Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

Cafe ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2013

mpiskotaki

Recommended Posts

τοσα κιλα εχω παρει κι εγω αλλα δεν πολυαγχωνομαι.φαε βρε κανα γλυκακι.οτι ηταν να γινει τωρα εγινε!!αμεσως θα τα χασεις.

μωρε αν ημουν μονη μου την αμαρτια θα την εκανα, αλλά να που μ ελεγχουν. ο αντρας μου μολις ερχεται απο την δουλεια με ρωταει, αν εφαγα γλυκο του κουταλιου, αλλά ξερει οτι τ απεχθανομαι του κουταλιου. οι γονεις μου καθε φορα που ερχονται κανουν ελεγχο για σοκολατακια κρυμμενα :tongue::tongue::tongue:. στον 5ο μηνα πηγαινα στο μινι μαρκετ κ επαιρνα καμια σοκολατα, αλλά μ επιασαν :rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes: που θα παει ομως, οταν γεννησω με το καλό εχω να φαωωωωωω:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue: πολλά γλυκα, μου το εταξαν οτι δεν θα μου φερουν λουλουδια αλλα σοκολατακια κ γαλακτομπουρεκο απο το "κ......κόν"!!!!!!

as1cOB38pj-0000MDAwNzM4OGR8MDAwMDQ1ZGJ8byBtcGVtcGlzIG1hcyEhISEh.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• didi&k

1558

• κατια_82

1457

• ritsa3

1342

• markela35

801

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

καταλαβα ποιο λες!!!!θεικο γαλακτομπουρεκο.!!!!!!να φας και για μενα γιατι εδω δεν εχει.στην αθηνα ομως το τσακιζα!!!εγω λεω να τρως κανα γλυκο που και που.δε χαλασε ο κοσμος.εστω εχε λιγη κουβερτουρα,γαλακτος ομως που ειναι ωραια και τρωγε κανα κομματακι οταν σε πιανει!!

6KuQp2.png

παντως ρε ελενη τα κιλα σου δεν ειναι πολλα.

την προηγουμενη τριτη που πηγα στον γιατρο για ντοπλερ, με μαλωσε. να μην τρωω αλμυρα, γλυκα , ζυμαρικα, πατατες. μου ρθε να του πω " νερό επιτρέπεται να πινω;;;":evil::evil::evil::evil: υπομονη, 1,5 μηνα ακομα. ποσα θα παρω, αλλα 3;;; φανταζομαι οχι παραπάνω :shock::shock::shock::shock:

καταλαβα ποιο λες!!!!θεικο γαλακτομπουρεκο.!!!!!!να φας και για μενα γιατι εδω δεν εχει.στην αθηνα ομως το τσακιζα!!!εγω λεω να τρως κανα γλυκο που και που.δε χαλασε ο κοσμος.εστω εχε λιγη κουβερτουρα,γαλακτος ομως που ειναι ωραια και τρωγε κανα κομματακι οταν σε πιανει!!

το προηγουμενο σ/κ βρηκα στο ντουλαπι σιμιγδάλι χοντρό, κ λεω "μμμμ, θα φτιάξω χαλβά". όσο εφαγες εσυ. αλλο τοσο εφαγα κ εγω. ισα ισα προλαβα να φαω 2 κουταλιες. μου βουτηξε η μανα μου την φορμα κ λεει γελώντας " ααα, μας σκεφτεσαι κ μας φτιαχνεις γλυκό να τρωμε".........:evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil:

τοσα θα παρεις μη φανταζεσαι.τωρα μιλουσα με μια φιλη μου που ειναι σαν τσιχλα να φανταστεις και μου λεει εγω ειχα παρει 27.καλα λεω και δεν αγχωθηκες??οχι βεβαια.τι να κανα.πεινουσα!!!εγω ειμαι της λογικης,τωρα οχι πολλες στερησεις γιατι μετα θελω να τα χασω γρηγορα.ερχεται καλοκαιρι.οποτε αφου γεννησω τα κεφαλια μεσα.τωρα απλα φυσιολογικα με καμια ατασθαλια!!

6KuQp2.png

Διαφημίσεις

το προηγουμενο σ/κ βρηκα στο ντουλαπι σιμιγδάλι χοντρό, κ λεω "μμμμ, θα φτιάξω χαλβά". όσο εφαγες εσυ. αλλο τοσο εφαγα κ εγω. ισα ισα προλαβα να φαω 2 κουταλιες. μου βουτηξε η μανα μου την φορμα κ λεει γελώντας " ααα, μας σκεφτεσαι κ μας φτιαχνεις γλυκό να τρωμε".........:evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil:

:P:p:p:p:p:p:pimages?q=tbn:ANd9GcR3__pyBveI0gkouoXIXu0s0xIc1UBQAwH6bMa7M-42dS8mRF8Oωραια περνας εσυ!!!χαχαχχαχα

6KuQp2.png

Κορίτσια μου γεια σας κι απο μένα κι απο την μπεμπουλα μου!!!! Εγω λέω για τα κιλά μην αγχωνεστε.. Θα τα χάσουμε μετα με διατροφή και γυμναστική. Εγω μέχρι τώρα έχω πάρει 5-6 κιλά αλλά είχα πολλα απο πριν... Μετα για το γάμο και τη βάπτιση έχω να χάσω τουλάχιστον 25-30 κιλά... Ολα θα γίνουν. Σήμερα πήγαμε στη γιατρο τελικά αντί για αύριο γιατι ο άντρας μου δεν μπορούσε να περιμένει... Λοιπόν, η μπεμπα μεγαλώνει τέλεια!!!! Εχει φτάσει 1,450 κιλά και έχει γυρίσει! Ειναι με το κεφαλακι κατα κάτω!!! Αρχίσαμε να παίρνουμε θέση!!!! Επίσης βγάλαμε και μαλλιά!!!! Τα είχαμε στο υπερηχο!!!! Ολα ειναι τέλεια!!!!! Δόξα το Θεό! Εγω βέβαια απο το άγχος μου πάλι 13 ανέβασε πίεση.... Αφού η γιατρός έβγαλε την ρόμπα της για να με εξετάσει μήπως αγχονομαι απο αυτο.... Πήραμε και υγρά για καλλιέργεια και αύριο θα πάω για ουρα. Ας ελπίσω το τσουξιμο να μην ειναι κατι σοβαρο...

Φιλακια πολλα σε σας και τα γλυκα σας τα μωρακια!!!!!!

ODhsp2.png

as1cOCA0g410000NDczOTBifDU3YmR8U2UgcGVyaW1lbm91bWUgc2UuLi4.gif

Κορίτσια μου γεια σας κι απο μένα κι απο την μπεμπουλα μου!!!! Εγω λέω για τα κιλά μην αγχωνεστε.. Θα τα χάσουμε μετα με διατροφή και γυμναστική. Εγω μέχρι τώρα έχω πάρει 5-6 κιλά αλλά είχα πολλα απο πριν... Μετα για το γάμο και τη βάπτιση έχω να χάσω τουλάχιστον 25-30 κιλά... Ολα θα γίνουν. Σήμερα πήγαμε στη γιατρο τελικά αντί για αύριο γιατι ο άντρας μου δεν μπορούσε να περιμένει... Λοιπόν, η μπεμπα μεγαλώνει τέλεια!!!! Εχει φτάσει 1,450 κιλά και έχει γυρίσει! Ειναι με το κεφαλακι κατα κάτω!!! Αρχίσαμε να παίρνουμε θέση!!!! Επίσης βγάλαμε και μαλλιά!!!! Τα είχαμε στο υπερηχο!!!! Ολα ειναι τέλεια!!!!! Δόξα το Θεό! Εγω βέβαια απο το άγχος μου πάλι 13 ανέβασε πίεση.... Αφού η γιατρός έβγαλε την ρόμπα της για να με εξετάσει μήπως αγχονομαι απο αυτο.... Πήραμε και υγρά για καλλιέργεια και αύριο θα πάω για ουρα. Ας ελπίσω το τσουξιμο να μην ειναι κατι σοβαρο...

Φιλακια πολλα σε σας και τα γλυκα σας τα μωρακια!!!!!!

Μπραβο, ωραια νεα!!!!!

μετα την γεννα σκεφτομαι οτι θα πρεπει να τρωω προσεκτικά, αλλά καλά γευματα για να εχω κ γαλα να θηλαζω. μου εχουν πει οτι κανει καλό να τρωμε κρεατοσουπες κατα την διαρκεια του θηλασμου κ γενικά πολλά υγρα. οχι ντοματες, σταφύλια κ σοκολατες, γιατι προκαλουν κολικους. αντε να δουμε κ μετα τι θα τρωμε. οσο για το γυμναστηριο, δεν περισσεύουν χρηματα για τετοια. εχω εναν διαδρομο γυμναστικης κ μαλλον θα λιωσω σε αυτόν.:cry:

καλημερα

η αληθεια ειναι οτι κανω μεγαλη προσπαθεια να σας διαβασω γιατι δεν εχω σημα

απο οτι καταλαβαινω ολα καλα

ριτσα;;;ή κριστυ

αντε να πεφτουν τα στοιχηματα

εγω λεω ριτσα! ( να τελιωνει και η ταλαιπορια σου να εισαστε συντομα και οι 5 στο σπιτακια σας)

φιλια σε ολες ανεξερετος!

κριστυ, εκανες κορτιζονες για τα πνευμονακια των μωρων;;;;

εγω αυριο!

αν εκενε καμια να μου πει σας παρακαλω αν πρηστικε,

κατια ειχες κανει αλλα εκενες διατροφη ε;; πηρες κιλα πολλα με την κορτιζινη;;;

ενα εγχος που με επιασε;;; και τις εχω ξανα κανει στην 1η εγκυμοσυνη αλλα εχουν περασει και 5 χρονια και δεν θυμαμαι!

φιλια σε ολες!

οχι, ροδουλα μου, μην αγχωνεσαι! 2-3 μερες λιγοτερο αλατι, γλυκα, τηγανητα και ουτε πρηστηκα, ουτε κιλα, ουτε ο μπεμπης εχασε σε κινητικοτητα... να τις κανεις! πολυ σημαντικη βοηθεια, αν ερθει προωρακι... ;)

1lqJp2.png

EO6lp3.png

Διαφημίσεις

Γειά σας, καλή βδομάδα!

Από ότι βλέπω όλες και όλα τα μωράκια καλά είστε!

Εγω μπαρμπούλα, μάλλον επειδή έχω και περιθώριο να σηκωθώ λίγο από το γραφείο να ξεπιαστώ και δεν έχω και επαφή με κοινό, δεν πιέζομαι τόσο πολύ! Οπότε λέω να αλλάξω χρονιά και μετά να σταματήσω... Εκτός κι αν αυτή η μία εβδομάδα που προηγείσαι στην εγκυμοσύνη είναι αυτή που κάνει τη διαφορά! :shock: Λες την άλλη εβδομάδα να λέω κι εγώ πως δεν αντέχω;;;

Μαρκέλλα, μου έχει μείνει λίγος βήχας και λίγη καταρροή οπότε λέω να κανονίσω την αιματολόγο για το τέλος της εβδομάδας. Εσύ λογικα πρέπει να περιμένεις να δεις τι έγινε με τη γυμναστική σε λίγες μέρες, έτσι δεν είναι; Μακάρι να είναι φέτος το καλύτερο χριστουγεννιάτικο δώρο σου!!!!! :P

Real thing, που έχεις πάει και μένεις; Είσαι στο λεκανοπέδιο σε περιοχή με εξοχικά ή ακόμη πιο μακριά; Κι εμείς το είχαμε σκεφτεί αυτό γιατί η ποιότητα ζωής δεν συγκρίνεται, αλλά τελικά η απόσταση από τη δουλειά μας αποθάρρυνε... Πιστεύω όμως πως για παιδιά είναι η καλύτερη επιλογή!

Κορίτσια, με τα κιλά εγώ αγχωνόμουν αλλά τώρα πια σκέφτομαι ότι δεν έχει νόμα. Ότι έγινε, έγινε πάνω κάτω. Οπότε χωρίς υπερβολές εννοείται, τρώμε και το γλυκάκι μας! Για να μην γεννήσουμε και είμαστε πάλι στερημένες και πέσουμε με τα μούτρα... Το θέμα είναι να τα χάσουμε μετά!

as1cOB80g410000MDAwOGQ0fDAwNzk1N2R8aSBtcGVtcGEgbWFzIGVpbmFp.gif

Όχι ακόμη.

Τετάρτη πάω στου γιατρού και θα φτιάξουμε πρόγραμμα.

Ξέρω ότι θα κάνουμε πιο "ισχυρά" πράγματα για την πρόληψη των συσπάσεων της μήτρας. Μέχρι τώρα έπαιρνα 3 μαγνήσια τη μέρα. Φαντάζομαι θα με βάλει στο yotopur κ τα utrogestan ενδεχομένως κ τίποτα άλλο.

Και υποθέτω θα μιλήσουμε και για τις ενέσεις κορτιζόνης για τα πνευμονάκια.

Ερώτηση προς Κάτια:

Η περίδεση τραχήλου πόσο κόστισε και ποια η διαδικασία?

(υποψιάζομαι ότι μπορεί να με βάλει να κ¨ανω- κάποιοι μαιευτήρες κάνουν προληπτικά σε όλες τις μέλλουσες διδυμομανούλες)

Εννοείται φωνάζω ΡΙΤΣΑ με χίλια΄να γεννήσει πρώτη.

Τοκετός τον Δεκέμβρη θα σημαίνει για μας θερμοκοιτίδες... ή ακόμη χειρότερα ΜΕΝΝ (Μονάδα Εντατικής Νοσηλείας Νεογνών).

Με τον εοπυυ περιπου 400 στο λητω +την αμοιβη του γιατρου σου... η διαδικασια δεν ειναι τιποτα! δεν θα φοβηθεις αυτο... εχεις κοτσια εσυ!!! σε ετοιμαζουν για χειρουργιο, σου κανει μεθη και σε 15 λεπτα ξυπνας! τιποτα!!! απλα μετα θελει προσοχη και ξεκουραση για ενα μηνα μινιμουμ!!! ολα καλα θα πανε και θα αργησουν οι μικρες... ολα καλα!

1lqJp2.png

EO6lp3.png

Κάτια, μας έλιωσες με το χεράκι! Αλλά εκεί που τρελαίνομαι εγώ είναι με τα πατουσάκια!!! Στείλε μας και ένα πατουσάκι!!!!! :tongue: :tongue:

Sapi, μπράβο η μπέμπα, μεγαλώνει και πήρε και τη σωστή θέση! Εγώ νομίζω πως η δικιά μου ξαναάλλαξε θέση γιατί τη νιώθω σε διάφορα σημεία...

Ρίτσα, υπομονή, τον έφαγες τον γάιδαρο, μπαίνεις στο μήνα σου!

as1cOB80g410000MDAwOGQ0fDAwNzk1N2R8aSBtcGVtcGEgbWFzIGVpbmFp.gif

καλησπερα κοριτσια μου...!!τωρα εφαγα μεσημεριανο....πηγα σπιτι καθαρισα...λιγακι...ηρθε ο αμορες...φυγαμε κ πηγαμε στο νεο σπιτακι να δουμε ποσο προχωραει κ ηρθαμε τωρα πριν 1 ωρα....!!

σας διαβασα αλλα ξεχασα τι ηθελα να γραψω στην καθεμια...

κοριτσια εγω εχω παρει κιλα +11 προς το παρον κ καλα κραταμε....τα 3 πρεπει να τα εβαλα το σαββατο που εφαγα στον ξαδερφο μου μεχρι αηδιας....χαχαχα!!

οσο για το μπισκοτοσπιτακι ειναι αυτο που ειχε βαλει η Κριστυ βρε....θα το ξαναβαλω κ εγω...κ εχει κ για τρενακι συνταγη πιο κατω...!!

για τις ενεσεις κορτιζονης ξερω οτι καλο ειναι να γινονται ειδικα στις μανουλιτσες που περιμενουν διδυμακια σε περιπτωση προωροτητας αλλα καποιοι γιατροι εχω διαβασει το προτεινουν σε ολες...!

μου ηρθε μια νυστα τρελη τωρα κοριτσια κ εφυγε κ ο αμορες για μπαλα κ θα ερθει κατα τις 8 κ κατι...να με παρει να παμε να περπατησουμε στο πανηγυρι αν δεν ποναει λεει η μεση μου....!!με μαλωσε λιγακι σημερα γιατι εσκυψα για να πλυνω την μπανιερα(φευγουμε απο αυτο το σπιτι Τεταρτη κ δεν θελω να το αφησω ετσι κ τις κανω λιγες λιγες τις δουλειες...)

παω να ξαπλωσω λιγακι κοριτσια μου...!!δεν θυμαμαι τι αλλο ηθελα να γραψω...!χεχεχε!!

Jr39p2.png

Γειά σας, καλή βδομάδα!

Από ότι βλέπω όλες και όλα τα μωράκια καλά είστε!

Εγω μπαρμπούλα, μάλλον επειδή έχω και περιθώριο να σηκωθώ λίγο από το γραφείο να ξεπιαστώ και δεν έχω και επαφή με κοινό, δεν πιέζομαι τόσο πολύ! Οπότε λέω να αλλάξω χρονιά και μετά να σταματήσω... Εκτός κι αν αυτή η μία εβδομάδα που προηγείσαι στην εγκυμοσύνη είναι αυτή που κάνει τη διαφορά! :shock: Λες την άλλη εβδομάδα να λέω κι εγώ πως δεν αντέχω;;;

Μαρκέλλα, μου έχει μείνει λίγος βήχας και λίγη καταρροή οπότε λέω να κανονίσω την αιματολόγο για το τέλος της εβδομάδας. Εσύ λογικα πρέπει να περιμένεις να δεις τι έγινε με τη γυμναστική σε λίγες μέρες, έτσι δεν είναι; Μακάρι να είναι φέτος το καλύτερο χριστουγεννιάτικο δώρο σου!!!!! :P

Real thing, που έχεις πάει και μένεις; Είσαι στο λεκανοπέδιο σε περιοχή με εξοχικά ή ακόμη πιο μακριά; Κι εμείς το είχαμε σκεφτεί αυτό γιατί η ποιότητα ζωής δεν συγκρίνεται, αλλά τελικά η απόσταση από τη δουλειά μας αποθάρρυνε... Πιστεύω όμως πως για παιδιά είναι η καλύτερη επιλογή!

Κορίτσια, με τα κιλά εγώ αγχωνόμουν αλλά τώρα πια σκέφτομαι ότι δεν έχει νόμα. Ότι έγινε, έγινε πάνω κάτω. Οπότε χωρίς υπερβολές εννοείται, τρώμε και το γλυκάκι μας! Για να μην γεννήσουμε και είμαστε πάλι στερημένες και πέσουμε με τα μούτρα... Το θέμα είναι να τα χάσουμε μετά!

κατ μου δεν ξερω εγω εβδομαδα με εβδομαδα νιωθω μεγαλη διαφορα στις αντοχες μου...!!!την αλλη εβδομαδα το ξανασυζηταμε...αχαχαχα!

Jr39p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...