Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 41 λεπτά , ZetaK είπε:

Καλησπέρα!

Σου ζήτησε να κανείς όλες τις εξετάσεις;;

ηταν η πρώτη σου προσπάθεια;

Ναι ήταν η πρώτη προσπάθεια ivf. Όλα τα άλλα τα έχουμε ελέγξει

πρίν από 21 λεπτά , rainbow_2024 είπε:

Καλησπέρα! Έκανα κι εγώ υστεροσκοπηση και έλεγχο για μικροβιωμα έπειτα από δύο αποτυχημένες προσπάθειες. Έγινε την 20η ημέρα και έδειξε ότι υπάρχει χρόνια ενδομητρίτιδα. Είναι καλό να κάνεις την εξέταση και εάν βρεθεί κάτι να θεραπευτεί πριν να προχωρήσεις στην επόμενη προσπάθεια. Εύχομαι καλή τύχη και η επόμενη να είναι η τυχερή σου!!

Ευχαριστώ πολύ, παρότι δεν έχουμε ενδείξεις πέρα από την μια αυτή αποτυχία, από το να περάσουν 2 χρόνια με εξωσωματικές πχ και να αποτυγχάνω και να το βρω μετά, ναι προτιμώ να το βρω από τώρα αν υπάρχει κάτι που εμποδίζει την εγκυμοσύνη. Πιστεύω ότι αν πληρούσα τις προϋποθέσεις νομικά και για προεμφυτευτικο έλεγχο στα έμβρυα, θα με έβαζε να το κάνω και αυτό. Η αρχική εκτίμηση ήταν γύρω στο 55 % πιθανότητα να πετύχει η εξωσωματική

Cafe ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2013

mpiskotaki

Recommended Posts

Εγω η αναισθητη παλι καμια ευαισθησια! χαχα! Και να φανταστειτε οτι το δωματιο της ειναι τελειως ετοιμο, τα ρουχακια πλυμενα και σιδερωμενα στη ντουλαπα αλλα ουτε πλησιαζω. Ειναι που δεν εχω πολυσυνειδητοποιησει μαλλον οτι καποιος θα τα φορεσει εκεινα τα ρουχακια, κι οτι καποια θα κοιμηθει σε εκεινο το δωματιο. Σε 48 μερες, θα τα καταλαβω ολα μια και καλη μαλλον. Αν δεν γεννησει καμια σας πριν την ωρα της, μετα τη Ριτσα ειναι η σειρα μου!

as1cOB50g410002MDAwMDYxMmR8MDAwMTUxMmJ8SWhyIFRleHQ.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• didi&k

1558

• κατια_82

1457

• ritsa3

1342

• markela35

801

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Μάλλον θα κονταροχτυπηθείτε με την Ελένη! :P

Μην νομίζεις, κι εγώ δεν το έχω συνειδητοποιήσει... Κι εμένα ακόμη το δωμάτιό της θέλει δουλειά, δεν έχει έρθει η κούνια, δεν έχω αδειάσει τις ντουλάπες...

as1cOB80g410000MDAwOGQ0fDAwNzk1N2R8aSBtcGVtcGEgbWFzIGVpbmFp.gif

Ναι γιατι αν η Ελενη παει για καισαρικη θα γεννησει μαλλον νωριτερα απο το προβλεπομενο, οπως κι εγω. Και μετα μας βλεπω ολες να ξαναμπαινουμε σε ενα διμηνο, οταν θα εχουμε βρει τους ρυθμους μας με τα μωρα. Και οπως διαβαζω τωρα στο καφε Οκτωβριου, θα ανταλλασσουμε αποψεις για το ποσα ρουχα πρεπει να του φοραμε οταν βγαινουμε εξω και ποσα παμπερς την ημερα αλλαζουμε :P

Καλησπεραααααααα...τι κανουμε??σημερα νιωθω πραγματικα πολυ κουρασμενη..απο το πρωι εφτιαχνα τα ρουχα...μαζεψα σε 2 βαλιτσες ολα τα καλοκαιρινα μου ρουχα κ τα τζιν μου που φετος δεν θα τα βαλω...εβαλα στην ακρη ρουχα για να δωσω(πολλα ρουχα)αδειασα ολες τις ντουλαπες....κ κρατησα μονο οσα μου κανουν τωρα στην εγκυμοσυνη κ λιγο μετα....!αυριο θα φερουμε κ του αμορε τα ρουχα να τα τακτοποιησω κ αυτα κ ετοιμη η ντουλαπα μεχρι να μετακομισουμε στο νεο σπιτι....το Σαββατο θα εχουν τελειωσει κ τα πλακακια κ απο εβδομαδα θα ερθει ανθρωπος να στοκαρι ολο το σπιτι...

οσο για τα μπισκοτοσπιτα θελω κιολας τωρα να τα φτιαξω...η μαμα μου μου λεει οχι φετος για να τα χαρει το βαφτηστηρι κ να το καταλαβει...γιατι ειναι πολυ μικρακι ακομη αλλα θα φτιαξω αυριο κιολας 2...ενα για το βαφτηστηρι κ ενα για το ανηψακι που θα παω να το δω το Σαββατο....!!θα σας πω αυριο σχολια..

για τις αρρωστες συνεχιζω να ευχομαι περαστικα...

για παιδιατρο εγω θα μιλησω αφου γεννησω μαζι του .....

οσο για το Δημοσιο νοσοκομειο θα εχω παρει κ πανες κ σερβιετες μαζι μου γιατι δεν σου δινουν αλλα περνανε μου ειπε η κουμπαρα μου απο εταιρειες κ σου δινουν συνεχεια δειγματα πολλα...!!

οσοσ για τις ευαισθησιες εγω ειμαι με τις ωρες μου...

σημερα ξεθαψα καρτες απο τους γονεις μου απο τοτε που ημουν 6 χρονων..κ απο συγγενεις κ φιλους...γραμματα κ εκλαιγα συνεχεια...!!

παω να κανω ενα μπανακι κοριτσιαααα...!!φιλακιαααααααααααα!!!:D

Jr39p2.png

Διαφημίσεις

Kοριτσια τι κανουμε ??? ολες καλα βλεπω ασχολουμαστε με κουλουρακια και θριλερ και ολες σχεδον εισαι κρυωμενες!!

Ευτυχως η impatient ολα καλα απο οτι διαβασα!

Απο την Ριτσα κανενα νεο κανεις ?? μπα ε!Ελπιζω να ειναι ολα καλα ρε γμτ!

WvYwp2.png I9Cbp2.png

Μάλλον θα κονταροχτυπηθείτε με την Ελένη! :P

Μην νομίζεις, κι εγώ δεν το έχω συνειδητοποιήσει... Κι εμένα ακόμη το δωμάτιό της θέλει δουλειά, δεν έχει έρθει η κούνια, δεν έχω αδειάσει τις ντουλάπες...

Θα τα κανεις ολα σιγα σιγα!Μην νομιζεις οτι θα το κοιμηζεις στην κουνια το πρωτο διαστημα!Νομιζω οτι στο κρεβατι μαζι σου θα το εχεις μεχρι να συνηθισετε με το θηλασμο!!Σιγα σιγα θα τα κανεις ολα!Εξαλου τον πρωτο καιρο ειναι ολο μαμ κακα και νανι:tongue:

Η μαμα μου ειπε οτι τοτε μας εδιναν τσαι.. μπορει να εχουν αλλαξει τα πραγματα. Παντως ελενη για την καισαρικη μη πολυφοβασαι, κι εγω για καισαρικη θα μπω και ειμαι κουλ... Λιγα ραμματακια, λιγος πονος παραπανω αλλα ειναι επεμβαση ρουτινας. Η δικια μου ηταν 1840 χτες που τη μετρησαμε, το μονο που με προβληματιζει ειναι τι παμπερς να παρω τελικα, χαχα! Και μηπως τα ρουχαλακια 0-3 που πηραμε, μεινουν τελικα στο ραφι :P Ο γιατρος παντως μας ειπε οτι ειναι φυσιολογικη στα κιλα της, στον μεσο ορο. Ποιος ξερει ομως ποση αποκλιση εχει τελικα ο υπερηχος και ποσο θα μας βγει!

Τα μωρακια που θηλαζουν αποκλειστηκα δεν πινουν τιποτα αλλο εκτος απο το μητρικο γαλα για τους 6 πρωτους μηνες.Μπορειτε να διαβασετε τα περι θηλασμου στο ιντερνετ αλλα και τους συμβουλους γαλουχιας!

Παλια δινανε και αυτο ωμο με ζαχαρι στους 6 μηνες και παθεναν αλεργικα σοκ τα παιδακια και πολλα αλλα...Παντως εμενα και η παιδιατρος και η μαια

και η γιατρος μου , μου ειχαν πει για 6 μηνες ουτε νερεο δεν χρειαζεται παρα μονο το μητρικο γαλα οποτε το ζηταει το μωρο.

Η παιδιατρος της ξαδεφης μου, της ειχε πει οτι μεχρι 3 μηνων να μην δινει τσαι κ νερό, μονο γαλα. αραγε να ισχυει;;;

ΙΣχυει και ειναι μεχρι 6 μηνες γιατι το πρωτο εξαμηνο το γαλα εχει ολες τις απαραιτητες ουσιες και θρεπτικα συστατικα που χρειαζεται το νεογνο για να αναπτυχθει...Μετα τους 6 βαζεις και τις στερεες και το νερακι χαμομηλι κλπ

Κοριτσια που εχετε ηδη μωρακια, ερωτηση! Στο νοσοκομειο (δημοσιο) πρεπει να εχουμε και τσαγακι μαζι μας η τους δινουν αυτοι δικο τους? Κι επισης πρεπει να εχουμε και ολοκληρο πακετο παμπερς?

Στο νοσοκομειο αν δεν ζητησεις αποκλειστικο θηλασμο θα του δωσουν ζαχαρονερο- χαμομηλι η φορμουλα οπως και να χει , γιαυτο αν θες να θηλασεις να απαιτησεις το μωρακι να στο φερνουν οταν ξυπναει!Αν και σε καποια δημοσια το εχεις διπλα σου συνεχεια.

Μπράβο, όλα καλά λοιπόν! Και όσο περνάνε οι μέρες, τόσο λιγότερο θα πονάς τώρα με την αντιβίωση. Υπομονή...

Εγώ έχω αυτό το κρύωμα που με ταλαιπωρεί αλλά πιο πολύ με ταλαιπωρεί ο πόνος στο πόδι γιατι δεν με αφήνει ούτε και όταν είμαι ξαπλωμένη! :cry:

τι εχει το ποδι σου ακριβως ?????????????το ειπες στον γιατρο??????????

WvYwp2.png I9Cbp2.png

DIDIDDDDDDDDDDDIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII

αυτο για σενααααααααααααααααααααααααααααααααααααααα

http://www.mitrikosthilasmos.com/2010/07/blog-post_1337.html

ΦΑΕ ΣΟΚΟΛΑΤΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!λολ:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

WvYwp2.png I9Cbp2.png

Ναι γιατι αν η Ελενη παει για καισαρικη θα γεννησει μαλλον νωριτερα απο το προβλεπομενο, οπως κι εγω. Και μετα μας βλεπω ολες να ξαναμπαινουμε σε ενα διμηνο, οταν θα εχουμε βρει τους ρυθμους μας με τα μωρα. Και οπως διαβαζω τωρα στο καφε Οκτωβριου, θα ανταλλασσουμε αποψεις για το ποσα ρουχα πρεπει να του φοραμε οταν βγαινουμε εξω και ποσα παμπερς την ημερα αλλαζουμε :P

δεν ξερω σιγουρα αν θα κανω καισαρική. για φυσιολογικό παμε, αλλά αν ο μπέμπης ειναι πάνω απο 4 κιλά τοτε θα κανω καισαρική. ΠΗΤ εχω 23/1/2013. μετα απο μενα νομιζω ειναι η ντιντι. εχουμε 1-2 εβδομαδες διαφορα( δεν θυμαμαι ακριβως) Τωρα ειμαι 33 εβδομαδες κ κατι μερες.Μακαρι ο μπεμπης μου να μην ξεπερασει τα 4 κιλά γιατί θελω φυσιολογικά να γεννησω :cry::cry::cry:

as1cOB38pj-0000MDAwNzM4OGR8MDAwMDQ1ZGJ8byBtcGVtcGlzIG1hcyEhISEh.gif

Διαφημίσεις

καλημερα...

Ελενη κι εγω με φυσιολογικο ηθελα και μου'κατσε το 4.080...που δεν κατεβαινε με τιποτα κι ετσι πηγα με καισαρικη!! Δε ξερεις ποτέ τι θα σου βγει, καποιοι υπερηχοι εχουν μεγαλη αποκλιση αλλοι στο βγαζουν πιο πανω...

Καλα ναναι τα μωρακια κι οπως βγουνε!

xHByp3.png

Ns8Jp2.png

Καλημερα κι απο μενα!

Για δευτερη μερα σημερα δεν ποναω καθολου! Περασε το παλιονεφρο! 10 μερες παντως με ειχε τιναξει...

Μαρκελα πολυ ενδιαφερον αυτο που εβαλες για τον μητρικο θηλασμο, θα προσπαθησω να θηλασω κι εγω αποκλειστικα για κανενα 3μηνο και στο Ελενα που θα γεννησω νομιζω εχεις το μωρο συνεχεια μαζι σου μεσα στο δωματιο. Σε μια βδομαδα παμε και για ντοπλερ, αν και προχτες μου εκανε ενα ο γυναικολογος και ειπε οτι ειναι καλο. 47 και σημερα!

2486656a335ttewav.gif

kalhmera!!!

κατ πως εισαι σημερα???

impatient αγχωνεσαι που θα ερθει η μικρη και θα αλλαξει ολη η ζωη σου?(λογικο)

σε βλεπω λιγο αποστασιοποιημενη...παντως εμεις τπτ ετοιμο δεν εχουμε του μπεμπη! τα ρουχα μονο εχουμε πλυνει

η συρταριερα εχει ερθει αλλα δεν την εχουμε συναρμολογισει

το λικνο και το καροτσι εχει ερθει αλλα δεν πηγαμε να τα παρουμε

το καθισμα αυτοκινητου δεν το εχουμε παραγγειλει τι αλλο να πω? το αιρκοντισιον επισης δεν πηγαμε να το παραγγειλουμε

οσο για το τσαγακι ξερω οτι αν θελεις αποκλειστικο θηλασμο δεν δινεις τπτ αλλο στο μωρο οσο το θηλαζεις

και για τα παμπερς μου εχουν πει οτι καθε φορα που τρωνε θελουν και αλλαγμα αρα αν τρωνε καθε 2-3 ωρες τοτε θελουμε κοντα 0 παμπερς τη μερα! οποτε ναι παρε ολοκληρο πακετο πανες στο νοσοκομειο

οσο για τη καισαρικη και το φτ τοκετο ... οσο πλησιαζουν οι μερες(αλλες 59!!!!!) αγχωνομαι!!!!! και θελω κι εγω καισαρικη να ξεμπερδευω

αλλα ξεμπερδευεις απλα την ωρα του τοκετου και μετα πονας για μερες... οποτε καλυτερα φτ

αλλα το αγχος ειναι αγχος....ουφ

μας ευχομαι ολες με εναν πονο !

διδυμακι μου κατσε και λιγο τον κ*λο σου κατω!αντε αντε!

παντως κι εγω εχω ξεσηκωθει θελω να φτιαξω μπισκοτοσπιτα τωρα !!!!

μαρκελακι σε ευχαριστω θα το τηρησω αυτο που μου εστειλες

θα τρωω 3 φορες την εβδομαδα σοκολατα ! αχαχαχαχαχαχαχαχαχα

μπισκοτακι καλη μερα και σε εσενα

η ριτσα αραγε να ειναι ακομη ροδο???

UzVGp2.png

καλημερα κοριτσια μουυυ!!τι κανουμε??βλεπω εδω οσο περνανε οι εβδομαδες αραιωνουμε γιατιιιιι????εγω εδω ξαπλα σημερα προς το παρον δεν εχω κουνηθει....!αχαχαχαχχααχ!

παιρνω να κλεισω κ ραντεβου για ντοπλερ κ δεν το σηκωνουν..!

βλεπω αναφερεστε κ στον θηλασμο ε??

δεν ξερω στα υπολοιπα δημοσια παντως στο Αττικο κοριτσια σου απαγορευουν να φερεις μπιμπερο στο νοσοκομειο...σε προτρεπουν να θηλασεις κ αν τελικα δεν μπορεις η θελει εξτρα το μωρακι σου σε βαζουν αν υπογραψεις οτι θα παρει ξενο γαλα κ του το δινουν με συριγγα...ευχομαι κ ελπιζω βλεποντας οτι εχω εδω κ καιρο υγρο απο το στηθος να ΘΗΛΑΣΩ οσο πιο πολυ μπορω...!κ απο οσο μου εχουν πει κ εμενα μεχρι 6 μηνων νερακι δεν δινεις καν ειτε θηλαζεις ειτε οχι κ τσαγακι αν δινεις ξενο γαλα εξαρταται απο τον παιδιατρο τι θα σου πει...!!αυτααααααα!!!!διδυμακι η σημερα το απογευμα η αυριο θα φτιαξω τα μπισκοτοσπιτα μαλλον...!!θελω να παρω χρωμα ζαχαροπλαστικης ολα τα υπολοιπα τα εχω...!!

Jr39p2.png

2486656a335ttewav.gif

kalhmera!!!

κατ πως εισαι σημερα???

impatient αγχωνεσαι που θα ερθει η μικρη και θα αλλαξει ολη η ζωη σου?(λογικο)

σε βλεπω λιγο αποστασιοποιημενη...παντως εμεις τπτ ετοιμο δεν εχουμε του μπεμπη! τα ρουχα μονο εχουμε πλυνει

η συρταριερα εχει ερθει αλλα δεν την εχουμε συναρμολογισει

το λικνο και το καροτσι εχει ερθει αλλα δεν πηγαμε να τα παρουμε

το καθισμα αυτοκινητου δεν το εχουμε παραγγειλει τι αλλο να πω? το αιρκοντισιον επισης δεν πηγαμε να το παραγγειλουμε

οσο για το τσαγακι ξερω οτι αν θελεις αποκλειστικο θηλασμο δεν δινεις τπτ αλλο στο μωρο οσο το θηλαζεις

και για τα παμπερς μου εχουν πει οτι καθε φορα που τρωνε θελουν και αλλαγμα αρα αν τρωνε καθε 2-3 ωρες τοτε θελουμε κοντα 0 παμπερς τη μερα! οποτε ναι παρε ολοκληρο πακετο πανες στο νοσοκομειο

οσο για τη καισαρικη και το φτ τοκετο ... οσο πλησιαζουν οι μερες(αλλες 59!!!!!) αγχωνομαι!!!!! και θελω κι εγω καισαρικη να ξεμπερδευω

αλλα ξεμπερδευεις απλα την ωρα του τοκετου και μετα πονας για μερες... οποτε καλυτερα φτ

αλλα το αγχος ειναι αγχος....ουφ

μας ευχομαι ολες με εναν πονο !

Ντιντι μου δεν νομιζω οτι ειμαι αποστασιοποιημενη, απλα σαν ανθρωπος ειμαι γενικα cool που λεμε. Και οκ, το βλεπω κι αλλιως, θα κανω κι εγω μωρο οπως εχουν κανει τοσα δισεκατομμυρια γυναικες. Και ναι, το ηθελα πολυ αυτο το μωρακι, αλλα δεν εχω αναγκη να το σκεφτομαι και να το συζηταω ολη μερα. Ευτυχως οι φιλοι/γνωστοι μου, λες και το μυριζονται, μπορουν να μιλανε ωρες μαζι μου και να μην αναφερουν καθολου την εγκυμοσυνη.

Οσο για την καισαρικη, επειδη περυσι εκανα την ινομυωματεκτομη, εχω μια ιδεα τι θα πει γενικη αναισθησια και πονος απο την εσωτερικη τομη (βασικα δεν ειναι πονος, ειναι σαν να εχεις κανει 200 κοιλιακους και να εχουν πιαστει οι μυες σου). Αυτο που δεν ξερω ειναι κατα ποσο θα ποναει η εξωτερικη τομη, γιατι την αλλη επεμβαση την εκανα λαπαροσκοπικα και ηταν διασπαρτα τα ραματα και δεν πονουσαν καθολου. Το σημαντικο ειναι οτι τις πρωτες 2 βδομαδες θα εχω τη μαμα μου στο σπιτι, επομενως θα με βοηθαει εκεινη με τη φροντιδα του μωρου και τις δουλειες, αν ποναω τοσο πολυ πια και δεν μπορω να τα αναλαβω εξ ολοκληρου. Παντως ισχυει αυτο που λες, οτι μετα τον φυσιολογικο τοκετο, εισαι μια χαρα σε χρονο dt. Ουτε ορους, ουτε αντιβιωσεις, ουτε "προσεχε μη σηκωσεις βαρος και σπασουν τα ραμματα"

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...