Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 22 λεπτά , Nima21 είπε:

Κοριτσια καλημέρα!

Σε μια ωρα φτάνω στο λιμανι του πειραιά και εχω μια cetrotide μαζι μου κλειστη και 2 σκονες arvecap.. τις χρειαζεται καποια που ειναι κοντα; Θα τις δωσω σε φαρμακειο διαφορετικα! Τις τελευταίες μου τις εκανα εν πλω εγω...

Μπορείς να τις δώσεις και στο γιατρό σου αν δε βρεις κάποια κοπέλα, καπου θα τις χρησιμοπιησει/δώσει. Καλημερα!

Cafe ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2013

mpiskotaki

Recommended Posts

καλα τελειως απαραδεκτη.αυτη μαλλον ηθελε μια βαρια περιπτωση για να εκπαιδευσει τις υπολοιπες και επειδη δεν της εκατσε χρησιμοποιησε εσενα.εντελως ακυρη.εγω δεν εχω ακουσει καμια κοπελα να εχει προβλημα με τις μετρησεις ζαχαρου και να το αφηνει ο γιατρος ετσι.αλλα αφου ηρεμησες τωρα,ολα ενταξει.μην σου μπαινει καμια ιδεα.και η μανουλα σου ελπιζω να ηρεμησε.

6KuQp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• didi&k

1558

• κατια_82

1457

• ritsa3

1342

• markela35

801

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

η μαμα μου εκανε λες κ την διαπερασε κεραυνος...!!εγω εμπηξα τα κλαματα βγαινοντας κ ο αμορες απο το τηλεφωνο δεν ηξερε τι να κανει!!αυτο μου ειπε η μανα μου ...δεν της εκατσε καμια βαρια περιπτωση κ επειδη ειχε παει κ 2 παρα κ επρεπε να φυγει κ την καθυστερουσαμε σου λεει ας της σκισω την διαθεση...για να μαθουν κ εδω τα κοριτσακια...!ουφφφ..!!τελος παντως..φευγω...παω με τον αμορε κ τα ξαδερφια μου jumbo να παρουνε χριστουγεννιατικο δεντρακι για να στολισουν.....!!!ισως παρω κ κατι για το μωρουλακι μας..!!φιλακια κ ευχαριστω πολυ!!!!

Jr39p2.png

καλησπερα κοριτσια μου !!

βλεπω ολα καλα..!

κριστυ υπεροχα οι μπεμπουλες σας...φτου φτου μασαλα..!!αντε να παρουν κ την θεση που θες..!

εγω ειμαι να σκασω κοριτσια...

πηγα σημερα στην διατροφολογο-ενδοκρινολογο για την διατροφη που σας ελεγα...εε κοιταξε την καμπυλη μου....μου ειπε οτι ειναι μια χαρα εκτος απο μια μετρηση που ειναι λιγο πιο πανω....κ οτι θα μου εδινε μια αλλη κοπελα μια διατροφη πολυ ελαφρια κ οτι δεν χρειαζεται να κοψω τιποτα απλα να περιορισω..μου εδωσε κ μηχανημα για μετρησεις να κανω 2 φορες την εβδομαδα προληπτικα....κ με στελνει στην αλλη γιατρο...

περιμενα 1.30 ωρα να με δει η αλλη γιατι εκανε εκπαιδευση...με δεχεται κ ειναι μεσα κ οι εκπαιδευομενες της...κ ξεκιναει κ διαβαζει τις εξετασεις μου λες κ πεθαινω....κ αρχιζει κ μου λεει οτι εχω προδιαθεση ζαχαρου 15 χρονια κ οτι αν συνεχισω ετσι θα κανω ενεσεις ινσουλινης κ οτι σε 4 χρονια θα ειμαι διαβητικη....κ μου γραφει μια διαιτα παρα παρα πολυ αυστηρη απαγορευοντας μου ακομα κ το γαλα...κ λεγοντας μου να μετραω το ζαχαρο μου 2 φορες την μερα κ αν ανεβει εστω κ 111 να την παρω επειγοντως τηλεφωνο.....η μανα μου κοντευε να μπηξει τα κλαματα..κ η γιατρος της ελεγε οτι ειναι κληρονομικο κ οτι το κληρονομησα απο εκεινη..(η μανα μου εμφανισε ζαχαρο στα 50 της)...!κ μου ελεγε τι να κανουμε??τους συγγενεις μας δεν τους επιλεγουμε...εξηγουσε κ στις μαθητριες το θεμα μου κ καλα που μονο που την ακουγα ηθελα να ουρλιαξω...εφυγα απογοητευμενη,πηρα τον αμορε,με επιασαν τα κλαματα...μου ελεγε να χαλαρωσω....πηρα τον γιατρο μου τηλεφωνο να του πω οτι εγω πηγα απλως για μια διατροφουλα κ αυτη με εβαλε να ζυγιζω το καθετι που τρωω..κ ο γιατρος μου εβαλε τα γελια...

μου ειπε να την αγνοησω κ οτι χωρις να θελει να προσβαλει κανενα αυτα ειναι βλακειες κ οτι θα μου προτεινει μια ιδιωτη να παω..κ οτι πιστευε οτι θα μου εγραφε διατροφη η 1η κ οχι αλλη...κ να χαλαρωσω..να προσεχω λιγο την διατροφη μου...κ οχι ολα αυτα που λεει...

κοριτσια πραγματικα ειμαι να σκασω....να φανταστειτε για πρωινο μου εγραψε 2 φρυγανιες κ μετα λεει οχι οχι επειδη εχεις προβλημα σοβαρο μονο 1 θα τρως...αυστηρα...κ να μην επαναπαυτω...κ μου λεει ο γιατρος μου ..''πιστευεις οτι θα εβλεπα εγω προβλημα με ζαχαρο κ θα σ αφηνα ετσι 5 εβδομαδες...??δεν με εμπιστευεσαι...??''κ η αληθεια ειναι ρε κοριτσια οτι ειναι πολυ σχολαστικος...πραγματικα...εδω μετραει 3 φορες το βαρος του μωρου κ μου τα εξηγει υπεραναλυτικα...θα το αφηνε ετσι...??ουφφφ!!!ο αμορες πυραυλος με την γιατρο εντωμεταξυ....κ εγω δεν ξερω τι να κανω..!!κ λεω ρε γαμωτο τις ιδιες μετρησεις ειχε η κουμπαρα μου που εχουμε τον ιδιο γιατρο κ ειχε ηδη παραπανω κιλα κ δεν την παρεπεμψε καν σε γιατρο....μπας κ εκανα βλακεια που ζητησα να κανω διατροφη./.????:(:(

επειδη, μολις μπηκα... ειδα το πελαγωμα σου... βαθεια εισπνοη! και εκπνοη!!! ...παμε απτην αρχη! θυμασαι καποια κατια... καθηλωμενη στο κρεββατι, χωρις γλυκα, πολλα αμυλα, υδατανθρακες, αλατια??? εεε... τωρα εχει αγκαλια ενα μιχαλιω!!! ετσι κι εσυ!!! λιγο εμεινε... ο γιατρος σου εχει δικιο!!! κι εμενα οταν του ειπα αν χρειαζομαι διατροφη απο διαιτολογο-ενδοκρινολογο μου ειπε "εχεις πειθαρχια? αν ναι μου αρκει! δεν χρειαζεται γκεσταμπο η περιπτωση μας! αν ηταν θα το λεγα"... κι αν θυμαμαι καλα οι τιμες μας ηταν αντιστοιχες περιπου... κανε οτι καλυτερο μπορεις... αλλα μην φοβασαι! αυτη η εγκυμοσυνη εχει σχεδον τελειωσει! σε λιγο θα χεις αγκαλια κι εσυ το μιχαλακη σου!!! πολλα φιλια...

1lqJp2.png

EO6lp3.png

καλησπερα κοριτσια μου !!

βλεπω ολα καλα..!

κριστυ υπεροχα οι μπεμπουλες σας...φτου φτου μασαλα..!!αντε να παρουν κ την θεση που θες..!

εγω ειμαι να σκασω κοριτσια...

πηγα σημερα στην διατροφολογο-ενδοκρινολογο για την διατροφη που σας ελεγα...εε κοιταξε την καμπυλη μου....μου ειπε οτι ειναι μια χαρα εκτος απο μια μετρηση που ειναι λιγο πιο πανω....κ οτι θα μου εδινε μια αλλη κοπελα μια διατροφη πολυ ελαφρια κ οτι δεν χρειαζεται να κοψω τιποτα απλα να περιορισω..μου εδωσε κ μηχανημα για μετρησεις να κανω 2 φορες την εβδομαδα προληπτικα....κ με στελνει στην αλλη γιατρο...

περιμενα 1.30 ωρα να με δει η αλλη γιατι εκανε εκπαιδευση...με δεχεται κ ειναι μεσα κ οι εκπαιδευομενες της...κ ξεκιναει κ διαβαζει τις εξετασεις μου λες κ πεθαινω....κ αρχιζει κ μου λεει οτι εχω προδιαθεση ζαχαρου 15 χρονια κ οτι αν συνεχισω ετσι θα κανω ενεσεις ινσουλινης κ οτι σε 4 χρονια θα ειμαι διαβητικη....κ μου γραφει μια διαιτα παρα παρα πολυ αυστηρη απαγορευοντας μου ακομα κ το γαλα...κ λεγοντας μου να μετραω το ζαχαρο μου 2 φορες την μερα κ αν ανεβει εστω κ 111 να την παρω επειγοντως τηλεφωνο.....η μανα μου κοντευε να μπηξει τα κλαματα..κ η γιατρος της ελεγε οτι ειναι κληρονομικο κ οτι το κληρονομησα απο εκεινη..(η μανα μου εμφανισε ζαχαρο στα 50 της)...!κ μου ελεγε τι να κανουμε??τους συγγενεις μας δεν τους επιλεγουμε...εξηγουσε κ στις μαθητριες το θεμα μου κ καλα που μονο που την ακουγα ηθελα να ουρλιαξω...εφυγα απογοητευμενη,πηρα τον αμορε,με επιασαν τα κλαματα...μου ελεγε να χαλαρωσω....πηρα τον γιατρο μου τηλεφωνο να του πω οτι εγω πηγα απλως για μια διατροφουλα κ αυτη με εβαλε να ζυγιζω το καθετι που τρωω..κ ο γιατρος μου εβαλε τα γελια...

μου ειπε να την αγνοησω κ οτι χωρις να θελει να προσβαλει κανενα αυτα ειναι βλακειες κ οτι θα μου προτεινει μια ιδιωτη να παω..κ οτι πιστευε οτι θα μου εγραφε διατροφη η 1η κ οχι αλλη...κ να χαλαρωσω..να προσεχω λιγο την διατροφη μου...κ οχι ολα αυτα που λεει...

κοριτσια πραγματικα ειμαι να σκασω....να φανταστειτε για πρωινο μου εγραψε 2 φρυγανιες κ μετα λεει οχι οχι επειδη εχεις προβλημα σοβαρο μονο 1 θα τρως...αυστηρα...κ να μην επαναπαυτω...κ μου λεει ο γιατρος μου ..''πιστευεις οτι θα εβλεπα εγω προβλημα με ζαχαρο κ θα σ αφηνα ετσι 5 εβδομαδες...??δεν με εμπιστευεσαι...??''κ η αληθεια ειναι ρε κοριτσια οτι ειναι πολυ σχολαστικος...πραγματικα...εδω μετραει 3 φορες το βαρος του μωρου κ μου τα εξηγει υπεραναλυτικα...θα το αφηνε ετσι...??ουφφφ!!!ο αμορες πυραυλος με την γιατρο εντωμεταξυ....κ εγω δεν ξερω τι να κανω..!!κ λεω ρε γαμωτο τις ιδιες μετρησεις ειχε η κουμπαρα μου που εχουμε τον ιδιο γιατρο κ ειχε ηδη παραπανω κιλα κ δεν την παρεπεμψε καν σε γιατρο....μπας κ εκανα βλακεια που ζητησα να κανω διατροφη./.????:(:(

πω πω σοκ επαθα!!!!! πιστευω οτι δεν επρεπε να πας. εγω εχω φτασει 14 κιλα συν, αλλά σε διατροφολογο δεν παω. δεν τρωω κατι περιττό, απλά παιρνω κιλά.ελπιζω μετα την γεννα να φυγουν.

να σας πω τα δικά μου νεα. πηρα τηλ τον γιατρό μου κ του λεω, οτι λογο κ των εξοδων μετακινησσης, ειναι πολλά τα εξοδα τωρα που θα εχουμε πιο συχνα ραντεβου κ αν γινεται να πηγαινω στο αρεταιειο. μου λεει στο αρεταιειο δεν εχω υπερηχο, ουτε ζυγαρια, ουτε πιεσόμετρο (εν το μεταξύ, στην τελευταια επισκεψη δεν με ζυγισε, ουτε μετρησε πιεση), ελα κανονικα στο ιατρείο κ θα παρω λιγότερη επισκεψη. :evil::evil::evil:

τι να πω ρε κοριτσια, εχω στεναχωρεθει πολύ, αλλά κ οι δικοι μου κ ο λίγο κ ο αντρας μου, μου λενε να παω μεχρι το τελος σ αυτόν κ να μην αλλάζω τελευταια στιγμή. εχω μπερδευτει πολύ!!!!!

as1cOB38pj-0000MDAwNzM4OGR8MDAwMDQ1ZGJ8byBtcGVtcGlzIG1hcyEhISEh.gif

Διαφημίσεις

να πω κι εγω για το θηλασμο... οχι σαν εμπειρη... αλλα σαν πολυ ενθουσιασμενη μ αυτο!!! να προσπαθησετε ολες! ειναι μαγικη στιγμη!!! το μικρακι σου σε κοιταει στα ματια και ρουφαει ζωη απτο κορμι σου! θα προσπαθησω κι εγω για οσο περισσοτερο γινεται... ελπιζω να τα καταφερουμε! κι ολες σας!!!

1lqJp2.png

EO6lp3.png

επειδη, μολις μπηκα... ειδα το πελαγωμα σου... βαθεια εισπνοη! και εκπνοη!!! ...παμε απτην αρχη! θυμασαι καποια κατια... καθηλωμενη στο κρεββατι, χωρις γλυκα, πολλα αμυλα, υδατανθρακες, αλατια??? εεε... τωρα εχει αγκαλια ενα μιχαλιω!!! ετσι κι εσυ!!! λιγο εμεινε... ο γιατρος σου εχει δικιο!!! κι εμενα οταν του ειπα αν χρειαζομαι διατροφη απο διαιτολογο-ενδοκρινολογο μου ειπε "εχεις πειθαρχια? αν ναι μου αρκει! δεν χρειαζεται γκεσταμπο η περιπτωση μας! αν ηταν θα το λεγα"... κι αν θυμαμαι καλα οι τιμες μας ηταν αντιστοιχες περιπου... κανε οτι καλυτερο μπορεις... αλλα μην φοβασαι! αυτη η εγκυμοσυνη εχει σχεδον τελειωσει! σε λιγο θα χεις αγκαλια κι εσυ το μιχαλακη σου!!! πολλα φιλια...

κατια τι κάνεις;;;; ο μιχαλακης τι κανει;; εχετε ξενυχτια με κολικούς ή ολα ειναι τελεια;;;

κατια τι κάνεις;;;; ο μιχαλακης τι κανει;; εχετε ξενυχτια με κολικούς ή ολα ειναι τελεια;;;

καλα, κοπελα μου! δοξα το Θεο!!! δεν εχουμε κολικους... αλλα θηλαζουμε καθε 2-3 ωρες και θελουμε κι αγκαλιτσα μετα για να κανουμε νανι... οποτε απο ξενυχτι καλα παμε! εσυ? ειδα εχεις θεμα με το γιατρο... υπομονη! σκεψου μονο την ασφαλεια σας! και του μπεμπη και τη δικη σου!!!

1lqJp2.png

EO6lp3.png

πω πω σοκ επαθα!!!!! πιστευω οτι δεν επρεπε να πας. εγω εχω φτασει 14 κιλα συν, αλλά σε διατροφολογο δεν παω. δεν τρωω κατι περιττό, απλά παιρνω κιλά.ελπιζω μετα την γεννα να φυγουν.

να σας πω τα δικά μου νεα. πηρα τηλ τον γιατρό μου κ του λεω, οτι λογο κ των εξοδων μετακινησσης, ειναι πολλά τα εξοδα τωρα που θα εχουμε πιο συχνα ραντεβου κ αν γινεται να πηγαινω στο αρεταιειο. μου λεει στο αρεταιειο δεν εχω υπερηχο, ουτε ζυγαρια, ουτε πιεσόμετρο (εν το μεταξύ, στην τελευταια επισκεψη δεν με ζυγισε, ουτε μετρησε πιεση), ελα κανονικα στο ιατρείο κ θα παρω λιγότερη επισκεψη. :evil::evil::evil:

τι να πω ρε κοριτσια, εχω στεναχωρεθει πολύ, αλλά κ οι δικοι μου κ ο λίγο κ ο αντρας μου, μου λενε να παω μεχρι το τελος σ αυτόν κ να μην αλλάζω τελευταια στιγμή. εχω μπερδευτει πολύ!!!!!

ελενη μην αλλαξεις.πηγαινε σε αυτον τουλαχιστον νιωθεις ασφαλης.τωρα οτι εγινε εγινε.καταλαβαινω οτι εχεις χαλαστει αλλα ξερεις ρε κοριτσακι μου που θα πεσεις?σε αυτη τη φαση πρεπει να νιωθουμε ηρεμες.παλι καλα που φιλοτιμηθηκε να σου μειωσει και τις επισκεψεις.καλα σου λενε.ελα λιγο σου μεινε!

6KuQp2.png

καλα, κοπελα μου! δοξα το Θεο!!! δεν εχουμε κολικους... αλλα θηλαζουμε καθε 2-3 ωρες και θελουμε κι αγκαλιτσα μετα για να κανουμε νανι... οποτε απο ξενυχτι καλα παμε! εσυ? ειδα εχεις θεμα με το γιατρο... υπομονη! σκεψου μονο την ασφαλεια σας! και του μπεμπη και τη δικη σου!!!

κατια περασανε 19 μερες??σαν χθες μου φαινεται!φιλα πατουσακια απο μενα σε παρακαλω!!!

6KuQp2.png

Διαφημίσεις

αχ αυτες οι αγκαλιτσες. τωρα λεω οτι δεν θελω να τον μαθω αγκαλια, αλλά να φανταστεις εσυ μου λες οτι κρατας αγκαλια τον μιχαλιω σου κ λιωνωωωω!!!!!

δωσε ενα φιλακι στο μπουτακι!!!!!!

Κοριτσακια τι κανετε??!! Ρε Barboula μην ακους τη καθε #@%$%^& που θελει να κανει μουρη στις αλλες!! Χαλας τη ζαχαρενια σου!! Εσυ τρωγε αυτα που θες και περιορισου μονη σου...οσο μπορεις...δε θα πεθανουμε κιολας!!!Ακούς εκει!!!

Εγω σημερα ξεκω...θηκα στις δουλειες εκανα τα γενεθλια του συζυγου και μολις γυρισα απο γιορτη και κουραστηκα!

Πρησμενη ειμαι κι εγω...ειδα σε φωτο τα γονατα μου και δεν τα αναγνωριζω...και να πω οτι τρωω αλατι..,κομμενο το εχω!!Πολλη κατακρατηση ρε παιδια!! Ειναι και γιορτες και πρεπει να κρατηθουμε λιγο στη μασα...ΕΥΤΥΧΩς δε μάρεσουν κουραμπιεδες μελομακαρονα και λοιπα...ΕΥΤΥΧΩΣ!!!

Εχω παρει το μπουκαλακι μου το νερο απο κοντα και πινω για να μη φαω...εφαγα τουρτα κι εχω τυψεις!!

Σας φιλω!!

xHByp3.png

Ns8Jp2.png

Κοριτσακια τι κανετε??!! Ρε Barboula μην ακους τη καθε #@%$%^& που θελει να κανει μουρη στις αλλες!! Χαλας τη ζαχαρενια σου!! Εσυ τρωγε αυτα που θες και περιορισου μονη σου...οσο μπορεις...δε θα πεθανουμε κιολας!!!Ακούς εκει!!!

Εγω σημερα ξεκω...θηκα στις δουλειες εκανα τα γενεθλια του συζυγου και μολις γυρισα απο γιορτη και κουραστηκα!

Πρησμενη ειμαι κι εγω...ειδα σε φωτο τα γονατα μου και δεν τα αναγνωριζω...και να πω οτι τρωω αλατι..,κομμενο το εχω!!Πολλη κατακρατηση ρε παιδια!! Ειναι και γιορτες και πρεπει να κρατηθουμε λιγο στη μασα...ΕΥΤΥΧΩς δε μάρεσουν κουραμπιεδες μελομακαρονα και λοιπα...ΕΥΤΥΧΩΣ!!!

Εχω παρει το μπουκαλακι μου το νερο απο κοντα και πινω για να μη φαω...εφαγα τουρτα κι εχω τυψεις!!

Σας φιλω!!

xHByp3.png

Ns8Jp2.png

καλησπερα κοριτσια μου....!!

τωρα γυρισα....ευχαριστω για την συμπαρασταση πολυ....ηρεμησα λιγακι...το πηρα στον χαβαλε κ χαλαρωσα....πηγαμε jumbo κ διαλλεγαμε στολιδια για τα παιδια κ δεντρακι κ ολα αυτα....κ ζηλευα κ ανυπομονω να ερθει του χρονου τα Χριστουγεννα να στολιζουμε το δεντρακι με τα αντρακια μου πρωτα ο ΘΕΟΣ...ΣΤΟ δικο μας σπιτακι...αλλα πηραμε μια μποτουλα κ στολισαμε...!!:D:D:D

αυτααα...κ πηρα την βουρτσιτσα....τα ψαλιδακια του....αυτο για τις μυξουλες του.....κ λιμες που ειναι για νεογεννητα..

Κατια ανπομονω την στιγμη που θα τον κραταω στην αγκαλια μου κ θα τρεφεται απο το κορμι μου οπως λες κ εσυ....!!!

Ελενη μου συμφωνω να μην αλλαξεις γιατρο κ στο ξαναειπα νομιζω τις προαλλες.....βεβαια απο την αλλη ενω ειναι καλο που εριξε την επισκεψη θα μπορουσε να στην ριξει κ νωριτερα....!τωρα για το οτι δεν σε δεχεται στο νοσοκομειο τι να σου πω???

μπισκοτακι μου ενταξει ειπα να προσεχω λιγο κ λογω του ζαχαρου να μην εχω θεμα αλλα οπως ειπε κ ο γιατρος αν ειχε θεμα θα το ηξερες απο την μερα που ειδα τις εξετασεις σου!!οσο για τις δουλειες ξεκουρασουυυυυυυυυυυ!!!!

εγω αυριο αυτο θα κανω..κ το απογευμα θα ερθει ο αμορες να φυγουμε να παμε σαλαμινα να ξεσκασουμε λιγο...φτανει πια!!!καλο βραδυ κοριτσια μουυυ!!αυριο παλι..!!

Jr39p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...