Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Κάθε γιατρός διαφέρει από τον άλλον !

ειναι πολύ ευχάριστο που θέλει να σου κάνει όλες τις εξετάσεις μαζί για να αποφύγει οποιαδήποτε άλλη αποτυχία ! Μπορεί και το οικονομικό να το προσαρμόσει βέβαια περνώντας τα όλα σε μια εξέταση!

Εγώ έχω κάνει αυτή την στιγμή την 4η έμβρυο μεταφορά μου έπειτα και από αγωγή για το μικροβιωμα! 
      Υστεοσκοπηση δεν έχω κάνει ήταν προς το παρών αρνητικός! Διότι πέρα από τις αποτυχίες δεν έχω αλλά συμπτώματα!

Cafe ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2013

mpiskotaki

Recommended Posts

Κοριτσακι εμενα η ενεση μπουσκοπαν που εκανα χτες στο νοσοκομειο δεν μου εκανε τπτ, και ο γιατρος ειπε να πινω πολυ νερο μονο οταν δεν ποναω, αλλα ποναω συνεχεια. Θα το κοιταξω αυτο με το ανθρακουχο νερο, το προτεινε και η ντιντι και μαλλον θα αρχισω τις σοδες κι εγω μηπως και βελτιωθει η κατασταση.

αν θες δοκιμασε κ καποιο άλλο που λεγεται "ξινο φλωρινας", μου το προτειναν κ εμενα αλλά δεν το δοκιμασα. ανα θες δοκιμασε το.

νερό να πινεις απο το πρωι, συνεχεια, οχι στον πόνο.

σε καταλαβαίνω πως νιωθεις υπομονή κ μονο. εμενα οταν με πιανει τωρα μου κοβεται η ανασα, αλλά διαρκεί λιγο κ κανω υπομονη.

as1cOB38pj-0000MDAwNzM4OGR8MDAwMDQ1ZGJ8byBtcGVtcGlzIG1hcyEhISEh.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• didi&k

1558

• κατια_82

1457

• ritsa3

1342

• markela35

801

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημερα ομορφιες μου! Καλημερα στα μπεμπακια σας!

Δεν εχω βρει ακομα το χρονο να σας γραψω... αλλα το νεογεννητο δεν εχει ακριβως προγραμμα!!! ξεκουραστειτε... γιατι εχει ξενυχτια φουλ! ειναι ομως ΥΠΕΡΟΧΑ!!! δεν κλαιμε... απλα γκρινιαζουμε για αγκαλια, χαδακια και φιλια συνεχεια! οι μαιες στο λητω μου ειπαν οτι θα τον κανω "μαμακια"... αλλα το εχει και το εχω αναγκη και εγω!!! θηλαζουμε καθε 1,5-2 ωρες... και ηδη ανεβαινει η ζυγαρια μας! ...του μπεμπη! γιατι εγω εχασα ηδη 8 απτα 14 κιλα με τη γεννα! και τωρα που ειπα γεννα, μην κοιτατε εμενα που εγραψα "γεννησα δυσκολα"... ειδικη περιπτωση σε ολα μου! σημασια εχει οτι μεχρι να τα καταφερω (και το κανα με πιστη σ'αυτο! ) γεννησαν με φτ διπλα μου αλλες 10-15 κοπελες (εκανα και 12 ωρες εγω...) και ολες αρκετα γρηγορα και ευκολα! οποτε θελω να στε αισιοδοξες! να το ζησετε χωρις φοβο! και με την ευχη και την ευλογια της Παναγιας θα βρεθειτε μανουλες, ισως λιγο ταλαιπωρημενες αλλα τρισευτυχισμενες! τα φιλια του Μιχαλιου μου σε ολες!!!:tongue:

Μπραβο Μπραβο μια χαρα τα πηγες!!!12 με 18 ωρες ειναι το φυσιολογικο για τις πρωτοτοκες Κατια μου οποτε τα πηγες θαυμασια!!!Το αποτελεσμα μετραει...Και παλι να ειναι γερος , δυνατος!!

Κατια για να δω αυτο το μηνα τι θα γινει!!!χαχαχαχαχα να κλεισει το ετος με μια γεννες και νεες εγκυμοσυνες!

Υ.Γ ισχυει αυτο που λεει η Κατια παντως μην φοβαστε (εσεις οι πρωτοτοκες)γιατι εγω για παραδειγμα ενω περιμεναμε να γεννησω απο 12-18 ωρες γεννησα σε 5 ωρες...παιζουν ρολο πολλα και πανω απο ολα δεν θελει αγχος κοριτσαρες!!

WvYwp2.png I9Cbp2.png

α, το επαθες κι εσυ ε? εγω ευτυχως δεν ανεβασα πυρετο, το προλαβαμε.. λες να πιω κι εγω κατι ανθρακουχο? Ποσες μερες σου κρατησε?

ειδες! δεν εισαι η μονη!!!

το πολυ μια 1 εβδομαδα με ταλαιπωρησε! αλλα δυνατο πονο σαν να με μαχαιρωναν για αρκετα λεπρτα το ενιωσα 2 φορες

ο πηρετος ειχε φρασει 38,4!

η σοδα μου ειχαν πει κανει δουλεια για να διαλυσει την πετρα αν υπαρχει ή για να κατεβασει την αμμο αν υπαρχει εγω ειχα πιει 2 σοδες

εμενα παντως ο ουρολογος δεν ειδε τελικα τπτ! ουτε πετρα ουτε αμμο...

περαστικα σου ευχομαι και παλι και συντομα να συνελθεις!

UzVGp2.png

τι κανετε κοριτσακια?περαστικα στις αρρωστουλες.κατια πολυ συγκινηθηκα με το μην. σου και με τη φωτο στο φεις.τι μωρακι γλυκο ειναι αυτο!αχ αντε ανυπομονω για ολες μας πρωτα ο θεος!!εγω σας διαβασα μολις γιατι ηρθε ο καλος μου και οπως καταλαβαινετε προσπαθω να τον χαρω μεχρι την τεταρτη που θα ξαναφυγει!εκανα κι ενα παστιτσιο,εφαγα κι ενα μικρο γλυκακι και τωρα καθομαι.η μπεμπα πριν καμια ωρα μου εκανε κατι πολυ εντονο σαν γυρισμα και απο τοτε σιωπη.λτε να γυρισε καπως και να μην μπορω να την ακουσω?μπρουμητα ας πουμε?αχ δεν ξερω!!φιλακια στις κοιλιτσες σας!!!

6KuQp2.png

1623763ax3tnnp9v1.gif

καλημερα!!!!!!!!! να εχετε μια υπεροχη κυριακη!!!!!!!!!!!!

κριστυ μου ελπιζω να εισαι καλυτερα! μα τι κανω και σε ξεσηκωνω...

νομιζω ομως στις αρχες τα τυρογαριδακια δεν ειχες προβλημα.,ηταν τα μονα που δεν σου εφερναν εμετιλα:oops::oops::oops::oops: ε????

real thing τα ιδια φαγαμε χθες!

εψησα τοπαστιτσιο που μου ειχε στειλει η πεθερα μου κακι εφαγα καιενα γλυκακι που ειχε φτιαξει για τα γενεθλιας της πρωτης της εγγονης

αλλα μου εστειλε και σπανακοπιτα την οποια και απο αυτη εφαγα το βραδυ ενα μικρο κομματι και μετα κοιμηθηκα συντροφια με καουρες!

σημερα δεν εχω καποιο ιδιαιτερο νεο

θα κατσω να αραξω σπιτι

ριτσα ηταν να ερθω συμη με τον ντιντο που πηγε για δουλεια με τον κουμπαρο του που ειναι συμιακος!

αλλα επειδη ειχα ανεβασει δεκατα την παρασκευη αποφευγω τωρα τα πολλα πολλα

UzVGp2.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα κοριτσάκια!

Κάτια, χρόνια μας πολλά και ευτυχισμένα και να χαιρόμαστε τα μωράκια μας! Εσύ ήδη από κοντά το Μιχαλιό σου, εγώ προς το παρόν μέσα από την κοιλίτσα! Τι τέλεια φωτογραφία ήταν αυτή στο fb???? Σου έρχεται να το φας!!!!!!! :tongue::tongue:

Η μπεμπούλα μου ήδη μου έυχεται χρόνια πολλά από το βράδυ, δε λέει να κοιμηθεί! :shock::D

Πως είναι οι αρρωστούλες της παρέας σήμερα; Είστε καθόλου καλύτερα;

Εγώ αύριο θα πάω στον οφθαλμίατρο γιατί, λόγω μυωπίας, μου είπε ο γιατρός μου να τσεκάρω αν θα έχω θέμα με φτ... Έχει καμία άλλη μυωπία;

as1cOB80g410000MDAwOGQ0fDAwNzk1N2R8aSBtcGVtcGEgbWFzIGVpbmFp.gif

Καλημέρα κοριτσάκια!

Κάτια, χρόνια μας πολλά και ευτυχισμένα και να χαιρόμαστε τα μωράκια μας! Εσύ ήδη από κοντά το Μιχαλιό σου, εγώ προς το παρόν μέσα από την κοιλίτσα! Τι τέλεια φωτογραφία ήταν αυτή στο fb???? Σου έρχεται να το φας!!!!!!! :tongue::tongue:

Η μπεμπούλα μου ήδη μου έυχεται χρόνια πολλά από το βράδυ, δε λέει να κοιμηθεί! :shock::D

Πως είναι οι αρρωστούλες της παρέας σήμερα; Είστε καθόλου καλύτερα;

Εγώ αύριο θα πάω στον οφθαλμίατρο γιατί, λόγω μυωπίας, μου είπε ο γιατρός μου να τσεκάρω αν θα έχω θέμα με φτ... Έχει καμία άλλη μυωπία;

καλημερα και χρονια πολλα!!!

εχω μυωπικο αστυγματισμο

το ειχα πει στο γιατρο στις αρχες για να τον ρωτησω αν θα κανω καισαρικη και μου ειπε αυτο θα το κοιταξουμε προς το τελος θα σε στειλω σε οφθαλμιατρο

UzVGp2.png

Σε ευχαριστώ πολύ!

Εμένα μου το είπε μόνος του την Πέμπτη που είχα πάει και τον ρώτησα αν πρέπει να περιμένω να πάω πιο μετά αλλά μου είπε πως δεν έχει σημασία. Οπότε θα πάω και ελπίζω να μη μου πει για καισαρική...

as1cOB80g410000MDAwOGQ0fDAwNzk1N2R8aSBtcGVtcGEgbWFzIGVpbmFp.gif

Χρονια πολλα στις εορταζουσες! Για τη μυωπια ξερω (επειδη εχω κι εγω) οτι ειναι απαγορευτικος ο φτ αν εχουμε πανω απο 4 βαθμους. Κι επισης κοριτσια διαβαζω οτι εχετε ηδη ετοιμασει βαλιτσες και παμπερς κτλ και αγχωνομαι, εγω δεν εχω κανει τπτ (και να θελω δεν μπορω λογω ακινησιας). Ελπιζω απο βδομαδα με την αντιβιωση να νιωσω καλυτερα και να μπορεσω να ξεκινησω κι εγω σιγα σιγα, γιατι πλησιαζει ο καιρος!! 52 και σημερα!

as1cOB50g410002MDAwMDYxMmR8MDAwMTUxMmJ8SWhyIFRleHQ.gif

Διαφημίσεις

Καλημερα!!!!!!

Τι κανετε?Περαστικα στις αρρωστουλες!!!

Χρονια πολλα στις δυο Κατερινουλες....οτι επιθυμειτε κοριτσια..υγεια και ευτυχια παντα να εχετε!!!Κατια να χαιρεσαι τον Μιχαλιο σου και Κατ με το καλο να ερθει η κορουλα!!!!

cy09p3.png

Elehp2.pngdYzip2.png

Καλημέρα κ Χρόνια Πολλά Πολλά στις Κατερίνες μας!!!

κριστυ μου ελπιζω να εισαι καλυτερα! μα τι κανω και σε ξεσηκωνω...

νομιζω ομως στις αρχες τα τυρογαριδακια δεν ειχες προβλημα.,ηταν τα μονα που δεν σου εφερναν εμετιλα:oops::oops::oops::oops: ε????

-Είμαι πολύ πολύ καλύτερα κ σκέφτομαι σοβαρά να μην ξαναπάρω σίδηρο/ασβέστιο μέχρι να γεννήσω. 2 μέρες τώρα κοιμάμαι σαν πουλάκι. Ούτε στα πιο τρελά μου όνειρα.

-Όντως τα τυρογαριδάκια τότε ήταν το κάτι άλλο... τώρα γιατί δεν τα θέλω???

fgFzp3.png

pAfOp2.png

καλησπερα κοριτσια μουυυ..!

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΤΙΣ ΚΑΤΕΡΙΝΟΥΛΕΣ ΜΑΣΣΣΣ...Η ΜΙΑ ΝΑ ΧΑΙΡΕΤΑΙ ΤΟΝ ΜΙΧΑΛΙΟ Κ Η ΑΛΛΗ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΤΟ ΜΠΟΥΜΠΟΥΚΑΚΙ ΤΗΣ...

περαστικα στις ακομα αρρωστουλες...

οσο για την μυωπια εγω ειχα πει στον γιατρο οτι πριν 4 χρονια ειχα κανει λειζερ κ μου ειπε οτι εφοσον εχουν περασει 2 χρονια ειμαστε κομπλε..κ το ελπιζω γιατι δεν θα αντεξω ξανα με μυωπια...!!γιατι ειχα ακουσει κ εγω οτι ανεβαινει με φτ...!

δεν θυμαμαι τι αλλο ηθελα να γρααψω....

σημερα απο το πρωι που εφαγα μια τυροπιτα εχω τετοιες καουρες σε σημειο να θελω να κανω εμετο...!ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΑΛΛΟ...!!ηπια κ γαλα που με βοηθουσε κ ΤΙΠΟΤΑ...

σημερα μπηκαν οι γυψοσανιδες κοριτσιαααααα...εμειναν να μπουν αλλες 3 μονο αλλα οι πιο πολλες μπηκαν κ εδειξε ολο το σπιτι...αυριο μπαινουν κ τα πλακακια.....!!ουφφφφ....!!

σας φιλωωωωωωωωωωωωωωω!!παω να φαω μεσημεριανο...κοκκινιστο κοτοπουλο με πιλαφι εφτιαξε η μανουλα...!!:D:D

αντε να ερθει η τριτη να δω τον μπεμπουλη μου που κανει παρτυ.....!!

Jr39p2.png

Κατια και Κατ χρονια σας πολλα κοριτσια!!!

Τι κανετε κοριτσια???πωπω εβλεπα τα τικερακια σας!ΚΑΛΕ ΠΟΤΕ ΦΤΑΣΑΤΕ 30+ εβδομαδες ολες!!!ΠΩΠΩ ΠΩ΅Σ ΠΕΡΑΣΕ Ο ΚΑΙΡΟΣ!!!

WvYwp2.png I9Cbp2.png

didi ,

Για τις καουρες πρεπει να τρως πολλα μικρα γευματα και να μην τρως βαρυ φαγητο και τηγανιτα γιατι χειροτερευει η κατασταση.Εγω την εβγαξα με ψωμι , φρυγανιες φρουτα λαχανικα και ψητα λιγο λιγο γιατι αλλιως δεν γινοταν ειχα αδυνοπαθησει...

WvYwp2.png I9Cbp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...