Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 30 λεπτά , Maraki S. είπε:

Δεν έχω ούτε εγώ συμπτώματα αλλά ποτέ δεν ξέρεις, θα το περάσουμε και αυτό. Καλή επιτυχία σου εύχομαι!

Πω πω παρότι δεν μπορώ να φανταστώ τι πέρασες, χαίρομαι απίστευτα για την τελική έκβαση, μακάρι και εγώ το ίδιο, πέρα από το κόστος , αν είναι να αποφύγω το ψυχολογικό βάρος θα κάνω ότι μου πουν, γενικά έχω εμπιστοσύνη στους γιατρούς - ελπίζω να μην απογοητευτω. 

Σε καταλαβαίνω κοριτσακι μου!!!να πάνε όλα πολυ πολύ καλά σου εύχομαι και η επόμενη να είναι κ η τυχερή σου!! ☺️

Cafe ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2013

mpiskotaki

Recommended Posts

2240103j0af6bw5lh.gif

kαλημερα κοριτσακια μου!!!

καταρχην να ευχηθω στον 1ο πριγκιπα της πρεας μας να ειναι παντα καλοτυχος!! κατια μου να τον χαιρεσε!!!αχ αγωνιω να μαθω λεπτομεριες πως περνατε τη μερα σας!!!:D

μπισκοτακι 15 κορδελες για τα μαλλια αγορασες????????

1 στο καθε χρωμα για το καθε φορεματακι που θα φοραει η μπουμπου???:D

real thing θα γεμισει το δωματιο και με αλλα πραγματα!το καροτσι, το μπανακι του, το ρηλαξ, γυμναστηριο

επισης με τα λεφτα της συρταριερας που γλυτωνεις μπορεις να παρεις μια κουνιστη καρεκλα να της λες παραμυθια!

διδυμακι τι εγινε με τα λεφτα και το ΑΤΜ βγαλατε ακρη??ειχες και γενεθλια και δεν πηρα ειδηση??????????????????????????????????

kat32 περιμενουμε τα νεα απο την μπεμπα σου σημερα!!!!!!!!!

ροδουλα και εσενα πολυ καλα τα νεα σου και δεν εχεις κανενα λογω να ανησυχεις για πτ! ολα καλα θα πανε σε λιγους μηνες θα εχεις κι εσυ τον πριγκιπα σου αγκαλια!!!

UzVGp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• didi&k

1558

• κατια_82

1457

• ritsa3

1342

• markela35

801

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Κατια μου καλοτυχο και υγειες να ειναι και δε πειραζει ηταλαιπωρια!!

Ροδουλα ευτυχως καλα νεα...εσυ νασαι καλα και μη λες τιποτα!

Ντιντι μου ναι με επιασε καταναλωτικο οργιο...εχω στο νου μου και ολο το σκηνικο με φωτο της μπεμπας...να ερθει με το καλο (και να συμφωνησει κι ο μπαμπας για τη φωτογραφηση πριν τις 40 μερες...γιατι θα με σκισει αν του το πω!!) γιατι στο γιο μου δε μπορουσα να κανω ολο αυτο το φωτογραφικο και το χω αχτι!!

Οι υπολοιπες που ειναι???

xHByp3.png

Ns8Jp2.png

Ντιντι μου ναι με επιασε καταναλωτικο οργιο...εχω στο νου μου και ολο το σκηνικο με φωτο της μπεμπας...να ερθει με το καλο (και να συμφωνησει κι ο μπαμπας για τη φωτογραφηση πριν τις 40 μερες...γιατι θα με σκισει αν του το πω!!) γιατι στο γιο μου δε μπορουσα να κανω ολο αυτο το φωτογραφικο και το χω αχτι!!

ποιο ειναι το προβλημα με τη φωτογραφιση πριν τις 40 μερες???

UzVGp2.png

καλημεραααααααααα...ελιωσα στον υπνο σημερα κοριτσια...!

διδυμακι οχι δεν βρηκαμε ακρη με τα λεφτα...κ οοοοοοχι δεν ειχα γενεθλια βρε....!αργουν τα γενεθλια μου πολυ ακομη...!θα εχω τον γιοκα αγκαλια πρωτα ο θεος στα γενεθλια μου!!!

Ριτσααααααααααα που εξαφανιστηκες....???

τα υπολοιπα κοριτσια βλεπω μια χαρα εεε?

εγω σημερα θα φτιαξω κουλουρακια κανελλας....!!

χθες η γιαγια μου μου εδωσε κ αλλα λεφτα κοριτσια με το που πληρωθηκε για να παρω την λεκανη του μπανιου..κ μου εχει δωσει κ αλλα για να παρω την πορτα...κ θελει να δωσει κ αλλα...!!την ψυχη της μονο που δεν μου εχει δωσει αυτη η γυναικα...!!αχχχχχ...!!κ ολο με χαιδευει κ λεει το νινι της θα κανει νινι..!!αχαχαχααχ!!!σας φιλω κοριτσια μου!!!

Jr39p2.png

Κοριτσακια μου!!!

Γεννηθηκε ο πριγκηπακος μας! 17 νοεμβρη 2012 (18:00) 3.270 και 53 ποντους! ειναι ενας κουκλος... δεν μου μοιαζει, αλλα ειναι ιδιος ο μαμας μας με την μυτη μου! δεν εχω ωρα να σας τα γραψω ολα ακομα... αλλα συντομα! αντως συνοπτικα γεννησα πολυ δυσκολα, αλλα φυσιολογικα! εκανα 12 ωρες και ειμαι κεντημα απο κατω... και παλι ομως... ειμαι τρισευτυχισμενη! δοξα την Παναγια!!!!! φιλια σε ολες.....

σημερα μετα απο καιρο μπηκα να διαβασω νεα σας ....κ βλεπω ΓΕΝΝΗΤΟΥΡΙΑ!!!

κατια μου να σου ζησει ο παιδαρος!!!!!!γερος κ καλοτυχος να ειναι..να τον δειτε οπως πωθειτε κ να τον καμαρωνεται!!!!

με το καλο κ στις υπολοιπες !!!

Z29ap2.png

Διαφημίσεις

Γειά σας!

Ροδούλα, πολύ καλά τα νέα από το μωράκι σας! Μπράβο!

Κι εγώ πήγα σήμερα και είδα τη μπέμπα μου! Είναι όλα πολύ καλά και έχει πάρει θέση, έχει γυρίσει με το κεφαλάκι κάτω! :tongue::tongue:

Μου κανόνισε το ντοπλερ στην 32η εβδομάδα και στην 33η θα ξαναδώ τον γιατρό.

Γενικά ήταν πολύ θετικός, εκτός από το κλασικό θέμα με τα κιλά που όμως αποφάσισα να μην το πάρω πολύ στα σοβαρά γιατί τώρα πια δεν μπορώ να κάνω και πολλά! :shock::? Θα προσπαθήσω να προσέχω κυρίως για να μην δυσκολευτώ να τα χάσω μετά. Κι αυτός δηλαδή γι'αυτο μου το λέει, όχι ότι είναι κακό για το μωρό...

as1cOB80g410000MDAwOGQ0fDAwNzk1N2R8aSBtcGVtcGEgbWFzIGVpbmFp.gif

καλησπερα

καλη ξεκουραση στο ρεπο σου, και καλα να περνατε!

ΚΑΤΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΝΑ ΣΟΥ ΖΗΣΕΙ Ο ΜΙΧΑΛΙΟΣ Ο ΚΡΗΤΙΚΟΣ Κ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΓΕΡΟΣ...ΤΡΕΛΟΣ Κ ΔΥΝΑΤΟΣ Κ ΜΕ ΥΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ...Κ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΠΛΕΟΝ ΕΝΑ ΜΟΝΙΜΟ ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΣΤΑ ΧΕΙΛΗ Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ....κ θα μεινει πισω η ταλαιπωρια της γεννας το ξερουμε κ το εχουμε ακουσει ολες....!!θα περιμενουμε λεπτομεριες οποτε μπορεις...!

ΚΑΛΟ ΒΡΑΔΥΥΥΥ....

Ριτσα που εισαι εσυ???Ροδουλα ολα καλα με το μπεμπακι λοιπον κ για εμενα καλα θα κανετε να μην πειτε τιποτα οπως αποφασισατε ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ....το αγχος κ ολα οσα θα σου μεταφερουν θα ειναι θεμα..καλυτερα ηρεμη κ να ξερεις εσυ ο αντρας σου κ ο γιατρος μονο τι γινεται...!!

σας χαιρετωωωωωωωωωωωωω....

εχω ρεπο αυριο κ μεθαυριο κ υπνοοοοοοοοοοοο!:D

kαλημερα κοριτσακια μου!!!

καταρχην να ευχηθω στον 1ο πριγκιπα της πρεας μας να ειναι παντα καλοτυχος!! κατια μου να τον χαιρεσε!!!αχ αγωνιω να μαθω λεπτομεριες πως περνατε τη μερα σας!!!:D

μπισκοτακι 15 κορδελες για τα μαλλια αγορασες????????

1 στο καθε χρωμα για το καθε φορεματακι που θα φοραει η μπουμπου???:D

real thing θα γεμισει το δωματιο και με αλλα πραγματα!το καροτσι, το μπανακι του, το ρηλαξ, γυμναστηριο

επισης με τα λεφτα της συρταριερας που γλυτωνεις μπορεις να παρεις μια κουνιστη καρεκλα να της λες παραμυθια!

διδυμακι τι εγινε με τα λεφτα και το ΑΤΜ βγαλατε ακρη??ειχες και γενεθλια και δεν πηρα ειδηση??????????????????????????????????

kat32 περιμενουμε τα νεα απο την μπεμπα σου σημερα!!!!!!!!!

ροδουλα και εσενα πολυ καλα τα νεα σου και δεν εχεις κανενα λογω να ανησυχεις για πτ! ολα καλα θα πανε σε λιγους μηνες θα εχεις κι εσυ τον πριγκιπα σου αγκαλια!!!

σε ευχαριστω και σου ευχομαι τα καλυτερα!με το καλο το μωρακι!

λοιπον , η κουνιαδα μου εβγαζε καθε πρωι την μικρη της νεραϊδα φωτογραφια και ετσι ειχε ενα αλμπουμ με τις πρωτες 40 μερες

ηταν πολυ ομορφο! οπως την εβγαζε στο κρεβατακι τηςεβαζε διπλα και ενα παιχνιδακι και μερικες φορες εκανε ασπρομαυρη την φωτο και αφηνε το παιχνιδακι στο χρωματα του! ηταν καταπληκτικο αλμπουμ!

Γειά σας!

Ροδούλα, πολύ καλά τα νέα από το μωράκι σας! Μπράβο!

Κι εγώ πήγα σήμερα και είδα τη μπέμπα μου! Είναι όλα πολύ καλά και έχει πάρει θέση, έχει γυρίσει με το κεφαλάκι κάτω! :tongue::tongue:

Μου κανόνισε το ντοπλερ στην 32η εβδομάδα και στην 33η θα ξαναδώ τον γιατρό.

Γενικά ήταν πολύ θετικός, εκτός από το κλασικό θέμα με τα κιλά που όμως αποφάσισα να μην το πάρω πολύ στα σοβαρά γιατί τώρα πια δεν μπορώ να κάνω και πολλά! :shock::? Θα προσπαθήσω να προσέχω κυρίως για να μην δυσκολευτώ να τα χάσω μετά. Κι αυτός δηλαδή γι'αυτο μου το λέει, όχι ότι είναι κακό για το μωρό...

αμαν αυτα τα κιλα!

ελα μωρε μηγν σκας θα χαθουν

εχεις παρει πολλα;;;

εγω 3και ολο ανεβαινω,αλλα κοριτσια πειναω χωρις πλακα

πειναω πολυ , σκοτωνω ανθρωπο λεμε για φαγητο

και μιας και αρχιζει ο αιματοκριτης να ανεβαινει ( απο 27 πηγε 28 σε 15 μερες) αρχισα να βαζω και γαλακτοκομικα που μου ειχαν λειψει!

σας φιλω ολες και σας δινω μια μεγαλη αγκαλια!

καληνυχτα

το κοριτσάκι μας

029ed13ffd.png

το αγορακι μας

event.png

Θεε μου σε ευχαριστω...................

Καλησπέρα!!!

ΚΑΤΙΑ ΝΑ ΣΟΥ ΖΗΣΕΙ Ο ΜΙΧΑΛΙΟΣ!!!

Αναφορικά με το "κέντημα" από κάτω, ψάξε να βρεις κανένα παιδικό σωσιβιάκι. Στείλε κανέναν συγγενή σε καμιά Λούτσα, Ραφήνα κλπ. Αν καταφέρεις να βρεις ΣΩΘΗΚΕΣ!!!

Ποια την πέταξε την "εξυπνάδα" με το τσουρέκι ΤΕΡΚΕΝΛΗΣ???

Έτσι και την πιάσω στα χέρια μου κάηκε!!!

Παρήγγειλα επιτόπου κ μου έφερε ο σύζυξ εκ του αεροδρομίου... Κομμάτι κομμάτι το τρώω κι ύστερα το αηδιάζω. Και μετά δεν μπορώ να κοιμηθώ, μου ανεβαίνει η γεύση του στο πιο μεταλλαγμένο... (Βέβαια την ώρα που το τρώω είναι Θεϊκό, αλλά στον επόμενο τόνο, κοντεύω να γίνω σαν το κοριτσάκι στον Εξορκιστή!)

fgFzp3.png

pAfOp2.png

Καλησπέρα!!!

ΚΑΤΙΑ ΝΑ ΣΟΥ ΖΗΣΕΙ Ο ΜΙΧΑΛΙΟΣ!!!

Αναφορικά με το "κέντημα" από κάτω, ψάξε να βρεις κανένα παιδικό σωσιβιάκι. Στείλε κανέναν συγγενή σε καμιά Λούτσα, Ραφήνα κλπ. Αν καταφέρεις να βρεις ΣΩΘΗΚΕΣ!!!

Ποια την πέταξε την "εξυπνάδα" με το τσουρέκι ΤΕΡΚΕΝΛΗΣ???

Έτσι και την πιάσω στα χέρια μου κάηκε!!!

Παρήγγειλα επιτόπου κ μου έφερε ο σύζυξ εκ του αεροδρομίου... Κομμάτι κομμάτι το τρώω κι ύστερα το αηδιάζω. Και μετά δεν μπορώ να κοιμηθώ, μου ανεβαίνει η γεύση του στο πιο μεταλλαγμένο... (Βέβαια την ώρα που το τρώω είναι Θεϊκό, αλλά στον επόμενο τόνο, κοντεύω να γίνω σαν το κοριτσάκι στον Εξορκιστή!)

το τρως ή σε τρωει;;;;

εμενα μου την ειπε ο γιατρος με το γαντι

γιατρε τουλεω , εχω εντονη δυσφορια εδω ψηλα στο στομαχι

και γυρναει και μου λεει : να τρως λιγοτερο!

:evil::evil::evil::evil:

το κοριτσάκι μας

029ed13ffd.png

το αγορακι μας

event.png

Θεε μου σε ευχαριστω...................

Διαφημίσεις

axaxaxaxaxaxaxax ειπα να μπω στα γρηγορα μηπως εχουμε κανενα νεο νεο απο την κατια και τον μιχαλιο

και βρηκα την κριστυ να σελιναζεται!!!!

αχαχαχαχαχαχαχαχχα

η ντιντι εναι η πετρα του σκανδαλου κριστυ!!!!

ροδουλα ντοντ γορρυ αλλοι γιατροι λενε το ιδιο που σου ειπε και εσενα απλα το λενε με \λιγη τακ

ο δικος σου απλα ειναι γαιδαρος! χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα

κατ τελεια και τα δικα σας νεα!!!

ετσι κοριτσια να ακουμε παντα ευχαριστα!

μπισκοτακι σε φωτογραφο θα την πας την μικρη πριγκιπισσα???

UzVGp2.png

axaxaxaxaxaxaxax ειπα να μπω στα γρηγορα μηπως εχουμε κανενα νεο νεο απο την κατια και τον μιχαλιο

και βρηκα την κριστυ να σελιναζεται!!!!

αχαχαχαχαχαχαχαχχα

η ντιντι εναι η πετρα του σκανδαλου κριστυ!!!!

μπισκοτακι σε φωτογραφο θα την πας την μικρη πριγκιπισσα???

Α να χαθείς να χάνεσαι "παλιοξεσηκώστρα"!!!

Μόνο εσύ καταφέρνεις κ με ξεσηκώνεις κάθε φορά σε τέτοιο βαθμό.

Να πάτε κορίτσια κ σε φωτογράφο και ότι θέλετε.

Κι εγώ είχα πάει τη μπέμπα μου (ήταν βέβαια λίγο πιο μεγάλη, μερικών μηνών, αλλά όταν τέλος πάντων ήρθαμε για πρώτη φορά επίσκεψη στην Αθήνα). Ήταν τέλειες οι φωτό!!!

Και εννοείται τις πρώτες 40 μέρες την έβγαζα φωτό κάθε μέρα.

(Χαζομαμά??? Τελείως όμως!!!)

Όσες σας έχω φίλες στο fb, ανέβασα καινούργια φωτό της κοιλιάς μου.

Αει να δω που θα φτάσει ακόμα!

fgFzp3.png

pAfOp2.png

Πρωινες που ειστε?? Μασαμπουκωσα τα κορνφλεικς μου και παραλιγο να πνιγω με το τενκερλης στορυ!! Η μπεμπακανει τουμπες!!

Μπα δε νομιζω να παμε σε φωτογραφο, θα τον φερουμε σπιτι μαλλον (αν προκοψει και ερθει ο κουμπαρος μας...που ειναι φωτογραφος αλλιως θα παρω καποιον απο εδω). Αλλά έχω δει φωτο απο επαγγελματια τελειες και πολυ τις ζηλευω...κριμα που δεν εχουμε στο Ελλαντα τετοια πραγματα...

xHByp3.png

Ns8Jp2.png

410061bv7iz9x74f.gif

καλημερα!!!!

α ρε κριστυ πολυ γελασα παλι με το ανα χαθεις να χανεσαι! χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχ

μπισκοτακι εσυ δεν ησουν που δεν σου αρεσουν τα ξενοφρτα εθιμα???:shock::shock::shock:

UzVGp2.png

Αχχχαχαχα...ναι ναι εγω ημουν αλλα στις φωτο λεω ΝΑΙ...γιατι κι εγω σαν μωρο δεν εχω παρα πολλες και μου αρεσει και η φωτογραφια γενικα σαν χομπυ. Κι ενταξει δε το λες και ξενοφερτο...ολοι μας εχουμε κλασικη φωτο απο φωτογραφειο της εποχης!! Απλως τωρα το παρακανουμε/!!!

xHByp3.png

Ns8Jp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...