Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 58 λεπτά , Maraki S. είπε:

Καλησπέρα κορίτσια, πήγα στο πρώτο ραντεβού μετά την αποτυχημένη προσπάθεια και ο γιατρός πιστεύει ότι πρέπει να κάνουμε υστεροσκοπηση , scratching και μικροβιωμα για να δούμε με την μια το ενδομήτριο. Να αποκλείσουμε ότι κάτι συμβαίνει εκεί και μετά να δούμε τι θα κάνουμε με έμβρυομεταφορά. Έχω 2 ακόμη έμβρυα στην κατάψυξη μέτρια θα έλεγα γιατί τα καλύτερα τα χάσαμε. Θα ήθελα να ρωτήσω για το timing της υστεροσκοπησης γιατί αγχώνομαι λίγο μην δεν είναι αντιπροσωπευτικό το αποτέλεσμα. Οι ημερομηνίες μου είναι λίγο κάπως, είμαι τυπικά  σήμερα στην 16ημερα κύκλου σήμερα , 9 ημέρες μετά το τέλος της περιόδου που μου κράτησε 7 ολόκληρες ημέρες για να καθαρίσω 🥺. Προλαβαίνω να την κάνω την υστεροσκοπηση την ερχόμενη Παρασκευή ή το βλέπετε αργά; Λέει μέχρι την 20η μέρα κύκλου, αλλά δεν θα ήθελα να είναι μέσα της εβδομάδος ιδανικά, ο γιατρός δεν είπε τίποτα σαν να μην υπάρχει πρόβλημα με την Παρασκευή. Επίσης, όλα αυτά πόσο λέτε να πάνε στο περίπου οικονομικά γιατί πάνω στην φούρια μου ξέχασα να ρωτήσω.☺️ ( Υστεροσκοπηση-scratching- μικροβιωμα)

Καλησπέρα!

Σου ζήτησε να κανείς όλες τις εξετάσεις;;

ηταν η πρώτη σου προσπάθεια;

Cafe ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2013

mpiskotaki

Recommended Posts

Κορίτσια μου έχω δυο μερες να μπω και βλέπω ένα σωρο θεματα!!! Ας πω κι εγω με τη σειρά μου (αν και αργω σε σχέση με σας..): θέλω φτ και αποκλειστικό θηλασμο! Ο Θεός να δώσει! Αλλά δεν ειμαι αντίθετη στις εναλλακτικές! Οτι ειναι για καλο!

Οσο για τα πράγματα και το δωμάτιο του μωρού δεν έχω κανει και παρα πολλα... Βαψαμε και καθαρισαμε φυσικά και κάναμε χώρο για έπιπλα και ρούχα. Δεν παρηγγειλα τίποτε ακόμη. Περιμένω τις εκπτώσεις... 12-1 μπαίνω στον μηνα μου και οι εκπτώσεις αρχίζουν 15-1! Υπομονή! Οσο για το πλησιμο των ρούχων κι αυτο τελευταίο μηνα θα το κάνω γιατι άμα τα πλύνω τώρα θα θέλω να τα ξαναπλυνω...

Οσο για τη χαραυγη μέρος 2ο το είδα στην πρεμιέρα του!!!! ΤΕΛΕΙΟ!!! Δηλώνω Φανατικη... Ολες τις ταινίες και όλα τα βιβλία!! Και ένα μικρό που βγήκε ( Η δεύτερη σύντομη ζωή της Μπρι Τανερ). Φυσικά τα βιβλία ειναι τέλεια αλλά και η απόδοση στις ταινίες φανταστική... Απλά οι ταινίες διαρκούν λίγο.... Αχ! Εντουαρτ!

Αυτα εν ολίγοις! Δε σας είπα... Κλείσαμε εκκλησία για γάμο και βάπτιση!!! Σάββατο 7 Σεπτεμβρίου 2013 ώρα 5:30μμ

Τώρα θα κλείσουμε κέντρο και φωτογράφο και όλα τα αλλά σιγα-σιγά!

ODhsp2.png

as1cOCA0g410000NDczOTBifDU3YmR8U2UgcGVyaW1lbm91bWUgc2UuLi4.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• didi&k

1558

• κατια_82

1457

• ritsa3

1342

• markela35

801

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Σάββατο 17 Νοεμβρίου 2012

Αγαπητό μου ημερολόγιο,

Σήμερα δεν ηταν μια συνηθισμένη μέρα... Σήμερα ήταν η τελευταία μέρα της εγκυμοσύνης μου και η πρώτη της ζωής του μπεμπούλη μου! Μια μέρα «εορτης» για ολους, μαθητές, καθηγητές, επαναστάτες, δημοκράτες... που ομως για μας θα ειναι πάντα και η μέρα της δικής μας «γιορτής»!!!

Ήδη απο χθες, ηξερα οτι 7 π.μ. θα πρεπε να μαι στην «υποδοχη επιτοκων» του ΛΗΤΩ... νηστικη, χωρις νερο, τσαι, καφε, κλπ, με τη βαλιτσουλα μας ετοιμη, τα χαρτια μας μαζεμμενα και το πιο σημαντικο, οπως ειπε ο καλος μου ο γιατρος, το χαμογελο και το ηθικο πραγματικα κολλημενο στο ταβανι! ....μμμμ.... πως κοιμαται ομως κανεις... μια τετοια νυχτα???

Ξαπλωσα νωρις, στριφογυρισα καλα καλα μεχρι τις 4 π.μ., ψιθυρισα στον μπεμπη μου ξανα για τελευταια φορα ευχες, τραγουδακια, ιστοριες και παραμυθακια και στις 5:30 σηκωθηκα να ετοιμαστω! Τσεκαρα τα παντα, χτενιστηκα, πλυθηκα, ντυθηκα, εφτιαξα πρωινο στον αντρουλη μου και 6:15 τον ξυπνησα γλυκα! Ενστικτωδως μαλλον, ο μπεμπουλης μου τον κλωτσαγε συνεχως για να βιαστει να ετοιμαστει... και 7 παρα 20 φυγαμε απτο σπιτι μας... με την ευχη σε 3-4 μερες να μαστε πισω οι τρεις μας πλεον!!!

7:00 ακριβως δινω τα χαρτιά μου στην υποδοχή και παω να με ετοιμασουν... ξυρισμα (ευτυχως η δικη μου χθεσινη αποπειρα ηταν καλη και δεν χρειαστηκε κατι παραπανω...), κλισμα, καρδιολογος... ανεβαινουμε στην αιθουσα τοκετων, καρδιοτοκογραφος, ενυδατωση με ορους... το σοναρ δειχνει οτι ο μπεμπης μου ειναι ηρεμος... 142 σφιγμους!

Η ωρα εχει παει 8:15 και ειμαστε ετοιμοι να βγει το ραμμα και να αρχισουμε τις ωδινες... οοουυυφφφφ... τι πονος! Χωρις αναισθησια... στο χειρουργειο για αλλη μια φορα, αλλα χωρις φοβο! Ο πονος ειναι δυνατος... τρεμουν τα ποδια, αλλα ειναι ενα βημα πιο κοντα σ’ αυτον! Δεν το σκεφτομαι... κανω την προσευχη μου και σφιγγω τα δοντια... Η Παναγια με προστατευει για αλλη μια φορα... ολα παν καλα... ο μπεμπης 145 σφιγμους, εγω δυνατη και χαμογελαστη ξανα στην αιθουσα ωδινων... ο ορος μπαινει πλεον και η αντιστροφη μετρηση αρχιζει!!! Η ωρα 9 παρα και αρχιζουμε με διαστολη ηδη σχεδον 4 να φτιαξουμε συσπασεις...

Η ωρα περναει... ο ορος κυλαει... ο μπεμπης σταθερος και ακομα ψηλα στη μητρα... κι εγω... τιποτα! Συσπασεις ελαχιστες... φερνουν μια κοπελα διπλα μου και φωναζει πως ποναει πολυ!!! Κι εγω τιποτα... η ωρα εχει παει 12! ...ακομα τιποτα σημαντικο... η διαστολη εχει παει στο 5,5 αλλα οι συσπασεις ατακτες και μετριες εως μικρες... η κοπελα διπλα γενναει... εγω??? Η ωρα παει 2 μ.μ.! ο Μανωλης μου, ο αντρας μου, μου κραταει το χερι, μου κανει πλακα να ξεχαστω... και αγωνιά κρυφα! Τον ακουω να ρωταει το γιατρο, μια για μενα, μια για το μωρο... η απαντηση ιδια : «αργουμε ακομα!» η αγωνια ιδια κι εξω, που ειναι απτο πρωι η μαμα, ο μπαμπας, τα αδερφια μου και ο κουμπαρος (μελλοντικος νονος) μας...

Ο γιατρος μου, παρα το οτι αντεχω, ζηταει επισκληριδιο! Ο λογος? Ο φοβος μην τυχων παμε σε καισαρικη! Η επισκληριδιος μαγικη!!! Δεν εχω παρει ποτε τιποτα παραπανω απο depon... αλλα μαλλον ετσι ειναι το να μαστουρωνεις! Τα ποδια μουδιαζουν, αλλα τα νιωθω... δεν ποναω καθολου και ο ουροκαθετηρας μεχρι που με ανακουφιζει κιολας! Ο ορος αλλαζει... πιο πολυ και πιο γρηγορα!!! Για να δουμε... η ωρα ειναι 3 μ.μ. ...η διαστολη εχει κολλησει στο 5.5, οι συσπασεις ειναι πλεον τακτικες και λιγο πιο δυνατες! Αλλα «αργουμε ακομα!» ...

η ωρα 4 μ.μ. διαστολη παλι 5.5, συσπασεις σταθερες κι ο μπεμπης πολυ λιγο πιο χαμηλα... ο ορος κλεινει... υποχρεωτικα για να δουμε πως αντιδρα η μητρα και να μην αδρανησει! 5 παρα και ολα δειχνουν οτι δεν το χουμε μαλλον... «μαλλον θα μπουμε για καισαρικη» μου λεει ο γιατρος μου... «εκτος! Εκτος... αν αντεχεις να σπασουμε τα νερα, χωρις 2η δοση, και να δουμε πως θα παει?» εννοειται, ρωταω για το αγορι μου? Αν ειναι καλα? Αν θα τον ταλαιπωρησουμε? Αν θα κινδυνεψει? ...ολα γινονται γι αυτον... κι εγω αντεχω! Δεν με νοιαζει καθολου...

...ετσι, σπαμε τα νερα... νερα! Νερα! Νερα! Καθε συσπαση και νερα! ...αααα....τωρα!!! ...μαλιστα!!! «τι?» με ρωταει ο γιατρος μου... «τα νερα σπασαμε? Γιατι εγω θελω κακα...» οσες εχουν γεννησει... καταλαβαινουν! Ο γιατρος χαρα! Τσεκαρει διαστολη... 9.5!!!

ααα... αρχιζουμε εξωθησεις! «Το μωρο ειναι σχετικα ψηλα... αλλα με πολυ δυναμη θα τα καταφερουμε!» μονο αυτο ακουω... Με το δικο μου ερχεται... ο γιατρος και οι μαιες μου σπρωχνουν τα ποδια στους ωμους, το κεφαλι στην κοιλια κι εγω σφιγγομαι και σπρωχνω... σπρωχνω... σπρωχνω... 1,2,4,7,9... ωωωχχχχ... «δεν θα τα καταφερω» σκεφτομαι! «λιγο ακομα» ακουω και πεισμωνω!!! Ξανα... ξανα... ξανα... «μπαινουμε χειρουργειο!» ακουω... «ΤΤΤΤΤΙΙΙΙΙΙ?» φωναζω... νομισα πως κατι επαθε το αγορι μου και γινομαι ρακος!!! «οχι, κατερινα μου! Απλα στην επομενη θελω να σε βοηθησω λιγο για να τον παρουμε! Ηρθε η ωρα!!!»

«ερχεται!» φωναζω, ξανα σπρωξιμο, ξανα δυναμη πολυ.... κι ααααχχχχχ... μια σειρα απο ψαλιδιες .... και νννναααααιιιι!!!!!!! Τον βλεπω στα χερια του γιατρου! Ειναι ασπρος, καθαρος, ομορφος.... κλαιει αμεσως... ανοιγει το ματι και με κοιταει!!! «Ευχαριστω!!! Ευχαριστω!!!» φωναζω... για την Παναγια, το γιατρο μου, τις μαιες, τον Μανωλη μου... Τον παιρνει η νεογνολογος... ωρα γεννησης 18:00 ακριβως! Μου τον δινει αγκαλια!!! «Ειναι ιδιος ο Μανωλης» λεω... «πειτε του οτι ειμαστε καλα!» με κοιταει μες τα ματια και χαμογελαει... μου τον παιρνουν! να τον ζυγισουν να τον μετρησουν... να τον δειξουν εξω...

Εγω... ααααχχχχχ ξαφνικα ποναω.... ποναω πολυ!!! Νιωθω να με ραβουν... το λεω... αααχχχχ .....κανω υπομονη οπως μου λενε, να πιασει τοπικα ξυλοκαινη... αφου στις εξωθησεις παει η επισκληριδιος... τραβηξα το σωληνακι και τελος... αλλα δεν με νοιαζει... απλα αργουμε! «αργουμε πολυ?» λεω... ολοι γελανε! «βιαζεσαι?» μου λεει η μαια... κανω υπομονη!!!

Η ωρα 7:30 μ.μ. ειμαι ετοιμη!!! Βλεπω τους δικους μου... ολοι τρελαμενοι απτη χαρα!!! Αλλα προσωπα απ αυτα που εβλεπα τοσο καιρο... ακουω σαν μεθυσμενη «3.270!», «κουκλος», «ιδιος ο μπαμπας του!», «53 ποντους!».... γελαω... με πανε να ξεκουραστω για να ανεβουμε στο δωματιο και εκει ο αντρας μου με αποτελειωνει λεγοντας μου «Εχεις γινει χαλια στο προσωπο! Ολοκοκκινη, με αγγειακια! Και το ενα ματι κατακοκκινο!!! Αλλα σ’αγαπω! Μου χαρισες εναν γιο και τωρα ειμαστε οικογενεια πραγματικα!» με φιλαει...

Αυτη η μερα ... η μαλλον η νυχτα με βρισκει αγκαλια με ενα αστερι!!! Το αστερι μου! Τον θηλαζω και φωτιζεται ο ουρανος μου! Ακουμπαει πανω μου, μυριζει τη μυρωδια μου, ακουει την καρδια μου... ειναι δικος μου! ...κι εγω δικια του!!! Για παντα!!!

Ευχομαι καθε χρονο τετοια μερα να με κοιταει, να μου γελαει και να με φιλαει με αγαπη! Να ζησει το παιδακι μου, Παναγια μου, και να ναι καλα!!!

1lqJp2.png

EO6lp3.png

Γειά σας! Καλό Σαββατοκύριακο να έχουμε!

Τι κάνετε; Εγώ ένιωθα λίγο καλύτερα σήμερα και πήγα δουλειά. Πυρετό ευτυχώς δεν έχω οπότε θα συνεχίσω με τα τσάγια μου και ελπίζω από βδομάδα να είμαι οκ για να μπορέσω να πάω και στην αιματολόγο για τις εξετάσεις μου!

Κι εγώ φτ θέλω και αποκλειστικό θηλασμό αλλά ποτέ δεν ξέρεις, μακάρι να τα καταφέρω! Ντίντι κι εγώ αγχώνομαι με τον τοκετό, λογικό είναι αφού δεν το έχουμε ξανακάνει και πλησιάζει ο καιρός... Αλλά νομίζω πως το μητρικό ένστικτο, η φύση και οι γιατροί θα μας προστατεύσουν και θα πάνε όλα ρολόι! :rolleyes:

Πάντως κοντεύουμε σιγά σιγά όλες μας ιδίως αν σκεφτούμε ότι συνήθως δε φτάνεις τις 40 εβδομάδες, αλλά τις 38-39! Κάποια στιγμή θα γίνει χαμός και θα γεννάμε όλες μέρα παρά μέρα! Η Ρίτσα τι να κάνει άραγε;

Ερώτηση: Πως το φαντάζεστε μόλις γεννήσετε; Θα μπορείτε μόνες σας να αναλάβετε και το μωρό και τις δουλειές του σπιτιού; Γιατί μιλούσα σήμερα με μια συνάδελφο που γέννησε πέρσι και μου είπε πως είναι πάρα πολύ δύσκολο να τα κάνεις όλα μόνη σου, ιδίως μαγειρέματα και φασίνες! :shock:

as1cOB80g410000MDAwOGQ0fDAwNzk1N2R8aSBtcGVtcGEgbWFzIGVpbmFp.gif

ΚΑΤΙΑ μου...προσκυνω...!!

εβαλα τν τηλεοραση στην σιγη,ειπα στον αμορε να μην μου μιλησει για μερικα λεπτα κ διαβασα απορροφημενη λες κ διαβαζω την συνεχεια ενος βιβλιου την ιστορια σου.....!!τοσες μερες που διαβαζα για γεννες συγκινομουν απλως τωρα ομολογω πως εβαλα τα κλαματα κ προσμονω την γεννηση του πριγκηπα μου οσο τιποτα αλλο..!πραγματικα τις τελευταιες μερες με επιανε αγχος,αγωνια,φοβος,τρομος για την ωρα της γεννας κ τελικα με αυτη την ιστορια ειμαι ΕΤΟΙΜΗ ....το νιωθω κ ανυπομονω...ζω γι αυτη την στιγμη...!!

δεν εχω πολλα να σου πω....εχω ανατριχιασει ολοκληρη κ ευχομαι να παρεις ΟΛΗ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ ΠΟΥ ΣΟΥ ΑΞΙΖΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΣΚΟΡΠΑΚΙ ΣΟΥ..!!

;);)

Jr39p2.png

Κάτια μου,το διάβασα και ανατρίχιασα ολόκληρη! Δεν μπορούσα να σταματήσω να κλαίω... Το περιγράφεις τόσο όμορφα κι ας ήταν δύσκολα για σένα και τώρα το μόνο που σκέφτομαι είναι πότε θα δω τα ματάκια της μπέμπας μου να με κοιτάνε και θα την κρατήσω στην αγκαλιά μου!

Σου εύχομαι να είσαι πάντα τόσο ευτυχισμένη και εσύ και όλη σου η οικογένεια και να ζείτε στιγμές τόσο όμορφες όσο αυτή που μας περιέγραψες...

as1cOB80g410000MDAwOGQ0fDAwNzk1N2R8aSBtcGVtcGEgbWFzIGVpbmFp.gif

Διαφημίσεις

οριστε, μεχρι κι εγω συγκινηθηκα! Κατια περιγραφεις πολυ ομορφα την ιστορια του τοκετου σου! Με πολλη ευαισθησια και πολυ συναισθημα! Να τον απολαμβανεις τον γιο σου γερο και δυνατο!

as1cOB50g410002MDAwMDYxMmR8MDAwMTUxMmJ8SWhyIFRleHQ.gif

Κατια μου δεν έχω λόγια.. Ακόμη τα δάκρυα ειναι στα ματιά μου! Μπράβο! Μπράβο για όλα! Είχες δύναμη! Μακάρι μα είμαστε όλες έτσι! Να τον χαίρεσαι! Πραγματικά σου εύχομαι μ΄ολη μου την καρδιά ότι καλύτερο!!!! Με συγκινησες απίστευτα!!! Μαγεία....! Κι εγω τώρα νιώθω πιο έτοιμη...

ODhsp2.png

as1cOCA0g410000NDczOTBifDU3YmR8U2UgcGVyaW1lbm91bWUgc2UuLi4.gif

ολα αυτα που εγραψες κατια ηταν μαγικα.λιγο πολυ ολες εχουμε ταυτιστει μαζι σου.εισαι αυτη που ανοιξες το δρομο και μας εφερες λιγο πιο κοντα στο να δουμε πιο καθαρα ολο αυτο που μας περιμενει.και να τωρα με ενα γραμμα σου μας κανεις κομματια και μας βαζεις ακομα πιο βαθια στο να κατανοησουμε τι σημαινει μητροτητα και τι προκειται να μας συμβει ακριβως.η μπεμπουλα μου μολις με κλωτσησε και μια που με εχει συνεπαρει το μηνυμα σου νιωθω σαν να ξανακλωτσησε ο μιχαλιος σου..κι ομως ο μπεμπακος σου ειναι διπλα σου πια........περναω ολες τις μερες μου γεματη αγχος κουραση και πολυ τρεξιμο νιωθωντας τελειως μονη και ανημπορη να ανταπεξελθω στην καθημερινοτητα.πολλες δουλειες.πολλες υποχρεωσεις,πραγματα που νομιζω οτι δε θα προλαβω ποτε να κανω κι ολη μερα γκρινιαζω...και να με ολα αυτα που εγραψες μου αλλαξες τοσο πολυ την κοσμοθεωρια μου.εστω και προσωρινα.αυτη τη στιγμη δεν εχει τιποτα σημασια.μονο το οτι ολο αυτο το γραμμα θα το βιωσω κι εγω πολυ συντομα.δεν ειναι μια απλη αφηγηση.ειναι και η δικη μου ιστορια!!!!

6KuQp2.png

Κατια....:cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry: κλαιω και δεν σταματω....Μπραβο κοριτσι μου ΜΠΡΑΒΟ!!!Να εισαι γερη και δυνατη και συ και το μωρακι σου και συντομα το επομενο!!!

Παντως και εγω εχω να πω οτι η επισκληριδιος ειναι μαγικο πραγμα...Σε νιωθω...

WvYwp2.png I9Cbp2.png

κατια μου , μαγικες στιγμες !

να εισαστε παντα ολοι καλα!

οτι και να γραψω φανταζει λιγο προστα στο θαυμα της φυσης, νιωθω μικρη , πολυ μικρη!

το κοριτσάκι μας

029ed13ffd.png

το αγορακι μας

event.png

Θεε μου σε ευχαριστω...................

Διαφημίσεις

κατιααααααααααααααααααααααααααα

εννοειται πως κλαιω! αν δεν κλαιω εγω η μαρθα βουρτση του καφε μας ποια θα κλαιει???

καταρχην οντως ηταν σαν να διαβαζα μυθηστρυμα

τοσο ομορφα γραμμενα!

αλλα θα πω μια αμαρτια μου με επιασε αγχοα και φοβος.. μπραβο σου που τα καταφερες

δεν ξερω τελικα αν ειμαι τοσο δυνατη οσο εσυ να τα κανω ολα αυτα...

χιλια μπραβο κατια μου !!!

UzVGp2.png

καλημερα κοριτσια!!! ηρθα χθες βραδυ 11 παρα με το καραβι..

πηγα κλινικη με βλεπει μια παθολογος μου λεει εχεις λιγα ακροαστικα αλλα δεν χρειαζεται να μηνεις μεσα θα σου κανω εξετασεις αιματος να δουμε κ θα σου πω. παω με τον αντρα μου κυλικιο να πιουμε κατι να φαμε κατι παιρνω μια τυροπιτα με την πρωτη δαγκωνια δεν ενιωθα καλα λεω στο αντρα μου ζαλιζομαι ημουν ετοιμη να λυποθημησω παιρνω τον γυναικολογο τηλ του το λεω μου λεει πες να δουν κ το ζαχαρο σου παω κατω στην παθολογο τις τα λεω.. γιατι θυμασται που σας ελεγα οτι ζαλιζομαι συνεχεια?? δεν ετρωγα κ με το που ετρωγα εκανα εμετο κ ζαλιζομουνα μου λεει η παθολογος κανουμε εισαγωγη κ μενεις μια μερα κ βλεπουμε μου βαζουν φλεβοκαθετιρα μετα απο λιγο ημουν ετοιμη να λυποθημησω με παιρνουν στο δωματιο με αρχησανε στους ορους μου εδωσα 5 ορους στο συνολο αντιβιωση 2 φορες σε ενα μικρο μπουκαλακι σαν ορος κ μασκες αρκετες συνηλθα ειχα παθει αφυδατωση.. ο βιχας παραμενει αλλα λογο τις καταστασεις μου δεν μπορουν να μου δωσουν πιο πολυ υπομονη μεχρι να φυγει ο βηχας..

ΚΑΤΙΑ πολυ ωραια ολα αυτα που εγραψες!!!!!!!!!!!!!!!

yEZHp2.png

Q4UYp3.png

XJkwp3.png

748895c3fyugpiju.gif

καλημερα!

καλο σαββατοκυριακο και καλο μηνα!!!!!

εμεις χθες πηγαμε finally για το αιρκοντισιον!!!

νομιζω ειναι αρκετα κακο για τον μπεμπη

Ιονιστής. Κατά των βακτηριδίων και των δυσάρεστων οσμών. Εμποδίζει τον σχηματισμό μούχλας και εξουδετερώνει αποτελεσματικά βλαβερές ουσίες.

Τεχνολογία Golden Fins εσωτερικού στοιχείου και εξωτερικού συμπυκνωτή. Η μοναδική αντιδιαβρωτική golden επίστρωση επάνω στο εσωτερικό στοιχείο βοηθά στην δημιουργία ενός υγιεινού και άνετου περιβάλλοντος. Η μοναδική αντιδιαβρωτική golden επίστρωση επάνω στον εξωτερικό συμπυκνωτή ,αποτρέπει την διάβρωσή του και προστατεύει την εξωτερική μονάδα από τον αλατισμένο αέρα που συναντάται σε παραθαλάσσιες περιοχές καθώς επίσης και από την βροχή.

Οικολογικό Φίλτρο BIO. Παγιδεύει τα πολύ μικρά αερομεταφερόμενα σωματίδια σκόνης και εξουδετερώνει τα βακτηρίδια τους μύκητες καθώς επίσης και τα μικρόβια.

Φίλτρο Active Carbon με ηλεκτροστατικές ίνες. Το Φίλτρο Active Carbon εξουδετερώνει οσμές όπως η αμμωνία και απενεργοποιεί βλαβερά χημικά αέρια όπως η φορμαλδεΰδη. Οι ηλεκτροστατικές ίνες του φίλτρου παγιδεύουν τα μικρά σωματίδια σκόνης, τον καπνό και τις τρίχες των κατοικίδιων, εμποδίζοντας έτσι αλλεργικές αντιδράσεις.

Χαμηλή στάθμη θορύβου.

μπισκοτακι για ρωτα τον παιδιατρο σου;) καλο ειναι? και τι να κανω για τον μπεμπη πρεπει να παρω και υγραντηρα ή να κανω αυτο το κολπο με το ερο και τον ευκαλυπτο

2583783ffx9djosqs.gif

UzVGp2.png

καλημερα κοριτσια!!! ηρθα χθες βραδυ 11 παρα με το καραβι..

πηγα κλινικη με βλεπει μια παθολογος μου λεει εχεις λιγα ακροαστικα αλλα δεν χρειαζεται να μηνεις μεσα θα σου κανω εξετασεις αιματος να δουμε κ θα σου πω. παω με τον αντρα μου κυλικιο να πιουμε κατι να φαμε κατι παιρνω μια τυροπιτα με την πρωτη δαγκωνια δεν ενιωθα καλα λεω στο αντρα μου ζαλιζομαι ημουν ετοιμη να λυποθημησω παιρνω τον γυναικολογο τηλ του το λεω μου λεει πες να δουν κ το ζαχαρο σου παω κατω στην παθολογο τις τα λεω.. γιατι θυμασται που σας ελεγα οτι ζαλιζομαι συνεχεια?? δεν ετρωγα κ με το που ετρωγα εκανα εμετο κ ζαλιζομουνα μου λεει η παθολογος κανουμε εισαγωγη κ μενεις μια μερα κ βλεπουμε μου βαζουν φλεβοκαθετιρα μετα απο λιγο ημουν ετοιμη να λυποθημησω με παιρνουν στο δωματιο με αρχησανε στους ορους μου εδωσα 5 ορους στο συνολο αντιβιωση 2 φορες σε ενα μικρο μπουκαλακι σαν ορος κ μασκες αρκετες συνηλθα ειχα παθει αφυδατωση.. ο βιχας παραμενει αλλα λογο τις καταστασεις μου δεν μπορουν να μου δωσουν πιο πολυ υπομονη μεχρι να φυγει ο βηχας..

ΚΑΤΙΑ πολυ ωραια ολα αυτα που εγραψες!!!!!!!!!!!!!!!

καλημερα ριτσα μου!!!!

σε ειχα στο μυαλο μου χθες ειδα οτι ειχαν αραξει τα καραβια και λεω μαλλον δεν θα ταξιδεψει με τετοιο καιρο

τελικα πως ηταν? κουουσε? πως αντεξες κουνημα με την κοιλια?

τι εγινε με το ζαχαρο σου? βασικα δεν πολυκαταλαβα... ενω ηταν να φυγεις γιατι σε βαλανε μεσα?

περαστικα και υπομονη σε μια εβδομαδα μπαινεις στον μηνα σου!!!!!!!!!!!!28796xf3z4sbjdh.gif

UzVGp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...