Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Κάθε γιατρός διαφέρει από τον άλλον !

ειναι πολύ ευχάριστο που θέλει να σου κάνει όλες τις εξετάσεις μαζί για να αποφύγει οποιαδήποτε άλλη αποτυχία ! Μπορεί και το οικονομικό να το προσαρμόσει βέβαια περνώντας τα όλα σε μια εξέταση!

Εγώ έχω κάνει αυτή την στιγμή την 4η έμβρυο μεταφορά μου έπειτα και από αγωγή για το μικροβιωμα! 
      Υστεοσκοπηση δεν έχω κάνει ήταν προς το παρών αρνητικός! Διότι πέρα από τις αποτυχίες δεν έχω αλλά συμπτώματα!

Cafe ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2013

mpiskotaki

Recommended Posts

καλημερα σοφιααααα!!!

εμενα αυτο με επιανε οταν επινα τον σιδηρο κ δεν ετρωγα κατι λιγο αργοτερα....κ βεβαια ειχα παρατηρησει οτι εκει γυρω στην εβδομαδα 27-29 μου ερχοντουσαν σκοτοδινες...αλλα οχι κρυαδες...ελπιζω με το ντεπον να συνελθεις...!:D

Jr39p2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• didi&k

1558

• κατια_82

1457

• ritsa3

1342

• markela35

801

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημερα σε ολες τις φιλες κ τα μπεμπακια μας!!!

Χρονια πολλα στην κατια κ κατ!!!

κατια να εισαι γερη να χαιρεσε μια ζωη τον γιο σας!!!

κατ να εχεις μια ευκολη γεννα κ με το καλο γερη η μπεμπα στην αγκαλια σας!!!

Χρονια πολλα κ αν υπαρχει καμια στελλα ή στελιος!!!

Χθες ημουν στην μαμα μου λογω εορτης Στελλα!!!κ φανερα συγκινημενη φετος αφου με ειδε με μια ανθοδεσμη κ επιτελους φουσκωμενη την κοιλιτσα μου να της λεω Χρονια πολλα!!!

τωρα θα περιμενει με περισοτερη ανηπομονησια του χρονου πρωτα ο θεος!!!

εγω τρομερα συγκινημενη κ χαρουμενη,χτες εκλεισα ενα χρονο,σαν περσι τετοια μερα του Αγιου Στυλιανου Προστατη των Παιδιων ξεκινουσα την διαδικασια της εξωσωματικης κ ναμαι φετος με φουσκωμενη την κοιλιτσα μου!!!

Χρονια πολλα σε ολους....................:D:D:D

rnDZp2.png

Rh0Qp2.png

καλημερα σοφιααααα!!!

εμενα αυτο με επιανε οταν επινα τον σιδηρο κ δεν ετρωγα κατι λιγο αργοτερα....κ βεβαια ειχα παρατηρησει οτι εκει γυρω στην εβδομαδα 27-29 μου ερχοντουσαν σκοτοδινες...αλλα οχι κρυαδες...ελπιζω με το ντεπον να συνελθεις...!:D

Δεν νομίζω ότι είχε σχέση τελικά με τον σίδηρο... Με το ντεπόν πέρασε ο πονοκέφαλος, έφαγα και 2 φρυγανιές με μια φέτα τυρί του τοστ αργότερα το πρωί αλλά το ανακάτεμα συνεχίστηκε... Πριν λίγο έφαγα πέννες με τυρί τρυμμένο, λίγο ψημένο ψωμάκι και κόκα κόλα και σαν να αισθάνομαι λίγο καλύτερα στομαχικά, ελπίζω μόνο να μην είναι κάτι σοβαρό και να είναι μια τυχαία αδιαθεσία... Οι κρυάδες παρόλα αυτά μια έρχονται μια φεύγουν, κυρίως τα άκρα μου νιώθω δροσερά. Ευτυχώς το μωράκι κλωτσάει και μου παίρνει λίγο τον φόβο για το αν είναι όλα καλά εκεί κάτω! Ευχαριστώ για το ενδιαφέρον!

kk3v7ypawl3xg2td.png

1s1sndxdfvk8sput.png

Σοφια περαστικά σου! Άμα συνεχιστεί πάρε τηλ το γιατρο!

Κορίτσια ακούστε, σήμερα έκλεισα εκκλησία για το γάμο και τη βάπτιση! 7/9/2013 ώρα 5.30μμ. Επειτα πήρα τηλ τις μαμάδες και το ανακοινωσα! Η πεθερά μου μες την γκρίνια ενώ αυτή είχε πει για την εκκλησία τώρα έλεγε για ξωκλήσι λόγω κόσμου (δε θα έχουμε 500 άτομα θα έχουμε περίπου 150). Απο την άλλη όμως ρώτησα για ξωκλήσι (εγω ήθελα) αλλά δεν γίνονται μυστήρια πλέον... ΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ...;;;; Έχω συγχυστει πααααρααα πολυ. Η καημενη η μάνα μου τα ακούει... Εγω αυτο που είπα και στις δυο ειναι να καλέσουν όσα άτομα θέλουν και μπορούν να πληρώσουν. Οι καιροί ειναι δύσκολοι. Και με την Κουμπαρα μου είπαμε θα τα κάνουμε όλα πολυ οικονομικά! Με νοιάζει να αγαπάει το μωρο και να το βλέπει και όχι να ξοδέψει μια περιουσία και να εξαφανιστεί... Ακόμα δεν άρχισαν οι ετοιμασίες του γάμου κι έχουμε προβλήματα. Αυτός ο εγωισμός θα μας φαει... Τι να κάνω στο φιναλε; Να μην παντρευτουμε; Αυτο θέλει;;;

ODhsp2.png

as1cOCA0g410000NDczOTBifDU3YmR8U2UgcGVyaW1lbm91bWUgc2UuLi4.gif

Γειά σας!

Εγώ σε σας έλεγα να προσέχετε και τελικά τα κατάφερα να κρυώσω εγώ! Πονάει ο λαιμός μου όταν καταπίνω και έχει μπουκώσει και η μύτη μου... :?:cry: :Αλλά ευτυχώς δεν έχω πυρετό οπότε προς το παρόν λέω να μη χαπακωθώ με τίποτα, μόνο τσαγάκι και βλέπουμε!

Όταν λέω ότι ανυπομονώ να δω τη μπέμπα, εννοώ από κοντά! Μάλλον με έχει βάλει η Κάτια στη διαδικασία να σκέφτομαι πως είναι να έχεις ένα μωράκι στο σπίτι και με έχει πιάσει ανυπομονησία! Αλλά όλο της μιλάω και της λέω να κάτσει εκεί που κάθεται προς το παρόν! :tongue: :tongue:

Σάπι, μην ταράζεσαι με τα πεθερικά! Άστους να λένε και δείτε εσείς με τον άντρα σου πως θέλετε να κάνετε το γάμο και τη βάφτιση!

as1cOB80g410000MDAwOGQ0fDAwNzk1N2R8aSBtcGVtcGEgbWFzIGVpbmFp.gif

Διαφημίσεις

καλησπερα κοριτσια!!!!!!

εγω ακομη χαλια, αυριο παω παλι ροδο κ μου ειπε ο γιατρος να παω στην κλινικη μερικες ημερες μεχρι να γινω καλα θα παω στην παθολογικη βηχω παρα πολυ!! τι να πω να δω τι αλλο θα παθω μεχρι να γεννησω! φιλακια ελπιζω να βγω γρηγορα..

yEZHp2.png

Q4UYp3.png

XJkwp3.png

Ritsa ,περαστικα καλο ταξιδι ευχομαι συντομα ολα καλα και να ντυθεις καλααααααααααααα!!!

Κατ , προσεχε και εσυ δεν ειμαστε τωρα για αρρωστιες!!

SAPI ΣΤΑ ΠΑΠΑΚΙΑ ΣΟΥ Η ΠΕΘΕΡΑ!!!ΕΣΥ ΤΗΝ ΚΟΙΛΙΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΗΡΕΜΙΑ ΣΟΥ ΤΩΡΑ ΑΝΤΕ!!

WvYwp2.png I9Cbp2.png

Ρίτσα, περαστικά! Κάνε υπομονή, κοντεύεις!

Μαρκέλλα πως πάει η γυμναστική;; Άσε, και χαιρόμουν που δεν την είχα αρπάξει με την αλλαγή του καιρού και την πάτησα τώρα!

Μπαρμπούλα, περιμένουμε τα νέα από το μπέμπη σου!!!!!!!!!!

as1cOB80g410000MDAwOGQ0fDAwNzk1N2R8aSBtcGVtcGEgbWFzIGVpbmFp.gif

κατ , τον ξεζουμισα τον αντρα μου τον εβαλα εντατικα καθε μερα επι 10 μερες!!Τωρα ξεκουραζεται το αγορι μου γιατι τα εφτυσε χαχαχαχαχαχα!!Για να δουμε τι θα δουμε!!!

Αιματολογο ποτε θα πας ??? η πηγες?

WvYwp2.png I9Cbp2.png

Διαφημίσεις

Καλησπέρα. Κορίτσια μου...δεν πήγε στον γιατρό την άλλη τρίτη τελικά στην γιορτή μου γιατί του έτυχε κάτι έκτακτο.,χάλασε κ ουπολογιστης κ σας διαβάζω από το ταμπλετ του αμορε. .παράρτημα στα ακόμη άρρωστα κορίτσια..Ρίτσα μου υπομονή θα σε αποζημειωσει το μωρουλι σου..μαρμελάδα καλά του έκανες..θα μπω αύριο από την δουλειά για τα νέα..καλό βραδύ...

Jr39p2.png

καλημερα κοριτσια μου..!τι γινεται??

κ εγω σαπι ταβλιαστηκα χθες...!!πακεταρισα ολα τα καλοκαρινα να ειναι ετοιμα για το νεο σπιτι....μαζεψα κ τα χειμωνιατικα να ειναι ετοιμα για το σπιτι της μαμας μου την αλλη εβδομαδα...καθαρισε το ενυδρειο ο αμορες...εγιναν αρκετες δουλειες..κ μετα ταβλιαστηκα...χαλασε κ ο υπολογιστης οπως σας ειπα κ θα το παμε σημερα να δουμε αν το καλυπτει η εγγυηση κ ελπιζουμε ναμην χθουν ολες οι φωτο μας...:(:(

μπηκα τα μισα πλακακια χθες στο σπιτι κ ειμαι πολυ χαρουμενη....!!απλα στεναχωρηθηκα που πρεπει να περιμενουμε μια εβδομαδα για να δουμε τον μπεμπουλη μας αλλα τουλαχιστον θα ειναι το ομορφοτερο δωρο για την γιορτη μου.....!!:D:D

Jr39p2.png

2761232lkyh37bzl7.gif

καλημερα κοριτσακια μου τι κανετε??

το καταλαβατε οτι ελειψα μια μερα?

δεν ειχα ιντερνετ χθες

αυτες τις μερες ειμαι με μπουκωμενη μυτη

τωρα ειμαι σνιφ σνιφ παρεα με τις χαρτοπετσετες

παρολα αυτα θα παω σινεμα σιμερα! ειναι η τελευταια μερα και πρεπει να το δω

ΚΡΥΣΤΙ ΜΗΝ ΑΚΟΥΣ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΑ ΠΩ ΤΩΡΑ

θελω να φαω νατσος με τυρι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

διπλο τυρι θα τους πω γιατι πειναει ο μπεμπης!!! αχαχαχαχαχαχαχ

κριστυ τωρα μπορεις να ακουσεις

:D:D:D

κριστυ τα μπισκοτοσπιτα που τα διακοσμεις με μαρεγκα τα ψηνεις μετα?

και πως τα ενωνεις με τη ζαχαρη που λες? δεν μας λες την συνταγη ..,

κατια μου διαβασα το μηνυμα σου εβαλα τα κλαματα

αχ συγκινηθηκα....

να μου φιλισεις τα χερακια και τα πατουσακια του μιχαλιου σου!

κοριτσια για τον παιδιατρο που λετε δεν το ειχα ψαξει και πολυ... δηλαδη ξερω σε ποιον θα πηγαινω αλλα δεν ηξερα οτι πρπει να τον ενημερωσω πριν γεννησω

ξερω μονο οτι στην κλινικη για τις πρωτες 4-5 μερες θα τον προσεχει ο παιδιατρος της κλινικης (ριτσα +200 ειναι αυτος???)

ο παιδιατρος που ελεγα να συνεχισω ειναι εδω της περιοχης και εχει ΠΑΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑ πολυ κοσμο!! εχω περασει 2 φορες για να τον ρωτησω για το αιρκοντισιον και εφυγα! δεν μπορουσα με τοσο κοσμο να περιμενω

ειναι και εποχη που ολοι εχουν ιωσεις οποτε λεω ας μην κατσω να περιμενω

πρεπει να μιλησω με τον παιδιατρο πριν γεννησω??

στα αρρωστα κοριτσακια περαστικα και υπομονη !!!

ριτσα μου περιμενουμε νεα σου!

διδυμακι μου δεν πειραζει στην γιορτουλα σου θα δεις τον αντρακλα σου!!!

σαπι να τους πεις να μην ανακατευονατι δικος σου γαμος ειναι και θα τον κανονισεις μονη σου και μην φοβουνται δεν θα τους βαλεις να ξοδεψουν μια περιουσια!

μαρκελακι καλη ξεκουραση τωρα απο την γυμναστικη

UzVGp2.png

Καλημερα κορίτσια!!!

τι κανετε;;;; εμεις χθες ειδαμε τον μπεμπακο μας, καναμε το doppler.Ολα πάνε παρα πολύ καλά, αλλά ο μπεμπης ειναι μεγάλος, όπως ειπε ο γιατρός ειναι "καλοαναθρεμένος"...μετρησε τον μηρό του κ το οστο στο χερι του κ ειναι πολύ πάνω απο το μεσο όρο κ θα ναι ψηλός, φοβαμαι να μην με παει για καισαρική (δεν το κρύβω οτι φοβαμαι την καισαρικη περισσοτερο απο τον φυσιολογικό τοκετο). το βαρος του ειναι 2315 κιλά, βεβαια λογο που ειναι λιγο κεφάλας :tongue::tongue::tongue: ισως να ναι 2100. Απο τον 5ο μηνα εχει βολευτει με το κεφαλι κατω, να κοιταζει προς την σπονδυλική μου στηλη κ τα πόδια του σταυρωμένα κατω απο το δεξι μου στηθος. γι αυτό δεν μπορώ ν αναπνεύσω :cry::cry::cry:

Χθες πηραμε κ την φορμα εξόδου, ενα φωτιστικό σε σχημα φεγγάρι για τον τοιχο του δωματιου κ ραφακια για να βαλουμε φωτο του μπεμπη κ αλλα διακοσμητικά. μαλλον το απογευμα θα παω τζαμπο να παρω αυτοκολλητα για την ντουλαπα κ την κουνια, για να τα κολλήσουμε σιγα σιγα, περιμενω την αδερφη μου να κολλήσουμε κ στον τοίχο, γιατί θελει κ αυτή να κανει κατι για το δωματιο του ανηψιού :P:p:p:p

as1cOB38pj-0000MDAwNzM4OGR8MDAwMDQ1ZGJ8byBtcGVtcGlzIG1hcyEhISEh.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...