Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

Cafe ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2013

mpiskotaki

Recommended Posts

κατ μου μενω εξω απο το βολο.στο βολο μεγαλωσα δηλαδη αλλα 8 χρονια εμενα αθηνα.1 ιανουαριου κλεινουμε ενα χρονο εδω.ειναι πολυ ωραια αλλα σκεψου ειναι οικισμος.δεν ειναι καν χωριο.το καλοκαιρι μονο μαζευεται κοσμος.ολο τον χειμωνα ειναι πολυ ερημικα!δυο γειτονες να φανταστεις εχω και μερικους ακομα πιο μακρια.απλα οταν δεν ημουν εγκυος ηταν ευκολα,επαιρνα το αμαξι,σε ενα τεταρτο ημουν στην πολη,δε με ενοιαζε.τωρα φοβαμαι να κυκλοφορω ειδικα τη νυχτα γιατι δεν εχει φωτα καθολου!!ειναι ωραια η αποκεντρωση και η επαρχια φτανει να βρεις τους ρυθμους σου γιατι η αθηνα οπως και να χει εχει και τις ευκολιες της!

6KuQp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• didi&k

1558

• κατια_82

1457

• ritsa3

1342

• markela35

801

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

κοριτσια μου τι κανετε?για να απαντησω πρωτα ναι,γιαυτο φυγαμε απο την αθηνα για να κανουμε παιδακι και να μεγαλωσει ετσι.ειμαι κι απο δω εγω και δεν ηθελα να μεγαλωσει στην αθηνα η αληθεια ειναι.καλα,ειχα κι αυτη την επιλογη,η αληθεια ειναι.αλλα το παρακαναμε.ειπα επαρχια,οχι κατσαβραχα.!!!χαχαχαχχα

κατα τα αλλα πως ειστε?κοριτσια απο καουρες πως πατε?υποφερω!τι να κανω?λιγο γαλα πινω αλλα και παλι δεν με πολυπιανει πια!εσεις τι κανετε?κατια μου πρεπει να ιναι το πιο ωραιο χερακι που υπαρχει ετσι???αυτα!!!συνονοματη βαλε λινκ για τη συνταγη για το μπισκοτοσπιτο.φαινεται τελειο!!!

http://www.sintagespareas.gr/sintages/xristougenniatika-spitakia-me-ptimper.html

Jr39p2.png

σαπι τελεια τα νεα!!!μεγαλωσε η μπεμπουλα εχει και μαλλακια!!!ετοιμο το μπεμπε!!!!

μπαρμπουλα τα μπισκοτοσπιτα λεμε θελω συνταγη και να σε ρωταω κιολας μην κανω βλακεια!!!

6KuQp2.png

συνονοματη ζηλευω...θελω πολυ να φυγω απο την Αθηνα ομως ο αμορε προς το παρον το απορριπτει...οσο εχουμε δουλεια λεει δεν κουναμε...αν την χασουμε οκ φευγουμε η για Κρητη η για Ικαρια....(η στον τοπο καταγωγης του η στον δικο μου...)αλλα οσο να ναι λογικο να φοβασαι τωρα που εισαι εγκυος να κυκλοφορησεις!!!!ομως το παιδακι σου θα μεγαλωσει στα καλυτερα κ χωρις πολλους φοβους κ αγχη...!

Jr39p2.png

Διαφημίσεις

σαπι υπεροχα τα νεα σου απο την μπεμπουλα σου....!!παρα πολυ ωραια...!!

ανυπομονω να δω κ εγω αυριο περιπου τετοια ωρα το μπεμπουλακι μας...!!!:D

συνονοματη στην εβαλά την συνταγη!!!

Jr39p2.png

συνονοματη ζηλευω...θελω πολυ να φυγω απο την Αθηνα ομως ο αμορε προς το παρον το απορριπτει...οσο εχουμε δουλεια λεει δεν κουναμε...αν την χασουμε οκ φευγουμε η για Κρητη η για Ικαρια....(η στον τοπο καταγωγης του η στον δικο μου...)αλλα οσο να ναι λογικο να φοβασαι τωρα που εισαι εγκυος να κυκλοφορησεις!!!!ομως το παιδακι σου θα μεγαλωσει στα καλυτερα κ χωρις πολλους φοβους κ αγχη...!

αληθεια ειναι.μου λενε πολλες φορες δεν φοβασαι εκει στην ερημια και απανταω,που να το βρει ο κλεφτης το σπιτι!!!:tongue::tongue::tongue::tongue:ουτε με πυξιδα!!χαχαχαχαα

εσεις εχετε και το σπιτι σας εκει που φτιαχνετε.ειναι αλλιως.εμεις νοικιαζαμε και δεν ειχαμε και κανεναν.εδω τουλαχιστον,στην πολη βεβαια εχω και τους δικους μου.ο καλος μου ταλαιπωρειται βεβαια περα δωθε αλλα του αρεσει τοσο πολυ εδω που δεν τον νοιαζει.εγω δε θα αντεχα.

6KuQp2.png

εεε ενταξει πρεπει να ειναι λιγο ταλαιπωρια για τον συζυγο αλλα αν χαλαρωνει τοσο πολυ οταν ερχεται χαλαλι η ταλαιπωρια...!εμεις εχουμε κ αθηνα τους δικους μου μονο κ φιλους....κ τα νησια εχουμε γνωστους κ συγγενεις...!

εγω τα εκανα λιγο πιο μεγαλα τα μπισκοτοσπιτακια...χρησιμοποιησα παραπανω μπισκοτα κ τα κολλησα...η κολληση εναι πανευκολη παντως..η διακοσμηση θελει απλως φαντασια....!κ ειχα παρει κ χρωμα ζαχαροπλαστικης κ γι αυτο ειναι μπροστα μπροστα ολο μπλε κ αυτο το ροζ κ καλα που εχω στην φωτο μπροστα απο το σπιτακι εναι δεντρακι αλλα ειναι ενα κομματι μπισκοτο που του εβαλα πανω μαρεγγα...!!κ το γυρω γυρω που το εχω κανει καφε ειναι μαρεγγα με μια κουταλια μερεντα για να γινει καφε....!!αυταααα...οτι αλλο θες πες μουυυυ!!!μεσα στην επομενη εβδομαδα αναμενεται το τρενακι μαλλον...!!:D:D

Jr39p2.png

Διαφημίσεις

Βόλος ε; Ωραία! Το παιδάκι σας θα περάσει σούπερ, η Αθήνα ήταν που ήταν χάλια, έχει απογίνει τώρα! Ας μην ήταν το θέμα της δουλειάς και θα την έκανα κι εγώ! Βέβαια εγώ έχω όλους τους συγγενείς και τους φίλους στην Αθήνα, εσύ είχες κάποιους στο Βόλο. Είναι πιο εύκολο να το πάρεις απόφαση έτσι. Αλλά έτσι κι αλλιώς και μόνο η στενή οικογένεια (σύζυγος και σε λίγο και παιδάκι) φτάνει για να νιώθεις καλά!

Μπαρμπούλα, αύριο έχεις γιατρό ε; Να μάθουμε και τα νέα του δικού σου μπέμπη! Θα κάνεις ντόπλερ ή απλό υπέρηχο;

as1cOB80g410000MDAwOGQ0fDAwNzk1N2R8aSBtcGVtcGEgbWFzIGVpbmFp.gif

Εσυ Ροδουλα γιατι θα κανεις κορτιζονη?

εχουμε ιστορικο προωροτητας! :(

ειδε τα αμνιακα σε μια απο τις 4 λιμνες στο οριο και λεει : καντες να εισαι σιγουρη

θα τις εκανα την επομενη εδομαδα αλλα με πιασαν τα ρευματιακα μου και επρεπε να αρχισω κορτιζονη σε χαπι

μετα απο συμβουλιο των γιατρων (γυναικολογος -ρευματολογος) αποφασησαν να κανω τις ενεσεις μια εβδομαδα πιο νωρις για ανακουφιστω και να μην παρω χαπια!

αυτα! μακαρι να φτασω να μπω στον μηνα μου!

οχι, ροδουλα μου, μην αγχωνεσαι! 2-3 μερες λιγοτερο αλατι, γλυκα, τηγανητα και ουτε πρηστηκα, ουτε κιλα, ουτε ο μπεμπης εχασε σε κινητικοτητα... να τις κανεις! πολυ σημαντικη βοηθεια, αν ερθει προωρακι... ;)

σε ευχαριστω πολυ , ναι αγχιθηκα , η αληθεια ειναι αυτη , αλλα τωρα που μιλισα και με τον αντρουλη μου ( μεγαλο πραγμα να σε στηριζουν) νοιωθω λιγο καλυτερα!

ας παρω και αλλα 10 κιλα δεν με νοιαζει , τουλαχιστον να πανε ολα καλα , με το μωρακι

να σας ρωτησω και κατι αλλο;;;

θυμωνετε, με ολους και με ολα;;; εχετε γινει μυγιαγκικτες και παραπονιαρες;;;

ή μονο εγω το επαθα;;;

ολα πια μου φταινε!

το κοριτσάκι μας

029ed13ffd.png

το αγορακι μας

event.png

Θεε μου σε ευχαριστω...................

569614ifdq9x3ify.gif

καλημερα!

διδυμακι περιμενω νεα του ανηψιου μου!

διδυμακι και real thing χρονια πολλα!!!!!!! ο,τι επιθυμειτε κοριτσια !! και ν περασετε τελεια σημερα με τις φουσκωτες κοιλιτσες σας!!!!

ροδουλα μου ευχομαι ο μπεμπης να μεινει κι αλλο μεσα και να μην παρεις πανω απο 3-4 κιλα ακομη μεχρι μεχρι να γεννησεις!!

οσο για τα παραπονα που λες δεν ξερω... εγω εχω ξεκινησει εδω και καιρο να παραπονιεμαι γιατι αγχονωμαι να ειναι ολα ετοιμα για τον μπεμπη πριν τα χριστουγεννα

αλλα γενικα παντα ημουν παραπονιαρα .... οποτε δεν εχω καταλαβει ν αλλαξε κατι...

σημερα η ριτσα μπαινει στον μηνα της!!!!!

καλημερα σε ολα τα κοριτσακια !!!! 1779146rt7yyfuka2.gif

UzVGp2.png

καλημερα κοριτσια!!!

ροδουλα νευρααα αστα να πανε... κ με το παραμικρο κ τα δακρυα.. μπερδεμενα ολα.. αφου λεω καμια φορα η κακια εχω γινει η οι ορμονες φταινε..

εγω ξυπνησα απο τις 7 για να παει ο γιος μου σχολειο εβλεπα το καιρο αερα κ κρυο λεω να τον στειλω να μην τον στειλω περσυ αρρωστησε με ατυπη πνευμονια κ φοβαμαι τωρα λογο κ εγκυμοσυνης κ για το μωρο που θα ερθει μην ειμαστε αρρωστοι ολοι τελικα λεω να τον στειλω μολις εβαλε τον μπουφαν του για να φυγει να μια βροχη δυνατη αερας μαζι κ δεν μπορεις ουτε ομπρελα λεω κατσε εδω. αλλα βρεχει ποτε ποτε η δασκαλα θα μου βαλει τις φωνες την μια ροδο την αλλη αρρωστος.. αλλα τι να κανω τα καλα θα ειναι να ειμαστε ολο το χειμωνα αρρωστοι κ με ενα νεογενητο?? αχ κ τι καλα να γεννας καλοκαιρι τρως τις ζεστες αλλα κλιματιστικο κ μπανιο κ ολα καλα.. ο χειμωνας ειναι δυσκολος πολυ!!:(:evil::evil:

yEZHp2.png

Q4UYp3.png

XJkwp3.png

καλημερα ντιντι!!!! βασικα ο γιατρος με εχει 4-6 δεν θυμμαμαι ποτε ηταν η τελευταια μου περιοδο κ ειναι οτι λεει ο υπεριχος αρα σημερα αυριο μεθαυριο μπαινω στο μηνα μου!

χρονια πολλα βαρβαρουλες κ του χρονου με τα μωρακια σας αγκαλια κ με αλλο ενα στη κοιλια!!!!!

yEZHp2.png

Q4UYp3.png

XJkwp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...