Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 58 λεπτά , Maraki S. είπε:

Καλησπέρα κορίτσια, πήγα στο πρώτο ραντεβού μετά την αποτυχημένη προσπάθεια και ο γιατρός πιστεύει ότι πρέπει να κάνουμε υστεροσκοπηση , scratching και μικροβιωμα για να δούμε με την μια το ενδομήτριο. Να αποκλείσουμε ότι κάτι συμβαίνει εκεί και μετά να δούμε τι θα κάνουμε με έμβρυομεταφορά. Έχω 2 ακόμη έμβρυα στην κατάψυξη μέτρια θα έλεγα γιατί τα καλύτερα τα χάσαμε. Θα ήθελα να ρωτήσω για το timing της υστεροσκοπησης γιατί αγχώνομαι λίγο μην δεν είναι αντιπροσωπευτικό το αποτέλεσμα. Οι ημερομηνίες μου είναι λίγο κάπως, είμαι τυπικά  σήμερα στην 16ημερα κύκλου σήμερα , 9 ημέρες μετά το τέλος της περιόδου που μου κράτησε 7 ολόκληρες ημέρες για να καθαρίσω 🥺. Προλαβαίνω να την κάνω την υστεροσκοπηση την ερχόμενη Παρασκευή ή το βλέπετε αργά; Λέει μέχρι την 20η μέρα κύκλου, αλλά δεν θα ήθελα να είναι μέσα της εβδομάδος ιδανικά, ο γιατρός δεν είπε τίποτα σαν να μην υπάρχει πρόβλημα με την Παρασκευή. Επίσης, όλα αυτά πόσο λέτε να πάνε στο περίπου οικονομικά γιατί πάνω στην φούρια μου ξέχασα να ρωτήσω.☺️ ( Υστεροσκοπηση-scratching- μικροβιωμα)

Καλησπέρα!

Σου ζήτησε να κανείς όλες τις εξετάσεις;;

ηταν η πρώτη σου προσπάθεια;

Cafe ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2013

mpiskotaki

Recommended Posts

καλημερα μαρκελααααααα....!αντε να απολαυσεις την μερα με τον συζυγο σημερα....ειναι ολλλλλληηηηη δικια σας..!!ποτε αναμενουμε νεα για το αν απεδωσε καρπους η γυμναστικη...????

αν ηταν στο χερι μου δεν θα ερχομουν καθολου αυτες τις 3 μερες για δουλεια...νομιζω παρεδωσα...!απορω πως αντεχεις ακομα Κατ....

εμενα με ενοχλουν ποδια,μεση....τα χερια μου πλεον πρηζονται οσο πληκτρολογω..κ πληκτρολογω 5 ωρες σερι..κ μετα τα τριβω κ χαλαρωνουν...!!ασε που επειδη μιλαω ασταματητα κουραζομαι κ λαχανιαζω που κ που...!ουφφφ!!2 μερες ακομα ομως κ θα περασουν...!!:D:D

Jr39p2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• didi&k

1558

• κατια_82

1457

• ritsa3

1342

• markela35

801

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημερα, ομορφες μου!!!

Ηθελα μονο να σας διαβασω, να δω οτι ειστε ολες (και τα μπεμπακια σας) καλα και να σας φιλησω γλυκα για να παει καλα κι αυτη η βδομαδα...

ο Μιχαλιος μου περιμενει την επομενη κυρια λοιπον... να σκασει μυτη! ειτε ριτσα ειτε κριστυ... μπουμπουκα θα παρει τη σειρα! σας στελνω το χερακι του, που το απλωνει στη φιλεναδιτσα του να ρθει!!! χχχαααχχχαααχχχαααα ;););););)

τα φιλια μας, κοριτσακια μου!!!

post-32016-14825440872191_thumb.jpg

1lqJp2.png

EO6lp3.png

Άτιμες ορμονες....αχ βρε Κατια τι μας κανεις!!! Να τον χαιρεσαι κοπελα μου και να ειναι παντα καλοτυχος!

Ριτσα ελπιζω να εισαι καλα ε? Τι επαθες κι εσυ!!

Ξεκουραση κοριτσια ξεκουραση...το λεω εγω που μολις τελειωσα σκουπισμα σιδερωμα και θελω ακομα χρονο για τη διακοσμηση τη χριστουγεννιατικη με ολα τα μπιχλιμπιδια στη μεση να με περιμενουν!!!Ουφ!

Και ολο βρεχειιιι...βαρεθηκα,,,αλλα απο την αλλη καιρος ητανε πηξαμε στη ζεστη...ο χειμωνας ηρθε!!!

Ντιντι...δε σου απαντησα με το ερ κοντισιον...ο ντοκτορ το θεωρει περιττο εκτος αν εχετε μεγαλο προβλημα υγρασιας (κοντα σε θαλασσα κτλ..). Εμεις δεν εχουμε στο σπιτι, αλλα στο ιατρειο εχει εναν ιονιστη στο ερ κοντισιον του εξεταστηριου, εναν ιονιστη-καθαριστη-με υπερηθρες κτλ κτλ στην αναμονη και ενα ιονιστη στην αιθουσα θηλασμου...οποτε καταλαβαινεις..

Να σου πω...αυτον στην αιθουσα θηλασμου θα τον καβατζωσω για το σπιτι μας αφου δε το χρησιμοποιει σχεδον ποτε.

Μολις εφαγα 6 μπισκοτακαι με ινδικη καρυδα κι εχω σκασει...αυτη η πεθερα μου θα με πεθανει!!!

xHByp3.png

Ns8Jp2.png

Γειά σας!

Πως περνάνε έτσι αυτά τα Σαββατοκύριακα;;;; :cry: Πάλι Δευτέρα αύριο...

Το καλό είναι πως το κρύωμα έχει ομαλοποιηθεί και τη γλίτωσα, όπως φαίνεται, χωρίς φάρμακα. Βέβαια χτες ξύπνησα από το βήχα και μέχρι να φτιάξω και να πιώ ένα τσάι, δεν μπόρεσα να ξανακοιμηθώ! Εκεί λοιπόν που καθόμουν στις 4 το πρωί στο σαλόνι με την κούπα τσαγιού στο χέρι και έκλειναν τα μάτια μου, σκεφτόμουν πως σε 2 μήνες θα ξυπνάω κάθε βράδυ και θα ταίζω τη μπεμπούλα μου! Θυμήθηκα τη συμβουλή της Κάτιας να κοιμόμαστε τώρα που μπορούμε! Αλλά για τη μπέμπα μου χαλάλι, ας κουτουλάω! :rolleyes::tongue:

Impatient, είσαι καλύτερα τώρα;

Καλημερα! Εγω καλυτερα ειμαι, για 4η συνεχομενη μερα δεν εχω πονεσει καθολου. Αντε να περναει και το δικο σου να μη σε ταλαιπωρει αλλο.

as1cOB50g410002MDAwMDYxMmR8MDAwMTUxMmJ8SWhyIFRleHQ.gif

ΑΧΧΧΧ ρεε κατια τι μας κανεις....αχχχχ..!!φανταζομαι να βαζεις το δαχτυλο σου αναμεσα στην παλαμιτσα του κ να στο σφιγγει...αχχχχ...!ανυπομονω να ερθει κ για εμενα αυτη η στιγμη αλλα οταν ειναι η ωρα του...:D:D

impatient μπραβο που εισαι καλυτερα..παει περασε ελπιζω κ μεχρι να γεννησεις να μην σε ξαναταλαιπωρησει τιποτα...κ φυσικα ουτε μετα...!!:D

μπισκοτακι γι αυτο σε λενε μπισκοτακι εεε???επειδη τσακιζεις τα μπισκοτακια...!αχαχαχαχα!!:D

βρεεεε συ μην κουραζεσαιιιιι...ελα τωρα...!!ειπαμε μετα απο ενα σημειο της εγκυμοσυνης απαιτειται ξεκουραση...αντεεεε!!μην σε μαλωσω...!!!:evil::evil:

Jr39p2.png

Διαφημίσεις

ΑΧΧΧΧ ρεε κατια τι μας κανεις....αχχχχ..!!φανταζομαι να βαζεις το δαχτυλο σου αναμεσα στην παλαμιτσα του κ να στο σφιγγει...αχχχχ...!ανυπομονω να ερθει κ για εμενα αυτη η στιγμη αλλα οταν ειναι η ωρα του...:D:D

impatient μπραβο που εισαι καλυτερα..παει περασε ελπιζω κ μεχρι να γεννησεις να μην σε ξαναταλαιπωρησει τιποτα...κ φυσικα ουτε μετα...!!:D

μπισκοτακι γι αυτο σε λενε μπισκοτακι εεε???επειδη τσακιζεις τα μπισκοτακια...!αχαχαχαχα!!:D

βρεεεε συ μην κουραζεσαιιιιι...ελα τωρα...!!ειπαμε μετα απο ενα σημειο της εγκυμοσυνης απαιτειται ξεκουραση...αντεεεε!!μην σε μαλωσω...!!!:evil::evil:

Barboula θα ερθει και για σενα η ωρα που θα ακουμπας τα χερακια της κορης σου, πλησιαζει! Ελπιζω οντως να μη με ξαναπιασει ποτε το παλιονεφρο γιατι ηταν πολυ δυσκολη φαση. Σημερα λεω να αρχισω να φτιαχνω τη βαλιτσουλα για το μαιευτηριο... Εσεις ξεκινησατε?

αχαχαχαχα...βρε Impatient μ αρεσει που θα γινομασταν κ συμπεθερες...με κορη εσυ αποκλειεται να εχω κ εγω κορη ......αχαχαχαχα..!!!να σαι καλα....!!!παντως σε καταλαβαινω..πριν 4 χρονια με ειχαν πιασει πονοι στΟ ΝΕΦΡΟ Κ νοσηλευτηκα για 1 μερα....κ αυτο γιατι κρατουσα πολυ τα τσισα μου κ τωρα που το θυμηθηκα με βοηθησε πολυ ο χυμος απο μηλο!!!

Jr39p2.png

καλημεραααα καλη εβδομαδα...!!απο αυριο ξεκιναει το κρυακιιιι...χε χε...!!εγω δουλεια σημερα κ εχει παρα πολυ.....!!κ ο μπεμπης μας εχει δυναμωσει πολυ κ με ψιλοποναει σε καθε κλωτσια του....σαν να ξαφνιαζομαι...!!:D:D

ανυπομονω να τον δω αυριοοοοοο..!!μου ελειψεεεεε!!εχει παραμορφωθει κ η κοιλιτσα γιατι ο μπεμπουλης μας καθεται ολη την ωρα διαγωνια κ φαινεται.....!!κ ολο πιανω χερακια η ποδαρακια..δν ξερω τι ειναι αλλα το πιανω..!!:D:D

συνονοματη μενεις σε τετοια αποσταση εε???κανε κουραγιο ομως γιατι το μπεμπακι σου ΜΕΤΑ ΘΑ ειναι στο καλυτερο μερος για να μεγαλωσει παρα στην πολη..!!

διδυμακι το μπισκοτοσπιτακι μου το ειδες βρεεεε?????

ριτσα μου ειμαι σιγουρη πως οσο εξαντλημενη κ αν εισαι θα βρεις την δυναμη να σπρωξεις για το μπουμπουκακι σου..!:D

τα υπολοιπα κοριτσιααααααααααααα???ολα καλαααα???

διδυμακι μου με το καλο να τον δεις τον ανηψιο μου !!!

και εμεις εχουμε την παρασκευη ραντεβου και ανηπονω να δω σε τι σταση εχει κατσει τωρα γιατι χθες εκανε τον ταρζαν μεσα στην κοιλια μου!!!πηγαινε δεξια -αρστερα τεντωνοταν χαμος! αφου πονουσα!!!! και του ελεγα ελα πηγαινε για νανι καλο παιδι και τον χαιδευα!

το ειδα το μπισκοτοσπιτο σου ΤΕΛΕΙΟ!!! ευκολο ειναι τελικα?? αυριο θα το φτιαξω!

UzVGp2.png

αχαχαχαχα...βρε Impatient μ αρεσει που θα γινομασταν κ συμπεθερες...με κορη εσυ αποκλειεται να εχω κ εγω κορη ......αχαχαχαχα..!!!να σαι καλα....!!!παντως σε καταλαβαινω..πριν 4 χρονια με ειχαν πιασει πονοι στΟ ΝΕΦΡΟ Κ νοσηλευτηκα για 1 μερα....κ αυτο γιατι κρατουσα πολυ τα τσισα μου κ τωρα που το θυμηθηκα με βοηθησε πολυ ο χυμος απο μηλο!!!

α, με σενα θα γινομουν συμπεθερα?? Νομιζα με τη ροδουλα. Χαχα! Λοιπον διορθωση τοτε, του γιου σου τα χερακια θα κρατας :D Απλα επεσαν πολλα κοριτσακια εδω μεσα και μπερδευτηκα! Και να φανατστεις περυσι ηταν αγοροχρονια, ελεγε ο γυναικολογος μου οτι το 90% των πελατισσων του περιμεναν αγορια!

κοριτσαρες καλημερα τι κανετεεεεεεεεεεεε ????????????

didi ,εγω τα εστρωσα τα χαλια και εκανα γενικη χθες μου βγηκε ο κ...ς!!!

ritsa ,βλεπω πονακια ??????? σε λιγες μερες μπαινεις στον μηνα σου οποτε ολα καλα.Το καλο ειναι οτι βλεπω οτι τα πας λιγο καλυτερα με τον βηχα...

real t hing εκει που μενεις ειναι το καλυτερο μερος για να μεγαλωσει το παιδακι σου!!εγω εδω που μενω ειναι λιγο καλυτερα αλλα και παλι ειμαι πολυ μακρια απο το κεντρο 20χλμ...

Cristy ,λες να μας κανεις την εκπληξη και οι μικρες να βγουν μια το 12 και μια το 13 ?

κατ , να γινεις καλα για να πας στον αιματολογο!!Ηρεμα με την δουλεια και σιγα σιγα να σταματας και εσυ φτανει!!

Barboula ,αντε και εσυ να τελειωνεις με την δουλεια φτανει!!

Αχ μετα λετε για μενα!!!

Εγω ολα καλα εδω σημερα ξεκουραζομαι ειχα 3μερο και εχει ρεπο και ο αντρουλης και σημερα εχουμε την μερα για μας!!Τι ωραια!

μαρκελακι μου εσυ ειπαμε να μην κουραζεσαι!!!

δινεις κι εναν αγωνα!! μην το ξεχνας!!! 691863e3yw4mjtiq.jpg

UzVGp2.png

Διαφημίσεις

δεν πειραζει βρε συυυυ..!!εγω παλι κ φετος αν εξαιρεσεις εδω μεσα οσες κοπελες ξερω περιμενουν αγορι.....!!κ εδω μεσα πια ειμαστε μισες μισες αν δεν κανω λαθος.....!!:D:Dκ περυσι ολο για αγορακια ακουγα δλδ...!

Jr39p2.png

:D:Dδιδυμακι ναι ειναι πολυ ευκολο..1 ωρα εκανα να το φτιαξω..κ ειναι μεγαλυτερο απο οτι ελεγε το σαιτ...εβαλα κ αλλα μπισκοτακια..το επομενο θα ειναι τρενακι...κ φαντασου δεν ειχα κορνε...κ τα εκανα η με σακουλακι που το τρυπουσα...η με σπατουλα...η με μαχαιρι....!!

αντε κ σχολασαααααα..!!κοριτσια τελικα ο υπολογιστης που σας ελεγα οτι χαλασε καηκε ο σκληρος...κ ενω το καλυπτει η εγγυηση .....στοιχιζει 8 ευρο αν θελουμε να σωθουν τα αρχεια...κ ΑΝ ΣΩΘΟΥΝ...!!παω σπιτι να κανω καμια δουλεια κ μετα να φαμε φακουλες κ να παει ο αμορες για μπαλιτσα..!αντε φιλακιααααααααα!!θα μπω μαλλον απογευμα απο της μαμας...!!

Jr39p2.png

Καλημερα, ομορφες μου!!!

Ηθελα μονο να σας διαβασω, να δω οτι ειστε ολες (και τα μπεμπακια σας) καλα και να σας φιλησω γλυκα για να παει καλα κι αυτη η βδομαδα...

ο Μιχαλιος μου περιμενει την επομενη κυρια λοιπον... να σκασει μυτη! ειτε ριτσα ειτε κριστυ... μπουμπουκα θα παρει τη σειρα! σας στελνω το χερακι του, που το απλωνει στη φιλεναδιτσα του να ρθει!!! χχχαααχχχαααχχχαααα ;););););)

τα φιλια μας, κοριτσακια μου!!!

κατια μου τι ευτυχια!!!!

να μου το φιλισεις αυτο το τοσοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο ομορφο χερακι!!!!

UzVGp2.png

καλημερα

η αληθεια ειναι οτι κανω μεγαλη προσπαθεια να σας διαβασω γιατι δεν εχω σημα

απο οτι καταλαβαινω ολα καλα

ριτσα;;;ή κριστυ

αντε να πεφτουν τα στοιχηματα

εγω λεω ριτσα! ( να τελιωνει και η ταλαιπορια σου να εισαστε συντομα και οι 5 στο σπιτακια σας)

φιλια σε ολες ανεξερετος!

κριστυ, εκανες κορτιζονες για τα πνευμονακια των μωρων;;;;

εγω αυριο!

αν εκενε καμια να μου πει σας παρακαλω αν πρηστικε,

κατια ειχες κανει αλλα εκενες διατροφη ε;; πηρες κιλα πολλα με την κορτιζινη;;;

ενα εγχος που με επιασε;;; και τις εχω ξανα κανει στην 1η εγκυμοσυνη αλλα εχουν περασει και 5 χρονια και δεν θυμαμαι!

φιλια σε ολες!

το κοριτσάκι μας

029ed13ffd.png

το αγορακι μας

event.png

Θεε μου σε ευχαριστω...................

:D:Dδιδυμακι ναι ειναι πολυ ευκολο..1 ωρα εκανα να το φτιαξω..κ ειναι μεγαλυτερο απο οτι ελεγε το σαιτ...εβαλα κ αλλα μπισκοτακια..το επομενο θα ειναι τρενακι...κ φαντασου δεν ειχα κορνε...κ τα εκανα η με σακουλακι που το τρυπουσα...η με σπατουλα...η με μαχαιρι....!!

αντε κ σχολασαααααα..!!κοριτσια τελικα ο υπολογιστης που σας ελεγα οτι χαλασε καηκε ο σκληρος...κ ενω το καλυπτει η εγγυηση .....στοιχιζει 8 ευρο αν θελουμε να σωθουν τα αρχεια...κ ΑΝ ΣΩΘΟΥΝ...!!παω σπιτι να κανω καμια δουλεια κ μετα να φαμε φακουλες κ να παει ο αμορες για μπαλιτσα..!αντε φιλακιααααααααα!!θα μπω μαλλον απογευμα απο της μαμας...!!

α καλα στραβοθηκα κι ολλας ,

φακουλες γραφεις

σακουλες διαβαζω! λεω και εγω τι λεει οτι θα φανε;;;;;

παει ο υπολογιστης ε;;; εμας χθες καηκε η μοναδικη τηλεοραση που εχουμε σπιτι!

και ειμασε πλακα πλακα , μια χαρα

δεν ειχε και τιποτα ολο μπουρδες!

το κοριτσάκι μας

029ed13ffd.png

το αγορακι μας

event.png

Θεε μου σε ευχαριστω...................

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...