Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 30 λεπτά , Maraki S. είπε:

Δεν έχω ούτε εγώ συμπτώματα αλλά ποτέ δεν ξέρεις, θα το περάσουμε και αυτό. Καλή επιτυχία σου εύχομαι!

Πω πω παρότι δεν μπορώ να φανταστώ τι πέρασες, χαίρομαι απίστευτα για την τελική έκβαση, μακάρι και εγώ το ίδιο, πέρα από το κόστος , αν είναι να αποφύγω το ψυχολογικό βάρος θα κάνω ότι μου πουν, γενικά έχω εμπιστοσύνη στους γιατρούς - ελπίζω να μην απογοητευτω. 

Σε καταλαβαίνω κοριτσακι μου!!!να πάνε όλα πολυ πολύ καλά σου εύχομαι και η επόμενη να είναι κ η τυχερή σου!! ☺️

Cafe ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2013

mpiskotaki

Recommended Posts

ΚΑΛΗΜΕΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ...τι κανουμε???εγω πρωινη πρωι σημερα πηγα στο ΙΚΑ....σε 2λεπτα ειχα φυγει...με βλεπει ο γιατρος κ μου λεει..''μηπως ηρθες λιγο νωρις δεν βλεπω μεγαλη κοιλια...??''του λεω ''30 εβδομαδων ειμαι γιατρε..''

''εεεελα λεει δεν σου φαινεται καθολου...φτου φτου..''εφυγα με ενα τεραστιο χαμογελο απο εκει...!!αχαχαα!

4 δεκεμβρη ειναι η τελευταια μερα στην δουλεια..η μερα της γιορτης μου....!!:D:D:D

6 εργασιμες....αντε 7....!!χεχεχε...!!εγω μια χαρουλα ειμαι..εφτιαξα χθες κουλουρακια κανελλας..δοκιμαστικα κ βγηκαν λουκουμι...!!κ σημερα θα φτιαξω το φαγητο μας Κατ.....πατατες στον φουρνο με μπεικον...κρεμα γαλακτος ...μπεικον κλπ κλπ...!ειδα χθες οτι εχω παρει μονο 500 γραμμαρια κ το εχω ξεσκισει το θεμα...!οσο για τις φωτο.....εγω απο την μερα της εγκυμοσυνης τραβαω καθε μηνα μια φωτο..κ εχω πει οτι με που γεννηθει θα το ζαλισω το μωρακι στις φωτογραφιες κ στο video....χεχεχε...!!αλλα δεν θα φωναξω φωτογραφο....που λεφτα για φωτογραφο τωρα......!:(χθες πηραμε τις πριζες....κ τους διακοπτες...κ το θυροτηλεφωνο...κ την λεκανη..πανε κ αυτααααααααααα!!!

παω για μαγειρεμαααααααα..!!σας φιλωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω...!!

Jr39p2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• didi&k

1558

• κατια_82

1457

• ritsa3

1342

• markela35

801

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

καλησπερα Κοριτσια τι κανουμε ????

Εγω εχω πιαστει απο την πολυ γυμναστικη και σημερα δεν μπορω να κουνηθω!!!

Η ΡΙΤΣΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ???????????????????

WvYwp2.png I9Cbp2.png

α ρε κριστυ πολυ γελασα παλι με το ανα χαθεις να χανεσαι! χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχ

Μαρή δεν αστειεύομαι...

Έκανα φριχτό ύπνο.

Το πρωί as usual πήρα το σίδηρο νηστική (σιρόπι floradix - το μόνο που δεν με είχε πειράξει ως τώρα) και μου καταέγδαρε τον οισοφάγο.

Αποτέλεσμα: Κατέληξε στη λεκάνη ο σίδηρος, μαζί με περίπου 1 λίτρο σάλια και κάτι απομεινάρια του Τερκενλή...

Προσπαθώ να ξανακοιμηθώ κ δεν μπορώ.

Προσπαθώ να ξαναφάω (οτιδήποτε) και δεν μπορώ.

Κολύμπι εννοείται δεν πήγα.

Ελπίζω να μην πάω νοσοκομείο.

fgFzp3.png

pAfOp2.png

ΚΑΛΗΜΕΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ...τι κανουμε???εγω πρωινη πρωι σημερα πηγα στο ΙΚΑ....σε 2λεπτα ειχα φυγει...με βλεπει ο γιατρος κ μου λεει..''μηπως ηρθες λιγο νωρις δεν βλεπω μεγαλη κοιλια...??''του λεω ''30 εβδομαδων ειμαι γιατρε..''

''εεεελα λεει δεν σου φαινεται καθολου...φτου φτου..''εφυγα με ενα τεραστιο χαμογελο απο εκει...!!αχαχαα!

4 δεκεμβρη ειναι η τελευταια μερα στην δουλεια..η μερα της γιορτης μου....!!:D:D:D

6 εργασιμες....αντε 7....!!χεχεχε...!!εγω μια χαρουλα ειμαι..εφτιαξα χθες κουλουρακια κανελλας..δοκιμαστικα κ βγηκαν λουκουμι...!!κ σημερα θα φτιαξω το φαγητο μας Κατ.....πατατες στον φουρνο με μπεικον...κρεμα γαλακτος ...μπεικον κλπ κλπ...!ειδα χθες οτι εχω παρει μονο 500 γραμμαρια κ το εχω ξεσκισει το θεμα...!οσο για τις φωτο.....εγω απο την μερα της εγκυμοσυνης τραβαω καθε μηνα μια φωτο..κ εχω πει οτι με που γεννηθει θα το ζαλισω το μωρακι στις φωτογραφιες κ στο video....χεχεχε...!!αλλα δεν θα φωναξω φωτογραφο....που λεφτα για φωτογραφο τωρα......!:(χθες πηραμε τις πριζες....κ τους διακοπτες...κ το θυροτηλεφωνο...κ την λεκανη..πανε κ αυτααααααααααα!!!

παω για μαγειρεμαααααααα..!!σας φιλωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω...!!

αμα φτασατε κι ολας στις μπριζες εισαστε σε καλο σημειο

θα μπειτε πριν τα χριστουγεννα;;;;;

το κοριτσάκι μας

029ed13ffd.png

το αγορακι μας

event.png

Θεε μου σε ευχαριστω...................

μπα Ροδουλα δεν ξερω αν θα εχουμε μπει καν πριν γεννησω....!γιατι τα λεφτα φτανουν μεχρι εκει..δεν φτανουν για να βαλουμε την κουζινα κ τα επιπλα του σπιτιου...!οποτε αν μπουμε θα υπαρχουν μονο τα του μωρου..ο καναπες...κ το μπανιο κ οι πριζες ετοιμες..κ θα τρωμε αλλου??χααχαχαχα!θα δειξει...να μας εχει καλα ο Θεος κ ολα τα αλλα θα γινουν...!!

Jr39p2.png

Διαφημίσεις

Κοριτσακια μου!!!

Γεννηθηκε ο πριγκηπακος μας! 17 νοεμβρη 2012 (18:00) 3.270 και 53 ποντους! ειναι ενας κουκλος... δεν μου μοιαζει, αλλα ειναι ιδιος ο μαμας μας με την μυτη μου! δεν εχω ωρα να σας τα γραψω ολα ακομα... αλλα συντομα! αντως συνοπτικα γεννησα πολυ δυσκολα, αλλα φυσιολογικα! εκανα 12 ωρες και ειμαι κεντημα απο κατω... και παλι ομως... ειμαι τρισευτυχισμενη! δοξα την Παναγια!!!!! φιλια σε ολες.....

Κατια μου να σου ζήσει ο πριγκιπάς σου!!!!! μας εκανε λιγο τον δύσκολο, του αρεσε η φωλίτσα της μανούλας του φανεται κ δεν ηθελε να βγεί!!!

Τα υπολοιπα κορίτσια ειστε καλά. εμεις πριν λίγο τελειωσαμε το στωσιμο των χαλιών , μετα θα φτιαξουμε την κουνια κ σιγα σιγα θα βαλουμε τ αυτοκολλητα στον τοιχο κ κατι παιδικα καδρακια που εχει ζωγραφίσει ο μπαμπουλα μας!!!!

as1cOB38pj-0000MDAwNzM4OGR8MDAwMDQ1ZGJ8byBtcGVtcGlzIG1hcyEhISEh.gif

Γειά σας! Παρασκευή, τι ωραία!

Κορίτσια, η εξαφάνιση της Ρίτσας έχει αρχίσει και με προβληματίζει... Θυμάστε που μας έλεγε ότι θα πάει στο γιατρό και μπορεί να της πει να κάτσει Ρόδο; Πότε θα πήγαινε;!

Μπαρμπούλα, μπράβο που προχωράτε με το σπίτι! Σιγά σιγά θα τα ετοιμάσετε όλα! Και να ευχαριστηθείς και τις πατάτες στο φούρνο, εγώ τις ευχαριστήθηκα με το παραπάνω...! :oops::oops: 4/12 σταματάς, δηλαδή σε 2 εβδομάδες, μια χαρά! Εγώ λέω να σταματήσω ακριβώς ένα μήνα μετά, 4/1! Για να δούμε! Και έχω και 100 εκκρεμότητες να κλείσω στη δουλειά μέχρι να φύγω, αυτά κοιτούσα σήμερα και αγχώθηκα! :shock:

Να σας ρωτήσω κάτι, εσάς έχει γυρίσει το μωρό; Ντιντι, θυμάμαι ότι είπες πως κι εσένα γύρισε, έτσι δεν είναι; Εμένα ο γιατρός μου είπε ότι μπορεί και να ξαναγυρίσει, μπορεί και όχι! Πάντως τα ποδαράκια της τα καταλαβαίνω συνέχεια να με γαργαλάνε ψηλά στην κοιλιά! :tongue:

as1cOB80g410000MDAwOGQ0fDAwNzk1N2R8aSBtcGVtcGEgbWFzIGVpbmFp.gif

410061bv7iz9x74f.gif

καλημερα!!!!

α ρε κριστυ πολυ γελασα παλι με το ανα χαθεις να χανεσαι! χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχ

μπισκοτακι εσυ δεν ησουν που δεν σου αρεσουν τα ξενοφρτα εθιμα???:shock::shock::shock:

σημερα ολο το πρωι ημουν ξαπλωμενη με ενα τετοιο ακριβως σκυλακι!!:P:pεχει η αδερφη μου και ειναι πολυ αγαπησιαρικο και μας πηρε ο υπνος αγκαλιτσα!!!οσο για το τσουρεκι εγω δεν μπορω ν το βγαλω απο το μυαλο μου ακομα οσο κι αν μας επηρεαζει αρνητικα με τη δυσφορια της η cristy!!!χαχαχα.παλιοντιντι εχεις κανει γερη ζημια στο καφε μιλαμε!!!

Γειά σας! Παρασκευή, τι ωραία!

Κορίτσια, η εξαφάνιση της Ρίτσας έχει αρχίσει και με προβληματίζει... Θυμάστε που μας έλεγε ότι θα πάει στο γιατρό και μπορεί να της πει να κάτσει Ρόδο; Πότε θα πήγαινε;!

Μπαρμπούλα, μπράβο που προχωράτε με το σπίτι! Σιγά σιγά θα τα ετοιμάσετε όλα! Και να ευχαριστηθείς και τις πατάτες στο φούρνο, εγώ τις ευχαριστήθηκα με το παραπάνω...! :oops::oops: 4/12 σταματάς, δηλαδή σε 2 εβδομάδες, μια χαρά! Εγώ λέω να σταματήσω ακριβώς ένα μήνα μετά, 4/1! Για να δούμε! Και έχω και 100 εκκρεμότητες να κλείσω στη δουλειά μέχρι να φύγω, αυτά κοιτούσα σήμερα και αγχώθηκα! :shock:

Να σας ρωτήσω κάτι, εσάς έχει γυρίσει το μωρό; Ντιντι, θυμάμαι ότι είπες πως κι εσένα γύρισε, έτσι δεν είναι; Εμένα ο γιατρός μου είπε ότι μπορεί και να ξαναγυρίσει, μπορεί και όχι! Πάντως τα ποδαράκια της τα καταλαβαίνω συνέχεια να με γαργαλάνε ψηλά στην κοιλιά! :tongue:

και μενα εχει γυρισει οπως σε σενα αλλα δεν μου ειπε τιποτα για το αν θα ξαναγυρισει.απλα με εξετασε κολπικα για τον τραχηλο και μου ειπε οτι το κανει παντα σε μωρακια με το κεφαλι προς τα κατω γιατι αν εινα ιαπο τωρα ετσι οπως και να χει επηρεαζει που ασκει πιεση το κεφαλακι!!αλλα κι εγω την καταλαβαινω πανω να με γαργαλαει συνεσχεια κατι!ποδαρακια λες ε??αχχ τι ωραια!!!

ροδουλα και κατ βεβαια μπραβο τα μωρακια σας.τι ωραια μεγαλωνουνε και περναει ο καιρος!!

μπαρμπουλα καπου ανεφερες πριν κατι που σου λεει η γιαγια σου!!!για το νινι που θα της κανει νινι νομιζω???ρε μηπως εχουμε την ιδια γιαγια???κι εμενα ακριβως την ιδια ατακα χρησιμοποιει!!μηπως ειναι κι αυτη με το ιδιο ονομα??γιατι εμενα ειναι!!απο κει το πηρα..χαχαχαχα

6KuQp2.png

σημερα ολο το πρωι ημουν ξαπλωμενη με ενα τετοιο ακριβως σκυλακι!!:P:pεχει η αδερφη μου και ειναι πολυ αγαπησιαρικο και μας πηρε ο υπνος αγκαλιτσα!!!οσο για το τσουρεκι εγω δεν μπορω ν το βγαλω απο το μυαλο μου ακομα οσο κι αν μας επηρεαζει αρνητικα με τη δυσφορια της η cristy!!!χαχαχα.παλιοντιντι εχεις κανει γερη ζημια στο καφε μιλαμε!!!

και μενα εχει γυρισει οπως σε σενα αλλα δεν μου ειπε τιποτα για το αν θα ξαναγυρισει.απλα με εξετασε κολπικα για τον τραχηλο και μου ειπε οτι το κανει παντα σε μωρακια με το κεφαλι προς τα κατω γιατι αν εινα ιαπο τωρα ετσι οπως και να χει επηρεαζει που ασκει πιεση το κεφαλακι!!αλλα κι εγω την καταλαβαινω πανω να με γαργαλαει συνεσχεια κατι!ποδαρακια λες ε??αχχ τι ωραια!!!

ροδουλα και κατ βεβαια μπραβο τα μωρακια σας.τι ωραια μεγαλωνουνε και περναει ο καιρος!!

μπαρμπουλα καπου ανεφερες πριν κατι που σου λεει η γιαγια σου!!!για το νινι που θα της κανει νινι νομιζω???ρε μηπως εχουμε την ιδια γιαγια???κι εμενα ακριβως την ιδια ατακα χρησιμοποιει!!μηπως ειναι κι αυτη με το ιδιο ονομα??γιατι εμενα ειναι!!απο κει το πηρα..χαχαχαχα

Δηλαδή είναι επικίνδυνο για πρόωρο τοκετό;;! Εμένα δε με εξέτασε κολπικά, τώρα τον τράχηλο φαντάζομαι ότι θα τον δούμε πάλι στο doppler... Εμένα μου το είπε ότι είναι ποδαράκια πάντως! Και όχι απλά με γαργαλάνε, είναι σαν άλιεν που κάνει κύματα στην κοιλιά μου!!!!!!!!!! :rolleyes::tongue:

Δηλαδή είναι επικίνδυνο για πρόωρο τοκετό;;! Εμένα δε με εξέτασε κολπικά, τώρα τον τράχηλο φαντάζομαι ότι θα τον δούμε πάλι στο doppler... Εμένα μου το είπε ότι είναι ποδαράκια πάντως! Και όχι απλά με γαργαλάνε, είναι σαν άλιεν που κάνει κύματα στην κοιλιά μου!!!!!!!!!! :rolleyes::tongue:

ναι ναι.ακριβως ετσι νιωθω κι εγω.κοιτα επειδη μου φανηκε περιεργο και ρωτησα μου ειπε ακριβως οτι συνηθιζει να εξεταζει κολπικα οταν βλεπει το κεφαλακι απο κατω γιατι ασκει πιεση και θελει να βλεπει το μηκος του τραχηλου για παν ενδεχομενο.αν ειναι κοντα στο τεσσερα λεει ειμαστε ενταξει,εμενα ηταν πεντε η μετρηση.και μου ειπε οτι ακους καμια φορα που σπανε ξαφνικα τα νερα και δεν ξερουν γιατι.ε αυτο το κανει προληπτικα.γενικα ειναι και παρα πολυ σχολαστικη σαν γιατρος και αυστηρη.με αλλες κοπελες που το συζητησα μου ειπαν οτιθ ειναι πολυ καλο που μου το εκανε.με εξετασε με αυτο που μας εξεταζε το πρωτο τριμηνο.και ειδα στην καμερα,τον τραχηλο και πιο μεσα την αρχη απτο κεφαλακι και γενικα την αποσταση που τα χωριζε.επισης μου ειπε οτι θελει να το δει για να δουμε αν μπορω να περπαταω,να εχω επαφες και γενικα οτιδηποτε.απλα σου λεω ειναι και πολυ σχολαστικη!

6KuQp2.png

Διαφημίσεις

ναι ναι.ακριβως ετσι νιωθω κι εγω.κοιτα επειδη μου φανηκε περιεργο και ρωτησα μου ειπε ακριβως οτι συνηθιζει να εξεταζει κολπικα οταν βλεπει το κεφαλακι απο κατω γιατι ασκει πιεση και θελει να βλεπει το μηκος του τραχηλου για παν ενδεχομενο.αν ειναι κοντα στο τεσσερα λεει ειμαστε ενταξει,εμενα ηταν πεντε η μετρηση.και μου ειπε οτι ακους καμια φορα που σπανε ξαφνικα τα νερα και δεν ξερουν γιατι.ε αυτο το κανει προληπτικα.γενικα ειναι και παρα πολυ σχολαστικη σαν γιατρος και αυστηρη.με αλλες κοπελες που το συζητησα μου ειπαν οτιθ ειναι πολυ καλο που μου το εκανε.με εξετασε με αυτο που μας εξεταζε το πρωτο τριμηνο.και ειδα στην καμερα,τον τραχηλο και πιο μεσα την αρχη απτο κεφαλακι και γενικα την αποσταση που τα χωριζε.επισης μου ειπε οτι θελει να το δει για να δουμε αν μπορω να περπαταω,να εχω επαφες και γενικα οτιδηποτε.απλα σου λεω ειναι και πολυ σχολαστικη!

Ωχ, με άγχωσες τώρα! Εμένα ο τράχηλός μου στη β επιπέδου ήταν ήδη 3,1!! Πάντως εμένα δε μου είπε τίποτα ο γιατρός. Μόνο με ρωτησε αν έχω καθόλου συσπάσεις και κάτι κοιτούσε στον υπέρηχο που δεν μου είπε. Αλλά αυτά έγιναν πριν δούμε ότι έχει το κεφαλάκι κάτω...

Κι εγώ γενικά περπατάω... Και επαφές έχω...

Ωχ, με άγχωσες τώρα! Εμένα ο τράχηλός μου στη β επιπέδου ήταν ήδη 3,1!! Πάντως εμένα δε μου είπε τίποτα ο γιατρός. Μόνο με ρωτησε αν έχω καθόλου συσπάσεις και κάτι κοιτούσε στον υπέρηχο που δεν μου είπε. Αλλά αυτά έγιναν πριν δούμε ότι έχει το κεφαλάκι κάτω...

Κι εγώ γενικά περπατάω... Και επαφές έχω...

ωχ,μην αγχωνεσαι.την περιπτωση του γιατρου μου σου λεω.ελα.γιατρος ειναι και ξερει για σενα το καλυτερο.και σου ειπα.ειναι πολυ σχολαστικη η γιατρος μου.για να καταλαβεις στον πεμπτο με αφησε να πιω καφε και να εχω επαφες.θα σου πουν και τα κοριτσια.μην ανησυχεις.εισαι και τρεις εβδομαδες μετα απο μενα.κι εγω πηγα πριν μια εβδομαδα.

6KuQp2.png

και συνεχιζω.....................

σημερα ειδαμε το μωρο μας παλι!

εχει παρει θεση αλλα ειναι ακομη ψηλα

ειναι 1140 και βιωσημο!

δεν εχουμε να φοβομαστε τιποτα!

γενικα ομως εχουμε μερικα θεματακια, λογο ιστορικου και λογο ρευματικων

αν και δεν ποναω καθολου , λιγο παρεξενο με τετοιο καιρο!

θα κανουμε το ντοπλερ λιγο πιο νωρις απο την 32η εβδομαδα και θα το επαναλλαμβανουμε ανα 2 εβδομαδες

σε 3 εβδομαδες θα κανω και τις κορτιζονες για τα πνευμονια του μωρου αλλα και γιατι θα με βοηθησουν στα ρευματικα

το αμνιακο υγρο ειναι μεσα στα φυσιολογικα ορια αλλα το ηθελε πιο πανω ο γιατρος

μιλησαμε ξανα για το ενδεχομενο προωρου τοκετου , αλλα απλα και μονο σαν ενα μικρο ενδεχομενο, ωστοσο εμεις θα εχουμε παρει ολλα τα προληπτικα μετρα που μπορουμε! και συκγεκριμενα ειπε: και τωρα να γεννησεις το μωρο θα ειναι καλα!

μου εδωσε ενα καρο εξετασεις που θα γινουν αυριο

και μου ξεκινησε και μαγνησιο!

με αφησε να οδηγαω ( για κακη μου τυχη) στον καροδρομο που ζω, και τωρα περιμενω με αγωνια τις διακοπες των Χριστουγεννων που θα κλεισουν τα σχολεια , για να ξεκουραστω!

επισης του ειπα για τις δυσφοριες που νιωθω και μου ειπε οτι το μωρο ειναι μεγαλο( κατα μια εβδομαδα και... ) και να τρωω μικρα γευματα ( με ειπε γουρουνα;;;;;;;, να παρεξηγηθω;;;;; _

οσο για τους πονους περιοδους που νιωθω ειναι παλι ο λογος οτι ειναι μεγαλο το μωρο και επειδη πηρα θεση, το μαγνησιο θα με βοηθσει και σε αυτο εκτος απο τις κραμπες

αχ ! σας τα ειπα ολα και τα εβγαλα απο μεσα μου

αποφασησαμε με τον ροδουλο να μην πουμε τιποτα στους δικους μας ,

μονο οτι ειναι ολα καλα και το μωρο μεγαλο!

δεν θα αντεχα να βγαλουν τις δικες τους γνωματευσεις κα να με πρηζουν

και γιατι να κανεις κορτιζονες;;;;

και γιατι θελει να σε βλεπει συχνα;;;;

και γιατι το ενα και γιατι το αλλο

ε θα τους παρει εναν εναν και θα τους σηκωσει!

Ροδουλα μου νομιζω οτι σας ειπε ο γιατρος ολα μου ακουγονται μια χαρα!!!

τι κ αν παρεις μαγνησιο τι κ αν ειναι μεγαλο το μωρο(που δεν ειναι κ τεραστιο φυσιολογικο θα το ελεγα με κανονικο βαρος κ μενα ο μπεμπης μου περιπου τοσο ειναι).

αντε καλε ολα καλα αντε να τελειωνεις κ με την δουλεια να περνουμε σειρα...........:D

rnDZp2.png

Rh0Qp2.png

κοριτσια κοριτσια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

χθες μας εφεραν τα επιπλα μας το κρεβατακι κ την συρταριερα του μπεμπη μας!!!!

ξεκινησαμε με την μαμα μου κ τα πλισιματα των μπεμπερουχων κ ειμαι πολυ χαρουμενη!!!

το μονο που λειπει ειναι να ερθει γερο το παιδακι μας στην ααγκαλια μας!!!

ΔΟΞΑ ΤΟ ΘΕΟ!!!:D:D:D

rnDZp2.png

Rh0Qp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...