Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Κάθε γιατρός διαφέρει από τον άλλον !

ειναι πολύ ευχάριστο που θέλει να σου κάνει όλες τις εξετάσεις μαζί για να αποφύγει οποιαδήποτε άλλη αποτυχία ! Μπορεί και το οικονομικό να το προσαρμόσει βέβαια περνώντας τα όλα σε μια εξέταση!

Εγώ έχω κάνει αυτή την στιγμή την 4η έμβρυο μεταφορά μου έπειτα και από αγωγή για το μικροβιωμα! 
      Υστεοσκοπηση δεν έχω κάνει ήταν προς το παρών αρνητικός! Διότι πέρα από τις αποτυχίες δεν έχω αλλά συμπτώματα!

Cafe ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2013

mpiskotaki

Recommended Posts

Καλημερα ομορφιες μου! Καλημερα στα μπεμπακια σας!

Δεν εχω βρει ακομα το χρονο να σας γραψω... αλλα το νεογεννητο δεν εχει ακριβως προγραμμα!!! ξεκουραστειτε... γιατι εχει ξενυχτια φουλ! ειναι ομως ΥΠΕΡΟΧΑ!!! δεν κλαιμε... απλα γκρινιαζουμε για αγκαλια, χαδακια και φιλια συνεχεια! οι μαιες στο λητω μου ειπαν οτι θα τον κανω "μαμακια"... αλλα το εχει και το εχω αναγκη και εγω!!! θηλαζουμε καθε 1,5-2 ωρες... και ηδη ανεβαινει η ζυγαρια μας! ...του μπεμπη! γιατι εγω εχασα ηδη 8 απτα 14 κιλα με τη γεννα! και τωρα που ειπα γεννα, μην κοιτατε εμενα που εγραψα "γεννησα δυσκολα"... ειδικη περιπτωση σε ολα μου! σημασια εχει οτι μεχρι να τα καταφερω (και το κανα με πιστη σ'αυτο! ) γεννησαν με φτ διπλα μου αλλες 10-15 κοπελες (εκανα και 12 ωρες εγω...) και ολες αρκετα γρηγορα και ευκολα! οποτε θελω να στε αισιοδοξες! να το ζησετε χωρις φοβο! και με την ευχη και την ευλογια της Παναγιας θα βρεθειτε μανουλες, ισως λιγο ταλαιπωρημενες αλλα τρισευτυχισμενες! τα φιλια του Μιχαλιου μου σε ολες!!!:tongue:

Καλημέρα Κάτια και Μιχαλιό! Έχεις ξεχάσει τι θα πει ύπνος ε; Εντάξει, άμα είναι για χαδάκια και φιλάκια, χαλάλι! Και είναι και φαγανός ε; Κάθε 2 ώρες, μπράβο! Να τον κακομάθεις όσο θες, σας αξίζει και στους 2!

Για τη γέννα που λες, σίγουρα κάθε περίπτωση είναι διαφορετική αλλά τουλάχιστον αν και ταλαιπωρήθηκες, κατάφερες και γέννησες φυσιολογικά όπως ήθελες! Και σίγουρα τα μαγουλάκια και τα μπουτάκια του Μιχαλιού σε αποζημιώνουν κάθε μέρα! :tongue:

Καλή ξεκούραση και όποτε θες, εμείς εδώ είμαστε και μεγαλώνουμε περιμένοντας να ζήσουμε κι εμείς τη δική σου ευτυχία!

as1cOB80g410000MDAwOGQ0fDAwNzk1N2R8aSBtcGVtcGEgbWFzIGVpbmFp.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• didi&k

1558

• κατια_82

1457

• ritsa3

1342

• markela35

801

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Κατ εγω τα εχω παρει ολα εκτος απο σερβιετες κ πανες για το μωρο..!αχαχαχαχα...!καλο θα ειναι να ετοιμαζεσαι αλλα με το πασο σου ....χαλαρα...εμενα η μαμα μου με ζαλισε κ τα φτιαξαμε αλλιως ακομα κ εγω δεν θα ειχα κανει τιποτα....!!αχαχαχα!:D:D

ΚΑΤΙΑ ΜΟΥ Κ ΜΙΧΑΛΙΟ....καλημερα κ απο εμας...ηταν αναμενομενο οτι το παιδι θα γινει μαμακιας...κ αυτο μας αρεσει ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΓΙΝΟΥΜΕ Κ ΕΙΣΑΙ ΗΔΗ ΜΑΝΟΥΛΑ...!!αχαχαχαχα!τελεια κ τα ξενυχτια..κ η γεννα κ ολα αφου εχεις αγκαλιτσα τον μικρουλη σου να σου αναζηταει χαδια.....:D:D

οποτε βρεις χρονο περιμενουμε πολλα..προς το παρον απολαυσε τον γιοκα σου κ εμεις ειμαστε εδω οποτε βρισκεις χρονο..!φιλακιααααααααααααααααααααα κ στους 2 σας κ απο τους 2 μας....:D

Κατια μου ΝΑ ΣΑΣ ΖΗΣΕΙ!!!!!!!!!!!!!!!!!! Να ειναι γέρος και καλοτυχος!!!!! Σας εύχομαι μεσα απο την καρδιά μου να είστε ευτυχισμένοι!!!!!!! Αντε και στα δικα μας οι υπόλοιπες!!!!!!!!

ODhsp2.png

as1cOCA0g410000NDczOTBifDU3YmR8U2UgcGVyaW1lbm91bWUgc2UuLi4.gif

Καλημερα κι απο μενα και καλο Σ/Κ! Για να εχετε μια ιδεα τι μπορει να προκυψει στην εγκυμοσυνη, σας ενημερωνω για τη δικη μου κατασταση.. Απο την προηγουμενη παρασκευη ειχα (και εχω) αφορητους πονους στη μεση, συγκεκριμενα στη δεξια πλευρα. Τελικα χτες μετα απο επισκεψη μου στα επειγοντα του Ελενα, διαπιστωθηκε οτι ειναι το νεφρο μου και μου εδωσαν αντιβιωση.. Εφτασαν στιγμες που πονουσα τοσο πολυ, ωστε εκανα συνεχεις εμετους (9-10) και εμενα 24ωρα ξυπνια απο τους πονους.. Το μονο που με ειχε βοηθησει ηταν ενα υποθετο Voltaren, το οποιο ομως απαγορευεται στην εγκυμοσυνη. Επομενως απο χτες προσπαθω να την παλεψω με αμοξιλ και μπουσκοπαν, και την απαραιτητη θερμοφορα βεβαια.. Προκαλειται ολο αυτο απο την πιεση που ασκει η μητρα στα νεφρα καθως μεγαλωνει.. Ελπιζω να μη προκυψει σε καμια σας κατι αντιστοιχο! Φιλια

as1cOB50g410002MDAwMDYxMmR8MDAwMTUxMmJ8SWhyIFRleHQ.gif

1406866wrgtv3zfyp.gif

καλημερα και καλο σαββατοκυριακο!!!

διδυμακι σε επιασε το συνδρομο της μαγειρικης!!!εγω θελω να μαθω να φτιαχνω μπισκοτοσπιτα.....(για τα χριστουγεννα)

μαρκελακι μου εχω πολυ καιρο να σε πευχω ! ρε κορισακι ποτε θα χαλαρωσεις λιγο??????ξεπατωνεσαι στη δουλεια ξεπατωνεσαι και στη γυμναστικη!!!!

κριστυ μου χιλια συγνωμη .... δεν ηθελα να σε κανω να νιωσεις τοσο ασχημα... ελπιζω να μην σου μεινει τραυματικη εμπειρια ο τερκενλης και μετα απο χρονια λες"ηταν μια λιχουδω που ειχα γνωρισει και με ξελογιαζε"

ελενη μεγεια το δωματιακι του μπεμπη σας!!!

εμενα σημερα θα ερθει ο πεθερος να στοκαρει! απο τν Αυγουστο τους ελεγα να το βαψουμε πριν πιασουν οι βροχες!! τεσπα... ας μην επεκταθω πρωινιατικα!

κατ μου ειχα ρωτησει το γιατρο αν υπαρχει περιπτωση τωρα που εχει παρει θεση με το κεφαλι κατω αν υπαρχει περιπτωση να παρει ισχυακη θεση και μου ειπε αποκλειετε πολυ σπανιο, αλλα και παλι μας λεει δεν εχει σωστη θεση ο πωπουδακος κοιταει δεξια , πρεπει να γυρησει αριστερα μας ειπε

οταν θα μπω στο μηνα μου να περπαταω 1 ωρα την ημερα, τωρα να μην περπαταω πολυ. και τα ποδαρακια του τα εχει περισσοτερο κατω μες την μουρη του βλεπω συνεχεια να τα πεταει προς τα εξω!!!εμενα ρε κοριτσια με ενοχλει κατι στο στομαχι, νομιζω πωπουδακος του μου το πιεζει προς τα πανω και νιωθω το στομαχι μου να ακουμπαει στα πλευρα μου... κουφο?

real thing κολλησες κι εσυ με το τσουρεκι ε? τι να κανω ειμαι λιχουδω! θελω να τρωω τα παντα... σημερα θα φαω τουρτα , χθες ειχε γενεθλια η ανηψια του αντρα μου και μελλοντικη νονα του γιου μου!!! ονειρευομαι τουρτα!!!!!!!!!!!!!!! ελπιζω να ειναι σοκολατα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

φουσκιτσα μου τι τελεια θα μυρησει το σπιτι μωρουδιλα!!!! με το καλο να ερθει και ο μπεμπης σας!!!!

σαπι μου περαστικα σου!!! μηπως ειναι καμια ουρολοιμοξη?? συμβαινει συχνα στην εγκυμοσυνη! περιμενουμε νεα σου!!για τις ξυνιλες πινω γαλα αλλα βοηθαει για λιγο μετα επανερχονται ο γιατρος μου ειπε μπορω να παιρνω μαλοξ αλλα δεν θελω

απλα κανω υπομονη! του ειπα οτι με ανακουφιζει να ειμαι ανασκελα αλλα μου ειπε να μην ειμαι ανασκελα μονο πλαγια και τωρα απο την παρασκευη μονο πλαγια κοιμαμαι και αν εχω και ξυνιλες.... χ$σε μεσα πολυχρονη!

κατια μου διαβασα τα νεα σου και κατασυγκινηθηκα!!!κλαψ απο χαρα:D

δεν ξερω τι να πω εχω χασει τα λογια μου με τον μιχαλιο!!!!!!!τα φιλια μου!!!!!!!!!!!

κατια μου μου ηρθε μια απορια , το μπανακι ειναι ευκολο??? αγχωνομαι πως θα κανω τον μπεμπη μου μπανιο ειπα στη μαια που γνωρισα και μας εδειξε πως κανουμε μπανιο το μωρακι να ερθει σπιτι μου να μεινει για τον πρωτο μηνα!

κοριτσια κι εγω εχω χθεσινα νεα και πολλα!

1. παραγγειλμε τη συρταριερα , θα ειναι εδω σε 5 μερες

2. πηρα τα πρωτα μπεμπιλινο του μπεμπη!!!!

3 ειχα δεκατα 37,4 και μου ειπε ο γιατρος να παρω 2 ντεπον των 500

του λεω να μην παρω 1? και μου λεει βρε ο γιατρος σου ειμαι δεν ξερω

και πηρα τελικα 2 με βαρια καρδια αλλα μου εφυγαν και τα δεκατα και ειμαι μια χαρα!

UzVGp2.png

Διαφημίσεις

Καλημερα κι απο μενα και καλο Σ/Κ! Για να εχετε μια ιδεα τι μπορει να προκυψει στην εγκυμοσυνη, σας ενημερωνω για τη δικη μου κατασταση.. Απο την προηγουμενη παρασκευη ειχα (και εχω) αφορητους πονους στη μεση, συγκεκριμενα στη δεξια πλευρα. Τελικα χτες μετα απο επισκεψη μου στα επειγοντα του Ελενα, διαπιστωθηκε οτι ειναι το νεφρο μου και μου εδωσαν αντιβιωση.. Εφτασαν στιγμες που πονουσα τοσο πολυ, ωστε εκανα συνεχεις εμετους (9-10) και εμενα 24ωρα ξυπνια απο τους πονους.. Το μονο που με ειχε βοηθησει ηταν ενα υποθετο Voltaren, το οποιο ομως απαγορευεται στην εγκυμοσυνη. Επομενως απο χτες προσπαθω να την παλεψω με αμοξιλ και μπουσκοπαν, και την απαραιτητη θερμοφορα βεβαια.. Προκαλειται ολο αυτο απο την πιεση που ασκει η μητρα στα νεφρα καθως μεγαλωνει.. Ελπιζω να μη προκυψει σε καμια σας κατι αντιστοιχο! Φιλια

1477902wfa3asny8r.gif

κοριτσακι μου περαστικα σου κοριτσακι μου!

UzVGp2.png

Ωχ, περαστικά σου! Άσε, είναι τόσο μεγάλη η αλλαγή στο σώμα μας που μπορεί να μας επηρεάσει με διάφορους τρόπους...
1477902wfa3asny8r.gif

κοριτσακι μου περαστικα σου κοριτσακι μου!

Σας ευχαριστω! Με το ζορι κρατιεμαι να μη ξαναπαρω Voltaren, ποναω παρα πολυ και δεν με βοηθαει τπτ πλεον...

Σας ευχαριστω! Με το ζορι κρατιεμαι να μη ξαναπαρω Voltaren, ποναω παρα πολυ και δεν με βοηθαει τπτ πλεον...

Η αντιβίωση που σου έδωσαν δε σε έχει πιάσει καθόλου; Υπομονή και θα περάσει...

Κοριτσάκια, έχω αρχίσει να σκέφτομαι πως η Ρίτσα έχει εγκασταθεί στη Ρόδο... Ελπίζω να είναι όλα καλά... Είναι και το 3ο της και πολλές φορές έρχονται πιο νωρίς τα μωράκια...

Ντίντι καλημέρα!

Κι εμένα μου είπε ότι έχει περιθώριο να ξαναγυρίσει αλλά μάλλον όχι... Αλλά από τότε που γύρισε νιώθω πολύ πιο ανάλαφρη, δε με πιέζει κάπου! Και λίγες ξυνίλες που είχα, έχουν σταματήσει τώρα, φτου φτου!

Διαφημίσεις

Η αντιβίωση που σου έδωσαν δε σε έχει πιάσει καθόλου; Υπομονή και θα περάσει...

χτες ξεκινησα να την παιρνω, δεν εχουν φανει ακομα αποτελεσματα.. Θα περασει η θα με παει ετσι μεχρι τελους?

Καλως ήρθες στοκλαμπ. τελικα ειμαστε πολλές που αντιμετωπίζουμε κολικό στο νεφρό. τον αυγουστο μ επιασε πρωτη φορά, κ εκλεγα απο τον πόνο. πηγα στο νοσοκομειο αλλά πετρα δεν βρήκα, 2 μερες μετα πηγα σε εξωτερικό ουρολόγο κ βρηκε 5 χιλ πετρα στο δεξιό νεφρό. κ εγω βοσκοπαν σε χαπι παίρνω, αλλά μου ειπε κ ο γυναικολόγος μου, οτι οτν με πιανει εντονος πονος να κανω ενεση βοσκοπαν κ τιποτα αλλο. πολύ νερό (περίπου 4 λιτρα τη μερα) κ ανθρακουχο νερό. ετσι εχω ηρεμήσει κ απλά με πιανει που κ που ενας μικρος πόνος, αλλά υποφερτός κ δεν χρειαζεται φαρμακο.

Βλέπω οτι καποιες ετοιμάσατε βαλίτσες, εγω οχι ακόμα. σερβιετες σε σουπερ μαρκετ υπαρχουν ειδικές;;; ψαχνω αλλά δεν εχω βρει, μονο τις κανονικες για την περιοδο κ οι αλλες για ακρατεια (που φορανε τα γεροντακια), εσεις ποιες εχετε παρει;;;;

as1cOB38pj-0000MDAwNzM4OGR8MDAwMDQ1ZGJ8byBtcGVtcGlzIG1hcyEhISEh.gif

καλημερα κοριτσια!!! χαθηκα γιατι νομιζα πως ειχα πληρωση το οτε κ μου το κοψανε κ δεν ειχα ιντερνετ.. κ μεσα σε ολα αυτα ειμαστε κ οι 4 αρρωστοι κ πηγα ροδο χθες να με δει ο γιατρος κ πνευμονολογος το μωρο καλα εχει καθαρισειοχι εντελως αλλα μου ειπε ο γιατρος οτι δεν το περιμενε να καθαρισει ετσι οπως ητανε μεσα σε μια εβδομαδα εβαλε 350γρ πηγε 2153 εγω εχασα 1 κιλο εκει που εβαλα 5 τωρα ειμαι στο συνολο 4. κ πηνω σιροπι για βηχα σπρευ κ αντιβιωση ειμαι χαλια.. ολες καλα η κατια πολυ καλα το μιχαλακι ψιλος!!!! φιλακια κοριτσια!!

yEZHp2.png

Q4UYp3.png

XJkwp3.png

1406866wrgtv3zfyp.gif

καλημερα και καλο σαββατοκυριακο!!!

διδυμακι σε επιασε το συνδρομο της μαγειρικης!!!εγω θελω να μαθω να φτιαχνω μπισκοτοσπιτα.....(για τα χριστουγεννα)

μαρκελακι μου εχω πολυ καιρο να σε πευχω ! ρε κορισακι ποτε θα χαλαρωσεις λιγο??????ξεπατωνεσαι στη δουλεια ξεπατωνεσαι και στη γυμναστικη!!!!

κριστυ μου χιλια συγνωμη .... δεν ηθελα να σε κανω να νιωσεις τοσο ασχημα... ελπιζω να μην σου μεινει τραυματικη εμπειρια ο τερκενλης και μετα απο χρονια λες"ηταν μια λιχουδω που ειχα γνωρισει και με ξελογιαζε"

ελενη μεγεια το δωματιακι του μπεμπη σας!!!

εμενα σημερα θα ερθει ο πεθερος να στοκαρει! απο τν Αυγουστο τους ελεγα να το βαψουμε πριν πιασουν οι βροχες!! τεσπα... ας μην επεκταθω πρωινιατικα!

κατ μου ειχα ρωτησει το γιατρο αν υπαρχει περιπτωση τωρα που εχει παρει θεση με το κεφαλι κατω αν υπαρχει περιπτωση να παρει ισχυακη θεση και μου ειπε αποκλειετε πολυ σπανιο, αλλα και παλι μας λεει δεν εχει σωστη θεση ο πωπουδακος κοιταει δεξια , πρεπει να γυρησει αριστερα μας ειπε

οταν θα μπω στο μηνα μου να περπαταω 1 ωρα την ημερα, τωρα να μην περπαταω πολυ. και τα ποδαρακια του τα εχει περισσοτερο κατω μες την μουρη του βλεπω συνεχεια να τα πεταει προς τα εξω!!!εμενα ρε κοριτσια με ενοχλει κατι στο στομαχι, νομιζω πωπουδακος του μου το πιεζει προς τα πανω και νιωθω το στομαχι μου να ακουμπαει στα πλευρα μου... κουφο?

real thing κολλησες κι εσυ με το τσουρεκι ε? τι να κανω ειμαι λιχουδω! θελω να τρωω τα παντα... σημερα θα φαω τουρτα , χθες ειχε γενεθλια η ανηψια του αντρα μου και μελλοντικη νονα του γιου μου!!! ονειρευομαι τουρτα!!!!!!!!!!!!!!! ελπιζω να ειναι σοκολατα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

φουσκιτσα μου τι τελεια θα μυρησει το σπιτι μωρουδιλα!!!! με το καλο να ερθει και ο μπεμπης σας!!!!

σαπι μου περαστικα σου!!! μηπως ειναι καμια ουρολοιμοξη?? συμβαινει συχνα στην εγκυμοσυνη! περιμενουμε νεα σου!!για τις ξυνιλες πινω γαλα αλλα βοηθαει για λιγο μετα επανερχονται ο γιατρος μου ειπε μπορω να παιρνω μαλοξ αλλα δεν θελω

απλα κανω υπομονη! του ειπα οτι με ανακουφιζει να ειμαι ανασκελα αλλα μου ειπε να μην ειμαι ανασκελα μονο πλαγια και τωρα απο την παρασκευη μονο πλαγια κοιμαμαι και αν εχω και ξυνιλες.... χ$σε μεσα πολυχρονη!

κατια μου διαβασα τα νεα σου και κατασυγκινηθηκα!!!κλαψ απο χαρα:D

δεν ξερω τι να πω εχω χασει τα λογια μου με τον μιχαλιο!!!!!!!τα φιλια μου!!!!!!!!!!!

κατια μου μου ηρθε μια απορια , το μπανακι ειναι ευκολο??? αγχωνομαι πως θα κανω τον μπεμπη μου μπανιο ειπα στη μαια που γνωρισα και μας εδειξε πως κανουμε μπανιο το μωρακι να ερθει σπιτι μου να μεινει για τον πρωτο μηνα!

κοριτσια κι εγω εχω χθεσινα νεα και πολλα!

1. παραγγειλμε τη συρταριερα , θα ειναι εδω σε 5 μερες

2. πηρα τα πρωτα μπεμπιλινο του μπεμπη!!!!

3 ειχα δεκατα 37,4 και μου ειπε ο γιατρος να παρω 2 ντεπον των 500

του λεω να μην παρω 1? και μου λεει βρε ο γιατρος σου ειμαι δεν ξερω

και πηρα τελικα 2 με βαρια καρδια αλλα μου εφυγαν και τα δεκατα και ειμαι μια χαρα!

ντιντι λες να παω να παρω μπειμπιλινο;;;; μηπως ειναι νωρις;;; κ βρηκα στο στρατιωτικό πρατηριο 46τμχ της libero 6,66 ευρώ κ εβλεπα οτι επαιρναν.

παρεπιπτώντος κοριτσια, οποια μπορει να πααει να ψωνισει σε στρατιωτικό πρατηριο να παει με χιλια. καναμε ερευνα κυριως για απορρυπαντικά, χαρτικα, σερβιάτες, πανες κ εχουν μεγαλη διαφορά με τα σουπερ μαρκετ.αναρωτιομασταν χθες γιατί δεν ειχαμε παει νωριτερα :mad::mad::mad:

το προδερμ το απορρυπαντικό για τα ρουχα 2 ευρώ κατω σε σχεση με γνωστό κ οικομικό σουπερ μαρκετ.

καλημερα κοριτσια!!! χαθηκα γιατι νομιζα πως ειχα πληρωση το οτε κ μου το κοψανε κ δεν ειχα ιντερνετ.. κ μεσα σε ολα αυτα ειμαστε κ οι 4 αρρωστοι κ πηγα ροδο χθες να με δει ο γιατρος κ πνευμονολογος το μωρο καλα εχει καθαρισειοχι εντελως αλλα μου ειπε ο γιατρος οτι δεν το περιμενε να καθαρισει ετσι οπως ητανε μεσα σε μια εβδομαδα εβαλε 350γρ πηγε 2153 εγω εχασα 1 κιλο εκει που εβαλα 5 τωρα ειμαι στο συνολο 4. κ πηνω σιροπι για βηχα σπρευ κ αντιβιωση ειμαι χαλια.. ολες καλα η κατια πολυ καλα το μιχαλακι ψιλος!!!! φιλακια κοριτσια!!

περαστικά Ριτσάκι σε όλη την οικογενεια, φανταζομαι οτι τωρα που παει ο μικρός στο σχολειο, θα σας φερνει ιωσουλες.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...