Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 30 λεπτά , Maraki S. είπε:

Δεν έχω ούτε εγώ συμπτώματα αλλά ποτέ δεν ξέρεις, θα το περάσουμε και αυτό. Καλή επιτυχία σου εύχομαι!

Πω πω παρότι δεν μπορώ να φανταστώ τι πέρασες, χαίρομαι απίστευτα για την τελική έκβαση, μακάρι και εγώ το ίδιο, πέρα από το κόστος , αν είναι να αποφύγω το ψυχολογικό βάρος θα κάνω ότι μου πουν, γενικά έχω εμπιστοσύνη στους γιατρούς - ελπίζω να μην απογοητευτω. 

Σε καταλαβαίνω κοριτσακι μου!!!να πάνε όλα πολυ πολύ καλά σου εύχομαι και η επόμενη να είναι κ η τυχερή σου!! ☺️

Cafe ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2013

mpiskotaki

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• didi&k

1558

• κατια_82

1457

• ritsa3

1342

• markela35

801

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

σε ευχαριστω πολυ Κατ μου να εισαι καλα..με το καλο να δεις την μπεμπουλα σου αυριο..

η ΚΑΤΙΑ εχει γυρισει γιατι ειδα στο φεης κινηση....ελπιζω να μπει να μας πει κ εμας τι γινεται....!!!!φιλακιαααααααααααααααααααααααα!!

Jr39p2.png

Κοριτσακια μου!!!

Γεννηθηκε ο πριγκηπακος μας! 17 νοεμβρη 2012 (18:00) 3.270 και 53 ποντους! ειναι ενας κουκλος... δεν μου μοιαζει, αλλα ειναι ιδιος ο μαμας μας με την μυτη μου! δεν εχω ωρα να σας τα γραψω ολα ακομα... αλλα συντομα! αντως συνοπτικα γεννησα πολυ δυσκολα, αλλα φυσιολογικα! εκανα 12 ωρες και ειμαι κεντημα απο κατω... και παλι ομως... ειμαι τρισευτυχισμενη! δοξα την Παναγια!!!!! φιλια σε ολες.....

1lqJp2.png

EO6lp3.png

Κοριτσακια μου!!!

Γεννηθηκε ο πριγκηπακος μας! 17 νοεμβρη 2012 (18:00) 3.270 και 53 ποντους! ειναι ενας κουκλος... δεν μου μοιαζει, αλλα ειναι ιδιος ο μαμας μας με την μυτη μου! δεν εχω ωρα να σας τα γραψω ολα ακομα... αλλα συντομα! αντως συνοπτικα γεννησα πολυ δυσκολα, αλλα φυσιολογικα! εκανα 12 ωρες και ειμαι κεντημα απο κατω... και παλι ομως... ειμαι τρισευτυχισμενη! δοξα την Παναγια!!!!! φιλια σε ολες.....

Κάτια μου, να σας ζήσει ο μικρός επαναστάτης Σκορπιός σας!!!!!!!! 3.270 ε; Μια χαρά! Ταλαιπωρήθηκες τελικά ε; Σίγουρα άξιζε τον κόπο όμως και σε μερικές μέρες θα τα έχεις πίσω σου όλα τα δύσκολα!

Καλή ξεκούραση και στους 2 σας και όποτε έχεις χρόνο, μπες να μας πεις λεπτομέρειες!

as1cOB80g410000MDAwOGQ0fDAwNzk1N2R8aSBtcGVtcGEgbWFzIGVpbmFp.gif

Διαφημίσεις

Κατιααααααααααααααααααααααααααααααααααααα να σας ζησειιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι κοριτσι μου!!!Αφου γεννησες φυσιολογικα θα επανελθεις γρηγορα!!!Αντε κοριτσαρα μου μπραβο πολυ χαρηκα γερος και καλοτυχος να ειναι και περιμενουμε λεπτομερειες οταν μπορεσεις!!!

ΔΟΞΑ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΟΧΑΡΗ!!!

WvYwp2.png I9Cbp2.png

Κοριτσια καλησπερα!!!

Χρονια πολλα στα κοριτσα που γιορταζουν!!!

Οκ η Κατια για να δουμε τωρα!

Η Ριτσα τι εγινε ??????Περιμενουμε νεα ε????

Αντε μια μια μεσα στο αγχος ειμαι!!χαχαχαχα

WvYwp2.png I9Cbp2.png

Η Ρίτσα έχει να εμφανιστεί από χτες το πρωί! Αλλά νομίζω πως θα πήγαινε πάλι στο γιατρό την άλλη εβδομάδα, έτσι δεν είναι;

Ευτυχώς με την Κάτια μας ησυχάσαμε, όλα καλά!

as1cOB80g410000MDAwOGQ0fDAwNzk1N2R8aSBtcGVtcGEgbWFzIGVpbmFp.gif

Κοριτσακια μου!!!

Κατια μου Να σας Ζήσει ο γιος σας!!!

να ειναι γερος σε ολη του τη ζωη κ να ειναι καλοφωτισμενος απτην Παναγια!!!

οτι ταλαιπωρια κ αν περασες αφου εισαι καλα κ εσυ κ το παιδακι σας ολα τα αλλα υπερπερυσευουν!!!

Μπραβο μπραβο οταν μπορεσεις σε περιμενουμε για τις εντυπωσεις!!!

ΓΕΡΟς ΓΕΡΟς ΓΕΡΟς!!!!!!

Να σας ζησει!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:D:D:D

rnDZp2.png

Rh0Qp2.png

Κοριτσακια μου!!!

Συγχαρητηριααααααααα!!!!!Κατια μου να σας ζησει ο μικρουλης σας!!Γερος,τυχερος και ευτυχισμενος να ειναι σε ολη του τη ζωη και 'σεις να ειστε γεροι και να τον καμαρωνετε!!

cy09p3.png

Elehp2.pngdYzip2.png

Διαφημίσεις

Κοριτσακια μου!!!

empty.gifempty.gifempty.gifempty.gifempty.gif966653intmv8u8k8.gif

6KuQp2.png

Κοριτσακια μου!!!

Να σας ζησει και να ειναι παντα γερος κια καλοτυχος!

μια χαρα ολα λοιπον , φιλια στα πατουσακια!

το κοριτσάκι μας

029ed13ffd.png

το αγορακι μας

event.png

Θεε μου σε ευχαριστω...................

και συνεχιζω.....................

σημερα ειδαμε το μωρο μας παλι!

εχει παρει θεση αλλα ειναι ακομη ψηλα

ειναι 1140 και βιωσημο!

δεν εχουμε να φοβομαστε τιποτα!

γενικα ομως εχουμε μερικα θεματακια, λογο ιστορικου και λογο ρευματικων

αν και δεν ποναω καθολου , λιγο παρεξενο με τετοιο καιρο!

θα κανουμε το ντοπλερ λιγο πιο νωρις απο την 32η εβδομαδα και θα το επαναλλαμβανουμε ανα 2 εβδομαδες

σε 3 εβδομαδες θα κανω και τις κορτιζονες για τα πνευμονια του μωρου αλλα και γιατι θα με βοηθησουν στα ρευματικα

το αμνιακο υγρο ειναι μεσα στα φυσιολογικα ορια αλλα το ηθελε πιο πανω ο γιατρος

μιλησαμε ξανα για το ενδεχομενο προωρου τοκετου , αλλα απλα και μονο σαν ενα μικρο ενδεχομενο, ωστοσο εμεις θα εχουμε παρει ολλα τα προληπτικα μετρα που μπορουμε! και συκγεκριμενα ειπε: και τωρα να γεννησεις το μωρο θα ειναι καλα!

μου εδωσε ενα καρο εξετασεις που θα γινουν αυριο

και μου ξεκινησε και μαγνησιο!

με αφησε να οδηγαω ( για κακη μου τυχη) στον καροδρομο που ζω, και τωρα περιμενω με αγωνια τις διακοπες των Χριστουγεννων που θα κλεισουν τα σχολεια , για να ξεκουραστω!

επισης του ειπα για τις δυσφοριες που νιωθω και μου ειπε οτι το μωρο ειναι μεγαλο( κατα μια εβδομαδα και... ) και να τρωω μικρα γευματα ( με ειπε γουρουνα;;;;;;;, να παρεξηγηθω;;;;; _

οσο για τους πονους περιοδους που νιωθω ειναι παλι ο λογος οτι ειναι μεγαλο το μωρο και επειδη πηρα θεση, το μαγνησιο θα με βοηθσει και σε αυτο εκτος απο τις κραμπες

αχ ! σας τα ειπα ολα και τα εβγαλα απο μεσα μου

αποφασησαμε με τον ροδουλο να μην πουμε τιποτα στους δικους μας ,

μονο οτι ειναι ολα καλα και το μωρο μεγαλο!

δεν θα αντεχα να βγαλουν τις δικες τους γνωματευσεις κα να με πρηζουν

και γιατι να κανεις κορτιζονες;;;;

και γιατι θελει να σε βλεπει συχνα;;;;

και γιατι το ενα και γιατι το αλλο

ε θα τους παρει εναν εναν και θα τους σηκωσει!

το κοριτσάκι μας

029ed13ffd.png

το αγορακι μας

event.png

Θεε μου σε ευχαριστω...................

ΚΑΤΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΝΑ ΣΟΥ ΖΗΣΕΙ Ο ΜΙΧΑΛΙΟΣ Ο ΚΡΗΤΙΚΟΣ Κ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΓΕΡΟΣ...ΤΡΕΛΟΣ Κ ΔΥΝΑΤΟΣ Κ ΜΕ ΥΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ...Κ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΠΛΕΟΝ ΕΝΑ ΜΟΝΙΜΟ ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΣΤΑ ΧΕΙΛΗ Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ....κ θα μεινει πισω η ταλαιπωρια της γεννας το ξερουμε κ το εχουμε ακουσει ολες....!!θα περιμενουμε λεπτομεριες οποτε μπορεις...!

ΚΑΛΟ ΒΡΑΔΥΥΥΥ....

Ριτσα που εισαι εσυ???Ροδουλα ολα καλα με το μπεμπακι λοιπον κ για εμενα καλα θα κανετε να μην πειτε τιποτα οπως αποφασισατε ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ....το αγχος κ ολα οσα θα σου μεταφερουν θα ειναι θεμα..καλυτερα ηρεμη κ να ξερεις εσυ ο αντρας σου κ ο γιατρος μονο τι γινεται...!!

σας χαιρετωωωωωωωωωωωωω....

εχω ρεπο αυριο κ μεθαυριο κ υπνοοοοοοοοοοοο!:D

Jr39p2.png

Κοριτσακια μου!!!

να τον χαιρεστε Κατια μου!!!! Να ειναι γερο και δυνατο!! Καλη αναρρωση και οποτε εισαι ετοιμη περιμενουμε λεπτομερειες απο τη ζωη με ενα νεογεννητο!!

as1cOB50g410002MDAwMDYxMmR8MDAwMTUxMmJ8SWhyIFRleHQ.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...