Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 3 ώρες πρίν, Maraki S. είπε:

Ναι ήταν η πρώτη προσπάθεια ivf. Όλα τα άλλα τα έχουμε ελέγξει

Ευχαριστώ πολύ, παρότι δεν έχουμε ενδείξεις πέρα από την μια αυτή αποτυχία, από το να περάσουν 2 χρόνια με εξωσωματικές πχ και να αποτυγχάνω και να το βρω μετά, ναι προτιμώ να το βρω από τώρα αν υπάρχει κάτι που εμποδίζει την εγκυμοσύνη. Πιστεύω ότι αν πληρούσα τις προϋποθέσεις νομικά και για προεμφυτευτικο έλεγχο στα έμβρυα, θα με έβαζε να το κάνω και αυτό. Η αρχική εκτίμηση ήταν γύρω στο 55 % πιθανότητα να πετύχει η εξωσωματική

Θα συμφωνήσω πολύ με την @rainbow_2024 γιατί έζησα το ίδιο...ήμουν σε ένα γιατρό που δεν ηταν πολυ θετικός με την υστεροσκοπηση...κάναμε 5 εμβρυομεταφορες όλες αρνητικές...άλλαξα γιατρο και με έβαλε αμέσως για υστεροσκοπηση και μικροβιωμα...βρήκαμε χρόνια ενδομητριτιδα  χωρίς να έχω καμία απολύτως άλλη ένδειξη...στην επόμενη μεταφορά έμεινα εγκυος...

Τσ λεφτά είναι όντως πολλά...δε σου λέω εγώ τιμή γιατί εδώ κρητη από ότι βλέπω είναι πολύ οιο ακριβά.. καλύτερα να σου πουν τα κορίτσια που είναι Αθήνα....αλλά τα εμβρυακια σου είναι πολύτιμα!!καλύτερα να τα τσεκάρετε όλα πρώτα και προχωράτε μετά!🥰

Cafe ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2013

mpiskotaki

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• didi&k

1558

• κατια_82

1457

• ritsa3

1342

• markela35

801

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

ΚΑΤΑΡΧΗΝ ΝΑ ΕΥΧΗΘΩ ΣΕ ΟΟΟΟΛΑ ΤΑ ΑΡΡΩΣΤΑΚΙΑ ΠΕΡΑΣΤΙΚΟΥΛΙΑ...

Ριτσα μου αρχισα να ειμαι σιγουρη οτι γεννας..αλλα τελικα δεν....περαστικουλια λοιπον κ ΠΟΛΥ ΕΥΧΑΡΙΣΤΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ ΜΠΕΜΠΕ ΣΟΥ....!!:D:D

Ιmpatient ΜΟΥ ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ Κ ΣΕ ΕΣΕΝΑ....

ΔΙΔΥΜΑΚΙ Κ ΣΕ ΕΣΕΝΑ ΠΕΡΑΣΤΙΚΑΑΑΑΑΑΑ....μπισκοτοσπιτα εεεε??μμμμ....τι ιδεες μου βαζεις τωρα Χριστιανη....??

μα τι παθατε ολες μαζι....δεν πρεπει να αρρωσταινουμε τωρα ....κ ελπιζω κ εγω να την γλιτωσωωωωω..!!

οσο για τις πιεσεις εγω κοριτσια παντα οταν ειμαι καθιστη νιωθω πιεση πανω αριστερα..κατω απο τον αριστερο πνευμονα ας πουμε...κ τελευταια φορα στον υπερηχο ηταν εκει τα ποδαρακια του...ελπιζω να εχει παραμεινει ετσι...κ ας με ποναει...!:D:D

Jr39p2.png

Ελένη, εγώ πήρα τις sanilady από το σούπερ μάρκετ που γράφουν ότι είναι και για λόχεια... Αλλά ξέρω πως πολλές παίρνουν και τις τένα που έχει διάφορες κατηγορίες χωρίς όμως να βρήκα κάποια που να γράφει για λόχεια, όλες έλεγαν για ακράτεια και έτσι πήρα τις άλλες.

Ρίτσα μου, μας ανησύχησες! Τέλεια τα νέα από τη μικρή σου, πρόσεχε μόνο με το κρύωμα! Και όλες να προσέχουμε γιατί είναι πολύς κόσμος άρρωστος, έχει κρυώσει και ο καιρός και δεν πρέπει να κολλήσουμε τίποτα. Ιδίως εμείς οι εργαζόμενες που ερχόμαστε σε επαφή με πολύ κόσμο, εγώ μπαίνω κάθε μέρα στο μετρό και αυτό σκέφτομαι!

Impatient, λογικό είναι να μη σε έχει πιάσει ακόμη η αντιβίωση τότε... Λίγες μέρες υπομονή κάνε και θα βελτιωθεί σίγουρα η κατάσταση...

Όσο για τις πάνες, εγώ σκοπεύω να παραγγέλνω από άμαζον που έχουν πολύ καλές τιμές. Το κάνει και ένας συνάδελφος και είναι πολύ ευχαριστημένος. Σου τις φέρνουν και σπίτι, ούτε να κουβαλάς ούτε τίποτα!

as1cOB80g410000MDAwOGQ0fDAwNzk1N2R8aSBtcGVtcGEgbWFzIGVpbmFp.gif

Δεν περνάω καλές μερες γενικώς... Οσο για το κρυωμα με πονάει πολυ ο λαιμος μου και το αυτί μου λίγο. Έχω κλειστεί Σπιτι μην χειτοτερεψω... Τσαγια και σούπες μόνο! Δεν ειναι και στα καλύτερα του ο άντρας μου με τη δουλειά κι όσο να ναι επηρεάζομαι. Δε μπορω να τον βλέπω στεναχωρεμενο....

Εγω θα ψωνίσω τον Ιανουάριο τα επιπλακια της μπεμπας. Και τα ρουχαλακια τότε θα τα πλύνω, νομίζω ότι απο τώρα ειναι νωρίς. Μετα θα τα ξαναεπλενα και λέω μια και καλη.

Εν τω μεταξύ έχω που έχω τον πόνο στο λαιμό έχω και τις ξυνιλες... Συνδυασμός που σκοτώνει.... Καμία ιδέα;;; Εσείς τι κάνετε με τις ξυνιλες;

Συνταγη για τις ξυνιλες~γαλατακι κ αγιος ο θεος!!!ετσι σωθηκα εγω!!!

rnDZp2.png

Rh0Qp2.png

Καλημερα εγκυουλες κ ευχομαι ενα ομορφο σαββατοκυριακο σε ολες μας!!!

μαγιρευω στον φουρνο λαυρακια!!!

Καταρχην απο που να αρχισω?ας αρχισω με τις αρρωστουλες Περαστικα σε ολες!!!τι ειναι αυτο που χτυπησε το φορουμ καλε?ματιαχτηκαμε!!!

τελος παντων περαστικα κ προσοχη σε ολες!

σπιτι ξεκουραση τσαι σουπιτσες υπομονη κ ολα θα γινουν!!!

χθες εκανα κ εγω την καμπυλη ζαχαρου κ δοξα το θεο ολα πολυ καλα!!!

σημερα ειμαστε καλεσμενοι σε εναν αρραβωνα κ ειπα να μην παω.

λεω ''δεν θα μαζευτουμε καμια 25αρια ατομα στο σπιτι?''''κ αν ειναι καποιος αρρωστος?''

τωρα καλα κανω δεν ξερω!

μηπως γινομαι κ λιγο τρελη?

μηπως με λενε υπερβολικη?

ηθελα να γινω ωραια κ να παω με τον αντρουλη μου κ τον μπεμπη μας αλλα απτην αλλη λεω

''αμαν θα πατε σε αλλους γαμους ολοι μαζι'' αρκει να ειμαστε γεροι ολοι!!!

ουφφφφφ!!!

αυτα απο εμενα!!!

τα φιλια μου......:D:D:D

rnDZp2.png

Rh0Qp2.png

Διαφημίσεις

Σας ευχαριστω! Με το ζορι κρατιεμαι να μη ξαναπαρω Voltaren, ποναω παρα πολυ και δεν με βοηθαει τπτ πλεον...

κοριτσακι μου να μην παρεις αλλο βολταρεν αφου δεν κανει

υπομονη για τη μπεμουλα σου!!

με ειχε πιασει κι εμενα ανας δυνατος πονος στο νεφρο το καλοκαιρι και ανεβασα και πηρετο μεχρι να παω στον ουρολογο ειχα πιει 2 σοδες και ο ουρολογος δεν ειδε τπτ

προληπτικα πηρα αντιβιωση λογω πηρετου

υπομονη και περαστικα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

UzVGp2.png

Ντίντι καλημέρα!

Κι εμένα μου είπε ότι έχει περιθώριο να ξαναγυρίσει αλλά μάλλον όχι... Αλλά από τότε που γύρισε νιώθω πολύ πιο ανάλαφρη, δε με πιέζει κάπου! Και λίγες ξυνίλες που είχα, έχουν σταματήσει τώρα, φτου φτου!

κι εμενα οι καουρες δεν ειναι τοσο εντονες αλλα με ενοχλει κατι στο στομαχι...

σαν να εχει πεταχτει το στομαχι μου εξω απο το διαφραγμα!

UzVGp2.png

καλημερα κοριτσια!!! χαθηκα γιατι νομιζα πως ειχα πληρωση το οτε κ μου το κοψανε κ δεν ειχα ιντερνετ.. κ μεσα σε ολα αυτα ειμαστε κ οι 4 αρρωστοι κ πηγα ροδο χθες να με δει ο γιατρος κ πνευμονολογος το μωρο καλα εχει καθαρισειοχι εντελως αλλα μου ειπε ο γιατρος οτι δεν το περιμενε να καθαρισει ετσι οπως ητανε μεσα σε μια εβδομαδα εβαλε 350γρ πηγε 2153 εγω εχασα 1 κιλο εκει που εβαλα 5 τωρα ειμαι στο συνολο 4. κ πηνω σιροπι για βηχα σπρευ κ αντιβιωση ειμαι χαλια.. ολες καλα η κατια πολυ καλα το μιχαλακι ψιλος!!!! φιλακια κοριτσια!!

ελα βρε ριτσα μου και ημουν ετοιμη να παρω τον γιατρο να τον ρωτησω τι κανεις!!!!

περαστικα σας κι εσας!!!679321r4n4pgjsf5.gif

μια χαρα και η μικρουλα!!! πολυ χαρηκα ουφ εφυγε ενα βαρος!!!

ποτε θα ξαναπας? σε 2 εβδομαδες ή πιο νωρις?

κοριτσια τωρα που το θυμηθηκα!!!

αν εξαφανιστω μην ανησυχησετε!!! θα μας εχουν κοψει το ιντερνετ

δεν το πληρωσαμε ακομη αυτο το μηνα!!

περιμενω ακομη εκεινη τη μανα που μου χρωσταει να φιλιτιμηθει να μου τα δωσει! της εχω στειλει μηνυμα και την εχω παρει και τηλ και δεν το σηκωσε

με εγραψε κανονικα στα παπακια της!

και τον ντιντο τον πληρωσανε ενα μερος και πληρωσαμε το ενοικιο και τον γιατρο οποτε τωρα περιμενουμε και οι 2 λεφτα!

UzVGp2.png

ντιντι λες να παω να παρω μπειμπιλινο;;;; μηπως ειναι νωρις;;; κ βρηκα στο στρατιωτικό πρατηριο 46τμχ της libero 6,66 ευρώ κ εβλεπα οτι επαιρναν.

παρεπιπτώντος κοριτσια, οποια μπορει να πααει να ψωνισει σε στρατιωτικό πρατηριο να παει με χιλια. καναμε ερευνα κυριως για απορρυπαντικά, χαρτικα, σερβιάτες, πανες κ εχουν μεγαλη διαφορά με τα σουπερ μαρκετ.αναρωτιομασταν χθες γιατί δεν ειχαμε παει νωριτερα :mad::mad::mad:

το προδερμ το απορρυπαντικό για τα ρουχα 2 ευρώ κατω σε σχεση με γνωστό κ οικομικό σουπερ μαρκετ.

η γειτονησα μου ειναι στρατιωτικος ο αντρας της ! θα την ρωτησω αν ειναι να μου τα παιρνει και να της δινω λεφτα

αν εχουμε φυσικα και στρατιωτικο πρατηριο στη ροδο

αυτα που πηρα ειναι 28 πανες σε τιμη 4,15 με 1 ευρω εκπτωση(0,14 η πανα)

σιγα σιγα πρεπει να αρχισουμε να παιρνουμε

και πιο πολυ εσυ που εισαι λιγο πιο μποροστα απο εμενα!!!

αυτα που ειδες εσυ ομως βγαινει η πανα το ιδιο με αυτα που πηρα

(0,14 η πανα)

UzVGp2.png

κοριτσακι μου να μην παρεις αλλο βολταρεν αφου δεν κανει

υπομονη για τη μπεμουλα σου!!

με ειχε πιασει κι εμενα ανας δυνατος πονος στο νεφρο το καλοκαιρι και ανεβασα και πηρετο μεχρι να παω στον ουρολογο ειχα πιει 2 σοδες και ο ουρολογος δεν ειδε τπτ

προληπτικα πηρα αντιβιωση λογω πηρετου

υπομονη και περαστικα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

α, το επαθες κι εσυ ε? εγω ευτυχως δεν ανεβασα πυρετο, το προλαβαμε.. λες να πιω κι εγω κατι ανθρακουχο? Ποσες μερες σου κρατησε?

as1cOB50g410002MDAwMDYxMmR8MDAwMTUxMmJ8SWhyIFRleHQ.gif

Διαφημίσεις

Καλως ήρθες στοκλαμπ. τελικα ειμαστε πολλές που αντιμετωπίζουμε κολικό στο νεφρό. τον αυγουστο μ επιασε πρωτη φορά, κ εκλεγα απο τον πόνο. πηγα στο νοσοκομειο αλλά πετρα δεν βρήκα, 2 μερες μετα πηγα σε εξωτερικό ουρολόγο κ βρηκε 5 χιλ πετρα στο δεξιό νεφρό. κ εγω βοσκοπαν σε χαπι παίρνω, αλλά μου ειπε κ ο γυναικολόγος μου, οτι οτν με πιανει εντονος πονος να κανω ενεση βοσκοπαν κ τιποτα αλλο. πολύ νερό (περίπου 4 λιτρα τη μερα) κ ανθρακουχο νερό. ετσι εχω ηρεμήσει κ απλά με πιανει που κ που ενας μικρος πόνος, αλλά υποφερτός κ δεν χρειαζεται φαρμακο.

Κοριτσακι εμενα η ενεση μπουσκοπαν που εκανα χτες στο νοσοκομειο δεν μου εκανε τπτ, και ο γιατρος ειπε να πινω πολυ νερο μονο οταν δεν ποναω, αλλα ποναω συνεχεια. Θα το κοιταξω αυτο με το ανθρακουχο νερο, το προτεινε και η ντιντι και μαλλον θα αρχισω τις σοδες κι εγω μηπως και βελτιωθει η κατασταση.

as1cOB50g410002MDAwMDYxMmR8MDAwMTUxMmJ8SWhyIFRleHQ.gif

Καλημέρα/καλησπέρα.

Χτες όλη μέρα δεν πήρα τίποτα παρά μόνο το χάπι για το στομάχι (αυτό που είχα κόψει) και τα μαγνήσια για τις συσπάσεις (μη μας κάτσει και τίποτα πρώορο). Κοιμήθηκα καλύτερα το βράδυ και σήμερα πετάει η ομάδα!!!

Μίλησα και με το γιατρό κ ευτυχώς δεν με έκραξε... μόνο γέλαγε.

Με είπε κι αυτός ότι οκ, να παίρνω μόνο στομαχοχάπι κ μαγνήσιο μέχρι να ηρεμήσω τελείως κ μετά σιγά σιγά ξαναβάζω κ τα άλλα.

Τον σίδηρο να αλλάξω ώρες, να το πάω κατά τις 11 και τις 5 με ΣΧΕΤΙΚΑ άδειο κ ΌΧΙ τελείως άδειο στομάχι.

Αυτό το σιδηροσκεύασμα είναι από τα μόνα που μας έμεινε... Ότι άλλο είχα δοκιμάσει και ιδίως τα χάπια μου έφερναν χειρότερες παρενέργειες.

Είναι οι "διδυμοεγκυμοσύνες"... διπλ¨η χαρά αλλ¨α και διπλά προβλήματα...

Impatient περαστικούλια σου!

Κι εμένα ώρες ώρες με πιάνει αυτός ο πόνος που περιέγραψες, η μια κουκλίτσα έχει βολευτεί κοντά στο νεφρό μου και το έχει στόχο, αλλά προς το παρόν τη γλιτώνω. Και μη λυπάσαι να παίρνεις παυσίπονα αν πονάς. Αφενός τα μωρά ότι είναι να πάθουν από φάρμακα το παθαίνουν συνήθως στο 1ο τρίμηνο όταν δεν έχουν σχηματισθεί ακόμη και αφετέρου αν πονάς το σώμα παράγει γαλακτικό οξύ που περνάει και στο έμβρυο και του δημιουργεί ενδεχομένως στρες.

ντιντι λες να παω να παρω μπειμπιλινο;;;; μηπως ειναι νωρις;;; κ βρηκα στο στρατιωτικό πρατηριο 46τμχ της libero 6,66 ευρώ κ εβλεπα οτι επαιρναν.

παρεπιπτώντος κοριτσια, οποια μπορει να πααει να ψωνισει σε στρατιωτικό πρατηριο να παει με χιλια. καναμε ερευνα κυριως για απορρυπαντικά, χαρτικα, σερβιάτες, πανες κ εχουν μεγαλη διαφορά με τα σουπερ μαρκετ.αναρωτιομασταν χθες γιατί δεν ειχαμε παει νωριτερα :mad::mad::mad:

το προδερμ το απορρυπαντικό για τα ρουχα 2 ευρώ κατω σε σχεση με γνωστό κ οικομικό σουπερ μαρκετ.

Τάχω πάρει στο κράνος με την κατάσταση. Από εκεί που ψώνιζα πρατήριο αεροπορίας και το καταευχαριστιόμουν, άρχισε ο ξύπνιος ο Βγενό να τους δίνει μέρος του μισθού σε κουπόνια για το Σκλαβενίτη... Συγχίστηκα τώρα... αλλά έτσι κι αλλιώς λίγο πριν τα Χριστούγεννα θα κάνω μια βόλτα, ειδικά για παπούτσια - ρούχα της κόρης-φορμάκια κλπ των μωρών αξίζει.

Και τα καθαριστικά ΟΛΑ όχι μόνο τα απορρυπαντικά, πολύ πολύ πιο κάτω από τα φθηνότερα της αγοράς.

καλημερα κοριτσια!!! χαθηκα γιατι νομιζα πως ειχα πληρωση το οτε κ μου το κοψανε κ δεν ειχα ιντερνετ.. κ μεσα σε ολα αυτα ειμαστε κ οι 4 αρρωστοι κ πηγα ροδο χθες να με δει ο γιατρος κ πνευμονολογος το μωρο καλα εχει καθαρισειοχι εντελως αλλα μου ειπε ο γιατρος οτι δεν το περιμενε να καθαρισει ετσι οπως ητανε μεσα σε μια εβδομαδα εβαλε 350γρ πηγε 2153 εγω εχασα 1 κιλο εκει που εβαλα 5 τωρα ειμαι στο συνολο 4. κ πηνω σιροπι για βηχα σπρευ κ αντιβιωση ειμαι χαλια.. ολες καλα η κατια πολυ καλα το μιχαλακι ψιλος!!!! φιλακια κοριτσια!!

ΧΑΧΑΧΑ...

Περιττό να σας πω ότι την έχουμε πατήσει ΑΠΕΙΡΕΣ φορές.

Αν κάνω καιρό να μπω, μπορείτε να υποθέσετε ότι κάλλιστα κι εγώ τέτοια ιστορία θα έχω πάθει...

Πολύ ευχάριστα τα νέα της μπέμπας σας.

Για τα άλλα περαστικά σας κ γρήγορα!!!

Βλέπω οτι καποιες ετοιμάσατε βαλίτσες, εγω οχι ακόμα. σερβιετες σε σουπερ μαρκετ υπαρχουν ειδικές;;; ψαχνω αλλά δεν εχω βρει, μονο τις κανονικες για την περιοδο κ οι αλλες για ακρατεια (που φορανε τα γεροντακια), εσεις ποιες εχετε παρει;;;;

Τις πρώτες 1-2 μέρες θα χρειαστείς (ΙΣΩΣ) έξτρα σερβιετάρες. Αν γεννάς σε ιδιωτικό σου τις παρέχουν οπότε δεν χρειάζεται να προμηθευτείς. Τις επόμενες, ότι χρησιμοποιούσες κ κανονικά στην περίοδο.

Εγώ έχω ετοιμάσει το βαλιτσάκι με τα καλλυντικά για τη βαλίτσα. Συμπτωματικά έχω βάλει και μερικές σερβιετάρες, (μόνο κ μόνο γιατί τις είχα από τη λαπαροσκόπηση που είχα κάνει πέρυσι κ μου είχαν μείνει) κι ένα πακέτο everyday normal (αυτές που έπαιρνα).

Όσο για τις πάνες, εγώ σκοπεύω να παραγγέλνω από άμαζον που έχουν πολύ καλές τιμές. Το κάνει και ένας συνάδελφος και είναι πολύ ευχαριστημένος. Σου τις φέρνουν και σπίτι, ούτε να κουβαλάς ούτε τίποτα!

Επισκεφτείτε και το www.welovebabies.gr

Η αδερφή μου από εκεί παραγγέλνει κ είναι πολύ ευχαριστημένη.

Στα δίδυμα κάνουν έξτρα έκπτωση 10%!!!

Πρόσφατα είχε κ διαγωνισμό για να κερδίσεις τις πάνες ενός ολόκληρου χρόνου. Δεν ξέρω αν τον έχει ακόμα...

Didi κοπέλα μου, τι να πω.

Από τότε που μιλάγαμε στο "μετά την εμβρυομεταφορά" με ξεσήκωνες.

Ότι και να λέγαν οι άλλες, με τα δικά σου κόλλαγα.

Κουβέντα κ καταστροφή είσαι (για μένα).

fgFzp3.png

pAfOp2.png

κοριτσακιαααααααα γειαααααααααα..γυρισα σπιτι...εφαγα....πηγα στο νεο σπιτι που ηταν μαστορες....!!κ προχωραμε τελεια...!τωρα παμε να παρουμε κ τα πλακακια του μπανιου κ απο Δευτερα ερχεται ο πλακας κ σε 10 μερες θα εχουν μπει τα πλακακια..ευτυχως για πλακα βρηκαμε τον αδερφο ενος φιλου κ θα παρει ενδεικτικα μονο μερικα μεροκαματα...!!αχχχχ ειμαι πολυ χαρουμενη κ ας φευγουν τα λεφτα σαν νερακι...!!

σας φιλω κοριτσακια μουυυυυυυ...!!παμε να το ψωνισουμε τωρα..κ αυριο θα βαλουμε κ αλλες γυψοσανιδες...!!μπηκαν σημερα 4....!:D:D

Jr39p2.png

η γειτονησα μου ειναι στρατιοτικος ο αντρας της ! θα την ρωτησω αν ειναι να μου τα παιρνει και να της δινω λεφτα

αν εχουμε φυσικα και στρατιωτικο πρατηριο στη ροδο

αυτα που πηρα ειναι 28 πανες σε τιμη 4,15 με 1 ευρω εκπτωση(0,14 η πανα)

σιγα σιγα πρεπει να αρχισουμε να παιρνουμε

και πιο πολυ εσυ που εισαι λιγο πιο μποροστα απο εμενα!!!

αυτα που ειδες εσυ ομως βγαινει η πανα το ιδιο με αυτα που πηρα

(0,14 η πανα)

Μπορεις να πεις στην γειτονισσα σου να πατε μια μερα παρεα (σε μας ουτε καν ελεγξαν ταυτοτητα, τιποτα χυμα μπηκαμε, δηλαδη κ οποιος αλλος πολιτης εμπαινε κ ψωνεζε) κ να δεις τι τιμες παίζουν κ να σημειώσεις ποια πραγματα θελεις κ να τις λες οταν θες.

Τα 28 τμχ εκαναν 5,40 σε σουπερ μαρκετ, τα 46 τμχ 6,66 στο πρατηριο, δεν εκανα υπολογισμό ακριβως αλλα νομιζω οτι ειναι πιο οικονομικα.

Cristy περυσι τετοιο καιρο ειχαμε παει στο πρατηριο της αεροποριας (καπου βουλιαγμενης ειναι ή γλυφαδα, δεν θυμαμαι) κ τρελαθήκαμε απο τις τιμες. δεν ειχαμε παει στο σουπερ μαρκες να δουμε, αλλά εκει που ειναι τα ρουχα παπουτσια κλπ. μας λενε καποιοι, καλά τωρα το θυμηθηκατε, κ εγω τους λεω τωρα μας χτυπησε η κριση πολύ κ ψαχνόμαστε περισσοτερο.

as1cOB38pj-0000MDAwNzM4OGR8MDAwMDQ1ZGJ8byBtcGVtcGlzIG1hcyEhISEh.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...