Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

Cafe ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2013

mpiskotaki

Recommended Posts

Καλα μπαρμπουλα η πεθερα σου μοιαζει με τη δικη μου! χαχα! Κι εμενα "κοριτσακι μου" και μαλακιες, αλλα τα υπολοιπα που λεει σταζουν φαρμακι. Ευτυχως βαριεται να περπαταει και δεν θα την εχω ολη μερα μεσα στα ποδια μου να με ζαλιζει τι πρεπει να κανω με το μωρο και τι οχι, αλλα εχω ηδη αποφασισει οτι αν μου πει " α οχι, ετσι πρεπει να το κανεις"¨θα της απαντησω οτι οταν θα κανει κι αλλο παιδι η ιδια, να το φροντιζει οπως αυτη νομιζει, το δικο μου παιδι θα μεγαλωσει με συγκεκριμενο τροπο που εχουμε επιλεξει ο μπαμπας του κι εγω. Τηλεφωνο ειχε παρει καποια στιγμη αλλα επειδη εχουμε αναγνωριση κλησεων, με το που βλεπω τον αριθμο της δεν το σηκωνω. Αν θελει κατι, να παρει τον γιο της στο κινητο. Και αυτες τις μερες που ημουν στο κρεβατι, εννοειται οτι δεν θα ηθελα να ερθει ακομα και να πεθαινα, δεν την εμπιστευομαι καθολου, θα ερχοταν δηθεν να με δει και θα ανακατευε ολο το σπιτι, και ισως σουφρωνε και τπτ (ναι ναι, το εχει κανει στον αντρα μου οταν εμενε μονος του, εμπαινε στο δωματιο του οταν αυτος ελειπε, του ανακατευε τα πραγματα και καποια στιγμη του ειχε κλεψει και μεγαλο ποσο χρηματων, το οποιο μετα το επεστρεψε)

as1cOB50g410002MDAwMDYxMmR8MDAwMTUxMmJ8SWhyIFRleHQ.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• didi&k

1558

• κατια_82

1457

• ritsa3

1342

• markela35

801

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

κοριτσια ολες οι πεθερες ειναι ιδιες μαλλον αλλες λιγο αλλες πολυ.. αυτο που δεν μπορω να καταλαβω ειναι γιατι λενε για τις πεθερες των γαμπρων? νομιζω κανενας γαμπρος δεν εχει παραπονο μονο οι νυφες.. εμενα ενα τηλ δεν πηρε η σκυλομουρα να με ρωτηση πως παω.. βρε δε πανε να ... αντε στο διαολο νευριασα παλι λεω δανεικα ψωμια ειναι που θα παει σιγα μη παω να την βρω η να την παρω τηλ..

yEZHp2.png

Q4UYp3.png

XJkwp3.png

Καλημερα Κοριτσαρεςςςςςςςςςςςςςςςςς!!!Χρονια πολλα στα κοριτσια μας που γιορταζουν και με το καλο τα μπεμπακια σας.

Βλεπω πιασατε ωραιο θεμα ε??? πεθερες ??? χαχαχαχαχα

Χειροτερη απο την δικια μου δεν υπαρχει...Στα παπακια σας ομως τα μωρακια να ειναι καλα και να ειστε καλα με τους αντρες σας!!

WvYwp2.png I9Cbp2.png

αααα μιλαμε για τοσο καλη μαμα...?τελεια..μου θυμιζει την μαμα του κουμπαρου μου..που πηγε κ τον φεσωσε 20000 σε καρτες που εβγαζε στο ονομα του κ ο ανθρωπος δεν μπορει να αγορασει τιποτα στο ονομα του τωρα....!!εμας ολη την ωρα κλαιγεται για τα λεφτα...!!κουραστηκα με τις πεθερες ας το αφησουμε...ας ειμαστε καλα εμεις με τους αντρες μας κ τα παιδακια μας κ απο μακρια κ αγαπημενοι οι λοιποι συγγενεις..ειτε του δικου μου σογιου ειτε του αμορε....εγω τον ιδιο θελω κ παντρευτηκα κ μαζι του θα κανω οικογενεια κ θα κοιταξω να την προστατεψω οσο πιο πολυ μπορω....κ ακριβως το ιδιο λεει κ ο αμορες κ αυτο με καλυπτει...ειδικα οταν μου το αποδεικνυει..!!:D

Jr39p2.png

Καλα μπαρμπουλα η πεθερα σου μοιαζει με τη δικη μου! χαχα! Κι εμενα "κοριτσακι μου" και μαλακιες, αλλα τα υπολοιπα που λεει σταζουν φαρμακι. Ευτυχως βαριεται να περπαταει και δεν θα την εχω ολη μερα μεσα στα ποδια μου να με ζαλιζει τι πρεπει να κανω με το μωρο και τι οχι, αλλα εχω ηδη αποφασισει οτι αν μου πει " α οχι, ετσι πρεπει να το κανεις"¨θα της απαντησω οτι οταν θα κανει κι αλλο παιδι η ιδια, να το φροντιζει οπως αυτη νομιζει, το δικο μου παιδι θα μεγαλωσει με συγκεκριμενο τροπο που εχουμε επιλεξει ο μπαμπας του κι εγω. Τηλεφωνο ειχε παρει καποια στιγμη αλλα επειδη εχουμε αναγνωριση κλησεων, με το που βλεπω τον αριθμο της δεν το σηκωνω. Αν θελει κατι, να παρει τον γιο της στο κινητο. Και αυτες τις μερες που ημουν στο κρεβατι, εννοειται οτι δεν θα ηθελα να ερθει ακομα και να πεθαινα, δεν την εμπιστευομαι καθολου, θα ερχοταν δηθεν να με δει και θα ανακατευε ολο το σπιτι, και ισως σουφρωνε και τπτ (ναι ναι, το εχει κανει στον αντρα μου οταν εμενε μονος του, εμπαινε στο δωματιο του οταν αυτος ελειπε, του ανακατευε τα πραγματα και καποια στιγμη του ειχε κλεψει και μεγαλο ποσο χρηματων, το οποιο μετα το επεστρεψε)

χαχαχχαχαχαχαχαχαχααχααχχ αχ βρε ιμπατιεντ.. εμενα εχει να πατησει το ποδι απο τοτε που γεννηθηκε η μικρη μου. θα ερθει παλι στο τριτο ε κ πιος ξερει ξανα ποτε.. δεν με νοιαζει που δεν ερχεται καλυτερα γιατι παντα με στεναχωρουσε αλλα το τελευταιο καιρο ειχε αλλαξει λιγο λεω αα με αγαπησε???? αλλα τελικα φανηκε τωρα που αρρωστησα.. ξερετε τι ειπε κ στεναχωρηθικα?? ο πεθερος μου επαθε ενα εφραγμα αλλα ολα καλα μονο χαπια θα πηνει πηγε κ ειπε αυτη οτι απο τη στεναχωρια του για το μωρο που περιμενω με αυτο που μας ειπε ο γιατρος το επαθε. κ εκεινος ειπε οτι πονουσε ποτε ποτε μερες πριν.. ο γιος τις χωρησε κατα στεναχωρεθηκανε ολοι τους κ δεν επαθε κατι κ ουτε ειπε να λιγο απο τον ενα λιγο απο τον αλλο το επαθε μονο λογο του μωρου..

yEZHp2.png

Q4UYp3.png

XJkwp3.png

Διαφημίσεις

χαχαχχαχαχαχαχαχαχααχααχχ αχ βρε ιμπατιεντ.. εμενα εχει να πατησει το ποδι απο τοτε που γεννηθηκε η μικρη μου. θα ερθει παλι στο τριτο ε κ πιος ξερει ξανα ποτε.. δεν με νοιαζει που δεν ερχεται καλυτερα γιατι παντα με στεναχωρουσε αλλα το τελευταιο καιρο ειχε αλλαξει λιγο λεω αα με αγαπησε???? αλλα τελικα φανηκε τωρα που αρρωστησα.. ξερετε τι ειπε κ στεναχωρηθικα?? ο πεθερος μου επαθε ενα εφραγμα αλλα ολα καλα μονο χαπια θα πηνει πηγε κ ειπε αυτη οτι απο τη στεναχωρια του για το μωρο που περιμενω με αυτο που μας ειπε ο γιατρος το επαθε. κ εκεινος ειπε οτι πονουσε ποτε ποτε μερες πριν.. ο γιος τις χωρησε κατα στεναχωρεθηκανε ολοι τους κ δεν επαθε κατι κ ουτε ειπε να λιγο απο τον ενα λιγο απο τον αλλο το επαθε μονο λογο του μωρου..

ααα την κ....α!

WvYwp2.png I9Cbp2.png

καλημερα κοριτσια!!ευχαριστω παα πολυ για τις ευχες σας!!!συνονοματη να χαιρομαστε το ονοματακι μας αν και εσυ σημερα θα παρεις δωρο!εγω μπαααααα!!!

ροδουλα και μενα εχει πιασει αυτο στην εγκυμοσυνη και ηθελα και εγω να ρωτησω τα κοριτσια και με προλαβες.αρα ουτε εγω ειμαι η μονη.

ριτσα μου μπηκες στο μηνα σου κοριτσι μου οπως ειπε και η ντιντι μας.αντε κοριτσακι μου,δε νομιζω οτι ειχε αλλη απο μας πιο δυσκολη εγκυμοσυνη απτη δικη σου.εχεις και τα μωρα σου!αντ κοριτσι μου να εισαι η επομενη να σκορπισεις παλι χαρα στο καφε μας και μετα ολες αμεσως η μια μετα την αλλη!!κανεις κι ωραιες κορες εσυ!!;););)

οσο για τις πεθερες,εμενα κοριτσια η δικη μου με εστειλε!με πηρε να μου πει οτι θα ερθει τελος του μηνα και θα κατσει μαζι μου μεχρι να γεννησω!δεν το περιμενα με τιποτα.η ανακουφιση.ηρθα εδω για να ειμαι με τους δικους μου και το τι γραψιμο εχω φαει απο αυτους,πονεμενη ιστορια!η μανα μου μια φορα με βοηθησε και αυτη εκανε οτι ηθελε.αλλα της ζητησα,αλλα εκανα.εβαλα τις φωνες για να τα κανει.και για να τους δω,πρεπει να παω εγω στην πολη οδηγωντας.αυτοι εχουν ερθει μετρημενες φορες.κι οποτε παω και γυρναω πρεπει να κανω μπανιο γιατι απο το τσιγαρο βρωμαω ολοκληρη.και μου λενε οτι ειμαι και περιεργη που δε θελω το τσιγαρο.η μανα μου δηλαδη τα λεει αυτα!!:shock::shock:τελικα απο αλλου το περιμενα,απο αλλου το βρηκα.το αστειο ειναι οτι με παιρνουν τηλ και τι μου λενε?μαγειρεψα αυτο.ελα να παρεις.εγω θα ερθω??????και μετα νευριαζω και με πιανουν τα κλαματα γιατι τους εχω και θαρρος και γινομαστε μπιλιες.και βγαινω εγω η τρελη με τις ορμονες και λενε αντε να γεννησεις γιατι εχεις πολλα νευρα!!αυτααααααααααααααααααααααααα

6KuQp2.png

Καλημερα!!

Τι κανετε?

Barboula και real thing χρονια σας πολλα..με υγεια και πολλα πολλα χαμογελα!!Με το καλο τα μπεμπακια σας..του χρονου να γιορταζετε αγκαλιτσα!!

cy09p3.png

Elehp2.pngdYzip2.png

καλημερα κοριτσια!!ευχαριστω παα πολυ για τις ευχες σας!!!συνονοματη να χαιρομαστε το ονοματακι μας αν και εσυ σημερα θα παρεις δωρο!εγω μπαααααα!!!

ροδουλα και μενα εχει πιασει αυτο στην εγκυμοσυνη και ηθελα και εγω να ρωτησω τα κοριτσια και με προλαβες.αρα ουτε εγω ειμαι η μονη.

ριτσα μου μπηκες στο μηνα σου κοριτσι μου οπως ειπε και η ντιντι μας.αντε κοριτσακι μου,δε νομιζω οτι ειχε αλλη απο μας πιο δυσκολη εγκυμοσυνη απτη δικη σου.εχεις και τα μωρα σου!αντ κοριτσι μου να εισαι η επομενη να σκορπισεις παλι χαρα στο καφε μας και μετα ολες αμεσως η μια μετα την αλλη!!κανεις κι ωραιες κορες εσυ!!;););)

οσο για τις πεθερες,εμενα κοριτσια η δικη μου με εστειλε!με πηρε να μου πει οτι θα ερθει τελος του μηνα και θα κατσει μαζι μου μεχρι να γεννησω!δεν το περιμενα με τιποτα.η ανακουφιση.ηρθα εδω για να ειμαι με τους δικους μου και το τι γραψιμο εχω φαει απο αυτους,πονεμενη ιστορια!η μανα μου μια φορα με βοηθησε και αυτη εκανε οτι ηθελε.αλλα της ζητησα,αλλα εκανα.εβαλα τις φωνες για να τα κανει.και για να τους δω,πρεπει να παω εγω στην πολη οδηγωντας.αυτοι εχουν ερθει μετρημενες φορες.κι οποτε παω και γυρναω πρεπει να κανω μπανιο γιατι απο το τσιγαρο βρωμαω ολοκληρη.και μου λενε οτι ειμαι και περιεργη που δε θελω το τσιγαρο.η μανα μου δηλαδη τα λεει αυτα!!:shock::shock:τελικα απο αλλου το περιμενα,απο αλλου το βρηκα.το αστειο ειναι οτι με παιρνουν τηλ και τι μου λενε?μαγειρεψα αυτο.ελα να παρεις.εγω θα ερθω??????και μετα νευριαζω και με πιανουν τα κλαματα γιατι τους εχω και θαρρος και γινομαστε μπιλιες.και βγαινω εγω η τρελη με τις ορμονες και λενε αντε να γεννησεις γιατι εχεις πολλα νευρα!!αυτααααααααααααααααααααααααα

σε ευχαριστω παρα πολυ να σαι καλα!!!! κ εσυ με το καλο!!!

τελικα καθε σπιτι εχει τα προβληματα του!!! υπομονη να γεννησουμε να φυγει το βαρος τις κοιλιας κ δεν θα εχουμε κανεναν αναγκη.. εμενα η μανα μου αλλαξε απο εκει που δεν βοηθουσε τωρα αλλαξε μαλλον ηθελε το βρησιδι της.

yEZHp2.png

Q4UYp3.png

XJkwp3.png

να λοιπον που υπαρχουν κ εξαιρεσεις ε???

εγω μεχρι να παρω χαμπαρι τι γινεται με την πεθερα ελεγα φτου φτου εχουμε πολυ καλες σχεσεις κ ηταν ο φοβος μου κ τετοια κ τωρα εκνευριζομαι μονο που την βλεπω μια στον μηνα...την αλλη φορα την πηρα τηλεφωνο...κ της την ειπα..της λεω τι εγινε καλε??αν δεν σας παρω τηλεφωνο με ξεχνατε??κ καλα εγω το εγγονακι σας που θα εχει κ το ονομα του γιου σας δεν θελετε να μαθετε πως παει??εεε μου λεει χαθηκαμε αλλα θα επανορθωσω....εεε αυτο εγινε πριν 1 μηνα περιπου....ακομη επανορθωνει.....αχαχαχα...!!βρε δε πα να.......

μετα που θα αναζηταει το εγγονακι αστην να περιμενει να της το πηγαινω εγω στην ΚΟΡΙΝΘΟ....μωρε δεν σφαξανε.....!ας κατσουν εκει με τα λαχανικα τους κ τα ζωακια τους...!:D:D

Jr39p2.png

Διαφημίσεις

ειχαμε κι εμεις παρατραγουδα με την πεθερα αλλα την εβγαλα στο αθορυβο γιατι δε θελω προβληματα ρε κοριτσια αλλα τη μανα μου δεν την αφηνω.τη στολιζω κανονικα.αφου της το πα στα μουτρα.οταν της ειπα οτι θα ερθει η πεθερα μου και θα κατσει να με βοηθησει,πηγε να κοροιδεψει,και καλα οτι τι θα τραβηξω με αυτη μεσα στα ποδια μου και αρχιζω κατι φωνες!!!τουλαχιστον αυτη προσφερεται να βοηθησει λεω.και τι μου απανταει η γυναικα ρε κοριτσια?ε καλυτερα τοτε να μη σεχουμε και στο νου μας!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!η ιδια μου η μανα.και το καλυτερο?οποτε παω σπιτι της με βαζει να της πλενω τα πιατα!!χαχαχχαχαχα.οχι οτι της τα πλυνα ποτε αλλα την προσπαθεια της την κανει!!!χαχαχαχα

6KuQp2.png

ααααααααχχχχχχχχχ!!!!!!!!!!!! εχει μερικες μανες που μιλανε γλυκα στις κορες τους η κ πεθερες που ειναι πολυ καλες εμεις ουτε το ενα ουτε το αλλο.. ας ειναι καλα τι αλλο να πω..

yEZHp2.png

Q4UYp3.png

XJkwp3.png

ασε ριτσα,πρεπει να βρεις μεγαλη δυνανμη να τις αντιμετωπισεις και να τις βγαλεις απο τη ζωη σου και να μην τις αφηνεις να σε επηρεαζουν,αλλα ποιος το κανει???

6KuQp2.png

ΠΩ ΠΩ....ας φτυσουμε τους κορφους μας γιατι θα γινουμε μαναδες...κ ποιος ξερει τι μυγα τις τσιμπα κ γινονται αλλοι ανθρωποι οταν γινονται πεθερες...!!εγω ειπα στην μανα μου ετσι κ γινεις τετοια πεθερα οταν θα ερθει η στιγμη που θα φερει νυφη ο αδερφος μου σπιτι θα σε φαω...απο την μαμα μου δεν εχω παραπονο κ φαινεται να μην εχει κ αμορες οπως δειχνει...αφου ανυπομονει να παμε στο σπιτι να μεινουμε εκει μαζι της κ να φυγουμε απο το αλλο...!!

συνονοματη τι να πω για την μαμα??δεν εχω λογια...!!απογοητευση...!:(

Jr39p2.png

Καλημερα!!

Τι κανετε?

Barboula και real thing χρονια σας πολλα..με υγεια και πολλα πολλα χαμογελα!!Με το καλο τα μπεμπακια σας..του χρονου να γιορταζετε αγκαλιτσα!!

ελενη μου ευχαριστουμε πολυ!!πως εισαι εσυ??

6KuQp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...