Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπέρα! Τελικά πήρα το ρίσκο και ξεκίνησα τα φάρμακα για προετοιμασία ενδομήτριου σήμερα.. Δε θα κάνουμε ωοληψια καθόλου αυτή τη φορά γιατί έχω 2 ωχρά σωμάτια από την προηγούμενη ωοληψια που δεν έχουν απορροφηθεί πλήρως ακόμα. Το μόνο που με αγχώνει τώρα είναι πως τα αποτελέσματα μικροβιώματος θα βγουν πολύ οριακά χρονικά με τη μερα της ΕΤ. Δεν έχω κάνει καμμία ΕΤ ως τώρα απλά εγώ είχα ζητήσει να κάνουμε προληπτικά υστεροσκοπηση για να δούμε πως είναι όλα καλά προκαταβολικά μιας κ δεν εχουμε αρκετά εμβρυα να το ρισκάρουμε..

Cafe ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2013

mpiskotaki

Recommended Posts

Σας ευχαριστώ πολύ για τις ευχές! Και σε σας εύχομαι ό,τι καλύτερο και σε λίγο καιρό όλες οι "φουσκωμένες" να έχουμε αγκαλιά τα υγιή και πανέμορφα μωράκια μας! Και Μαρκέλλα και Ελενάκι, σύντομα με ένα θετικό τεστ στα χέρια σας και ένα σποράκι στην κοιλίτσα σας! :D

as1cOB80g410000MDAwOGQ0fDAwNzk1N2R8aSBtcGVtcGEgbWFzIGVpbmFp.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• didi&k

1558

• κατια_82

1457

• ritsa3

1342

• markela35

801

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Κατια και ΚΑΤ χρόνια σας πολλα! Με υγεία και ευτυχία για σας και τις οικογένειες σας!!!!!

Κι εγω έχω 1 βαθμό μυωπία και μισό αστιγματισμο. Θα πρέπει να το ελεγξω;;

Αχ κορίτσια μου θέλω να δώ τη μπεμπουλα μου!!! Έχω αρχίσει να ανηπομονω........ Εσείς;;!!!

ODhsp2.png

as1cOCA0g410000NDczOTBifDU3YmR8U2UgcGVyaW1lbm91bWUgc2UuLi4.gif

καλημερα κοριτσαρες!!! Κατια χρονια πολλα για χτες!!! Να τον χαιρεσαι τον παιδαρο και να του φιλας τα μπουτακια!!!

Χρονια πολλα σε Στελλιο, Στελλα σημερα.

Κι εγω δυσπνοια παιδια χτες τη νυχτα δεν εκλεισα ματι...φου φουυυυ ολη την ωρα, να σκεφτομαι και διαφορα και να μη μπορω να κοιμηθω!!! Εχω και τον μικρο σημερα γιατι αρρωστησε η δασκαλα και να δω τι θα κανουμε ολη μερα...εχει και κρυο!!! Τωρα τον εχω πανω στη κοιλια να τη χαιδευει και να λεει "βγες αδερφουλα βγεςςςς" και μετά "ειμαι κι εγω μωροοο" λεω αντε αρχισαμεεε. Ειναι τοσο καλο το παιδακι μου μακαρι να μην αρχισει τιποτα τρελες ζηλιες!!

Κριστυ κι εγω με το σιδηρο ειχα θεμα μεχρι που τον αλλαξα και πηρα αυτον που απαιρνα και στο γιο μου και δε το ειπα καν στον γυναικολογο ο οποιος μου ειπε ¨ ε με ολα θα ανακατευεσαι" και τσατιστηκα!! Ετσι κι αλλιως αιματοκριτη 38,5 εχω, οποτε...

Θελω να ξεκινησω κι εγω τα εορταστικα (σπιτακια, μπισκοτακια κτλ κτλ) κι εχω και μια τουρτα να φτιαξω για τον αντρα για τα γενεθλια που δε ξερω ακομα το θεμα!!

Φιλακια σε ολες!!!

xHByp3.png

Ns8Jp2.png

καλημεραααααα κ καλη εβδομαδα κοριτσια μου...!!!τι κανουμε?????

καλημερα κ απο τον πριγκηπακο μας που με το μπηκα εδω μεσα αρχισε τις κωλοτουμπες....αρα φωναζειιιι στα μπεμπακια σας...''ΚΑΛΗΜΕΡΑΑΑΑΑΑ...''

τι κανουμε??εγω δουλεια....σημερα θα δωσω το χαρτι στην δουλεια μου ...στο διαλειμμα μου θα το παω στο λογιστηριο..!

χθες το βραδυ με επιασαν κατι κραμπες στα ποδια...κοντεψα να βαλω τα κλαματα....σηκωθηκα ορθια για να μου περασει κ ακομα κ τωρα το ενα μου ποδι με τραβαει ακομη...!!ανυπομονω να δω αυριο το μπεμπακιιιιι μας....με εχει φαει κ ο αμορες....οτι δεν περνανε οι μερες με τιποτα πια....!ουφφφφ!~

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΤΙΣ ΣΤΕΛΛΕΣ Κ ΣΤΟΥΣ ΣΤΕΛΙΟΥΣ.....

θα παω σημερα στην εκκλησια να αναψω κερακι για ολες μας κ για τα μπεμπακια μας κ να περπατησω στους παγκους στο πανηγυρι...!!:D:D

ΟΠΟΙΑ ΜΠΕΙ ΑΣ ΦΩΝΑΞΕΙΙΙΙ....!!φιλακια σε οοοολες προς το παρον..!

Jr39p2.png

καλημερεεεεεεεεεεεεεεεεεες!!!!!!!!τι κανετε??χρονια πολλα χθες στα κοριτσια που γιορταζαν!!μπαρμπουλα μου ακου τι θα κανεις,το παθαινε η αδερφη μου εντονα στην εγκυμοσυνη!καθε φορα που σε πιανει κραμπα,θα ξυπνας τον αντρουλη σου αν κοιμαται η απλα θα τον βαζεις να σου τριβει επιμονα το σημειο που σε επιασε η κραμπα.ουτε να σηκωνεσαι ουτε τιποτα.τσεκαρισμενο!!εγω μολις γυρισα απο τον μικροβιολογο για τα καθιερωμενα!αχ κοριτσια εχθες ημουν ξαπλωμενη και η μικρη μου εκανε ενα βουναλακι στην κοιλια σαν μπουνιτσα ηταν και με τεντωσε τοσο πολυ!σαν αλιεν εκανε η κοιλια μου.απο τοτε το σκεφτομαι συνεχεια!δεν το πιστευα!!!ειχα ανατριχιασει ολοκληρη!καλη μερα να χουμε!μποαρμπουλα πες στον μπεμπη σου χαιρετισματα απτη μπεμπα μου αλλα η δικια μου εν ειναι πρωινος τυπος!!χαχαχα.θα σας χαιρετησει κατα το μεσημερι!!!

6KuQp2.png

Διαφημίσεις

2597769ylp37ajagt.gif

καλημερα και καλη εβδομαδα

κι εγω μπισκοτακι μου ετσι ειμαι 2 μερες!! σνιφ σνιφ και το ενα ρουθουνακι κλεισμενο και δεν μπορω να παρω ανασα !!!

μαρκελακι μου δεν τρωω πολυ... (νομιζω...)

αλλα δεν μπορω να μην φαω κατι που μου αρεσει... :oops::oops::oops::oops:

οποτε απλα κανω υπομονη... αλλες 8 εβδομαδες πια δεν θα εχω και καθε μερα καουρες...

τα χριστουγεννα να δω πως θα ειμαι...

γελιο χθες το βραδυ... καθως ημασταν ξσαπλωμενοι ,πεταγομαι καθιστη στο κρεβατι λογω καουρας και τρομαζει ο ντιντος και μου λεει τι γεννας?:shock:

χαλαρωσε παιδι μου του λεω καουρες εχω ! δεν θα γεννησω απο τις καουρες!!!

διδυμακι μαγνησιο δεν παιρνεις?

εμενα μου εμαθε ενα κολπο ο ντιντος να κανω οταν με πιανουν για να μην ποναω και να φευγει γρηγοαρα

κατι λεει που κανουν οι ποδοσφαιριστες ...

UzVGp2.png

2597769ylp37ajagt.gif

καλημερα και καλη εβδομαδα

κι εγω μπισκοτακι μου ετσι ειμαι 2 μερες!! σνιφ σνιφ και το ενα ρουθουνακι κλεισμενο και δεν μπορω να παρω ανασα !!!

μαρκελακι μου δεν τρωω πολυ... (νομιζω...)

αλλα δεν μπορω να μην φαω κατι που μου αρεσει... :oops::oops::oops::oops:

οποτε απλα κανω υπομονη... αλλες 8 εβδομαδες πια δεν θα εχω και καθε μερα καουρες...

τα χριστουγεννα να δω πως θα ειμαι...

γελιο χθες το βραδυ... καθως ημασταν ξσαπλωμενοι ,πεταγομαι καθιστη στο κρεβατι λογω καουρας και τρομαζει ο ντιντος και μου λεει τι γεννας?:shock:

χαλαρωσε παιδι μου του λεω καουρες εχω ! δεν θα γεννησω απο τις καουρες!!!

διδυμακι μαγνησιο δεν παιρνεις?

εμενα μου εμαθε ενα κολπο ο ντιντος να κανω οταν με πιανουν για να μην ποναω και να φευγει γρηγοαρα

κατι λεει που κανουν οι ποδοσφαιριστες ...

καλημερα ντιντι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!δεν αντεχω αλλες καουρες!!!βοηθεια!!!!

6KuQp2.png

καλημερα συνονοματη κ διδυμακι....!

για τις κραμπες....πινω κ μαγνησιο κ μεχρι τωρα δεν με ειχαν πιασει καθολου....κ το κολπο αυτο που κανουν οι ποδοσφαιριστες το ξερω απο το μπαλετο που μας το εδειχναν...αλλα κοριτσια χθες δεν επιανε ΤΙΠΟΤΑ μιλαμε....σας λεω το αριστερο μου ποδι ακομα με τραβαει...

οσο για τις καουρες...διδυμακι συμφωνω..χθες μου ελεγαν ολοι με τις καουρες που ελεγα οτι ειχα με την τυροπιτα οτι ηξερα οτι θα με πιασει κ γιατι την εφαγα..κ λεω γιατι οταν την ειδα μου φωναζε...εεε ψιτ φαε με....αχαχαχαχα!!δεν μπορω να αντισταθωωωωωωω...!!αχαχαχαα...!

συνονοματη τωρα που περνανε οι εβδομαδες θα γινει κ πρωινος τυπος η μπεμπουλα σου...!!ολη μερα θα την νιωθεις σχεδον...εγω τουλαχιστον πλεον λιγες ειναι οι ωρες που δεν τον νιωθω τον μικρο μου...την μερα...την νυχτα δεν εχω παραπονο...!!:D:Dκοιμαμαι σαν πουλακι..!

Jr39p2.png

Καλημερα κ καλή εβδομάδα!!!!!!!!!!!

Χρονια πολλά για χθες στην ΚΑΤΙΑ και στην ΚΑΤ, κ σε οποια άλλη γιορτάζε. Χρονια πολλά σημερα στις Στελλες, Στελιους!!!

Αυριο πάω για το ντόπλερ, αντε να δουμε τον πριγκιπακο μας μετα απο 1 μηνα. Σημερα παραγγείλαμε κ το στρωματακι μας κ η γιαγιά μας φερνει τα ρουχα πλυμμενα για να τα σιδερωσουμε κ να τα βαλουμε στα συρτάρια, να ναι ετοιμα να τα φορεσει ο μικρός μας. Ειπα να μου φερει κ την βαλιτσουλα, σιγα σιγα να την ετοιμαζω, γιατι μου φαίνεται θα σπασουν τα νερα κ εγω θα τρεχω πανικόβλητη να μαζευω πετσετες, εσωρουχα, πιζάμες κλπ κλπ :rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Σημερα με πονάει το κεφάλι μου κ τσούζουν τα ματια μου, μάλλον νυστάζωωωωω!!!!!!!

επαθα κ το σοκ μου πρωι πρωι, ζυγίστηκα κ ειμαι σχεδον συν 14 κιλά, βλεπω να φτάνω τα 18 στο τελος.

as1cOB38pj-0000MDAwNzM4OGR8MDAwMDQ1ZGJ8byBtcGVtcGlzIG1hcyEhISEh.gif

Διαφημίσεις

καλημερα ελενη νο1 κ νο2...αχαχααχ!!καλα ειμαστε????

εγω μια χαρουλα εδω εχω μπει στην διαδικασια κ διαβαζω για τον τοκετο...πως μπορει να ΓΙΝΕΙ ανωδυνος...αν εχεις καθαρο μυαλο εκεινη την ωρα!!αχαχαχα!!

να ρωτησω κατι οποια κ αν γνωριζει....σε περιπτωση που αποφασισω να κανω επισκληριδιο θα εχω προβλημα λογω σκολειωσης??εχω σε μεγαλο βαθμο...!

Jr39p2.png

Χρόνια πολλά στους Στέλιους και στις Στέλλες!!!! Ούτε εγώ κοιμήθηκα καλά εχθές το βράδυ... Αρχισαν οι αϋπνίες νομίζω κορίτσια... Αντε φάγαμε τον γάιδαρο κι έμεινε η ουρά... Υπομονή θέλει... Νυστάζωωωω......:(

Αμα φτιάξετε χριστουγεννιάτικα μπισκότα και σπιτάκια να ανεβάσετε φωτογραφίες!!!

ODhsp2.png

as1cOCA0g410000NDczOTBifDU3YmR8U2UgcGVyaW1lbm91bWUgc2UuLi4.gif

βρηκα ενα πολυ ενδιαφερον site για τοκετο κ θηλασμο κ ολα περι εγκυμοσυνης...οποια εχει χρονο ας το διαβασει...!

http://www.gynecology.gr/toketos.htm#ΑΝΑΠΝΟΕΣ%20ΣΤΟΝ%20ΑΝΩΔΥΝΟ%20ΤΟΚΕΤΟ

εγω τελικα σταματαω στις 5 απο δουλεια εκτος αν μου βαλουν κ την μια μερα αδεια που ειχα ζητησει...!!τα εχω χασει λιγο με τις μερες αδειας που ειχα...:|

Jr39p2.png

ΚΑΛΗΜΕΡΑ

Κριστυ κι εγω με το σιδηρο ειχα θεμα μεχρι που τον αλλαξα και πηρα αυτον που απαιρνα και στο γιο μου και δε το ειπα καν στον γυναικολογο ο οποιος μου ειπε ¨ ε με ολα θα ανακατευεσαι" και τσατιστηκα!! Ετσι κι αλλιως αιματοκριτη 38,5 εχω, οποτε...

Θελω να ξεκινησω κι εγω τα εορταστικα (σπιτακια, μπισκοτακια κτλ κτλ) κι εχω και μια τουρτα να φτιαξω για τον αντρα για τα γενεθλια που δε ξερω ακομα το θεμα!!

Φιλακια σε ολες!!!

Σίδηρο - Ασβέστιο έπαιρνα αυτά που έπαιρνα κ στην κόρη μου. Αλλά με τις διπλές δόσεις που δίνουν στα δίδυμα τα δοκίμασα τελικά όλα κ κατέληξα σε σίδηρο floradix σιρόπι ομοιοπαθητικό και ασβέστιο calciofix καταπινόμενο. Και πάλι όμως... γκολ βγήκα. Ελπίζω να έχει ανέβει λίγο ο αιματοκρίτης μου γιατί την τελευταία φορά που τον μέτρησα ήταν 28,1.

Χριστουγεννιάτικα σπιτάκια φτιάχνω κάθε χρόνο με μπισκότα πτι μπερ και γίνονται σούπερ!!! Κρύβω και δωράκια μέσα.

Κάνω τη συγκόλληση με λιωμένη καυτή ζάχαρη που μόλις στεγνώσει καραμελώνει κ τα καλύπτω με μαρέγκα. Και διακοσμώ με smarties.

Αφού στεγνώσουν τα τυλίγω σε πολύχρωμα διάφανα χαρτιά τυλίγματος με κορδελάκι στο πάνω μέρος και τα πηγαίνω και δωράκια στις επισκέψεις. Πολύ επιτυχία σας λέω!

fgFzp3.png

pAfOp2.png

καλημερα ελενη νο1 κ νο2...αχαχααχ!!καλα ειμαστε????

εγω μια χαρουλα εδω εχω μπει στην διαδικασια κ διαβαζω για τον τοκετο...πως μπορει να ΓΙΝΕΙ ανωδυνος...αν εχεις καθαρο μυαλο εκεινη την ωρα!!αχαχαχα!!

να ρωτησω κατι οποια κ αν γνωριζει....σε περιπτωση που αποφασισω να κανω επισκληριδιο θα εχω προβλημα λογω σκολειωσης??εχω σε μεγαλο βαθμο...!

Αυτο με την επισκληριδιο που λες δεν το συζητησες με τον γιατρο σου?

Δεν ξερω κατι πανω σε αυτο αλλα φανταζομαι πως δεν θα παιζει ρολο εξαλλιυ η σκολειωση ειναι κατι πολυ συνηθισμενο..δηλαδη τοσες γυναικες που το εχουν δεν μπορουν?

cy09p3.png

Elehp2.pngdYzip2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...