Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

Cafe ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2013

mpiskotaki

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• didi&k

1558

• κατια_82

1457

• ritsa3

1342

• markela35

801

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

ΠΩ ΠΩ....ας φτυσουμε τους κορφους μας γιατι θα γινουμε μαναδες...κ ποιος ξερει τι μυγα τις τσιμπα κ γινονται αλλοι ανθρωποι οταν γινονται πεθερες...!!εγω ειπα στην μανα μου ετσι κ γινεις τετοια πεθερα οταν θα ερθει η στιγμη που θα φερει νυφη ο αδερφος μου σπιτι θα σε φαω...απο την μαμα μου δεν εχω παραπονο κ φαινεται να μην εχει κ αμορες οπως δειχνει...αφου ανυπομονει να παμε στο σπιτι να μεινουμε εκει μαζι της κ να φυγουμε απο το αλλο...!!

συνονοματη τι να πω για την μαμα??δεν εχω λογια...!!απογοητευση...!:(

ασε συνονοματη,δραμα η μαμα.καλα ποτε δεν τα πηγαινα με ιδιαιτερα καλα αλλα τωρα παραγινε!αυτη κυριολεκτικα νομιζει οτι αυτη ειναι η κορη και εγω η μανα.κανε μου αυτο,κανε μου εκεινο!ασε.ειναι παρα πολλα.απλα δεν τα λεω γιατι κοριτσια ειλικρινα θα φριξετε!απλα προσπαθω να κραταω ισορροπιες για ναμη γινουμε τελειως χαλια!αλλα οχι οτι περιμενω τιποτα απο αυτη.ουτε και την εμπιστευομαι βεβαια να μου κρατησει ποτε το μωρο.με τιποτα!!!εμεις να μαστε καλα κοριτσια ομως και οπως ειπες να μη γινουμε ποτε τετοιες πεθερες!!

6KuQp2.png

καλα κανεις κ προσπαθεις να κρατας ισσοροπιες παντως..!!ετσι πρεπει...!!

αλλα μην αφηνεις οσο μπορεις να σε χαλαει ΤΙΠΟΤΑ...!!:D:D:D

δες την φυση τριγυρω σου κ χαλαρωσεεεε κ γραφτους ολους στα παπακια σου που λεει κ η ΜΑΡΚΕΛΑ...!!:D:D

Jr39p2.png

ελενη μου ευχαριστουμε πολυ!!πως εισαι εσυ??

Καλα ειμαι κοριτσι μου!!Εμεια αλαξαμε παλι γνωμη για τον γαμο χαχαχαχα και τελικα θα τον κανουμε το 13...τωρα ετοιμαζομαι να παω στους δικους μου για να ψαξουμε κεντρο για το γλεντι!!

cy09p3.png

Elehp2.pngdYzip2.png

ελενη μου σε ευχαριστουμε πολυ...με το καλο να φουσκωσει κ η δικη σου κοιλιτσαααααα...!!!!:D:D

Ευχαριστω πολυ μπαρμπουλα μου..απο το στομα σου και στου θεου τ'αυτι!!Αν και αργουμε ακομα μετα τον γαμο θα ξεκινησουμε προσπαθειες απο τον αυγουστο και μετα!!

cy09p3.png

Elehp2.pngdYzip2.png

Διαφημίσεις

οποτε ειναι η καταλληλη στιγμη κ το θελησετε εσεις Ελενη μου ευχομαι να ερθει κ χωρις καμια δυσκολια αυτη την φορα..!!:D:D;)

Αυγουστιατικος γαμος εεε???

ωραια κ ο ξαδερφος μου τελη Αυγουστου θα παντρευτει εντελλει σε ενα ξωκλησι Σαλαμινα κ χωρις πολυ κοσμο...κ μετα μονο φιλοι παρεα στην θαλασσα...!!κ μπουφε για τον κοσμο εξω απο το εκκλησακι..οχι τραπεζια κ γλεντια κ περιττα εξοδα...με το καλο Ελενακι μου ολες οι ετοιμασιες κ μονο χαρες!!:D

Jr39p2.png

κοριτσια να ρωτησω κατι....

απο γυμναστικη πως πατε???σκεφτομαι το πσκ να δοκιμασω να κανω λιγο γυμναστικη μετα απο περιπου 2 μηνες μιας κ θα αποδρασουμε με τον αμορε....!!ο γιατρος μου το εχει επιτρεψει απο την αρχη απλως τελευταια ο αμορες κομπλαρε επειδη κλωτσαγε ο γιος..!αχαχαχα!!

Jr39p2.png

αχαχαχαχα..ναι ναι συνονοματη σχολασα σχεδον..παω για μαγειρεμα..κ μετα στον ΓΙΑΤΡΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ επιτελους...το βραδυ δεν νομιζω να μπω κοριτσια εκτος αν τα καταφερω απο το ταμπλετ του αμορε...ΓΙΑΤΙ παιζει η ομαδαρα μπαλα κ ο αδερφος μου οπως καταλαβα θελει να μου κανει δωρο 2 εισητηρια για το γηπεδο σε vip θεσεις...γιατι γκρινιαζα οτι θα αργησω να ξαναπαω γηπεδο...κ χασκογελουσε χθες ...!!!οποτε καταφερω θα μπω παντως....φιλακιααααααααααααααααα!@!!!!!:D:D:D

αν εχει καποια αλλη γιατρο σημερα με το καλο...!!:D

Jr39p2.png

Διαφημίσεις

ααα ουτε εσενα καθεται ο καλος σου εεεε??αλλα απο την αρχη...??εμενα απο την μερα που ο μπεμπης αποφασισε να του δειξει οτι ακομα κ αν θες να γυμναστεις εγω θα κλωτσαωωωω.....κολλησε....!κ τον κυνηγαω αλλα τιποτα...!!ομως πιστευω στην εξοχη να αλλαξουν τα δεδομενα...αχαχαχα!!

Jr39p2.png

αντε κοριτσακι μου να χαρεις το μπεμπακι σου,καλη διασκεδαση στο γηπεδο και μπες να μας πεις νεα και λεπτομερειες απτο μπεμπη μας.και καλη γυμναστικη!!!αχαχαχχα

6KuQp2.png

κι εγω εχω να κανω γυμναστικη ενα μηνα.. και πριν απο αυτο αλλον ενα μηνα... κι ο δικος μου αντρας λεει οτι τον επηρεαζει το μωρο... τι να πεις...

εμενα μου φωναζει.πας καλα?εχεις μωρακι εκει μεσα.το καταλαβαινεις?α και το ιδιο ισχυει και για το θηλασμο μου τονισε!!!και θελω να θηλασω και πολυ η κακομοιρα!!!χαχαχαχχαααρα στην ιδια μοιρα ειμαστε!!!

6KuQp2.png

καλα, για το θηλασμο εννοειται οτι δεν θα του καθομαι εγω, δεν γινεται να γυμναζομαστε και να υπαρχουν και διαρροες.... ασε που μου εχει φυγει κι εμενα τελειως η ορεξη, τις τελευταιες φορες ολο ανησυχουσα μη μου πατησει την κοιλια και τετοια... Και μετα νομιζω με την κουραση που θα εχουμε με τα μωρα, θα μας παρει καιρο να μας κανει κουκου... Νομιζω σε λιγους μηνες θα ακουω "γυμναστικη" και θα σκεφτομαι "τι ειναι αυτο ρε παιδια?"

as1cOB50g410002MDAwMDYxMmR8MDAwMTUxMmJ8SWhyIFRleHQ.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...