Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

Cafe ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2013

mpiskotaki

Recommended Posts

εγω παντως, αν ημουν γιατρος, θα μουν ο πιο φτωχός. χωρις πλακα, σε απλα πραγμτα κ χαριζω γιατι λυπαμαι. λεω καθε φορα, ας μου χαριζει η Παναγια υγεια κ δεν πειραζει. αλλα τελικα ειναι πολύ στηνν σημερινη εποχη που δεν σκεφτονται ετσι, απλα εκμεταλλεύονται καταστασεις.

κ εμεις αυτο λεμε με τον αντρα μου δεν κανουμε εμεις για μαγαζι.. χαχαχαχαχα λυπομαστε ευκολα..

yEZHp2.png

Q4UYp3.png

XJkwp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• didi&k

1558

• κατια_82

1457

• ritsa3

1342

• markela35

801

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

εχεις δικιοι κ δεν ειναι μονο τα δικα σου 1600 ποσες γεννες θα εχει... αααααα ειναι των χρηματων πολυ... ειπαμε να γεννησουμε οχι κ να πεινασουμε απο τη στιγμη που μπορουμε να γεννησουμε πιο οικονομικα.. εγω κ στα αλλα παιδια ειχα τον ιδιο γιατρο κ τωρα στο τριτο λογο οικονομικων σκεφτηκα να παω δημοσιο κ του το ειπα κ μου λεει μαζεψε τα χρηματα για την κλινικη που ειναι ξενα κ εμενα κ 10 χρονια να κανεις να μου τα δωσεις δεν με πειραζει μονο αυτο που μου ειπε φτανει.. λεω με ξερει τον ξερω μου εκανε τετοια ευκολια κ θα τον αφησω?? με τιποτα βεβαια θα τον πληρωσω αλλα πες πως δεν μπορουσα θα του τα εδηνα λιγα λιγα. κ την πληρωμη του την παιρνει την τελευταια ημερα..

μακαρι να εβρισκα καποιον που να μπορουσε να σκεφτει ετσι.

οι δικοι μου, μου λενε οτι θα σου δωσουμε εμεις τα χρηματα, αλλά δεν ειναι αυτο. τα χρηματα τα εχουμε, η γαιδουρια κ η εκμεταλλευση μ ενοχλει.

κ στη μαμα μου οταν της το ειπα, δεν της αρεσε ο τροπος αυτός, αλλά μου λεει εισαι στο τελος κ ειναι κ η πρωτη γεννα, μεινε σ αυτον κ κανε υπομονη, αλλά πνιγομαι απο την εσωτερικη πιεση. τι να πω, ειμαι πολύ χαλια κ δυστυχως το νιωθω οτι το περναω κ στον μπεμπη μου κ με στεναχωρει ακομα περισσοτερο

as1cOB38pj-0000MDAwNzM4OGR8MDAwMDQ1ZGJ8byBtcGVtcGlzIG1hcyEhISEh.gif

κ εμεις αυτο λεμε με τον αντρα μου δεν κανουμε εμεις για μαγαζι.. χαχαχαχαχα λυπομαστε ευκολα..

τελικα καλα εχω πει οτι αυτοί που δεν εχουν χρηματα, εχουν ψυχη. σε αντιθεη με τους λεφταδες

οι δικοι μου, μου λενε οτι θα σου δωσουμε εμεις τα χρηματα, αλλά δεν ειναι αυτο. τα χρηματα τα εχουμε, η γαιδουρια κ η εκμεταλλευση μ ενοχλει.

κ στη μαμα μου οταν της το ειπα, δεν της αρεσε ο τροπος αυτός, αλλά μου λεει εισαι στο τελος κ ειναι κ η πρωτη γεννα, μεινε σ αυτον κ κανε υπομονη, αλλά πνιγομαι απο την εσωτερικη πιεση. τι να πω, ειμαι πολύ χαλια κ δυστυχως το νιωθω οτι το περναω κ στον μπεμπη μου κ με στεναχωρει ακομα περισσοτερο[/QUOT

υπομονη μεχρι να γεννησεις κ για το επομενο πας αλλου!!!

yEZHp2.png

Q4UYp3.png

XJkwp3.png

Διαφημίσεις

κ στη μαμα μου οταν της το ειπα, δεν της αρεσε ο τροπος αυτός, αλλά μου λεει εισαι στο τελος κ ειναι κ η πρωτη γεννα, μεινε σ αυτον κ κανε υπομονη, αλλά πνιγομαι απο την εσωτερικη πιεση. τι να πω, ειμαι πολύ χαλια κ δυστυχως το νιωθω οτι το περναω κ στον μπεμπη μου κ με στεναχωρει ακομα περισσοτερο[/QUOT

υπομονη μεχρι να γεννησεις κ για το επομενο πας αλλου!!!

ετσι ελεγα πριν καιρο, για το 2ο θα ρωτουσα κ χασιακο κ στο αττικο. αλλά να που τωρα ειμαι σε διλλημα, τι να κανω. θα παρω τηλ να κλεισω ραντεβου στο νοσοκομειο λαμιιας με τον γιατρό που μου εχουν πει κ αν τελικα δεν βρω καποιον αλλο αθηνα κ ειμαι μεταξυ των 2, θα το σκεφτω. αλλά εχει κρυωσει η καρδια μου κ δεν ξερω πως θα μαι μαζι οτυ.

Γειά σας!

Χρόνια πολλά στις Βαρβάρες μας και με το καλό να έρθουν τα μωράκια σας!!!!! :P

Αυτό το θέμα με τις πεθερές που πιάσατε είναι μεγάλη ιστορία. Κι εγώ ακολουθώ τη μέθοδο "μακριά και αγαπημένοι" γιατί ιδίως τώρα που θα γεννηθεί το μωρό φοβάμαι ότι θα ανακατευτεί και θα αρχίσει τα "κάντο έτσι, κάντο αλλιώς, τα κάνεις λάθος,κλπ"... :evil: Ευτυχώς μέχρι στιγμής δε χρειάζομαι βοήθεια και μετά αν χρειαστώ έχω τη μαμά μου που είναι πολύ διακριτική!

Όσο για τα κιλά κι εγώ απορώ πως κάποιες παίρνουν τόσο λίγα, εγώ είμαι στα +12 και φοβάμαι πόσα θα φτάσω μέχρι να γεννήσω! :? Αλλά είπαμε, δεν αγχωνόμαστε, κάθε οργανισμός είναι αλλιώς και απλά ελπίζω να τα χάσω εύκολα μετά....

Ελένη, εγώ δεν ξέρω αν θα μου παίρνει λεφτά και στον 9ο μήνα ούτε μου έχει πει ακόμη αμοιβή. Απλά η επίσκεψη είναι 50 ευρώ, όχι 100. Πάντως κι εγώ γύρω στα 1500 υπολογίζω για την αμοιβή του, μακάρι να είναι λιγότερα!

as1cOB80g410000MDAwOGQ0fDAwNzk1N2R8aSBtcGVtcGEgbWFzIGVpbmFp.gif

Διαφημίσεις

http://www.mama365.gr/800/h-anaptyxh-toy-emvryoy-se-51-sygklonistika-videos.html

κοιτα το τριτο βιντεακι, ετσι ειναι τα μωρακια μας τωρα

στο τελευταιο βιντεο ειμαστε εμεις!!

χθες ο αντρας μου μου λεει να σκεφτεις πως μεγαλωνει παιδι εκει μεσα ε?? ειναι να τρελενεσαι.. κ του λεω εμας τις γυναικες πρεπει να μας κανετε εικονισμα.. χαχαχαχα

η αληθεια αμα το σκεφτεις ενα θαυμα!!!!!!!!!

yEZHp2.png

Q4UYp3.png

XJkwp3.png

Γειά σας!

Χρόνια πολλά στις Βαρβάρες μας και με το καλό να έρθουν τα μωράκια σας!!!!! :P

Αυτό το θέμα με τις πεθερές που πιάσατε είναι μεγάλη ιστορία. Κι εγώ ακολουθώ τη μέθοδο "μακριά και αγαπημένοι" γιατί ιδίως τώρα που θα γεννηθεί το μωρό φοβάμαι ότι θα ανακατευτεί και θα αρχίσει τα "κάντο έτσι, κάντο αλλιώς, τα κάνεις λάθος,κλπ"... :evil: Ευτυχώς μέχρι στιγμής δε χρειάζομαι βοήθεια και μετά αν χρειαστώ έχω τη μαμά μου που είναι πολύ διακριτική!

Όσο για τα κιλά κι εγώ απορώ πως κάποιες παίρνουν τόσο λίγα, εγώ είμαι στα +12 και φοβάμαι πόσα θα φτάσω μέχρι να γεννήσω! :? Αλλά είπαμε, δεν αγχωνόμαστε, κάθε οργανισμός είναι αλλιώς και απλά ελπίζω να τα χάσω εύκολα μετά....

Ελένη, εγώ δεν ξέρω αν θα μου παίρνει λεφτά και στον 9ο μήνα ούτε μου έχει πει ακόμη αμοιβή. Απλά η επίσκεψη είναι 50 ευρώ, όχι 100. Πάντως κι εγώ γύρω στα 1500 υπολογίζω για την αμοιβή του, μακάρι να είναι λιγότερα!

ειμαι τοσο πελαγωμενη που ξεχασα οτι ειναι της αγιας βαρβαρας σημερα!

χρονια πολλά σε όσες γιορταζουν!!!! μαλλον σε οσες γιορταζουν κ αυριο κ μεθαυριο, γιατι το μυαλό μου δεν ειναι συγκεντρωμενο, μην μου κρατησετε κακια αν ξεχασω να σας ευχηθω!!

Κατ δεν θυμαμαι που μενεις, αν εισαι αθηνα στειλε μου πμ τον γιατρό σου κ που θα γεννησεις γιατί ψαχνω ποιος θα με ξεγεννησει, αλλιως μαμη στο σπιτι οπως παλια κ η αμοιβη της ενα δοχειο λαδι...χαχαχχα (γελαω με τον πονο μου).

για την επομενη τεταρτη εκλεισα ραντεβου στο νοσοκομειο. αντε να δουμε!!!!

Καλησπερα σας!

Χρονια Πολλα Βαρβαρουλες!!!

τα κιλα αφηστε τα... τελικα δεν ειναι τοσα πολλα αυτα που μενουν! εγω ειμαι ηδη -10!!! οποτε μενουν αλλα 4 και μετα βλεπουμε...

το σωμα παντως αλλαζει πολυ!

υπομονη σε ολες τις πεθεροπληκτες!!! θα σας πω κι εγω τα της δικιας μου... :shock::shock::shock:

1lqJp2.png

EO6lp3.png

στο τελευταιο βιντεο ειμαστε εμεις!!

χθες ο αντρας μου μου λεει να σκεφτεις πως μεγαλωνει παιδι εκει μεσα ε?? ειναι να τρελενεσαι.. κ του λεω εμας τις γυναικες πρεπει να μας κανετε εικονισμα.. χαχαχαχα

η αληθεια αμα το σκεφτεις ενα θαυμα!!!!!!!!!

θαυμα κ ευλογια μαζι. εχουμε εναν ανθρωπακο μεσα μας, εμενα αυτο μου κανει εντυπωση!!!! αντιδρα στα συναισθηματα μας, στα χαδια μας, στην ομιλια μας, ειναι φανταστικά, με οσες δυσκολιες κ αν περναμε, ειναι υπεροχο συναισθημα.

Καλησπερα σας!

Χρονια Πολλα Βαρβαρουλες!!!

τα κιλα αφηστε τα... τελικα δεν ειναι τοσα πολλα αυτα που μενουν! εγω ειμαι ηδη -10!!! οποτε μενουν αλλα 4 και μετα βλεπουμε...

το σωμα παντως αλλαζει πολυ!

υπομονη σε ολες τις πεθεροπληκτες!!! θα σας πω κι εγω τα της δικιας μου... :shock::shock::shock:

καλως την. δεν ρωταμε πλεον για σενα (πλακα κανω), αλλά μονο για τον μπομπιρα, τι κανει το μικρό κ ομορφο πλασματακι;;;

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...