Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Κάθε γιατρός διαφέρει από τον άλλον !

ειναι πολύ ευχάριστο που θέλει να σου κάνει όλες τις εξετάσεις μαζί για να αποφύγει οποιαδήποτε άλλη αποτυχία ! Μπορεί και το οικονομικό να το προσαρμόσει βέβαια περνώντας τα όλα σε μια εξέταση!

Εγώ έχω κάνει αυτή την στιγμή την 4η έμβρυο μεταφορά μου έπειτα και από αγωγή για το μικροβιωμα! 
      Υστεοσκοπηση δεν έχω κάνει ήταν προς το παρών αρνητικός! Διότι πέρα από τις αποτυχίες δεν έχω αλλά συμπτώματα!

Cafe ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2013

mpiskotaki

Recommended Posts

Ναι, πρώτα θα μιλήσω με το γιατρό και μετά θα πάρω οτιδήποτε! Εγώ την ταινία που είδες την έχω στην κατηγορία θρίλερ, αλλά ξέρω ότι εσένα σου αρέσουν αυτά οπότε θα σου φάνηκε λάιτ! :tongue:

αχαχαχαχαχαχ οχι και θριλερ το λυκοφως!!!!

λοιπον μαλλον δεν το εχεις δει ουτε σε τρευλερ!

η κουμπαρα μου δεν ειναι του θριλερ καθολου (το αγορι της ομως ναι) και της ελεγε το πρωτο εργο το λυκοφως να πανε να το δουνε και αυτη δεν ηθελε, φοβοταν!

τελικα την επεισε να το δουνε σε ντιβιντι με τα χιλια ζορια και αυτη να γκρινιαζει

περιττο να σου πω οτι μετα το ξαναειδε και το ξαναειδε και (νομιζω το ειδε το 1ο καμια 10αρια φορες ισως και παραπανω!!!!!) μετα αγορασε και τα βιβλια και μου το εφερε το βιβλιο το ξεκινησα και μετα μου εφερε και το ντιβιντι και το ειδαμε και απο τοτε κολλησα κι εγω

βεβαια τα βιβλια μου αρεσαν πολυ περισσοτερο απο οτι το εργο και ετσι εγω το 1ο το ειδα μονο 2-3 φορες

UzVGp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• didi&k

1558

• κατια_82

1457

• ritsa3

1342

• markela35

801

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

η κουμπαρα μου δεν ειναι του θριλερ καθολου (το αγορι της ομως ναι) και της ελεγε το πρωτο εργο το λυκοφως να πανε να το δουνε και αυτη δεν ηθελε, φοβοταν!

τελικα την επεισε να το δουνε σε ντιβιντι με τα χιλια ζορια και αυτη να γκρινιαζει

περιττο να σου πω οτι μετα το ξαναειδε και το ξαναειδε και (νομιζω το ειδε το 1ο καμια 10αρια φορες ισως και παραπανω!!!!!) μετα αγορασε και τα βιβλια και μου το εφερε το βιβλιο το ξεκινησα και μετα μου εφερε και το ντιβιντι και το ειδαμε και απο τοτε κολλησα κι εγω

βεβαια τα βιβλια μου αρεσαν πολυ περισσοτερο απο οτι το εργο και ετσι εγω το 1ο το ειδα μονο 2-3 φορες

Ντιντι εγω την ταινια την ανακαλυψα μολις περυσι και φυσικα κολλησα με τον Παττινσον! Ειδα λοιπον σαν καλο κοριτσακι ολες τις ταινιες, αγορασα το τελευταιο βιβλιο (ηταν το μονο που υπηρχε στα αγγλικα στο Public) και κατεβασα στο κινητο τα υπολοιπα, και τα διαβασα κι απο δυο τρεις φορες! Κολλημα λεμε! Και φυσικα μεσα στο Δεκεμβριο προγραμματιζω κι επισκεψη στον κινηματογραφο (οταν σταματησω να ποναω βεβαιως βεβαιως).

as1cOB50g410002MDAwMDYxMmR8MDAwMTUxMmJ8SWhyIFRleHQ.gif

Συνταγή για μπισκοτόσπιτα:

http://www.sintagespareas.gr/sintages/xristougenniatika-spitakia-me-ptimper.html

Δεν χρωματίζω το γλάσσο, το αφήνω άσπρο. Τη διακόσμηση την κάνω με σμάρτις.

Προσοχή κατά την συγκόλληση να μην ακουμπήσετε στη λιωμένη ζάχαρη γιατί καίει πολύ!!!

Καληνύχτα σας!

Κι εγω αυτα κανω αλλά με 30 παιδακια στον παιδικο...δε σφάξαμε να μου βγει εμενα η μεση να τα κανω...θα κανω 2 μεγαλα με μπισκοτο-συνταγη ενα για μας κι ενα για διακοσμηση στον παιδικο οταν κανουν τη γιορτουλα και θα φτιαξω μπισκοτακια ανθρωπακια καλυμμενα με ζαχαροπαστα (που παλι θα μπω σε κοπο...αλλά είναι τόσο χαριτωμενα..). Δε μπορω φετος κουραζομαι...και τη τουρτα του αντρα ειμαι στο τσακ να παω να του παρω μια ετοιμη αλλά λέω άντε ας παει και το παλιαμπελο !!Χχαχαχαχαχ!!!

Εμενα η μπεμπα με εχει τρελανει κοριτσια....ολη μερα κι ολη νυχτα κουνιεται, κι οχι κλωτσιες αλλα τη νιωθω συνεχεια...δεν εχει ηρεμησει μια στιγμη...τι παιδι θα βγει αυτο δε ξερω!!!

Ο γιος μου εχει αρχισει τη γκρινια και το θεατρο στο σχολειο (τυπου με μαλωσε η κυρια...) και εχω αλλο θεμα παλι να ασχοληθω...

Επισης λεω να φτιαξω χριστουγεννιατικες καλτσες για το τζακι γιατι μου πεσανε τα δοντια στα τζαμπο με τις βλακειες που ειχε!! Ασε που δωσαμε ενα καρο λεφτα για στολιδια παλι φετος!!!

Περαστικα στις αρρωστουλες και προσεχετε τις ιωσεις!!!

xHByp3.png

Ns8Jp2.png

Καλο κουκουλωμα, ζεστο ροφημα και σερφαρισμα στο ιντερνετ!!! Εγω τελευταια εχω κολλησει με τις συνταγες της παρεας!

Ναι, κάπως έτσι κάνω! Αυτό το site έχει πολύ ωραίες συνταγές, έχω χρησιμοποιήσει κι εγώ κάποιες.

as1cOB80g410000MDAwOGQ0fDAwNzk1N2R8aSBtcGVtcGEgbWFzIGVpbmFp.gif

Το έχω δει το τρέιλερ αλλά είδα όλους αυτούς τους βρικόλακες και αγριεύτηκα! :confused:

Πάντως, σε γενικές γραμμές τα βιβλία είναι πάντα καλύτερα από τις ταινίες. Τα φαντάζεσαι μόνος σου στο μυαλό σου και μετά η ταινία σου χαλάει τις εικόνες που είχες φτιάξει!

Διαφημίσεις

Κι εγω αυτα κανω αλλά με 30 παιδακια στον παιδικο...δε σφάξαμε να μου βγει εμενα η μεση να τα κανω...θα κανω 2 μεγαλα με μπισκοτο-συνταγη ενα για μας κι ενα για διακοσμηση στον παιδικο οταν κανουν τη γιορτουλα και θα φτιαξω μπισκοτακια ανθρωπακια καλυμμενα με ζαχαροπαστα (που παλι θα μπω σε κοπο...αλλά είναι τόσο χαριτωμενα..). Δε μπορω φετος κουραζομαι...και τη τουρτα του αντρα ειμαι στο τσακ να παω να του παρω μια ετοιμη αλλά λέω άντε ας παει και το παλιαμπελο !!Χχαχαχαχαχ!!!

Εμενα η μπεμπα με εχει τρελανει κοριτσια....ολη μερα κι ολη νυχτα κουνιεται, κι οχι κλωτσιες αλλα τη νιωθω συνεχεια...δεν εχει ηρεμησει μια στιγμη...τι παιδι θα βγει αυτο δε ξερω!!!

Ο γιος μου εχει αρχισει τη γκρινια και το θεατρο στο σχολειο (τυπου με μαλωσε η κυρια...) και εχω αλλο θεμα παλι να ασχοληθω...

Επισης λεω να φτιαξω χριστουγεννιατικες καλτσες για το τζακι γιατι μου πεσανε τα δοντια στα τζαμπο με τις βλακειες που ειχε!! Ασε που δωσαμε ενα καρο λεφτα για στολιδια παλι φετος!!!

Περαστικα στις αρρωστουλες και προσεχετε τις ιωσεις!!!

Κι εμένα νομίζω πως δεν κλωτσάει τόσο πολύ όσο ταρακουνάει την κοιλιά μου!!! Μήπως αλλάζει πάλι θέση; :rolleyes:

Πάντως έπλυνα τα πρώτα ρουχαλάκια για να τα βάλω στη βαλίτσα για κάθε ενδεχόμενο. Βασικά κάτι νυχτικάκια που είχα πάρει με κουμπιά μπροστά για το μαιευτήριο και μερικά φορμάκια...

Μπαίνω στον 8ο την άλλη εβδομάδα και λέω να βάλω τα πολύ βασικά στην βαλίτσα...

Μπισκοτακι και η δικια μου ολη μερα κουνιεται, ολη μερα ομως. Δεν ησυχαζει πανω απο μισαωρο.. Οσο τεμπελα ηταν στην αρχη και αργησα να την ακουσω, αλλο τοσο ζωηρη ειναι τωρα.

Καλησπέρα! Πως είστε;

Ελένη, τέλεια τα νέα! Ψηλός ο γιός ε;;;;;Σου είπε τίποτα ο γιατρός για καισαρική ή εσύ το φοβάσαι;

Καλημέρα!!!!! τι κάνετε;;

εγω παίρνω το τσαγακι μου κ κουκουλώνομαι γιατί εχει αρχισει ο λαιμος κ μ ενοχλει κ θα προσπαθησω με ροφηματα να μαλακωσει κ να μην με ριξει με πυρετό.

Κατ δεν μου ειπε ο γιατρός κάτι τώρα. σε προηγούμενη κουβέντα μου είχε πει οτι αν ειναι πάνω απο 4 κιλά θα πάμε για καισαρική για να μην εχουμε απροοπτα κατα την διαρκεια του τοκετού. Αλλά σαν σκεψη φοβαμαι λιγο μωρε την καισαρική, σαν χειρουργιο ειναι, αλλά χωρις ολική αναισθησία. μακάρι ο μπεμπης μου να μην ξεπεράσει τα 4 κιλά.

cristy τελεια η συνταγή. θα φτιάξω κ εγω λιγα ετσι για διακόσμηση κ μετα θα τα δωσω σε παιδάκια φίλων.

Ντιντι τι κάνει ο άλκης;;;

Η Ριτσα θα εμπαινε στο παθολογικό αν θυμαμαι καλά, μακάρι να περάσει γρήγορα η παλιο ιωση.

as1cOB38pj-0000MDAwNzM4OGR8MDAwMDQ1ZGJ8byBtcGVtcGlzIG1hcyEhISEh.gif

Κοριτσια που εχετε ηδη μωρακια, ερωτηση! Στο νοσοκομειο (δημοσιο) πρεπει να εχουμε και τσαγακι μαζι μας η τους δινουν αυτοι δικο τους? Κι επισης πρεπει να εχουμε και ολοκληρο πακετο παμπερς?

Κοριτσια που εχετε ηδη μωρακια, ερωτηση! Στο νοσοκομειο (δημοσιο) πρεπει να εχουμε και τσαγακι μαζι μας η τους δινουν αυτοι δικο τους? Κι επισης πρεπει να εχουμε και ολοκληρο πακετο παμπερς?

Η παιδιατρος της ξαδεφης μου, της ειχε πει οτι μεχρι 3 μηνων να μην δινει τσαι κ νερό, μονο γαλα. αραγε να ισχυει;;;

Διαφημίσεις

Η παιδιατρος της ξαδεφης μου, της ειχε πει οτι μεχρι 3 μηνων να μην δινει τσαι κ νερό, μονο γαλα. αραγε να ισχυει;;;

Η μαμα μου ειπε οτι τοτε μας εδιναν τσαι.. μπορει να εχουν αλλαξει τα πραγματα. Παντως ελενη για την καισαρικη μη πολυφοβασαι, κι εγω για καισαρικη θα μπω και ειμαι κουλ... Λιγα ραμματακια, λιγος πονος παραπανω αλλα ειναι επεμβαση ρουτινας. Η δικια μου ηταν 1840 χτες που τη μετρησαμε, το μονο που με προβληματιζει ειναι τι παμπερς να παρω τελικα, χαχα! Και μηπως τα ρουχαλακια 0-3 που πηραμε, μεινουν τελικα στο ραφι :P Ο γιατρος παντως μας ειπε οτι ειναι φυσιολογικη στα κιλα της, στον μεσο ορο. Ποιος ξερει ομως ποση αποκλιση εχει τελικα ο υπερηχος και ποσο θα μας βγει!

Η μαμα μου ειπε οτι τοτε μας εδιναν τσαι.. μπορει να εχουν αλλαξει τα πραγματα. Παντως ελενη για την καισαρικη μη πολυφοβασαι, κι εγω για καισαρικη θα μπω και ειμαι κουλ... Λιγα ραμματακια, λιγος πονος παραπανω αλλα ειναι επεμβαση ρουτινας. Η δικια μου ηταν 1840 χτες που τη μετρησαμε, το μονο που με προβληματιζει ειναι τι παμπερς να παρω τελικα, χαχα! Και μηπως τα ρουχαλακια 0-3 που πηραμε, μεινουν τελικα στο ραφι :P Ο γιατρος παντως μας ειπε οτι ειναι φυσιολογικη στα κιλα της, στον μεσο ορο. Ποιος ξερει ομως ποση αποκλιση εχει τελικα ο υπερηχος και ποσο θα μας βγει!

κ η μαμα μου οταν ακουσε απο την ξαδέρφη μου οτι δεν δινει τσαι ή νερο , της ηρθε περιεργο. καποια στιγμη θα πάω να μιλησω κ εγω με 2 παιδιατρους, για να καταληξω σε ποια θα πηγαινω τον μπεμπη κ θα ρωτησω.

Ρουχα δεν μπορω να πω οτι εχω πάρει ποσοτικα κ πολλά, παρόλο που νομιζω απο τη αλλή οτι ισως κ να ναι πολλά, θα δω στην πορεια αν μου φτανουν.ολα τα εχω παρει 3-6 μηνων, κανενα μικρο. 1 φορμα εξοδου (αυτη επειδη την εβλεπα μικρη στο ματι πηρα για 6 μηνων κ νομιζω οτι θα του ειναι οτι πρεπει), 3 ζιπουνακια μακριμανικα- 3 κοντομανικα, 3 φορμακια βελουτε ( να φοραμε αν ερθει καποιος επισκεψη :tongue::tongue:), 1 φορμακι μακό (απο αυτά θα παρω 2-3 ακόμα γιατί αυτα θα φοραει μεσα στο σπιτι την ημερα), 1 υπνοσακο, 1 νυχτικάκι μακό που σουρώνει απο κατω για να χει ελευθερα πα ποδαρακια του.

Εντάξει, και η καισαρική έχει σίγουρα τα θετικά της. Δεν ταλαιπωρείσαι τόσο εκείνη την ώρα, ίσως απλά τις επόμενες μέρες η ανάρρωση να είναι πιο επώδυνη σε σχέση με τον φτ...

Και είναι μεν επέμβαση αλλά είναι ρουτίνας, ιδίως αν δεν είναι με ολική αλλά μόνο με επσκληρίδιο.

Η Ρίτσα θα έμπαινε χτες στην κλινική, ελπίζω να μην κάτσει πολύ...

Impatient, νομίζω πως τα μωρά στην αρχή θέλουν γύρω στις 8 πάνες την ημέρα. Και επειδή στο δημόσιο θεωρώ πως πρέπει να τα έχεις πάρει όλα εσύ μαζί σου, θα σου έλεγα να έχεις καμιά 30αρια μαζί... Εγώ αυτό θα κάνω δηλαδή! 1800 ε; Κάπου τόσο θα είναι και η δική μου δηλαδή τώρα; Εγώ θα μάθω στο doppler σε 2 εβδομάδες. Πωπω κορίτσια, περνάει ο καιρός! Οι περισσότερες έχουμε κλείσει την 30η!

Εντάξει, και η καισαρική έχει σίγουρα τα θετικά της. Δεν ταλαιπωρείσαι τόσο εκείνη την ώρα, ίσως απλά τις επόμενες μέρες η ανάρρωση να είναι πιο επώδυνη σε σχέση με τον φτ...

Και είναι μεν επέμβαση αλλά είναι ρουτίνας, ιδίως αν δεν είναι με ολική αλλά μόνο με επσκληρίδιο.

Η Ρίτσα θα έμπαινε χτες στην κλινική, ελπίζω να μην κάτσει πολύ...

Impatient, νομίζω πως τα μωρά στην αρχή θέλουν γύρω στις 8 πάνες την ημέρα. Και επειδή στο δημόσιο θεωρώ πως πρέπει να τα έχεις πάρει όλα εσύ μαζί σου, θα σου έλεγα να έχεις καμιά 30αρια μαζί... Εγώ αυτό θα κάνω δηλαδή! 1800 ε; Κάπου τόσο θα είναι και η δική μου δηλαδή τώρα; Εγώ θα μάθω στο doppler σε 2 εβδομάδες. Πωπω κορίτσια, περνάει ο καιρός! Οι περισσότερες έχουμε κλείσει την 30η!

ειδες ποσο γρηγορα περνάει ο καιρός;;; εμενα μ επιασε κ η ευαισθησια μου κ οταν σιδερωνα τα ρουχα του μπεμπη κ οταν δεσαμε την κουνια, εκλεγα. τον αντρα μου τον εχω πιασει πολλές φορες να πηγαινει στα ρουχακια του μπεμπη να τα παίρνει αγκαλια κ να τα φιλάει. Τελικά, εχουν δικαιο οσοι λενε οτι το υπερτατο αγαθο στον ανθρωπο ειναι η μητροτητα κ η πατρότητα.

ειδες ποσο γρηγορα περνάει ο καιρός;;; εμενα μ επιασε κ η ευαισθησια μου κ οταν σιδερωνα τα ρουχα του μπεμπη κ οταν δεσαμε την κουνια, εκλεγα. τον αντρα μου τον εχω πιασει πολλές φορες να πηγαινει στα ρουχακια του μπεμπη να τα παίρνει αγκαλια κ να τα φιλάει. Τελικά, εχουν δικαιο οσοι λενε οτι το υπερτατο αγαθο στον ανθρωπο ειναι η μητροτητα κ η πατρότητα.

Κι εγώ πριν που άπλωνα τα φορμάκια της συγκινήθηκα...

Θα αλλάξει εντελώς η ζωή μας αλλά σίγουρα προς το καλύτερο!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...