Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

Cafe ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2013

mpiskotaki

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• didi&k

1558

• κατια_82

1457

• ritsa3

1342

• markela35

801

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

καλημερα

ντιντι μου ομως εγω δεν ειμαι ετσι, μαλλον δεν ημουν , τωρα ολα φταινε

ισια και στραβα

καλημερα κοριτσια!!!

ροδουλα νευρααα αστα να πανε... κ με το παραμικρο κ τα δακρυα.. μπερδεμενα ολα.. αφου λεω καμια φορα η κακια εχω γινει η οι ορμονες φταινε..

εγω ξυπνησα απο τις 7 για να παει ο γιος μου σχολειο εβλεπα το καιρο αερα κ κρυο λεω να τον στειλω να μην τον στειλω περσυ αρρωστησε με ατυπη πνευμονια κ φοβαμαι τωρα λογο κ εγκυμοσυνης κ για το μωρο που θα ερθει μην ειμαστε αρρωστοι ολοι τελικα λεω να τον στειλω μολις εβαλε τον μπουφαν του για να φυγει να μια βροχη δυνατη αερας μαζι κ δεν μπορεις ουτε ομπρελα λεω κατσε εδω. αλλα βρεχει ποτε ποτε η δασκαλα θα μου βαλει τις φωνες την μια ροδο την αλλη αρρωστος.. αλλα τι να κανω τα καλα θα ειναι να ειμαστε ολο το χειμωνα αρρωστοι κ με ενα νεογενητο?? αχ κ τι καλα να γεννας καλοκαιρι τρως τις ζεστες αλλα κλιματιστικο κ μπανιο κ ολα καλα.. ο χειμωνας ειναι δυσκολος πολυ!!:(:evil::evil:

ακου σκηνικο!

η παιδιατρος λεει καλυτερα να μην παει η Αννα σχολειο για τις πρωτες 20-30 μερες,που θα γεννηθει το μωρο και λες οκ νηπειο ειναι

απο την αλλη η δασκαλα λεει οτι η Αννα ειναι πολυ ιδιαιτερο παιδι και δεν πρεπει να αλλαξει τιποτα με τον ερχομο του μωρου!

ακομα και οταν ειμαι στην κλινικη να πηγαινει κανονικα!

το λεω αυτο στην πεθερα μου , και της ζηταω το τηλεφωνο της ανηψιας της που ειπαι παιδοψυχολογος και μας ειχα βοηθησει στο παρελθων με τις φοβιες που αντιμετωπιζε το παιδι,

περνω τηλ. μπροστα της και η κοπελα μου λεει τα ιδια με την δασκαλα ,

κλεινω το τηλεφωνο και λεω στον αντρα μου: το σχολειο δεν πρεπει να το σταματησουμε, και να δω τι θα κανω; θα βγαζω και το μωρο εξω;; , ασαραντιστο;;;!

και γυρναει και η πεθερα μου κια μου λεει:

ε και εγω ετσι την μεγαλωσα την μικρη, την κουκουλωνα και την εβγαζα, ουτε η πρωτη εισαι , ουτε η τελευταια!

ΕΛΕΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ

δεν μπορουσε να πει θα κατσω λιγο με το μωρο ή θα την παω εγω σχολειο για καμια 20αρια μερες, σιγα πια!

με εχει πειραξει πολυ αυτο το θεμα και δεν θελω να της ζητησω βοηθεια

θα φερω την μανα μου για καμια εβδομαδα αλλα ρε κοριτσια,ειναι αλλιως να τον εχεις τον αλλον οοοοοοοοοοολη μερα μεσα στο σπιτι, θα την εχω , θα ειμαι και κουρασμενη, θα γινουμε μπιλιες το βλεπω να ερχετε το φονικο!μονη μου λειτουργω καλυτερα!

αυτα !

αντε και καλα μας κουραγια!

το κοριτσάκι μας

029ed13ffd.png

το αγορακι μας

event.png

Θεε μου σε ευχαριστω...................

εχεις δικιο!! εγω λεω να μην το στελνεις πες δεν εχω βοηθεια κ δεν θα μπορω να φερνω την μικρη σχολειο μες στην βαρυχειμωνια κ τελος.. κοιτα μην ακους την δασκαλα θα σου πω ενα παραδειγμα δεν ειναι βεβαια το ιδιο αλλα ακουσα την δασκαλα κ την πατησα.. νηπιο ο γιος μου να βηχει κ ο καιρος χαλια δεν τον εστελνα σχολειο μου λεει η δασκαλα του κ εμεις βηχουμε να μην ερθουμε?? ειναι το ιδιο βρε κοριτσια?? τον στελνω ετυχε ενα βραδυ να εχει πονο στο αυτι του κ την αλλη μερα να πρεπει να παω να φτιαξουμε κουραμπιεδες στο σχολειο τον εστειλα κ παω κ εγω τις λεω σου διαμαρτυρηθηκε για το αυτι του?? μου λεει οχι μια χαρα ειναι την αλλη ημερα κοριτσια δεν θυμαμαι αν τον εστειλα η οχι σχολειο κ κατα το μεσημερι μου λεει ποναω την κοιλια μου στην μια πλευρα λεω ωχ. αρχησε να μην μπορει να περπαταει τον περνω πανω μου κ παω στην παιδιατρο με τα ποδια κ αυτος αγκαλια μου 20κιλ παιδι. μου λεει η παιδιατρος μηπως χτυπησε? λεω οχι του δινει ντεπον φευγουμε μου λεει αν συνεχιστει να πας αυριο ροδο οκ. φευγω.. πυρετος τιποτα ερχομαι σπιτι του περασε ελαχιστα μετα απο λιγο μου λεει ποναωωω κ βλεπω ειχε κ πυρετο ευτησως ηταν καλως ο καιρος κ εφυγα με την βαρκα 2.5 ωρες για ροδο ηταν τεταρτη του εκανα αχτινα κ ηταν πανω που αρχηζε η πνευμονια τον πηγα κ στον παιδιατρο εκει κ δεν ακουγοτανε καλα οτι εχει κατι.. κ μου λεει αν ερχοσουνα σε κανα δυο μερες θα πηγαινες νοσοκομειο. πως μπορω τωρα να τον στελνω σχολειο με χαλια καιρο?? ηπιε 2 αντιβιωσεις.. κ μετα απο λιγο καιρο να κ η μικρη μου τα ιδια εξετασεις αιματος κ αχτινα κ ειχε σκια πισω απο την καρδια κ δεν την ακουγανε η παιδιατροι πνευμονια κ αυτη... αν παθουν κατι τωρα τι θα γινω στην κατασταση μου?? η βηχουν ακομη κ η μικρη μου παραπονιεται κ το στομαχακι της αστα μαυρα χαλια κ αγχωνομαι γιατι δεν εχει καραβια να παω ροδο αν συμβει κατι αλλα 2 φορες την εβδομαδα... κανε αυτο που πρεπει κ μην ακους την δασκαλα.. εμενα μου ειπε παιρνει απουσιες ποιος παιρνει το νηπιο???

yEZHp2.png

Q4UYp3.png

XJkwp3.png

καλημεραααααααααααα.....

συνονοματη να μας χαιρονται..κ χρονια μας πολλα...!με το καλο να κρατησουμε τα μπεμπακια μας οοοολες στην αγκαλια μας γερα κ δυνατα...!!!

διδυμακι ανυπομονω να παρω το ωραιοτερο δωρο για σημερα απο τον γιατρο βλεποντας τον ανηψιο σου κ λεγοντας μου οτι ολα ειναι ΤΕΛΕΙΑ...:D:D

ροδουλα για την πεθερα δεν θα το σχολιασω..γιατι θα εκνευριστω κ οι ορμονες μου οπως κ των περισσοτερων εδω μεσα ειναι στα ορια τους...μια νευρα,μια κλαματα.....μια ζεσταινομαι μια κρυωνω...καλυτερα την μαμα σου....κ ας γινετε μπιλιες θα τα ξαναβρειτε γιατι ειστε μανα με κορη..με την πεθερα αν ερθει η ριξη σπανια θα τα ξαναβρειτε...!!!εγω θα μενω με την μαμα μεχρι να ετοιμαστει το σπιτι...κ θελει να ειναι οσο πιο πολυ διακριτικη γινεται αλλα κ παλι ξερω οτι θα κουραστω μαζι της ομως δεν γινεται κ αλλιως..!!

Ριτσα καλα εκανες καλε κ δεν τον πηγες σχολειο τον μικρο με την βροχη....τωρα ψιλοσυνηλθατε ....κ περιμενετε κ μπεμπακι ...δεν ειστε για να αρρωσταινετε παλι...η ξαδερφη μου μου ελεγε τις προαλλες οτι την 1η χρονια που πηγε σχολειο ο ανηψιος μου ζητημα να πηγε την μιση χρονια...μια αρρωσταινε ο μικρος μια οι γονεις του...μια η δασκαλα..!!

σιγα...δεν πειραζει για 1η χρονια!!

εγω θελω να παω να δω το βαπτηστηρι μου 2 εβδομαδες τωρα κ εχουν αρρωστησει με την σειρα κ οι 3...κ δεν παωωωω...!κ μου εχει λειψει...!

σημερα το μενου εχει χοιρινο λεμονατο με πατατες τηγανιτες....!

Jr39p2.png

Διαφημίσεις

Χρονια πολλα στις εορταζουσες!! barboula με το καλο να δεις το μωρο σου σημερα και θα ειναι ολα τελεια, το πρωτο τριμηνο ηταν το δυσκολο, τωρα πλεον παμε με αλλο αερα! Διαβαζω τι λετε για πεθερες κτλ, και εχω κι εγω θεμα, ειναι κακος ανθρωπος η δικη μου... και υπουλος... Και ακομα μαθαινω οσον αφορα στο πως πρεπει να τη χειριζομαι.. Εχω καταληξει οτι οσο πιο τυπικη και ψυχρη ειμαι μαζι της, τοσο καλυτερο για ολους μας. Ουτε να τη βλεπω θελω. Φανταστειτε μενει 4 τετραγωνα μακρια μας, και ειμαι σιγουρη οτι για να προσεξει τη μικρη αν χρειαστει, θα θελει χαρτζιληκι. Θα γκρινιαζει οτι δεν μπορει να περπατησει τοσο δρομο μεχρι το σπιτι και θα πρεπει να πηγαινω το μωρο στο δικο της, που εχει σκυλι μεσα, βρωμαει ολο το σπιτι γιατι το σκυλι κατουραει στα χαλια και στους καναπεδες, και ειμαι σιγουρη οτι η πεθερα μου θα καπνιζει μπροστα στο μωρο (εδω καπνιζει μπροστα μου, την επισκεφτομαστε 1 φορα το μηνα για μιση ωρα, δεν μπορει να κανει υπομονη και να καπνισει μετα?). Τελοσπαντων, η καθε μια μας εχει την ιστορια της, καλο κουραγιο σε ολες μας και να παραδειγματιζομαστε μη γινουμε μια απο τα ιδια στους δικους μας γαμπρους/νυφες.

as1cOB50g410002MDAwMDYxMmR8MDAwMTUxMmJ8SWhyIFRleHQ.gif

ΚΑΛΗΜΕΡΑ Impatient Μου...!

αστα με τις πεθερες..μην τα θυμηθω γιατι τα εχω μαζεψει κ αν αρχισω δεν σταματαω πια....εγω αρχισα να αντιμετωπιζω προβλημα οταν επαψα πλεον να ειμαι απλως κοπελα του...οσο ημουν κοπελα του ειχε φυγει για Κορινθο κ ηταν ηρεμη γιατι ειχε αφησει γυναικα πισω της να του πλενει κ να καθαριζει κ να τον ταιζει...!!δουλα εν ολιγης πιστευε οτι ειχε βρει....χωρις να ξερει...μολις ανακοινωθηκαν λογοι,αρραβωνες κ γαμοι κ εγκυμοσυνες κ εγινα νυφη αλλαξαν ολα...μεχρι τοτε ημουν το παιδακι της....οχι η νυφη της..ξαφνικα εγινα νυφη κ εκεινη πεθερα...ασε ασε...!!

σε ευχαριστω για τις ευχες σου κιολαςςς....γιατι απο τα νευρα μου τωρα θα ξεχνουσα να σε ευχαριστησω...!

με το καλο να κρατησουμε τα μπεμπακια μας αγκαλιτσα...!:D

Jr39p2.png

ΚΑΛΗΜΕΡΑ Impatient Μου...!

αστα με τις πεθερες..μην τα θυμηθω γιατι τα εχω μαζεψει κ αν αρχισω δεν σταματαω πια....εγω αρχισα να αντιμετωπιζω προβλημα οταν επαψα πλεον να ειμαι απλως κοπελα του...οσο ημουν κοπελα του ειχε φυγει για Κορινθο κ ηταν ηρεμη γιατι ειχε αφησει γυναικα πισω της να του πλενει κ να καθαριζει κ να τον ταιζει...!!δουλα εν ολιγης πιστευε οτι ειχε βρει....χωρις να ξερει...μολις ανακοινωθηκαν λογοι,αρραβωνες κ γαμοι κ εγκυμοσυνες κ εγινα νυφη αλλαξαν ολα...μεχρι τοτε ημουν το παιδακι της....οχι η νυφη της..ξαφνικα εγινα νυφη κ εκεινη πεθερα...ασε ασε...!!

σε ευχαριστω για τις ευχες σου κιολαςςς....γιατι απο τα νευρα μου τωρα θα ξεχνουσα να σε ευχαριστησω...!

με το καλο να κρατησουμε τα μπεμπακια μας αγκαλιτσα...!:D

α, εμεις δεν εχουμε "παιδι μου, μαμα", στον πληθυντικο της μιλαω και ετσι θα συνεχισει.

Ρε κοριτσια, διαβαζω για τα κιλα σας, αλλη πηρε 3 αλλη 4, εγω και η ελενη μονο εχουμε παρει 14 ολοκληρα κιλα??? Οι αλλες καθολου δεν τρωτε? Μη φανταστειτε οτι τρωω ολη μερα, μπορω να πω οτι τρωω αντε 300 θερμιδες παραπανω απο οτι πριν μεινω εγκυος, και οριστε τα κιλα που εχουν φτασει...

ritsa μου εδω εχει ηλιο αλλα φυσαει πολυ!!

εχει βορια!

ψιλοεβρεξε λιγο χθες το βραδυ αλλα δεν ηρεμησε ο αερας!

το πρωι ειδαμε και ουρανιο τοξο απο την μερια σας!!!!

οι δασκαλες που δεν εχουν κανει ακομη παιδι λενε οτι θελουν

νομιζω

κι εγω πριν μεινω εγκυος δεν τα σκεφτομουν οπως τα σκεφτμαι τωρα

βεβαια την παιδοψυχολογο της ροδουλας την εμπιστευομαι, αυτες ξερουν

απο αποψη ψυχολογιας του παιδιου τ ειναι σωστο και τι οχι

αλλα απο αποψη ιωσεων δεν ξερω...

βεβαια εσενα τα μικρουλια σου δεν ειναι να το ρισκαρεις να τα βγαζεις αν κοντεψαν να παθουν πνευμονια

το μονο κακο ειναι οτι αν το παρουν χαμπαρι οτι με τον παραμικρο βηχα δεν τα στελνεις σχολειο καποια στιγμη που θα μεγαλωσουν και θα βαριουνται να κανουν μαθημα θα το παιζουν αρρωστοι χαχαχαχαχαχ

και αντε εσυ τωρα να καταλαβεις ποναει ή με δουλευει???

UzVGp2.png

α, εμεις δεν εχουμε "παιδι μου, μαμα", στον πληθυντικο της μιλαω και ετσι θα συνεχισει.

Ρε κοριτσια, διαβαζω για τα κιλα σας, αλλη πηρε 3 αλλη 4, εγω και η ελενη μονο εχουμε παρει 14 ολοκληρα κιλα??? Οι αλλες καθολου δεν τρωτε? Μη φανταστειτε οτι τρωω ολη μερα, μπορω να πω οτι τρωω αντε 300 θερμιδες παραπανω απο οτι πριν μεινω εγκυος, και οριστε τα κιλα που εχουν φτασει...

μεχρις στιγμης ειμαι +7 κιλα αλλα δεν εχω σκεφτει ουτε μια φορα να μην φαω για να μην βαλω

τρωω τα παντα και τον τεευταιο μηνα τρωω δυο πιατα!

κοριτσακι μου μην αγχωνεσαι ετσι ειναι αλλες δεν βαζουν κι αλλες βαζουν πιο ευκολα

ειναι θεμα οργανισμου νομιζω....

η ξεδερφη μου στην πρωτη γεννα της εβαλε 20 κιλα (ισως και περισσοτερα , δεν θυμαμαι ακριβως-παντως πιο λιγα απο 20 δεν ηταν) λοιπον σε πληροφορω οτι τα εχασε και τα 20! και τωρα ειναι τοσο αδυνατη οσο ηταν οταν ηταν μαθητρια στο λυκειο!

UzVGp2.png

Διαφημίσεις

μεχρις στιγμης ειμαι +7 κιλα αλλα δεν εχω σκεφτει ουτε μια φορα να μην φαω για να μην βαλω

τρωω τα παντα και τον τεευταιο μηνα τρωω δυο πιατα!

κοριτσακι μου μην αγχωνεσαι ετσι ειναι αλλες δεν βαζουν κι αλλες βαζουν πιο ευκολα

ειναι θεμα οργανισμου νομιζω....

η ξεδερφη μου στην πρωτη γεννα της εβαλε 20 κιλα (ισως και περισσοτερα , δεν θυμαμαι ακριβως-παντως πιο λιγα απο 20 δεν ηταν) λοιπον σε πληροφορω οτι τα εχασε και τα 20! και τωρα ειναι τοσο αδυνατη οσο ηταν οταν ηταν μαθητρια στο λυκειο!

Ναι, κι η δικη μου ξαδερφη ειχε βαλει 20 και μετα τα εχασε ολα και ακομα περισσοτερα, απλα απορω γιατι οσες εγκυμονουσες εχω ακουσει, ολες εβαλαν 10 κιλα και πανω , καποιες εδω μεσα ουτε τα 5 θα φτασουν συμφωνα με αυτα που λενε.. Κι απλα μου κανει εντυπωση... Μηπως τελικα εμεις που βαζουμε τοσα, τρωμε πολυ παραπανω απο οσο πιστευουμε?

καλα ΜΑΜΑ εννοειται πως δεν την λεω...κ εγω στον πληθυντικο της μιλαω...ΜΑΝΑ ειναι μονο μια...Κ μονο την μαμα μου φωναζω μαμα...!!

απο εκει κ περα εκεινη ηταν του στυλ ''κοριτσακι μου...παιδακι μου...''

τωρα στην εγκυμοσυνη οσο περναει ο καιρος ουτε τηλεφωνο δεν παιρνει να δει πως παω...μονο αν ρωταει τον αμορε....

γενικως ειναι πολυ του φαινεστε κ εμενα αυτο με τρελαινει...

δλδ να φανταστεις προχθες ηρθε για εφοδο απο κορινθο κ μιλουσε με την μαμα μου...κ ελεγε οτι ντρεπεται να πει στου γειτονες οτι την κουνια κ αυτα μας τα εδωσαν...κ ειπε οτι τα αγορασε ολα εκεινη....!!κ την κοιτουσε η μαμα μου καλα καλα..

κ οταν ειπε η μαμα μου οτι εχει κουραστει με το σπιτι κ οτι ειναι μονη της γιατι εμεις δουλευουμε...κ οτι μολις μπουμε στο σπιτι μας θα φυγει να παει ενα τριημερο να ξεκουραστει κ της λεει ναι σιγα εσυ ολο εδω μεσα στα ποδια τους θα εισαι...γι αυτο ετσι κ αλλιως την ηθελες τοσο κοντα...!καγκελο η μανα μου....ασε ασε σου λεω...πονεμενη ισοτρια..!!

Jr39p2.png

οσο για τα κιλακια κοριτσια εγω ειμαι +11 οπως σας ειπα κ χθες...κ δεν αγχωνομαι...ουτε εχω πει δεν θα φαω γιατι θα παχυνω...λιγακι με τα γλυκα προσεχω λογω του ζαχαρου που βρεθηκε μια μοναδα λιγο πιο πανω....οσο μπορω δλδ γιατι δεν μπορω ευκολα να αντισταθω...ομως ο γιατρος μου ειπε να παρω μεχρι 16...εε πια πιστευω οτι ειμαι στο οριο....δεν ξερω...!

η μανα μου ειχε παρει 33 στον καθενα μας κοριτσια κ της εμειναν 3 απο το καθε παιδι...κ τα εχασε κ πολυ γρηγορα κ χωρις να θηλασει..!!η κουμπαρα μου πηρε 20 κ της εχουν μεινει τα 3 κ εχει γεννησει απο τον Γεναρη κ θηλασε μονο 40 μερες....θεμα οργανισμου ειναι..

η αλλη κοπελα παλι που γενναει αυτες τις μερες..επειδη πηρε μονο 4 κιλα της δημιουργηθηκε ζαχαρο(ετσι μου ειπε) κ εκανε 6 μετρησεις την μερα κ το μονο που της περιορισε ηταν το ψωμι...ο καθε οργανισμος εινα αλλιως...!!οποτε μην αγχωνεσαι..

Jr39p2.png

ritsa μου εδω εχει ηλιο αλλα φυσαει πολυ!!

εχει βορια!

ψιλοεβρεξε λιγο χθες το βραδυ αλλα δεν ηρεμησε ο αερας!

το πρωι ειδαμε και ουρανιο τοξο απο την μερια σας!!!!

οι δασκαλες που δεν εχουν κανει ακομη παιδι λενε οτι θελουν

νομιζω

κι εγω πριν μεινω εγκυος δεν τα σκεφτομουν οπως τα σκεφτμαι τωρα

βεβαια την παιδοψυχολογο της ροδουλας την εμπιστευομαι, αυτες ξερουν

απο αποψη ψυχολογιας του παιδιου τ ειναι σωστο και τι οχι

αλλα απο αποψη ιωσεων δεν ξερω...

βεβαια εσενα τα μικρουλια σου δεν ειναι να το ρισκαρεις να τα βγαζεις αν κοντεψαν να παθουν πνευμονια

το μονο κακο ειναι οτι αν το παρουν χαμπαρι οτι με τον παραμικρο βηχα δεν τα στελνεις σχολειο καποια στιγμη που θα μεγαλωσουν και θα βαριουνται να κανουν μαθημα θα το παιζουν αρρωστοι χαχαχαχαχαχ

και αντε εσυ τωρα να καταλαβεις ποναει ή με δουλευει???

μπα η δασκαλα του περυση εχει παιδια κ μαλιστα η μια τελειωσε σπουδες κ ο αλλος σπουδαζει..

εγω κοριτσια στα κιλα ημουν +5 οταν ειχα παει ημουν -1 δηλ +4κιλ τωρα δεν ξερω νιωθω πρησμενη αλλα δεν νομιζω να εβαλα.. ΕΝΑ θα σας πω μπροστα σε αυτα που περασα απο την αρχη μεχρι τωρα καλυτερα να εβαζα κιλα παρα τους εμετους την δυσφορια κτλ κ στο καπακι αφυδατωση..

yEZHp2.png

Q4UYp3.png

XJkwp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...