Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 58 λεπτά , Maraki S. είπε:

Καλησπέρα κορίτσια, πήγα στο πρώτο ραντεβού μετά την αποτυχημένη προσπάθεια και ο γιατρός πιστεύει ότι πρέπει να κάνουμε υστεροσκοπηση , scratching και μικροβιωμα για να δούμε με την μια το ενδομήτριο. Να αποκλείσουμε ότι κάτι συμβαίνει εκεί και μετά να δούμε τι θα κάνουμε με έμβρυομεταφορά. Έχω 2 ακόμη έμβρυα στην κατάψυξη μέτρια θα έλεγα γιατί τα καλύτερα τα χάσαμε. Θα ήθελα να ρωτήσω για το timing της υστεροσκοπησης γιατί αγχώνομαι λίγο μην δεν είναι αντιπροσωπευτικό το αποτέλεσμα. Οι ημερομηνίες μου είναι λίγο κάπως, είμαι τυπικά  σήμερα στην 16ημερα κύκλου σήμερα , 9 ημέρες μετά το τέλος της περιόδου που μου κράτησε 7 ολόκληρες ημέρες για να καθαρίσω 🥺. Προλαβαίνω να την κάνω την υστεροσκοπηση την ερχόμενη Παρασκευή ή το βλέπετε αργά; Λέει μέχρι την 20η μέρα κύκλου, αλλά δεν θα ήθελα να είναι μέσα της εβδομάδος ιδανικά, ο γιατρός δεν είπε τίποτα σαν να μην υπάρχει πρόβλημα με την Παρασκευή. Επίσης, όλα αυτά πόσο λέτε να πάνε στο περίπου οικονομικά γιατί πάνω στην φούρια μου ξέχασα να ρωτήσω.☺️ ( Υστεροσκοπηση-scratching- μικροβιωμα)

Καλησπέρα!

Σου ζήτησε να κανείς όλες τις εξετάσεις;;

ηταν η πρώτη σου προσπάθεια;

Cafe ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2013

mpiskotaki

Recommended Posts

Άτιμες ορμονες....αχ βρε Κατια τι μας κανεις!!! Να τον χαιρεσαι κοπελα μου και να ειναι παντα καλοτυχος!

Ριτσα ελπιζω να εισαι καλα ε? Τι επαθες κι εσυ!!

Ξεκουραση κοριτσια ξεκουραση...το λεω εγω που μολις τελειωσα σκουπισμα σιδερωμα και θελω ακομα χρονο για τη διακοσμηση τη χριστουγεννιατικη με ολα τα μπιχλιμπιδια στη μεση να με περιμενουν!!!Ουφ!

Και ολο βρεχειιιι...βαρεθηκα,,,αλλα απο την αλλη καιρος ητανε πηξαμε στη ζεστη...ο χειμωνας ηρθε!!!

Ντιντι...δε σου απαντησα με το ερ κοντισιον...ο ντοκτορ το θεωρει περιττο εκτος αν εχετε μεγαλο προβλημα υγρασιας (κοντα σε θαλασσα κτλ..). Εμεις δεν εχουμε στο σπιτι, αλλα στο ιατρειο εχει εναν ιονιστη στο ερ κοντισιον του εξεταστηριου, εναν ιονιστη-καθαριστη-με υπερηθρες κτλ κτλ στην αναμονη και ενα ιονιστη στην αιθουσα θηλασμου...οποτε καταλαβαινεις..

Να σου πω...αυτον στην αιθουσα θηλασμου θα τον καβατζωσω για το σπιτι μας αφου δε το χρησιμοποιει σχεδον ποτε.

Μολις εφαγα 6 μπισκοτακαι με ινδικη καρυδα κι εχω σκασει...αυτη η πεθερα μου θα με πεθανει!!!

μπισκοτακι μου το αιρκοντισιον μας εχει ιονιστη και αφυγραντηρα!

απλα δεν ξερω μηπως ξηραινει την ατμοσφαιρα και χρειαζομαστε υγραντηρα

αλλα απο την αλλη η περιοχη ειναι παραθαλασσια(200 μετρα απο τη θαλασσα!) οποτε λεω μηπως δεν χρειαζομαστε τον υγραντυρα γιατι απο υγρασια δεν εχουμε παραπονο!!!! αχαχαχαχαχαχαχαχ

αχ ειπες μπισκοτακια με ινδικη καρυδα και ανηπομονω να φτιαξω τα χριστουγεννιατικα σπιτακια , μελομακαρονα και τρουφακια με ινδικη καρυδα!!!!!!!!!!!!!

δεν αντεχω αλλα μαθηματα μου τρωνε χρονο!!! θελω να κατσω και να ασχοληθω ολη μερα με το σπιτι και την κουζινα!!!

δεν προλαβαινω με τα μαθηματα.... εχω απο τις 4 εως τις 8:30 καθημερινα

αλλα φευγω απο το σπιτι 3:30 και γυρναω 9 οποτε μου τρωνε ολη τη μερα... 1823201zt85orwmfo.gif

UzVGp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• didi&k

1558

• κατια_82

1457

• ritsa3

1342

• markela35

801

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

:D:Dδιδυμακι ναι ειναι πολυ ευκολο..1 ωρα εκανα να το φτιαξω..κ ειναι μεγαλυτερο απο οτι ελεγε το σαιτ...εβαλα κ αλλα μπισκοτακια..το επομενο θα ειναι τρενακι...κ φαντασου δεν ειχα κορνε...κ τα εκανα η με σακουλακι που το τρυπουσα...η με σπατουλα...η με μαχαιρι....!!

αντε κ σχολασαααααα..!!κοριτσια τελικα ο υπολογιστης που σας ελεγα οτι χαλασε καηκε ο σκληρος...κ ενω το καλυπτει η εγγυηση .....στοιχιζει 8 ευρο αν θελουμε να σωθουν τα αρχεια...κ ΑΝ ΣΩΘΟΥΝ...!!παω σπιτι να κανω καμια δουλεια κ μετα να φαμε φακουλες κ να παει ο αμορες για μπαλιτσα..!αντε φιλακιααααααααα!!θα μπω μαλλον απογευμα απο της μαμας...!!

αδερφουλα εχω κορνε αλλα σκεφτομαι να αγορασω το νεο συστημα που ειναι σαν ενεση! νομιζω ειναι πιο ευκολο απο το κορνε και καθαριζεται και ευκολοτερα

τρενακι το επομενο ε? μπραβο σου! εχεις φαντασια!!! θελω να το δω!!

για ροδες να βαλεις μπισκοτα ορεο! 808709mu1kz0ak2c.gif

UzVGp2.png

καλημερα

η αληθεια ειναι οτι κανω μεγαλη προσπαθεια να σας διαβασω γιατι δεν εχω σημα

απο οτι καταλαβαινω ολα καλα

ριτσα;;;ή κριστυ

αντε να πεφτουν τα στοιχηματα

εγω λεω ριτσα! ( να τελιωνει και η ταλαιπορια σου να εισαστε συντομα και οι 5 στο σπιτακια σας)

φιλια σε ολες ανεξερετος!

κριστυ, εκανες κορτιζονες για τα πνευμονακια των μωρων;;;;

εγω αυριο!

αν εκενε καμια να μου πει σας παρακαλω αν πρηστικε,

κατια ειχες κανει αλλα εκενες διατροφη ε;; πηρες κιλα πολλα με την κορτιζινη;;;

ενα εγχος που με επιασε;;; και τις εχω ξανα κανει στην 1η εγκυμοσυνη αλλα εχουν περασει και 5 χρονια και δεν θυμαμαι!

φιλια σε ολες!

γεια σου ροδουλα μου καιρο εχω να σε πετυχω!!

ποσες ενεσεις κορτιζονης θα κανεις?

για μια μονο ενεση απλα προσεχε την διατροφη σου για 1 εβδομαδα!

εχεις βαλει πολλα?

εγω σημερα ζυγιστικα στου κτηνιατρου την ζυγαρια με ρουχα και παπουτσια και με εδειξε 56!

εχω μπει στον 8ο με κοβω να ξεπερναω τα 60 μεχρι να γεννησω 757070cjd4nc2w7h.gif

UzVGp2.png

κριστυ, εκανες κορτιζόνες για τα πνευμονακια των μωρων;;;;

εγω αυριο!

Όχι ακόμη.

Τετάρτη πάω στου γιατρού και θα φτιάξουμε πρόγραμμα.

Ξέρω ότι θα κάνουμε πιο "ισχυρά" πράγματα για την πρόληψη των συσπάσεων της μήτρας. Μέχρι τώρα έπαιρνα 3 μαγνήσια τη μέρα. Φαντάζομαι θα με βάλει στο yotopur κ τα utrogestan ενδεχομένως κ τίποτα άλλο.

Και υποθέτω θα μιλήσουμε και για τις ενέσεις κορτιζόνης για τα πνευμονάκια.

Ερώτηση προς Κάτια:

Η περίδεση τραχήλου πόσο κόστισε και ποια η διαδικασία?

(υποψιάζομαι ότι μπορεί να με βάλει να κ¨ανω- κάποιοι μαιευτήρες κάνουν προληπτικά σε όλες τις μέλλουσες διδυμομανούλες)

Εννοείται φωνάζω ΡΙΤΣΑ με χίλια΄να γεννήσει πρώτη.

Τοκετός τον Δεκέμβρη θα σημαίνει για μας θερμοκοιτίδες... ή ακόμη χειρότερα ΜΕΝΝ (Μονάδα Εντατικής Νοσηλείας Νεογνών).

fgFzp3.png

pAfOp2.png

Διαφημίσεις

γεια σου ροδουλα μου καιρο εχω να σε πετυχω!!

ποσες ενεσεις κορτιζονης θα κανεις?

για μια μονο ενεση απλα προσεχε την διατροφη σου για 1 εβδομαδα!

εχεις βαλει πολλα?

εγω σημερα ζυγιστικα στου κτηνιατρου την ζυγαρια με ρουχα και παπουτσια και με εδειξε 56!

εχω μπει στον 8ο με κοβω να ξεπερναω τα 60 μεχρι να γεννησω 757070cjd4nc2w7h.gif

σας διαβαζω απο το κινητο καθε βρταδυ πριν κοιμηθω, αλλα το σημα μου δεν ειναι παντα καλο για ν ααπαντησω και να στειλω μηνυματα

χαιρομαι που εισαστε ολες καλα!( εστω και με μικροπροβληματακια που ομως ξεπερνιουνται)

θα κανω 2 ενεσεις μαζι σε μια βελονα

τωρα που εβλεπα το ημερολογιο μου ειδα οτι στην αννα μου τις εκανα πεμπτηκαι μεχρι κυριακη ειχα βαλει 2 κιλα,μετα γεννησα!

σε αυτην την εγκυμοσυνη εχω παρει 3,5 κιλα , ειμαι 55,5

και εγω για 60αρα με κοβω!

το κοριτσάκι μας

029ed13ffd.png

το αγορακι μας

event.png

Θεε μου σε ευχαριστω...................

Καλημερα, ομορφες μου!!!

Ηθελα μονο να σας διαβασω, να δω οτι ειστε ολες (και τα μπεμπακια σας) καλα και να σας φιλησω γλυκα για να παει καλα κι αυτη η βδομαδα...

ο Μιχαλιος μου περιμενει την επομενη κυρια λοιπον... να σκασει μυτη! ειτε ριτσα ειτε κριστυ... μπουμπουκα θα παρει τη σειρα! σας στελνω το χερακι του, που το απλωνει στη φιλεναδιτσα του να ρθει!!! χχχαααχχχαααχχχαααα ;););););)

τα φιλια μας, κοριτσακια μου!!!

αχ αυτα τα χερακια τα κουτσουνικα......λιώνω!!!!!

as1cOB38pj-0000MDAwNzM4OGR8MDAwMDQ1ZGJ8byBtcGVtcGlzIG1hcyEhISEh.gif

Όχι ακόμη.

Ξέρω ότι θα κάνουμε πιο "ισχυρά" πράγματα για την πρόληψη των συσπάσεων της μήτρας. Μέχρι τώρα έπαιρνα 3 μαγνήσια τη μέρα. Φαντάζομαι θα με βάλει στο yotopur κ τα utrogestan ενδεχομένως κ τίποτα άλλο.

Ερώτηση προς Κάτια:

(υποψιάζομαι ότι μπορεί να με βάλει να κ¨ανω- κάποιοι μαιευτήρες κάνουν προληπτικά σε όλες τις μέλλουσες διδυμομανούλες)

Τοκετός τον Δεκέμβρη θα σημαίνει για μας θερμοκοιτίδες... ή ακόμη χειρότερα ΜΕΝΝ (Μονάδα Εντατικής Νοσηλείας Νεογνών).

οκ περιμενουμε νεα σου!

το κοριτσάκι μας

029ed13ffd.png

το αγορακι μας

event.png

Θεε μου σε ευχαριστω...................

Όχι ακόμη.

Ερώτηση προς Κάτια:

cristy μου αν επιτρεπεται γιατι θα κανετε κορτιζονες? Για την περιπτωση που τα διδυμακια αποφασισουν να βγουν πιο νωρις? Η μηπως το προγραμματιζετε ετσι κι αλλιως για preterm labor?

as1cOB50g410002MDAwMDYxMmR8MDAwMTUxMmJ8SWhyIFRleHQ.gif

σας διαβαζω απο το κινητο καθε βρταδυ πριν κοιμηθω, αλλα το σημα μου δεν ειναι παντα καλο για ν ααπαντησω και να στειλω μηνυματα

χαιρομαι που εισαστε ολες καλα!( εστω και με μικροπροβληματακια που ομως ξεπερνιουνται)

θα κανω 2 ενεσεις μαζι σε μια βελονα

τωρα που εβλεπα το ημερολογιο μου ειδα οτι στην αννα μου τις εκανα πεμπτηκαι μεχρι κυριακη ειχα βαλει 2 κιλα,μετα γεννησα!

σε αυτην την εγκυμοσυνη εχω παρει 3,5 κιλα , ειμαι 55,5

και εγω για 60αρα με κοβω!

Εσυ Ροδουλα γιατι θα κανεις κορτιζονη?

as1cOB50g410002MDAwMDYxMmR8MDAwMTUxMmJ8SWhyIFRleHQ.gif

Διαφημίσεις

κοριτσια μου τι κανετε?για να απαντησω πρωτα ναι,γιαυτο φυγαμε απο την αθηνα για να κανουμε παιδακι και να μεγαλωσει ετσι.ειμαι κι απο δω εγω και δεν ηθελα να μεγαλωσει στην αθηνα η αληθεια ειναι.καλα,ειχα κι αυτη την επιλογη,η αληθεια ειναι.αλλα το παρακαναμε.ειπα επαρχια,οχι κατσαβραχα.!!!χαχαχαχχα

κατα τα αλλα πως ειστε?κοριτσια απο καουρες πως πατε?υποφερω!τι να κανω?λιγο γαλα πινω αλλα και παλι δεν με πολυπιανει πια!εσεις τι κανετε?κατια μου πρεπει να ιναι το πιο ωραιο χερακι που υπαρχει ετσι???αυτα!!!συνονοματη βαλε λινκ για τη συνταγη για το μπισκοτοσπιτο.φαινεται τελειο!!!

6KuQp2.png

μπισκοτακι μου το αιρκοντισιον μας εχει ιονιστη και αφυγραντηρα!

απλα δεν ξερω μηπως ξηραινει την ατμοσφαιρα και χρειαζομαστε υγραντηρα

αλλα απο την αλλη η περιοχη ειναι παραθαλασσια(200 μετρα απο τη θαλασσα!) οποτε λεω μηπως δεν χρειαζομαστε τον υγραντυρα γιατι απο υγρασια δεν εχουμε παραπονο!!!! αχαχαχαχαχαχαχαχ

αχ ειπες μπισκοτακια με ινδικη καρυδα και ανηπομονω να φτιαξω τα χριστουγεννιατικα σπιτακια , μελομακαρονα και τρουφακια με ινδικη καρυδα!!!!!!!!!!!!!

δεν αντεχω αλλα μαθηματα μου τρωνε χρονο!!! θελω να κατσω και να ασχοληθω ολη μερα με το σπιτι και την κουζινα!!!

δεν προλαβαινω με τα μαθηματα.... εχω απο τις 4 εως τις 8:30 καθημερινα

αλλα φευγω απο το σπιτι 3:30 και γυρναω 9 οποτε μου τρωνε ολη τη μερα... 1823201zt85orwmfo.gif

ντιντι σταματα πλεον να γραφεις για γλυκά. ολες σας σταματηστε....λυπηθειτε εμας που εχουμε παρει κιλά κ για να φαμε ενα κομματακι σοκολατα κανουμε τάμα στην Παναγία!!!!!:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

θελω να φαω απ ολα τα γλυκα, δεν αντεχω, το ζαχαρο μου εχει φτασει στα πατώματα......κ τα κιλά στον ουρανόοοοοοοο!!!!!!! ειμαι συν 14...που θα φτασω;;;;; κ συνεχεια πειναω. με τι να κοψω την πεινα, οεο;;;; εχω φαει ενα περιβολι μανταρινιες κ αλλο τοσο πορτοκαλιες....ΠΕΙΝΑΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ!!!!!!!!!!

κατα τα αλλα πως ειστε?κοριτσια απο καουρες πως πατε?υποφερω!τι να κανω?λιγο γαλα πινω αλλα και παλι δεν με πολυπιανει πια!εσεις τι κανετε?

Μου φαινεται οτι θα προτιμουσα να χα καουρες για να μην πειναω.

εγω δεν εχω τιποτα, εκτος απο μια συνεχόμενη πεινααααα. η μονη ενοχληση ειναι οτι ο μπεμπης ειναι μεγάλος κ μαλλον δεν βολευεται κ τεντωνεται συνεχεια κ με κλωτσαει στο διαφραγμα, εκεινη την στιγμη δεν μπορω ν αναπνευσω. πειραζω για λιγο την κοιλια κ μμαζευεται κ τοτε ηρεμω.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...