Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Alex@ είπε:

Γύρισα σήμερα από το ραντεβού με τον γιατρό, προχωράμε καλα, οι παλμοί μας.οπως πρέπει κ η ανάπτυξη τους όπως πρέπει κ αυτή με την εβδομάδα που είμαι. Επίσης κ τα δύο μεγαλώνουν μέχρι στιγμής το ίδιο. Τη μεθεπόμενη Παρασκευή πάω για την αυχενική!!! Τα συμπτώματα έχουν υποχωρήσει τελείως θα έλεγα, μόνο κάποιες στιγμές να με πιάσει κάποια αδιαθεσία!!

Τι ωραία νέα! Με το καλό να κάνεις και την αυχενική σου! Τώρα αν θυμάμαι καλά έχουμε μια βδομάδα διαφορά εσύ πιο μπροστά. Οπότε τώρα είσαι 10βδ και 5μερων σωστά; Και εγώ έχω ραντεβού με τον γιατρό την τρίτη και έχω φουλ άγχος. Πόσους παλμούς είχατε; 

Cafe ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2013

mpiskotaki

Recommended Posts

ποπουδακι χαχαχα! εμας δεν καθοταν σε ενα σημειο , σβουριζε σβουριζε! καποια στιγμη μας λεει : το βλεπω για κοριτσι αλλα ειναι και λιγο νωρις!

ας ειναι γερο ! η κορη μου θελει κοριτσι αλλα της λεμε οτι οτι και να ειναι , θα ειναι αδερφακι της και θα το αγαπαμε, δεν εχει σημασια κοριτσι ή αγορι!

στην αρχή κοιμοταν μπρουμυτα κ παρολο που προσπαθουσε ο γιατρος να το ενοχλησει αυτό δεν γυρνουσε με τιποτα. μου εδωσε μελι κ εκανα βολτα για μιση ωρα κ μετα ειχε γυρισει ανασκελα για να μπορεσει κ ογιατρος να κανει τις μετρησεις. φαγαμε κ μια μουτζα στο τελος απο το τεκνο μας για ευχαριστώ.....χαχαχαχαχα :o

as1cOB38pj-0000MDAwNzM4OGR8MDAwMDQ1ZGJ8byBtcGVtcGlzIG1hcyEhISEh.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• didi&k

1558

• κατια_82

1457

• ritsa3

1342

• markela35

801

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

κοριτσακι ηδη εχω βρει το θεμα της βαφτησης!!!και τα προσκλητηρια εχω σκεφτει πως θα τα κανω και για τις μπομπονιερες κατι εχω βαλει στο μυαλο μου , μεχρι και το γλυκακι εχω σκεφτει!!!!!μονο τη λιστα με τους καλεσμενους δεν εχω φτιαξει!

τα ονειρα κι εγω τα φοβαμαι ... αλλα ειμαι τοοοοοοοοοσο χαρουμενη που δεν μπορω να κρατηθω!!!!!!!!!!!!!!

προσκητηρια δεν εχω βρει να μου αρεσου και να ειναι οικονομικα!:(

αλλα για ολα τα υπολοιπα ειμαι σε καλο δρομο!

θελω να το κανω Χριστουγεννα αλλα ο αντρας μου δεν θελει

( αν ειναι κοριτσι θα ειναι χρυσουλα )

και για γλυκακι εχω σκεφτει μελομακαρονο με κουραμπιε σε κουτακι!

αλλα ειπαμε ο ροδουλος κανει ναζια γιατι συνηθως τα >χριστουγεννα εχουν δουλειες ! ( Συνηθως- τωρα με την κρηση εχουν αλλαξει τα πραγματα)

εκεινος το εχει φανταστει αλλιως

θελει να παμε καλοκαιρι εκτος αθηνων σε κανενα μοναστηρι

μου αρεσει η ιδεα αλλα σκεφτομαι τους καλεσμενους που δεν θα μπορεσουν να ερθουν!

το κοριτσάκι μας

029ed13ffd.png

το αγορακι μας

event.png

Θεε μου σε ευχαριστω...................

στην αρχή κοιμοταν μπρουμυτα κ παρολο που προσπαθουσε ο γιατρος να το ενοχλησει αυτό δεν γυρνουσε με τιποτα. μου εδωσε μελι κ εκανα βολτα για μιση ωρα κ μετα ειχε γυρισει ανασκελα για να μπορεσει κ ογιατρος να κανει τις μετρησεις. φαγαμε κ μια μουτζα στο τελος απο το τεκνο μας για ευχαριστώ.....χαχαχαχαχα :o

ειναι υπεροχα!!! κι εμας μας μουτσωσε τη δευτερα που τον ειδαμε!

1lqJp2.png

EO6lp3.png

Σου εδωσε μέλι??? Τι το εχει στο ιατρειο και το δινει ετσι?? Καλο κι αυτο!! Θελω κι εγω γιατρο με μελι!!!

Πο πο ζαλιστηκα με τα μωρουδιακα!! Εγω εχω στο νου (αν ειναι κοριτσι φυσικα) πολυ ρομαντικο στυλ για το δωματιο, τη κουνια την εχουμε ασπρη οποτε θα παιξουμε με τα χρωματα...ροζ, φουξια κτλ. Βρηκα και μια μπογια με στρας που την παιρνας απο πανω απο το χρωμα...τελεια!! Θα βαλω τον αντρα να τα κανει ολα!

xHByp3.png

Ns8Jp2.png

καλε δεν σας μουζτωσαι το παιδι, απλα σας χαιρετησε με ανοιχτα τα δακτυλα!:tongue:

το κοριτσάκι μας

029ed13ffd.png

το αγορακι μας

event.png

Θεε μου σε ευχαριστω...................

Διαφημίσεις

μπισκοτακι δεν σε προλαβα...

γυρισατε απο διακοπες?

πως ηταν? πηρες καθολου χρωματακι?

καλα ηταν didi moy αλλα λιγο οπως παντα! Επιστροφη στη δουλεια με το φοβο συγχωνευσεων, μειωσεων και απολυσεων!!

xHByp3.png

Ns8Jp2.png

εγω θα παρω κουνια, καροτσι-καθισμα αυτοκινητου και κατι λιγα απο ρουχαλακια, σεντονακια, κλπ... και τα υπολοιπα μετα τη γεννα! λογω ξαπλας, δηλαδη, γιατι αλλιως θα τα χα ηδη ολα ετοιμα!!! ...ισως ειναι και καλυτερα ετσι, γιατι κι εμας ειναι το πρωτο και στις 2 οικογενειες, αλλα και στην παρεα και θα χουμε (φανταζομαι) και τα δωρα! οποτε μετα βλεπουμε τι μας λειπει...

οι γονεις μου θελουν να παρουν τα παντα για το δωματιο, αλλα τους ειπα να του παρου κατι που θα του μεινει πχ μια αλυσιδα γιατο χερακι του.

οι πολύ κοντινοι συγγενεις κ απο τις 2 πλευρες θα το κερασουν με χρήματα κ οτι μαζεψει θα τα βαλουμε σε λογαριασμό για τα εξοδα της βαπτισης. οι παραεξω φιλοι κ γνωστοι θα φερουν δωρα, θα κρατησω τα χρησιμα κ τ αλλα θα τ αλλαξω. ετσι εχουμε σκεφτει μεχρι στιγμης.

προσκητηρια δεν εχω βρει να μου αρεσου και να ειναι οικονομικα!:(

αλλα για ολα τα υπολοιπα ειμαι σε καλο δρομο!

θελω να το κανω Χριστουγεννα αλλα ο αντρας μου δεν θελει

( αν ειναι κοριτσι θα ειναι χρυσουλα )

και για γλυκακι εχω σκεφτει μελομακαρονο με κουραμπιε σε κουτακι!

αλλα ειπαμε ο ροδουλος κανει ναζια γιατι συνηθως τα >χριστουγεννα εχουν δουλειες ! ( Συνηθως- τωρα με την κρηση εχουν αλλαξει τα πραγματα)

εκεινος το εχει φανταστει αλλιως

θελει να παμε καλοκαιρι εκτος αθηνων σε κανενα μοναστηρι

μου αρεσει η ιδεα αλλα σκεφτομαι τους καλεσμενους που δεν θα μπορεσουν να ερθουν!

ολοι ιδιοι ομως! κι ο δικος μου θελει σε ενα ξωκλησι στην Κρητη... του λεω ποιος θα ρθει? οποιος θελει, μου απανταει! καλυτερα λεει, θα ναι και οικογενειακα... εννοει βεβαια τη δικη του οικογενεια, γιατι η δικη μου ειναι αθηνα, θεσσαλια, πελοποννησο...

1lqJp2.png

EO6lp3.png

Didi μου λες να κάνω κι εγω αγοράκι ή να κάνω την έκπληξη με ένα κοριτσάκι;;! Αχ! Θέλω να ρθει η 31-8 να πάω στο γιατρο!!! Θα σκάσω!

Δε θα έχουμε 4 κουμπάρους. Αυτοί που μας αρραβωνιασαν και μας παντρεψαν με πολιτικό δεν μπορούν. Θα δούμε ποιοι θα ειναι. Στην τελική λέμε τα αδέρφια μας. Η αδερφή μου έχει τρελαθει απο την αρχη, να το βαφτίσει και να το βαφτίσει!!! Απλά ήθελα κανέναν φίλο μας! Δενεσαι αλλιώς μετα!

Όσο για το φύλο του παιδιού, μια φίλη μου ειναι έγκυος στον 5ο μηνα. Πριν την β επιπέδου της είπε ο γιατρός αγόρι και την παίρνω προχθές για την γιορτή της και μου λέει ότι στην β επιπέδου της είπαν ξεκάθαρα κορίτσι!!! Λες να φάμε καμία τέτοια τρίπλα;;;

χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα

και τα μπλε φορμακαι που μου πηραν χθες μαμα μπαμπας και αδερφη τι θα τα κανω? θα τα στειλω σε εσας δωρακια οταν γεννησετε τα αγορακια σας!!!!!!

ασε που δεν ξερω τι χρωματα παιζουν μεσα στη βαλιτσα απο αυστραλια....

εμεις δεν καναμε αρραβωνα, δεν ηξερα οτι στον αρραβωνα μπαινουν κουμπαροι...:rolleyes:

κατσε τωρα γιατι εχω μπερδευτει

στον πολιτικο εχεις μαρτυρες οχι κουμπαρους ετσι δεν ειναι?

κι αν εχεις κουμπαρους μετα στον θρησκευτικο μπορεις να εχεις διαφορετικους κουμπαρους?

καλε ποσους κουμπαρους θα εχεις?:D:D:D:D:D:D:D:D

κοιτα μπορεις να βαλεις 2 κουμπαρους να σας παντρεψουν και αλλους 2 να βαπτισουν το μωρο

να σου δωσω παραδειγμα ,στο γαμο μου ειχα 2 κουμπαρους και το μεριδιο στον καθενα ηταν 400 ευρω (λαμπαδες, δισκο, καραφα, ποτηρι και στολισμο εκκλησιας μονο- του τραπειου-δεξιωσης τον στολισμο τον πληρωσαμε εμεις )

UzVGp2.png

Διαφημίσεις

Σου εδωσε μέλι??? Τι το εχει στο ιατρειο και το δινει ετσι?? Καλο κι αυτο!! Θελω κι εγω γιατρο με μελι!!!

Πο πο ζαλιστηκα με τα μωρουδιακα!! Εγω εχω στο νου (αν ειναι κοριτσι φυσικα) πολυ ρομαντικο στυλ για το δωματιο, τη κουνια την εχουμε ασπρη οποτε θα παιξουμε με τα χρωματα...ροζ, φουξια κτλ. Βρηκα και μια μπογια με στρας που την παιρνας απο πανω απο το χρωμα...τελεια!! Θα βαλω τον αντρα να τα κανει ολα!

ναι ειχε μέλι ή σοκολατα, αλλα ηταν η μαυρη κ δεν μου αρεσει. προτιμησα μελι!!!!

Να σας δειξω πως σκεφτομαι να κανω το δωματιο;;;; Βεβαια ο αντρας εχει μια διαφωνια.....θα καταλαβετε το γιατι μολις το δειτε...χαχαχαχα

http://www.cosycorner.gr/el/category/%CF%83%CE%B5%CF%84-%CF%84%CE%B5%CF%81%CE%AC%CF%83%CF%84%CE%B9%CE%B1-%CE%B1%CF%85%CF%84%CE%BF%CE%BA%CF%8C%CE%BB%CE%BB%CE%B7%CF%84%CE%B1-%CF%84%CE%BF%CE%AF%CF%87%CE%BF%CF%85/%CE%B7-%CF%86%CE%AC%CF%81%CE%BC%CE%B1-%CF%84%CE%B5%CF%81%CE%AC%CF%83%CF%84%CE%B9%CE%B1-%CE%B1%CF%85%CF%84%CE%BF%CE%BA%CF%8C%CE%BB%CE%BB%CE%B7%CF%84%CE%B1-%CF%84%CE%BF%CE%AF%CF%87%CE%BF%CF%85/

Γεια σας κορίτσια!

Είμαι νέα στην παρέα σας!

Περιμένω το δεύτερο παιδάκι μου το Φεβρουάριο. Έχω ΠΗΤ 22/02.

Να ευχηθώ σε όλες να κρατήσουμε να έχουμε καλή εγκυμοσύνη και να κρατήσουμε τα μωράκια μας στην αγκαλιά μας!

δεν σε καλωσορισα...ειχα παει για να κανω δουλιτσες πριν (μου εμεινε το σαλονι σε λιγο θα παω να το κανω κι αυτο..)

καλως ηρθες τιτουλα! να εχεις μια τελεια εγκυμοσυνη !!!

ιχθυς το μωρακι σου!

UzVGp2.png

ναι ειχε μέλι ή σοκολατα, αλλα ηταν η μαυρη κ δεν μου αρεσει. προτιμησα μελι!!!!

Να σας δειξω πως σκεφτομαι να κανω το δωματιο;;;; Βεβαια ο αντρας εχει μια διαφωνια.....θα καταλαβετε το γιατι μολις το δειτε...χαχαχαχα

http://www.cosycorner.gr/el/category/%CF%83%CE%B5%CF%84-%CF%84%CE%B5%CF%81%CE%AC%CF%83%CF%84%CE%B9%CE%B1-%CE%B1%CF%85%CF%84%CE%BF%CE%BA%CF%8C%CE%BB%CE%BB%CE%B7%CF%84%CE%B1-%CF%84%CE%BF%CE%AF%CF%87%CE%BF%CF%85/%CE%B7-%CF%86%CE%AC%CF%81%CE%BC%CE%B1-%CF%84%CE%B5%CF%81%CE%AC%CF%83%CF%84%CE%B9%CE%B1-%CE%B1%CF%85%CF%84%CE%BF%CE%BA%CF%8C%CE%BB%CE%BB%CE%B7%CF%84%CE%B1-%CF%84%CE%BF%CE%AF%CF%87%CE%BF%CF%85/

εγω που δεν καταλαβα πειραζει? κατι τετοιο σκεφτομαι κι εγω, που ειναι και για αγορι και για κοριτσι και θα του προκαλει εικονες για παιχνιδι μεχρι και τα 5 τουλαχιστον... ειναι ομορφα τα ζωακια της φαρμας!

1lqJp2.png

EO6lp3.png

εγω που δεν καταλαβα πειραζει? κατι τετοιο σκεφτομαι κι εγω, που ειναι και για αγορι και για κοριτσι και θα του προκαλει εικονες για παιχνιδι μεχρι και τα 5 τουλαχιστον... ειναι ομορφα τα ζωακια της φαρμας!

εγω θελω να του κανω αυτό αλλα ο αντρας μου λεει: σιγα μην βαλουμε γουρουνια κ αγελαδες στο μωρο.αλλα νομιζω θα περασει το δικο μου, γιατι ειναι κ εκπεδευτικο κ θα ναι σαν να μεγαλωνει στην εξοχή!!!

εγω έχω βαπτισει 1 αγορακι, οπου είναι γιος 1ου ξαδερφου της μαμάς μου. εχουμε πολύ καλες σχεσεις παρολου που ειναι 1 ωρα μακρια δεν τα κεμε μονο στις γιορτες αλλα κ αλλες ασχετες μερες παμε. τωρα βεβαια που ειμαι εγκυος ειπα στην κουμπαρα μου οτι δεν μπορω να πάω κ εννοειται οτι το καταλαβαίνει γιατι ειχε κ αυτή μια παρόμοια εμπειρια στο 1ο της. ειναι 1 χρονο μεγαλυτερη απο μενα η κουμπαρα μου κ ειμαστε σαν φιλες. μιλαμε συνεχεια στο τηλ. Νιώθω πως οταν βαπτιζει συγγενεις το αγαπάει διπλά το μωράκι. Εγω έγω παραδειγμα κ τον αδερφό μου, που τον εχει βαπτισει 2ος ξαδεφός μας κ εχουν φανταστική σχεση κ οχι τυπικη, ακομα κ τωρα που εκλεισε τα 20 ο αδερφος μου ο νονος του του παίρνει λαμπαδα συν τα υπολοιπα δωρα κάθε φορα που ερχεται σπιτι.

ετσι θεωρω κι εγω οτι πρεπει!

και η αδερφη μου που εχει 2 βαπτηστικους με τον ενα ειναι δεμενη και τον βλεπει σχεδον καθε μερα ειναι το ενα απο τα 3 της ξαδερφης μου(το αλλο ειναι ...ολοκληρη ιστορια γιος του βαπτιστικου του μπαμπα μου)

οσο για τον δικο μου θα σας πω οτι με την κουμπαρα μου καποτε ημασταν πιο δεμενες , τηλεφωνιομασταν και βρισκομασταν συχνα, μου ζητησε να τους παντρεψω και δεχτηκα με χαρα

μετα ομως χωρις καποιο ιδιαιτερο λογο αρχισαμε να αραιωνουμε δεν ειχαμε αυτην την καθημερινη επικοινωνια ...και το μωρο το βαπτισα πιο πολυ γιατι λενε να λυθει το δεσιμο της κουμπαριας

δεν ενιωθα τοσο δεμενη μαζι του, ουτε τωρα νιωθω...

αυτος που θα μου βαπτισει το μωρο θελω να ειναι συνεχεια μεσα στα ποδια μου!αυτη ειναι και η εννοια του νονου, δευτερος γονιος!

υπαρχει μια υποψια να θελει η ανηψια του αντρα μου(16 χρονων), μακαρι ειμαι δεμενη με την μικρη και θα ηθελα πολυ να ειναι η νονα του!

UzVGp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...