Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 30 λεπτά , Maraki S. είπε:

Δεν έχω ούτε εγώ συμπτώματα αλλά ποτέ δεν ξέρεις, θα το περάσουμε και αυτό. Καλή επιτυχία σου εύχομαι!

Πω πω παρότι δεν μπορώ να φανταστώ τι πέρασες, χαίρομαι απίστευτα για την τελική έκβαση, μακάρι και εγώ το ίδιο, πέρα από το κόστος , αν είναι να αποφύγω το ψυχολογικό βάρος θα κάνω ότι μου πουν, γενικά έχω εμπιστοσύνη στους γιατρούς - ελπίζω να μην απογοητευτω. 

Σε καταλαβαίνω κοριτσακι μου!!!να πάνε όλα πολυ πολύ καλά σου εύχομαι και η επόμενη να είναι κ η τυχερή σου!! ☺️

Cafe ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2013

mpiskotaki

Recommended Posts

μαρκελα καθε φορα που γραφεις νομιζωψ οτι ταυτοχρονα περπατας η τρεχεις η κανεις δουλειες η κανεις μπανιο,η εξυπηρετεις κοσμο στη δουλεια σου!!χαχαχαχαχα.μιλαμε η μερα σου πρεπει να φευγει νερακι!!πολυ γρηγορα εννοω!!!!

Και ετσι ειναι οπως τα λες!!!Μολις εκανα μπανιο και μπηκα να δω τι παιζει!Δεν προλαβαινω κοριτσια !!!Ξυπναω 5.30 φευγω 6,30 και γυριζω σπιτι 7-8 το βραδυ!Μεχρι να φαω , να ετοιμασω φαγητο για την αλλη μερα, να κανω μπανιο να κανω σεξ περασε η μερα και δεν εχω καταλαβει ΤΙΠΟΤΑ!!!χαχαχαχαχαχα ειμαι και στις μερες τις εντονης γυμναστικης καταλαβαινεις...

ΕΕΕΕ στο ρεπο μου τρεχω να κανω το σπιτι και ολα τα υπολοιπα...

Τι να κανω ετσι εμαθα!

Αλλα γενικα εχω τον ακαθηστο να φανταστεις 35 εβδομαδες με την κοιλια τουρλα εκανα γενικη και παραθυρα λαστιχα και τετοια!Δεν μπορω παιδια δεν μπορω...

Μαρκέλλα, κι εγώ ήλπιζα ότι θα μαθαίναμε νέα σήμερα! Πρέπει να έχει βγει από το μαιευτήριο, έτσι δεν είναι; Όπως έγραψα και πιο πάνω, είδα στο fb ότι ένας φίλος της έβαλε ένα Μίκυ με γαλάζιο φορμάκι. Αυτό είναι ένα πρώτο δείγμα...

Και μετά έχουμε και τη Ρίτσα που θα είναι στη Ρόδο! Κι εκεί θα αργήσουμε πολύ να μάθουμε νέα της! Ουφ, δεν είναι κατάσταση αυτη! :shock:

Real thing, αυτό με το τράνταγμα μου έχει συμβεί κι εμένα, λες και χορεύει παρά να με κλωτσάει! :tongue::rolleyes: Λες να αλλάζει θέση;

Αστα Κατ!!Θα γεννησω 20 φορες μεχρι να γεννησετε ολες!!!

Το τρανταγμα μηπως ειναι γιατι πηραν θεση τα μικρακια ??? γιατι απο 27 εβδομαδες εως 32 παιρνουν θεση!!Λογικα αν παρουν θεση θα σας φυγει και η δυσφορια που νιωθετε και αυτο που σε πιανει και κουραζεσαι ευκολα και βαρια ανασαινεις!

WvYwp2.png I9Cbp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• didi&k

1558

• κατια_82

1457

• ritsa3

1342

• markela35

801

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Κοριτσια παω για σεξ χαχαχαχαχαχαχαχα θα σας διαβασω το πρωι απο το κινητο που θα πηγαινω στην δουλεια!!!

Φιλακια σε ολες και ελπιζω αυριο η Κατια να μας γραψει εστω μια λεξουλα οτι ειναι ολα καλα και ο Μιχαλιος βγηκε επαναστασης και ωραιος στις 17 νοεμβριου!

WvYwp2.png I9Cbp2.png

Και ετσι ειναι οπως τα λες!!!Μολις εκανα μπανιο και μπηκα να δω τι παιζει!Δεν προλαβαινω κοριτσια !!!Ξυπναω 5.30 φευγω 6,30 και γυριζω σπιτι 7-8 το βραδυ!Μεχρι να φαω , να ετοιμασω φαγητο για την αλλη μερα, να κανω μπανιο να κανω σεξ περασε η μερα και δεν εχω καταλαβει ΤΙΠΟΤΑ!!!χαχαχαχαχαχα ειμαι και στις μερες τις εντονης γυμναστικης καταλαβαινεις...

ΕΕΕΕ στο ρεπο μου τρεχω να κανω το σπιτι και ολα τα υπολοιπα...

Τι να κανω ετσι εμαθα!

Αλλα γενικα εχω τον ακαθηστο να φανταστεις 35 εβδομαδες με την κοιλια τουρλα εκανα γενικη και παραθυρα λαστιχα και τετοια!Δεν μπορω παιδια δεν μπορω...

Αστα Κατ!!Θα γεννησω 20 φορες μεχρι να γεννησετε ολες!!!

Το τρανταγμα μηπως ειναι γιατι πηραν θεση τα μικρακια ??? γιατι απο 27 εβδομαδες εως 32 παιρνουν θεση!!Λογικα αν παρουν θεση θα σας φυγει και η δυσφορια που νιωθετε και αυτο που σε πιανει και κουραζεσαι ευκολα και βαρια ανασαινεις!

Δεν γίνεται να τρέχεις με τέτοιους ρυθμούς βρε παιδάκι μου! Κι εγώ έχω μέρες που είμαι έτσι σαν τον Βέγγο, αλλά κάποια στιγμή τα φτύνω και χύνομαι στον καναπέ! Και είπαμε, μόλις πάρουμε το θετικό τεστ στα χέρια μας, κομμένα αυτά ε;;;;;

Για το τράνταγμα δεν ξέρω τι να σου πω.... Πάντως τον τελευταίο καιρό δεν χωνεύω με τίποτα! Άστα! Θα πάω την Πέμπτη στο γιατρό να μου πει πως έχει κάτσει η μικρή! :P Δεν ήξερα ότι παίρνουν θέση τόσο νωρίς πάντως!

Καλή σου νύχτα!

as1cOB80g410000MDAwOGQ0fDAwNzk1N2R8aSBtcGVtcGEgbWFzIGVpbmFp.gif

σκεφτομαι αν θα συνεχισω τα μαθηματα. τι να κανω μωρε ουφφφφφφφφ!!!

φοβαμαι να κλεινομαι σε χωρους με ατομα,τρεμω αλλα απτην αλλη θελω να βγω δεν ειμαι αρρωστη θελω να χαρω την κατασταση μου.

εχω κ το σαββατο εναν αραβωνα,ξενο δεν ειναι απαραιτητο να παω με τοσο κοσμο αλλα θα μαρεσε να ντυθω να παω κομωτηριο κ να παω!!!

παλι ουφ τι να κανω?πειτε μου!!! μηπως να ρωτησω την γιατρο?

αμαρρυλιδα μου εμενα ο μεγαλοκυτταριος μου ειχε βγει θετικος οποτε δεν ξερω να σου πω... ρωτα τον γιατρο σου

παντως την τελευταια φορα που ο γιατρος με εστειλε για γλυκοζη του ειπα να μου γραψει και τοξοπλασμα

και γελουσε! μαλλον δεν το θεωρει τοσο ανησυχιτικο σε αυτο το σταδιο της εγκυμοσυνης?παντως μου το εγραψε και ουφ αλλη μια φορα βγηκε ερνητικο

μαλλον δεν θα το ξανακανω :oops::oops::oops:

Γειά σας! Didi, μια χαρά ο Άλκης ε; 1350 έφτασε και έβαλε και το κεφάλι κάτω! Μπράβο, αρχίζει να ετοιμάζεται σιγά σιγά! Εγώ θα πάω να δω τη μικρή μου μεθαύριο αλλά βρε κορίτσια, εμένα δε μου λέει τίποτα ο γιατρός... Έχει μόνο ασπρόμαυρο υπέρηχο και όχι 3d για να δούμε μαγουλάκια και μαλλάκια κλπ και δεν μπορεί να μου πει και κιλά... Μόνο θα δούμε ότι είναι καλά και σε τι στάση κάθεται! :evil::?

Κι εμένα με έχει πιάσει μαγειρικός οίστρος τώρα με την εγκυμοσύνη, μάλλον επειδή πρέπει να προσέχω και να μην τρώω βλακείες απ'έξω, οπότε αναγκάστηκα να ασχοληθώ! Μπαρμπούλα, έχει μπόλικο φαγητό πάντως, σε περιμένω!!!!

Ως προς τη νύστα κι εμένα με έχει πιάσει την τελευταία εβδομάδα και αυτό σκεφτόμουν, μήπως επανέρχεται η νύστα που είχαμε όλες στην αρχή ή απλά κουραζόμαστε από το βάρος και τις δουλειές; :shock: Εγώ σήμερα στο γραφείο κουτουλούσα ενώ είχα κοιμηθεί 7 ώρες!

Η Κάτια θα έχει γυρίσει τώρα σπίτι, έτσι δεν είναι; Ακόμη και με καισαρική να γέννησε....

Πότε λέτε να αρχίσετε να ετοιμάζετε βαλίτσα;

ναι ο γιος μου ειναι πολυ καλο παιδι καθολη τη διαρκεια της εγκυμοσυνης! ευχομαι τοσο καλος να ειναι και μετα αφου βγει στον δικο μας κοσμο!

οσο για τα κιλα θα συμφωνησω με τα κοριτσια οτι δεν εχει σχεση το 3δ εμας απλα παταει ενα κουμπι και γινεται 3δ

στην αρχη εκει που μετραει χτυπους καρδιας ειναι ασπρομαυρος και μετραει διαμετρο κεφαλιου και διαμετρο κοιλιας και βγαζει στο περιπου τα κιλα

εχεις δικιο παντως σε αυτο που ειπες για την μαγειρικη : τωρα μαγειρευουμε πιο υγιεινα και πιο προσεχτικα λογω του οτι πρεπει να τρωει υγιεινα και το μωρακι μας μαζι με εμας

τελικα την υπνηλια στο 3ο τριμηνο την εχουμε ολες!τυχαιο??δεν νομιζω!:tongue:

αν η καιτουλα μας γεννησε με καισαρικη νομιζω σε κρατανε αλλη μια μερα ακομη

και βαλιτσα εμαθα σημερα στα μαθηματα με την μαια οτι απο τον 7ο μηνα ξεκινας να την φτιαχνεις!

εγω πρεπει να πλυνω τις πυτζαμουλες μου !

επιθεματα στηθους και σερβιετες κτλ θα μου τα παρεχει η κλινικη

να εχω και ετοιμα και του μπεμπη???μονο τα ρουχα εξοδου χρειαζομαστε!

Στο Αλεξάνδρα. Ευτυχώς από το ταμείο μου δικαιούμαι δίκλινο και έχω ακούσει πως έχει και κάποιες ανακαινισμένες πτέρυγες που είναι σαν να είσαι σε ιδιωτικό! Μακάρι να μπω σε καμία από αυτές!

Εσύ σε ποια 2 θα πας; Ξέρεις αν ισχύει ότι στα δημόσια δεν μπαίνει ο άντρας στον τοκετό; Το έχεις ψάξει; Επίσης, από ότι ξέρω, έχεις και το μωρό μαζί σου συνέχεια σε όλα τα δημόσια.

λοιπον στην κλινικη ρωτησα το γιατρο : ο αντρας μου μεσα μπορει να ειναι

σε καισαρικη (ακομη και με επισκληριδιο) δεν μπορει να ειναι

επισης τα βραδυα μπορει να κοιματε εκει

και τον μπεμπη επειδη θελω αποκλειστικο θηλασμο θα τον εχω ολη μερα μαζι μου και ολη νυχτα αν θελω! απλα στις ωρες επισκεπτηριου θα ειναι μαζι με τα αλλα μωρακια και οι επισκεπτες θα τα βλεπουν απο μια βιτρινα! (σαν το γκρευς ανατομη που πηγενε η γκρευς και χαζευε τα μωρακια οποτε δεν ηταν καλα! χααχαχαχα)

τι μου κανετε??ο αλκης βλεπω μεγαλωνει ε??μπραβο ντιντακι μου!!εγω σημερα δουλειες ολη μερα.καθαρισα το δωματιο που θα γινει παιδικο,μετεφερα ολα τα ρουχα και πραγματαα και τωρα μενει μονο να αρχισει η μεταμορφωση.τον ιανουαριο θα το κανω.απλα ρε κοριτσια εχω μια τεραστια ντουλαπα ολη για τη μπεμπα.δε χρειαζομαι και συρταριερα.ετσι δεν ειναι?πως θα το γεμισω το δωματιο.με κουνια και??????αλλαξιερα τι να παρω???μου κανε και η μαμα μου τα τζαμια και επιτελους εδειξε λιγο το σπιτι.δεν αντεχα να το βλεπω.ευτυχως δεν ποναω και σημερα.ξεκινησα να παιρνω κι αλλο τροφοκαρντ και ηρεμησα λιγο.εχθες τεσσερις το πρωι κοιμηθηκα.ειχα απιστευτες ενοχλησεις.η μπεμπουλα δεν πολυκλωτσαει αλλα ταρακουνιεται ολη μου η κοιλια.μαλλον κουνιεται σωστα?η αλλαζει θεση?σας εχει τυχει?

ακομα ονειρευομαι το τσουρεκι της ντιντι!!!!

αχαχαχαχαχαχαχ λοπιπον αυτη ακριβως τη στιγμη που σου μιλαω ο ντιντος "καθαριζει" και το τελευταιο κομματι που εμεινε! και ηταν κοντα στα 40 εκατοστα μηκος!!!

ρε συ κοριτσακι εκανες τοσες δουλειες?

εγω δεν εχω κανει κατι τετοιο... περιμενω γυναικα να με βοηθησει..:oops::oops::oops::oops:

Κοριτσια παω για σεξ χαχαχαχαχαχαχαχα θα σας διαβασω το πρωι απο το κινητο που θα πηγαινω στην δουλεια!!!

Φιλακια σε ολες και ελπιζω αυριο η Κατια να μας γραψει εστω μια λεξουλα οτι ειναι ολα καλα και ο Μιχαλιος βγηκε επαναστασης και ωραιος στις 17 νοεμβριου!

χαχαχαχχαχαχα καλο βολη ! σου στελνω μπεμπεδοσκονη!!!!!!!!!!!

UzVGp2.png

Διαφημίσεις

α επισης και εμενα ο Αλκης μου δεν κλωτσαει μονο αλλα νιωθω ολοκληρη μαζα να μαζευεται προς μια μερια και μερικες φορες να μην κλωτσαει αλλα την πατουσα να μεταφερεται απο πανω προς τα κατω

και επισης να κουνιεται η κοιλια μου ολοκληρη χωρις να νιωθω καποια κλωτσια

αυτο που νιωθω τις τελευταιες μερες(μαλλον επειδη εχει το κεφαλι κατω)

νιωθω ενα γαργαλητο στον τραχηλο κοντα

UzVGp2.png

καλημερα κοριτσια μου...

χρονια πολλα σε ολεςςςςς μας κ στα μωρακια μας..σημερα ειναι μεγαλη γιορτη της Θεοτοκου....γιορταζω κ εγω κατα το ημισυ υστερα απο ταμα οταν ημουν αγεννητη ακομη...!

αναμενουμε ακομα νεακια απο την Κατια μας....γιορταζει κ την Κυριακη κ θα εχει το ωραιοτερο δωρο...στην αγκαλιτσα της..!!:D

Μαρκελλα ελπιζω χθες να ηταν καλο το βολι κ οπως λεει κ το ανηψακι μου να ειναι καλος ο φυτευτης κ να φυτεψε ενα γερο σπορακι στην κοιλιτσα σου..κ καθε φορα που βλεπει την κοιλιτσα να μεγαλωνει λεει ''μπραβο εισαι καλος φυτευτης τελικα'' κ τον χτυπαει κ καλα στην πλατη..

αχαχαχαχαχα!!εγω κοριτσια μου ειμαι αυπνη..ο αμορες ειχε πονοδοντο απο χαλασμενο φρονιμιτη κ δεν τον επιαναν τα παυσιπονα κ ολο σηκωνοταν..κ κλωτσαγε κ ο μπεμπης που εβλεπα στον υπνο μου οτι πεταγε ολοκληρο χερι απο την κοιλια μου κ το επιανα..ΑΛΙΕΝ ηταν το ονειρο μου...!

τα υπολοιπα κοριτσια μου καλα....???

Jr39p2.png

ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΟΙΛΙΑ κ τις κλωτσιες κ εμενα μια απο τα ιδια...δεν νιωθω πλεον κλωτσιες...νιωθω να ταρακουνιεμαι ολοκληρη...αχαχαχα!!αλλαζει μορφη ολη η κοιλια μου κ ολοι με παιρνανε για χαζο...γιατι ολη την ωρα γελαω μονη μου ....:D:Dεεεε τι να κανωωωω?????

Jr39p2.png

1758372jv1qdzsxib.gif

kalhmera!!!!!!!!!σημερα ειδα στον υπν μου οτι η κατια μπηκε και μας μιλησε!

εμενα ο μπεμπης ηταν ησυχος οταν ξυπνησα και εβαλα το χερι μου στην κοιλια και το παιδι μου ειχε λοξιγκα!για κανενα 5ο μπορει και παραπανω

κ κλωτσαγε κ ο μπεμπης που εβλεπα στον υπνο μου οτι πεταγε ολοκληρο χερι απο την κοιλια μου κ το επιανα..ΑΛΙΕΝ ηταν το ονειρο μου...!

αχαχαχαχαχαχαχα το εχω παθει κι εγω!!! εβλεπα τα δακτυλακια του ολα να βγαινουν εξω απο την κοιλια και εγω τα εβαζα μεσα γιατι φοβομουν μην σκισει τον σακο του

πρεπει να το ειχα δει πριν καμια 10αρια μερες

UzVGp2.png

:D:Dκαλημερα διδυμακιιιι..δεν μου φαινεται περιεργο καθολου που βλεπουμε κ τα ιδια ονειρα πια....με διαφορα μια εβδομαδα οσο κ η εγκυμοσυνη μας περιπου....αχαχαχα!!:D:Dεγω του επιανα κ το χερι κ το πιεζα κ εκεινο λεει μου το εσφιγγε κ ειχα φρικαρει στον υπνο μου...!

αχαχαχα...οτι να ναι...λοξυγγα εεε??εμενα προχθες ειχε...ανυπομονω να ερθει κ η τριτη να τον δω τον μικρουλη μας.,....!!

αντε να μπει η ΚΑΤΙΑ μας με εχει πιασει αγωνιαααααα!!κ δεν κανει ΚΑΤΙΑ ΜΟΥ να εχουμε εγκυμονουσες γυναικες αγωνια...!!αντεεεεεεεεε!!:tongue:

Jr39p2.png

Διαφημίσεις

Καλημερα!!! Μολις γυρισα απ'τον καφε, εβαλα μια σκουπα κι ειπα να σας διαβασω μεχρι να ερθει το βλασταρι μου απο τον παιδικο!! Εχει ωραια μερα σημερα!!!

Καλα...κοριτσια παραγγειλα περιπου 15 κορδελες διαφορα σχεδια απο ιντερνετ εχω ξετρελαθει!!! Τοσες μερες τις κοιταω ε σημερα ειπα να κανω shopping για τη κορη!!! Εν τω μεταξυ τις βρηκα χειροποιητες και στα ελληνικα σαιτ τις εχουν 3πλασια τιμη...και λεω σιγα μη δωσω 1 ευρω για μια κορδελα μαλλιων,,,ελεος πουμας φτασανε!! Αν ενδιαφερεται καποια να μου πει!!!

Ωχ ηρθε ο μμικρος///τα λεμε!!! Κατια που εισαι????!!!

xHByp3.png

Ns8Jp2.png

Καλημερα σε ολες!!!

εδω θεσσαλονικη εχουμε συνεφια κ που κ που καμια ψιχαλα!!!

real thing μου μην αγχωνεσαι σε κανενα 6μηνο θα γεμισει απο παιχνιδια αλλα μεχρι τοτε ισως καμια αλαξιερα ή βιβλιοθηκη ή κανενα ραφακι στον τοιχο με καμια κορνιζα κ κανενα πορττατιφ ή κανενα αυτοκολητο στον τοιχο!!

cristy μου στο ιποκρατειο ειναι τα μαθηματα.τελικα ειπα δεν θα παω κ ισως μονο να παω σε ενα μαθημα που ειναι το 5ο για τον τοκετο.

kat μου δεν νομιζω πως αφηνουν συνοδο.εδω παντως στον φυσιολογικο τοκετο δεν αφηνουν,στην καισαρικη αφηνουν το πρωτο βραδυ εχεις κ καθετηρα κ δεν σηκωνεσαι αλλα γυναικα ν αειναι μαζι σου,τον αντρα σου δεν νομιζω γιατι ειναι γυναικολογικο.

Οσο για τις επισκεψεις που λετε δεν μιλαμε για να σε επισκεφτει καποιος αρρωστος γιατι θα ειναι τρομερα αμυαλος αλλα οσο ναναι δεν ειναι καλα να ερχεται το νεογεννητο με τοσο κοσμο.

αγκαλια εννοειται δεν θα το παρει κανεις εγω κ ο αντρας μου ποιος αλλος κ τι ειναι για να το πιανουν αλλα μονο που σε ενα δωματιο θα εχει ας παρουμε ενα τρικλινο απο 5 επισκεπτες παμε στα 15 ατομα.

οποτε.......

κ δεν μετραω τους γονεις κ τον πεθερο μου αλλα τους παραεξω κ δεν μπορεις αν θα ερθουν να τους διωξεις αλλα αν μπορεις να βγεις στο διαδρομο.

στην κουνιαδα μου παντως μαζευομασταν πανω απο 10 ατομα αλλα εστω οι αντρες βγενανε στο μπαλκονι χωρια οι αλλες λεχωνες!!!

Ας πανε μεχρι τοτε ολα καλα κ βλεπουμε.....!!!:D:D:D

rnDZp2.png

Rh0Qp2.png

καλημερα κοριτσια μου...

χρονια πολλα σε ολεςςςςς μας κ στα μωρακια μας..σημερα ειναι μεγαλη γιορτη της Θεοτοκου....γιορταζω κ εγω κατα το ημισυ υστερα απο ταμα οταν ημουν αγεννητη ακομη...!

αναμενουμε ακομα νεακια απο την Κατια μας....γιορταζει κ την Κυριακη κ θα εχει το ωραιοτερο δωρο...στην αγκαλιτσα της..!!:D

Μαρκελλα ελπιζω χθες να ηταν καλο το βολι κ οπως λεει κ το ανηψακι μου να ειναι καλος ο φυτευτης κ να φυτεψε ενα γερο σπορακι στην κοιλιτσα σου..κ καθε φορα που βλεπει την κοιλιτσα να μεγαλωνει λεει ''μπραβο εισαι καλος φυτευτης τελικα'' κ τον χτυπαει κ καλα στην πλατη..

αχαχαχαχαχα!!εγω κοριτσια μου ειμαι αυπνη..ο αμορες ειχε πονοδοντο απο χαλασμενο φρονιμιτη κ δεν τον επιαναν τα παυσιπονα κ ολο σηκωνοταν..κ κλωτσαγε κ ο μπεμπης που εβλεπα στον υπνο μου οτι πεταγε ολοκληρο χερι απο την κοιλια μου κ το επιανα..ΑΛΙΕΝ ηταν το ονειρο μου...!

1758372jv1qdzsxib.gif

kalhmera!!!!!!!!!σημερα ειδα στον υπν μου οτι η κατια μπηκε και μας μιλησε!

εμενα ο μπεμπης ηταν ησυχος οταν ξυπνησα και εβαλα το χερι μου στην κοιλια και το παιδι μου ειχε λοξιγκα!για κανενα 5ο μπορει και παραπανω

αχαχαχαχαχαχαχα το εχω παθει κι εγω!!! εβλεπα τα δακτυλακια του ολα να βγαινουν εξω απο την κοιλια και εγω τα εβαζα μεσα γιατι φοβομουν μην σκισει τον σακο του

πρεπει να το ειχα δει πριν καμια 10αρια μερες

χαχαχα.κοριτσια κι εγω εχω δει παρομοιο ονειρο.λεει ημουν μετην αδερφη μου και στο πανω μερος της κοιλιας μου η οποια ηταν διαφανη ηταν το μωρο με το κεφαλι προς τα πανω,ναι και ειχε γαλαζια ματια και το κρατουσα απτο κεφαλι και αυτο σχεδον με κρατουσε αγκαλια και η ααδερφη μου μου ειπε να το σπρωξω μεσα για να μην σπασει ο σακος και αυτο δεν μαφηνε!!!χαχαχαχαχαχαχχαχα.παει.τα παιξαμε!!!
Καλημερα σε ολες!!!

εδω θεσσαλονικη εχουμε συνεφια κ που κ που καμια ψιχαλα!!!

real thing μου μην αγχωνεσαι σε κανενα 6μηνο θα γεμισει απο παιχνιδια αλλα μεχρι τοτε ισως καμια αλαξιερα ή βιβλιοθηκη ή κανενα ραφακι στον τοιχο με καμια κορνιζα κ κανενα πορττατιφ ή κανενα αυτοκολητο στον τοιχο!!

cristy μου στο ιποκρατειο ειναι τα μαθηματα.τελικα ειπα δεν θα παω κ ισως μονο να παω σε ενα μαθημα που ειναι το 5ο για τον τοκετο.

kat μου δεν νομιζω πως αφηνουν συνοδο.εδω παντως στον φυσιολογικο τοκετο δεν αφηνουν,στην καισαρικη αφηνουν το πρωτο βραδυ εχεις κ καθετηρα κ δεν σηκωνεσαι αλλα γυναικα ν αειναι μαζι σου,τον αντρα σου δεν νομιζω γιατι ειναι γυναικολογικο.

Οσο για τις επισκεψεις που λετε δεν μιλαμε για να σε επισκεφτει καποιος αρρωστος γιατι θα ειναι τρομερα αμυαλος αλλα οσο ναναι δεν ειναι καλα να ερχεται το νεογεννητο με τοσο κοσμο.

αγκαλια εννοειται δεν θα το παρει κανεις εγω κ ο αντρας μου ποιος αλλος κ τι ειναι για να το πιανουν αλλα μονο που σε ενα δωματιο θα εχει ας παρουμε ενα τρικλινο απο 5 επισκεπτες παμε στα 15 ατομα.

οποτε.......

κ δεν μετραω τους γονεις κ τον πεθερο μου αλλα τους παραεξω κ δεν μπορεις αν θα ερθουν να τους διωξεις αλλα αν μπορεις να βγεις στο διαδρομο.

στην κουνιαδα μου παντως μαζευομασταν πανω απο 10 ατομα αλλα εστω οι αντρες βγενανε στο μπαλκονι χωρια οι αλλες λεχωνες!!!

Ας πανε μεχρι τοτε ολα καλα κ βλεπουμε.....!!!:D:D:D

ναι κοριτσακι μου καλα λες!!λιγο η κουρτινα,λιγο ενα χαλακι,λιγο κανα παιχνιδι.απλα λεω μηπως μου διαφευγει κατι σημαντικο!!!

6KuQp2.png

axaxaxaxa.....ωραια ονειρα βλεπουμε....αντε να τα πουμε παραεξω αυτα ...θα γελανε μαζι μας οοολοι..!!αχαχαχχαχα!!

εγω κοριτσια αφηστε....πηγε ο αμορες εβγαλε το δοντι..κ πηγε κ σηκωσε λεφτα απο την τραπεζα απο το ταμειο..κ η εχασε 50 ευρο η δεν του τα εδωσαν σωστα...κ τωρα δεν ξερω πως θα την βγαλουμε αυτο τον μηνα...!!το κεφαλι μου θα σπασει...!!

τωρα ηρθα στην μανα μου κ εφαγα φασολαδα....κ θα ξαπλωσω..ο αμορες εχει μιτινγκ...κ το βραδυ παιζει η ομαδα ΜΠΑΛΑ...!!σας χαιρετω οοολες μια προς μια...!παω για ξαπλα...!!

Jr39p2.png

Γειά σας! Τι κάνετε;

Τι κουφά όνειρα είναι αυτά; Κι εγώ είχα δει ένα πριν 2-3 βδομάδες αλλά ήταν πολύ άσχημο... Βγάζουμε όλο το άγχος μας για το μωρό και τη γέννα στον ύπνο μας, υποσυνείδητα!

Κάτια, που είσαι;;;;;;;;;;;; Αποκλείεται να μην έχει γυρίσει σπίτι τώρα!!!!!!!!! Δώσε μας ένα σημάδι ζωής! Λέτε να την έχει τρελάνει στην αϋπνία ο Μιχαλιός;;;; :shock:

as1cOB80g410000MDAwOGQ0fDAwNzk1N2R8aSBtcGVtcGEgbWFzIGVpbmFp.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...