Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Alex@ είπε:

Γύρισα σήμερα από το ραντεβού με τον γιατρό, προχωράμε καλα, οι παλμοί μας.οπως πρέπει κ η ανάπτυξη τους όπως πρέπει κ αυτή με την εβδομάδα που είμαι. Επίσης κ τα δύο μεγαλώνουν μέχρι στιγμής το ίδιο. Τη μεθεπόμενη Παρασκευή πάω για την αυχενική!!! Τα συμπτώματα έχουν υποχωρήσει τελείως θα έλεγα, μόνο κάποιες στιγμές να με πιάσει κάποια αδιαθεσία!!

Τι ωραία νέα! Με το καλό να κάνεις και την αυχενική σου! Τώρα αν θυμάμαι καλά έχουμε μια βδομάδα διαφορά εσύ πιο μπροστά. Οπότε τώρα είσαι 10βδ και 5μερων σωστά; Και εγώ έχω ραντεβού με τον γιατρό την τρίτη και έχω φουλ άγχος. Πόσους παλμούς είχατε; 

Cafe ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2013

mpiskotaki

Recommended Posts

ολοι ιδιοι ομως! κι ο δικος μου θελει σε ενα ξωκλησι στην Κρητη... του λεω ποιος θα ρθει? οποιος θελει, μου απανταει! καλυτερα λεει, θα ναι και οικογενειακα... εννοει βεβαια τη δικη του οικογενεια, γιατι η δικη μου ειναι αθηνα, θεσσαλια, πελοποννησο...

εμενα μου ειπε θα βαλει πουλμαν!

τι να πω;; δεν μπορω να του κανω και γλυκες να του αλλαξω γνωμη!

μετα την γεννα ελπιζω να τα καταφερω;)

το κοριτσάκι μας

029ed13ffd.png

το αγορακι μας

event.png

Θεε μου σε ευχαριστω...................

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• didi&k

1558

• κατια_82

1457

• ritsa3

1342

• markela35

801

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

ομορφο ειναι το δωματιο αλλα γιατι δεν το θελει;;;

κατι παρομοιο εχει η παιδιατρος μας και ολα τα παιδια το χαζευουν!

το κοριτσάκι μας

029ed13ffd.png

το αγορακι μας

event.png

Θεε μου σε ευχαριστω...................

ολοι ιδιοι ομως! κι ο δικος μου θελει σε ενα ξωκλησι στην Κρητη... του λεω ποιος θα ρθει? οποιος θελει, μου απανταει! καλυτερα λεει, θα ναι και οικογενειακα... εννοει βεβαια τη δικη του οικογενεια, γιατι η δικη μου ειναι αθηνα, θεσσαλια, πελοποννησο...

παντως νομιζω οτι ειναι πολυ ωραια σε ξωκλησι ή μοναστηρι. εμεις με το καλό θα το βαπτισουμε σε μοναστηρι, γιατι το εχουμε τάξει εδω κ πολλά χρόνια πριν παντρευτούμε, οτι θα το βαπτισουμε εκει κ θα βαλουμε το ονομα της Παναγίας. αν ειναι κοριτσι θα το πουμε Μαρια-Αννα, αν ειναι αγόρι Παναγιώτη ή Μαριο

as1cOB38pj-0000MDAwNzM4OGR8MDAwMDQ1ZGJ8byBtcGVtcGlzIG1hcyEhISEh.gif

και εγω εχω βαπτισει το ανηψακι μου απο την κουνιαδα μου , το βλεπω συχνα αλλα επιεδη ειναι διδυμα δεν τον ξεχωριζω απο τον αλλο μου τον ανηψιο! αυτος ομως με λεει νονα οταν θελει καμια χαρη, μπορει να ειναι 3 ετων αλλα ειναι ενας γαλυφης!

παντος τα ανηψια μου δεν τα ξεχωριζω , δεν εχω αδυναμια σε καποιο πιο πολυ, τωρα που θα κανω και το 2ο μωρο δεν ξερω αν θα ξεχωριζω τα παιδια μου, ας πουμε η πεθερα μου εχει αδυναμια στον αντρα μου απο τα παιδια της και αυτο φαινετε , και ειναι και ασχημο

!

αυτο που λες για το ανηψακι σου που σε φωναζει κι αυτο νονα:

του αντρα μου η νονα ειναι αθηνα και δεν εχει καμια σχεση με την νονα του

της αδερφης του η νονα ειναι ροδο και εχει επαφες μαζι τους και τους φωναζει νονα -νονε

του εκανα παρατηρηση οτι αφου δεν ειναι νονοι σου γιατι τους λες ετσι? και μου λεει ετσι εμαθα απο μικρος

ο κακομοιρος δεν ειχε νονα διπλα του και φωναζε νονα την νονα της αδερφης του!:D:D:D:D

οσο για τα ανηψακια μου ουτε εγω εχω καποια παραπανω αδυναμια σε κανενα απο τα 3 (τα λεω ανηψακια αλλα κανονικα ειναι της 1ης ξαδερφης μου τα μωρα η οποια ξαδερφη μου ειμαστε τοσο δεμενες σαν αδερφες)

αλλα αυτο με τρομαζει κι εμενα.. δεν θελω δευτερο παιδι για να μην μοιρασω την αγαπη μου....

UzVGp2.png

ομορφο ειναι το δωματιο αλλα γιατι δεν το θελει;;;

κατι παρομοιο εχει η παιδιατρος μας και ολα τα παιδια το χαζευουν!

οπως εγραψα κ παρακατω , γιατι εχει γουρουνια κ αγελαδες κ θεωρει οτι δεν ειναι κ πολύ ωραιο για δωματιο. του ειπα να μου πει ιδεες κ να το συζητησουμε, αλλα ακόμα μου λεει....χαχαχαχα. γι αυτό λεω οτι το δικο μου θα περασει ;)

Διαφημίσεις

αλλα αυτο με τρομαζει κι εμενα.. δεν θελω δευτερο παιδι για να μην μοιρασω την αγαπη μου....

η αγαπη δεν μοιραζεται... ειναι η ιδια για ολα τα παιδια της μαμας! απλα καθε φορα που καποιο θα χρειαστει λιγο παραπανω προσοχη, στοργη, φροντιδα, αυτη το κανει γιατι ειναι το ενστικτο που την καθοδηγει... ειμαι απο πολυτεκνη οικογενεια και αυτο μπορεις να το δεις πιο καθαρα σε μεγαλες οικογενειες! ευχομαι, αν και ξερω οτι ειναι δυσκολο λογω τραχηλου, να με αξιωσει ο Θεος να κανω κι αλλα παιδακια και μονο η οικονομικη και κοινωνικη κριση που ζουμε με φοβιζει!!!

1lqJp2.png

EO6lp3.png

δεν νομιζω οτι μοιραζεται η αγαπη κ ειδικα αν τα παιδια εχουν πολύ μικρη διαφορα ηλικιας. Θα τα μεγαλώσεις μαζι κ δεν θα προλαβεις να αναπτυξεις αδυναμιες. εμεις ειμαστε 3 αδερφια, με την αδερφή μου έχω 6 χρόνια διαφορα κ με τον αδερφό μου 9. Μεχρι να γεννηθουν τ αδερφια μου οι γονεις ηταν κολλημενοι σε μενα, οτι ηθελα εγω. κατι που ακομα κ τωρα καπως συνεχίζεται. ενω στα αδερφια μου μεχρι να μεγαλωσει λιγο η αδερφή μου, τσακ πεταχτηκε ο μόρτης....χαχαχα...δεν μπορούσαν να μην ασχολούνται ουτε με το ενα ουτε με το αλλο, γιατί καθένα είχε τα νάζια της ηλικιας του.

Μακάρι ο Θεός (κ η τσέπη μου) να με αξιώσει να κάνω αρκετα παιδιά

Εμείς θα τα βάλουμε στο ίδιο δωμάτιο, οπότε αν είναι πάλι κοριτσάκι δε θα αλλάξουμε πολλά πράγματα απλά θα πάρουμε άλλο ένα κρεβατάκι-κούνια...αν είναι αγοράκι όμως θα χρειστούμε μερικές αλλαγές...

487Yp3.png

cYn6p3.png

οταν εκανα το γιο μου ελεγα δεν θα κανω αλλο παιδι κ μετα αυτος τι θα γινει?? κ πολλα κ διαφορα μετα απο 2 χρονια ηθελα να κανω δευτερο εε το τριτο ηρθε χωρις να το μελετησουμε.. ολα τυχερα ειναι.. εδω μια κοπελα γεννησε το μωρακι της κ οταν ηταν 2-3 μηνων εμηνε παλι εγκυος κ τωρα τα παιδια της θα πηγαινουν μια ταξη μαζι σαν δυδιμα..

yEZHp2.png

Q4UYp3.png

XJkwp3.png

κοριτσια σας αφήνω. ερχεται ο αντρουλης κ θα στρωσω τραπεζι για φαγητο. εγω βεβαια εχω φαει 2 πιατα φακες, αλλα δεν με πιανουν καθολου, παλι πεινάω!!!!!

καλο μεσημερι σε όλες!

Διαφημίσεις

προσκητηρια δεν εχω βρει να μου αρεσου και να ειναι οικονομικα!:(

αλλα για ολα τα υπολοιπα ειμαι σε καλο δρομο!

θελω να το κανω Χριστουγεννα αλλα ο αντρας μου δεν θελει

( αν ειναι κοριτσι θα ειναι χρυσουλα )

και για γλυκακι εχω σκεφτει μελομακαρονο με κουραμπιε σε κουτακι!

αλλα ειπαμε ο ροδουλος κανει ναζια γιατι συνηθως τα >χριστουγεννα εχουν δουλειες ! ( Συνηθως- τωρα με την κρηση εχουν αλλαξει τα πραγματα)

εκεινος το εχει φανταστει αλλιως

θελει να παμε καλοκαιρι εκτος αθηνων σε κανενα μοναστηρι

μου αρεσει η ιδεα αλλα σκεφτομαι τους καλεσμενους που δεν θα μπορεσουν να ερθουν!

:D:D:D:D ετσι σκεψου : λιγοτεροι καλεσμενοι=λιγοτερα εξοδα :D:D:D

και εγω θελω καλοκαιρι και μοναστηρι(σκεφτομαι ενα που ειναι διπλα σε θαλασσα)

για γλυκακι εχω σκεφτει cupcake (θα τα φτιαξω εγω) με γαλαζια ζαχαροπαστα απο πανω (να με βοηθησει η ξαδερφη μου κιολλας που ξερει)

οσο για τα προσκλητηρια κι αυτα εγω θα τα κανω! εχω ηδη σου λεω σκεφτει τα προσκλητηρια πως θα τα κανω:D (θα τα φτιαξω -εκτυπωσω τα παντα εγω)μονο τα λογια μεσα δεν εχω σκεφτει:D

UzVGp2.png

Σου εδωσε μέλι??? Τι το εχει στο ιατρειο και το δινει ετσι?? Καλο κι αυτο!! Θελω κι εγω γιατρο με μελι!!!

Πο πο ζαλιστηκα με τα μωρουδιακα!! Εγω εχω στο νου (αν ειναι κοριτσι φυσικα) πολυ ρομαντικο στυλ για το δωματιο, τη κουνια την εχουμε ασπρη οποτε θα παιξουμε με τα χρωματα...ροζ, φουξια κτλ. Βρηκα και μια μπογια με στρας που την παιρνας απο πανω απο το χρωμα...τελεια!! Θα βαλω τον αντρα να τα κανει ολα!

εμενα ειχε κατι καλυτερο απο μελι:D ειχε σοκολατενια πουρακια απο ζαχαροπλαστειο!!! η ριτσα μπορει να τα ξερει του χατζηφωτιου , ε ριτσα δεν ειναι απαιχτα αυτα τα πουρακια?

η μπογια που λες ακουγεται ΤΕΛΕΙΑ!!!!! με το καλο ολες μας να ξεκινησουμε την διακοσμιση του παιδικου!!! αφου σιγουρεψουμε ολες το φυλο :D

UzVGp2.png

καλα ηταν didi moy αλλα λιγο οπως παντα! Επιστροφη στη δουλεια με το φοβο συγχωνευσεων, μειωσεων και απολυσεων!!

ωχ... καταλαβα... σε τραπεζα δουλευεις?

ευχομαι ολα να πανε καλα ! δυσκολα τα πραγματα ρε κοριτσια , αυτοι μια χαρα εχουν τα λεφτακια τους , εμεις την πληρωνουμε τη νυφη...:mad:

UzVGp2.png

τα cupcakes ειναι πολυ ωραια και οικονομικη λυση, αν τα φτιαξεις μονη σου! και αρεσουν σε μικρους και μεγαλους το ιδιο!

σκεφτομαι να κανω απλα τη συνταγη που κανω τα κεικ μου

πρεπει να κανω κατι διαφορετικο? υπαρχουν ειδικες συνταγες για το κεικ αυτο?

εχω φαει απο μαγαζι που φτιαχνει τετοια ειδη και ειχε γεμιση με σοκολατα , βανιλια , φρουτα του δασους, κτλ

για οικονομικη λυση σκεφτηκα σκετο τη συνταγη του κεικ και μια ζαχαροπαστα απο πανω

UzVGp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...