Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 20 λεπτά , egopote8aexopaidi είπε:

Καλησπερα σας,

Ηθελα να μοιραστω μια δυσαρεστη εμπειρια που ειχαμε κατα τη διαρκεια της ετ, και να ρωτησω μηπως καποια ειχε παρομοια εμπειρια.

Οταν μπηκε η γυναικα μου στο δωματιο της εμβρυομεταφορας(ναι, ειμαι ο συζυγος), και ενω ολα ηταν ετοιμα οπως νομιζαμε, ακουει η γυναικα μου το γιατρο να λεει' μου δωσατε αδειο καθετηρα,δεν εχει τιποτα μεσα!' απευθυνομενος προφανως στους εμβρυολογους, και εννοοντας φυσικα οτι δεν υπηρχε μεσα το εμβρυο μας για τη μεταφορα!

Μετα το αρχικο σοκ, ειδε να μπαινει μεσα η εμβρυολογος στο δωματιο, με αλλο καθετηρα και προχωρησε η διαδικασια. Στο τελος ο γιατρος γυρισε την οθονη του υπερηχου στη γυναικα μου και τις εδειξε μια στατικη εικονα, δειχνοντας το σημειο, οπως ειπε, που εβαλε το εμβρυο, και αμεσως μετα τη διαδικασια εφυγε απο το δωματιο.

Η γυναικα μου φυσικα σοκαριστηκε, αλλα δεν ειπε τιποτα εκεινη την ωρα, για να μην αποσπασει την προσοχη του γιατρου.

Δυστυχως το αποτελεσμα ηταν μια μηδενικη χοριακη, και οπως καταλαβαινετε περνανε ολα απο το μυαλο μας.

Ειμαστε στα χαμενα, δεν εχουμε μιλησει ακομα για την αποτυχια και το τι συνεβει εκει μεσα(κ η κλινικη δεν το εθιξε ποτε). Πως πιστευετε οτι πρεπει να το χειριστουμε παρακαλω; Ειχε καμμια απο σας παρομοια εμπειρια; 

Θα εκτιμουσαμε καθε δυνατη απαντηση, κ φυσικα γραψτε μου κ πρωσοπικα οποια θελει.

Ευχαριστω, καλη δυναμη σε ολες.

Τώρα πως να το χειριστείτε ? Δεν υπάρχει τρόπος . Αν έχετε χάσει την εμπιστοσύνη στο γιατρό απλώς αλλάξτε κέντρο.  Αλλιώς κάντε κάποιες εξετάσεις για να αποκλείσετε λόγους αποτυχίας που δεν έχετε κάνει Κ προχωρήστε μπροστά . Απτην στιγμή όμως που ο γιατρός επισήμανε το λάθος σίγουρα δεν υπάρχει κάτι μεμπτό το είδε το διόρθωσε.  

Cafe ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2013

mpiskotaki

Recommended Posts

αχ κοριτσια μου θα γεννησε η κατια μας τον μιχαλακη μας!!!ειναι επισημο πλεον!!ο μιχαλιος θα εξερευνει τον κοσμο για πρωτη του φορα!!φανταζεστε ποσο ευτυχισμενη πρεπει να ναι τωρα???συνειδητοποιειτε τι μας περιμενει ολες μας??μακαρι ολα να πανε καλα για ολες μας κοριτσια κι απο δω και περα μονο ευχαριστα στην παρεα μας οπως το σημερινο!!

ριτσα μου θα το ξαναδειτε το μωρο σας και θαναι μια χαρα.ειμαι σιγουρη.μη βαζεις με το μυαλο σου το χειροτερο.εισαι και η επομενη τωρα!!ανυπομονουμε για τα δικα σου τωρα πλεον!!νεα γεννα στα σκαρια!!!νεες χαρες!!

6KuQp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• didi&k

1558

• κατια_82

1457

• ritsa3

1342

• markela35

801

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

καλημερα κοριτσια μου...!!

εχουμε νεο μελος σιγουρα κ επισημα στην παρεουλα μας τον μικρο Μιχαλιο.....τωρα μπαινουμε στην αναμονη για την Ριτσα μας που ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΥΠΕΡΟΧΑ...!!μην αγχωνεσαι...!:D

τα υπολοιπα κοριτσια μουυυυ καλα..??εγω δουλεια ....κ νυσταααααααααααααααα!!!κ βλεπω εξω απο το παραθυρο τον καιρο κ περιμενω την ωραααα που θα ειναι ετσι χειμωνας θα ειμαστε στο σπιτακι μας κ θα κραταω κ εγω τον μπομπιρα μας αγκαλιαααα...!!

αντε κ προχωραει κ το σπιτι..χθες αξιωθηκαν για 2η φορα να ερθουν τα πεθερικα να το δουν....εεε τα εχωσα στο κουβαλημα κ στην δουλεια διακριτικα...!!εκανα πως παω εγω να κανω κατι κ μου ελεγαν ασε ασε θα το κανω εγω.....εεε πια...!!αποφασισαν για 2 ωρες κ εκαναν δουλεια..!!οποια μπει ας βαλει μια φωνηηηη!!!

Jr39p2.png

562214anau04n1v9.gif

καλημερα κοριτσακια μου!!!! εδω ο καιρος ειαι βροχερος αναψα και το αιρκοντισιον και περιμενω να ζεσταθω, πινω και τον ζεστο μου νες

σημερα ειναι για χουχουλιασμα!!!!

ανυπομωνω να μπορεσει η κατια να μας πει ολες τις εντυπωσεις με τον μιχαλιω της

αλλα ειναι τοσο απασχολημενη μαζι του που δε θα μπορει ουτε ενα λεπτο να τον αποχωριστει!

ολες μας εχουμε ξετρελαθει με το πρωτο μωρακι της παρεας μας!!!

UzVGp2.png

:Dδιδυμακι καλημερα....

ζηλευω κ εγω θελω σπιτι κ χουχουλιασμα κ ζεστασια κ να φυγω απο την δουλεια κ να ηρεμησωωω...που παιρνει οποιος να ναι σημερα..αλλα ειναι καλα τα λεφτα τι να κανουμε? 3.30 ωρες ειναι θα περασουν...!!

αληθεια κ εγω εχω τρελαθει οσο σκεφτομαι την Κατια μας με τον Μιχαλιο στην αγκαλιτσα της...φαντασου πως θα κανουμε οταν παρουμε τους γιους αγκαλια....χεχεχε!!

Jr39p2.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα!!!!!! Κι εδώ ο καιρός είναι χεμωνιάτικος και μουντός, ότι πρέπει για χουχούλιασμα στο σπίτι! Κι εγώ μπαρμπούλα αυτό σκέφτομαι, πότε θα κάθομαι κι εγώ σπίτι με την μπεμπούλα μου αγκαλιά! :rolleyes::rolleyes::tongue:

Η Κάτια λογικά θα βγει τη Δευτέρα το απόγευμα, έτσι δεν είναι; 3 μέρες δε σε κρατάνε μέσα; Εκτός κι αν έκανε καισαρική τελικά, που θα πρέπει να κάτσει άλλη μία μέσα... Ο Μιχαλιός σίγουρα θα την έχει τρελάνει τώρα και θα έχει μάτια μόνο γι'αυτόν! Τι ωραία! Ανυπομονώ για όλες μας! Και αν εξαιρέσουμε τη Ρίτσα, όλες οι άλλες νομίζω πως είμαστε πολύ κοντά! Κάθε εβδομάδα θα μας ανακοινώνει και μία ότι κρατάει το μωράκι της αγκαλιά!

as1cOB80g410000MDAwOGQ0fDAwNzk1N2R8aSBtcGVtcGEgbWFzIGVpbmFp.gif

κατ καλημερααααααα...!!ανυπομονω να ερθει το 2013 να γινουν οι ζωες ολων μας φωτεινες κ υπεροχες....!!!!αντε να ερθουν αυτες οι υπεροχες στιγμες....!!αντε μια μια παιρνουμε σειρα...!!ολα στην ωρα τους να ερθουν...!!:D:D

Jr39p2.png

:Dδιδυμακι καλημερα....

ζηλευω κ εγω θελω σπιτι κ χουχουλιασμα κ ζεστασια κ να φυγω απο την δουλεια κ να ηρεμησωωω...που παιρνει οποιος να ναι σημερα..αλλα ειναι καλα τα λεφτα τι να κανουμε? 3.30 ωρες ειναι θα περασουν...!!

αληθεια κ εγω εχω τρελαθει οσο σκεφτομαι την Κατια μας με τον Μιχαλιο στην αγκαλιτσα της...φαντασου πως θα κανουμε οταν παρουμε τους γιους αγκαλια....χεχεχε!!

εγω παντως θα σας ξεχασω για καμια εβδομαδα!!

χαχαχχαχαχαχααχα

θα με συγχωρεσετε ομως ε?

UzVGp2.png

Καλημέρα!!!!!! Κι εδώ ο καιρός είναι χεμωνιάτικος και μουντός, ότι πρέπει για χουχούλιασμα στο σπίτι! Κι εγώ μπαρμπούλα αυτό σκέφτομαι, πότε θα κάθομαι κι εγώ σπίτι με την μπεμπούλα μου αγκαλιά! :rolleyes::rolleyes::tongue:

Η Κάτια λογικά θα βγει τη Δευτέρα το απόγευμα, έτσι δεν είναι; 3 μέρες δε σε κρατάνε μέσα; Εκτός κι αν έκανε καισαρική τελικά, που θα πρέπει να κάτσει άλλη μία μέσα... Ο Μιχαλιός σίγουρα θα την έχει τρελάνει τώρα και θα έχει μάτια μόνο γι'αυτόν! Τι ωραία! Ανυπομονώ για όλες μας! Και αν εξαιρέσουμε τη Ρίτσα, όλες οι άλλες νομίζω πως είμαστε πολύ κοντά! Κάθε εβδομάδα θα μας ανακοινώνει και μία ότι κρατάει το μωράκι της αγκαλιά!

καλημερα!!!!

μετα θα φτιαξουμε εναν πινακα με τις φωτος των μπεμπακων μας

UzVGp2.png

:D:DΜΟΝΟ μια εβδομαδα..???εγω νομιζω θα εχω τρελαθει τοσο που δεν θα θυμαμαι ουτε το ονομα μου νομιζω...ασε που ααααααν εχουμε καταφερει κ μπουμε στο νεο σπιτι δεν θα εχω κ ιντερνετ αρχικα...αλλα ας ερθει εκεινη η στιγμη....κ ολα θα γινουν...!!

προς το παρον ας ερθει η αλλη τριτη να δουμε παλι το μπεμπακιιιιιιι......:D

κοριτσια βαριεμαι κ εχω ακομαααααααα 3 ωρες....!!

σημερα ο μπεμπακος μου εριξε μ2-3 το πρωι κ μετα εξαφανιστηκε...!!:(

Jr39p2.png

Διαφημίσεις

καλημερα:::) Αχ βρε Ριτσα...μη σκεφτεσαι τα χειροτερα, ολα καλα θα πανε, ειμαι σιγουρη οτι ειναι αντιμετωπισιμο.

Η Κατια ειναι επισημα μανουλα μαλλον ε? Τελεια...αντε να παιρνουμε σειρα!! Ποιια ειναι η επομενη???

Σας ευχομαι καλη Κυριακή...παω για δουλειες και μετα καφε...

xHByp3.png

Ns8Jp2.png

Impatient , δικαιουσε επιμηκυνση του επιδοματος ανεργιας να ξερεις λογο ανικανοτητας να εργασθεις.Εαν δεν κανω λαθος ειπες οτι τελειωνει το επιδομα ανεργιαςτον δεκεμβριο ??Εαν λοιπον τελειωνει τον δεκεμβριο και εσυ εισαι 32+ εβδομαδες δικαιουσε επιμηκυνση λογο ανικανοτητας να εργασθεις γιατι εισαι εγκυος...Δες το!Οτι αλλο θες πες μου γιατι τα ξερω ασχολουμε με αυτα καθε μερα στην δουλεια εχουμε πολλες εγκυμονουσες.

Markela ευχαριστω για την απαντηση! Ειχα ρωτησει στον ΟΑΕΔ και δεν μου ειχαν πει κατι τετοιο, μαλλον πρεπει να ξανακανω μια βολτα τον αλλο μηνα και θα ρωτησω. Θα ρωτησω και στο ΙΚΑ αυτο που ειπε η Φουσκιτσα, ειναι ξεφτιλα παντως ρε παιδια να γεννας και να μη σου δινει τπτ το κρατος, ως και στη Ρουμανια παιρνεις 2 χρονια αδεια και ενα χρηματικο ποσο κι εδω @@..

Κατια μου ευχομαι να εχουν παει ολα κατ'ευχην και να χαιρεσαι αυτη τη στιγμη ενα γερο και δυνατο μωρακι! Για τις υπολοιπες αντε, δυο μηνες μας εμειναν! Εμενα δηλαδη δυο μηνες παρα μια μερα :P Αντε να περναει ο καιρος λεμε!

Ριτσα ελπιζω να μη χρειαστει ουτε χειρουργειο ουτε τπτ, και να πανε ολα καλα.. Θετικη σκεψη και ψυχραιμια!

as1cOB50g410002MDAwMDYxMmR8MDAwMTUxMmJ8SWhyIFRleHQ.gif

TIIIIII εγινεεεε βρεεεε ΡΕΠΟ σημερα ολες απο το φορουμ....???

που χαθηκατε??

καλημερα impatient...ναι ναι πλησιαζουμε..!!!λιγο εμεινε...!!

αντε κ σε μιση ωρα σχολαωωωωωωωωωωωω...εχω βαρεθει....!!ευτυχως απο την αλλη εβδομαδα θα δουλευω 4ημερα.....:D:D

Jr39p2.png

καλησπερα κοριτσια!!! σας ευχαριστω ολες να εισαστε καλα!! προσπαθω να μην το σκεφτομαι αλλα εχω ενα πνηξιμο ενα βαρος σαν αγχος.. δεν ειναι σοβαρο αλλα οπως κ να εχει εδω πυρετο να εχουν κ στεναχωριεσαι ποσο μαλλον κατι τετοιο ενα μωρακι να πηνει αντιβιοση εξετασεις κ μπορει κ χειρουργιο.. κ σημερα στο καπακι ο πεθερος μου επαθε εφραγμα ευτηχως δεν εχασε αισθησεις κ τετοια αλλα πονουσε κ το βαλανε στην εντατικη για 2 εικοσιτετραωρα κ να δουν μετα τι θα κανουν..

στο fb τις κατιας ειναι ησυχια ουτε ενας φιλος για μια ευχη να δουμε κ εμεις μεχρι την τριτη θα ειναι σπιτι τωρα θα ειναι πολυ ευτηχισμενη!!!!!!!:D:D:D

yEZHp2.png

Q4UYp3.png

XJkwp3.png

Γειά σας! Τελικά δεν χουχούλιασα, έκανα βόλτες και τώρα γύρισα σπίτι! Ουφ, κι αύριο πάλι δουλειά... Δεν έχω καθόλου όρεξη! Αλλά είπαμε, λίγο μας έμεινε και μετά σπίτι με τα μωράκια μας!!!!

Κι εγώ κοίταξα στο fb και δεν υπάρχει καμία ενημέρωση στο προφίλ της Κάτιας. Ε, κορίτσια να μη χαθείτε για μια έβδομάδα όταν γεννήσετε, να στείλετε τουλάχιστον ένα μήνυμα πρώτα να μας πείτε τα βασικά (κιλά, κλπ) και μετά επιτρέπεται να εξαφανιστείτε για λίγο! Να ξέρουμε κι εμείς τι γίνεται!

Εγώ περιμένω την Τρίτη μια μίνι ενημέρωση από την Κάτια!

as1cOB80g410000MDAwOGQ0fDAwNzk1N2R8aSBtcGVtcGEgbWFzIGVpbmFp.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...