Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπέρα κορίτσια, πήγα στο πρώτο ραντεβού μετά την αποτυχημένη προσπάθεια και ο γιατρός πιστεύει ότι πρέπει να κάνουμε υστεροσκοπηση , scratching και μικροβιωμα για να δούμε με την μια το ενδομήτριο. Να αποκλείσουμε ότι κάτι συμβαίνει εκεί και μετά να δούμε τι θα κάνουμε με έμβρυομεταφορά. Έχω 2 ακόμη έμβρυα στην κατάψυξη μέτρια θα έλεγα γιατί τα καλύτερα τα χάσαμε. Θα ήθελα να ρωτήσω για το timing της υστεροσκοπησης γιατί αγχώνομαι λίγο μην δεν είναι αντιπροσωπευτικό το αποτέλεσμα. Οι ημερομηνίες μου είναι λίγο κάπως, είμαι τυπικά  σήμερα στην 16ημερα κύκλου σήμερα , 9 ημέρες μετά το τέλος της περιόδου που μου κράτησε 7 ολόκληρες ημέρες για να καθαρίσω 🥺. Προλαβαίνω να την κάνω την υστεροσκοπηση την ερχόμενη Παρασκευή ή το βλέπετε αργά; Λέει μέχρι την 20η μέρα κύκλου, αλλά δεν θα ήθελα να είναι μέσα της εβδομάδος ιδανικά, ο γιατρός δεν είπε τίποτα σαν να μην υπάρχει πρόβλημα με την Παρασκευή. Επίσης, όλα αυτά πόσο λέτε να πάνε στο περίπου οικονομικά γιατί πάνω στην φούρια μου ξέχασα να ρωτήσω.☺️ ( Υστεροσκοπηση-scratching- μικροβιωμα)

Cafe ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2013

mpiskotaki

Recommended Posts

καλημερα Impatient Μου...ναι ναι σιγουρη ειμαι οτι ειναι η μεση μου...το εχω αποτ ην αρχη αυτο το θεματακι με την σκολειωση κ το αυχενικο κ οταν ειμαι πολυ ωρα καθιστη σε καρεκλες κ δεν ψιλοξαπλωνω η δεν περπαταω με πιανει...!!αλλα τωρα σε συνδιασμο κ με τις κραμπες δεν την παλευω καθολου...!!

Jr39p2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• didi&k

1558

• κατια_82

1457

• ritsa3

1342

• markela35

801

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

ναι το ξερω σε ευχαριστω κιολας...απλως εχω αποφυγει παρα πολυ τα φαρμακα αυτον τον καιρο της εγκυμοσυνης...κ δεν θελω να πιω η αληθεια να λεγεται αφου το αντεχω...εξαλλου σε σχεσεις με τους πονους που τραβουσα οταν ημουν αδιαθετη αυτο δεν ειναι τιποτα...οποτε κανω υπομονη...!!

Jr39p2.png

Ωραια, καλο ειναι οτι αντεχεται ο πονος που εχεις. Κοιτα οντως να ζητησεις την αδεια ομως για να πας να ξεκουραστεις.. Και τις δουλειες στο σπιτι αφησε τες σε αλλους, ατιμο πραγμα η μεση!

Περαστικα σου!

as1cOB50g410002MDAwMDYxMmR8MDAwMTUxMmJ8SWhyIFRleHQ.gif

σε ευχαριστω impatient Μου..κ εσυ ευχομαι να μην ξαναπονεσεις ...κ να ερθει η στιγμη που θα κρατησεις αγκαλια την μπεμπουλα σου...:D:D

θα ζητησω αδεια γιατι οσο ειναι κρεμασμενα τα ποδια μου τοσο χειροτερα νιωθω...κ τις γαμπες μου κ την μεση μου..!φιλακιαααααα!

Jr39p2.png

Διαφημίσεις

Καλημερα!!!!

Βλεπω απουσίες....φανταζομαι ή θα χουχουλιαζετε ή θα ειστε για καφεδάκι. εγω ολο το σ/κ μονη με τον γιοκα μου, μιλάμε τραγουδάμε, του γαργαλαω τα πατουσακια που ξεχωρίζουν οταν τεντωνεται κλπ κλπ, σε λιγο ερχεται κ ο μπαμπας μας για να αρχίσει κ αυτός τα παιχνίδια με την κοιλιά μου :tongue::tongue::tongue::tongue:

as1cOB38pj-0000MDAwNzM4OGR8MDAwMDQ1ZGJ8byBtcGVtcGlzIG1hcyEhISEh.gif

τι κανετε κοριτσια?εγω σημερα ειχα μια τελειως ανορθοδοξη μερα.κοιμηθηκα κατα τις 3 τα ξημερωματα γιατι απτις καουρες δεν ησυχαζα με τιποτα.6 ξυπνησα με αππιστευτες καουρες που μου φερναν ταση για εμετο.ηπια λιγο γαλα,ψιλοηρεμησα,ειδα ολα τα πρωινα της κυριακης στην τηλεοραση,μεχρι και ντενης ο τρομερος!!!και κατα τις 9.30 ξανακοιμηθηκα για να σηκωθω τελικα 2 το μεσημερι με πολυ ασχημη διαθεση αφου ειμαι μονη μου και ουτε ανθρωπο να μιλησω που λεει ο λογος.και σκεφτομαι τι θα κανω οσο περναει ο καιρος που θα βαραινω περισσοτερο οταν φευγει ο καλος μου?ειπε μονο το φεβρουαριο θα ειναι μονιμα εδω.αχ!!!πικρα!!!ελπιζω να ειστε καλα και να ξεκουραζεστε!!!

6KuQp2.png

συνονοματη τι κανεις????βλεπω ακεφιες εεε??

εγω τωρα κοψοχολιαστηκα...εχουμε φερει το σκυλακι μας εδω στην μαμα μου στην αυλη μαζι με τα υπολοιπα κ παιζουν...κ ξεχαστηκε ο μπαμπας μου κ αφησε την πορτα ανοιχτη κ εφυγε η δικια μου με την αδερφη της...κ ευτυχως γυρισε οταν την φωναξα αλλα μεχρι να γυρισει εμενα με επιασε ενα αγχος...το κεφαλι μου....κ ο μπεμπης κλωτσουσε τοσο δυνατα που με πονουσε...!ουφφφφ..!!

ακεφιες συνονοματη ε??κουραγιο...υπομονη....τις γιορτινες μερες πως θα τις περασεις???λιγο εμεινε κ θα ερθει κ ο φεβρουαριος....ΥΠΟΜΟΝΗ ΜΟΝΟ..!!

Jr39p2.png

Καλησπέρα κι από μένα!

Έχω μέρες να μπω καθώς έλειπε ο σύζυγος και είχα τη μαμά για "βοήθεια".

Οκ, Προσέφερε βοήθεια, δε λέω, απλά όλη την ώρα είχα: "πως ανοίγει αυτό, πως κλείνει εκείνο, πως κάνω μπάνιο τη μικρή, με ποιο σαμπουάν, που τη σκουπίζω, τι να της φορέσω, που είναι αυτό, που είναι το άλλο..."

Και μιλάμε για τα ίδια κ τα ίδια πράγματα όλη την ώρα.

Πχ κάθε μέρα θα ρώταγε τι τρώει για πρωινό η μικρή? πως το φτιάχνουμε? κλπ

Ουφ... κουράστηκα κορίτσια... ψυχολογικά...

(Κι εννοείται πως ΔΕΝ οδηγεί, τουτέστιν κολυμβητήρια κλπ δραστηριότητες πάλι μόνη)

Τεσπά, βλέπω τα σπιτάκια τα "δουλέψατε" αρκετές και σας άρεσαν. Πολύ χαίρομαι!!!

Εγώ ξεκίνησα κέντημα για τα μωρά.

Κ επειδή μέχρι τώρα ασχολιόμουν με την καινούργια κουβέρτα της μεγάλης και γενικά το "κ...βάραγα" με άλλες δραστηριότητες, θα τους κάνω μόνο από μια -λίγο μεγαλούτσικη βέβαια- πάνα κουβερτάκι αγκαλιάς με τα ονόματά τους και κάποια μικρά σχεδιάκια (αρκουδάκια στη μια, λαγουδάκια στην άλλη).

Αυτά τα νέα μου.

Κι επίσης:

Όταν λέτε ποια θα είναι η επόμενη μετά την Κάτια, μην παίρνετε κ όρκο... Μπορεί να κάνω προσπέραση λόγω "διπλού".

Ο ντοκ είπε κοντά στην Πρωτοχρονιά να υπολογίζω.

(Λέτε να βγουν στην αλλαγή του χρόνου η μια με τον παλιό χρόνο κ η άλλη με τον καινούργιο???)

fgFzp3.png

pAfOp2.png

Γειά σας!

Πως περνάνε έτσι αυτά τα Σαββατοκύριακα;;;; :cry: Πάλι Δευτέρα αύριο...

Το καλό είναι πως το κρύωμα έχει ομαλοποιηθεί και τη γλίτωσα, όπως φαίνεται, χωρίς φάρμακα. Βέβαια χτες ξύπνησα από το βήχα και μέχρι να φτιάξω και να πιώ ένα τσάι, δεν μπόρεσα να ξανακοιμηθώ! Εκεί λοιπόν που καθόμουν στις 4 το πρωί στο σαλόνι με την κούπα τσαγιού στο χέρι και έκλειναν τα μάτια μου, σκεφτόμουν πως σε 2 μήνες θα ξυπνάω κάθε βράδυ και θα ταίζω τη μπεμπούλα μου! Θυμήθηκα τη συμβουλή της Κάτιας να κοιμόμαστε τώρα που μπορούμε! Αλλά για τη μπέμπα μου χαλάλι, ας κουτουλάω! :rolleyes::tongue:

Μπαρμπούλα, υπομονή... Άλλες 3 μερούλες και μετά θα ξεκουραστείς. Εγώ ευτυχώς ακόμη δεν ταλαιπωρούμαι ιδιαίτερα με τη δουλειά και έτσι θα συνεχίσω ακάθεκτη!

Real thing, σίγουρα πρέπει να σε στενοχωρεί που είσαι μόνη σου.. Αλλά να ξέρεις πως έχεις και εμάς για να μιλάς. Πότε έρχεται πάλι ο καλός σου;

Impatient, είσαι καλύτερα τώρα;

Cristy, λες να γίνει τίποτα τέτοιο και να σε πούνε και στις ειδήσεις;;; Κάθε χρόνο ακούς κάτι τέτοια! :tongue: Άρα μπορεί να περάσεις ακόμη και τη Ρϊτσα;;;;

as1cOB80g410000MDAwOGQ0fDAwNzk1N2R8aSBtcGVtcGEgbWFzIGVpbmFp.gif

Διαφημίσεις

μπαρμπουλα μου συνονοματη που γιορταζουμε και μεθαυριο τις γιορτες ο καλος μου θα ειναι εδω,αυτο του ελειπε οπως και ολο του το σοι.και μετα θα μεινει η πεθερα μεχρι να γεννησω λογικα για να μην ειμαι μονη μου.μωρε το προβλημα ειναι οτι εδωειναι τελειως ερημια και δεν μενει κανενας εκτος απο δυο σπιτια.ολοι οι αλλοι μενουν μονο καλοκαιρι.και πρεπει να παιρνω το αμαξι ακομα και για ψωμι και να οδηγαω κανα δεκαλεπτο.!!!αποκεντρωση δεν ηθελα?καλα να παθω!!!

κατ μου η αληθεια ειναι πως ειστε υπεροχη συντροφια,αφου το βραδυ ξαπλωνω για υπνο και ανοιγω το κινητο να σας διαβασω.νανουριζομαι ετσι.ελπιζω να μη χαλασει η παρεα ακομα και οταν με το καλο ερθουν τα μωρακια.

6KuQp2.png

καλημερα κοριτσια!! ειμαι πολυ πιο καλα τωρα στο βηχα. εμενα μου ειχε πει ο γιατρος μεχρι τα χριστουγεννα την παρασκευη θα παω κ θα μου πει λογικα περιπου ποτε αν κ περιμενω να μου πει να παω ροδο κ να περιμενω, αναγκαστικα θα παρω την μικρη μαζι μου κ θα παω στην θεια μου. τι να κανω..

κ εχουν αρχισει κ πονακια σαν περιοδου μικρα κ ελαχιστα αλλα δεν τα ειχα.. αυτο που με αγχωνει ειναι οτι νιωθω εξαντλημενη δεν εχω δυναμεις για να σπρωξω χαχαχα... ελπιζω να πανε ολα καλα γιατι ταλαιπωρηθικα πολυ!!!

yEZHp2.png

Q4UYp3.png

XJkwp3.png

706149q8uckmqy9q.gif καλημερα και καλη εβδομαδα!!!!!

αυτη τη στιγμη ειναι ο τεχνικος στο υπνοδωματιο !!! βαζει το αιρκοντισιον για τον μπεμπη!!!!!!!!!!!! γιουπιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι

ειμαι πολυ χαρουμενη!!!

και χθες σιδερωσαμε τα ρουχα του μπεμπη!!!!

και τωρα περιμενω την γυναικα να ερθει την τεταρτη να κανει τα μπαλκονια και τα παραθυρα και σιγα σιγα να στολισουμε κι εμεις το δεντρακι μας να βαλουμε τα χαλακια μας 144297ldn5b97zu5.gif

UzVGp2.png

καλημεραααα καλη εβδομαδα...!!απο αυριο ξεκιναει το κρυακιιιι...χε χε...!!εγω δουλεια σημερα κ εχει παρα πολυ.....!!κ ο μπεμπης μας εχει δυναμωσει πολυ κ με ψιλοποναει σε καθε κλωτσια του....σαν να ξαφνιαζομαι...!!:D:D

ανυπομονω να τον δω αυριοοοοοο..!!μου ελειψεεεεε!!εχει παραμορφωθει κ η κοιλιτσα γιατι ο μπεμπουλης μας καθεται ολη την ωρα διαγωνια κ φαινεται.....!!κ ολο πιανω χερακια η ποδαρακια..δν ξερω τι ειναι αλλα το πιανω..!!:D:D

συνονοματη μενεις σε τετοια αποσταση εε???κανε κουραγιο ομως γιατι το μπεμπακι σου ΜΕΤΑ ΘΑ ειναι στο καλυτερο μερος για να μεγαλωσει παρα στην πολη..!!

διδυμακι το μπισκοτοσπιτακι μου το ειδες βρεεεε?????

ριτσα μου ειμαι σιγουρη πως οσο εξαντλημενη κ αν εισαι θα βρεις την δυναμη να σπρωξεις για το μπουμπουκακι σου..!:D

τα υπολοιπα κοριτσιααααααααααααα???ολα καλαααα???

Jr39p2.png

κοριτσαρες καλημερα τι κανετεεεεεεεεεεεε ????????????

didi ,εγω τα εστρωσα τα χαλια και εκανα γενικη χθες μου βγηκε ο κ...ς!!!

ritsa ,βλεπω πονακια ??????? σε λιγες μερες μπαινεις στον μηνα σου οποτε ολα καλα.Το καλο ειναι οτι βλεπω οτι τα πας λιγο καλυτερα με τον βηχα...

real t hing εκει που μενεις ειναι το καλυτερο μερος για να μεγαλωσει το παιδακι σου!!εγω εδω που μενω ειναι λιγο καλυτερα αλλα και παλι ειμαι πολυ μακρια απο το κεντρο 20χλμ...

Cristy ,λες να μας κανεις την εκπληξη και οι μικρες να βγουν μια το 12 και μια το 13 ?

κατ , να γινεις καλα για να πας στον αιματολογο!!Ηρεμα με την δουλεια και σιγα σιγα να σταματας και εσυ φτανει!!

Barboula ,αντε και εσυ να τελειωνεις με την δουλεια φτανει!!

Αχ μετα λετε για μενα!!!

Εγω ολα καλα εδω σημερα ξεκουραζομαι ειχα 3μερο και εχει ρεπο και ο αντρουλης και σημερα εχουμε την μερα για μας!!Τι ωραια!

WvYwp2.png I9Cbp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...