Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Κάθε γιατρός διαφέρει από τον άλλον !

ειναι πολύ ευχάριστο που θέλει να σου κάνει όλες τις εξετάσεις μαζί για να αποφύγει οποιαδήποτε άλλη αποτυχία ! Μπορεί και το οικονομικό να το προσαρμόσει βέβαια περνώντας τα όλα σε μια εξέταση!

Εγώ έχω κάνει αυτή την στιγμή την 4η έμβρυο μεταφορά μου έπειτα και από αγωγή για το μικροβιωμα! 
      Υστεοσκοπηση δεν έχω κάνει ήταν προς το παρών αρνητικός! Διότι πέρα από τις αποτυχίες δεν έχω αλλά συμπτώματα!

Cafe ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2013

mpiskotaki

Recommended Posts

Καλησπερα σε ολες! Για δευτερη μερα σημερα δεν ποναω φριχτα ( η αντιβιωση μαλλον κανει τη δουλεια της) αλλα ο γυναικολογος μου μου ειπε να παω σημερα κι ολας να με δει, το μωρο και τη μητρα μου. Με ανησυχησε λιγο ο τονος του, λετε να εχει προκυψει θεμα? τη μπεμπα την ακουω ολη μερα, δεν εχει ελατωθει η κινητικοτητα της, τι στο καλο θελει να δει ο γιατρος? Πφφφφ..... με αγχωσε

as1cOB50g410002MDAwMDYxMmR8MDAwMTUxMmJ8SWhyIFRleHQ.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• didi&k

1558

• κατια_82

1457

• ritsa3

1342

• markela35

801

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλησπερα σε ολες! Για δευτερη μερα σημερα δεν ποναω φριχτα ( η αντιβιωση μαλλον κανει τη δουλεια της) αλλα ο γυναικολογος μου μου ειπε να παω σημερα κι ολας να με δει, το μωρο και τη μητρα μου. Με ανησυχησε λιγο ο τονος του, λετε να εχει προκυψει θεμα? τη μπεμπα την ακουω ολη μερα, δεν εχει ελατωθει η κινητικοτητα της, τι στο καλο θελει να δει ο γιατρος? Πφφφφ..... με αγχωσε

Μην αγχωνεσαι!! Ολα θα ειναι μια Χαρουλα !!!!! Θα δεις και τη μπεμπουλα σου!!! Τυχερή!!!!

Μπαρμπουλα κι εγω στην γιορτή σου θα πάω στη γιατρο!!! Ας ελπίσουμε ότι η Αγία Βαρβαρα θα μας τα δείξει όλα καλα!!! Εγω έχω 9.00 ραντεβού!!!! Εσυ;

Didi περαστικά σου! Φυσικά και καταλάβαμε την απουσία σου! Ελπιζω να είσαι καλύτερα!!!

Ελπίζω κι όλα τα κορίτσια να ειναι καλα κι ακόμη καλύτερα τα μωρακια τους!!!!!

ODhsp2.png

as1cOCA0g410000NDczOTBifDU3YmR8U2UgcGVyaW1lbm91bWUgc2UuLi4.gif

Μην αγχωνεσαι!! Ολα θα ειναι μια Χαρουλα !!!!! Θα δεις και τη μπεμπουλα σου!!! Τυχερή!!!!

Μπαρμπουλα κι εγω στην γιορτή σου θα πάω στη γιατρο!!! Ας ελπίσουμε ότι η Αγία Βαρβαρα θα μας τα δείξει όλα καλα!!! Εγω έχω 9.00 ραντεβού!!!! Εσυ;

Didi περαστικά σου! Φυσικά και καταλάβαμε την απουσία σου! Ελπιζω να είσαι καλύτερα!!!

Ελπίζω κι όλα τα κορίτσια να ειναι καλα κι ακόμη καλύτερα τα μωρακια τους!!!!!

ευχαριστω για την ενθαρρυνση! Οσο για τη μπεμπουλα, την βλεπω πολυ πολυ συχνα επομενως δεν εχω καμια ιδιαιτερη ανυπομονησια.. Ασε που τη νιωθω κι ολη μερα, βουναλακια συνεχως κανει η κοιλια μου. Σε κανενα μισαωρο θα παω, αντε να δουμε τι θα μας πει ο δοκτωρ

Καλησπέρα! Πως είστε;

Εγώ ακόμη ταλαιπωρούμαι με το κρύωμα και μου είπε και η αιματολόγος να μην πάω αύριο γιατί δεν έχει νόημα να κάνω εξετάσεις αν είμαι άρρωστη... Σκέφτομαι να κάτσω αύριο σπίτι και να μην πάω δουλειά μπας και συνέλθω...Αν και δεν έχω πυρετό! Εσύ ντίντι παίρνεις τίποτα ή με ζεστά προσπαθείς;

Μπαρμπούλα, δεν πειράζει που δεν είδες το μπέμπη σου. Την άλλη εβδομάδα θα είναι ακόμη πιο μεγάλος και θα τον ευχαριστηθείς ακόμη πιο πολύ! Για ντοπλερ πότε πάτε;

Ελένη, τέλεια τα νέα! Ψηλός ο γιός ε;;;;;Σου είπε τίποτα ο γιατρός για καισαρική ή εσύ το φοβάσαι;

as1cOB80g410000MDAwOGQ0fDAwNzk1N2R8aSBtcGVtcGEgbWFzIGVpbmFp.gif

ευχαριστω για την ενθαρρυνση! Οσο για τη μπεμπουλα, την βλεπω πολυ πολυ συχνα επομενως δεν εχω καμια ιδιαιτερη ανυπομονησια.. Ασε που τη νιωθω κι ολη μερα, βουναλακια συνεχως κανει η κοιλια μου. Σε κανενα μισαωρο θα παω, αντε να δουμε τι θα μας πει ο δοκτωρ

Μην αγχώνεσαι! Μπορεί να θέλει να δει ο γιατρός κάτι για να σου αλλάξει ίσως τα φάρμακα που παίρνεις! Αφού την νιώθεις τη μπέμπα, όλα καλά θα είναι!

Διαφημίσεις

γεια σας κοριτσακια \μουυυυυ...τι κανετε??εγω τωρα γυρισα απο το σπιτι..μπηκαν κ τα μισα πλακακια του μπανιου κ εχω ενθουσιαστει..τα λεφτα τελειωσαν βεβαια σχεδον αλλα μεχρι εδω που φτασαμε ειναι μια χαρα...!αυριο θα σηκωθω να τακτοποιησω λιγο τις ντουλαπες στο εφηβικο μου δωματιο για να μπουν τα χειμωνιατικα μας προσωρινα με τον αμορε μεχρι να ετοιμαστει το σπιτι...!το σπιτι παει τελεια κοριτσια κ ο μπεμπης σημερα με εχει τρελανει...οπου βαζω το χερι μου πεταγεται βουναλακι..κ ειμαι σχεδον σιγουρη οτι σημερα επιασα πατουσιτσα...!!:D:D:D:D

για ντοπλερ Κατ θα παρω αυριο να κλεισω ραντεβου....!πιστευω την αλλη η την παραλλη εβδομαδα..!!:D:D

κ εχω ραντεβου στις 7.30 την αλλη τριτη στον γιατρουλη...θα του πω να με κρατησει ωραααααα κ να μου βγαλει φωτο πολλες να τον χορτασω οσο μπορω..!!

παω να αλλαξω κ να ξαπλαρω κοριτσιααααα...φιλακιαααααααααααα!!!!:D:D:D:D παω να ξαπλαρω να με τρελανει ο γιοκας μας παλι γιατι με εχει φαει ο αμορες οτι μονο βραδυ τον νιωθει αφου ολη μερα ειναι στο τρεξιμο...!

Jr39p2.png

γεια!!!

το εργο τελειο!!!

και ο Αλκης την ωρα της μαχης εδεινε κι αυτος μαχες στην κοιλια μου!!!!

κατ ο γιατρος μου ειπε μονο ντεπον να παιρνω 3 την ημερα αν εχω πανω απο 37,2 και αν παει 38 να τον παρω τηλεφωνο

ευτυχως δεν το ξεπερασα το 37,4!

επισης για το μπουκωμα μου ειπε μονο παιδικο οτριβιν πρωι βραδυ

αλλα δεν πηρα την παλευω ακομη

UzVGp2.png

Καλησπέρα.

Είμαι καλά, απλά πολύ πτώμα λέμε...

Απαντώ στα γρήγορα κι ελπίζω να τα πούμε αύριο καλύτερα:

θελω να φαω νατσος με τυρι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

διπλο τυρι θα τους πω γιατι πειναει ο μπεμπης!!! αχαχαχαχαχαχαχ

κριστυ τα μπισκοτοσπιτα που τα διακοσμεις με μαρεγκα τα ψηνεις μετα?

και πως τα ενωνεις με τη ζαχαρη που λες? δεν μας λες την συνταγη ..,

Α να χαθείς να χάνεσαι πάλι με τα νάτσος!!!

Ευτυχώς που είναι αργά τώρα που διαβάζω κ φοράω ήδη πιτζάμες... (ο Θεός να τις κάνει, γιατί με την κοιλιά που έχω προκειμένου να χωρέσω οπουδήποτε, αυτοσχεδιάζω όλη την ώρα).

Τρελαίνομαι για νάτσος... και τα έχω ήδη, χμ, ε, καταλήξει στη λεκάνη, μέσα στο πρόσφατο παρελθόν...

Ελπίζω να τα έχω ξεχάσει μέχρι αύριο...

Συνταγή για μπισκοτόσπιτα:

http://www.sintagespareas.gr/sintages/xristougenniatika-spitakia-me-ptimper.html

Δεν χρωματίζω το γλάσσο, το αφήνω άσπρο. Τη διακόσμηση την κάνω με σμάρτις.

Προσοχή κατά την συγκόλληση να μην ακουμπήσετε στη λιωμένη ζάχαρη γιατί καίει πολύ!!!

Παιδίατρο θα πάρω της κόρης μου, αλλά δεν την έχω ενημερώσει ακόμη... είμαι πολύ απαραδέκτου!

Μέσα στη βδομάδα θα περάσω μια βόλτα να της μιλήσω, να κάνει κι ένα τσεκάρισμα της μεγάλης.

Καληνύχτα σας!

fgFzp3.png

pAfOp2.png

Καλημέρα! Σήμερα έκατσα σπίτι για να συνέλθω λίγο γιατί το κρύωμα δε λέει να φύγει και πονάνε και τα κόκκαλα μου, χωρίς όμως να έχω πυρετό! Ίσα ίσα έχω και υποθερμία, 35,7 λέει το θερμόμετρο!!!!!!!! :shock:

Μπράβο μπαρμπούλα, μια χαρά τα πάτε με το σπίτι και έχεις και το γιό να σε ταρακουνάει όλη μέρα! Εμένα πρέπει να έχει κάτσει πάνω σε κάποιο νεύρο γιατί πονάει το δεξί πόδι μου από το γοφό μέχρι κάτω! :?

Ντίντι, κι εγώ με βλέπω να αρχίζω τα ντεπόν σήμερα γιατί δεν βλέπω προκοπή... Θα ρωτήσω το γιατρό μετά και βλέπουμε. Ποια ταινία είδες, κανένα θρίλερ πάλι;;;;

Ούτε εγώ έχω ασχοληθεί με παιδίατρο.. δεν μπορώ να βρω μετά τη γέννα; Αφού στην αρχή εξετάζουν το μωρό στο μαιευτήριο, έτσι δεν είναι;

1428927cjk94njfpn.gif

καλημερα!!!!!!!!!

κριστυ σε ευχαριστω παρα πολυ με τη συνταγη (εισαι πολυ καλη και εγω σε ξελογιαζω:oops::oops:)

ανυπομονω να τα φτιαξω , φαινονται ευκολα!!

κατ μου μην πιεις ντεπον αν δεν εχεις πηρετο και να μιλησεις πρωτα με τον γιατρο σου

περατικα σου!!!

δεν ειδα θριλερ

περιπετεια ρομαντικη θα το ελεγα(χαραυγη μερος 2ο) απο την τετραλογια το λυκοφως

UzVGp2.png

Διαφημίσεις

Μην αγχώνεσαι! Μπορεί να θέλει να δει ο γιατρός κάτι για να σου αλλάξει ίσως τα φάρμακα που παίρνεις! Αφού την νιώθεις τη μπέμπα, όλα καλά θα είναι!

Ενταξει ολα, φοβοταν ο γιατρος μηπως ο πονος που εχω ειναι απο ρηξη μητρας (ειχαμε κανει ινομυωματεκτομη στο πισω τοιχωμα της μητρας) αλλα τελικα δεν υπηρχε τετοιο θεμα. Συνεχιζουμε κανονικα την αντιβιωση για μια βδομαδα ακομα και βλεπουμε.

Εσεις κοριτσια πως τα πατε?

1428927cjk94njfpn.gif

καλημερα!!!!!!!!!

κριστυ σε ευχαριστω παρα πολυ με τη συνταγη (εισαι πολυ καλη και εγω σε ξελογιαζω:oops::oops:)

ανυπομονω να τα φτιαξω , φαινονται ευκολα!!

κατ μου μην πιεις ντεπον αν δεν εχεις πηρετο και να μιλησεις πρωτα με τον γιατρο σου

περατικα σου!!!

δεν ειδα θριλερ

περιπετεια ρομαντικη θα το ελεγα(χαραυγη μερος 2ο) απο την τετραλογια το λυκοφως

Ναι, πρώτα θα μιλήσω με το γιατρό και μετά θα πάρω οτιδήποτε! Εγώ την ταινία που είδες την έχω στην κατηγορία θρίλερ, αλλά ξέρω ότι εσένα σου αρέσουν αυτά οπότε θα σου φάνηκε λάιτ! :tongue:

Ενταξει ολα, φοβοταν ο γιατρος μηπως ο πονος που εχω ειναι απο ρηξη μητρας (ειχαμε κανει ινομυωματεκτομη στο πισω τοιχωμα της μητρας) αλλα τελικα δεν υπηρχε τετοιο θεμα. Συνεχιζουμε κανονικα την αντιβιωση για μια βδομαδα ακομα και βλεπουμε.

Εσεις κοριτσια πως τα πατε?

Μπράβο, όλα καλά λοιπόν! Και όσο περνάνε οι μέρες, τόσο λιγότερο θα πονάς τώρα με την αντιβίωση. Υπομονή...

Εγώ έχω αυτό το κρύωμα που με ταλαιπωρεί αλλά πιο πολύ με ταλαιπωρεί ο πόνος στο πόδι γιατι δεν με αφήνει ούτε και όταν είμαι ξαπλωμένη! :cry:

Μίλησα τώρα στπ γιατρό και μου είπε να μην πάρω τίποτα και μόνο αν κάνω πυρετό πάνω από 38 να τον ξαναπάρω για να δούμε.

Καλο κουκουλωμα, ζεστο ροφημα και σερφαρισμα στο ιντερνετ!!! Εγω τελευταια εχω κολλησει με τις συνταγες της παρεας!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...