανει ουτε μιση ραγαδα.. Και να φανταστειτε οτι ουτε κρεμα εβαζα, ουτε λαδακι, με το ζορι αν θυμηθω μια φορα την εβδομαδα. Παντως Κι εμενα με ποναει η μικρη μερικες φορες, αν και τις περισσοτερες απλα ειναι ανατριχιαστικο ετσι οπως σερνεται υπουλα.. Μιλησα για αναισθησια σημερα με το γιατρο, μου ειπε οτι υπαρχει η δυνατοτητα να κανω και επισκληριδιο αλλα εχω ακουσει πολλα αρνητικα γι αυτη την αναισθησια και την φοβαμαι. Μαλλον για ολικη με βλεπω..

χωρις να θελω να σε φοβισω, οταν μιλησα πριν 2 μηνες με τον γιατρό για επισκληριδιο, μου ειπε οτι ακομα κ στην καισαρικη να μην κανω ολικη, γιατι ειναι το ιδιο επικινδυνο. συγκεκριμενα ειπε, οτι αν κατι παει στραβα αλλο ειναι να μεινεις σε κωμα κ αλλο αλλο αναπηρη απο την μεση κ κατω. κ ισως να χει κ λιγο δικαιο σ αυτό.

καλό ειναι να μην το σκεφτομαστε, να μας φυλάει παναγια να φυγουμε υγιεις μαζι με τα μωρακια μας.

καλησπερα κοριτσια μου..μπηκα για ενα γεια κ να σας πω να μην ανησυχειτε γιατι το σκ θα λειπω Σαλαμινα...φευγω σε καμια ωρα με τον αμορε....!!να παμε να χαλαρωσουμε!!

διδυμακι μου πραγματικα στεναχωρηθηκα παρα πολυ....εχεις καταλαβει πως τρελαινομαι για τα ζωακια...τις προαλλες ειχαμε βρει με τον αμορε που ειχαμε παει μια βολτα με παρεα ενα ροντβαιλερ...παρατημενο..αλλα τοσο εκπαιδευμενο κ τοσο καλο που με το αμορε την ερωτευτηκαμε..επειδη ηταν πολυ δυσκολο να την κρατησουμε εμεις αν κ το θελαμε παρα πολυ την πηραμε..την κοιμησαμε ενα βραδυ σπιτι....την ερωτευτηκαμε ακομα πιο πολυ κ την επομενη την πηγαμε σε φιλοζωικη κ την κρατησαν....οπως το ιδιο ειχαμε παθει κ περυσι το καλοκαιρι με ενα κουταβακι που ειχε χτυπησει το ποδαρακι του...!!λυπαμαι παρα πολυ....πραγματικα..ομως μην αφηνεις οσο μπορεις να σε επηρεαζει ....χθες που στεναχρηθηκα εγω καταλαβαινα τον μπεμπη να τρελαινεται στην κοιλια μου.....κ το ειπα στον γιατρο κ μου λεει περνανε ολα τα συναισθηματα σου στο μωρακι σου...!!

τα υπολοιπα κοριτσια βλεπω μια χαρα ε???χαιρομαι..οσο για επισκληριδιο κ ολικη εγω φοβαμαι πολυ κ τις 2 καθως δεν εχω νοσηλευτει σε νοσοκομειο για τιποτα αλλα απο αυτες τις 2 θα επιλεξω επισκληριδιο...θελω να ειμαι ξυπνια οταν θα βγει το μπεμπακι μου...κ ας τα ακουω ολα αν χρειαστει καισαρικη...αν ειναι φ.τ κ προλαβουμε θα κανω σιγοουρα επισκληριδιο..

λοιπον σας φιλω γλυκα οοολες....!!!φιλακια πολλα κ ευχομαι ενα ησυχοοοοο σκ..!!!

Jr39p2.png

χωρις να θελω να σε φοβισω, οταν μιλησα πριν 2 μηνες με τον γιατρό για επισκληριδιο, μου ειπε οτι ακομα κ στην καισαρικη να μην κανω ολικη, γιατι ειναι το ιδιο επικινδυνο. συγκεκριμενα ειπε, οτι αν κατι παει στραβα αλλο ειναι να μεινεις σε κωμα κ αλλο αλλο αναπηρη απο την μεση κ κατω. κ ισως να χει κ λιγο δικαιο σ αυτό.

καλό ειναι να μην το σκεφτομαστε, να μας φυλάει παναγια να φυγουμε υγιεις μαζι με τα μωρακια μας.

ελενη μου το ζητημα ειναι οτι εχω ακουσει περιπτωσεις που απο επισκληριδιο κοντεψαν να μην ξαναπερπατησουν η ταλαιπωρουταν καιρο μεχρι να ξαναβρουν 100% την κινητικοτητα τους, ενω δεν εχω διαβασει/ακουσει ουτε μια περιπτωση που καποια κοπελα δεν ξυπνησε ποτε απο ολικη σε περιπτωση καισαρικης. Γι αυτο τεινω προς την ολικη, αν και περυσι που εκανα επεμβαση, την ωρα που ξυπνουσα ενιωθα οτι δεν μπορω να αναπνευσω και φοβηθηκα. Απο την αλλη θα ηθελα κι εγω να ζησω τη μαγικη στιγμη που ακους το πρωτο κλαμα του μωρου σου αλλα τι να κανουμε.. Παρεμπιπτωντος, σημερα που περιμενα για το ντοπλερ ηταν και μια κοπελα απο Λαμια διπλα :)

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...