Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 30 λεπτά , Maraki S. είπε:

Δεν έχω ούτε εγώ συμπτώματα αλλά ποτέ δεν ξέρεις, θα το περάσουμε και αυτό. Καλή επιτυχία σου εύχομαι!

Πω πω παρότι δεν μπορώ να φανταστώ τι πέρασες, χαίρομαι απίστευτα για την τελική έκβαση, μακάρι και εγώ το ίδιο, πέρα από το κόστος , αν είναι να αποφύγω το ψυχολογικό βάρος θα κάνω ότι μου πουν, γενικά έχω εμπιστοσύνη στους γιατρούς - ελπίζω να μην απογοητευτω. 

Σε καταλαβαίνω κοριτσακι μου!!!να πάνε όλα πολυ πολύ καλά σου εύχομαι και η επόμενη να είναι κ η τυχερή σου!! ☺️

Cafe ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2013

mpiskotaki

Recommended Posts

Loipon amarilida gia cmv milame e???egw apla tha sou pw oti eftases sxedon sto telos kai prepei na prosexeis...twra an ths na pas fusika kai na pas alla h tha ntutheis kala kai tha katseis dipla se parathiro to opoio tha einai anoxti kai pros theou ooooooooxxxxxxxiiiiiiii agalies kai filia...distixos einai eukolh iswsi na thn arpakseis o kutaromegaloios kai skepsou oti twra eisai pio epirepis prwton giati eisai egkuos kai deuteron giati oloi einai arrwstoi tetoia epoxh...

ετσι λες ε?εχεις δικιο μωρε το ξερω.το ξερεις λοιπον κ εσυ ε?

θεωρεις οτι ειναι ευκολη ιωση?

μου ειχε πει η γιατρος μου οτι 9 στις 10 εγκυους ειναι αρνητικες στον ιο αυτο γιαυτο να μην πανικοβαλομαι!

εσυ τι κανεις?

rnDZp2.png

Rh0Qp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• didi&k

1558

• κατια_82

1457

• ritsa3

1342

• markela35

801

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

κ εγω σε δημοσιο.σε οποιο εφημερευει στο ενα θα ειναι η γιατρος μου (ελπιζω κ να εφημερευει) στο αλλο μου σηστησανε καποιον γιατρο!

η παναγια να ειναι μαζι μας κ μαζι με τους γιατρους κ ολα τα αλλα.......

Εγώ θα πάω με το γιατρό μου, απλά ήθελα να αποφύγω το ακριβό δωμάτιο και επίσης αν, χτύπα ξύλο,χρειαστεί κάτι παραπάνω το μωράκι μου, το δημόσιο μπορεί να το χειριστεί ενώ το ιδιωτικό στέλνει το μωρό στο δημόσιο!

as1cOB80g410000MDAwOGQ0fDAwNzk1N2R8aSBtcGVtcGEgbWFzIGVpbmFp.gif

Εγώ θα πάω με το γιατρό μου, απλά ήθελα να αποφύγω το ακριβό δωμάτιο και επίσης αν, χτύπα ξύλο,χρειαστεί κάτι παραπάνω το μωράκι μου, το δημόσιο μπορεί να το χειριστεί ενώ το ιδιωτικό στέλνει το μωρό στο δημόσιο!

το ξερω κ εγω γιαυτο παω σε νοσοκομειο,για ,θεος φυλαξη,γινει κατι.απλα στο ενα εχω την γιατρο μου στο αλλο οχι.

εσυ σε ποιο θα πας?

rnDZp2.png

Rh0Qp2.png

Στο Αλεξάνδρα. Ευτυχώς από το ταμείο μου δικαιούμαι δίκλινο και έχω ακούσει πως έχει και κάποιες ανακαινισμένες πτέρυγες που είναι σαν να είσαι σε ιδιωτικό! Μακάρι να μπω σε καμία από αυτές!

Εσύ σε ποια 2 θα πας; Ξέρεις αν ισχύει ότι στα δημόσια δεν μπαίνει ο άντρας στον τοκετό; Το έχεις ψάξει; Επίσης, από ότι ξέρω, έχεις και το μωρό μαζί σου συνέχεια σε όλα τα δημόσια.

εδω εχουμε το παπαγεωργιου κ το ιπποκρατειο για μαιευτικα.

δεν ξερω τι συμβαινει με τον αντρα στον τοκετο αλλα νομιζω πως δεν μπαινει.

πριν δυο χρονια γεννησε η κουνιαδα μου κ ηταν 11 ωρες στις ωδυνες και κατα διαστημα φωναζανε τον αντρα της κ εμπαινε μεσα για κανενα 10λεπτο κ παλι ξανα.

αλλα οταν μπηκε για τον τοκετο ητανε εξω νομιζω.

τωρα για τα μωρα στην αθηνα απο οσο ξερω μια ξαδελφη που γεννησε σε νοσοκομειο το μωρο το ειχε μαζι της.

εδω δεν ηταν ετσι.

χθες ομως εμαθα οτι εγινε κ εδω κ εχεις πλεον μαζι σου το μωρο.αν ειναι ετσι πολυ ωραια γιατι πρωτον θελω μονο να το θυλαζω με αποκλειστικοτητα κ χαρηκε κ ο αντρας μου που οποτε θα ερχεται θα βλεπει το μωρο μας.

απλα θελω να ρωτησω τι γινεται με το επισκεπτηριο,γιατι εκεινη την ωρα ,πρωτα ο θεος, θελω να το πηγαινω στις μαιες γιατι θα γινεται χαμος στο δωματιο αο κοσμο!!!!

rnDZp2.png

Rh0Qp2.png

Διαφημίσεις

Πρέπει να τα ρωτήσω όλα αυτά για να μάθω, αλλά δεν ξέρω αν θα είναι εύκολο να δώσεις το μωρό στις μαίες, νομίζω πως το έχεις εσύ συνέχεια και στο επισκεπτήριο. Άλλωστε τότε θα το δει και ο άντρας σου όπως λες!

Καλημερα φιλες!!!ειστε μια χαρα βλεπω ολες!!!

κ εγω καλα,κ ο μπεμπης μου μια χαρα κουνιεται αλλα δεν γυρναει πολυ πια ,λετε να μην χωραει?αααα!!!θα κρατηθει αλλους δυο μηνες κ μετα ας ερθει οποτε θελει ετσι κ αλλιως ολα ειναι ετοιμα!!!

πεμπτη ερχονται το κρεββατακι κ η συρταριερα κ μετα να ψαξω για καροτσι κ καθισμα αυτοκινητου!!!πως κ τι περιμενω να ερθει η πεμπτη!!!

τα μαθηματα μια χαρα,αν κ χθες καναμε απλα εισαγωγη αλλα ειπαμε κ για βλαστοκυταρα.

μαθαινεις πραγματα ειναι καλα!

ενα μονο με αγχωνει που ειναι ενας χωρος 30τμ κ ειμαστε 20ατομα.

δεν ξερω αν θυμαστε αρχη εγκυμοσυνης που εκανα εξετασεις για τον ''μεγαλοκυταροιο'' κ μεχρι τωρα δεν πηγαινα σε χωρους κλειστους με πολλα ατομα,ουτε σε ταβερνες μεσα κ καφετεριες,κ τωρα δεν ξερω τι να κανω αγχωθηκα.

Καμια απο εσας εχει κανει εξετασεις για αυτη την ιωση?

Didi δοξα το θεο ο αλκης σας μια χαρα δειχνει ε?ολα καλα ολα καλα μπραβο!!!

κι εγω αρνητικη στον ιο και μου ειχε πει ο γιατρος μεγαλη προσοχη.γενικα να αποφευγουμε κλειστους χωρους τωρα τον χειμωνα ειδικα.τον ιο αυτο τον περναμε στην εφηβεια συνηθως σαν μια απλη ιωση χωρις να το καταλαβουμε.απλα θελει προσοχη,οχι φιλια και αγκαλιες γενικα ακι κρατα ενα αντισηπτικο παντα στη τσαντα σου.αυτα κανω κι εγω λιγο πολυ.;);)
Γειά σας! Didi, μια χαρά ο Άλκης ε; 1350 έφτασε και έβαλε και το κεφάλι κάτω! Μπράβο, αρχίζει να ετοιμάζεται σιγά σιγά! Εγώ θα πάω να δω τη μικρή μου μεθαύριο αλλά βρε κορίτσια, εμένα δε μου λέει τίποτα ο γιατρός... Έχει μόνο ασπρόμαυρο υπέρηχο και όχι 3d για να δούμε μαγουλάκια και μαλλάκια κλπ και δεν μπορεί να μου πει και κιλά... Μόνο θα δούμε ότι είναι καλά και σε τι στάση κάθεται! :evil::?

Κι εμένα με έχει πιάσει μαγειρικός οίστρος τώρα με την εγκυμοσύνη, μάλλον επειδή πρέπει να προσέχω και να μην τρώω βλακείες απ'έξω, οπότε αναγκάστηκα να ασχοληθώ! Μπαρμπούλα, έχει μπόλικο φαγητό πάντως, σε περιμένω!!!!

Ως προς τη νύστα κι εμένα με έχει πιάσει την τελευταία εβδομάδα και αυτό σκεφτόμουν, μήπως επανέρχεται η νύστα που είχαμε όλες στην αρχή ή απλά κουραζόμαστε από το βάρος και τις δουλειές; :shock: Εγώ σήμερα στο γραφείο κουτουλούσα ενώ είχα κοιμηθεί 7 ώρες!

Η Κάτια θα έχει γυρίσει τώρα σπίτι, έτσι δεν είναι; Ακόμη και με καισαρική να γέννησε....

Πότε λέτε να αρχίσετε να ετοιμάζετε βαλίτσα;

ουτε εμενα εχει συγχρονο υπερηχο αλλα τα κιλ τα υπολογιζει κανονικα με μια αποκλιση 10%.δεν καταλαβαινω γιατι εσενα δε σου λεει.και η αλλη γιατρος στον β επιπεδου που ειχε υπερσυγχρονο υπερηχο μου ειπε οτι δε θα με ξαναδει και οτι τα ντοπλερ θα μου τα κανει ο γιατρος μου εκτος αν δει κατι ανησυχητικο.και σου λεω δεν εχει καινουργιο υπερηχο.μη σου πω οτι ειναι απο τους παλιους!!απτην αρχη μου ελεγε και βαρος και υψος ομως.

6KuQp2.png

τι μου κανετε??ο αλκης βλεπω μεγαλωνει ε??μπραβο ντιντακι μου!!εγω σημερα δουλειες ολη μερα.καθαρισα το δωματιο που θα γινει παιδικο,μετεφερα ολα τα ρουχα και πραγματαα και τωρα μενει μονο να αρχισει η μεταμορφωση.τον ιανουαριο θα το κανω.απλα ρε κοριτσια εχω μια τεραστια ντουλαπα ολη για τη μπεμπα.δε χρειαζομαι και συρταριερα.ετσι δεν ειναι?πως θα το γεμισω το δωματιο.με κουνια και??????αλλαξιερα τι να παρω???μου κανε και η μαμα μου τα τζαμια και επιτελους εδειξε λιγο το σπιτι.δεν αντεχα να το βλεπω.ευτυχως δεν ποναω και σημερα.ξεκινησα να παιρνω κι αλλο τροφοκαρντ και ηρεμησα λιγο.εχθες τεσσερις το πρωι κοιμηθηκα.ειχα απιστευτες ενοχλησεις.η μπεμπουλα δεν πολυκλωτσαει αλλα ταρακουνιεται ολη μου η κοιλια.μαλλον κουνιεται σωστα?η αλλαζει θεση?σας εχει τυχει?

ακομα ονειρευομαι το τσουρεκι της ντιντι!!!!

6KuQp2.png

Καλησπέρα!!!

Από Κάτια τίποτα ακόμη ε?

Εγώ κολύμπι σήμερα (τέλεια ήταν) κ μετά πήγα και τη μικρή. Κατά τα άλλα η εβδομάδα εξελίσσεται σε πιο χαλαρή απ΄ ότι αναμενόταν. (Θα πάω πιο πολλές φορές κολύμπι χιχι).

Ερώτηση:

Κάνει καμιά σας μασαζάκι με λαδάκι στο περίνεο??? (Είναι για να μαλακώσει ώστε σε περίπτωση κολπικού τοκετού να μη χρειαστεί πολύ κόψιμο - μπορεί και καθόλου).

Αν ναι, βάζετε δάχτυλο μέσα στο π..τί σας ή μόνο έξω?

Γιατί εγώ μόνο έξω... δεν ξέρω, το από μέσα δεν μου κάθεται καλά...

τα μαθηματα μια χαρα,αν κ χθες καναμε απλα εισαγωγη αλλα ειπαμε κ για βλαστοκυταρα.

μαθαινεις πραγματα ειναι καλα!

ενα μονο με αγχωνει που ειναι ενας χωρος 30τμ κ ειμαστε 20ατομα.

δεν ξερω αν θυμαστε αρχη εγκυμοσυνης που εκανα εξετασεις για τον ''μεγαλοκυταροιο'' κ μεχρι τωρα δεν πηγαινα σε χωρους κλειστους με πολλα ατομα,ουτε σε ταβερνες μεσα κ καφετεριες,κ τωρα δεν ξερω τι να κανω αγχωθηκα.

Καμια απο εσας εχει κανει εξετασεις για αυτη την ιωση?

Ο CMV μας ανησυχεί περισσότερο στα πρώτα στάδια της εγκυμοσύνης. Είναι απλή ίωση, ωστόσο προκαλεί τρομερές τερατογενέσεις.

Νομίζω τους πρώτους μήνες όλες ελέγχονται, πάει πακέτο με την ερυθρά και το τοξόπλασμα. Εκεί που έχουμε φτάσει όμως, τα μωρά μας δεν νομίζω ότι κινδυνεύουν όσο στο 1ο, άντε και στο 2ο τρίμηνο. Μάλλον καθόλου δεν κινδυνεύουν αλλά τεσπά, φύλαγε τα ρούχα σου...

Αν μπορείς να αποφύγεις τα πολύ κλειστά μέρη, οκ, αλλά για το μάθημα ανώδυνου μάλλον είναι υπερβολικό.

Που κάνεις μαθήματα???

Στο Αλεξάνδρα. Ευτυχώς από το ταμείο μου δικαιούμαι δίκλινο και έχω ακούσει πως έχει και κάποιες ανακαινισμένες πτέρυγες που είναι σαν να είσαι σε ιδιωτικό! Μακάρι να μπω σε καμία από αυτές!

Εσύ σε ποια 2 θα πας; Ξέρεις αν ισχύει ότι στα δημόσια δεν μπαίνει ο άντρας στον τοκετό; Το έχεις ψάξει; Επίσης, από ότι ξέρω, έχεις και το μωρό μαζί σου συνέχεια σε όλα τα δημόσια.

Στο Αλεξάνδρα δεν μπαίνει ο άντρας στον τοκετό.

Στο Έλενας μπαίνει μόνο εφόσον έχει παρακολουθήσει τα 2 από τα 4 μαθήματα ανώδυνου και έχει πάρει το αντίστοιχο "πτυχίο".

Στα Δημόσια τα μωρά είναι συνέχεια με τις μαμάδες τους.

Στο επισκεπτήριο ζητάτε από τους συγγενείς να τους βλέπετε έξω στο σαλόνι για λίγο (προσοχή και οι λεχώνες είναι ευαίσθητες σε μικρόβια κλπ) κι ας κάθεται με το μωρό

ο σύζυγος ή η μαμά σας (αν εμπιστεύεστε).

Προσωπικά, όπου κι αν γεννήσω, θα δηλώσω ότι δεν δέχομαι επισκέψεις.

Όποιος έρθει, μπορεί να τα λέει με τον άντρα μου έξω.

Στην κόρη μου είχε γίνει λαϊκό προσκύνημα, είχα και μονόκλινο και δεν μπορούσα να πω κ τίποτα. Το μωρό μου το πασπατεύανε όλη την ώρα, δεν ήταν εύκολο να το δίνω στο νεογνών, γιατί θήλαζα όλη την ώρα σχεδόν.

Άσε που όποιος ήθελε τουαλέτα έμπαιναν όλοι στη δική μου χωρίς να ρωτήσουν...

Ήταν βέβαια κατακαλόκαιρο και το μωρό ξεπεταγμένο, οπότε δεν είχαμε "παρατράγουδα".

Αλλά τώρα, με δυο μωρά που θα είναι πιο μικρούλια και καταχείμωνο και τρίκλινο (άλλαξαν οι εποχές)... όχι όχι όχι... ούτε συζήτηση!

fgFzp3.png

pAfOp2.png

Διαφημίσεις

PWPW ΕΣΚΑΣΑ!!ΚΑλε που ειναι η ΚΑτια!!!

Κοριτσια ολες καλα βλεπω μπραβο μπραβο!!!Τρεχω και δεν φτανω εγω ως συνηθως μια χαρα ειμαι αλλα εχω και εξτρα γυμναστικη και την δουλεια οποτε....

Αχ ενα σημαδι οτι ολα ειναι καλα ρε γμτ!!!ΟΥΦΦΦΦΦ θα γεννατε μια μια και θα γενναω και εγω απο την αγωνια τους επομενους μηνες!

WvYwp2.png I9Cbp2.png

PWPW ΕΣΚΑΣΑ!!ΚΑλε που ειναι η ΚΑτια!!!

Κοριτσια ολες καλα βλεπω μπραβο μπραβο!!!Τρεχω και δεν φτανω εγω ως συνηθως μια χαρα ειμαι αλλα εχω και εξτρα γυμναστικη και την δουλεια οποτε....

Αχ ενα σημαδι οτι ολα ειναι καλα ρε γμτ!!!ΟΥΦΦΦΦΦ θα γεννατε μια μια και θα γενναω και εγω απο την αγωνια τους επομενους μηνες!

μαρκελα καθε φορα που γραφεις νομιζωψ οτι ταυτοχρονα περπατας η τρεχεις η κανεις δουλειες η κανεις μπανιο,η εξυπηρετεις κοσμο στη δουλεια σου!!χαχαχαχαχα.μιλαμε η μερα σου πρεπει να φευγει νερακι!!πολυ γρηγορα εννοω!!!!

6KuQp2.png

Καλησπέρα!!!

Από Κάτια τίποτα ακόμη ε?

Εγώ κολύμπι σήμερα (τέλεια ήταν) κ μετά πήγα και τη μικρή. Κατά τα άλλα η εβδομάδα εξελίσσεται σε πιο χαλαρή απ΄ ότι αναμενόταν. (Θα πάω πιο πολλές φορές κολύμπι χιχι).

Ερώτηση:

Κάνει καμιά σας μασαζάκι με λαδάκι στο περίνεο??? (Είναι για να μαλακώσει ώστε σε περίπτωση κολπικού τοκετού να μη χρειαστεί πολύ κόψιμο - μπορεί και καθόλου).

Αν ναι, βάζετε δάχτυλο μέσα στο π..τί σας ή μόνο έξω?

Γιατί εγώ μόνο έξω... δεν ξέρω, το από μέσα δεν μου κάθεται καλά...

Ο CMV μας ανησυχεί περισσότερο στα πρώτα στάδια της εγκυμοσύνης. Είναι απλή ίωση, ωστόσο προκαλεί τρομερές τερατογενέσεις.

Νομίζω τους πρώτους μήνες όλες ελέγχονται, πάει πακέτο με την ερυθρά και το τοξόπλασμα. Εκεί που έχουμε φτάσει όμως, τα μωρά μας δεν νομίζω ότι κινδυνεύουν όσο στο 1ο, άντε και στο 2ο τρίμηνο. Μάλλον καθόλου δεν κινδυνεύουν αλλά τεσπά, φύλαγε τα ρούχα σου...

Αν μπορείς να αποφύγεις τα πολύ κλειστά μέρη, οκ, αλλά για το μάθημα ανώδυνου μάλλον είναι υπερβολικό.

Που κάνεις μαθήματα???

Στο Αλεξάνδρα δεν μπαίνει ο άντρας στον τοκετό.

Στο Έλενας μπαίνει μόνο εφόσον έχει παρακολουθήσει τα 2 από τα 4 μαθήματα ανώδυνου και έχει πάρει το αντίστοιχο "πτυχίο".

Στα Δημόσια τα μωρά είναι συνέχεια με τις μαμάδες τους.

Στο επισκεπτήριο ζητάτε από τους συγγενείς να τους βλέπετε έξω στο σαλόνι για λίγο (προσοχή και οι λεχώνες είναι ευαίσθητες σε μικρόβια κλπ) κι ας κάθεται με το μωρό

ο σύζυγος ή η μαμά σας (αν εμπιστεύεστε).

Προσωπικά, όπου κι αν γεννήσω, θα δηλώσω ότι δεν δέχομαι επισκέψεις.

Όποιος έρθει, μπορεί να τα λέει με τον άντρα μου έξω.

Στην κόρη μου είχε γίνει λαϊκό προσκύνημα, είχα και μονόκλινο και δεν μπορούσα να πω κ τίποτα. Το μωρό μου το πασπατεύανε όλη την ώρα, δεν ήταν εύκολο να το δίνω στο νεογνών, γιατί θήλαζα όλη την ώρα σχεδόν.

Άσε που όποιος ήθελε τουαλέτα έμπαιναν όλοι στη δική μου χωρίς να ρωτήσουν...

Ήταν βέβαια κατακαλόκαιρο και το μωρό ξεπεταγμένο, οπότε δεν είχαμε "παρατράγουδα".

Αλλά τώρα, με δυο μωρά που θα είναι πιο μικρούλια και καταχείμωνο και τρίκλινο (άλλαξαν οι εποχές)... όχι όχι όχι... ούτε συζήτηση!

Καλά το είχα ακούσει και είναι κρίμα, γιατί ο άντρας μου ήθελε να είναι μέσα στον τοκετό... Τι να κάνουμε... Φαντάζομαι όμως πως πιο πριν, πριν αρχίσω να σπρώχνω δηλαδή, θα μπορούμε να είμαστε μαζί, έτσι δεν είναι;;;; Δε θέλω να είμαι μόνη μου τόσες ώρες!

Εσύ που έκανες και τη γύρα στα νοσοκομεία, μήπως ξέρεις αν επιτρέπεται το βράδυ συνοδός στο Αλεξάνδρα; Είχα πάει να δω μία αιματολόγο εκεί και είδα μια επιγραφή που έλεγε ότι απαγορεύονται και οι άντρες συνοδοί αλλά και οι γυναίκες εκτός κι αν έχεις γεννήσει με καισαρική και χρειάζεσαι βοήθεια...

Αυτό με τις επισκέψεις είναι θέμα! Ευτυχώς δεν έχουμε μεγάλο σόι και θα έρθουν μόνο οι στενοί συγγενείς (γονείς και πεθερικά) και κάποιοι πολύ στενοί φίλοι. Και σε αυτούς έχω άνεση να πω ότι δε θέλω να το πιάνουν!

Μαρκέλλα, κι εγώ ήλπιζα ότι θα μαθαίναμε νέα σήμερα! Πρέπει να έχει βγει από το μαιευτήριο, έτσι δεν είναι; Όπως έγραψα και πιο πάνω, είδα στο fb ότι ένας φίλος της έβαλε ένα Μίκυ με γαλάζιο φορμάκι. Αυτό είναι ένα πρώτο δείγμα...

Και μετά έχουμε και τη Ρίτσα που θα είναι στη Ρόδο! Κι εκεί θα αργήσουμε πολύ να μάθουμε νέα της! Ουφ, δεν είναι κατάσταση αυτη! :shock:

Real thing, αυτό με το τράνταγμα μου έχει συμβεί κι εμένα, λες και χορεύει παρά να με κλωτσάει! :tongue::rolleyes: Λες να αλλάζει θέση;

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...