Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 41 λεπτά , ZetaK είπε:

Καλησπέρα!

Σου ζήτησε να κανείς όλες τις εξετάσεις;;

ηταν η πρώτη σου προσπάθεια;

Ναι ήταν η πρώτη προσπάθεια ivf. Όλα τα άλλα τα έχουμε ελέγξει

πρίν από 21 λεπτά , rainbow_2024 είπε:

Καλησπέρα! Έκανα κι εγώ υστεροσκοπηση και έλεγχο για μικροβιωμα έπειτα από δύο αποτυχημένες προσπάθειες. Έγινε την 20η ημέρα και έδειξε ότι υπάρχει χρόνια ενδομητρίτιδα. Είναι καλό να κάνεις την εξέταση και εάν βρεθεί κάτι να θεραπευτεί πριν να προχωρήσεις στην επόμενη προσπάθεια. Εύχομαι καλή τύχη και η επόμενη να είναι η τυχερή σου!!

Ευχαριστώ πολύ, παρότι δεν έχουμε ενδείξεις πέρα από την μια αυτή αποτυχία, από το να περάσουν 2 χρόνια με εξωσωματικές πχ και να αποτυγχάνω και να το βρω μετά, ναι προτιμώ να το βρω από τώρα αν υπάρχει κάτι που εμποδίζει την εγκυμοσύνη. Πιστεύω ότι αν πληρούσα τις προϋποθέσεις νομικά και για προεμφυτευτικο έλεγχο στα έμβρυα, θα με έβαζε να το κάνω και αυτό. Η αρχική εκτίμηση ήταν γύρω στο 55 % πιθανότητα να πετύχει η εξωσωματική

Cafe ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2013

mpiskotaki

Recommended Posts

Κοριτσια καλησπερα! Τι κανετε? Λοιπον, εχω ερωτηση παλι.. Παιδιατρο εχετε βρει? Εχετε κλεισει ραντεβου μαζι του για να τον/την γνωρισετε? Εγω εχω ψαξει και εχω βρει 1-2 εδω κοντα, πρεπει καποια στιγμη μεσα στο Δεκεμβριο να παω για μια αναγνωριστικη βολτα...

as1cOB50g410002MDAwMDYxMmR8MDAwMTUxMmJ8SWhyIFRleHQ.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• didi&k

1558

• κατια_82

1457

• ritsa3

1342

• markela35

801

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλησπερα σας!!! Χρονια Πολλα σε οσες κι οσους γιορταζαν και γιορταζουν!!! Ο αγιος Στυλιανος, προστατης των μικρων παιδιων, μακαρι να δωσει σε ολες σας τη χαρη να κρατησετε γερα, υγιη, τυχερα και ευλογημενα τα παιδακια σας, καθε μια στην ωρα της! Εγω δοξαζω την Παναγια και την ΑΓ. Αικατερινη, για την χθεσινη μερα!!! Ειναι υπεροχο στη γιορτη σου, να ξυπνας απο το "κλαμα" του μωρου σου, να παιρνεις για δωρο τα χαδια του, τη ματια του, την αγαπη του και να ναι αυτο που ζηταει πρωτο το "κερασμα" σου... το γαλατακι του! Σας ευχαριστω ολες για τις ευχες!!! Ειμαστε πολυ καλα και σιγα σιγα βρισκουμε τους ρυθμους μας... σας φιλω γλυκα και στελνω τη μπεμπεδοσκονη του μιχαλιου μου για τυχη σε ολες... γεματες ή και οσονουπω γεμισμενες κοιλιτσες! :P:p:p

1lqJp2.png

EO6lp3.png

Γειά σας!!!!!

Όλες καλά βλέπω, πέρα από κάτι κράμπες και λίγο συνάχι...

Λοιπόν, πήγα στον οφθαλμίατρο σήμερα και καταρχήν μου είπε πως μόνο στην Ελλάδα υπάρχει αυτό το κόλλημα με τη μυωπία και τον φτ και στο εξωτερικό δεν το ψάχνουν καν γιατί έχει διαπιστωθεί πως δεν υπάρχει κίνδυνος! Αυτός βέβαια μου έκανε βυθοσκόπηση (πολύ χάλια εξέταση ιδίως όταν είσαι έγκυος και δεν μπορεί να σου βάλει αναισθητικό στο μάτι.... :?:shock: Ακόμη το σκέφτομαι και ανατριχιάζω!!!!) Πάντως δεν είδε κάτι παθολογικό πέρα λέει από ένα ύποπτο νεύρο για πίεση το οποίο όμως θα δούμε μετά την γέννα γιατί δεν έχει σημασία τώρα... Όσο πας σε γιατρούς, τόσο κάτι βρίσκεις! Ουφ!!!!!! :cry:

Καούρες, δυσπεψία και αυπνίες νομίζω πως είναι τα συμπτώματα του 3ου τριμήνου! Όλες τα έχουμε κατά περιόδους, κουράγιο! Εμένα το πρωί με έπιασε και μια αναγούλα και μια ζαλάδα, τι να πω... Τώρα είμαι εντάξει ευτυχώς!

Σαπι, κι εγώ ανυπομονώ να δω τη μπέμπα μου! Νομίζω πως δεν περνάνε οι μέρες!!!!!!!!

as1cOB80g410000MDAwOGQ0fDAwNzk1N2R8aSBtcGVtcGEgbWFzIGVpbmFp.gif

καλησπερα κοριτσακια μου...!!τωρα μολις εφυγε το αμορε για μπαλα κ μολις επιστρεψει παμε να αναψουμε κερακι στον Αγιο Στυλιανο....προστατη των παιδιων...!θα αναψω για οοολες σας κ τα παιδακια μας...!

Κατια πραγματικα υπεροχο οπως λες..το ωραιοτερο δωρο της γιορτης σου...!ΤΕΛΕΙΟ...!!αντε σιγα σιγα θα βρειτε τα πατηματα σας κ ολα θα ειναι ακομα πιο ομορφα...!

οσο για την μυωπια δεν ξερω οπως ειπα...

Ελενη καπου διαβασα κ καλα οτι αν εχεις μεγαλο βαθμο σκολειωσης τοτε ισως υπαρχει θεμα...κ αυριο θα το συζητησω με τον γιατρο....!

Κριστυ αν δεν βαρεθω θα κατσω κ εγω να φτιαξω οπως ακριβως μου ειπες...μιαμ μιαμ...!!

impatient εγω εχω βρει παιδιατρο...βασικα ειναι ο γιος του παιδιατρου που ειχα εγω οταν ημουν μικρουλα κ ολα τα παιδια της οικογενειας..κ τον εχει κ το ανηψακι μου κ τον εχω γνωρισει κ ειναι ΜΙΑ ΧΑΡΑ...!:D:D:D

αυτααααααα!

Jr39p2.png

Κατια οντως ακουγεται σαν το πιο ομορφο δωρο! Και στα δικα μας οι ακομα εγκυμονουσες! Αντε να τελειωνει αυτο το παλιοτριμηνο, οσους εμετους δεν εκανα στο πρωτο, τους εχω κανει τωρα με τις καουρες και τον πονο στο νεφρο... Ειμαι μιαμιση βδομαδα στο κρεβατι, εχω φρικαρει. Και ποναω εννοειται.. κι επειδη βαζω συνεχεια θερμοφορα στη μεση μου, μου εχει δημιουργηθει κατι σαν εγκαυμα εκει πισω (αν και τυλιγω τη θερμοφορα με πετσετα). Χαλια μαυρα... Οσο για τη μπεμπα μου, εγω δεν ανυπομονω σαν κι εσας γιατι παω και τη βλεπω καθε 10 μερες σχεδον (ειπαμε, το εχω διπορτο σε δυο γιατρους). Και φυσικα οπως φανταζομαι ολες σας, την νιωθω σχεδον ολη μερα να κουνιεται μεσα μου. Κατα τα αλλα σου λεει κοιμουνται 17 ωρες.. Η δικια μου ουτε 17 λεπτα ησυχαζει! χαχα!

Διαφημίσεις

καλησπρα!

το ξερω οτι δεν γραφω πολυ συχνα αλλα σας διαβαζω καθε μερα , και συνηθως αργα το βραδυ

δεν γραφω γιατι δεν εχω να πω και πολλα , αλλα εχω να γκρινιαξω πολυ

που δεν κοιμαμαι , που εχω καουρες , που , που , που ......

ετσι απεχω , μην σας πρηξω κι ολλας

λοιπον

κατια μου εχεις το καλυτερο ξυπνιτηρι του κοσμου , τον Μιχαλιο σου!

τι ομορφες στιγμες! ευχομαι και οσες γυναικες μροσπαθουν για μωρακι να τις ζησουν συντομα

ριτσα μας τρομαξες που χαθηκες! ευτυχως ολα καλα!

Κοριτσια καλησπερα! Τι κανετε? Λοιπον, εχω ερωτηση παλι.. Παιδιατρο εχετε βρει? Εχετε κλεισει ραντεβου μαζι του για να τον/την γνωρισετε? Εγω εχω ψαξει και εχω βρει 1-2 εδω κοντα, πρεπει καποια στιγμη μεσα στο Δεκεμβριο να παω για μια αναγνωριστικη βολτα...

εγω ξερεις τι εκανα;;; πηγα στα φαρμακεια της περιοχης και ρωτησα τους φαρμακοποιους την γνωμη τους που ακουνε απο τους πελατες τους , εκανα μια μινι δημοσκοπηση και ειμαι πολυ ευχαριστημενη!

δεν προλαβα να την γνωρισω γιατι γεννησα προωρα αλλα η αδερφη μου που μενει σε αλλη περιοχη , πηρε ενα τηλ, στον γιατρο που επελεξε και του ειπε: αυριο γενναω( λιγο προωρο κια αυτο) ειμαι τοσων εβδομαδων και θελω να παρακολουθητε το μωρο, επειδη θα μπει θερμοκοιτηδα θα ηθελα να σας ενημερωνω για την εξελιξη και να με συμβουλευετε!

σε πληροφορω οτι τελικα επαιρνε καθε 2-3 μερες ο ιδιος το μαιευτηριο, και μιλαγε με τον νεογνολογο, 22 μερες εμεινε το μωρακι ( ο ανηψιος μου ) και ο γιατρος απηκο!!!!!!!!!!!!!!!!

βοηθησε πολυ!

Κατια οντως ακουγεται σαν το πιο ομορφο δωρο! Και στα δικα μας οι ακομα εγκυμονουσες! Αντε να τελειωνει αυτο το παλιοτριμηνο, οσους εμετους δεν εκανα στο πρωτο, τους εχω κανει τωρα με τις καουρες και τον πονο στο νεφρο... Ειμαι μιαμιση βδομαδα στο κρεβατι, εχω φρικαρει. Και ποναω εννοειται.. κι επειδη βαζω συνεχεια θερμοφορα στη μεση μου, μου εχει δημιουργηθει κατι σαν εγκαυμα εκει πισω (αν και τυλιγω τη θερμοφορα με πετσετα). Χαλια μαυρα... Οσο για τη μπεμπα μου, εγω δεν ανυπομονω σαν κι εσας γιατι παω και τη βλεπω καθε 10 μερες σχεδον (ειπαμε, το εχω διπορτο σε δυο γιατρους). Και φυσικα οπως φανταζομαι ολες σας, την νιωθω σχεδον ολη μερα να κουνιεται μεσα μου. Κατα τα αλλα σου λεει κοιμουνται 17 ωρες.. Η δικια μου ουτε 17 λεπτα ησυχαζει! χαχα!

εγω ολη μερα δεν τον ακουω αλλα δεν βαζω και τον πισινουλι μου κατω

το βραδυ δινει τα ρεστα του!

το κοριτσάκι μας

029ed13ffd.png

το αγορακι μας

event.png

Θεε μου σε ευχαριστω...................

Ροδουλα μου κουραγιο! Κι εγω ειχα αποφασισει να απεχω γιατι πολυ ζουζουνια επεσε και δεν το πολυαντεχω να ακουω ολη μερα για μωρα, αλλα να που προκυπτουν θεματακια και θελω τη στηριξη του γκρουπ τελικα. Εχουμε μπει στην τελικη ευθεια, θα περασει ο καιρος, που θα παει...

καλημερα κοριτσια μουυυυυυ!!τι κανουμε?εγω δουλεια.....σημερα με ενοχλουν λιγο τα δοντια μου..σαν να εχουν ερεθιστει τα ουλα μου βασικα

αλλα κατα τα αλλα ΤΕΛΕΙΑ..μια χαρουλα οοοολα..σημερα ειδικα που θα δουμε το πριγκηπακι μας....ελπιζω να ειναι ολα τελεια...:D:D

εσεις τι κανετε??ελπιζω τελεια κ εσεις..!!

οποια μπει ας φωναξει....!!:D:D:D

φιλακιααααα προς το παρον..!

Jr39p2.png

ΚΑΛΗΜΕΡΑ

Σίδηρο - Ασβέστιο έπαιρνα αυτά που έπαιρνα κ στην κόρη μου. Αλλά με τις διπλές δόσεις που δίνουν στα δίδυμα τα δοκίμασα τελικά όλα κ κατέληξα σε σίδηρο floradix σιρόπι ομοιοπαθητικό και ασβέστιο calciofix καταπινόμενο. Και πάλι όμως... γκολ βγήκα. Ελπίζω να έχει ανέβει λίγο ο αιματοκρίτης μου γιατί την τελευταία φορά που τον μέτρησα ήταν 28,1.

Χριστουγεννιάτικα σπιτάκια φτιάχνω κάθε χρόνο με μπισκότα πτι μπερ και γίνονται σούπερ!!! Κρύβω και δωράκια μέσα.

Κάνω τη συγκόλληση με λιωμένη καυτή ζάχαρη που μόλις στεγνώσει καραμελώνει κ τα καλύπτω με μαρέγκα. Και διακοσμώ με smarties.

Αφού στεγνώσουν τα τυλίγω σε πολύχρωμα διάφανα χαρτιά τυλίγματος με κορδελάκι στο πάνω μέρος και τα πηγαίνω και δωράκια στις επισκέψεις. Πολύ επιτυχία σας λέω!

Κι εγω τα κανω μωρε Κριστυ μου..αλλά μερικά παιδάκια είναι τόσοοο αχαριστα που μου ερχεται να τους τα φερω καπέλο!! Τα δινω μαζι με τα λεφτα για τα καλαντα...κι εγω στολισμενα με κορδελες το ενα τ'αλλο...κάποια τα τρωνε άλλα τα πετάνε...θα δω φετος το πολυ πολυ να κανω κανα σπιτι τεραστιο για το παιδι και τα κλασικα ανθρωπακια με κουκι κατερ.

Εδω εγω γελάω..λες να παω μια αναγνωριστική απ'τον αντρα μου..αχαχαχχαχαχα!!

xHByp3.png

Ns8Jp2.png

Καλημέρα κι απο μας!!! Σήμερα κλείνουμε εβδομάδα!!! Barboula είσαι πολυ τυχερή που θα δεις σήμερα το νινακι σου!!!!!! Κοιτά να το χορτασεις!!! Εμείς πάμε στο γιατρό την άλλη Τρίτη!!!! Ανηπομονω!!!

Κοριτσάκι είσαι τυχερή που ο σύζυγος ειναι παιδιατρος!!!! Να μας λες κι εμάς τις συμβουλές που δίνει! Απο πρώτο χέρι!!

Σήμερα έχω έναν πονοκέφαλο.... Τουλάχιστον έχει ήλιο έξω!!!! Καλημερουδια!!!!

ODhsp2.png

as1cOCA0g410000NDczOTBifDU3YmR8U2UgcGVyaW1lbm91bWUgc2UuLi4.gif

Διαφημίσεις

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΜΠΙΣΚΟΤΑΚΙ....συμφωνω ενα μεγαλο σπιτακι για το παιδακι σου ειναι αρκετο..:D:D:Dεγω λεω να φτιαξω για να το παω στο βαφτηστηρι μου....κ ας το φαμε εμεις...αχαχαχα!:D:D αλλα θελω να μου πειτε ακριβως πως το φτιαχνετε......γιατι δεν ξερω...

sapi πραγματικα ανυπομονω να τον δω...ελεγα οτι απο την στιγμη που τον νιωθω καθημερινα να κλωτσαει δεν θα καιγομαι να κανω υπερηχο κ ομως ενω τον ειδα αρχες του μηνα κ μου φαινοταν οτι ειναι πολυ συντομο το διαστημα για να τον δω τελικα μου φανηκε αιωνας....:(:(:(

Jr39p2.png

καλημερα κοριτσια,αχτι ωραια συνονοματη που θα δεις το μπεμπη σου!!ζηλευω.εγω αργω ακομα!αλλα με κλωτσαει η καημενη και με απασχολει μεχρι τον υπερηχο!εχθες παλι ειδα εφιαλτη με το μωρο κοριτσια!ουτε να το σκεφτομαι δεν θελω.τι ονειρα ειναι αυτα!!απο το αγχος μαλλον.αντε καλημεεεερες!!αντε να μπει η κατια χαλαρη καποια στιγμη να μας τα πει αναλυτικα!!

6KuQp2.png

Δε σας ειπα..χτες μου ηρθαν κατι ρουχαλακια που παρηγγειλα για τη μπεμπα και τρελαθηκα!!! Επιτελους ηρθαν γιατι δεν ειχα τιποτα απο ροζ και φουξια και μου εφτιαξαν το κεφι...τα συγυρισα κιολας στο συρταρι και φαινονται ολα τοσο ζουζουνιστικα!! Αυριο θα παω και τζαμπο, ζαρα, μαδερκερ να παρω ο,τι μου λειπει...αλλά με βλέπω μόνο με στολίδια για το δεντρο γιατι φετος που ειναι "μεγαλος" ο μικρος ελπίζουμε οτι καταλαβαινει να μη ριξει κατω το δεντρο και θα βαλουμε το μεγαλο!! Και δεν εχω πολλα στολιδια...αν και παλι με κουκλοειδή θα καταλήξω!!!Αν δε στολισεις λοιπον το σπιτι...δε νιωθεις γιορτες ε?

Sapi μου τυχερη ειμαι ναι...και πληρωνω σε..είδος αχαχχαχα...

xHByp3.png

Ns8Jp2.png

ΑΧΑΧΑΧΧΑ....σε ειδος μπισκοτακι εε???μια χαρα...!!η πιο καλη πληρωμη..!!:D:D

μια χαρα θα το στολισετε το δεντρακι σας φετος κ δεν θα το γκρεμισει ο γιοκας σου..!!:D

μεγια κ τα πραγματακια τα ΡΟΖ.....πηρες τα πανω σου μολις ειδες ροζ εεΕ???αχαχαχα!!

εμενα το εφηβικο μου δωματιο εχει γεμισει με επιπλακια....ριλαξ..ρουχαλακια..κουβερτουλες...τα παντα μωρουδιακα...!!κ χθες στησαμε το λικνο γιατι επειδη πατουσε κατω κ το μετακινουσαμε συνεχεια θα γρατζουνιοταν κ το συναρμολογησαμε κ συγκινηθηκα...σκεφτομουν οτι περυσι τετοιο καιρο στηναμε της κουμπαρας τα πραγματα κ εγω αρραβωνιαζομουν κ τωρα περιμενω μωρουλακι.....:D:D

Jr39p2.png

Καλημέρα κορίτσια! Τι κάνετε; Εγώ ξύπνησαν με πονοκέφαλο το πρωί, κάτι που παθαίνω όποτε έχει υγρασία από όταν έμεινα έγκυος και μόλις έφαγα το πρωινό μου το έκανα εμετό. Δεν μπορώ να εντοπίσω αν έφταιγε ο πονοκέφαλος, ο σίδηρος που είχα πάρει 2 ώρες πριν ή αν ήταν τυχαίο αφού σε όλη την εγκυμοσύνη δεν έχω ξανακάνει... Πήρα πριν λϊγο 2 Depon μπάς και συνέλθω και σηκωθώ από το κρεβάτι γιατί όσες φορές σηκώθηκα κρύωνα ενώ δεν έχω πυρετό. Ισως όλα να τα προκάλεσε ο πονοκέφαλος τελικά οπότε με τα Depon θα πρέπει σε λίγο να αναστηθώ! Εσείς;;;

kk3v7ypawl3xg2td.png

1s1sndxdfvk8sput.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...