Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

Cafe ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2013

mpiskotaki

Recommended Posts

Καλησπερα σας!

Χρονια Πολλα Βαρβαρουλες!!!

τα κιλα αφηστε τα... τελικα δεν ειναι τοσα πολλα αυτα που μενουν! εγω ειμαι ηδη -10!!! οποτε μενουν αλλα 4 και μετα βλεπουμε...

το σωμα παντως αλλαζει πολυ!

υπομονη σε ολες τις πεθεροπληκτες!!! θα σας πω κι εγω τα της δικιας μου... :shock::shock::shock:

γεια σου κατια μου τι κανεις??? το μιχαλακι??? φιλα μου τον!!!!!! οντως τα κιλα φευγουν αλλα το σωμα ειναι διαφορετικο εγω δεν παιρνω κιλα αλλα το σωμα ειναι σαν χλαπατσα χαχαχαχαχα μετα απο λιγους μηνες παει να γινει κατι!!

yEZHp2.png

Q4UYp3.png

XJkwp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• didi&k

1558

• κατια_82

1457

• ritsa3

1342

• markela35

801

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Είναι ότως φοβερό πως μεγαλώνει ένα μωράκι μέσα μας και βγαίνει έτοιμο! Νομίζω πως μετά θα μας λείπει λίγο η κοιλιά μας και η "αποκλειστικότητα" που έχουμε με το μωράκι μας, οι κλωτσιές του, όλα αυτά!

as1cOB80g410000MDAwOGQ0fDAwNzk1N2R8aSBtcGVtcGEgbWFzIGVpbmFp.gif

ο μιχαλιος δοξα το Θεο!!! τον εχω μαμ, κακα (πολλα ρε παιδι μου! ) και νανι μονο με αγκαλιτσα!!! :cool::cool::cool: το πρωι κοιμαται και μονος του... το βραδυ ομως!!!

θα σου πω κατι αν θες το κανεις γιατι ειναι το πρωτο! μη το μαθεις με νανουρισμα γιατι μετα θα εχεις προβλημα εγω ετσι εκανα αγκαλια κ νανουρισμα κ μετα δεν κοιμοταν αλλιως! κ στο δευτερο δεν ειχα πολλα πολλα κ κοιμοτανε μονη της!! βεβαια μπορει να ετυχε. αλλα το ιδιο θα κανω κ τωρα!

yEZHp2.png

Q4UYp3.png

XJkwp3.png

Διαφημίσεις

Χρονια πολλα στις εορταζομενες!! Με το καλο τα μωρακια!!

Αχ με τα κιλα εχω ξεφυγει κι εγω αλλα τα θελω και τα παθαινω και μετα αρχιζω τα βραστα και τους ατμους!!Αχαχχαχαχ...

Τωρα ειμαι +10 αλλα δε με νοιαζει γιατι στο γιο μου ειχα παρει πιο πολλα και τα εχασα με το θηλασμο.

Με τους γιατρους...ετσι ελεγα κι εγω μεχρι που εμπλεξα με τον δικο μου. Αμα τα ζεις απο μεσα ειναι αλλιως κοριτσια...ενταξει ειναι μερικοι |(ειδικα οι γυναικολογοι) που εχουν πιστεψει στο χρημα εντελως, αλλα οι περισσοτεροι ειναι κακοπληρωμενοι, σε αθλιες συνθηκες (νοσοκομεια εφημεριες υπερωριες που δε πληρωνονται) κι αν δεν εχουν φιλοτιμο δε παει μπροστα η κατασταση. Εμενα του αντρα μου του χρωσταει ο ΕΟΠΠΥ και χωρια το ΙΚΑ απο πριν...6-7 μηνες...αν δεν ειχαμε τη δικη μου δουλεια θα το ειχε κλεισει το ιατρειο...τα εξοδα ειναι πολλα για τη συντηρηση του...

Οποτε εξω απ'το χορο..πολλα τραγουδια λεγονται!

Και οι γονεις πρεπει να βαλουν προτεραιοτητες...γιατι δε γινεται να πετας τα κλειδια απο τη BMW πανω στο γραφειο και να ερχεσαι στο γιατρο να σου γραψει μια fucidin που κανει 1 ευρω...ή να κανεις 3 πακετα τσιγαρα και να μην εχεις να πληρωσεις το εμβολιο του παιδιου σου!! Η κατασταση ειναι τραγικη για πολλους και μη νομιζετε, εγω του φωναζω του δικου μου γιατι κανει τη μητερα Τερεζα σε πολλες περιπτωσεις αλλα εχουμε και εμεις οικογενεια και δε γινεται "ο τζαμπας" συνεχεια.

Τελοσπαντων...με πιανει και μενα το παραπονο μ'αυτα και μ'αυτα...

Ας μας πει κι η Μαρκελα πώς τα περναει ο αντρας της...εμεις καναμε και 5 μηνες να πληρωθει εφημερια..

Σας ζαλισα ε?

Αχ Κατια μου μη το μαθαινεις αγκαλια δε θα μπορεις ουτε τουλεττα μετά!!! Κι εγω τον νανουριζα με τραγουδακια και μετα εμαθε και δε μπορουσε μονος...αστον να τον παιρνει ο υπνος, αγκαλιες στον ξυπνιο!!!

xHByp3.png

Ns8Jp2.png

Να σας πω, είδα που λέγατε νωρίτερα για "γυμναστική'... Εμείς κανονικά.. Όχι με τρελή συχνότητα, αλλά με σταθερούς ρυθμούς! ;) Πειράζει μετά από ένα σημείο; Γιατί ο γιατρός μας έχει δώσει το ελεύθερο αλλά σιγά σιγά αρχίζω να αγχώνομαι τώρα που πλησιάζει ο καιρός...

as1cOB80g410000MDAwOGQ0fDAwNzk1N2R8aSBtcGVtcGEgbWFzIGVpbmFp.gif

κοριτσια ευχαριστουμε για τα χρονια πολλα αν και το ονομα δεν το πολυβγαζουν πια.δεν αρεσει!!!

ελενη γιατι θα πας στο νοσοκομειο εκει?μηπως και καταληξεις τελικα εκει?αλλα μην τα βαζεις και πολυ μεσα σου ρε κοριτσακι.θα σε ξεγεννησει αυτος ο ανθρωπος και πρεπει οσο ναναι να εισαι ηρεμη μαζι του.βαλτα με την γραμματεα του.πολυ ζωον πρεπει ναναι!!!αυτος κανει τη δουλεια του και αφου τον πληρωνουν εχει μαθει!

κατια φιλα μας τον μιχαλιο σου!!!

μπισκοτακι να σε ρωτησω κατι?οι ιδιωτικες ασφαλειες ειναι συμβεβλημενες με παιδιατρους?και αν ξερεις,τα εμβολια τα δικαιολογουν?

6KuQp2.png

κοριτσια ευχαριστουμε για τα χρονια πολλα αν και το ονομα δεν το πολυβγαζουν πια.δεν αρεσει!!!

ελενη γιατι θα πας στο νοσοκομειο εκει?μηπως και καταληξεις τελικα εκει?αλλα μην τα βαζεις και πολυ μεσα σου ρε κοριτσακι.θα σε ξεγεννησει αυτος ο ανθρωπος και πρεπει οσο ναναι να εισαι ηρεμη μαζι του.βαλτα με την γραμματεα του.πολυ ζωον πρεπει ναναι!!!αυτος κανει τη δουλεια του και αφου τον πληρωνουν εχει μαθει!

θα παω στο νοσοκομειο να με δει κ να μιλησω μαζί του. πρεπει να ξεκαθαρισω τι θα κανωαν θα παω στο νοσοκομειο της λαμιας ή θα συνεχίσω με αυτόν, αλλά το βλέπω χλωμό.

φανταζομαι πως ειναι πολιτική του να παίρνει λεγτα στον τελευταιο μηνα, αλλά επεσα απο τα συννεφα οταν μου ειπε 3 επισκεψεις στον τελευταιο μηνα κ οτι πληρωνουμε κανονικα. δηλαδη 300 ευρω.

μπισκοτακι μπορει να χεις απολυτο δικαιο, αλλά ειλικρινα οι γυναικολόγοι νομιζω οτι δεν εχουν τετοια θεματα, γιατι οταν παίρνει για μια γυναικα συνολο 2500 ευρω, φαντασου για ποσα λεφτα μιλάμε. ειπα κ σε αλλο ποστ οτι οσοι εχου κ φιλότιμο δεν γινονται πλουσιοι.

as1cOB38pj-0000MDAwNzM4OGR8MDAwMDQ1ZGJ8byBtcGVtcGlzIG1hcyEhISEh.gif

Διαφημίσεις

Χρονια πολλα στις εορταζομενες!! Με το καλο τα μωρακια!!

Αχ με τα κιλα εχω ξεφυγει κι εγω αλλα τα θελω και τα παθαινω και μετα αρχιζω τα βραστα και τους ατμους!!Αχαχχαχαχ...

Τωρα ειμαι +10 αλλα δε με νοιαζει γιατι στο γιο μου ειχα παρει πιο πολλα και τα εχασα με το θηλασμο.

Με τους γιατρους...ετσι ελεγα κι εγω μεχρι που εμπλεξα με τον δικο μου. Αμα τα ζεις απο μεσα ειναι αλλιως κοριτσια...ενταξει ειναι μερικοι |(ειδικα οι γυναικολογοι) που εχουν πιστεψει στο χρημα εντελως, αλλα οι περισσοτεροι ειναι κακοπληρωμενοι, σε αθλιες συνθηκες (νοσοκομεια εφημεριες υπερωριες που δε πληρωνονται) κι αν δεν εχουν φιλοτιμο δε παει μπροστα η κατασταση. Εμενα του αντρα μου του χρωσταει ο ΕΟΠΠΥ και χωρια το ΙΚΑ απο πριν...6-7 μηνες...αν δεν ειχαμε τη δικη μου δουλεια θα το ειχε κλεισει το ιατρειο...τα εξοδα ειναι πολλα για τη συντηρηση του...

Οποτε εξω απ'το χορο..πολλα τραγουδια λεγονται!

Και οι γονεις πρεπει να βαλουν προτεραιοτητες...γιατι δε γινεται να πετας τα κλειδια απο τη BMW πανω στο γραφειο και να ερχεσαι στο γιατρο να σου γραψει μια fucidin που κανει 1 ευρω...ή να κανεις 3 πακετα τσιγαρα και να μην εχεις να πληρωσεις το εμβολιο του παιδιου σου!! Η κατασταση ειναι τραγικη για πολλους και μη νομιζετε, εγω του φωναζω του δικου μου γιατι κανει τη μητερα Τερεζα σε πολλες περιπτωσεις αλλα εχουμε και εμεις οικογενεια και δε γινεται "ο τζαμπας" συνεχεια.

Τελοσπαντων...με πιανει και μενα το παραπονο μ'αυτα και μ'αυτα...

Ας μας πει κι η Μαρκελα πώς τα περναει ο αντρας της...εμεις καναμε και 5 μηνες να πληρωθει εφημερια..

Σας ζαλισα ε?

Αχ Κατια μου μη το μαθαινεις αγκαλια δε θα μπορεις ουτε τουλεττα μετά!!! Κι εγω τον νανουριζα με τραγουδακια και μετα εμαθε και δε μπορουσε μονος...αστον να τον παιρνει ο υπνος, αγκαλιες στον ξυπνιο!!!

distixos etsi einai.emena o antras mou exei na plhrwthei efimeries kai yperories apo perisi ton maio kai mistho exei na parei apo ton augousto...diladi an den plhrwnomoun egw den mpenei misthos sto spiti...meta sou leei giatros einai exei...den einai oloi etsi...einai kai kapioi omws pou ta pernpoun xontra alla den eimaste se auth thn kathgoria...o antras mou giatros se dimosio nosokomeio kanei eidikotita me mikto mistho 1024 eurw kai egw oikonomologos me mikto 1400...auta...

WvYwp2.png I9Cbp2.png

kalhspera!

χρονια πολλα στις εορταζουσες! να εισαστε παντα ευτυχισμενες

απο πεθερες και συγγενολοϊ, βλεπω περνατε μια χαρα και εσεις

εγω πατνος εχω εξουσιοδοτησει 2-3 φιλες μου αν με δουν οτι το παιρνω λαθος το μονοπατε να με πυροβολισουν!

οσο για το σχολειο εννοειε οτι οταν ειναι αρρωστο το παιδι δεν το στελνω

αλλα φετος δεν αρρωστενουμε και τοσο!, και εχουμε κανει πολυ μεγαλη προσπαθεια να φτασουμε να πηγαινουμε χωρις κλαμματα, θα μεσολαβησουν και τα Χριστουγεννα , δεν πας παιρνει για πολλες δικοπες!

επισεις ν ασας ενημερωσω οτι απο την ηλικια των 4 ετων και μετα, και φυσικα μετα απο ιτρικες εξετασεις μπορουν ν απαρουν καποιες βιταμινες τα παιδακια σε συνδιασμο με ω3 ( το γνωστο μας μουρουνελαιο αλλα πιο εξεληγμενο) και μια αγωγη με φυτικη ΕΧΙΝΕΑΤΣΑ βοτανο που βοηθα στο ανοσοποιητικο

καναμε εναν κυκλο αγωγης τον σεπτεμβριο και θα ξανα κανουμε τελη γεναρη, εχουμε δει διαφορα γιατι η παιδιατρος μας δεν πολυ θελει ν ακανουμε το αντιγριπικο εμβολειο ( και καλυτερα, και εγω το προτημω)

Καλημερα Κοριτσαρεςςςςςςςςςςςςςςςςς!!!Χρονια πολλα στα κοριτσια μας που γιορταζουν και με το καλο τα μπεμπακια σας.

Βλεπω πιασατε ωραιο θεμα ε??? πεθερες ??? χαχαχαχαχα

Χειροτερη απο την δικια μου δεν υπαρχει...Στα παπακια σας ομως τα μωρακια να ειναι καλα και να ειστε καλα με τους αντρες σας!!

πλησιαζουν οι μερες για τεστακι! περιμενουμε χριστουγεμνιατικο δωρακι!

την θετικη σου τεραστια χοριακη!

οσο για την γυμανστικη , και εγω στην πικρα ειμαι!:evil::evil:

λευτα ! ωραιο θεμα για να κλεισω το μηνυμα! (ειρωνικα το λεω)

ο δικος μου γιατρος τα τσεπωνει χοντρα καθοτι εξωσωματικη και χτυπανε εκει που πονας!

βεβαια οτι πληρωνεις εχεις και εγω δεν εχω ΚΑΝΕΝΑ ΠΑΡΑΠΟΝΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΝΤΡΩΠΟ ΓΙΑΤΙ ΜΕ ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ

σο για τις επισκεψεις: απο τις 20/ 12 ( που θα κξανω ντοπλερ (120 ευρω) )

με προειδοποιησε οτι θα ειναι καθε εβδομαδα υπερηχος και ντοπλερ εναλλαξ

αρα , την μια εβδομαδα 80 την αλλη 120

δεν τον ρωτησα αν θα μου περνει λευτα αλλα πιστευω αν ηταν να μην μου παρει, θα μου το ελεγε

και θα μπαινω στον 8ο

αρα αμα παμε και μεχρι τελους ( που παρακαλαω να παμε )

400 ευρω για τον 8ο και 200+ για τον 9ο μηνα + την μαια συν την γεννα συν το ΜΗΤΕΡΑ

με πιασαν μια μερα τα κλαμμματα

και εκει παραδεχτικα τα πεθερικα μου , που οταν τους το ειπε ο Ροδουλος ειπαν :

ΕΜΕΙΣ ολα να πανε καλα και θα βοηθησουμε εμεις!

ετσι εκει που κανουν κατο να θυμωσω εκει μου δινουν μελι

τι να πω καθε ανθρωπος με τα καλα και τα κακα το

καληνυχτα!

το κοριτσάκι μας

029ed13ffd.png

το αγορακι μας

event.png

Θεε μου σε ευχαριστω...................

καλημερααααα φιλεναδιτσες μου...τι κανουμε???

εμεις κοριτσια χθες απολαυσαμε τον μπεμπουλη...

ειναι περιπου 1700 το μπεμπακι μας...εχει παρει θεση προς τα κατω...ολα πανε υπεροχα μου ειπε....επειδη του ειπα οτι με πιανουν κατι ζαλαδες που κ που μου ειπε να πινω ενα σιδηρο ακομη για αυτο τον μηνα...

ο μικρουλης ηταν υπερδραστηριος για αλλη μια φορα κ ημασταν στον υπερηχο κανενα μισαωρο κ παραπανω...με ξαναεξετασε απο κατω για να δει τον τραχηλο μου κ ειναι ολα υπεροχα ειπε ....!κ τα αμνιακα μας τελεια κ ολα καλα..!απλως του ζητησα επειδη εχω καταλαβει οτι ξεφευγω με το φαγητο αν εχει να μου προτεινει καποια διατροφη κ θα μιλησω με μια γιατρο απο το αττικο να μου γραψει καμια διατροφη να κανουμε για να μην παρω 20- κιλα στο τελος...κ μου ειπε οτι δεν το εχω αναγκη την διατροφη αλλα αφου το θελω κανενα προβλημα κ οτι θα εχω κ πιο ευκολη γεννα οσο πιο λιγα κιλα παρω...!!!:D:D

αυτα τα νεακια μας..

σημερα τελευταια μερα στην δουλεια κ ολα καλα....!!

Jr39p2.png

ΚΑΛΗΜΕΡΑ!!!

Χρόνια Πολλά στις Βαρβαρούλες. Συγχωρήστε με για το ετεροχρονισμένο, αλλά χτες πχ είχα και γονείς και πεθερικά στο σπίτι!!!

(πονεμένες ιστορίες κ από τις 2 πλευρές)

Όποια καταφέρει να έχει παππουδογιαγιάδες σε μικρή/προκαθορισμένη επαφή (γιατί κ το καθόλου δεν κάνει καλό στην ψυχολογική εξέλιξη των παιδιών), που σημαίνει να τους βλέπει το παιδί μόνο για επισκέψεις και ΟΧΙ για φροντίδα, θα έχει μεν κούραση και πιθανότατα οικονομική επιβάρυνση (βρεφονηπιακός σταθμός ή νταντά), αλλά το κέρδος θα είναι ΠΟΛΛΑΠΛΟ όχι μόνο για την ίδια (διατήρηση ψυχικής ηρεμίας) αλλά κυρίως για το παιδί: Οι γονείς δεν χάνουν το ρόλο τους ως γονείς.

Τόχω ζήσει και μιλάω εκ πείρας.

Και τώρα απολαμβάνω τους καρπούς των κόπων μας. Και είναι - πιστέψτε με- πεντανόστιμοι!

Με νανουρίσματα, ανάγνωση παραμυθιών κλπ την έχω τη δικιά μου μέχρι τώρα.

Είμαι και τραγουδιάρα τρομάρα μου (χρόνια κλασσικής μουσικής και σπουδών τραγουδιού). Αλλά έχει μάθει: ένα νανούρισμα ή παραμύθι την ώρα που πέφτει στο κρεβάτι κ μετά νάνι. Κι αυτό από πολύ μικρή ηλικία.

Για τη γυμναστική (συζύγων):

Θέλω συνέχεια!!! Και κάναμε, πολύ αραιά βέβαια, λόγω όγκου και μή βολέματος, παρότι η σύσταση ήταν "αποφυγή στις πολύδυμες κυήσεις" (μόνο στην Ελλάδα το απαγορεύουν τελείως βέβαια οι εξυπνάκηδές μας).

Τώρα πλέον δεν μπορώ... ευτυχώς ο σύζυξ συμπαραστέκεται... αλλά μόλις κλείσω τα μάτια μου ... οι σκηνές είναι πολύ ΧΧΧ

Με τους γιατρούς τα έχω πάρει επίσης.

Τους "Μαιευτήρες", για να εξηγούμαστε. Που ο Θεός να τους κάνει δηλ, γιατί έχουν πάρει τη μαιευτική και της έχουν αλλάξει τα φώτα.

Τη γυναικολογία μια χαρά την ασκούν και τη χειρουργική επίσης.

Αλλά όταν έρθει η ώρα να γεννήσεις... δεν έχει υπομονή να περιμένει κανένας.

Απ΄ όσες ξέρω που κατάφεραν να γεννήσουν φυσιολογικά ήταν επειδή ΕΤΥΧΕ και προχώρησε καλά το πράγμα μετά από πρόκληση.

Και δεν κατάλαβα γιατί τέτοιες αμοιβές?

Ο ψυχίατρος, ο Παθολόγος, ο Παιδίατρος κλπ δηλ τι? Κορόιδα είναι??? (που είναι και πιο δύσκολες ειδικότητες).

Επειδή φέρνουν παιδιά στον κόσμο???

Μα τα παιδιά τα ΦΕΡΝΟΥΝ ΟΙ ΜΑΝΑΔΕΣ στον κόσμο. Αυτοί πρέπει απλά να είναι εκεί να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους ΟΤΑΝ κάτι δεν πάει καλά.

Από τη γιόγκα που κάνω με τη μαία μου, έχει τύχει να γεννήσουν σε αυτό το διάστημα περίπου 10 κοπέλες μόνες με τη μαία στο σπίτι τους και είχαν όλες ΤΕΛΕΙΟΥΣ τοκετούς. Οκ, εγώ δεν θα το διακινδύνευα, τη θέλω την ασφάλεια του μαιευτηρίου, αλλά εκεί το "χάνεις" το νόημα βεβαίως...

Ο δικός μου ο γιατρός ζήτησε 2000 με απόδειξη.

Χωρίς απόδειξη το "συζητάμε".

Γιατί λέει 2 παιδιά θα μου φέρει στον κόσμο...

Οκ, θα τα έχουμε τα λεφτά, από την αποζημίωση του συζύγου, που την περιμένουμε πριν τα Χριστούγεννα απ΄ ότι μάθαμε. Αλλά δεν είναι κουφό???

Θα είμαστε 3τεκνοι, με το σύζυγο χωρίς δουλειά να περιμένει να αναλάβει στην καινούργια εταιρία - που μπορεί να πάρει μήνες - και θα χαλάσω τα λεφτά της αποζημίωσης???

Και μ΄ εκνευρίζει που δεν σου το λένε εγκαίρως.

Περιμένουν να φτάσεις σε προχωρημένη κύηση, να τους ρωτήσεις, να επιμείνεις και μετά στο "σκάνε".

Πάντως την Παρασκευή έχω ραντεβού με γιατρό στο Έλενας που δεν "ζητάει".Δίνεις εσύ ότι κρίνεις, αν θέλεις κ αν έχεις. Κι αν απλά κάνεις ένα δώρο, σου λέει κι ευχαριστώ δεν έπρεπε. Και μου είπαν και γι΄ άλλους τέτοιους γιατρούς. Και έχεις και την ασφάλεια ενός μεγάλου νοσοκομείου, χώρια την ξενοδοχειακή υποστήριξη που τύφλα νάχει το ΙΑΣΩ.

Όποια θέλει, ας μου στείλει πμ για πληροφορίες.

έχω κατασυγχισθεί και το έχω ψάξει όσο μπορώ.

Σας αφήνω, πάω στη συνάντηση της la leche league international (περί μητρικού θηλασμού).

Α, και ναι, όσο θηλάζετε, μπορείτε άφοβα να κάνετε "γυμναστική".

Αν τρέχει το γάλα... ας δοκιμάσει κι ο σύζυγος... τι πειράζει δηλ???

Μην μπείτε στο "τριπάκι" της "Μάνας-Μαντόνας" γιατί θα το χάσετε.

Δείτε τη μητρότητα κ το κάθετί που συνδέεται με αυτήν σαν κάτι εξόχως σεξουαλικό γιατί αυτό υποτίθεται ότι είναι...

Εξάλλου, ειδικοί μελετητές αναφέρουν, ότι όταν ένα μωρό έρχεται ΕΝΤΕΛΩΣ μή παρεμβατικά στον κόσμο, η έξοδός του από τον κόλπο ισοδυναμεί με τον πιο έντονο οργασμό που μπορεί ποτέ να βιώσει μια γυναίκα.

Αυτό κορίτσια μας το έχουν κλέψει... και τους "χρυσοπληρώνουμε" γι΄αυτό...

Φεύγω... άργησα...

fgFzp3.png

pAfOp2.png

καλημερααααα φιλεναδιτσες μου...τι κανουμε???

εμεις κοριτσια χθες απολαυσαμε τον μπεμπουλη...

ειναι περιπου 1700 το μπεμπακι μας...εχει παρει θεση προς τα κατω...ολα πανε υπεροχα μου ειπε....επειδη του ειπα οτι με πιανουν κατι ζαλαδες που κ που μου ειπε να πινω ενα σιδηρο ακομη για αυτο τον μηνα...

ο μικρουλης ηταν υπερδραστηριος για αλλη μια φορα κ ημασταν στον υπερηχο κανενα μισαωρο κ παραπανω...με ξαναεξετασε απο κατω για να δει τον τραχηλο μου κ ειναι ολα υπεροχα ειπε ....!κ τα αμνιακα μας τελεια κ ολα καλα..!απλως του ζητησα επειδη εχω καταλαβει οτι ξεφευγω με το φαγητο αν εχει να μου προτεινει καποια διατροφη κ θα μιλησω με μια γιατρο απο το αττικο να μου γραψει καμια διατροφη να κανουμε για να μην παρω 20- κιλα στο τελος...κ μου ειπε οτι δεν το εχω αναγκη την διατροφη αλλα αφου το θελω κανενα προβλημα κ οτι θα εχω κ πιο ευκολη γεννα οσο πιο λιγα κιλα παρω...!!!:D:D

αυτα τα νεακια μας..

σημερα τελευταια μερα στην δουλεια κ ολα καλα....!!

υπεροχα νεα!!!!

αυτό με τα κιλά νομιζω οτι το μονο επικινδυνο ειναι να μην ανεβασουμε πιεση στον 9ο, αλλιώς κ εγω ελπιζω οτι θα φυγουν αμεσως.

τωρα που θα παρεις αδεια θα χαρεις το μπεμπακι σου ακομα περισσοτερο!!!!!!

as1cOB38pj-0000MDAwNzM4OGR8MDAwMDQ1ZGJ8byBtcGVtcGlzIG1hcyEhISEh.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...