Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Κάθε γιατρός διαφέρει από τον άλλον !

ειναι πολύ ευχάριστο που θέλει να σου κάνει όλες τις εξετάσεις μαζί για να αποφύγει οποιαδήποτε άλλη αποτυχία ! Μπορεί και το οικονομικό να το προσαρμόσει βέβαια περνώντας τα όλα σε μια εξέταση!

Εγώ έχω κάνει αυτή την στιγμή την 4η έμβρυο μεταφορά μου έπειτα και από αγωγή για το μικροβιωμα! 
      Υστεοσκοπηση δεν έχω κάνει ήταν προς το παρών αρνητικός! Διότι πέρα από τις αποτυχίες δεν έχω αλλά συμπτώματα!

Cafe ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2013

mpiskotaki

Recommended Posts

καλησπερα κοριτσια....μολις γυρισα απο το σπιτι.....ουφφφ...αυριο ερχεταιιιιιι ο πλακαςςςςςς επιτελους..κ κλεισαμε κ τις πορτες τις εσωτερικες...!κ μετα παυση εργασιων κοριτσια....!!:D:D

no money no honey...

συνονοματη οχι την γιαγια δεν την λενε με το ιδιο ονομα....αλλα καθε μερα που χαιδευει την κοιλιτσα μου το λεει....η συνονοματη γιαγια δεν θελω καμια επαφη...

κοριτσια κ εμενα που ηταν προς τα κατω το κεφαλακι με εξετασε κολπικα..κ το ειχα αναφερει γιατι της κουμπαρας δεν το ειχε κανει επειδη τ κεφαλακι ηταν ακομα προς τα πανω...!κ μου ειπε ολα καλα...αντε να ερθει η τριτη να τον ξαναδω τον μπομπιρα...

η ριτσα μας ελπιζω να ειναι Καλα κ οποτε τα καταφερει ας μπει για να μας πει...παω για μπανιο κ υπνο γιατι αυριο δουλευω 8....!

ΕΠΙΣΗΣ ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙΤΕ ΟΠΟΙΑ ΚΟΠΕΛΑ ΕΧΕΙ ΠΑΡΕΙ ΤΟ ΧΑΡΤΙ ΤΗΣ ΑΔΕΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ...

ΔΕΝ ΓΡΑΦΕΙ ΠΟΤΕ ΣΤΑΜΑΤΑΩ...ΓΡΑΦΕΙ ΟΤΙ ΕΙΜΑΙ 31 ΕΒΔΟΜΑΔΩΝ Κ ΕΧΩ ΠΗΤ 31/1/2013..Κ ΤΟΝ ΡΩΤΗΣΑ ΕΓΩ Κ ΜΟΥ ΕΙΠΕ 4...ΣΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΜΟΥ ΘΑ ΤΟ ΥΠΟΛΟΓΙΣΟΥΝ ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ ΑΥΤΟ???

ΚΑΛΟ ΒΡΑΔΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥ!

Jr39p2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• didi&k

1558

• κατια_82

1457

• ritsa3

1342

• markela35

801

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Κορίτσια μου γεια σας κι απο μένα! Είχα μερες να μπω λόγο Ίντερνετ... Τώρα διάβασα τα νεα σας και χαίρομαι πολυ!!! Εμείς τα ΙΔΙΑ!!! Απλά ειμαι λίγο άρρωστη... Έχω ραντεβού με τη γιατρό στις 4-12! Οι εξετάσεις ήταν καλές για το ζαχαρο λέω! Είπε ότι ειναι τέλεια! Ο αιματοκριτης μου ειναι 31 και μου είπε τι να τρώω. Και έχω τσουξιμο κάτω και θα κάνουμε καλλιέργεια υγρών, που ούτως ή άλλως κάνει πάντα στον 8ο.

Η απουσία της ριτσας ειναι ανησυχητική... Μακάρι να ειναι όλα καλα!

Η Κατια θα ειναι ξετρελαμενη με τον μπεμπη! Αντε να μπει να μας πει τα νεα!!!

Εσείς τι αλλά; Εγω δεν περνάω και τις καλύτερες μερες...

ODhsp2.png

as1cOCA0g410000NDczOTBifDU3YmR8U2UgcGVyaW1lbm91bWUgc2UuLi4.gif

καλησπερα κοριτσια....μολις γυρισα απο το σπιτι.....ουφφφ...αυριο ερχεταιιιιιι ο πλακαςςςςςς επιτελους..κ κλεισαμε κ τις πορτες τις εσωτερικες...!κ μετα παυση εργασιων κοριτσια....!!:D:D

no money no honey...

συνονοματη οχι την γιαγια δεν την λενε με το ιδιο ονομα....αλλα καθε μερα που χαιδευει την κοιλιτσα μου το λεει....η συνονοματη γιαγια δεν θελω καμια επαφη...

κοριτσια κ εμενα που ηταν προς τα κατω το κεφαλακι με εξετασε κολπικα..κ το ειχα αναφερει γιατι της κουμπαρας δεν το ειχε κανει επειδη τ κεφαλακι ηταν ακομα προς τα πανω...!κ μου ειπε ολα καλα...αντε να ερθει η τριτη να τον ξαναδω τον μπομπιρα...

η ριτσα μας ελπιζω να ειναι Καλα κ οποτε τα καταφερει ας μπει για να μας πει...παω για μπανιο κ υπνο γιατι αυριο δουλευω 8....!

ΕΠΙΣΗΣ ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙΤΕ ΟΠΟΙΑ ΚΟΠΕΛΑ ΕΧΕΙ ΠΑΡΕΙ ΤΟ ΧΑΡΤΙ ΤΗΣ ΑΔΕΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ...

ΔΕΝ ΓΡΑΦΕΙ ΠΟΤΕ ΣΤΑΜΑΤΑΩ...ΓΡΑΦΕΙ ΟΤΙ ΕΙΜΑΙ 31 ΕΒΔΟΜΑΔΩΝ Κ ΕΧΩ ΠΗΤ 31/1/2013..Κ ΤΟΝ ΡΩΤΗΣΑ ΕΓΩ Κ ΜΟΥ ΕΙΠΕ 4...ΣΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΜΟΥ ΘΑ ΤΟ ΥΠΟΛΟΓΙΣΟΥΝ ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ ΑΥΤΟ???

ΚΑΛΟ ΒΡΑΔΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥ!

Μπράβο, προχωράτε πολύ καλά με το σπίτι!

Κι εσένα σε εξέτασε κολπικά ε; Ο δικός μου τόση εμπιστοσύνη έχει στον τράχηλό μου;! Ίσως είδε ότι είναι ψηλά το μωρό αν και με το κεφάλι προς τα κάτω... Πάντως εμένα ίσα ίσα μου φάνηκε πολύ θετικός ότι όλα πάνε σούπερ! Αλλά μάλλον κι εγώ πρέπει να περιορίσω λίγο το περπάτημα γιατί τις κάνω τις διαδρομούλες μου! Σήμερα έκανα γύρα σε όλα τα φαρμακεία μέχρι να βρω το σίδηρό μου γιατί έχει έλλειψη... :evil:

Ως προς τη δουλειά, από τη στιγμή που το χαρτί λέει την ΠΗΤ σου, θα μετρήσουν τις 56 ή πόσες μέρες είναι πριν την 31/1 και θα σου βγάλουν τη μέρα που σταματάς.

Καλή ξεκούραση!

as1cOB80g410000MDAwOGQ0fDAwNzk1N2R8aSBtcGVtcGEgbWFzIGVpbmFp.gif

κοριτσια κοριτσια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

χθες μας εφεραν τα επιπλα μας το κρεβατακι κ την συρταριερα του μπεμπη μας!!!!

ξεκινησαμε με την μαμα μου κ τα πλισιματα των μπεμπερουχων κ ειμαι πολυ χαρουμενη!!!

το μονο που λειπει ειναι να ερθει γερο το παιδακι μας στην ααγκαλια μας!!!

ΔΟΞΑ ΤΟ ΘΕΟ!!!:D:D:D

Μεγειά τα πράγματα! Άρχισες τα πλυσίματα από τώρα; Ίσως πρέπει κι εγώ, καλό είναι να τα έχεις έτοιμα...

Κορίτσια μου γεια σας κι απο μένα! Είχα μερες να μπω λόγο Ίντερνετ... Τώρα διάβασα τα νεα σας και χαίρομαι πολυ!!! Εμείς τα ΙΔΙΑ!!! Απλά ειμαι λίγο άρρωστη... Έχω ραντεβού με τη γιατρό στις 4-12! Οι εξετάσεις ήταν καλές για το ζαχαρο λέω! Είπε ότι ειναι τέλεια! Ο αιματοκριτης μου ειναι 31 και μου είπε τι να τρώω. Και έχω τσουξιμο κάτω και θα κάνουμε καλλιέργεια υγρών, που ούτως ή άλλως κάνει πάντα στον 8ο.

Η απουσία της ριτσας ειναι ανησυχητική... Μακάρι να ειναι όλα καλα!

Η Κατια θα ειναι ξετρελαμενη με τον μπεμπη! Αντε να μπει να μας πει τα νεα!!!

Εσείς τι αλλά; Εγω δεν περνάω και τις καλύτερες μερες...

Μπράβο, πάει και η καμπύλη! Εσύ γιατί δεν περνάς καλές μέρες; Επειδή είσαι άρρωστη; Τι έχεις, κρύωσες; Πρέπει να προσέχουμε τώρα που αλλάζει ο καιρός για να μην χρειαστεί να πάρουμε φάρμακα!

Για τη Ρίτσα πραγματικά δεν ξέρω τι να σκεφτώ, μήπως την κράτησε στη Ρόδο; Μήπως μάθει τίποτα η ντίντι από το γιατρό της;;;

Η Κάτια σίγουρα θα είναι ξετρελαμένη αλλά και κουρασμένη, είναι λογικό να μην μπαίνει μέχρι να βρει λίγο τους ρυθμούς της...

Διαφημίσεις

Μπράβο, πάει και η καμπύλη! Εσύ γιατί δεν περνάς καλές μέρες; Επειδή είσαι άρρωστη; Τι έχεις, κρύωσες; Πρέπει να προσέχουμε τώρα που αλλάζει ο καιρός για να μην χρειαστεί να πάρουμε φάρμακα!

Για τη Ρίτσα πραγματικά δεν ξέρω τι να σκεφτώ, μήπως την κράτησε στη Ρόδο; Μήπως μάθει τίποτα η ντίντι από το γιατρό της;;;

Η Κάτια σίγουρα θα είναι ξετρελαμένη αλλά και κουρασμένη, είναι λογικό να μην μπαίνει μέχρι να βρει λίγο τους ρυθμούς της...

Δεν περνάω καλές μερες γενικώς... Οσο για το κρυωμα με πονάει πολυ ο λαιμος μου και το αυτί μου λίγο. Έχω κλειστεί Σπιτι μην χειτοτερεψω... Τσαγια και σούπες μόνο! Δεν ειναι και στα καλύτερα του ο άντρας μου με τη δουλειά κι όσο να ναι επηρεάζομαι. Δε μπορω να τον βλέπω στεναχωρεμενο....

Εγω θα ψωνίσω τον Ιανουάριο τα επιπλακια της μπεμπας. Και τα ρουχαλακια τότε θα τα πλύνω, νομίζω ότι απο τώρα ειναι νωρίς. Μετα θα τα ξαναεπλενα και λέω μια και καλη.

Εν τω μεταξύ έχω που έχω τον πόνο στο λαιμό έχω και τις ξυνιλες... Συνδυασμός που σκοτώνει.... Καμία ιδέα;;; Εσείς τι κάνετε με τις ξυνιλες;

ODhsp2.png

Εν τω μεταξύ έχω που έχω τον πόνο στο λαιμό έχω και τις ξυνιλες... Συνδυασμός που σκοτώνει.... Καμία ιδέα;;; Εσείς τι κάνετε με τις ξυνιλες;

Εγώ προσωπικά όπου νάναι κόβω φλέβες.

Σήμερα έκανα εμετό με το που πήρα τον σίδηρο (νομίζω είχα κ αίμα).

Η αλήθεια είναι ότι είχα χοντρό πρόβλημα καιρό τώρα και μου είχε πει να παίρνω παντοπραζόλη (zurcazol) 40 mg. Το φάρμακο αυτό είναι καλό να αποφεύγεται στην εγκυμοσύνη και με δική μου πρωτοβουλία το σταμάτησα εδώ και 10 μέρες. Σήμερα έκλαιγα όλη μέρα και δεν ήξερα τι να κάνω και τι να πω στο γιατρό μου. Τον πήρα τηλ σχετικά αργα είναι η αλήθεια κ δεν μπορούσε να μου μιλήσει και δυστυχώς δεν με πήρα πίσω (μίλησα με τη μαία του). Θα τον ξαναπάρω αύριο το πρωί και περιμένω κράξιμο.

Δεν ξέρω τι να κάνω ειλικρινά έχω σηκώσει τα χέρια ψηλά.

Με βλέπω για νοσοκομείο πάντως.

fgFzp3.png

pAfOp2.png

Εγώ προσωπικά όπου νάναι κόβω φλέβες.

Σήμερα έκανα εμετό με το που πήρα τον σίδηρο (νομίζω είχα κ αίμα).

Η αλήθεια είναι ότι είχα χοντρό πρόβλημα καιρό τώρα και μου είχε πει να παίρνω παντοπραζόλη (zurcazol) 40 mg. Το φάρμακο αυτό είναι καλό να αποφεύγεται στην εγκυμοσύνη και με δική μου πρωτοβουλία το σταμάτησα εδώ και 10 μέρες. Σήμερα έκλαιγα όλη μέρα και δεν ήξερα τι να κάνω και τι να πω στο γιατρό μου. Τον πήρα τηλ σχετικά αργα είναι η αλήθεια κ δεν μπορούσε να μου μιλήσει και δυστυχώς δεν με πήρα πίσω (μίλησα με τη μαία του). Θα τον ξαναπάρω αύριο το πρωί και περιμένω κράξιμο.

Δεν ξέρω τι να κάνω ειλικρινά έχω σηκώσει τα χέρια ψηλά.

Με βλέπω για νοσοκομείο πάντως.

Τοσοοοο χάλια..... Αμάν βρε κορίτσι μου. Για να στο έδωσε όμως ο γιατρός σημαίνει ότι πρέπει να το πάρεις... Τι να πω; Εγω τώρα έφαγα αμύγδαλα (για το σίδηρο μου είπε, όπως και αυγό, συκώτι, μοσχάρι, λαχανικά, δημητριακά κλπ) και ειμαι κάπως καλυτερα! Δοκίμασε και το καροτο ή σουρωτη με λεμόνι. Καληνύχτα!!!

ODhsp2.png

καλημερα κοριτσια μου απο την δουλεια...κοιμαμαι ορθια...!

Κατ σε ευχαριστω για την πληροφορια για τον εργοδοτη μου.....οσο για την κολπικη εξεταση μην ανησυχεις βρεε....οπως σου ειπα ο ιδιος γιατρος την κουμπαρα μου δεν την εξετασε κολπικα μεχρι να μπει στον μηνα της...κατι παραπανω θα ξερουν κ η καθε εγκυμονουσα ειναι αλλιως..!:D

Κριστυ μου συμφωνω με σαπι..για να στο εδωσε ο γιατρος κατι παραπανω θα ξερει....!!περιμενουμε νεα μολις μιλησεις σημερα...

Σαπι μου περαστικουλια κ συντομα ελπιζω...οσο για την ψυχολογια ενταξει λογικο αν βλεπεις τον αντρουλη σου στεναχωρημενο να σε παιρνει απο κατω αλλα βρεεεεεε ΕΧΕΤΕ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΤΟ ΜΠΕΜΠΑΚΙ ΣΑΣ......κ ολα πρεπει να σας φαινονται υπεροχα...!ΥΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ...!:D:D

Φουσκιτσα μου μεγια ολα τα πραγματακια...!!!αντε αντε σιγα σιγα ολα αρχιζουν τριγυρω να παιρνουν μωρουδιστικη μορφη..!κ εγω ανυπομονω μετα τον Δεκεμβρη να αρχισουμε να στηνουμερα το λικνο σιγα σιγα....!!

οσο για τα ρουχαλακια εγω εχω ετοιμασει με την μαμα τελικα την βαλιτσα με το που μπηκα στον 7ο γιατι ειχε αγχωθει πιο πολυ κ απο εμενα...!δεν την εχω κλεισει βεβαια την βαλιτσα κ ειπαμε οτι πριν μπω στον μηνα μου θα τα φρεσκαρουμε λιγακι...

κ θα κανουμε κ μια γενικη στο σπιτι...!αυταααααααααααααααα...!οποια μπει ας φωναξειιιιιιιιιι!!

Jr39p2.png

καλημερααααααααααααααα

Σαββατο σημερα κ με λιγο ηλιο, θα ναι οτι πρεπει για καφεδακι κ βολτιτσα. εμας ο μπαμπας δουλευει, οποτε δεν θα χουμε την ευκαιρια για βολτα.

τι κανουν τα μπεμπουλίνια σας;;;;; ζωηρεύουν;;;;

κρίστυ, εγω σιδηρο παιρνω σε χαπι κ το κατεβαζω κατω με το χυμό κ δεν καταλαβαίνω καθόλου γεύση, μηπως να δοκιμασεις σε χαπι;;;;

as1cOB38pj-0000MDAwNzM4OGR8MDAwMDQ1ZGJ8byBtcGVtcGlzIG1hcyEhISEh.gif

Διαφημίσεις

Καλημέρα! Εδώ δεν έχει καθόλου ήλιο, έχει συννεφιά... Αλλά δε με πειράζει, ωραίος είναι κι αυτός ο καιρός!

Κρίστυ, έχεις δοκιμάσει διάφορα σκευάσματα σιδήρου; Μήπως έχεις πρόβλημα με το συγκεκριμένο; Έχω ακούσει ότι μερικά μπορεί να μην τα αντέχουμε και με άλλα να μην έχουμε κανένα θέμα... Όπως κι αν έχει, περίμενε να μιλήσεις με το γιατρό σου αλλά λογικά θα σου πει να ξαναρχίσεις το φάρμακο. Αυτό είναι για το στομάχι;

Σάπι, σίγουρα επηρεάζεσαι από τα προβλήματα του άντρα σου και όλες μας επηρεαζόμαστε από την πολύ άσχημη οικονομική κατάσταση της χώρας και αυτά που ακούμε κάθε μέρα και σίγουρα όλες ζοριζόμαστε, αλλά πρέπει να σκέφτεσαι το μωράκι σου που θα σας δώσει τόση χαρά και θα σας βοηθήσει να ξεπεράσετε όλες τις στενοχώριες! Κι όλα τα άλλα κάπως θα γίνουν!

Μπαρμπούλα ελπίζω να έχεις δίκιο γιατί τώρα σκέφτομαι τις δουλειές που θέλω να κάνω την άλλη εβδομάδα και οι οποίες πάλι απαιτούν περπάτημα και αγχώνομαι! Αλλά λογικά θα είχα δει κάποιου είδους ανησυχία από το γιατρό μου και ίσα ίσα είδα το αντίθετο! Πάντως η μπέμπα πρώτη φορά είναι τόσο ζωηρή και στον ύπνο μου και στον ξύπνιο μου και όταν είμαι καθιστή και όταν είμαι όρθια! Όλο κοπανάει τα ποδαράκια της! :tongue::tongue:

καλημερα κοριτσια μου απο την δουλεια...κοιμαμαι ορθια...!

Κατ σε ευχαριστω για την πληροφορια για τον εργοδοτη μου.....οσο για την κολπικη εξεταση μην ανησυχεις βρεε....οπως σου ειπα ο ιδιος γιατρος την κουμπαρα μου δεν την εξετασε κολπικα μεχρι να μπει στον μηνα της...κατι παραπανω θα ξερουν κ η καθε εγκυμονουσα ειναι αλλιως..!:D

Κριστυ μου συμφωνω με σαπι..για να στο εδωσε ο γιατρος κατι παραπανω θα ξερει....!!περιμενουμε νεα μολις μιλησεις σημερα...

Σαπι μου περαστικουλια κ συντομα ελπιζω...οσο για την ψυχολογια ενταξει λογικο αν βλεπεις τον αντρουλη σου στεναχωρημενο να σε παιρνει απο κατω αλλα βρεεεεεε ΕΧΕΤΕ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΤΟ ΜΠΕΜΠΑΚΙ ΣΑΣ......κ ολα πρεπει να σας φαινονται υπεροχα...!ΥΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ...!:D:D

Φουσκιτσα μου μεγια ολα τα πραγματακια...!!!αντε αντε σιγα σιγα ολα αρχιζουν τριγυρω να παιρνουν μωρουδιστικη μορφη..!κ εγω ανυπομονω μετα τον Δεκεμβρη να αρχισουμε να στηνουμερα το λικνο σιγα σιγα....!!

οσο για τα ρουχαλακια εγω εχω ετοιμασει με την μαμα τελικα την βαλιτσα με το που μπηκα στον 7ο γιατι ειχε αγχωθει πιο πολυ κ απο εμενα...!δεν την εχω κλεισει βεβαια την βαλιτσα κ ειπαμε οτι πριν μπω στον μηνα μου θα τα φρεσκαρουμε λιγακι...

κ θα κανουμε κ μια γενικη στο σπιτι...!αυταααααααααααααααα...!οποια μπει ας φωναξειιιιιιιιιι!!

Εγώ λέω να αρχίσω να φτιάχνω σιγά σιγά κάποια πράγματα για τη βαλίτσα. Έχω ήδη αγοράσει σερβιέτες και μαντηλάκια και εσώρουχα μίας χρήσης και νυχτικά με κουμπάκια μπροστά όπως μας είχε πει μια κοπέλα, δε θυμάμαι ποια, και θα αρχίσω μάλλον γύρω στις γιορτές να πλένω και κάποια μωρουδιακά που θα χρειαστούμε στο μαιευτήριο...

Καλημερα ομορφιες μου! Καλημερα στα μπεμπακια σας!

Δεν εχω βρει ακομα το χρονο να σας γραψω... αλλα το νεογεννητο δεν εχει ακριβως προγραμμα!!! ξεκουραστειτε... γιατι εχει ξενυχτια φουλ! ειναι ομως ΥΠΕΡΟΧΑ!!! δεν κλαιμε... απλα γκρινιαζουμε για αγκαλια, χαδακια και φιλια συνεχεια! οι μαιες στο λητω μου ειπαν οτι θα τον κανω "μαμακια"... αλλα το εχει και το εχω αναγκη και εγω!!! θηλαζουμε καθε 1,5-2 ωρες... και ηδη ανεβαινει η ζυγαρια μας! ...του μπεμπη! γιατι εγω εχασα ηδη 8 απτα 14 κιλα με τη γεννα! και τωρα που ειπα γεννα, μην κοιτατε εμενα που εγραψα "γεννησα δυσκολα"... ειδικη περιπτωση σε ολα μου! σημασια εχει οτι μεχρι να τα καταφερω (και το κανα με πιστη σ'αυτο! ) γεννησαν με φτ διπλα μου αλλες 10-15 κοπελες (εκανα και 12 ωρες εγω...) και ολες αρκετα γρηγορα και ευκολα! οποτε θελω να στε αισιοδοξες! να το ζησετε χωρις φοβο! και με την ευχη και την ευλογια της Παναγιας θα βρεθειτε μανουλες, ισως λιγο ταλαιπωρημενες αλλα τρισευτυχισμενες! τα φιλια του Μιχαλιου μου σε ολες!!!:tongue:

1lqJp2.png

EO6lp3.png

Κατ εγω τα εχω παρει ολα εκτος απο σερβιετες κ πανες για το μωρο..!αχαχαχαχα...!καλο θα ειναι να ετοιμαζεσαι αλλα με το πασο σου ....χαλαρα...εμενα η μαμα μου με ζαλισε κ τα φτιαξαμε αλλιως ακομα κ εγω δεν θα ειχα κανει τιποτα....!!αχαχαχα!:D:D

ΚΑΤΙΑ ΜΟΥ Κ ΜΙΧΑΛΙΟ....καλημερα κ απο εμας...ηταν αναμενομενο οτι το παιδι θα γινει μαμακιας...κ αυτο μας αρεσει ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΓΙΝΟΥΜΕ Κ ΕΙΣΑΙ ΗΔΗ ΜΑΝΟΥΛΑ...!!αχαχαχαχα!τελεια κ τα ξενυχτια..κ η γεννα κ ολα αφου εχεις αγκαλιτσα τον μικρουλη σου να σου αναζηταει χαδια.....:D:D

οποτε βρεις χρονο περιμενουμε πολλα..προς το παρον απολαυσε τον γιοκα σου κ εμεις ειμαστε εδω οποτε βρισκεις χρονο..!φιλακιααααααααααααααααααααα κ στους 2 σας κ απο τους 2 μας....:D

Jr39p2.png

κατια_82 : ΑΓΟΡΙ (ΠΗΤ 19-11-12) ΛΗΤΩ να μας ζησει! (17-11-12, 18:00, 3.270)

ritsa3 :ΚΟΡΙΤΣΙ (ΠΗΤ 06-01-2013) euromedica rhodes

eleni_dimitris : ΑΓΟΡΙ (ΠΗΤ 23/1/2013)

didi&k: ΑΓΟΡΙ (ΠΗΤ28-1-13) euromedica rhodes

impatient (lena): ΚΟΡΙΤΣΙ (ΠΗΤ 30-1-13) ΕΛΕΝΑ

barboula: ΑΓΟΡΙ (ΠΗΤ 31-1-13) ΑΤΤΙΚΟ

FilioPi : ΑΓΟΡΙ (ΠΗΤ 2-2-13) ΡΕΑ

kat32: ΚΟΡΙΤΣΙ (ΠΗΤ 6-2-2013) ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ

Vassouli:ΑΓΟΡΙ (ΠΗΤ 8-2-13) ΡΕΑ

MARITA 1982 : ΚΟΡΙΤΣΙ (ΠΗΤ:11/2/2013) ΡΕΑ

Φουσκιτσα : ΑΓΟΡΙ (ΠΗΤ12-2-13)

Sapi(Σοφία): ΚΟΡΙΤΣΙ (ΠΗΤ 12-2-13) ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΜΟΣ ΒΕΡΟΙΑΣ

mpiskotaki: ΚΟΡΙΤΣΙ (ΠΗΤ 13-2-13) ΕΠΑΡΧΙΑ

cristy : ΚΟΡΙΤΣΙΑ (ΠΗΤ 13-02-2013)

Katerinoula-Spiros : ΚΟΡΙΤΣΙ (ΠΗΤ 14/02/2013)

Sophia! : ΚΟΡΙΤΣΙ (ΠΗΤ 16/02/2013) ΜΗΤΕΡΑ

Ροδουλα77: ΑΓΟΡΙ (ΠΗΤ18-2-2013) ΜΗΤΕΡΑ

nantia: ΚΟΡΙΤΣΙ (ΠΗΤ 19/2/13) Διαβαλκανικό θεσσαλονίκη

realthing: ΚΟΡΙΤΣΙ (ΠΗΤ 21-2-13) ΙΑΣΩ

ioanna2013:........(ΠΗΤ 23-2-13)Erbach ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ

behappy: ΑΓΟΡΙ (ΠΗΤ 7-3-13) ΜΗΤΕΡΑ

1lqJp2.png

EO6lp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...