Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Alex@ είπε:

Γύρισα σήμερα από το ραντεβού με τον γιατρό, προχωράμε καλα, οι παλμοί μας.οπως πρέπει κ η ανάπτυξη τους όπως πρέπει κ αυτή με την εβδομάδα που είμαι. Επίσης κ τα δύο μεγαλώνουν μέχρι στιγμής το ίδιο. Τη μεθεπόμενη Παρασκευή πάω για την αυχενική!!! Τα συμπτώματα έχουν υποχωρήσει τελείως θα έλεγα, μόνο κάποιες στιγμές να με πιάσει κάποια αδιαθεσία!!

Τι ωραία νέα! Με το καλό να κάνεις και την αυχενική σου! Τώρα αν θυμάμαι καλά έχουμε μια βδομάδα διαφορά εσύ πιο μπροστά. Οπότε τώρα είσαι 10βδ και 5μερων σωστά; Και εγώ έχω ραντεβού με τον γιατρό την τρίτη και έχω φουλ άγχος. Πόσους παλμούς είχατε; 

Cafe ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2013

mpiskotaki

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• didi&k

1558

• κατια_82

1457

• ritsa3

1342

• markela35

801

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

σκεφτομαι να κανω απλα τη συνταγη που κανω τα κεικ μου

πρεπει να κανω κατι διαφορετικο? υπαρχουν ειδικες συνταγες για το κεικ αυτο?

εχω φαει απο μαγαζι που φτιαχνει τετοια ηδη και ειχε γεμιση με σοκολατα , βανιλια , φρουτα του δασους, κτλ

για οικονομικη λυση σκεφτηκα σκετο τη συνταγη του κεικ και μια ζαχαροπαστα απο πανω

εγω εφτιαχνα κανονικα ζυμη κεικ, εβαζα ή ξυσμα πορτοκαλι-λεμονι ή βανιλια ή στιπς σοκολατας και απο πανω βουτυροκρεμα (βουτυρο κανονικο +ζαχαρη αχνη+αρωμα+χρωμα). με ζαχαροπαστα ειναι πιο καλα για καλοκαιρι και πιο ευκολα (την παιρνεις ετοιμη)

1lqJp2.png

EO6lp3.png

εμενα ειχε κατι καλυτερο απο μελι:D ειχε σοκολατενια πουρακια απο ζαχαροπλαστειο!!! η ριτσα μπορει να τα ξερει του χατζηφωτιου , ε ριτσα δεν ειναι απαιχτα αυτα τα πουρακια?

η μπογια που λες ακουγεται ΤΕΛΕΙΑ!!!!! με το καλο ολες μας να ξεκινησουμε την διακοσμιση του παιδικου!!! αφου σιγουρεψουμε ολες το φυλο :D

αα δεν τα ξερω.. δεν χρειαστεικε ποτε να φαω κατι για να κουνηθουν η να περπατησω παντα ηταν ευκολα στους υπεριχους.. δεν τα ξερω didi μου! μηπως να του ζητησω??? χαχαχα;):P

yEZHp2.png

Q4UYp3.png

XJkwp3.png

η αγαπη δεν μοιραζεται... ειναι η ιδια για ολα τα παιδια της μαμας! απλα καθε φορα που καποιο θα χρειαστει λιγο παραπανω προσοχη, στοργη, φροντιδα, αυτη το κανει γιατι ειναι το ενστικτο που την καθοδηγει... ειμαι απο πολυτεκνη οικογενεια και αυτο μπορεις να το δεις πιο καθαρα σε μεγαλες οικογενειες! ευχομαι, αν και ξερω οτι ειναι δυσκολο λογω τραχηλου, να με αξιωσει ο Θεος να κανω κι αλλα παιδακια και μονο η οικονομικη και κοινωνικη κριση που ζουμε με φοβιζει!!!

σου ευχομαι να κανεις πιο πολλα απο 2 παιδακια!

και μην το σκεφτεσαι αυτο με τον τραχηλο , ο Θεος ειναι μεγαλος και εχεις και ενα μικρο αγγελουδακι στον ουρανο που προστατευει τα αδερφακια του :D(ελπιζω να μην σε εκανα να κλαψεις...)

UzVGp2.png

αα δεν τα ξερω.. δεν χρειαστεικε ποτε να φαω κατι για να κουνηθουν η να περπατησω παντα ηταν ευκολα στους υπεριχους.. δεν τα ξερω didi μου! μηπως να του ζητησω??? χαχαχα;):P

αχαχαχαχα καλα ηθελα να φαω και δευτερο αλλα ντρεπομουν...

παλια ηταν επι της οδου καναδα το ζαχαροπλαστιο αυτο, νομιζω τωρα μεταφερθηκε διπλα στο μετροπολ

αν μπορεσεις να το βρεις να τα παρεις!!! μετα το πρωτο θα θες κι αλλο κι αλλο κι αλλο!!!αχ...

UzVGp2.png

Διαφημίσεις

εγω εφτιαχνα κανονικα ζυμη κεικ, εβαζα ή ξυσμα πορτοκαλι-λεμονι ή βανιλια ή στιπς σοκολατας και απο πανω βουτυροκρεμα (βουτυρο κανονικο +ζαχαρη αχνη+αρωμα+χρωμα). με ζαχαροπαστα ειναι πιο καλα για καλοκαιρι και πιο ευκολα (την παιρνεις ετοιμη)

ναι κι εγω λογω καλοκαιριου σκεφτομαι τη ζαχαροπαστα

αλλα μια φορα επιχειρησα να την φτιαξω για να φτιαξω τουρτα του αντρα μου και ηταν αποτυχια:D ηθελα να του φτιαξω μπαλα ποδοσφαιρου με κοκκινο και ασπρο, αφου τελικα την πεταξα τη στολισα με σαντιγυ (με χρωμα πρασινο ) και εφτιαξα γηπεδο χαχαχαχαχαχα

UzVGp2.png

σου ευχομαι να κανεις πιο πολλα απο 2 παιδακια!

και μην το σκεφτεσαι αυτο με τον τραχηλο , ο Θεος ειναι μεγαλος και εχεις και ενα μικρο αγγελουδακι στον ουρανο που προστατευει τα αδερφακια του :D(ελπιζω να μην σε εκανα να κλαψεις...)

σ'ευχαριστω...:D

1lqJp2.png

EO6lp3.png

αχαχαχαχα καλα ηθελα να φαω και δευτερο αλλα ντρεπομουν...

παλια ηταν επι της οδου καναδα το ζαχαροπλαστιο αυτο, νομιζω τωρα μεταφερθηκε διπλα στο μετροπολ

αν μπορεσεις να το βρεις να τα παρεις!!! μετα το πρωτο θα θες κι αλλο κι αλλο κι αλλο!!!αχ...

αν θυμηθω μεχρι τοτε που θα παω θα περασω να δω τι εχει..:D:D

yEZHp2.png

Q4UYp3.png

XJkwp3.png

δεν νομιζω οτι μοιραζεται η αγαπη κ ειδικα αν τα παιδια εχουν πολύ μικρη διαφορα ηλικιας. Θα τα μεγαλώσεις μαζι κ δεν θα προλαβεις να αναπτυξεις αδυναμιες. εμεις ειμαστε 3 αδερφια, με την αδερφή μου έχω 6 χρόνια διαφορα κ με τον αδερφό μου 9. Μεχρι να γεννηθουν τ αδερφια μου οι γονεις ηταν κολλημενοι σε μενα, οτι ηθελα εγω. κατι που ακομα κ τωρα καπως συνεχίζεται. ενω στα αδερφια μου μεχρι να μεγαλωσει λιγο η αδερφή μου, τσακ πεταχτηκε ο μόρτης....χαχαχα...δεν μπορούσαν να μην ασχολούνται ουτε με το ενα ουτε με το αλλο, γιατί καθένα είχε τα νάζια της ηλικιας του.

Μακάρι ο Θεός (κ η τσέπη μου) να με αξιώσει να κάνω αρκετα παιδιά

μακαρι κοριτσακι να κανεις πολλα παιδακια!

οσο για εμας για το δευτερο... κι αυτο εξωσωματικη θα πρεπει

ειναι αλλος ενας παραγοντας για εμας που κανει τα πραγματα πιο δυσκολα...

αχ ας παρω στην αγκαλια μου το πρωτο για αρχη , να το ταραξω στα φιλια και να μην χορτενω να το χαζευω!!!!!!!!!!

UzVGp2.png

Διαφημίσεις

ναι κι εγω λογω καλοκαιριου σκεφτομαι τη ζαχαροπαστα

αλλα μια φορα επιχειρησα να την φτιαξω για να φτιαξω τουρτα του αντρα μου και ηταν αποτυχια:D ηθελα να του φτιαξω μπαλα ποδοσφαιρου με κοκκινο και ασπρο, αφου τελικα την πεταξα τη στολισα με σαντιγυ (με χρωμα πρασινο ) και εφτιαξα γηπεδο χαχαχαχαχαχα

ετσι ειναι ασυμφορο γιατι και χρονο σπαταλας και υλικα πετας και δεν κανεις αυτο που ειχες φανταστει... ακομα και απο site μπορεις να παρεις ζαχαροπαστα... π.χ. παρε ιδεες απο εδω http://www.yummy-yummysugarshop.gr/Ζαχαρόπαστα.html

1lqJp2.png

EO6lp3.png

οταν εκανα το γιο μου ελεγα δεν θα κανω αλλο παιδι κ μετα αυτος τι θα γινει?? κ πολλα κ διαφορα μετα απο 2 χρονια ηθελα να κανω δευτερο εε το τριτο ηρθε χωρις να το μελετησουμε.. ολα τυχερα ειναι.. εδω μια κοπελα γεννησε το μωρακι της κ οταν ηταν 2-3 μηνων εμηνε παλι εγκυος κ τωρα τα παιδια της θα πηγαινουν μια ταξη μαζι σαν δυδιμα..

απιστευτο αυτο!!!!

βεβαια το πρωτο δεν προλαβε να θηλασει πολυ...

UzVGp2.png

ετσι ειναι ασυμφορο γιατι και χρονο σπαταλας και υλικα πετας και δεν κανεις αυτο που ειχες φανταστει... ακομα και απο site μπορεις να παρεις ζαχαροπαστα... π.χ. παρε ιδεες απο εδω http://www.yummy-yummysugarshop.gr/Ζαχαρόπαστα.html

νομιζω απο το ονομα, το εχω ξαναδει αυτο μεσω fb ειναι υγιεινα αυτα?παντως οικονομικα ειναι!

η ξαδερφη μου ομως ειναι εξπερ στη ζαχαροπαστα μεχρι τουρτα νεμο εχει φτιαξει!!!!!

ελεγα να ερθει να με βοηθησει

αλλα αυτο που μου εστειλες θα το εχω στα υποψην!!! ειναι και γρηγορο προφανως και οικονομικο!ευχαριστω!!!

UzVGp2.png

κοριτσια σας αφήνω. ερχεται ο αντρουλης κ θα στρωσω τραπεζι για φαγητο. εγω βεβαια εχω φαει 2 πιατα φακες, αλλα δεν με πιανουν καθολου, παλι πεινάω!!!!!

καλο μεσημερι σε όλες!

φακες εφτιαξες? τις εφαγα προχθες!

σημερα εφτιαξα αγγιναρες, τωρα τρωω και γραφω:D λειπουν ολοι απο το σπιτι!οποτε τρωω παρεα με εσας!

ο αντρας μου δεν τις τρωει κι ετσι εχει απο χθες περισσεψει καρμποναρα που εφτιαξα να φαει

UzVGp2.png

νομιζω απο το ονομα, το εχω ξαναδει αυτο μεσω fb ειναι υγιεινα αυτα?παντως οικονομικα ειναι!

η ξαδερφη μου ομως ειναι εξπερ στη ζαχαροπαστα μεχρι τουρτα νεμο εχει φτιαξει!!!!!

ελεγα να ερθει να με βοηθησει

αλλα αυτο που μου εστειλες θα το εχω στα υποψην!!! ειναι και γρηγορο προφανως και οικονομικο!ευχαριστω!!!

υγιεινο...οσο το να τρως τοση ζαχαρη φανταζομαι! τα χρωματα ουτως η αλλως ειναι ιδια μ'αυτα που γενικα χρησιμοποιεις στη ζαχαροπλαστικη... μπραβο, η ξαδερφη! αν ειναι ετσι... καλυτερα!

1lqJp2.png

EO6lp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...