Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

Cafe ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2013

mpiskotaki

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• didi&k

1558

• κατια_82

1457

• ritsa3

1342

• markela35

801

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

τι κανετε κοριτσια μου;;;;

λοιπον, εμεις εχουμε ενα θεματακι , που θα μου πειτε "τώρα το θυμήθηκες;;;;"

την προηγουμενη τριτη που πηγαμε στο γιατρό, ρωτησα την γραμματεα του αν θα πληρωνουμε στις επισκεψεις του 9ου μηνα, που θα ναι καθε 15 μερες, κ μου λεει " ναι, σιγα 3 επισκεψεις είναι". στραβωσαμε με τον αντρα μου πολυ. 3 επισκεψεις ειναι 300 ευρω συν 250 τα εξοδα μετακινησης, συνολο 550 ευρώ. χαλαστήκαμε παρα πολύ κ ειλικρινα το σκεφτόμαστε κ συζηταμε να φυγουμε απο τον γιατρό. Θελω να μου πειτε την αποψη σας, απο την μια σκεφτομαι να παω στο νοσοκομειο της λαμιας για ενα καλό γιατρό που εχω ακουσει οτι υπαρχει, παρακολουθει κ 2 γνωστες μου τωρα, κ απο την αλλή θελω να μάθω, αν παω στο αττικό (γιατί στο αρεταιειο δεν θελω για να μην με δει ο γιατρός εκει κ θα νιωσω ασχημα, θα τον ενημερωσω βεβαια αν τελικα φυγω απο αυτόν), θα με δεχτούνε;; Ποιος θα με ξεγεννήσει αν παω με σπασμενα νερα;;; πειτε μου σας παρακαλώ, αν γνωριζετε κατι γιατί παει να σπασει το κεφαλι μου. 8ο μηνα ειλικρινα ηταν το τελευταιο που περιμενα να σκεφτομαι.

as1cOB38pj-0000MDAwNzM4OGR8MDAwMDQ1ZGJ8byBtcGVtcGlzIG1hcyEhISEh.gif

καλα σοβαρα μιλας?300 ευρω 3 επισκεψεις?απο λαμια φευγεις καθε φορα και πας που?αθηνα?εγω κοριτσι μου εχω μια υπεροχη γιατρο στο βολο και παιρνει 30 ευρω την επισκεψη.θα γεννησω στο ιασω θεσσαλιας και με τον εοππυ ολα μαζι,μαζι με νοσοκομειο,αμοιβη γιατρου κτλ θα παει με καισαρικη 2300 και με φυσιολογικο περιπου στα 2000.μου φαινονται τραγικα τα χρηματα που λες.τωρα εσυ ξερεις.να κανεις μια βολτα σε καποιους γιατρους που θα σου προτεινουν στην πολη σου και βλεπεις.

6KuQp2.png

Διαφημίσεις

εμενα ο γιατρος εχει σταματησει να μου παιρνει χρηματα κ στις προηγουμενες 3 επισκεψεις δεν μου πηρε βεβαια ηταν ξαφνηκα ραντεβου λογο κρυωματος αλλα το μωρο το εβλεπε κανονικοτατα κ δεν πηρε κ ουτε θα ξανα παρει κ δεν επερνε 100ε την επισκεψη αλλα μια 40 μια 50 μια 80. 80 ηταν η β' επιπεδου.. δεν ξερω εγω απο εκει πανω τι γηνετε αλλα εμεις στη ροδο η κλινικη ειναι 600ε μεσω εοππυ +130 παιδιατρος κ 1000ε ο γυναικολογος για φυσιολογικο τοκετο σε δικλινο δωματιο. κ μου ειπε οτι θα προσπαθησει να ειμαι μονη μου..

yEZHp2.png

Q4UYp3.png

XJkwp3.png

καλα σοβαρα μιλας?300 ευρω 3 επισκεψεις?απο λαμια φευγεις καθε φορα και πας που?αθηνα?εγω κοριτσι μου εχω μια υπεροχη γιατρο στο βολο και παιρνει 30 ευρω την επισκεψη.θα γεννησω στο ιασω θεσσαλιας και με τον εοππυ ολα μαζι,μαζι με νοσοκομειο,αμοιβη γιατρου κτλ θα παει με καισαρικη 2300 και με φυσιολογικο περιπου στα 2000.μου φαινονται τραγικα τα χρηματα που λες.τωρα εσυ ξερεις.να κανεις μια βολτα σε καποιους γιατρους που θα σου προτεινουν στην πολη σου και βλεπεις.

απο λαμια κ πηγαινω αθηνα. το θεμα ειναι οτι ο γιατρος γνωριζει οτι ειμαι απο λαμια, γιατι υπαρχει σχεση χρόνων, αλλά οι επισκεψεις πληρωνονται κανονικα. ενταξει τους προηγουμενους μηνες, αλλά τωρα διανυω τον 8ο κ μπαινοντας στον 9ο να ζηταει κανονική επισκεψη κ να μου λεει η γραμματεας του, ενταξει 3 επισκεψεις εμειναν. δηλαδη να παρακαλαω να γεννηθει ο μπεμπης με το που μπω στον 9ο για να γλιτωσω 2 επισκεψεις;;; κ η αμοιβη του σε δημοσιο νοσοκομειο 1600 συν 200 αναισθησιολογος. μεχρι στιγμης εχει παρει 920 ευρω απο τις επισκεψεις κ αλλα 600 ευρω τα εξοδα μετακινησης. με ειχε πειραξει κ πριν 1,5 μηνα που ειπα να παω για επισκεψη στο αρεταιειο κ μου λεει η γραμματεας οτι ουτε υπερηχο δεν εχει εκι, τι να κανεις, αλλά λεω ας παει στο καλό μια επισκεψη ειναι.

δυστυχως στην λαμια δεν εχουμε καλους γιατρους κ γι αυτό οι περισσοτερες πηγαινουμε αθηνα, αλλά τωρα που τα εξοδα μετακινησης ειναι πολλά κ οι γιατροι δεν ξερουν τι ζητανε αναγκαζομαστε (οπως κ εγω τωρα) να παμε στο νοσοκομειο. μου εχουν πει για καποιον οτι ειναι καλυτερος απ ολους κ θα κανω μια προσπαθεια να παω. Αλλα περιμενω μήπως καποια στην αθηνα εχει καποιον οικονομικό γιατρό σε δημοσιο νοσοκομειο. αλλη η εμπειρια των γιατρων στην αθηνα κ αλλη στη λαμια. εδω αν χρειαστει δεν εχει μοναδα αυξημενης φροντιδας για το μωρο, τα πανε στο πανεπιστημιακο της λαρισας ή αθηνα. ασε χαλια!!!!

εμενα ο γιατρος εχει σταματησει να μου παιρνει χρηματα κ στις προηγουμενες 3 επισκεψεις δεν μου πηρε βεβαια ηταν ξαφνηκα ραντεβου λογο κρυωματος αλλα το μωρο το εβλεπε κανονικοτατα κ δεν πηρε κ ουτε θα ξανα παρει κ δεν επερνε 100ε την επισκεψη αλλα μια 40 μια 50 μια 80. 80 ηταν η β' επιπεδου.. δεν ξερω εγω απο εκει πανω τι γηνετε αλλα εμεις στη ροδο η κλινικη ειναι 600ε μεσω εοππυ +130 παιδιατρος κ 1000ε ο γυναικολογος για φυσιολογικο τοκετο σε δικλινο δωματιο. κ μου ειπε οτι θα προσπαθησει να ειμαι μονη μου..

υπαρχει μια κλινική εδω, αλλά για φτ μαζι με την αμοιβη γιατρου 3500 ευρω. αφου κολλάω σε λιγότερα καταλαβαίνετε οτι δεν υπηρχε περιπτωση να παω σε αυτη.

πηρα τηλ στο 401 στρατιωτικο μηπως υπαρχει μαιευτικη, αλλά δεν εχει. ψαχνω να βρω λυση, γιατί ειχουν περασει κ οι μηνες.:cry::cry::cry:

ο δικος μου ουτε 500 δεν θα πειρε συνολο επισκεψεις.. μας σκεφτοτανε που ερχομασταν απο συμη για ροδο κ ειχαμε εξοδα.. αλλα εχουμε τον ιδιο γιατρο με την ντιντι ουτε κ σε αυτην επερνε πολλα νομιζω.. κ μια μερα μηναμε απο χρηματα κ δεν ειχαμε να τον πληρωσουμε γιατι ειχαν παει οι εξετασεις αιματος 240ε κ του λεμε γιατρε να στα δωσω την επομενη? κ μου λεει βρε αν θελετε να σας δωσω.. κ οταν πηγα την επομενη δεν πηρε τις προηγουμενης.. αυτες τις εποχες ειπαμε να ειμαστε κ λιγο ανθρωποι σκεψου το καλα κ δες αν μπορεις να πας καπου αλλου που κ τα 300 θα γλυτωσεις κ πιο λιγα μπορει να παρει στη γεννα..

yEZHp2.png

Q4UYp3.png

XJkwp3.png

Διαφημίσεις

πολλα λεφτα.. 1600 για φυσιολογικο τοκετο????

δεν μου ειπε 1600 για φυσιολογικό κ 2000 πχ για καισαρικη. μου ειπε οτι εχει ριξει την τιμη κ λογο που ειναι καθηγητης δεν μπορει να παρει κατω απο 1600. εγω αν στο τελος μεινω σ αυτόν κ κανω καισαρικη 1600 θα του δωσω. τα λεφτα τα εχουμε για την γεννα, αλλά σας λεω μου την εδωσε πολύ η συμπεριφορα οτι τελευταιο μηνα θα παιρνει επισκεψη. κατσε ρε φιλε, τα 1600 ειναι μονο για τον τοκετο;;;δηλαδη αν δεν παρεις τον τελευταιο μηνα θα πεσεις εξω;;; 1600 για μια γεννα, εμενα ο αντρας μου μισθο δεκεμβριου πηρε 1037 ευρω, τι πρεπει να πουμε. αυτό μ εχει χαλασει πολύ κ γι αυτό βασανίζομαι τωρα.

ο δικος μου ουτε 500 δεν θα πειρε συνολο επισκεψεις.. μας σκεφτοτανε που ερχομασταν απο συμη για ροδο κ ειχαμε εξοδα.. αλλα εχουμε τον ιδιο γιατρο με την ντιντι ουτε κ σε αυτην επερνε πολλα νομιζω.. κ μια μερα μηναμε απο χρηματα κ δεν ειχαμε να τον πληρωσουμε γιατι ειχαν παει οι εξετασεις αιματος 240ε κ του λεμε γιατρε να στα δωσω την επομενη? κ μου λεει βρε αν θελετε να σας δωσω.. κ οταν πηγα την επομενη δεν πηρε τις προηγουμενης.. αυτες τις εποχες ειπαμε να ειμαστε κ λιγο ανθρωποι σκεψου το καλα κ δες αν μπορεις να πας καπου αλλου που κ τα 300 θα γλυτωσεις κ πιο λιγα μπορει να παρει στη γεννα..

ναι βρε ριτσα αυτό λεω, ανθρωπια δεν υπαρχει;;; ξερει οτι κανουμε εξοδα να παμε κατω, δεν μπορει να πει οτι 9ο μηνα δεν θα με πληρωσετε. ασε πολυ χαλαστικα. τωρα θυμηθηκα, οτι τους πρωτους μηνες απεφευγε να κοψει αποδειξη η γραμματεας του κ μου λεει ο αντρας μου, αν δεν της πεις εσυ θα της πω εγω. κ καθε φορα της λεμε για αποδειξη. δεν μπορω αυτό το πραγμα, αλλά τι να κάνω που αυτόν τον γιατρό ηξερα, αυτός παρακολουθούσε κ την μαμα μου κ μετα απο μας εχουν παει κ θειες μου για γυναικολογικες εξετασεις βεβαια. ειναι καλός σαν γιατρός, δεν μπορω να πω κουβεντα γι αυτό, αλλά το οικονομικό τελευταια μου χαλασε λιγο την εικονα.

εχεις δικιοι κ δεν ειναι μονο τα δικα σου 1600 ποσες γεννες θα εχει... αααααα ειναι των χρηματων πολυ... ειπαμε να γεννησουμε οχι κ να πεινασουμε απο τη στιγμη που μπορουμε να γεννησουμε πιο οικονομικα.. εγω κ στα αλλα παιδια ειχα τον ιδιο γιατρο κ τωρα στο τριτο λογο οικονομικων σκεφτηκα να παω δημοσιο κ του το ειπα κ μου λεει μαζεψε τα χρηματα για την κλινικη που ειναι ξενα κ εμενα κ 10 χρονια να κανεις να μου τα δωσεις δεν με πειραζει μονο αυτο που μου ειπε φτανει.. λεω με ξερει τον ξερω μου εκανε τετοια ευκολια κ θα τον αφησω?? με τιποτα βεβαια θα τον πληρωσω αλλα πες πως δεν μπορουσα θα του τα εδηνα λιγα λιγα. κ την πληρωμη του την παιρνει την τελευταια ημερα..

yEZHp2.png

Q4UYp3.png

XJkwp3.png

εγω παντως, αν ημουν γιατρος, θα μουν ο πιο φτωχός. χωρις πλακα, σε απλα πραγμτα κ χαριζω γιατι λυπαμαι. λεω καθε φορα, ας μου χαριζει η Παναγια υγεια κ δεν πειραζει. αλλα τελικα ειναι πολύ στηνν σημερινη εποχη που δεν σκεφτονται ετσι, απλα εκμεταλλεύονται καταστασεις.

ναι βρε ριτσα αυτό λεω, ανθρωπια δεν υπαρχει;;; ξερει οτι κανουμε εξοδα να παμε κατω, δεν μπορει να πει οτι 9ο μηνα δεν θα με πληρωσετε. ασε πολυ χαλαστικα. τωρα θυμηθηκα, οτι τους πρωτους μηνες απεφευγε να κοψει αποδειξη η γραμματεας του κ μου λεει ο αντρας μου, αν δεν της πεις εσυ θα της πω εγω. κ καθε φορα της λεμε για αποδειξη. δεν μπορω αυτό το πραγμα, αλλά τι να κάνω που αυτόν τον γιατρό ηξερα, αυτός παρακολουθούσε κ την μαμα μου κ μετα απο μας εχουν παει κ θειες μου για γυναικολογικες εξετασεις βεβαια. ειναι καλός σαν γιατρός, δεν μπορω να πω κουβεντα γι αυτό, αλλά το οικονομικό τελευταια μου χαλασε λιγο την εικονα.

σε χαλασε γιατι οικονομικα δεν ειμαστε οπως παλια.. στο γιο μου ημουν πολυ πιο ανετα στην κορη λιγο πιο σφηγμενα τωρα οτι χρηματα εχω ειναι για την γεννα δεν μενουν τιποτα.. γιατι καθε φορα που επρεπε να παω ροδο ηθελα 300-400 ευρω εξετασεις γιατρος κ διαφορα εξοδα.. ε που να μας μηνουν?? δωση εφοριας δεν εδωσα ρευμα ακομη κ αυτος ζητα λαγους με πετραχηλια??

yEZHp2.png

Q4UYp3.png

XJkwp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...