Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

Cafe ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2013

mpiskotaki

Recommended Posts

κοριτσια τι κανετε?δεν κινειται σημερα το καφε?οσο για τον θηλασμο δεν ξερω.εγω βεβαια θα επιδιωξω να θηλασω αποκλειστικα και αυτος ειναι ο στοχος αλλα εξω δε νομιζω να ειμαι τοσο χαλαρη.σκεφτομαι οταν πρεπει και δεν εχω αλλη λυση να πηγαινω στο αυτοκινητο ας πουμε.πες με περιεργη αλλα μια φορα μια κοπελα σε ενα τραπεζι εβγαλε το στηθος και θηλαζε χωρις να καλυφθει και καπως μου φανηκε.εγω δηλαδη θα ντρεπομουν.το ξερω.

η ντιντι που ειναι ρε κοριτσια???

6KuQp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• didi&k

1558

• κατια_82

1457

• ritsa3

1342

• markela35

801

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Ναι, πολλή ησυχία σήμερα! Κι εγώ σκεφτόμουν ότι έχουμε χάσει λίγο τη Ντίντι...

Νομίζω πως ούτε χτες μπήκε, έτσι δεν είναι;

Κι εγώ θέλω να θηλάσω αν τα καταφέρω γιατί ξέρω πως είναι καλύτερο για το μωρό, απλά κι εγώ δεν μπορώ να με φανταστώ να το κάνω έξω...! Ντρέπομαι να κάνω άλλα κι άλλα, όχι αυτό! :oops:

as1cOB80g410000MDAwOGQ0fDAwNzk1N2R8aSBtcGVtcGEgbWFzIGVpbmFp.gif

Σημερα οντως η κινηση εχει "κοψει" :D Η ντιντι ειχε προειδοποιησει οτι μπορει να μην εχει ιντερνετ καποια στιγμη. Αυριο εχουμε ντοπλερ, στο Ελενα θα το κανω, πρεπει να κοστιζει γυρω στα 30 ευρω μου ειπαν. Και μαζι με το ντοπλερ θα κανω κι εγω εξτρα αιματολογικες και ουρολογικες, ελπιζω οι τελευταιες γιατι εχω βαρεθει πια με τις εξετασεις.

as1cOB50g410002MDAwMDYxMmR8MDAwMTUxMmJ8SWhyIFRleHQ.gif

τι ειναι το ντοπλερ ρε κοριτσια?εγω απλα θυμαμαι οτι οταν ειχα κανει το β επιπεδου μου ειπε εκεινη η γιατρος οτι τα ντοπλερ θα μου τα κανει η γιατρος μου αλλα δεν εχει συγχρονα μηχανηματα ουτε ξερω ποια η διαφορα.το μονο που παρατηρησα ειναι οτι την τελευταια φορα εβαζε και ακουγε την καρδια του μωρου και ξανα και ξανα.σαν να εξεταζε κατι.αυτο ειναι?

6KuQp2.png

Με το ντοπλερ ελεγχει νομιζω ο γιατρος την κυκλοφορια του αιματος προς το μωρο. Εμενα μου εκανε ενα ο εξωτερικος γιατρος την προηγουμενη εβδομαδα και αυριο θα κανω και ενα στο Ελενα.

as1cOB50g410002MDAwMDYxMmR8MDAwMTUxMmJ8SWhyIFRleHQ.gif

Διαφημίσεις

εγω αυριο εχω παλι ροδο στο γυναικολογο.. κ θα παρω κ την μικρη στο παιδιατρο γιατι ποναει εδω κ 3 ημερες το στομαχακι της, κ μαλλον θα την παρω κ για ενα υπεριχο για να ειμαι σιγουρη.. το μυαλο μου το χαζο σκεφτεται πολλες βλακειες!

οσο για τον θυλασμο θελω πολυ να θυλασω μακαρι να πανε ολα καλα! αλλα να βγαζω το στηθος εξω οπου βρεθω κ οπου σταθω με τιποτα..

yEZHp2.png

Q4UYp3.png

XJkwp3.png

Με το ντοπλερ ελεγχει νομιζω ο γιατρος την κυκλοφορια του αιματος προς το μωρο. Εμενα μου εκανε ενα ο εξωτερικος γιατρος την προηγουμενη εβδομαδα και αυριο θα κανω και ενα στο Ελενα.

α οκ.θα ρωτησω την τεταρτη που θα παω.

καλησπερα κοριτσια!!

ριτσακι τι κανεις?πως παει η μπεμπα?ποτε βλεπεις να γεννας?

6KuQp2.png

αχ τι ωραια!!να μας γραψεις ε?

να ρωτησω και κατι που εισαι και πιο εμπειρη?η γιατρος μου ειπε οταν ειχα παει το νοεμβριο οτι απο τλος του μηνα θα κανει παρτυυ η μικρη.θα την ακουω συνεχεια.περασε ο νοεμβριος ειχα μια εξαρση γενικα την ακουγα αλλα οσο περνανε οι μερες δεν την ακουω τοσο.νιωθω μια πιεση στην κοιλια μου και μερικες φορες σαν να με σπρωχνει σε ενα σημειο της κοιλιας αλλα καμια σχεση με τις κλωτσιες των προηγουμενων μηνων.ειναι κατι ανησυχητικο?

6KuQp2.png

Διαφημίσεις

αχ τι ωραια!!να μας γραψεις ε?

να ρωτησω και κατι που εισαι και πιο εμπειρη?η γιατρος μου ειπε οταν ειχα παει το νοεμβριο οτι απο τλος του μηνα θα κανει παρτυυ η μικρη.θα την ακουω συνεχεια.περασε ο νοεμβριος ειχα μια εξαρση γενικα την ακουγα αλλα οσο περνανε οι μερες δεν την ακουω τοσο.νιωθω μια πιεση στην κοιλια μου και μερικες φορες σαν να με σπρωχνει σε ενα σημειο της κοιλιας αλλα καμια σχεση με τις κλωτσιες των προηγουμενων μηνων.ειναι κατι ανησυχητικο?

δεν ξερω να σου πω την αληθεια! κ εμενα υπαρχουν μερες που ειναι ηρεμη κ αλλες που γινετε χαμος. καθε μωρο κ καθε εγκυμοσινη ειναι διαφορετικη..

yEZHp2.png

Q4UYp3.png

XJkwp3.png

καλησπερα κοριτσια μου !!

βλεπω ολα καλα..!

κριστυ υπεροχα οι μπεμπουλες σας...φτου φτου μασαλα..!!αντε να παρουν κ την θεση που θες..!

εγω ειμαι να σκασω κοριτσια...

πηγα σημερα στην διατροφολογο-ενδοκρινολογο για την διατροφη που σας ελεγα...εε κοιταξε την καμπυλη μου....μου ειπε οτι ειναι μια χαρα εκτος απο μια μετρηση που ειναι λιγο πιο πανω....κ οτι θα μου εδινε μια αλλη κοπελα μια διατροφη πολυ ελαφρια κ οτι δεν χρειαζεται να κοψω τιποτα απλα να περιορισω..μου εδωσε κ μηχανημα για μετρησεις να κανω 2 φορες την εβδομαδα προληπτικα....κ με στελνει στην αλλη γιατρο...

περιμενα 1.30 ωρα να με δει η αλλη γιατι εκανε εκπαιδευση...με δεχεται κ ειναι μεσα κ οι εκπαιδευομενες της...κ ξεκιναει κ διαβαζει τις εξετασεις μου λες κ πεθαινω....κ αρχιζει κ μου λεει οτι εχω προδιαθεση ζαχαρου 15 χρονια κ οτι αν συνεχισω ετσι θα κανω ενεσεις ινσουλινης κ οτι σε 4 χρονια θα ειμαι διαβητικη....κ μου γραφει μια διαιτα παρα παρα πολυ αυστηρη απαγορευοντας μου ακομα κ το γαλα...κ λεγοντας μου να μετραω το ζαχαρο μου 2 φορες την μερα κ αν ανεβει εστω κ 111 να την παρω επειγοντως τηλεφωνο.....η μανα μου κοντευε να μπηξει τα κλαματα..κ η γιατρος της ελεγε οτι ειναι κληρονομικο κ οτι το κληρονομησα απο εκεινη..(η μανα μου εμφανισε ζαχαρο στα 50 της)...!κ μου ελεγε τι να κανουμε??τους συγγενεις μας δεν τους επιλεγουμε...εξηγουσε κ στις μαθητριες το θεμα μου κ καλα που μονο που την ακουγα ηθελα να ουρλιαξω...εφυγα απογοητευμενη,πηρα τον αμορε,με επιασαν τα κλαματα...μου ελεγε να χαλαρωσω....πηρα τον γιατρο μου τηλεφωνο να του πω οτι εγω πηγα απλως για μια διατροφουλα κ αυτη με εβαλε να ζυγιζω το καθετι που τρωω..κ ο γιατρος μου εβαλε τα γελια...

μου ειπε να την αγνοησω κ οτι χωρις να θελει να προσβαλει κανενα αυτα ειναι βλακειες κ οτι θα μου προτεινει μια ιδιωτη να παω..κ οτι πιστευε οτι θα μου εγραφε διατροφη η 1η κ οχι αλλη...κ να χαλαρωσω..να προσεχω λιγο την διατροφη μου...κ οχι ολα αυτα που λεει...

κοριτσια πραγματικα ειμαι να σκασω....να φανταστειτε για πρωινο μου εγραψε 2 φρυγανιες κ μετα λεει οχι οχι επειδη εχεις προβλημα σοβαρο μονο 1 θα τρως...αυστηρα...κ να μην επαναπαυτω...κ μου λεει ο γιατρος μου ..''πιστευεις οτι θα εβλεπα εγω προβλημα με ζαχαρο κ θα σ αφηνα ετσι 5 εβδομαδες...??δεν με εμπιστευεσαι...??''κ η αληθεια ειναι ρε κοριτσια οτι ειναι πολυ σχολαστικος...πραγματικα...εδω μετραει 3 φορες το βαρος του μωρου κ μου τα εξηγει υπεραναλυτικα...θα το αφηνε ετσι...??ουφφφ!!!ο αμορες πυραυλος με την γιατρο εντωμεταξυ....κ εγω δεν ξερω τι να κανω..!!κ λεω ρε γαμωτο τις ιδιες μετρησεις ειχε η κουμπαρα μου που εχουμε τον ιδιο γιατρο κ ειχε ηδη παραπανω κιλα κ δεν την παρεπεμψε καν σε γιατρο....μπας κ εκανα βλακεια που ζητησα να κανω διατροφη./.????:(:(

Jr39p2.png

εκανες τεραστια βλακεια για να σου απαντησω πριν σε κραξω.μα καλα τι ειναι αυτα?ουτε υπερβαρη εισαι ουτε σε πηραν τα χρονια και πρεπει να προσεξεις.μια χαρα εγκυμοσυνη και μια χαρα κιλα εχεις.οι διατροφολογοι λενε τα δικα τους.και στο κατω κατω δεν ξερεις εσυ απο μονη σου τι πρεπει να τρως για να μην παχαινεις?ασε που εισαι αρκετα πειθαρχημενη ουτως η αλλως απο μονη σου.ακου τον γιατρο σου και ασε τα υπολοιοπα.για να καταλαβεις ειχα παει σε μια διαιτολογο πριν κατι χρονια για να χασω 5 περιττα κιιλα που ειχα βαλει και στη μια βδομαδα πηγα να λιποθυμησω με τις βλακειες που μου εβαλε.και να φανταστεις αυτη ηταν πιο τσουπωτη απο μενα!!!!κατα πολυ!!ακου μονο τον γιατρο σου και απλα αν δε θες να ξεφυγεις,προσεχε απο μονη σου.εκανα βλακεια.απο την ωρα που μας το γραψες ηθελα να στο πω.

6KuQp2.png

ναι βρε συνονοματη αλλα ειπα μιας κ ειναι το ζαχαρο μου η μια μετρηση στο οριο να μου δωσουν κατι καποιος ειδικος για να ταιζω σωστα το μωρακι μου....αλλα αυτη μονο καταθλιψη που δεν με εκανε να παθω...!!:(:(

κ αφου πηρα το οκ απο τον γιατρο ημουν κομπλε γιατι κ ο ιδιος μου ελεγε οτι θα μου γραψουν μια πολυ ελαφρια διατροφη οχι για το ζαχαρο αλλα για τα κιλα...αυτη μου απαγορεψε ρητως το γαλα ,το ψωμι ,οτιδηποτε γλυκο.....κ με υφος...!!αυτοι εν ολιγοις μου εδωσε μια διατροφη για να τρωω για κανεναν...ακομα κ ενας θειος μου που εχει προβλημα με το ζαχαρο του η κ η μαμα μου που κανει καθημερινα μετρησεις τετοια διατροφη δεν της εχουν δωσει...κ οταν ειπε για ινσουλινες ξερεις τι απαντησε ολοκληρη γιατρος μπροστα στις ειδικευομενες....?

ενταξει κυρια μου πως κανετε ετσι δεν θα γινει ναρκομανης για την υγεια της ειναι....εξαλλου απο εσας το κληρονομησε...κ εγω παγωτο...!!:(

Jr39p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...